من پست ها رو کامل نخوندم چون موقع امتحان ها هست و وقت کافی ندارم و بیشتر به پست اول تکیه می کنم، تا اونجا که من متوجه شدم شما هنوز جوابتون رو نگرفتید، البته این چیز هایی هم که من میگم تجربه خودم هست.
شما که خوبید، من اون زمانی که برنامه نویسی رو شروع کردم تا If بیشتر نتوسنتم برم. نزدیک 50 60 بار من این If رو دیدم ( اخه فیلم بود ) ولی باز هم متوجه نشدم، دفعه آخر هرچی حواس بود و نبود رو جمع کردم و دوباره نگاه کردم و اون موقع بود که فهمیدم. اما چند ماه بعد یک کتاب خریدم و از روی اون خوندم، همین طوری نگاهی به شرط ها تو اون کتاب انداختم و دیدم که چقدر ساده تر از اون فیلم توضیح داده بود. در کل می خوام بگم که چیزی که داری از روش یاد میگیری خیلی مهمه. و البته می خوام بگم که تمرین هم خیلی مهم هست. مثلا غیر از If من اینترفیس، کلاس دوست و کلاس وکیل تو ++C رو هم خوب متوجه نمی شدم که بارها و بارها در کد های مختلف برسیشون کردم تا فهمیدم که به چه کار میان و ...

تا جایی که من اطلاع دارم برنامه نویس حرفه ای برنامه نویسی هست که هم با همه چیز زبون آشنا باشه و هم الگوریتم نویس خوبی باشه ( البته یادگیری که جای خود دارد ).
مثلا یه بار خواستم یه برنامه ای رو بنویسم و البته نوشتم ولی تقریبا 7 8 تا کلاس، کلی تابع و کد و ... داشت تا کارش رو انجام بده. یه روز که دایی ام خونه ما بود بهش گفتم همون رو برام بنویسه، و بعد تو دو خط نوشت! خوب به این میگن برنامه نویس حرفه ای که با تمرین زیاد و مطالعه ی بالا به دست میاد