مگه حالا کسی گفت دعوا داریم ،داریم دوستانه به هم کمک می کنیم کسی هم سر کسی منت نمی ذاره!
ضمنن فرض را بر این گذاشتم که شما قصد تولید یک سخت افزار پر مصرف و حساس را دارید(مثل رم) نه یک کیت معمولی و کم هزینه.
دوست عزیز هیچ کاری نشد نداره ولی
چند سال پیش تعدادی از اساتید پیش هم جمه شدن و قصد ساخت یک موبایل ساده را داشتند تمامی اساتید از نظر علمی به قول خودمون فول بودند ولی وقتی به عمل رسیدند با هزاران مشکل برخوردند همشون از سخت افزار و زمینه های مربوط به موبایل (از نظر علمی مطلع) بودند ولی هیچ کدام توانایی به کار بردن ان ها را در عمل نداشتند به این به کار بردن علم در عمل تکنولوژی می گویند.
و اما شما دوست عزیز(بنده هیچ قصد توهینی نداشتم و ندارم، فقط قصدم راهنماییه):
اصلا یک جور دیگه به قضیه نگاه کنید: فرض کنید یک آدم پول دار پیدا شد به من تو و چهار تا جون دیگه از تخصص های مختلف خواست اعتماد کنه و بگه برید بسازید من شما رو ساپورد مالی می کنم ولی باید برای من برنامه 5 ساله بیارید و من هم مثلا تا سقف یک میلیارد تومن حاضرم هزینه کنم ولی بعدش باید سود هی داشته باشه.
اگه ما نتونیم بهش برنامه بدیم...
من الان دارم طبق گفته های شما جواب میدم پس بد برداشت نشه(OK)
قضیه به همین راحتی ها هم نیست.طبق گفته های خودتون چهار تا جوون هستید درسته؟
در کشور های خارجی اشخاص متخصصی هستند که علاوه بر اگاهی از زمینه های مختلفی سخت افزاری که دارند ،در گرو های بزرگی فعالیت می کنند که هر کدوم تخصص وافری در زمینه ی خودش داره و دارند با هزینه های میلیون دلاری(در برابر یک میلیارد تومن) ازشون پشتیبانی می شه و با وجود لابراتور های بزرگ و کاملن مجهز.
و اما جواب:
حالا خودتون مقایسه کنید شما چهار نفر با یک میلیار تومن و هر کدومتون خدای سخت افزار هستید و همه فن حریف تا وقتی که هیچ کدومتون علمتون را در عمل به کار نگرفته باشید سال ها باید صرف ازمایش و خطا بکنید.
حالا قضیه را طور دیگه ای نگاه می کنیم.
200 نفر متخصص در زمینه های مختلف سخت افزاری با سرمایه ای معادل 40 میلیارد تومن و با مجهزترین لابراتور های خاور میانه بودید و تا حالا سخت افزار هم تولید کردید(مثلن RAM)، ایا شما توانایی رقابت با شرکت هایی که 20 سال به بالا رم تولید کرده اند با مرغوبترین جنس و با شهرت فراوان و نامشان جهانیست دارید.
ایا خود شما حاضرید 100 هزار تومن بدید رم یک شرکت شناخته شده را بخرید یا رمی که توسط یک شرکت داخلی است(اونم تازه کار).
شاید بگید بله ما زحمت می کشیم و مثل ماهواره ی امید ما هم سخت افزار تولید می کنیم و ...ولی باید کمی منطقی باشید چون محصولی که قبلن تولید شده و با کیفیت بالا و شهرت جهانی و اینکه بازار را اشباع کرده، اجازه ی نفس کشیدن به شما نمی د مخصوصن که شما به زمان محدود هستید.
با این که مریض بودم و اصلن حالم خوش نبود این همه تایپ کردم تا فقط یه چیز را بگم دیدتون را به مسائل عوض کنید منظورم فقط شما نیستید بلکه منظورم همه هستند.
بارها تایپیک های را با مضمون های مشابه دیده ام ولی متاسفانه جوانان به جای این که به قضیه منطقی نگاه کنند فقط دنبال انجام اون هستند غافل از این که خیلی از جنبه های کار را در نظر نمی گیرند مثل قضیه ی همین تولید سیستم عامل.
امیدوارم شما جوابتون را گرفته باشید و منم هر چه زودتر خوب بشم.