ببین دوست من
جسارت نشه، ولی اینقدر جو گیر شدی و تعصب داری و تحت تاثیر دیگران قرار گرفتی که
نمیشه قانعت کرد!

ملاک تو چه منابعی هست؟؟ سایت طراحان پارسی؟؟ p30 ؟؟ من به شخصه سالی یکبار
هم به این سایت ها سر نمیزنم، مطالب غیر فنی تو این سایت ها داره غوغا میکنه!
این شرکت ها که شما فرمودی خودم قبلاً به گوشم خورده بود، ولی هرچی گشتم نتونستم
ببینم این موتورهاشون چیه؟؟ مشخصات فنی اونا چی هست، چند نفر کار کردند و.....
اصلاً معلوم نشد موتوری در کار هست یا نه!! صرفاً چند جا دیده بودم نوشتن این و داره و اون رو داره و......
چقدر این موتور داخلیه، چقدر کپی شده( این برام خیلی مهمه).
در مورد لایسنس، فکر میکنم هزینه 25 درصد به عنوان لایسنس پرداخت کردن به UDK ارزون تر از ساخت انجین در میاد!!( با توجه به شرایط مالی ایران)
مگه نمیگید به خاطر لایسنس، خودمون موتور میسازیم؟؟ پس لایسنس مایا و ویژوال و
تری دی چی میشه؟؟ ( این رو جواب ندادی). به خاطر همین میگم هیچ ربطی به لایسنس و
این حرفا نداره، موضوع چیز دیگس!!
شما میگی ما مهارتمون فوق العادست؟؟ من خودم چند وقت پیش یک بازی ایرانی و بعد از
5 دقیقه بازی کردن به کلی از روی سیستم حذف کردم!! و در عوض Call Of Duty رو برای
ششمین بار بازی کردم. این جاست که باید گفت : " قسم حضرت عباس رو باور کنم یا دم خروس رو؟ "!!
آخه پسر خوب اگر یک شرکتی خودش کاملاً انجین رو بسازه و لایسنس هم پرداخت کنه و همه کارها هم توسط خودشون انجام بشه میاد بازی رو میده دونه ای 4000 تومن؟؟ اصلاً با عقل جور درمیاد؟؟ تو ایران خیلی از شرکت ها به کمپانی های سازنده لایسنس نمیدن ( حتی اگر نرم افزارشون گرون باشه، اونوقت بازی ساز های ما لایسنس میدن؟!!). مگر اینکه ناشر بین المللی باشه.
شما که میگی حرفه ای زیاده و همچنین اهل تحقیق هستی، بگو ما هم باهاشون آشنا بشیم!! حتماً به کاربران طراحان پارسی میگی حرفه ای!!
یا احتمالاً به سازنده بازی سرزمین رویا میگی حرفه ای!!
----------
شما میگی شرکت های ایرانی انجین کاملاً داخلی توسعه دادند؟؟ خوب میشه مشخصات اون انجین رو به من بدی؟؟ خدایی تا حالا رنگ اون انجین ها رو هم دیدی؟؟ مطمئنی کاملاً
داخلی هست؟؟
------------
شما با کسانی سر و کار داری که با 3D Game Studio کار میکنن، با عرض معذرت باید بگم،
اصلاً من اونا رو به عنوان بازی ساز قبول ندارم.
--------
پس مطمئناً ملاک من و شما در حرفه ای بودن و مهارت افراد با هم متفاوت هست.
--------------
نکته آخر: کسی منکر این که میتونیم انجین بسازیم و ساختیم نیست، ولی هنوز راه سختو طولانی ای در پیش داریم، و هنوز گردن کلفتی در بازی سازی نداریم، و خیلی از کارهامون
الگو برداری هست. و همچنان بر کمبود نیروی متخصص در این زمینه تاکید میکنم.
------
موفق باشی