سلام
جناب dadsara اين سئوال رو شما در پست شماره 252 همين تاپيك قبلاً مطرح فرموديد و بنده خدمتتون پاسخ دادم .
سلام
جناب dadsara اين سئوال رو شما در پست شماره 252 همين تاپيك قبلاً مطرح فرموديد و بنده خدمتتون پاسخ دادم .
سلام
همونطور كه در اون پست خدمتتون عرض كردم الزامي در استفاده از فيلد كليد براي بهره برداري از توابع نيست و شما بدون داشتن فيلد كليد هم مي تونيد از توابع موجود استفاده كنيد و براي بدست آوردن شماره رديف در كوئري شما مي تونيد از تابع Serialize كمك بگيريد ، در نمونه اي كه تقديم ميشه جدول tb_test و كوئري qry_test رو ملاحظه بفرمائيد ، در جدول فيلد Code كليد نيست ولي تابع مورد استفاده به خوبي كار مي كنه .
با عرض سلام خدمت دوستان ومعذرت بخاطر اينكه چند وقتي نبودم.
در جواب دوست عزيزم شما ميتوانيد با تابع Day_()روز يك تاريخ را دربياوريد. البته اگر به قسمت ماژولها برويد. ميتوانيد در قسمت Persian_tools از توابع تاريخ شمسي استفاده كنيد
دوستان من سوالي تحت عنوان تركيب كئوري كرده بودم كه بعد پاك كردم و جواب نهاي كه مخواستم بهش برسم و رسيدم را اينجا ميزارم كه اگه دوستانم مشكل مشابه من داشتن بتون ازش استفاده كنند
دوست عزیز سلام
برنامه ای که به اسم AccessUser.mdb بود خیلی کمکم کرده
فقط یه چیزی کم داره اونم تغییر رمز کاربر هست
میتونید این زحمت را بکشید و برنامه را تکمیل تر کنید
با تشکر
سلام
دیدم همه اش من استفاده کننده ام، یه بار هم یه فایل خوب بذارم که دیروز از یه فروم خارجی دیدمش و استفاده کردم ازش
فرض کنیم شما میخواید یک فایل Pdf رو از تو برنامه تون فراخوان کنید. مثلا ً فایل راهنمای برنامه یا تغییرات به وجود اومده
چه کار میکنید؟
شما میتونید با استفاده از ماژول این برنامه ضمیمه شده و کدی که برای دکمه مربوطه اش نوشته شده ، فایل خودتون رو باز کنید.
فقط توجه داشته باشید که اسم فایل رو باید وارد کنید تو کدتون و اگه غلط باشه دیگه برنامه اجراش نمیکنه
برنامه خريد و فروش و انبارداري به همراه گزارش موجوي پايان دوره
سلام
یک برنامه برای مقایسه کدهای VB و VBA فایلهای Access ، Excel , Word
آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : پنج شنبه 30 مهر 1388 در 20:24 عصر
لطفا به من بگید در این سایت چه طوری برنامه های نمونه را می توانم دانلود کنم
سلام
اگر به پائین صفحه توجه کنید در کادر پاسخ فوری قسمتی بنام فایلهای ضمیمه قرار گرفته که با زدن کلید مدیریت ضمیمه ها می تونید اقدام کنید .
سلام خدمت تمامی دوستان
فایل زیر یک مبدل تاریخ میباشد که تمامی کدها از همین سایت گرفته شده وبرای کسانیکه با سفارت و ویزا سروکار دارند کارآیی دارد
با سلام اين برنامه نام كاربريو رمز عبور ميخواهد
لطفا نام كاربري و رمز عبور را درسايت بگذاريد
با تشكر
با سلام
من میخواستم برنامه کتابخانه را با پایگاه داده پیاده سازی کنم
ولی باید طراحی پایگاه داده آن را هم انجام دهم
اگه ممکنه شما یک راهنمایی کنید یا یک نمونه بگذارید که من با توجه به آن نمونه برای کتابخانه طراحی کنم
با تشکر
با سلام درود فراوان خدمت دوستان ارجمند.
چند وقتی بود که دنبال اجرای چنین عملیاتی بودم بالاخره نوشتمش.
هرچند که در برابر کار دوستان عمل ارزشمندی نیست.
بالاخره با جستجو در اینترنت با این سایت ارجمند و زیبا و محتویات جالبش روبرو شدم. لازم دیدم که در اختیار دوستان عزیز قرار بدم.
با امید موفقیت و کامیابی برای دوستان عزیز و ارجمند.![]()
نمونه كاربردي ضميمه مربوط به اجراي يك فايل اكسس از داخل فايل اكسس ديگر مي باشد .
انشاءالله مورد استفاده دوستان قرار بگيرد !
با سلام خدمت دوستان
اول اینکه از همه تشکر میکنم برای تمام چیزهایی که یاد گرفتم
من این ابزار رو تو این سایت ندیدم که معرفی شده باشه .برای نوشتن کد در محیط اکسس این ابزار کمک زیادی به شما میکنه .و در اکسس 2003 و 2007 به راحتی نصب میشه.این ابزار رو پس از نصب ،در اکسس 2007 میتونین در نوار ابزار قسمت کد نویسی اکسس با همین نام ببینید.
چون حجمش زیاده لینکشو میذارم
code-vba
با امید موفقیت برای همه دوستان
دوستان عزيز فارسي را پاس بداريد
با تشكر
باسلام
فايل نمونه زير در خصوص انتخاب رنگ براي زمينه فرم و ذخيره رنگ انتخاب شده در اجراهاي بعدي مي باشد .
موفق باشيد
اين برنامه را مي توانيد در قسمت استارت آپ ويندوز قرار داده و هر بار كه سيستم خود را روشن مي كنيد برنامه هاي روزانه را به شما يادآوري مي كند. رنگ هاي هشدار دهنده سبز و زرد و قرمز هر كدام براي يك بازه زماني گذاشته شده است.
![]()
سلام مهندسین و دوستان گرامی
من یک برنامه حقوق و دستمزد رو که تو این سایت بوده رو یکم گسترش دادم و بعضی از نقایض رو برطرف کردم وستون میگذارم امیدوارم خوشتون بیاد
در ضمن از دوستان خواهشمندم اگر ایده ای هم به فکرتون رسید عنوان کنید تا در راستای بهبود هر چه بهتر برنامه استفاده کنم
دوست عزيز با اينكه جاي مطرح كردن اين پاسخ اينجا نيست ولي با عرض پوزش بايد مطالبي را به دوستان متذكر شوم دوست عزيز شما برنامه رو دانلود كردي و قسمت رمز رو اضافه كردي و بنام شركت خود ثبت كرده اي ولي اصول حرفه اي ميگه اگه ميخواي از برنامه ديگران يا اوپن سورس استفاده كني و به نام خود يا شركت ثبت كني حداقل در ساختار كلي برنامه تغييراتي رو ايجاد ميكردي . شما حتي زحمت طراحي يك ليست حقوقي و يا ريپورت رو هم نكشيدي بعد در برنامه خود را بعنوان طراح و ... معرفي كرده اي ... در ضمن لينك منبع فراموش نشود و ... به هر حال اميدوارم اصول حرفه اي رو از اين به بعد رعايت نماييد
دوست من اگر جای این پاسخ اینجا نیست پوزش میطلبم ، ولی اگر توجه کنید در محتوای برنامه و با سورس قبلی برنامه . کلی از اشکالات مربوط به ریپورتها برطرف شده ، در ضمن صفحه ابتدایی فایل رو خودم ساختم البته اون هم با استفاده از مطالب همین سایت . فیش حقوقی هم تغییر کرده . چندتایی از کمبودها در محاسبات هم جبران شده . در ضمن جداول مالیاتی هم تنظیم شده
لطفاً بررسی کنید و سپس ایراد بگیرید . درکل من یادم رفت که اسم شرکتم رو بردارم و در این مورد حق با شماست
ضمن تشکر بابت توجه جنابعالي و دوستان هدف از تذکر اينجانب فقط نکات آموزشي و رعايت اصول حرفه اي بود در ضمن من وقتي لينک شما را ديدم خيلي خوشحال شدم ولي وقتي برنامه شما را ديدم يه خورده ناراحت نه بخاطر برداشت برنامه و نبودن لينک منبع بلکه انتظار داشتم از برنامه ايده گرفته باشيد و برنامه قوي تري ، ساختار محکم تر و زيباتر توليد کني چون اون برنامه خيلي ابتدايي و نسخه 83 يا 84 بود و حالت چک نويس رو داشت ورژن هاي بعدي برنامه خيلي قوي تر است به هر حال اوميدوارم موفق باشيد
دوست من سلام
با تشکر از تذکر سازنده شما
من بیشتر توجهم بر روی اعمال فرمولها در برنامه بوده و ساختار کلی رو زیاد تغییر ندادم
نمونه کاربردی نحوه استفاده از ماژول و کدهای SuperHidden
برای جداول http://www.barnamenevis.org/at...6&d=1260708005
برای جداول و لینکهاhttp://www.barnamenevis.org/at...0&d=1260854266
آخرین ویرایش به وسیله anbaran : سه شنبه 24 آذر 1388 در 08:22 صبح
کد کردن اطلاعات
با سلام
احتراما" چنانچه ميسر است نام كاربري و پسورد برنامه خريد و فروش و انبارداري به همراه گزارش موجوي پايان دوره ، را اعلام فرمائيد .
با سپاس
Snapshot Viewer for Microsoft Access
The Snapshot Viewer enables you to view a report snapshot without having the standard or run-time versions of Microsoft Access 97 through Access 2007.
از اینجا دانلود کنید : http://www.microsoft.com/downloads/d...4-8b7e6313edfb
موفق و موید باشید ./
تشخیص صحت ورود کد ملی
بدست آوردن کد اسکی
مي تونم راهنمايي بيشتري در خصوص طراحي نوار منو طراحي شده در فايل نمونه شما دريافت كنم ممنون خواهم شد
لطفا اگر جواب را به ايميل زير بفرستيد بسيار بسيار سپاسگذار خواهم بود
hdedris@gmail.com
سلام به همه دوستان و برنامه نویسان در زمینه اکسس
همانطور که میدانید در اکسس بعد از ورود اطلاعات و رفتن به رکورد بعدی بطور خودکار ذخیره میشود ... میخواستم بدونم از عزیزان کسی برنامه ایی داره که قبل از ذخیره کردن یا رفتن به رکورد دیگر برنامه بصورتی باشه که سئوال کند 'آیا مایل به ذخیره کردن هستید؟' و بعد از OK کردن تغیرات ذخیره گردد...ممنون میشم هر کی از دوستان کمکم کند
البته در رويداد on exit آخرين شي روي فرم نيز ميشه كدهائي كه دوستمون اشاره كردن يا كد زير رو نوشت .
If MsgBox("آيا از ثبت اطلاعات مطمئن هستيد ؟", vbExclamation + vbYesNo + vbMsgBoxRight, _
"توجه") = vbNo Then
cancel=true
end if