همین اسم Dr Mudge هم یه اسم مستعار هست و حتی FBI هم نتونست حویت این آقا رو مشخص کنه!!
البته من چند مدت پیش خوندم که در DARPA مشغول به کار شده . شاید هم شایعه باشه .
ویروس بنویس ولی پخش نکن.
یا اگه پخش می کنی انقدر خرابکاری نکنه که شاکی خصوصی پیدا کنی.
اگه یکی ویروس بنویسه حتما پخشش میکنه دیگه .
البته به قول یکی از دوستان میتونیم برای امور خدا پسندانه ویروس بنویسیم .
مثل نویسنده سه تا کرم Netsky ، Bagel و Mydoom که هر ورژنی از کرمشون رو که بیرون میدن سعی میکنن رقبا رو نابود کنن و با همینکارشون دوتا کرم دیگه رو نابود میکنن ولی خودشون هنوز باقی میمونن .
فرض کنید من یه ویروس نوشتم، هک کردم و...... و کلی معروف شدم ولی با اسم مستعار! چه فایده ای برای من داره؟
خب دوست عزیز مشکلی که نداره . برو داد بزن و بگو فلان کرم یا ویروس رو من نوشتم . سورسش رو هم بزار تا بقیه بفهمن .
میخوام مشهور بشم..(آرزو بر جوانان عیب نیست) ولی از نوع قانونیش
اینم میشه .
1- یه نرم افزار توپ بنویس .
2- فوتبالیست معروفی بشو . در حد رونالدو یا مسی .
3- بازیگر سینما هم خوبه .
4- خوانندگی رپ . این یکی خیلی سریع جواب میده .
5- و ............
رفقای عزیز و ویروس نویسان جیگر طلا یه توصیه واستون دارم اگه میخاید گیر نیفتید . البته واسه شهرت باید گیر بیفتید تا چند روزی برید تو صفحه اول رسانه ها ..........
وقتی شما یه ویروس رو مینویسید و اون رو منتشر میکنید در هر صورت به دست متخصصای امنیت کامپیوتری میفیته و اونا هم با انجام دادن عملی به نام فرنزیک رد ویروس رو تا داخل پوشه ای که اولین بار اونجا بود رو میزنن ( البته اینم جزو چیزایی هست که خوندم و مطالعه ای در موردش داشتم ) . پس بهتره اگه میخاید ویروس رو کامپایل کنید برید و داخل سیستم یه کافی نت این کار رو انجام بدید . . اگه هم مشکلی پیش بیاد یقیه ی صاحب کافی نت رو میگیرن . البته اون دنیا هم یقیه خودتون رو میگیرن .
موفق باشید ...........