سلام
شما ظاهرا با stimule report خوب كار كردين .مي خواستم بدونم ميشه از dll هاش استفاده كرد و يه پوسته ي ساده تر خودمون براش بنويسيم ؟؟؟؟ يا ميشه يه خورده ظاهر طراحيش رو ساده تر كرد؟ آخه اين براي End uder خيلي سنگينه
سلام
شما ظاهرا با stimule report خوب كار كردين .مي خواستم بدونم ميشه از dll هاش استفاده كرد و يه پوسته ي ساده تر خودمون براش بنويسيم ؟؟؟؟ يا ميشه يه خورده ظاهر طراحيش رو ساده تر كرد؟ آخه اين براي End uder خيلي سنگينه
با سلام
من 2 تا مشکل دارم
1- چه جوری مقدار یک فیلدو چک کنم و براساس اون یه متنی رو توی تکس باکس نشون بدم؟
2- من توی گزارشم چندتا Data دارم که یکیش Master بقیشون Detial هستند Master همیشه میره اول گزارش که من می خوام اونو هر جای گزارش توست دارم بزارم؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
من چند روزی هست یه مشکل دارم گزارشی باید بسازم که یه جورایی ساختار دختواره داره که باید یکسری محاسبات برای هر node حساب بشه و نمایش داده بشه من با چند کلک این ساختار رو بدست اوردم اما مشکل من الان فقط اینه که یه فیلد تاریخ دارم که میخوام برای هر node تاریخ کوچکتر و تاریخ بزرگتر در ان نود رو برگردونه با تاریخ شمسی نشد مجبور شد تاریخ میلادی رو هم بیارم الان می تونم این کار رو بکنم فقط مشکل این هست که نتیجه کار میلادی هست نیاز به روشی دارم که بتونم توسط توابع خودم در دات نت تاریخ های میلادی گزارش رو در حین اجرا تبدیل به شمسی کنم و نمایش بدم
سلام دوستان عزیز
من مشکلی در stimul report دارم اونم اینه که هر کاری می کنم stiwebviewer به کامپوننت هام اضافه نمیشه
تو chosse toolbox Items VS هم تیکهاشو زدم بازم فایده نداشت همه کامپوننتهای stimul اضافه شدن به غیر از این
لطفأ راهنمائیم کنین متشکرم
من از IIF استفاده می کنم به این شکلولی در کامپایل شدن مشکل داره{IIF({tbltest.test==True,"بلی","خیر")}
می تونی از ابجکت چک باکس استفاده کنی که باید به لیست ابجکت های پیش فرض اضافه کنی
و تو خاصیت checked شرط رو بزار
سلام
من اول گزارش رو طراحی میکنم بعد در برنامه ام اونو از فایل میخونم و با متد show نشون میدم.یعنی از کنترل ویور استفاده نمیکنم.
میخوام حالت Design و Edit رو از کاربر بگیرم، باید چی کار کنم؟
پ ن:در زمان طراحی در پروپرتی Report در قسمت Preview Settings تیک Edit رو بر میدارم اما مشکل اینه که خودکار تیک تولبار رو هم برمیداره.
سلام به همگی ،
من هم مثل خیلی ها که تو این قسمت گفتند با فرستادن اطلاعات فیلتر شده به صورت یک Data Set یا Data Table به Stimul مشکل دارم ، تقریبا تمام پست های مربوط به این ابزار گزارش گیری را خواندم و همه مثاله هاش را آزمایش کردم اما جوابی نگرفتم، اگر یک نفر از دوستان لطف کنه یک نمونه ساده از این کار را به همراه با یک دیتابیس ساده بگذاره تا بتونیم ببینم که مشکل از کار ماست یا اینکه به قول چند تا از دوستان ورژنی که ازش استفاده میکنیم مشکل داره.
ممنون
دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان
هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
سلام
منم یه همچین مشکلی داشتم ولی به روشی شاید غیر اصولی حلش کردم.
شما بی خیال فیلتر بشو.اول یه کانکشن بساز بعد یه دیتاسورس.بعد گزارشت رو طراحی کن.حالا فقط مشکلت توی فیلتر اطلاعاته.
بعد از همه این کارها 2 تا متغیر بساز ، مثلا به نام های con , cmd
بعد به جای کانکشن استرینگ بنویس {con} و به جای دستور sql بنویس{cmd} بعد از خود برنامه این متغیرها رو مقدار دهی کن.اینجوری نه مشکل کانکشن داری نه مشکل فیلتر.
البته من از ورژن 2010 استفاده کردم، ولی به احتمال خیلی زیاد روی ورژن های قبلی هم عملی باشه.
[QUOTE]البته من از ورژن 2010 استفاده کردم، ولی به احتمال خیلی زیاد روی ورژن های قبلی هم عملی باشه.[/
QUOTE]
دوست عزيز جناب misoft.ir بي زحمت اون نسخه 2010 رو در اختيار بقيه هم قرار بدين
ممنون
سلام
فعالیت های وارز ممنوعه ولی چه کنم که نمیشه تقاضای دوستان رو رد کرد.
از وبلاگ زیر استفاده کن:
freecomponents.blogfa.com/
با سلام
دوستان بهترین حالت اینه که یه دیتا ست ویزاردی درست کنید و جداول مورد نیاز رو تو اون بزارید و با اتصال به اون گزارشتون رو درست کنید. و لی موقع اجرا باید همون کار رو شبیه سازی کنید اما به وسیله کد
یعنی دقیقا دیتاستی با همون نام و همون جداول درست کنید و به Stimul وصل کنید
برای Page ام یک عکس به عنوان WaterMark گذاشتم , موقع نمایش گزارش بدون هیچ مشکلی WaterMark نشون داده میشه ولی موقع چاپ روی کاغذ هیچی نیست
از کجا میتونم تنظیم کنم روی کاغذ هم WaterMark چاپ بشه ؟
من مشکلم به کمک یکی از دوستام حل شد، برای تجربه دوستان میگم مشکر در انتخاب نوع کانکشنم بود ، برای اینکه بخوایم از دیتاست اطلاعات بگیریم اصلا نیازی به کانکشن نیست تنها کاری که باید کرد اینه که یک Data Source اون هم از نوع Data Form DataSet, Data Tables بسازیم و تعداد ستون های مورد نظر را اضافه کنیم، در دیتاستی هم که فرستاده شده باید ستون هایی با همون نام ها وجود داشته.
یک ریزه کاری کوچیک که اصلا کسی فکرش را نمی کنه، امیدوارم کسی دیگه با این مشکلی که من داشتم بر نخوره.
سلام دوست من، منم همین نسخه رو دارم (Net)، مشکلی نداره.
اینجا رو ببین شاید درست شه،
https://barnamenevis.org/showpo...1&postcount=64
من خودم از ابزار Installer در منوی Tools خودش استفاده کردم.
موفق باشی.
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک متغیر رو به گزارشم پاس میدم که مقدار آن true یا false حالا من چطوری میتونم مقدار آن را به چک باکس داخل گزارشم ارتباط بدم تا خاصیت checked چک باکس را تغییر بدم
سلام به همه دوستان گل برنامه نویس
آقا هرکی برنامه ی stimul report رو می خواد دانلود کنه بیاد پیش خودم
منم عین شما 3 روز دنبال لینک گشتم
خلاصه هرکی خواست بهم میل بزنه Armin.Asgari AT G M A I L Dot Com
یه سوال هم از اساتید داشتم
آقا قضیه این Justify چیه؟ چیکار کنیم از راست به چپ justify بشه؟
راستی من همه جوره right to left رو آزمایش کردم همش میوفته به سمت چپ
یکی از عزیزان هم این عکس رو به عنوان نمونه تو یکی از پست ها گذاشته
من از بس اینور اونورو گشتم بخدا خسته شدم.
خدا قوت به همگی
من از این آدرس دانلود کردم. بدون ک.. . نسخه کامل ultimate 2010:
http://rapidshare.com/files/37075076..._2010.1.msi.7z
با سلام به همه دوستان
من از کریستال اومدمدارم از دات نت 2008 استفاده میکنم، ورژن2009 استمول رو نصب کردم که فکر میکنم کامل باشه چون اون پیغامی که دوستان میگن رو نمیده
وقتی نصب تموم شد با استفاده از help که راه اندازی شد بصورت ویدئو خواستم یه دیتا ست پاس بدم. طبق آموزش جلو رفتم اما با این خط گیر میده
DataSet dem= newDataSet();
dem.ReadXml("c://Demo.xml");
stiReport1.RegData(demo1);
stiReport1.Show();
اگه امکان داره راهنمایی کنید دوستان، یه نمونه کسی نداره اینجا بزاره استفاده کنیم که یه دیتا ست پاس بده به گزارش. با تشکر
چه ارتباطي بين Demo1 و Dem وجود داره که شما Dem رو پر کردي ولي از Demo1 ميخوني !!!!!![]()
می خوای چیکار کنی
از دستور choose استفاده کن
سلام دوستان
من می خوام یه گزارشی بسازم که کاربر فیلد شماره کارمند وارد کنه و بقیه فیلدها بر اساس اون شماره کارمند پر بشه
چه جوری باید این گزارشو بسازم
سلام
ممنون از مطالبي كه قرار دادين
آخرین ویرایش به وسیله s@nb@l : سه شنبه 04 خرداد 1389 در 17:53 عصر
سلام
کسی تا حالا stimul رو روی Windows7 نصب کرده؟ ( منظورم ک . ر . ک .ش هستش)
من نسخه 2010 رو نصب کردم. ورژن ultimate کامل.
اینم لینکش :
http://rapidshare.com/files/37075076..._2010.1.msi.7z