-
جمعه 11 دی 1388, 20:50 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: یادگیری برنامه نویسی . چگونه ؟
سلام
والا این مشکل شما ، مشکل خیلی هاست . که من هم یکی از اونها هستم .
من دو ساله شروع کردم ، البته نه برنامه نویسی ، بلکه این دو سال رو مشغول بررسی کلا رشته کامپیوتر بودم ، یه مطالعه کلی رو این رشته داشتم ، و سخت به برنامه نویسی علاقه مند شدم .
دانشگاه نرم افزار شرکت کردم و قبول شدم و ، وروودی بهمن هستم . منتهی نه از اون وروودی ها که نمی دونن برای چه وارد شدن ! من از اون ورودی هام که می دونم چی می خوام .
...
چند ماهه که برنامه نویسی رو شروع کردم ، درد و دل ها و مشکلات این دوست من ، تماما مشکلات منم هست و مشکل تر از اون این همه پاسخ های کلی گوییه که دوستان در جواب ارسال می کنن !
...
البته شما لطف می کنید که پاسخ میدید و ما ممنونیم از شما . اما اگر اجازه بدید نقدی داشته باشم رو پاسخ هایی که دادید .
...
پاسخ دادید در برنامه نویسی زبان مهم نیست و فهم برنامه نویسی مهمه ، وقتی پرسیده میشه که فهم برنامه نویسی چیه ؟ و چطور بدست میاد شما اینجا دیگه جواب واضحی ندارید ، و تعریف درستی هم از این فهم ارائه نمیدین .
کلی گویی می کنید ، مثلا صبور باش ، آخه مگه من اومدم اینجا که شما بهم بگید صبور باش ؟ یا تنها توصیه ای که میشه تو این رشته به کار برد اینه که صبور باش ؟ پس بقیه کار چیه ؟
کتاب نخون تمرین بکن ! ... آخه این چه حرفیه ؟ ... شما کتاب نخون من یه دست آچار و پیچ گوشتی بهت میدم برو موتور یه زانتیا رو تعمیر کن ببینیم می تونی ؟
واقعا این پاسخ ها جای تعجب داره ؛ تو جامعه برنامه نویسان ؟ !
...
...
من از وی بی شروع کردم ، کتاب یکی از این اساتید دانشگاهی رو می خوندم ، 110 صفحه از تابع Str استفاده کرده بود و بعد از اون 110 صفحه توضیح داده بود که کار این تابع چیه ! ... خب همون بار اول یه پی نوشت براش می نوشتی که کار این تابع این است . تو فهرست کتاب هم نبود که آدم سریع رجوع کنه !
بعد همینطور که جلو می رفتم رسید به پایگاه داده sql ... بلافاصله گفته بود پایگاه داده را اجرا کنید و برید به فلان قسمت و شروع به ایجاد بانک اطلاعاتی کنید . ... حتی یه خط پی نوشت نگذاشته بود که من بفهمم اصلا sql چیه ؟ ... اون موقع من کلی تو منوی استارت ویندوز گشتم که این sql که اینقدر این سریع رفت سراغش کجاست ؟ پس چرا نصب نیست .. بعدا اومدم تو اینترنت تحقیق کردم ، دیدم این برنامه رو مستق من باید برم تهیه کنم ، اون نگارش های مختلف داره ، بعد بیام نصب کنم و ...
...
اینقدر ضعف در نگارش کتاب ها و اینقدر ضعف در آموزش ! ...
هرجا هم می رفتم برای آموزش می گفت باید ده نفر بیاری تا کلاس تشکیل بشه ! خب من ده نفر از کجا بیارم ؟
...
اینم از پاسخ های دوستان برنامه نویس و با تجربه به ما تازه کار ها .
کتاب نخون ! ... من کلاس طراحی میرم ، تا استادم بهم نگه ترکیب بندی چیه ، چطوری باید تعادل و توازن ایجاد کرد توی تصویر ، من اینها چطور باید بدونم ؟ تو خواب که آدم و درس نمیدن ، تجربه سالها کار کردن انسان ها در این رشته جمع شده ، من بدون آموزش چطوری بهش پی ببرم ؟
..
یا اینکه تمرین کن ، چی و تمرین کنیم وقتی اصلا نمی فهمی داری چیکار می کنی ؟
...
آخرین ویرایش به وسیله بهزاد علی محمدزاده : جمعه 11 دی 1388 در 22:28 عصر
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت