با سلام و درود بر شما دوستان عزیز :
من چند تا عکس از حالت های مختلف StiWebViewer و StiWebViewerFX اینجا می ذارم و در مورد هر کدوم میگم که کدوم پروپرتی ها ست شده ...
عکس ها رو از پایین این پست ببینید : به ترتیب برای موارد 1 - 2 - 3- 4 از راست به چپ
1-StiWebViewer در حالتی که هیچ Globalization ی روش ست نشده در StiWebViewetInIE8.jpg IE8 -
<cc1:StiWebViewer ID="StiWebViewer1" runat="server" ContentAlignment="Center"
Font-Names="Tahoma" ToolbarAlignment="Center" />
در اینجا متن گزارش خوبه ، اما MENU خرابه ویه کاراکتر 'ی' عجیب در اون پدیدار شده و در Export To PDF کاراکتر های تشدیدو یه فاصله میزاره
2-StiWebViewer در حالتی که Globalization روی FA.XML ست شده ...StiWebViewetInIE8WithFaXML.jpg
<cc1:StiWebViewer ID="StiWebViewer1" runat="server" ContentAlignment="Center"
Font-Names="Tahoma" GlobalizationFile="fa.xml" ToolbarAlignment="Center" />
همان طور که می بینید فونت منو با وجود اعمال تغییر در پروپرتی مربوطه تغییر نکرده و هنوز ms-sons serif است و در عین حال بهم ریخته است (با FireBug تست کردم و وقتی تو همون FireBug فونتو تاهما می کنم ظاهراً بعضی قسمت های منو درست میشه اما نه همش- اما این فقط تو فایرباگه )
دراینجا برخورد در ie و فایرفاکس یه جوره
3-StiWebViewerFX در حالتی هیچ Localization ی روش ست نشده ....StiWebViewerFXInIE8.jpg
<cc1:StiWebViewerFx ID="StiWebViewerFx1" runat="server" Font-Names="Tahoma"
Height="800px" ThemeName="Silver" Width="100%" />
دراینجا منو خوبه ولی گزارشو داغون کرده ....
این Viewer نمی دونم از کی پدیدار شده و ظاهراً Flash است و ظاهر خیلی خوبی داره و تم پذیره ولی می بینین که گزارش فونتهاش جابجا شده....
4-StiWebViewerFX در حالتی که Localization روی fa ست شده
<cc1:StiWebViewerFx ID="StiWebViewerFx1" runat="server" Font-Names="Tahoma"
Height="800px" ThemeName="Silver" Width="100%" Localization="fa" />
در اینجا منو بعضی از قسمتاش درسته و مثلاً به قسمت ذخیره توجه کنید ...
درعین حال در این حالت بازم متن گزارش دگرگون شده
================================================== ==
خلاصه که هیچ کدوم از چهار روش بالا به یه حالت ایده آل نرسیدند - any idea?