عزیز parselearn من خیلی به پارسه علاقه دارم البته به ظاهرش چون زیاد با برنامه پارمیس آقای کاوه علی اکبری کار کردم الانم دوست دارم با همون کار کنم اما کنار ایکن اون برنامه آیکن برنامه شما وجود داره به خاطر ظاهر زیباش و خیل دونبال این که چطوری اون دکمه های کناری رو طراحی کردین تحقیق کردم اما نفهمیدم اگر میشه یه سمپل واسه اونجاش بزارید و اگر بشه اون استاندارد هایی که گفتید روبنویسید و دوستان نظر هر کدومتون در مورد این استاندارد ها بگید و در مورد جملتون
بله به نظر منم اینجوریه آدم زود و سریع به به خاستش می رسه و در ضمن اون عکس ها که سمت راست گزاشتین خیلی به افرادی که با برنامه کار میکنن خوبههمين طور كه در صفحه اصلي ميبينيد آيكنهاي زير برنامه ها كاملا خودشون رو نشون ميدن و اين مساله باعث سريعتر رسيدن به جواب است (البته از نظر من، دوستانم نظر بدن)
و آقا بهزاد شما اهل تبریزی و همسایهی ما اگر خواستی بگو بیاییم ببینیم چه شکلی هستی به نظر من برنامه ات واسه کسی که می خواد باهاش کار کنه خوبه البته ایشون خیلی سرش شلوغه بهتری کمی دکمه ها رو از هم جدا بچینید تا دچار اشتباه نشه و به جای استفاده از ساعت معمولی بهتره از یه ساعت گرافیکی استفاده کنی مثل
که تو دید باشه آخه وقتی سادست زمان از دست آدم در می ره و اگرم تونستی کمی رو ترکیب رنگ برنامه ات سعی کن مال دوستان رو ببین ببین چه شیک شده
البته اینا نظر های من بود اگر دوستان لطف کنن و بیشتر تو این تاپیک بنویسند بیشتر رونق پیدا میکنه