نمایش نتایج 1 تا 40 از 74

نام تاپیک: یک سوال سرنوشت ساز، مقایسه J2EE و دات نت!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: یک سوال سرنوشت ساز، مقایسه J2EE و دات نت!

نقل قول نوشته شده توسط taknegaar مشاهده تاپیک
    خلاصه دلایل و مباحث جنابعالی:

- جمله نقل شده از ابن سینا مبحثی ماورایی است ! (چگونگی این نتیجه گیری را هم نمیدانیم ! شاید برای خالی نبودن عریزه گفته شده و همچنین اشاره به پوپر و ... منظور؟ ربط؟).
    - دلیل تعصب بیجاتون از اشاره خودتون مشخصه که گفتید: (جاوا؟).
    - نکته 3: حضور جاوا در وب جزو ملزومات یکپارچگی بوده و هست.
    (اصلا پروژه جاوا در شرف لغو شدن بود که گسترش وب در سال ۱۹۹۳ باعث شد، شرکت سان مایکروسیستمز در ۱۹۹۵ جاوا را رسماً به بازار عرضه کرد.)
    - Scalable بودن یعنی مقیاس پذیر بودن؛ یعنی برای پروژه ها در تمامی سطوح (بزرگ، متوسط و کوچک) قابل استفاده باشد که مثلا با نکته قبلی ادعا بودنش ثابت شده. (برخی مسائل داخل پرانتز هیچ ربطی نداشت و برخی هم قابل نقد!)
    (کاربرد جاوا در کامپایل به صورت بایت کد است که قابلیت اجرا روی تمامی ماشین‌های شبیه‌سازی جاوا را داشته باشد صرف نظر از معماری و خصوصیات آن کامپیوتر.
    در ادامه با توجه به اهداف جاوا باید باید موفقیت جاوا در حوزه های زیر سنجید:
    * برنامه‌های تحت وب. (قابل نقد)
    * برنامه‌نویسی سیستم‌های کوچک مانند موبایل، پاکت پی‌سی و ... .
    * برنامه‌های کاربردی بزرگ (Enterprise).
    * برنامه‌های رومیزی (Desktop). (قابل نقد)
    ).
    - در مورد (جاوا هم در پلتفرم ویندوز نتونست وجهه ای کسب کنه، مدرک؟): حتما شوخی میفرمایید؟! (قضاوت با دیگران و جاواکارهای درگیر با پروژه های سازمانی)
    - در مورد (بالاخره کاربران نهایی تعیین کننده اند نه طراح سیستم. منظور , ربط؟): حتما در مورد پروژه هاتون شما اونارو برای کارفرماتون تعریف میکنید نه اونا برای شما؟!
    - در مورد (سولوشن اینترفیس ...): یک دلیل ساده و اونهم فراگیر بودن فلش و نبودن جاوا در عین بودن ... .
    (swing و AWT چه ربطی به موضوع داشت؟! توصیه میکنم به مطالعه Rich Internet application ها بپردازید.)
    - در مورد (... از دست دادن موضوعیت به دلیل ...): همونوطور که می بینید، دلیل اومده. این شما هستید که باید دلیل بیاورید که موضوعیت داره چون رد کردید! (اینهم یکی از نشانه های تعصب بیجا)
    - در مورد (... . منظور؟): یکی از دلایل عدم موضوعیت ابزاری مثل جاوا و خیلی از زبانها در برخی حوزه ها!
    - در مورد (... . مبنا؟):
    به همون دلیلی که ابزاری مثل دات نت در عرض سه سال به جایگاهی قابل رقابت با بقیه دست پیدا کرده
    و با عرض معذرت از نخبگان دات نت،
    هر کسی که یه ذره بلده دو تا کامپوننت رو بهم bind کنه شده دات نت کار و هر جا میری میگن دات نت کار؟!
    جوری که من اوپن سورسی هم مجبور شدم یادش بگیرم،
    نه بخاطر اینکه علاقه ای بهش دارم
    بلکه بخاطر اینکه زن و بچه گشنه اند و
    من هم نمیتونم از لحاظ زمانی با دات نت کارها رقابت کنم و
    برای کارفرما هم که فقط انجام کارش مهمه.
    -- جمله نقل شده از ابن سینا مبحثی ماورایی است ! (چگونگی این نتیجه گیری را هم نمیدانیم ! شاید برای خالی نبودن عریزه گفته شده و همچنین اشاره به پوپر و ... منظور؟ ربط؟). ربطشو روزگار بهتون می فهمونه.شایدم هرگز نفهمید.
    - دلیل تعصب بیجاتون از اشاره خودتون مشخصه که گفتید: (جاوا؟).حرف میذاری تو دهن من؟یه مقدار ی این پست منو بخون :http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=103569
    - نکته 3: حضور جاوا در وب جزو ملزومات یکپارچگی بوده و هست.
    (اصلا پروژه جاوا در شرف لغو شدن بود که گسترش وب در سال ۱۹۹۳ باعث شد، شرکت سان مایکروسیستمز در ۱۹۹۵ جاوا را رسماً به بازار عرضه کرد.)بازم بی ربط.
    -- Scalable بودن یعنی مقیاس پذیر بودن؛ یعنی برای پروژه ها در تمامی سطوح (بزرگ، متوسط و کوچک) قابل استفاده باشد که مثلا با نکته قبلی ادعا بودنش ثابت شده. (برخی مسائل داخل پرانتز هیچ ربطی نداشت و برخی هم قابل نقد!)شماعلاوه بر استعدادتون در موارد
    گوناگون به تعریف جدیدی از
    Scalability

رسیدین..
    - حتما شوخی میفرمایید؟!-------شما آمار ارایه فرمایید .به شوخی هم می رسیم.
    -(کاربرد جاوا در کامپایل به صورت بایت کد است که قابلیت اجرا روی تمامی ماشین‌های شبیه‌سازی جاوا را داشته باشد صرف نظر از معماری و خصوصیات آن کامپیوتر.
    در ادامه با توجه به اهداف جاوا باید باید موفقیت جاوا در حوزه های زیر سنجید:
    * برنامه‌های تحت وب. (قابل نقد)
    * برنامه‌نویسی سیستم‌های کوچک مانند موبایل، پاکت پی‌سی و ... .
    * برنامه‌های کاربردی بزرگ (Enterprise).
    * برنامه‌های رومیزی (Desktop). (قابل نقد)
    ). امیدوارم بعد درک صحیح scalabilityبه بی ربط بودن اینها با موضوع پی ببرید.
    -(swing و AWT چه ربطی به موضوع داشت؟! توصیه میکنم به مطالعه Rich Internet application ها بپردازید.) http://en.wikipedia.org/wiki/Rich_Internet_applicationو http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ion_frameworks و http://en.wikipedia.org/wiki/Rich_Client_Platform.
    .
    -- در مورد (... . مبنا؟):
    به همون دلیلی که ابزاری مثل دات نت در عرض سه سال به جایگاهی قابل رقابت با بقیه دست پیدا کرده
    و با عرض معذرت از نخبگان دات نت،
    هر کسی که یه ذره بلده دو تا کامپوننت رو بهم bind کنه شده دات نت کار و هر جا میری میگن دات نت کار؟!
    جوری که من اوپن سورسی هم مجبور شدم یادش بگیرم،
    نه بخاطر اینکه علاقه ای بهش دارم
    بلکه بخاطر اینکه زن و بچه گشنه اند و
    من هم نمیتونم از لحاظ زمانی با دات نت کارها رقابت کنم و
    برای کارفرما هم که فقط انجام کارش مهمه. حالا هی آسمون ریسمون کن ....
    آخرین ویرایش به وسیله mazdadoost : شنبه 29 اسفند 1388 در 04:26 صبح دلیل: حالا هی آسمون ریسمون کن .... رو BOLD کردم!
    یک بار و برای همیشه می خواهم چیزهای زیادی ندانم.فرزانگی نیز برای شناخت , محدودیت می آفریند .(پندها وپیکان ها – فردریش نیچه)

تاپیک های مشابه

1. معرفی کلاس برای J2EE?
    نوشته شده توسط quack در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1392, 13:52 عصر
  2. j2ee
    نوشته شده توسط for_project در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1387, 20:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید