سلام
دوستان به نظر من شما برای اینکه یک ارزیابی دقیق از نحوه عملکرد بازی سازها داشته باشید باید با اجزای مختلف که در ساخت بازی تاثیر داشته اند دقت کنید . مثلا اگر یک بازی گرافیک قوی داره دقیقا باید مشخص بشه که از چه تکنیکهایی استفاده شده تا این گرافیک قوی باشه . مثلا اینکه از چه تکنیک سایه زنی استفاده شده یا اینکه در bump mapping از چه نوعی استفاده شده یا مثلا water reflection & refraction اون خیلی قوی هستش و ...
یا مثلا یک بازی ایرانی که زمینه هوش مصنوعی فقط از ماشین حالت متناهی استفاده کرده بود ! خوب معلومه که نباید انتظار زیادی از هوش مصنوعی این بازی داشت .
کلا به نظر من اگه هدف از انتقاد پیشرفت بازی هستش که مطمئنا هم همینطوره پس باید کسی که انتقاد می کنه اشراف کامل بر کلیه ابعاد یک مساله داشته باشن که بازی ساز توجیه بشه و فکر نکنه که هدف از انتقاد تخریب هستش . در هوش مصنوعی منطق فازی نکته جالبی هستش که همه اطلاعات تقریبی هستند ولی نتیجه یک موتور فازی همیشه یک عدد منطقی هستش 1 یا 0 .
به نظر من میشه یک کارگروه قوی تشکیل بشه که بازیهای ایرانی رو به طور کامل آناليز کنه و نقاط قوت و ضعف اونها به همین صورت که عرض کردم ذکر بشه و اینکه فقط با عنوان اینکه ما ایرانیها نمی تونیم و خارجی ها می تونن و ... فکر نکنم توجیه درستی برای ضعف ما در ساخت بازی باشه . چون واقعا ساخت بازی ابعاد بسیار وسیعی داره و ساخت یک بازی در سطح بالا در کنار نکاتی که دوست مون اشاره کردند به صبر و حوصله زیادی نیاز داره
ممنون از توجه شما