نمایش نتایج 1 تا 40 از 162

نام تاپیک: AVR

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: AVR

لیزر دیدیم ولی خود لیزر چیزی نداره که بخوایم توضیح بدیم . ماژول های لیزر مثل led عمل میکنن ، فقط نورشون از جنس لیزره . مهم کار با منشور و آینه و چرخش اینا هست تا یه تصویر درست بشه. ولی من تو زمینه اپتیک کار نکردم(و احتمالا هم نمیکنم) .

Question سوال مبتدیانه

سلام . اول از همه بگم که من مبتدی هستم و جز اطلاعاتی که این روزها از اینترنت گرفتم اطلاعی دیگر ندارم.
    فقط یک سوال داشتم که ببینم اگر جواب مثبت است به یادگیری خود ادامه دهم.
    من می خواهم گزینه هایی روی یک ال سی دی لمسی نمایش بدم ، و بعد با انتخاب هر یک از این ها توسط کاربر ، اطلاعات دیگری بر روی ال سی دی نمایش داده بشه و همچنین با توجه به دستوراتی که از قبل برنامه ریزی شد ، یک عمل خاصی بر روی دیگر اجزا بیوفته.
    مثلا کاربر با انتخاب گزینه (تست) بتونه متونی مانند (شما در حال تست هستید) رو ببینه و در همین حین مثلا سنسور حرارت شروع به کار کنه و یا یک موتور شروع به کار کردن بکنه .
    و در پایان هم مثلا وقتی کار انجام شد بر روی صفحه ال سی دی ( عملیات انجام شد ) نقش ببنده.
    می خواستم ببینم با یک میکروکنتلر AVR می تونم تمام این اعمال رو انجام بدم (حدود 8-9 تا عمل مختلف ولی مرتبط به هم) و اگر بله با چه مدلی از AVR و چه کتاب هایی و نرم افزاری را توصیه می کنید.

سپاس مندم.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •