نقل قول:
نوشته شده توسط LORD AELX![]()
صحبت از کسب درآمد با اینترنت هست یا با تخصص برنامه نویسی؟؟؟
والا صحبت که در مورد کسب درآمد از طریق اینترنته،ولی خب چون دوستان اکثرا برنامه نویسن ربطش دادن به برنامه نویسی و کسب درآمد از طریق حرفه برنامه نویسی،اگه کسی راههایی غیر از برنامه نویسی میشناسه که بشه از اینترنت پول درآورد قعطا استقبال میکنیم!آیا کسی از شما هست که از طریق فروش پروژه هاش درآمد داشته باشه؟طبق گفته های قبلی خودتون , دوستان ربطش دادن به برنامه نویسیولی من نمیدونم چجوری باید از رشتم (نرم افزار)پول دربیارم.
در ابتدا هم گفتم که روشهای دیگه یا به شکست می انجامه یا ارزش زحمتی که در ازای پول کشیده میشه خیلی بیشتر از اون چیزیه که عاید شما میشه. 99.9 درصد سایتهای کسب درامد در ازای کلیک و مشابه هم اسکم هستند توصیه میکنم تجربه کنید. میتونه تجربه مفید ی باشه.
همچنین میتونید اینجا اطلاعاتی در مورد انواع و اقسام روشها به دست بیارید.
بستگی به اعتمادتون داره. ولی راه معمولش اینه که مشتری پول رو به حساب سایت می ریزه Escrow و بعد شما شروع به کار می کنید و پس از پایان پروژه , اون پول رو آزاد میکنه و شما میتونید دریافتش کنید.حالا اگه تو این سایت ها (freelancer.com و ...) ما یه پروژه گرفتیم و درست کردیم و موقع تحویل سفارش دهنده دبه در بیاره بگه من اصلا پروژه نمی خوام چی؟