من همیشه یه نقطه ضعفی توی زندگیم داشتم و اون اینه که هیچ وقت نتونستم منظورم رو دقیق منتقل کنم.

هدف سوالم این بود که وقتی از فایلی بک آپ می گیریم بعد از چند مدتی چطور می شه فایلهای تازه به وجود اومده رو به اون بک آپ اضافه کنیم. خوب نظرات متفاوتی مطرح شد اما در کل با تشکر از دوستان من جواب سوالم رو پیدا کردم.

با تشکر از دوست عزیز x.xoma . من بعد از راهنمایی شما یه جستجوی کوچک زدم و Acronis
Backup and Recovery Workstation 10.0.11345 with Universal Restore
رو در سایت softgozar پیدا کردم. اگه دوستان خواستند برن و دانلود کنن.

در مورد سوال دوست عزیزم x.xona در مورد هارد لپ تاپ و معمولی باید بگم که هاردهای لپ تاپ متفاوت از هاردهایی است که ما در کامپیوتر های رومیزی استفاده می کنیم. اونها کوچک ترن و مخصوص لپتاپ. قیمتشون هم بالاتره. اگه به سایت rayaneh.com که یک فروشگاه برای قطعات کامپیوتریه برین در قسمت هارد می بینین که قسمتی داره به نام هارد نوت بوک.

در مورد استفاده از دی وی دی هم بنده موافق دوام اون هستم اما یه مشکلی که هست همون طور که گفتم مثلا "من یه پوشه ای دارم به نام دانلودها. و در داخل این پوشه ، پوشه های مختلفی هست و هر روز امکان داره اطلاعاتی به هر کدوم از این پوشه ها افزوده بشه. اگه یکی از این پوشه ها رو روی دی وی دی بریزم. اون وقت چطور اطلاعاتی که بعدا وارد اون پوشه می شه رو به اون اضافه کنم؟ شدنی هست اما به در اون صورت فایلها پراکنده می شن.

در مورد اون توضیحتون در مورد بک آپ دویست گیگابایتی: درسته قرار نیست که هر دفعه ما یک بک آپ جداگانه از تمام اطلاعات بگیریم. هدف من از مطرح کردن این سوال این بود که چطور اطلاعات جدید رو به قبلی ها اضافه کنیم. در این صورت به این زودی یه هارد 500 پر نمی شه.