با تشکر از همه دوستانی که وقت گذاشتن برای این موضوع
من چند روزی میشه sql رو شروع کردم البته sql 2005 من هم پیشنهاد می کنم از این نسخه شروع کنیم چون 2008 بیشتر شبیه این نسخه هست از انجا که اگر 2000 بخایم یاد بگیریم خیلی از 2008 فاصله میگیریم اگه امکانش هست این نسخه رو برسی کنیم
من یک پروژه بیمارستانی رو شروع کردم البته این پروژه در چند بیمارستان نصب واستفاده میشود کل برنامه با اکسس نوشته شده بانک ان هم اکسس هست هما نطور که دوستان در جریان هست اکسس در شبکه ضعف های بسیاری دارد یکی از بارزترین ضعفها بحث کاهش سرعت در زمان استفاده چند کاربر البته من کاری که کردم یک شبکه دومین با رعایت تمام استاندارد ها نصب کردم این با عث شده تا حدود 30 درضد کاهش سرعت جبران شود ولی واقعیت این است که مشکل سرعت همچنان هست بعضی وقتا کاربران باید کار خودشونو متوفق کنند تا دیگری کاری کند
سرتونو درد اوردم لپ کلام با چیزایی که از sql شنیدم تصمیم گرفتم این بانکو یاد بگیرم
برای همین یکسری منابع مثل کتاب و س دی اموزش روی اوردم البته درابتدا خیلی گنگ بودن ولی حالا یکم بهتر شده اما تو هیچ کدو از این منابع به این چند تا سوالم به شک واضح جواب نداده شده حالا این چند تا سوال من دقدقه همه دوستان هست حالا اگه کسی واقعا تست کرده و نتیجه گرفته به اینم چند تا سوال جواب بده تا مشکل خیلی از دوستان برطرف بشه .
1 - ایا ایجاد یک بانک اطلاعاتی با sql واتصال ان با اکسس تمام مشکلات کاهش سرعت در هنگام استفاده چندین کار بر به شکل همز مان از برنامه حل مشود
2 - در یک پروژسنگین ایا خود فایل exe که با اکسس نوشته شده وحتی اگر به شکل لوکال روی هر سیستم نصب شود سرعتش پایین نمی اید
3 جان کلام اصلا به ریسک ان میارزد یک پروژه که 3 ماه زمان صرف میشو دساخته شود با بانک sql و exe اکسس این زمان صرف شودایا جواب میدهد و خواسته ما براورده میشود
با تشکر از دوستان
اگه دوستان صلاح بدانند از تمام مراحل نصب sql 2005 عکس بگیرم و مرحله به مرحله برسی کنیم اگر موافقید لطفا بگید تا این کارو شروع کنم