البته من چند مدت پیش خوندم که در DARPA مشغول به کار شده . شاید هم شایعه باشه .همین اسم Dr Mudge هم یه اسم مستعار هست و حتی FBI هم نتونست حویت این آقا رو مشخص کنه!!
اگه یکی ویروس بنویسه حتما پخشش میکنه دیگه .ویروس بنویس ولی پخش نکن.
یا اگه پخش می کنی انقدر خرابکاری نکنه که شاکی خصوصی پیدا کنی.
البته به قول یکی از دوستان میتونیم برای امور خدا پسندانه ویروس بنویسیم .
مثل نویسنده سه تا کرم Netsky ، Bagel و Mydoom که هر ورژنی از کرمشون رو که بیرون میدن سعی میکنن رقبا رو نابود کنن و با همینکارشون دوتا کرم دیگه رو نابود میکنن ولی خودشون هنوز باقی میمونن .
خب دوست عزیز مشکلی که نداره . برو داد بزن و بگو فلان کرم یا ویروس رو من نوشتم . سورسش رو هم بزار تا بقیه بفهمن .فرض کنید من یه ویروس نوشتم، هک کردم و...... و کلی معروف شدم ولی با اسم مستعار! چه فایده ای برای من داره؟
اینم میشه .میخوام مشهور بشم..(آرزو بر جوانان عیب نیست) ولی از نوع قانونیش
1- یه نرم افزار توپ بنویس .
2- فوتبالیست معروفی بشو . در حد رونالدو یا مسی .
3- بازیگر سینما هم خوبه .
4- خوانندگی رپ . این یکی خیلی سریع جواب میده .
5- و ............
رفقای عزیز و ویروس نویسان جیگر طلا یه توصیه واستون دارم اگه میخاید گیر نیفتید . البته واسه شهرت باید گیر بیفتید تا چند روزی برید تو صفحه اول رسانه ها ..........
وقتی شما یه ویروس رو مینویسید و اون رو منتشر میکنید در هر صورت به دست متخصصای امنیت کامپیوتری میفیته و اونا هم با انجام دادن عملی به نام فرنزیک رد ویروس رو تا داخل پوشه ای که اولین بار اونجا بود رو میزنن ( البته اینم جزو چیزایی هست که خوندم و مطالعه ای در موردش داشتم ) . پس بهتره اگه میخاید ویروس رو کامپایل کنید برید و داخل سیستم یه کافی نت این کار رو انجام بدید .. اگه هم مشکلی پیش بیاد یقیه ی صاحب کافی نت رو میگیرن . البته اون دنیا هم یقیه خودتون رو میگیرن .
موفق باشید ...........