سلام
دوست عزيزمون mn_zandy63 لطف كردنو كدي را برام فرستاد اجرا كردم و جواب داد . ولي دوستان كوئري كه ايشان زحمت كشيدن مربوط ميشه به دو دستور select ساده كه فقط از دو جدول تمام ركورد هاي اونو برمي گردونه با دستور زير :
var cmd1 = new SqlCommand("Select * from moshakhasathamsaran", con);
دستور جدول دومي
var cmd2 = new SqlCommand("Select * from tahsilathamsaran", con);
اين مربوط به يك بخش از گزارش گيري منه . يك بخش گزارش گيري ديگه مربوط ميشه به گزارش گيري بر اساس پارامترهايي كه كاربر واردميكنه مثلا :
پيدا كردن تمام كساني كه مقطع تحصيلي ليسانس دارند رشته اوناهم كامپيوتر كه اينو ميتونيم با يك دستور سلكت و شرط حلش كنيم .
ولي من ميخوام پس از اجراي اين كوئري بر اساس اون شرط فقط فيلد id را كه كليد اصلي منه برگردونه و توي جدول مشخصات بگرده ، و هر كجا فيلد id جدول مشخصات كه كليد اصلي است با فيلد id جدول تحصيلات كه با كوئري اول اجرا كردم برابر هست به كريستال ريپورت بفرستم .
دوستان به اين نكته مهم توجه كنيد كه من با توجه به شرطي كه روي جدول تحصيلات گذاشتم ميخوام هم اطلاعات جدول تحصيلات و هم اطلاعات جدول مشخصات چاپ بشه يعني از هر دو جدول بايد به كريستال بفرستم .
كوئري كه بر اساس پارامترهاي كاربر جستجو ميكنه بازم يوزر نيم و پسوورد ميخواد .
دوستان عزيز من كد را مي فرستم خواهشا سريعتر فردا شنبه هست و من هنوز كاري از پيش نبردم . اميدوارم منظورم را رسانده باشم