نقل قول نوشته شده توسط ask110 مشاهده تاپیک
سلام دوست عزيز

من فارغ التحصيل الكترونيك ام و شرايط بسيار مشابهي مثل شما داشتم.يعني از اين شاخه به اون شاخه مي پريدم. مثلا اول پاسكال ،‌بعد ويژوال بيسيك ، بعد سي ، بعد سي شارپ دات نت ، بعد اچ تي ام ال ،‌بعد اي اس پي دات نت ،بعد پي اچ پي بعد .....
همشون رو هم نيمه كاره رها كردم.تو هيچ كادوم هم حتي به نصف افراد متوسط نرسيدم چه برسه به حرفه اي شدن .البته از هر كدوم يه چيزايي يادم مونده ولي بدرد نخور. يعني وقتم رو تلف كردم . البته نمي گم هيچي چرا يه چيزايي ياد گرفتم.
بعد كلي سرو كله زدن فهميدم كه براي برنامه نويس شدن بايد برنامه نوشت.يعني چي؟ يعني اينكه شما صد تا كتاب راجع به سي ++ بخوني ولي يه برنامه ننويسي فايده نداره.حتي اگه تمام مفاهيم رو از كتاب ياد گرفته باشي. الان من براي اينكه خودم رو درست كنم تصميم قطعي گرفتم كه اولا سراغ زبان برنامه نويسي ديگه اي نرم ( الان فقط روي سي ++ كارميكنم) .
ثانيا تا ميتونم تمرين هاي كتاب رو خودم بنويسم و تحليل كنم. از اينترنت تمرين هاي برنامه نويسي بگيرم و برنامه شو بنويسم.
ثالثا تا تسلط نسبي بر اين زبان به زبان ديگه اي فكر نكنم.
الان اگه من اون وقت هايي رو كه رو اون زبون ها گذاشتم روي سي ++‌ گذاشته بودم الان حرفه اي شده بودم . تازه چون يك زبان رو ياد بگيري يادگيري زبان ديگه راحت تر ميشه الان راحت تر مي تونستم به زبان مورد علاقه ي خودم يعني سي شارپ مهاجرت كنم.
در آخر بازم تكرار مي كنم براي برنامه نويس شدن صرف خوندن كتاب و.... فايده نداره . بايد برنامه بنويسيد و تمرين كنيد . اونوقت مي بينيد كه كم كم پيشرفت ميكنيد. بعد اون مسائلي كه در ابتداي راه براتون سخت بود وقتي بهشون نگاه مي كنيد خنده تون ميگيره كه چقدر مسائل ساده بودن.
موفق باشيد
سلام

امیدوارم که اینطور باشه . الان من دارم روی C#‎ کارمیکنم و ی طرح دارم که روش کار میکنم .

منم خیلی از زبونها رو امتحان کردم . ولی همشو نصفه ول کردم .

مشکل زبان انگلیسی هم دارم که باید فول بشم . البته کلاس نمیخوام برم و بهم XLC رو پیشنهاد دادن .

ممنون .