اوووووووووووووووووووووووه ، چقدر حرف زده بودین، خسته شدم تا همش رو خوندم
و اما اینکه بعد از خوندن این 150 تا پست، در خیلی جاهاش نکاتی بود که به ذهنم می رسید تا مطرحشون کنم ولی به خاطر تعداد زیادی پست ها که بعدش مطرح شده بود، دیگه مفید فایده نیستن لکن چند تا مسئله تو ذهنم هست که اونا رو مطرح می کنم:

1. اولا به نظر شما واقعا چرا خیلی از کاربران با سابقه ی سایت، به همچنین تاپیکی مراجعه نمی کن و اعلام آمادگی نمی کنن یا مراجعه می کنن ولی باز اعلام آمادگی نمی کنن؟ واقعا چرا؟ دوست دارم به این مسئله عمیقا فکر کنید؛ برای همین مطرحش کردم... (سابقه ی فعالیت در سایت، ارتباطی با سطح دانش نداره، لذا برداشت های تخیلی نکنید...)

2. به نظرم اگر ماهیت کلی پروژه طرح بشه و فرایند ها ی توسعه، مهندسی پیش بره تا همه از ریز روند کاری با خبر بشن و در جریانش قرار بگیرن، بهتره؛ مگه قرار نیست فعلا دید مالی به پروژه نداشت، پس دیگه بحث دزدی ایده و سوء استفاده های مالی و اینا نباید مطرح بشه (چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید...) البته این مسئله بر می گرده به استراتژی که مدیر پروژه برای محصولش در نظر می گیره: خیلی از پروژه ها به همین شکل پیگیری میشه و اعضای گروه از ماهیت کلی و نتیجه ی نهایی کار خبری ندارن و خیلی های دیگه هم نه، ماهیت برای همگان مشخصه لکن هر کسی بنا به تخصص در یک ضمینه ی خاص به فعالیت می پردازه...

3. با توجه به اینکه هر قسمت از پروژه قرار توسط یکسری افراد انجام بشه، راه حل در نظر گرفته شده جهت یکپارچه سازی و Integration نرم افزار چیه؟

4. اگر قرار باشه تمام مسئولیت مدیریتی کار بر دوش یک شخص خاص مثل جناب دوک باشه، مسلما و بدون تردید کار می خوابه. آیه ی یاس نمی خونم؛ می خوام این رو بگم که اگر شما منتظر باشین تا یکی مدیریتتون بکنه، سرعت و روند اجرای کار میاد پایین پس پیشنهاد من، فرضیه ی فرخ هستش: "اگر مدیریت نکنی، مدیریت می کننت".

5. نظر یکی از دوستان پیرامون طرح مباحث مطرح شده در یک سایت مجزا با امکانات خاص مورد نیاز برای کار در همچین فضایی رو، کاملا مثبت می دونم و پیشنهاد می کنم تا اگر کسی هاست و دومین داره، بگه تا هر چه سریع تر بشه در زمینه ی طراحیش، قدم برداشت...

6. در نهایت نام در نظر گرفته شده برای گروه هم خوبه و هم جالبه.
من خودمم کمی در زمینه ی #C ویندوز و وب، SQL و ASP.NET در سطح مقدماتی، اطلاعاتی دارم؛ در صورت نیاز خوشحال میشم ازشون در راستای تحقق این پروژه استفاده بکنم.

7. راستی اینم الان یادم اومد، جناب دوک که گفته بودین پست های جدید از طریق میل بهتون خبر داده نمیشه؛ این مشکل از قدیم بوده تو سایت، هر چند خیلی کم ولی بعضا پیش میاد و کاری هم با مدیران سایت فکر نمی کنم داشته باشه...
برای خود من که پیش اومده بود، با مدیرا هم که مکاتبه کردم به نتیجه ای نرسیدم، خودش بعد یه 4 5 ماه درست شد... البته به ارزش از دست دادن کلی تاپیک تموم شد...