-
سه شنبه 26 آبان 1388, 00:42 صبح
کاربر دائمی
نقل قول: کدام ورژن دلفی؟
سلام دوست عزیز
اصلا ورژن 2009 همان طوری که من در مقالات و سایت های خارجی مرتبط می خواندم به خاطر برخی از مشکلات شرکت CodeGear با Embarcadero صرفا جهت ارائه به بازار و درآمد زایی آخر شرکت CodeGear به منظور جلوگیری از سقوط سهام این شرکت بو لذا Package های اولیه ای که از آن روانه بازار شد (بدون Update) همگی دارای مشکل می باشند و تا Update های آن را دریافت و ورژن Delphi خود را بروز رسانی نکنی اصلا با Delphi 2009 کار نکن البته نکته ای دیگر لازم است که اینجا ذکر کنم و آن این است که متاسفانه در کشور ما افرادی که خوراک نرم افزاری بازارهای ما را تامین می کنند هیچ گونه سررشته ای از نرم افزار ندارند و فقط برای اینکه سی دی را عرضه بازار کنند و سود خود را بگیرند به هیچ چیز دیگری نمی اندیشند اکثر آنها یک اینترنت پر سرعت گرفته اند و در اینترنت Search می کنند هر چی دستشان آمد سریع یه Label می زنند روش می دن تو بازار مسئله دیگر این است که حالا اگر شما نوعی بخواهید برنامه نویسی کنید باید بدانید که با یک CD Delphi2009 که از بازار به مبلغ نهایت 15000 یا 20000 هزار تومان خریدید که نمی توان اعتماد کرد و با آن شغلی را پیشه کرد اگر شما واقعا قصد برنامه نویسی دارید باید هزینه های مربوطه آن را بپردازید و حتی اقدام به خرید ورژن های Original کنید کاری که الان خود بنده کردم چون از این راه امرار معاش می کنم و نمی خواهم برنامه هام را روی یخ بنویسم حالا با این تفاسیر تصمیم گیری نهایی با خود خواننده این مطالب است و آنچه بود گفتم خواه از سخنم پند گیر و خواه ...
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت