با تشکر از دوستانی که نظرات خود را ثبت کردند تا گامی در ارتقاع سطح علمی همگان باشد

برنامه شما از نظر Exception Handling روی سیتم من شکلی نداشت ( راستشو بخواهید من اصلا" بانک برنامه شما رو دانلو نکردم و توانستم برنامه شما رو اجرا کنم و هیچ خطایی ندیدم) من فکر میکنم mahdi_7610 چون روی سیستمش VS2005 داره و پروژه شما با فرم ورک 3.5 کامپایل شده واسه همین قبل از اجرای برنامه با خطا مواجه شده ولی نمی دونم چرا دوست و استاد عزیزم آقای برمودا با خطا مواجه شده ؟

من اگه جای شما بودم فایل بانک اطلاعاتی رو بدون استفاده از SQL Server قابل استفاده قرار می دادم تا این حرف و حدیثا پیش نیاد ( استفاده از SQLEXPRESS )
نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک
پیغام مبنی بر رمز اشتباه است هم برای نام کاربری و هم برای پسورد جالب نیست.
بهتره برنامه چک کنه و ببینه کدوم یکی اشتباه و تک تک اعلام کنه.
من با این نظر مخالفم چون امنیت داخلی برنامه به شدت کاهش پیدا میکنه ، کمااینکه من توی هیچ برنامه حرفه ای این سناریو رو ندیدم

البته من همیشه دوست دارم دیگران معایب کار هام رو بهم بگن واسه همین من فقط در مقام یک منتقد قرار میگیرم ولی اگه بخواهم دور از این دیدگاه نظر بدم ، برنامه شما نکات خیلی خوبی هم داشت مثلا" استفاده از فایل app.config برای ذخیره رشته اتصال یا مثلا" استفاده از panel و تنظیم خصوصیت dock که در هنگام طراحی فرم ها خیلی کمک میکنه به آسایش برنامه نویس و ... شاید این نکاتی که شما رعایت کردین کمتر برنامه نویسی بهش توجه می کنه

در کل من وقتی از چیزی انتقاد میکنم به این معنا است که اون چیز ارزش بررسی رو داشته و واسم قابل توجه بوده که وقت گذاشتم .و البته شما نباید از انتقاد دوستان ناراحت بشید

نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
در مورد رنگش هم نظر بدید لطفا.
ظاهر برنامه
تا حالا به رفتار برنامه های بزرگ مثل فوتشاپ یا آفیس و ... در هنگام تغییر تنظیمات سیستم عاملتون توجه کردین؟
- اگه شما تنظیمات گرافیکی سیستم عاملتون رو تغییر بدین (right click in desktop -> properties -> themes) یا (right click in desktop -> properties -> appearance -> color schema)
رنگ دکمه ها و یا فرم های این برنامه ها نسبت به سیستم عامل شما هماهنگ میشه ولی با این تغییری که شما در برنامتون دادین این قابلیت رو از کاربر گرفتین!
در ضمن وقتی که قرار فرم های برنامه ما رنگ خواصی داشته باشه باید هم رنگ با فرم های حقیقی و فیزیکی محیط کار باشه تا کاربر به تونه راحتر با برنامه کامپیوتری هماهنگ بشه ( یکی از اصول طراحی داخلی برنامه مربوط میشه به مهندسی نرم افزار )
اما اگه قرار رنگ بندی داخلی برنامه کاملا" اجباری باشه باید از علم وان شناسی و تاثیر رنگ ها خبر داشته باشم و همچنین به میزان نور در محیط و حالت های کابر استفاده کننده خبر داشته باشیم ( اصلی تریم مبحث دروس گرافیک کامپوتری1 و 2 )

روش استفاده از tabControl
شما توی کدام برنامه یا کجای سیستم عامل دیدین که مباحثی که هیچ ربطی به هم ندارن در tabpage ها در کنار هم قرار گرفته باشند؟ ( ایجاد ، ویرایش ، حذف ، جستجو و گزارش هیچ ربطی به هم ندارن)
وقتی از tabControl استفاده میکنیم که قرار باشد اطلاعات مرتبط با یک موضوع را در چند بخش قرار دهیم و در نهایت دو عدد دکمه در پایین tabControl قرار دارد برای ثبت کلیه اطلاعات وارد شده در همه tabpage ها ، و یک دکمه برای انصراف از ذخیره مقادیر وارد شده در tabpage ها
در برنامه شما 4 تا دکمه خروج وجو داره که همشون یک کار ور انجام میدن ولی اگه پنجره درست طراحی شده بود هیچگاه این اتفاق نمی افتاد

توضیحات comment
یکی از اصلی ترین بخش های برنامه که شما اصلا" بهش اهمیتی ندادین

احراز هویت
من اصلا" اعتقادی به استفاده از این روش شما ندارم و اصلا" دوست ندارم توی برنامه هام از math.asb برای احراز هویت استفاده کنم شما می تونستید از دو تا شرط تو در تو استفاده کنید

نقل قول نوشته شده توسط sara.f مشاهده تاپیک
به نظر شما چه عنوانی انتخاب کنم؟
عنوان تاپیک
مثلا" : یک برنامه ای برای ذخیره داده ها و عکس در بانک و گزارش گیری توسط Crystal

با تشکر از روحیه سخاوتمندانه شما دوست عزیز که حاضر شده اید source برنامه خود را در جلو دیدگان ما طالبان علم قرار دهید