taknegaar عزیز سلام
چند مورد رو در جوابت بگم
1 - من از استاندارد سازی خیلی خوشم میاد و از آن استقبال می کنم از این نظر باهات هیچ اختلافی ندارم اگر یه سایتی برم و بخوام فقط یک فیلم ببینم و برای آن بخوام یک plugin نصب کنم اعصاب خورد کنه حالا اگر همه مرورگر ها به سمت html 5 بیان خبر خیلی خوبه .
2 - در مورد برنامه های وب باهات کاملا مخالفم این که یک برنامه وب ( شما من رو مسخره کردید من برنامه نویسم و فرق بنر تبلیغاتی رو با یک برنامه وب می فهمم ) رو بخواهیم کلا با ajax بنویسیم سخت هست ولی شدنیه دلایلم
2-1 - خود زبان جاوااسکریپت زبان کاملی نسبت به زبان های دات نت و action script نیست
2-2 - ما یک محیط کامل راحت مثلflex builder و visual studio و blend را برای ajax نداریم
2-3 - شما درباره canvas و svg صحبت کردید اولا فارسی رو ساپورت نمی کنن بله در برخی فریم ورک های آژاکسی برای چارت ها از canvas استفاده می کنند ولی راحتیه مثلا چارت های silverlight رو نداره
2-4 - در برخی موارد اصلا آژاکس جواب نمی دهد مثل upload همزمان چند فایل که در تمام راه حل های موجود از flash و silverlight استفاده می کنند
2-5 - کارهای 3d رو در فلش و سیلورلایت راحت تر می توان انجام داد نه این که با قابلیت های html 5 نشه انجام داد
2-6 - فلش و سیلورلایت در نوآوری های جدید در وب بروز ترن شما الان بگو html 6 کی میاد
2-7 - شما به قابلیت های سیلورلایت 4 برای توسعه برنامه های تجاری نگاه کنید اگه لازم بود لیست می کنم تا ببینید آیا استفاده از آژاکس مناسبتره یا flash و silverlight
در آخر من خودم وقتی بخوام یک سایت بسازم سعی می کنم از jquery و استاندارد های وب ( اگه لازم بود از قابلیت های html 5 ) استفاده کنم ولی برای برنامه وب اصلا و ابدا !!!!!!!!!