-
یک شنبه 22 فروردین 1389, 17:31 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
با سلام و عرض خسته نباشید :
موارد دیگری که در مورد Stimul به ذهنم می رسه که باید حلاجی بشن به قرار زیره :
الف ) من فعلاً تصمیم ندارم به کاربران اجازه ی طراحی بدم ، پس فارسی کردن (که مثلاً اجام شده) این قسمت و دست بردن در اسم های گذاشته شده برا بعد...
اما StiWebViewer رو به صورت فارسی لازم دارم که سه تا مشکل داره :
1- وقتی در IE بازش می کنی خودش یه کاراکتر ی می اندازه آخر اسامی عناصر وب ویویر (اما در فایر فاکس درسته)
2-برای اینکه فارسیش بکنم می دونم که باید FILE fa.xml رو بهش بخورونم ، بنابراین از توشه ی نصب Stimul این فایلو آوردم تو پروژه و درقسمت پروپرتی گلوبالایزیشن webviewer نوشتم fa.xml...(آیا درست عمل کردم و این پروپرتی باید ست بشه)
اما وقتی دربروزر بازش می کنم بسیاری از کاراکترها خرابند...
3-فونت این اسامی رو چه جوری به Tahoma تغییر بدم ؟ در قسمت هد xml یه کدی نوشتم - اما بی تأثیر بود
ب) مورد بعدی اینه که می خوام اعداد نمایش داده شده در گزارش موقع بروز کردن به صورت فارسی (بدون دست بردن در تنظیمات ویندوز) نشان داده شوند - حقیقتاً برام جالبه بدونم که این گزینه تنظیم خاصی داره یا نه؟
یه مدت دنبال این بودم که تمام اعداد وب سایت رو بدون تغییر در ویندوز به صورت فارسی نشون بدم که خوب این کار با دگرگون کردن کاراکتر و افزودن یک عدد خاص به کد اسکی آن صورت می پذیرفت که خوب فیلتر کردن تمام اعداد وب سایت به این صورت یه مقدار اذیت کننده بود...(متدش در این فروم هست)
اما در اینجا باید چه کرد ؟ به نظرتون جایی که در ردیف ها باید عدد نشان داده شود باید از این متد استفاده کنم؟
با تشکر
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت