نقل قول نوشته شده توسط mina.net مشاهده تاپیک
دوست عزیز شما برعکس متوجه شدید.
فرض کنید من یک برنامه حسابداری به یکی فروختم بعد از مدتی اطلاعاتی در اون ثبت می شه که گاها ارزش اون اطلاعات 10 ها برابر بنامه من خواهد بود البته از نظر کاربر

خوب این کاربر طبق روال معمول برای خودش هر چند وقت یک بار بکاپتهیه می کنه و نگهداری می کنه.

بعد از مدتی برنامه توسط من (شرکت تولید کننده نرم افزار مورد نظر) ویرایش می شه و امکانات جدیدی به اون اضافه می شه. طی این ویرایش ممکنه ساختار دیتابس هم تغییر کند.

خوب حال اگه ما بریم و برنامه جدید رو برای کاربرمون نصب کنیم. باید اطلاعات قدیمی رو برای وی بازیابی کنیم. در اینصورت چه اتفاقی می فته : با ریستور کردن اطلاعات قدیمی کاربر دوباره دیتابیس قدیمی(هم داده ها و هم ساختار) جایگزین دیتابیس جدیدی خواهد شد که این خواست ما نیست ما می خواهیم فقط داده ها ریستور بشن نه ساختار که برای تحقق این خواست باید یکی از دو حالت زیر رو عملی کرد
1 - از دادههای دیتابیس بکاپ تهیه کنم بدون ساختار
2- چطور می تونم دیتابیس جدید رو با استفاده از این برنامه جایگزین دیتابیس قبلی کنم. بدون اینکه به داده های آن آسیبی وارد شود.
که البته من نمی دونم چطور باید یکی از این دو راه حل رو عملی کرد.اگه شما می تونید کمک کنید

نمی دونم درست توضیح دادم یا خیر
باید از ورژن سازی داتابیس استفاده کنید،
یا هم اینکه قبل از نصب برنامه تمام داده‌ها را از داتابیس قدیمی به داتابیس جدید کوچ بدید، باید یک نقشه که کدام فیلد و جدول در کدام داتابیس قدیمی به کدام فیلد و جدول در داتابیس جدید کوچ داده بشه داشته باشید.
این گونه مشکلات فقط به شکلی قابل حل هستند که بعد از ساختن داتابیس جدید برایه کوچ دادن داتا از قبل برنامه ریزی و تست انجام داده باشید.
مشکل اصلی آصیب وارد نشدن به داده‌ها نیست، اینکه چه داده‌ای به چه مفهمومی در داتابیس جدید باید تفکیک بشد است.