صفحه 4 از 6 اولاول ... 23456 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 201

نام تاپیک: جایی برای پیشرفت یک برنامه نویس سی شارپ

کاربر دائمی آواتار 13601360
    محل زندگی
    کنار دریای خزر

نقل قول: جایی برای پیشرفت یک برنامه نویس سی شارپ

نقل قول نوشته شده توسط mohammad_bagherani مشاهده تاپیک

اختیار دارید.ما که همچین چیزی از شما نخواستیم
    چیزی که هست اینه که با تعطیلی گروه، کسی چیزی از دست نمیده، اعضا هم هر کدوم برای خودشون کاری دارن و امید اول و آخرشون اینجا نیست
    خود این اعلام همکاری و تشکیل گروه میتونه برای آیندگان درس عبرت بشه و برای اعضا تجربه
    امیدوارم گروه تعطیل نشه ما نباید دیدمون به این قضیه در حد انجام یه پروژه باشه
    چون به نظرم انجام این پروژه به صورت گروهی پیامدهای مثبت زیادی به همراه داره، می تونه یه الگوی برای بقیه دوستان باشه، حس بی اعتمادی به این جور همکاری ها رو از بین میبره مثل نظر دوستمون debugger

نقل قول نوشته شده توسط hamid.y مشاهده تاپیک
    با سلام
    سعید آقا ما کماکان منتظر خبر شما هستیم
    البته دوستان مطمئنا از مشغله ی کاری شما با خبرند اما شما که به عنوان مدیر پروژه هستید متقابلا توقعات ازتون بیشتره.
    پس لطفا ما رو زیاد تنها نذارید.
    آره سعید خان بیا که ما چشم براهیم
    ملالی نیست جز دوری شما

کاربر دائمی آواتار debugger
    محل زندگی
    Turkey

تا اينجا شده 13 صفحه هنوز درست و حسابي معلوم نيست پرو‍‍ژه چيه ؟؟؟

اينطور كه به نظر ميرسد پرو‍ژه سختي در راه هست . كي ميخواد شروع كنه ؟؟ از كجا ميخواد شروع كنه ؟؟ خب فرض كنيم شروع كرد و شروع كردند و پرو‍ژه را نصفه و نيمه اپ كردند ؟ چه كسي مي تونه تضمين كنه ايده پرو‍ژه دزديده نمي شود

ايا اعضاي تيم ميخوان مجاني كار كنند و اخرشم چي بشه ؟ شايد يكي از اعضا اومد قضيه را تجاري كرد ؟ بقيه فقط زحمت را كشيدن ؟؟ يا چيزي هم به اونا ميرسه ؟؟؟

تضمين پايبندي به اهداف گروه چيه ؟؟؟ شايد پروژه تا نصف رفت بعضي ها كنار كشيدن چي ميشه؟؟

وقتي اعضاي گروه و مدير پروژه با هم هماهنگي و تماس ندارند و نمي دونن چقدر بايد هزينه كنن (حتي پروژه هاي free هم هزينه بردار هست)

و .... خيلي مسائل هست كه .....

================================================== =======

به نظر براي اين كار بايد يك سايت جداگانه و مختص ايجاد كرد (چون اعضاي يكجا نيست)

فقط افرادي كه عضو تيم هستن مي تونن وارد سايت بشوند

هر فردي كه عضو ميشود براي تضمين و داشتن اراده مصمم مبلغ كمي به عنوان مثال 5 يا 10 هزارتومان به مدير پرو‍ژه بدن و هم اينكه با اين پول ميشه برخي از هزينه ها را جبران كرد

و .... خيلي مسائل هست كه حوصله ام بكشه توضيح ميدم

من يه زماني ميخواستم يه تيمي درست كنم و يك پروتكتور قدرتمند براي برنامه هاي دات نت بنويسم

ولي خب نشد

کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    محل زندگی
    PE Header

من يه زماني ميخواستم يه تيمي درست كنم و يك پروتكتور قدرتمند براي برنامه هاي دات نت بنويسم
    بهتر شد که واسش زمان نزاشتی
    ---------------------------------------
    شما که می خواهید پیشرفت کنید این راهش نیست
    اسم تاپیک ببینید چه ! چه دلیلی داره که کدهایی که بقیه دوستان می نویسند رو کسی نبینه؟مگه نمی خواهید پیشرفت کنید؟به نظر من برای حداقل یک سال اول باید طوری باشد که کدهاتونو به هم نشون بدید و حتی براش کامنت هم بگزارید تا دوستان "پیشرفت کنند"
    چرا می خواهید همان اول کار مایکروسافت بازی در بیارید؟
    من تسک رو دیدم و به نظر من برای شروع پروژه بچه ها هر کدوم باید یک چند سالی کار کرده باشند
    و اینکه نه تنها بعاث پیشرفت نمیشه بلکه شاید پسرفت هم کنید پس پله پله
    سخت ترین مبحث در برنامه نویسی ،نوشتن برنامه در رینگ 0 یعنی درایور است.
    تا اونجایی که من میدونم 90% دوستان همه بیشتر با بانک اطلاعاتی کار کردند /.
    مطمئن باشید کسی که درایور نویس است رو اینجاها نمیتونید پیدا کنید !
    یه چیز دیگه اینکه شما چطور اعتماد میکنید که کدتونو به کسی بدید ! (بازم مایکروسافت بازی؟ اینجا ایران است "صدای ....)
    خلاصه ی مطلب این که این راهش نیست و اینکه نمیخوام منصرفتون کنم (انشالله شما موق بشید)

کاربر تازه وارد آواتار Devilprogramer
    محل زندگی
    خونمون

دوستان یه کم دندون رو جیگر بذارید
    می بینید وضع خطوط اینترنت و اوضاع احوال در چه وضعیه
    آقای سعید هم باید پروژه رو به صورت قسمت قسمت با تعداد و درخواست های متخصص ها هماهنگ کنه
    انصافا زیاد آسون نیست .. اما ایشون در این زمینه تجربه بالایی دارند
    پس بد نیست یه کم فرصت بدیم .. چون اول باید لیست تخصص ها در بیاد

سلام به همه دوستان و تشكر از اينكه وقت ميزاريد ميايد و پيامارو ميخونيد يه خواهش برادرانه لطفا انقدر آيه ياس نخوانيد لطفا بزاريد كار پيش بره خدا بزرگه ايشا الله تو دور ميفتيم همه چيز خود به خود درست ميشه ممنون بازام خواهش ميكنم نكنيد اينجوري . عاجزانه
    كار كاملا رو برنامه و روتين اجازه بديد به همه جا ميرسيم هم به كارا هم به بقيه مسائل نياز به صبر داريم صبر صبر صبر
    آخرین ویرایش به وسیله sky_in_iran : دوشنبه 07 دی 1388 در 12:42 عصر

کاربر دائمی آواتار mostafa_shoakry
    محل زندگی
    فعلا که ساکن اردبیلم

Talking نقل قول: جایی برای پیشرفت یک برنامه نویس سی شارپ

من از همون سال اول ورود به دانشگاه از بچه هاخواستم که یه گروه تشکیل بدیم.یکیشو تشکیل دادیم ولی به دلیل سستی یکی از بچه ها به کل گذاشتیم کنار. ولی الحمدلله بعد از تقریبا 2 سال در ترم 5 تونستیم یک گروه تشکیل بدیم با این همه که خیلی بی تجربه و مبتدی بودیم و هستیم ولی خیلی خوشحالم که تونستیم این گروهو تشکیل بدیم.یکی از اعضامون داره مدیریت می خونه باور کنید برنامه هایی که پیشنهاد می ده خیلی جالب و عالیه خودش هم الگوریتم تمام مراحل برنام رو در اختیار ما قرار می ده.
    خلاصه بیش از 70% کارمون حل میشه.یکی هم گرافیست حرفه ای، 2و3 نفر هم کد نویسند که شامل منم میشه.البته گفتم کد نویسیمون خیلی حرفه ای نیست(یعنی هنوز 2 ماه داریم programming میکنیم)
    از دو تا استادامون که یکی C#‎.net رو در سطح حرفه ای کار میکنه خواهش کردیم که با کمک کنند.
    خلاصه به امید خدا و با استفاده از تجارب شما اساتید و دوستان عزیز می خواییم بعد امتحانات به صورت اساسی شروع کنیم.

سلام
    من هم با اینکه تازه واردم و زیاد مثله دوستان حرفه ای نیستم اما به نظر من لازم نیست همیشه یاد بدی
    منم اگه بپذیرید عضو گروه شما می شم
    هر کاری از دستم بر بیاد هم دریغ نمی کنم
    یا علی

سلام دوستان ، من این تاپیک رو به تاپیک های تحت نظر اضافه کرده بودم که ایمیل بزنه و اطلاع بده ، جالبه که تو این مدت هیچ ایمیلی برای من ارسال نشده بود. (نمیدونم چرا، فکر کنم باید از ادمین سایت سوال کرد )، من هم طبیعتا فکر کردم دوستان راغب نیستن.
    حالا که کار ادامه داره ، من یک review میکنم و در خدمت شما هستم.
    ممنونم از همه دوستان (هنوز پیغامهای آخر رو نخوندم)

دوستان ، نظرات همه رو تو که تو این مدت ارسال شده بود خوندم ،
    اولا از همه دوستان و پیگیریاشون ممنون و متشکر هستیم.
    دوم این که اون دوستانی که از خارج از کشور هم هستن ، گروه در خدمته ، و اتفاقا رمز موفقیت این گروه همکاری از راه دوره وگرنه تشکیل شرکت و این جور چیزا که عموما به قصد انتفاع انجام میشه مقدمات زیاد داره و پیشبرد کار هم به خصوص در حرفه نرم افزار بسیار سخته
    سوم دوستانی که ابراز ناامیدی کرده بودن، باید بگم که چیزی به اسم نشدن وجود نداره ، فقط مهم اینه که محصول ما با کیفیت باشه
    چهارم این که ما زمان زیادی رو از دست دادیم ، تو این فاصله ممکنه بعضی از دوستان از گروه فاصله گرفته باشن که باید این مسئله رو به نوعی ترمیم کنیم (من فکرشو خواهم کرد)

اگر کسی از دوستان میدونه که چرا تاپیک تحت نظر ممکنه ایمیلش نیاد لطفا اطلاع بده (آیا چیزی تو تنظیمات باید دستکاری شده باشه یا . . . .؟)

ممنون از همه دوستان

نقل قول نوشته شده توسط duke_saeed مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ، من این تاپیک رو به تاپیک های تحت نظر اضافه کرده بودم که ایمیل بزنه و اطلاع بده ، جالبه که تو این مدت هیچ ایمیلی برای من ارسال نشده بود. (نمیدونم چرا، فکر کنم باید از ادمین سایت سوال کرد )، من هم طبیعتا فکر کردم دوستان راغب نیستن.
    حالا که کار ادامه داره ، من یک review میکنم و در خدمت شما هستم.
    ممنونم از همه دوستان (هنوز پیغامهای آخر رو نخوندم)
    سلام سعید خان مشتاق دیدار
    خوشحالم دوباره به ما سر زدی
    گفتیم سرت شلوغه وقت نداری

کاربر دائمی
    محل زندگی
    http://hamdsoft.ir

با سلام خدمت تمامی عزیزان
    خیلی خوشحال شدم چنین تاپیکی رو دیدم
    می دونید چقدر مطالب این قسمت زیاد شده
    ولی فکر می کنم بهش می ارزه
    ببخشید
    می خواستم بگم ایا میشه ما هم عضو گروه باشیم؟
    ما هم سعی می کنیم انشاالله مفید واقع بشیم
    من با رفیق دوران دانشجویم ، توی یک موسسه کار سی شارپ هم ویندوز و هم وب انجام می دهیم
    خیلی خیلی خوشحال می شویم بتونیم در این پروژه هم بتونیم کار کوچکی انجام بدهیم

نقل قول نوشته شده توسط m110_110 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت تمامی عزیزان
    خیلی خوشحال شدم چنین تاپیکی رو دیدم
    می دونید چقدر مطالب این قسمت زیاد شده
    ولی فکر می کنم بهش می ارزه
    ببخشید
    می خواستم بگم ایا میشه ما هم عضو گروه باشیم؟
    به گروه خوش اومدی

کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    محل زندگی
    Kernel

سلام به آقا سعید و بقیه دوستان
    آقا بسم ا.. دیگه ، بنده بی صبرانه منتظرم و میدونم بقیه هم همینجورین .
    تمام تسک ها پر شد یا نه ؟Cنویس پیدا شد یا نه؟

نقل قول نوشته شده توسط m.mosayebi مشاهده تاپیک
    سلام به آقا سعید و بقیه دوستان
    آقا بسم ا.. دیگه ، بنده بی صبرانه منتظرم و میدونم بقیه هم همینجورین .
    تمام تسک ها پر شد یا نه ؟Cنویس پیدا شد یا نه؟
    راستش الان مشکل شماره 1 همین برنامه نویس C هست

من خودم یه مقدار رو صورت مسئله کار کردم ولی یکی دو نفر میخواییم که دستش تو ++C روان باشه و واسه چیزایه بدیهی هی نخواد تو اینترنت سرچ بزنه (مثل خودم)

همگی بگردید دنبال برنامه نویس C اگر تا پس فردا کسی رو پیدا نکردیم یه فکر دیگه میکنیم.

ممنون از همه

Smile نقل قول: جایی برای پیشرفت یک برنامه نویس سی شارپ

سلام سعید جان
    خسته نباشید و خدا قوت
    عزیز شما عنوان تاپیکتون جایی برای پیشرفت یک برنامه نویس سی شارپ بود
    چی شده حالا داری دنباله برنامه نویس سی می گردی؟
    من ترم دیگه سی دارم
    اگه می شه با سی شارپ بنویس
    البته نظره
    هر طوری که سلاح می دونی
    یا علی

واقعا این تاپیک به چه دردی میخوره خودتونو گذاشتین سره کار میخواید چیکار کنید یک عده تازه کار این تاپیکو میبییند خوشال میشن فکر میکنند که دیگه میشن بیل گیتس . این نقد من بود از این تاپیکا زیاد دیدم مثلا یه جا دیدم که میخواستن سیستم عامل بنویسن اما هیچکدومشون اصلا نمیدونستند سیستم عامل چی هست آخرشم تاپیک پاک شد طرف نمیتونه هنوز 2تا عددو با هم جمع کنه میاد این پست هارو میخونه جو گیر میشه فکر کنم همتون جو گیر شدین تاحالا یک خط کد هم نوشتین ؟ کار این تاپیک تمومه . حد اقل بگید میخواید چیکار کنید میخواید بهتون پروژه بدم روش کار کنید واقعا دارم جدی میگم.
    عنوان تاپیک رو عوض کنید

کاربر دائمی آواتار melissa
    محل زندگی
    ایران (سرای جاوید)

نقل قول نوشته شده توسط slashslash2009 مشاهده تاپیک
    واقعا این تاپیک به چه دردی میخوره خودتونو گذاشتین سره کار .....
    اصلا قشنگ صحبت نمیکنی
    اکه تاپپک رو میخوندی حداقل به احترام چند نفر هم که شده این حرفها رو ... یه عمر برنامه نویس بودم همینطور خیلی دیگه از دوستان اون وقت شما .....
    بیل گیتس و خیلی بزرگان دیگه از هیچ شروع کردند
    من شرمندم

سلام دوستان ، نظر slashslash به نظر من بد هم نیست ،

اولا اینجا انتقاد کاملا آزاده
    دوم اینکه این نظر میتونه یک محرک باشه برای اون دسته از دوستان که میخوان حتما از این کار نتیجه بگیرن ، مثل خود من
    اون دوستی هم که گفته بود فقط #C باشه چون اسم تاپیک اینه باید گفت که پروژهایی که نکته فنی خاصی ندارن و فقط حجم کار و این جور چیزا توشون مطرحه معمولا تو بازار زیاد هست و ما هم اگر اون سبکی کار کنیم میریم جزو اونا
    مثلا نرم افزارهای پایگاه اطلاعات ، امور مالی ، مستندات و این جور چیزا
    ولی نرم افزار مورد نظر ما تو دنیا تک هست ، اینکه صبر کنیم تا این مشکل فنی رو حل کنیم به نظر من ارزش داره تا رو یه پروژه کار کنیم که نمونه اش زیاده.

یکی دیگه از دوستان گفته بود با #C حلش کنیم ، باید بگم که این قسمت از برنامه کاملا Unmanaged Code هست، نمیخوام قاطعانه بگم که انجام نمیشه ولی تا جاییکه من تحقیق کردم امکانپذیر نیست ، مثلا من تا حالا حتی یک نمونه درایور ندیدم که با #C نوشته شده باشه.

محل زندگی
    PE Header

چیزی نمیگم
    ببینید و بخوانید
    Can you write device driver with C#‎/.Net?
    http://discuss.joelonsoftware.com/default.asp?dotnet.12.613763.12

C#‎ driver development?
    http://stackoverflow.com/questions/75886/c-driver-development

Device driver in C#‎?
    http://bytes.com/topic/c-sharp/answers/245971-device-driver-c

How to use C#‎ to communicate with device driver
    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en/Vsexpressvcs/thread/ab3d002d-73b3-4c39-90d9-142640918296

و....

نقل قول نوشته شده توسط man7tomani مشاهده تاپیک
    چیزی نمیگم
    ببینید و بخوانید
    73b3-4c39-90d9-142640918296[/code]
    و....
    ممنون و متشکر از دوستمون که گردآوری کرده این مطالبو ، همونطور که همه دیدین تقریبا جواب "نه" هست ، مثلا اولی یکی جواب داده که :"درایور ویندوز داستان دیگه ایه ،حتی اگه فرض کنیم که بشه ، آیا شما حاضرید 50 مگابایت حافظه به یک درایور ماوس اختصاص بدید ؟ و هر چند ثانیه منتظر شید تا Garbage Collector کارشو انجام بده ؟"

دومی میگه : "شما نمیتونید درایور در سطح kernel با C#‎‎ تولید کنید . . . . . اگر چه میتونید یک درایور با ++C و یک سرویس با C#‎‎ درست کنید که این دو از طریق Managed Code ارتباط برقرار کنن"

سومی میگه : "خیلی غیر محتمله که بشه درایور با Managed Code نوشت، Managed Code ها برای اجرا به CLR احتیاج دارن که اونا هم به نوبه خودشون از API استفاده میکنن، فکر میکنم غیر ممکن باشه که CLR در سطح پایین سیستم عامل اجرا شه"
    آخرین ویرایش به وسیله duke_saeed : یک شنبه 13 دی 1388 در 18:28 عصر دلیل: غلط املایی

محل زندگی
    PE Header

در ضمن شما می خواهید در رینگ 0 از فریم ورک دات نت استفاده کنید؟!در این رینگ بالاترین سطح دسترسی به سیستم رو دارید (برای از کار انداختن سخت افزار یا ...)که اصلا امکانش نیست که بشه

مشکلتونو بعدا بهتون میگم یه چند وقت دیگه که به هیج نتیجه ای نرسیدین حدودا یک ماه دیگه . حالا همینجوری هی پست الکی بزارین فعلا دلتونو خوش کنید

محل زندگی
    خونمون

مشکلتونو بعدا بهتون میگم یه چند وقت دیگه که به هیج نتیجه ای نرسیدین حدودا یک ماه دیگه . حالا همینجوری هی پست الکی بزارین فعلا دلتونو خوش کنید
    دوست عزیز .. خوب فرضا ما خودمونو سر کار گذاشتیم شما چرا انقدر خودتو ناراحت می کنی

فوقش می ریم پروژه رو انجام بدیم نمی تونیم بی خیال می شیم .. چیز زیادی از دست نمی دیم .. حالا چند تا پست بیشتر و کمتر که هزینه زیادی نیست

اما
    اما اگر کار نتیجه بده .. از اینکه شما هم جزئی ازش نبودید پشیمون می شید

من به شخصه ترجیح می دم وقتم تلف شه تا اینکه بعدا بفهمم یه تجربه خوب رو از دست دادم

به هر حال امیدوارم شما هم موفق باشید و بتونید از وقتتون بهترین استفاده رو ببرید

کاربر دائمی آواتار FastCode
    محل زندگی
    /dev/null

من حاضرم درایور بنویسم.
    100% C#‎ بدون Net.

نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    من حاضرم درایور بنویسم.
    100% C#‎‎‎ بدون Net.
    اگر بتونید خیلی فوق العادس.
    لطفا ایمیل بدید تا صورت مسئله رو تشریح کنم ( یا مسنجر)
    ایمیل من duke_saeed@yahoo.com

سایر دوستان بدونن چون درایور نویسی 3 قسمته یکیشو برای این دوستمون میدیم و هنوز 2 نفر دیگه نیاز داریم.

ممنون و متشکر
    آخرین ویرایش به وسیله duke_saeed : شنبه 19 دی 1388 در 22:06 عصر دلیل: اضافه کردن ایمیل

اوووووووووووووووووووووووه ، چقدر حرف زده بودین، خسته شدم تا همش رو خوندم
    و اما اینکه بعد از خوندن این 150 تا پست، در خیلی جاهاش نکاتی بود که به ذهنم می رسید تا مطرحشون کنم ولی به خاطر تعداد زیادی پست ها که بعدش مطرح شده بود، دیگه مفید فایده نیستن لکن چند تا مسئله تو ذهنم هست که اونا رو مطرح می کنم:

1. اولا به نظر شما واقعا چرا خیلی از کاربران با سابقه ی سایت، به همچنین تاپیکی مراجعه نمی کن و اعلام آمادگی نمی کنن یا مراجعه می کنن ولی باز اعلام آمادگی نمی کنن؟ واقعا چرا؟ دوست دارم به این مسئله عمیقا فکر کنید؛ برای همین مطرحش کردم... (سابقه ی فعالیت در سایت، ارتباطی با سطح دانش نداره، لذا برداشت های تخیلی نکنید...)

2. به نظرم اگر ماهیت کلی پروژه طرح بشه و فرایند ها ی توسعه، مهندسی پیش بره تا همه از ریز روند کاری با خبر بشن و در جریانش قرار بگیرن، بهتره؛ مگه قرار نیست فعلا دید مالی به پروژه نداشت، پس دیگه بحث دزدی ایده و سوء استفاده های مالی و اینا نباید مطرح بشه (چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید...) البته این مسئله بر می گرده به استراتژی که مدیر پروژه برای محصولش در نظر می گیره: خیلی از پروژه ها به همین شکل پیگیری میشه و اعضای گروه از ماهیت کلی و نتیجه ی نهایی کار خبری ندارن و خیلی های دیگه هم نه، ماهیت برای همگان مشخصه لکن هر کسی بنا به تخصص در یک ضمینه ی خاص به فعالیت می پردازه...

3. با توجه به اینکه هر قسمت از پروژه قرار توسط یکسری افراد انجام بشه، راه حل در نظر گرفته شده جهت یکپارچه سازی و Integration نرم افزار چیه؟

4. اگر قرار باشه تمام مسئولیت مدیریتی کار بر دوش یک شخص خاص مثل جناب دوک باشه، مسلما و بدون تردید کار می خوابه. آیه ی یاس نمی خونم؛ می خوام این رو بگم که اگر شما منتظر باشین تا یکی مدیریتتون بکنه، سرعت و روند اجرای کار میاد پایین پس پیشنهاد من، فرضیه ی فرخ هستش: "اگر مدیریت نکنی، مدیریت می کننت".

5. نظر یکی از دوستان پیرامون طرح مباحث مطرح شده در یک سایت مجزا با امکانات خاص مورد نیاز برای کار در همچین فضایی رو، کاملا مثبت می دونم و پیشنهاد می کنم تا اگر کسی هاست و دومین داره، بگه تا هر چه سریع تر بشه در زمینه ی طراحیش، قدم برداشت...

6. در نهایت نام در نظر گرفته شده برای گروه هم خوبه و هم جالبه.
    من خودمم کمی در زمینه ی #C ویندوز و وب، SQL و ASP.NET در سطح مقدماتی، اطلاعاتی دارم؛ در صورت نیاز خوشحال میشم ازشون در راستای تحقق این پروژه استفاده بکنم.

7. راستی اینم الان یادم اومد، جناب دوک که گفته بودین پست های جدید از طریق میل بهتون خبر داده نمیشه؛ این مشکل از قدیم بوده تو سایت، هر چند خیلی کم ولی بعضا پیش میاد و کاری هم با مدیران سایت فکر نمی کنم داشته باشه...
    برای خود من که پیش اومده بود، با مدیرا هم که مکاتبه کردم به نتیجه ای نرسیدم، خودش بعد یه 4 5 ماه درست شد... البته به ارزش از دست دادن کلی تاپیک تموم شد...

نقل قول نوشته شده توسط h.jaza مشاهده تاپیک
    اوووووووووووووووووووووووه ، چقدر حرف زده بودین، خسته شدم تا همش رو خوندم
    و اما اینکه بعد از خوندن این 150 تا پست، در خیلی جاهاش نکاتی بود که به ذهنم می رسید تا مطرحشون کنم ولی به خاطر تعداد زیادی پست ها که بعدش مطرح شده بود، دیگه مفید فایده نیستن لکن چند تا مسئله تو ذهنم هست که اونا رو مطرح می کنم:

1. اولا به نظر شما واقعا چرا خیلی از کاربران با سابقه ی سایت، به همچنین تاپیکی مراجعه نمی کن و اعلام آمادگی نمی کنن یا مراجعه می کنن ولی باز اعلام آمادگی نمی کنن؟ واقعا چرا؟ دوست دارم به این مسئله عمیقا فکر کنید؛ برای همین مطرحش کردم... (سابقه ی فعالیت در سایت، ارتباطی با سطح دانش نداره، لذا برداشت های تخیلی نکنید...)

2...
    دوست خوبم سلام

خیلی ممنونم از نظراتتون ،
    من در خیلی از موارد با شما هم عقیده هستم ، ولی الان به شما قول میدم که اگر سوژه پروژه رو به سمت کارهای دیتابیسی عوض کنیم ، دهها نفر اعلام آمادگی میکنن (نمیخوام بگم که ایرادی داره ولی میخوام بگم مشکل ما تا این لحظه پیدا کردن برنامه نویس متخصص ++C بوده)
    ایده ای که من گذاشتم اینجا برای اینکه یک کار گروهی آزمایشی انجام بدیم ، ایده با ارزشی هست که حتی ارزش سرمایه گذاری داره ، تفکر من این بوده و هست که اگر هر گروه یا شرکتی تو دنیا جون گرفته و رشد کرده یک کار تخصصی رو با دقت و قدرت انجام داده و جلو رفته.
    ما هم میخواییم همین کارو بکنیم ، منتها چون ایران کشور تولید کننده سخت افزار نیست برای همین برنامه نویس ها اغلب تو زمینه درایور نویسی آینده ای نمیبینن که سرمایه گذاری زمانی کنن و متخصص این کار کمه و باارزش. برای همین ممکنه اگر هم کسی بلد باشه وقتشو اینجا نذاره.
    مطرح کردن ایده در اینجا کمکی نمیکنه ، چون کل پروژه در زمان کوتاهی قابل انجامه، ممکنه سوژه مناسبی برای تولید باشه که در این صورت با مطرح کردن ایده فقط ما شرکت های نرم افزاری رو منتفع خواهیم کرد.
    یه راه ممکن اینه که ما سوژه رو عوض کنیم و کار رو استارت بزنیم و سوژه فعلی رو موکول کنیم به زمانی که برنامه نویس این کار رو پیدا کنیم.

نظر بدین لطفا

واقعا این تاپیک به چه دردی میخوره خودتونو گذاشتین سره کار میخواید چیکار کنید یک عده تازه کار این تاپیکو میبییند خوشال میشن فکر میکنند که دیگه میشن بیل گیتس . این نقد من بود از این تاپیکا زیاد دیدم مثلا یه جا دیدم که میخواستن سیستم عامل بنویسن اما هیچکدومشون اصلا نمیدونستند سیستم عامل چی هست آخرشم تاپیک پاک شد طرف نمیتونه هنوز 2تا عددو با هم جمع کنه میاد این پست هارو میخونه جو گیر میشه فکر کنم همتون جو گیر شدین تاحالا یک خط کد هم نوشتین ؟ کار این تاپیک تمومه . حد اقل بگید میخواید چیکار کنید میخواید بهتون پروژه بدم روش کار کنید واقعا دارم جدی میگم.
    عنوان تاپیک رو عوض کنید
    سلام خدمت همه دوستان
    حق با ایشونه
    بنده ناچیز یه پیشنهادی بهتون می دم که به صلاحتونه
    تشکیل گروه دادن خوبه ولی چگونگی در ارتباط بودن گروه از خودش مهمتره گروه باید عملی کار کنه نه با پست زدن و ایمیل زدن و کد برا همدیگه زدن به نظر من هر کس می خواد در این گروه موفق باشه باید پروژه هاش رو معرفی کنه همراه با سورس بعد یه سرپرست اینا رو جمع آوری کنه و به همه پروژه ها رو پاس بده
    اگر واقعآ دنبال پیشرفت هستید هر نفر یه پروژه با سورس بگذارید زبانش هم مهم نیست
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : سه شنبه 22 دی 1388 در 13:38 عصر

ماهیت این پست Off-Topic هستش ولی لازم و ضروریه که ذکرش کنم:
    جناب Arash_janusV3 شما اصلا می دونی چند صد تیم متفاوت از نقطه ی مختلف این کره ی خاکی روی یه پروژه ای مثل ویندوز کار می کنن؟
    اگر موفق تر از ویندوز و پر کاربرد تر شما پیدا کردی، ما رو هم خبر کن...
    اگر واقعآ دنبال پیشرفت هستید هر نفر یه پروژه با سورس بگذارید زبانش هم مهم نیست
    این یه بحث دیگس که بیام و پروژه بذاریم و دیگران راجع بهش نظر بدن و عیب و ایراد هاش رو مطرح کنن و در واقع با او روش فضایی در جهت آموزش و ارتقاء هر فرد ورداشته بشه...
    داستان اینجا متفاوته از این بحث...
    هر کدوم هم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن...

کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    محل زندگی
    Kernel

سلام
    با صحبتهای پست های قبلی اول باید مشخص کنیم این تاپیک قصدش چیه؟آموزش ؟WorkShop?تئوری ؟عملی؟
    ولی به نظر من بی تجربه باید مدیر، پروژه رو تعریف کنه( از پروژه های سبک و بدون منفعت مالی تا پروژه های نسبتا بزرگ) و حین تحویل تکه کدها توی همین تاپیک در موردشون بحث بشه ، اینجوری میتونه هر تکه کد رو به چند نفر بدین(یعنی چند مدل کد داشته باشیم) و بهترینش رو انتخاب کنید.
    اینجوری هم تئوریه هم عملی هم آموزش و شاید کار هم بشه .

من فقط یک پیشنهاد دادم و اونم اینکه هر کسی که دوست با یک تیر دو نشون بزنه پروژه ای که نوشته را بگذاره اینجا و یه نفر مدیر کاردرست بشینه از پروژه های بدست آمده یه جمع بندی کامل رو انجام بده و به اعضای این گروه انتقال بده
    اگر این روش باشه حتی خودم هم هستم
    ولی با این وجود که تا حالا این تاپیک رو بیش از 4000 user مشاهده کردند و بیش از 150 پست وجود داره ولی نتیجه ؟ پوچ و با این روش تا آخرشم پوچ.
    و چیزی که من از این تاپیک فهمیدم یکی دو نفر فقط می خوان کد و پروژه جمع کنن اگه اینطور نیست خودشون یه پروژه بگذارن

محل زندگی
    خونمون

نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    من فقط یک پیشنهاد دادم و اونم اینکه هر کسی که دوست با یک تیر دو نشون بزنه پروژه ای که نوشته را بگذاره اینجا و یه نفر مدیر کاردرست بشینه از پروژه های بدست آمده یه جمع بندی کامل رو انجام بده و به اعضای این گروه انتقال بده
    اگر این روش باشه حتی خودم هم هستم
    ولی با این وجود که تا حالا این تاپیک رو بیش از 4000 user مشاهده کردند و بیش از 150 پست وجود داره ولی نتیجه ؟ پوچ و با این روش تا آخرشم پوچ.
    و چیزی که من از این تاپیک فهمیدم یکی دو نفر فقط می خوان کد و پروژه جمع کنن اگه اینطور نیست خودشون یه پروژه بگذارن
    آرش عزیز نمی دونم چرا همیشه دوستان میان و می خوان جهت یک تاپیک رو عوض کنن .. خوب برای پیشنهادتون برید و یک تاپیک جدید ایجاد کنید با موضوع مورد نظرتون ..
    خوندن این تاپیک اجباری نیست که انقدر خودتونو عذاب می دید ..

یه بارم گفتم این آقای سعید بسیار در تعریف پروژه مهارت داره (خیلی هم سرش شلوغه اگر وقت می ذاره برای این تاپیک حتما ایده خیلی قوی ای پشتش داره و گر نه وقتش رو اینجا هدر نمی کرد)..
    باید اول اعضای مورد نیاز جمع شن و قضیه ok شه تا پروژه رو شروع کنیم .. برنامه نویسای ++C جور شن ایشالله کار رو شروع می کنیم .. در ضمن خیلی از دوستان درگیر امتحاناشون هستند .. شما اگه هستی یا علی، اگه نیستی خوب چرا وقتتونو با خوندن این تاپیک که مختص این قضیست تلف می کنید؟

بهتره دنبال درایور نویس ++C باشیم

محل زندگی
    خونمون

عنوان تاپیک رو عوض کنید

نه خداییش این الان چی بود پست کردی؟
    کمی انصاف داشته باشین بد نیستا .. می دونی چه کسایی تو این تاپیک اعلام آمادگی کردن ..
    در ضمن برای پروژتون تاپیک جدید ایجاد کنید لینکشو اینجا هم بذارید هر کی تمایل داشت اعلام آمادگی می کنه.
    اینکه میاید آیه یاس می خونید و بچه های اینجا رو مسخره می کنید اصلا کار اخلاقی ای نیست. اگر تجربه کار گروهی داشتید کمی دست از این حرفا که ناشی از برتر دونستن خودتونه بر می داشتید.

نقل قول نوشته شده توسط Devilprogramer مشاهده تاپیک
    نه خداییش این الان چی بود پست کردی؟
    کمی انصاف داشته باشین بد نیستا .. می دونی چه کسایی تو این تاپیک اعلام آمادگی کردن ..
    در ضمن برای پروژتون تاپیک جدید ایجاد کنید لینکشو اینجا هم بذارید هر کی تمایل داشت اعلام آمادگی می کنه.
    اینکه میاید آیه یاس می خونید و بچه های اینجا رو مسخره می کنید اصلا کار اخلاقی ای نیست. اگر تجربه کار گروهی داشتید کمی دست از این حرفا که ناشی از برتر دونستن خودتونه بر می داشتید.
    از اینکه باعث ناراحتیتون شدم معذرت می خوام
    فکر کردم شاید دارم کمکتون می کنم
    هر کمکی از دستم بر بیاد انجام می دم

منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

کسی رفته تو تاپیک ++C کارها دنبال درایور نویس بگرده ؟

محل زندگی
    /dev/null

نقل قول نوشته شده توسط sia_2007 مشاهده تاپیک
    کسی رفته تو تاپیک ++C کارها دنبال درایور نویس بگرده ؟
    لطفا" خودتون این کار رو بکنید.
    از sia_2007 خواهش میکنم این کار رو انجام بدن.
    از دوستان خواهش میکنم که این وظیفه رو به یکدیگر محول نکنند.
    در ضمن اگر همینطور پیش برید قبل از پیدا کردن برنامه نویس ++C,من ++C رو تموم کردم.()

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    فارس - زرین دشت

باسلام.
    مشکل اصلی اکثر ما ایرانیان فقط زبان انگلیسی یه. یه سوال؟ چرا بیش از 40 درصد برنامه نویسان میکروسافت هندی هستند؟ (زبان .. زبان ..زبان)

محل زندگی
    /dev/null

نقل قول نوشته شده توسط ayyub492 مشاهده تاپیک
    باسلام.
    چرا بیش از 40 درصد برنامه نویسان میکروسافت هندی هستند؟ (زبان .. زبان ..زبان)
    1.population
    2.language

محل زندگی
    PE Header

مثله اینکه فراموش کردید دومین کشور در خاورمیانه از نظر صادرات نرم افزار "هند" هست ، جواب چرا هم به خیلی چیزها بستگی داره

صفحه 4 از 6 اولاول ... 23456 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •