سلام
متاسفانه هنوز علت وجودی جدول temp را متوجه نشدم،
(دستوراتتان هم اصلاً جالب توجه نیست و میتواند در آینده برایتان مشکل ساز شود...)
در خصوص ساخت دستور SQL دو راه دارید ...
1) با توجه به محدودیت فیلدها میتوانید یک دستور واحد SQL بسازید که با شرطهای مناسب بخش های مورد نیاز فعال شوند.
2) میتوانید از یک System.Text.StringBuilder استفاده کنید و تک تک شروط را پشت سر هم اضافه کنید.
در نهایت که دستور sql ساخته شد، دستور مذکور را با یک dataadapter اجرا و نتیجه را در dataset قرار میدهید و dataset را برای نمایش تحویل کریستال میدهید.
(
گرچه بازدهی ذاتی کریستال به علت استفاده گسترده از دیتاست پایین است ولی در هر صورت کریستال قبل از نمایش همه چیز را به Dataset تبدیل میکند.
)
همانطور که تضیح دادم جایی برای این جدول وجود ندارد و نیازی نیست !!!!
خوب حالا این جدول temp جای استفاده اش کجا است؟!
==============
متاسفانه لینک دوم شما، به نظر تاپیکی آموزشی است ...دو تا لینک گذاشته بودم اگه می شه به این تاپیک هم سری بزنید
شخصاً خیلی علاقه به اموزش دارم ! حتی در زمان بچگی هم که همه دوست داشتم معلم ریاضی شوم !!!! ولی خوب بچه ها زیاد خیال بافی میکنند ... !!!
(
جالب است که در ایران خیلیها XNA را فقط برای ساخت گرافیک دو بعدی میشناسند و اصلاً تفکرات سه بعدی، مدیریت دوربین، دوران، بردار، صفحه و خط را از نظر ریاضی و هندسی ندارند و واقعاً نیاز به یک آموزش خوب در این خصوص حس میشود.
)
با این وجود متاسفانه و با شرمندگی بسیار فرصت کافی برای این تاپیک ها را در اختیار ندارم.
چون این تاپیک ها به مطالب تایپی پخته شده و فکر شده و طبقه بندی شده زیادی نیاز دارند و برای تکمیل تفهیم و تثبیت مطالب هم باید با سورس ها نمونه مناسب تغذیه و پشتیبانی شوند.
خودم هم مدتها است که در ذهنم میچرخد تاپیکی در سایتهایی که عضو هستم بزنم و XNA را برای هر دو زبان اصلی دات نتی پیش ببرم ولی ...
=====
ولی به شما پیشنهاد میکنم دنبال ارتباط VB.Net با OpenGL نباشید ...
هر دو در جای خود خوب هستند ولی برای هم ساخته نشدند ...
در این راه مشکلات بسیار خواهید داشت !
ضمن اینکه هسته پردازش سه بعدی DirectX چیزی از OpenGL کم ندارد.
شما یا باید ارتباط VB.Net مدیریت شده مایکروسافت را با XNA مدیریت شده مایکروسافت پیگیری کنید
و یا حداقل ارتباط VB.Net مدیریت شده مایکروسافت را با DirectX مدیریت شده مایکروسافت پیگیری کنید.
(البته XNA هم در واقع همان DirectX است)
VB.Net با این دو مجموعه کامپونت و ابزار بسیار بسیار راحت تر کنار می آید.