فتوشاپ نرم افزار امروز و دیرزو نیست. ما با فتوشاپ تو win 3.1 هم کار کردیم .اگر به View اصلی فتوشاپ دقت داشته باشید این حرف نمی زنید. شاید یه effect خاصی تو View معمولی نمای جالبی نداشته باشه در اون صورت میشه از View طراحی شده با DirectX اون رو انجام داد تصویر حالصه باز هم در View معمولی قرار می گیره.View فتوشاپ به همین سادگی نیست که 3 سوت به DirectX تبدیل شه. Layering فتوشاپ هیچ ربطی به Directx نداره.تبدیلات در Buffer صورت می گیره در نهایت در View کپی. شرکت Adobe یه Library رو تهیه کرده که اکثر کارهای در اون به صورت inline (اسمبلی) کد خورده.اونا در Plateform شون از سالهای دور به فکر Optimum سازی بودند. در جواب افکت 3D .زمانی که می خاد DirectX شما رو نصب یا بروز کنه بهتون میگه که من برای این انجام افکت های 3D این کارو انجام میدم.فتوشاپ های نسخه پایین تر به DirectX نیازی ندارد. در ضمن مهندسی وDocumentation موجود برای فتوشاپ رو با Paint ویندوز مقایسه نکنید اون مثل کار در کلاس می مونه نه یه نرم افزار تجاری.
از قدیم گفتن من نمیگم درخت هرچه پربارتر سر بزیر تر.پاورقی: دقت داشته باشید که دو مورد فوق در تخصص بنده هست و آگاهی کامل در مورد آن ها دارم.
در ضمن شما بایستی کار در حد و اندازه های فتوشاپ داده باشید که اونوقت نظرات شما را بشه به راحتی با دانش Adobe مطابقت داد.