View Full Version : سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
misoft.ir
سه شنبه 14 شهریور 1391, 09:19 صبح
سلام
دو تا مقدار رو میخواهید از هم کم کنید ، مگه نیاز به فانکشن داره ، یه - بین دوتا مقدارتون قرار بدید.
من همین کار رو میکنم ، جواب میده.
توجه کنید در استیمول خاصیت تکست مقادیری که به صورت متنی نشان میدهند مانند تکست باکس به صورت زیر تعریف میشود:
{dsHesabdari.Mablagh} یا مثلا {dsHesabdari.Bedehkari}
حالا اگر میخواهید این دو رو از هم کم کنید نباید اینطوری باشه:
{dsHesabdari.Mablagh} - {dsHesabdari.Bedehkari}
چون دوتا متن رو میخواد از هم کم کنه و نمیتونه ، با اون مثل متن رفتار میکنه ، بهتر بخوام بگم یعنی اینکه به جای اینکه - رو به عنوان یک عمل ریاضی در نظر بگیره ، به عنوان یک کاراکتر مثل بقیه کارکتر ها در نظر میگیره.
روش صحیحش اینه:
{dsHesabdari.Mablagh - dsHesabdari.Bedehkari}
salmanbnd
سه شنبه 14 شهریور 1391, 19:47 عصر
سلام
ببخشید من تازه استیمول رو شروع کردم به خاطر همین سوالاتم ابتدایی هست
بعد از اینکه نصب کردم پنل مربوط به استیمول توی toolbox اومد.اما هیچی توش نیست:
92296
مشکل کجاست؟
ضمنا از کجا می تونم بفهمم این کرک شده هست یا نه؟ فعلا که بهم اروری نداده.
سلام دوست عزیز
از منوی Build گزینه Build Solution
اگه نشد یه بار Clean کنید بعد Rebuild
موفق باشید
sari-1369
چهارشنبه 15 شهریور 1391, 19:31 عصر
این رو در جواب من فرمودید؟ تو پوشه bin چنین dll ای نبود...
چه کنم؟
کامپوننت های StimulReport توی این مسیر موجود ه .
C:\Program Files\Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial\Bin
و اگر نسخه دمو باشه و کرک نشده باشه ، توی بکگراند صفحه دیزاینر مینویسه Demo .
alireza21
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 18:10 عصر
سلام
من یه سامانه آموزشی طراحی کردم و تو این سامانه نیاز هست تا برای متقاضیانی که دوره را تمام می کنند بسته به نوع دوره یک گواهینامه صادر بشه. سایز گواهینامه ها متفاوت هست و اندازه استانداردی نداره
من سایز گواهینامه را اندازه گیری کردم و موقع طراحی گزارش سایز را به همون مقدار تغییر دادم(در تنظیمات صفحه). حالا مشکل اینجاست که وقتی برنامه را رو کامپیوترهای دیگه اجرا میکنم و پرینت می گیرم سایز خود به خود تغییر می کنه و یه چیز دیگه پرینت گرفته می شه :متعجب:
هر چی با قسمتهای مختلف کار کردم متوجه نشدم چی رو باید تغییر بدم تا اندازه ای که به گزارش دادم تغییر نکنه...
لطفا راهنمایی کنید
mze666
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 18:15 عصر
سلام - من یه جا میخوندم میشه فایل های گزارش (.mrc) رو کامپایل کرد و از DLL اش استفاده کرد که سرعت بالاتری هم داره - حالا برای این کار باید فایل های گزارش رو ببرم توی یه پروژه دیگه (از نوع Class Libray) و از DLL اون پروژه استفاده کنم؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
mahyar_net
پنج شنبه 16 شهریور 1391, 19:58 عصر
با سلام
آیا می توان در stimul report در قسمت طراحی برای وب (ترجیحا mvc) به sql server متصل شد؟
در این قسمت فقط دو تا اتصال گذاشته یکی از دیتا تیبل و دیگری my sql
mze666
جمعه 17 شهریور 1391, 19:17 عصر
سلام - من یه جا میخوندم میشه فایل های گزارش (.mrc) رو کامپایل کرد و از DLL اش استفاده کرد که سرعت بالاتری هم داره - حالا برای این کار باید فایل های گزارش رو ببرم توی یه پروژه دیگه (از نوع Class Libray) و از DLL اون پروژه استفاده کنم؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
یه سوال دیگه هم داشتم این که آیا امکان فرستادن دوتا BusinessObject به یک گزارش وجود نداره؟ من هر کار کردم نتونستم.
mhdhp86
یک شنبه 19 شهریور 1391, 08:27 صبح
سلام دوست عزیز
از منوی Build گزینه Build Solution
اگه نشد یه بار Clean کنید بعد Rebuild
موفق باشید
سلام.باز هم درست نشد :گریه:
mhdhp86
یک شنبه 19 شهریور 1391, 08:35 صبح
آخ جون!!! درستش کردم.
روی تولباکس کلیک کردم و addItems رو زدم و بعد کنار اونهایی که به stimul ربط داشت رو تیک زدم :تشویق:
92574
meysampaknahad
یک شنبه 19 شهریور 1391, 13:11 عصر
با سلام
من برای گزارش گیری از استیمول سافت ریپورت در وب سایتم استفاده کردم. مشکلی که دارم اینه که فونت فارسی هنگام اجرا روی لوکال بر روی گزارش اعمال میشه ولی بعد از آپلود روی هاست ، اعمال نمیشه و با فونت انگلیسی نمایش داده میشه .
کسی میدونه مشکل کجاست؟
mhdhp86
یک شنبه 19 شهریور 1391, 15:11 عصر
من یک سئوال رو در مورد همین stimulsoft توی اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?65218-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF-StimulReport&p=1589636&viewfull=1#post1589636) مطرح کردم
لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه
fakhravari
یک شنبه 19 شهریور 1391, 15:13 عصر
باید به هاست بگید فونت مورد نظر را نصب کند.
salmanbnd
یک شنبه 19 شهریور 1391, 19:05 عصر
با سلام
من برای گزارش گیری از استیمول سافت ریپورت در وب سایتم استفاده کردم. مشکلی که دارم اینه که فونت فارسی هنگام اجرا روی لوکال بر روی گزارش اعمال میشه ولی بعد از آپلود روی هاست ، اعمال نمیشه و با فونت انگلیسی نمایش داده میشه .
کسی میدونه مشکل کجاست؟
سلام دوست عزیز
خب روی هاست فونتهای فارسی نصب هست؟
موفق باشید
Barbodben
دوشنبه 20 شهریور 1391, 11:07 صبح
آقا من کل فرومو گشتم و آخرم به هیچ نتیجه ای واسه ارسال پارامتر از VB به Stimul نرسیدم :گریه:
این فایل ضمیمه نمونه خود Stimul هستش که من فقط کانکشنشو از اکسس به SQL تغییر دادم، میشه بفرمایید مشکلش چیه
Yasersadegh
سه شنبه 21 شهریور 1391, 10:12 صبح
با عرض سلام خدمت اساتید stimul
من چند ساله که با Stimul آشنا شدم و ازش استفاده میکنیم(:لبخند:) و چند پروژه تا حالا باهاش انجام دادم! ولی یه مشکل اساسی که من باهاش دارم یه بارم مطرح کردم ولی نتیجه نگرفتم اینه که:
وقتی من یه Connection به دیتابیس ایجاد میکنم و ConnectionString رو ایجاد میکنم، میخوام که مسیر دیتابیس در داخل برنامه توسط کاربر تعیین بشه و به گزارش ارسال بشه! میام داخل ConnectionString از یه متغیر استفاده میکنم تا از برنامه قابل تغییر باشه ، ولی ارور میده و نمیشه داخل ConnectionString از متغیر استفاده کرد!!:ناراحت:
من باید چکار کنم ؟:متفکر:
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید!
meysampaknahad
پنج شنبه 23 شهریور 1391, 14:35 عصر
با سلام
برنامه ای که من تهیه کردم به این صورت هستش که اطلاعات اساتید یک دانشگاه در مورد کتابهای درخواستی رو به همراه کد استاد در جدولم ذخیره کردم . هر استاد یک کد ، و چند درس رو در اختیار داره. حالا میخام در فرم گزارشم ، به صورت یکجا ، تمامی اطلاعات این جدول رو نمایش بدم . به صورتی که دروس مربوط به هر استاد ( هرچند تا که باشه ) در یک صفحه مجزا نمایش داده بشه. در واقع میخام اطلاعاتم رو بر اساس کد استاد فیلتر کنم . چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
madrid-poorya
جمعه 24 شهریور 1391, 19:20 عصر
با سلام. من توی فرم ازstiViewerControl1 برای نمایش گزارش هام اسفاده کردم ولی وقتی فرم لود میشه گزارشم نمیاد. باید یه بار پرینت رو بزنم و کنسل کنم تا فرم گزارشم نشون داده بشه
ممنون میشم کمک کنید
StiReport report = new StiReport();
report.Load("report.mrt");
stiViewerControl1.Report = report;
stiViewerControl1.Show();
اینو توی فرم لود نوشتم
fakhravari
شنبه 25 شهریور 1391, 01:08 صبح
madrid-poorya (http://barnamenevis.org/member.php?123651-madrid-poorya)
meysampaknahad (http://barnamenevis.org/member.php?46201-meysampaknahad)
Yasersadegh (http://barnamenevis.org/member.php?37273-Yasersadegh)
به این پست ها نگاه کنید.
http://barnamenevis.org/showthread.php?339809-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%AA
http://barnamenevis.org/showthread.php?339559-%D9%81%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D9%86%DA%A9%D8%B4%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%AA
http://barnamenevis.org/showthread.php?342376-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-Stimulsoft
http://barnamenevis.org/showthread.php?341565-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D9%86%D8%AF-DataTable-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D9%85%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA
http://barnamenevis.org/showthread.php?341572-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%86%D9%86%D8%AF-DataTable-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D9%85%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA
http://barnamenevis.org/showthread.php?341412-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%85%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA
madrid-poorya
شنبه 25 شهریور 1391, 11:55 صبح
ببخشید ولی این تاپیک ها مشکل من رو برطرف نکرد.
من کد رو توی فرم لود نوشتم ولی وقتی فرم لود میشه نمایش داده نمیشه.باید یه بار پرینت رو بزنم تا گزارش بره برای پرینت. اونوقته که گزارش لود میشه.
zare69
چهارشنبه 05 مهر 1391, 10:19 صبح
سلام دوستان
من می خوام چنین چیزی تو گزارشم داشته باشم یعنی اطلاعاتم به صورت گروهبندی شده(سطرها) نمایش بده امکانش هست؟ چجوری اینکارو انجام بدم؟:متفکر:
93276
لازم به ذکر که بگم تمام ستون ها را از بانک میگیره .
mhdhp86
چهارشنبه 05 مهر 1391, 10:26 صبح
من یک مشکل عجیب هنگام نمایش گزارشم دارم. و اینه که ارور میداد به یک کلید خارجی! من فقط قراره اطلاعات جدول member رو تو گزارشم بیارم و هیچ ربطی به جدول های دیگه نداره. از انجا که اون کلید خارجی رو ازش هیچ استفاده ای نکرده بودم کلا رابطه اش رو پاک کردم.اما باز هم همون خطا رو میده!
System.Exception was unhandled
Message=Column 'hosID' does not exist in Data Source 'hospital' and relation 'hospital' can't be created!
Source=Stimulsoft.Report
این خطایی هست که میده.
ds.Tables[0].TableName = "myDataset";
con.Close();
rpt.Load(@"C:\Users\admin\Documents\Visual Studio 2010\Projects\mastoore\Nephrology\Nephrology\Nephr ology\bin\Debug\stiprint.mrt");
rpt.RegData(ds);
rpt.Dictionary.Synchronize();
rpt.Show();
این هم کدمه که البته فکر نمی کنم خطا به کدم ربطی داشته باشه. برنامه روی خط آخر استپ میشه:rpt.show
93247
خیلی ممنون میشم سریعتر جوابم رو بدید
zare69
پنج شنبه 06 مهر 1391, 10:24 صبح
سلام دوستان
من می خوام چنین چیزی تو گزارشم داشته باشم یعنی اطلاعاتم به صورت گروهبندی شده(سطرها) نمایش بده امکانش هست؟ چجوری اینکارو انجام بدم؟:متفکر:
93276
ممنون دوستان جواب سوالم خودم پیدا کردم
با تشکر
r_khan
سه شنبه 11 مهر 1391, 14:05 عصر
با سلام برای تهیه گزارش از stimult report استفاده میکنم و وقتی که تعداد صفحات زیاد هست مثلا 800 تا وقتی پرینت میگیرم ارور زیر را میدهد مشکل از کجاست93494
r_khan
سه شنبه 11 مهر 1391, 16:53 عصر
با سلام برای تهیه گزارش از stimult report استفاده میکنم و وقتی که تعداد صفحات زیاد هست مثلا 800 تا وقتی پرینت میگیرم ارور زیر را میدهد مشکل از کجاست93494
در سرور 2003و xp این ارور را میده ولی در سون و سرور 2008 هیچ عکس العملی نشون نمیده کدشم میزارمم:افسرده:
ConnectString = Server.MapPath("Connection");
if (ConnectString == string.Empty)
{
Response.Redirect("~\\Connection_Dbase.aspx");
}
con = Connect.connectdb(ConnectString);
string selectstr = Session["selectstr"].ToString().Trim();
DS = newDataSet();
SqlDataAdapter DA = newSqlDataAdapter(selectstr, con);
DA.Fill(DS);
StiReport stirep = newStiReport();
stirep.Load(Server.MapPath("Reports\\bil.mrt"));
stirep.RegData(DS);
stirep.Compile();
stirep["date_s"] = Session["d_s"];
stirep["date_m"] = Session["d_m"];
stirep.Render();
StiWebViewer1.Report = stirep;
Sal_64
چهارشنبه 19 مهر 1391, 17:27 عصر
سلام - من صفحه گزارش به دو column تقسیم کردم - اما میخوام هدر و دیتا باند در سمت راست صفحه قرار بدم - که که در زمان نمایش گزارش اول اطلاعات در سمت راست صفحه کامل شه و بعد در سمت چپ اون - اما استیمول این اجازه نمیده - چیکار باید کرد؟ تشکر
fakhravari
چهارشنبه 19 مهر 1391, 21:28 عصر
سلام - من صفحه گزارش به دو column تقسیم کردم - اما میخوام هدر و دیتا باند در سمت راست صفحه قرار بدم - که که در زمان نمایش گزارش اول اطلاعات در سمت راست صفحه کامل شه و بعد در سمت چپ اون - اما استیمول این اجازه نمیده - چیکار باید کرد؟ تشکر
در پنل بزارید
Sal_64
چهارشنبه 19 مهر 1391, 22:02 عصر
سلام - داخل پنل قرا ر دادم و پنل در سمت راست صفحه گذاشتم اما در نتیجه تاثیری نداشت !
Sal_64
پنج شنبه 20 مهر 1391, 10:21 صبح
راه حل : زمانیکه صفحه به دو قسمت تقسیم میکنیم (در قسمت پایینش)میشه با تیک زدن righttoleft اینکار انجام داد.
sniper_I
شنبه 22 مهر 1391, 18:26 عصر
سلام
من یه مشکل خیلی بزرگ دارم که سریعا نیاز به پاسخ دارم
مشکلم ااینه که میخوام ستون هایی که تو گزارش نشوند داده میشه زمان اجرا توسط خودم تعیین بشه، یعنی یه موقعی می تونه 3 تا ستون باشه یه موقع 5 تا و الا اخر، به نظرتون راه حلی دارم یا نه>؟
و سوال دوم این که زمانی که یه سری از متدهای شی از نوع StiReport مثل Design رو اجرا می کنم یا میخوام مثلا به خصوصیت Dictioary دسترسی پیدا کنم خطا میده که Object reference not set to an instance of an object. میده.
اینم کد منه
try
{
if (Connector.ConnectionStatus == ConnectionStatus.DisConnected)
reportConnector.connect();
dataSet = reportConnector.selecte(selectCommand);
StiReport ss = new StiReport();
ss.RegData(dataSet);
//report.Load(Server.MapPath(@".\Resource\myReport.mrt"));
ss.Load(@"e:\newReport.mrt");
StiWebViewer1.Report = report;
ss.Compile();
ss.Dictionary.Variables["Text9"].Value = "MEEEEEEEEEEEEEEEEEE";
}
Sal_64
دوشنبه 24 مهر 1391, 23:17 عصر
سلام - چطور میتونم داخل دیتاباند دو تا فیلد از هم کم کنم ؟ تشکر
hengameh.k
چهارشنبه 26 مهر 1391, 16:37 عصر
سلام دوستان..
من تازه کار با .net و stimulsoft رو شروع کردم..
می خوام یک query رو که در c# نوشتم برای گزارش گیری پاس بدم به stimul از طریق کد..
هر کاری می کنم نمی شه..
خواهشا کسی می تونه کمکم کنه.. خیلی بهش نیاز دارم..
Sal_64
چهارشنبه 26 مهر 1391, 18:53 عصر
سلام - میخوام از master_detial on data band استفاده کنم - اما فقط یک تیبل دارم که سه فیلد اولش بعنوان master و باقیش بعنوان detial باید استفاده بشه - دوستان میتونن راهنمایی کنن ؟ آیا اینکار اصلا امکانپذیره ؟؟؟ تشکر
Sal_64
چهارشنبه 26 مهر 1391, 21:14 عصر
راه حل : استفاده از GroupHeader Band - خدا این demo استیمول حفظ کنه :-)
Sal_64
چهارشنبه 26 مهر 1391, 21:17 عصر
{SumI((report.kol_daryafti / report.kol_etebar)* 100)} --- سلام -چطور مشکل تقسیم بر صفر این کد باید حل کنم ؟؟؟ تشکر
aslan
پنج شنبه 27 مهر 1391, 00:22 صبح
{SumI((report.kol_daryafti / report.kol_etebar)* 100)} --- سلام -چطور مشکل تقسیم بر صفر این کد باید حل کنم
یک روش استفاده ار IIF میباشد :
{(IIF(Condition, Value1, Value2}
Sal_64
پنج شنبه 27 مهر 1391, 10:58 صبح
{ (IIF ((report.kol_etebar !=0), SumI((report.kol_daryafti / report.kol_etebar)* 100),0} - سلام - هنوز هم خطای تقسیم بر صفر میگیره ! - دوستان میتونن راهنمایی کنن - تشکر
aslan
پنج شنبه 27 مهر 1391, 15:56 عصر
{ (IIF ((report.kol_etebar !=0), SumI((report.kol_daryafti / report.kol_etebar)* 100),0}
{ IIF ((report.kol_etebar !=0), SumI((report.kol_daryafti / report.kol_etebar)* 100),0)}
aslan
پنج شنبه 27 مهر 1391, 15:59 عصر
{ (IIF ((report.kol_etebar !=0), SumI((report.kol_daryafti / report.kol_etebar)* 100),0}
{ IIF ((report.kol_etebar !=0), SumI((report.kol_daryafti / report.kol_etebar)* 100),0)}
Sal_64
پنج شنبه 27 مهر 1391, 16:12 عصر
تشکر - اما ظاهرا کدها شبیه هم هستن - تعجب منم از همینه که چرا هنوز ایراد می گیره !!
aslan
پنج شنبه 27 مهر 1391, 16:20 عصر
بله شما درست میگین
من فکر کردم جای پرانتز اشتباهه - ولی ظاهرا این ادیتور مشکل داره (نمایش قبل از ارسال پست و بعد از ارسال )
IFF را با مقادیر ثابت تست کنید ببینید اصلا شرط اعمال میشه یا نه ؟
Sal_64
پنج شنبه 27 مهر 1391, 21:05 عصر
{IIF ((2!=0), SumI((4 /2)*100),0)} -- سلام تشکر - امتحان کردم جالبه با مقدار ثابت هم خطا میده -عجیبه - دستور پست قبل بدون SumI داخل دیتابایند درست جواب میده اما با sumI خیر !
Sal_64
سه شنبه 02 آبان 1391, 10:18 صبح
همچنان مشتاقانه منتظر راهنماییهای دوستان هستم
aslan
سه شنبه 02 آبان 1391, 12:41 عصر
سلام
من همین الان اینو تست کردم و جواب درست گرفتم. احتمالا مشکل شما مربوط به فرمول نمیشه !!!
{IIF(Grt.ss !=0,SumI((Grt.Zarib/Grt.ss)*100),0)}
aslan
سه شنبه 02 آبان 1391, 12:45 عصر
سلام
من همین الان اینو تست کردم و جواب درست گرفتم. احتمالا مشکل شما مربوط به فرمول نمیشه !!!
{IIF(Grt.ss !=0,SumI((Grt.Zarib/Grt.ss)*100),0)}
Sal_64
سه شنبه 02 آبان 1391, 13:18 عصر
سلام - کد در داخل گزارش بدون دیتا صحیح و ایرادی نمیگیره - اما در برنامه - این خطا میده- ورژن استیمول 2010.1.700 - اعداد مورد نظر کمتر از 15 رقم هستن - نوع فیلدها در گزارش long - آیا از نوع دیگه ای از SUM میشه استفاده کرد؟
Sal_64
چهارشنبه 03 آبان 1391, 19:56 عصر
سلام - هنوزم ایراد داره - چطور میشه در داخل footer band و group footer band شرطی گذاشت که اگه فلان فیلد صفر بود - داخل محاسبات نیاد - تشکر
fakhravari
چهارشنبه 03 آبان 1391, 21:07 عصر
object IIF (bool condition, object truePart, object falsePart)
{IIF(RatingPost.UserName == "fakhravary","1","2")}
Sal_64
یک شنبه 07 آبان 1391, 10:27 صبح
سلام - من گزارشی داشتم که بدون ایراد کار میکرد - حالا یدونه دیالوگ بهش اضافه کردم که ابتدا کاربر مقداری در داخلش وارد کنه و سپی اون مقدا در گزاش نمایش داده بشه - در محیط دیزاین استیمول کاملا صحیح کار میکنه - اما در داخل vs این خطا میده Ambiguous match found. - چه باید کرد؟؟؟ تشکر
pcengr_pronet
دوشنبه 15 آبان 1391, 03:04 صبح
سلام ، من از Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 استفاده می کنم و برای استفاده از business object متد regbusinessobject را لازم دارم و باید stireport رو داشته باشم ولی متاسفانه این ابزار را فقط تو محیط ویندوز اپلیکیشن دارم تو محیط وب به لیست ابزارهام اضافه نمی کنه !
از معماری سه لایه استفاده می کنم و در پایگاه داده از استور پروسیجر استفاده میکنم .پارامترها رو با استفاده از لایه business object برنامه می خوام به business object استیمول ریپورت ارسال کنم .
تو سایت استیمول هم نتونستم چیزی پیدا کنم
پیشاپیش ممنون از راهنمائیتان
pcengr_pronet
دوشنبه 15 آبان 1391, 22:16 عصر
سلام ، دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه که آیا استیمول رو ناقص نصب کردم که stireport رو نمی آره!؟
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
همه dll های لازم رو هم به پوشه bin اضافه کردم و از toolbar>>chose items گزینه های لازم رو هم اضافه کردم ولی متاسفانه این ابزار را فقط تو محیط ویندوز اپلیکیشن تو ابزارم اضافه می کنه ولی تو محیط وب به لیست ابزارهام اضافه نمی کنه !
خواهشا یکی کمک کنه !
در ضمن استیمولم هم کرک شده هستش و این هم ورژن برنامه Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 از سایت soft98.ir دانلود کردم
پیشاپیش از کمکتون ممنونم
akbari_56
دوشنبه 15 آبان 1391, 23:03 عصر
باسلام
94563من در وب سایت که با asp.net نوشته ام زمانی که StiWebReport1 ld می گذارم برنامه اجرا می شود و لی زمانی که به صفحه StiWebViewer1 اضافه می کنم زمان اجراء پیغام زیر را می دهد
Line 36: <cc1:StiWebViewer ID="StiWebViewer1" runat="server"
Line 37: CsvEncoding="System.Text.UTF8Encoding" CurrentPage="0" ExportResponse="True"
Line 38: Height="300px" HtmlEncoding="System.Text.UTF8Encoding"
عکس صفحه به پیوست می باشد.
لطفا مرا راهنمائی کنید.
باتشکر
dariush_65
چهارشنبه 17 آبان 1391, 10:24 صبح
سلام دوستان..
من تازه کار با .net و stimulsoft رو شروع کردم..
می خوام یک query رو که در c# نوشتم برای گزارش گیری پاس بدم به stimul از طریق کد..
هر کاری می کنم نمی شه..
خواهشا کسی می تونه کمکم کنه.. خیلی بهش نیاز دارم..
سلام
چند راه وجود داره
اولش اینه که query رو تو stimul تعریف کنی بعد بهش پارامتر بدی
دومش اینه که یه دیتا سورس توی stimul تعریف کنی بجای query بهش پارامتر بدی
سوم اینکه میتونی مستقیم خود دیتا سورس ها رو از کد تغییر بدی
و چند راه دیگه . . .
dariush_65
چهارشنبه 17 آبان 1391, 10:30 صبح
سلام دوستان
93276
شما heading و group ها رو بصورت دیتاباند طراحی کنید و جلوی فیلد group میشه از subreport یا panel استفاده کرد
gitare_pareh
چهارشنبه 17 آبان 1391, 13:58 عصر
با سلام خدمت دوستان بعد از بحث هایی که شد من یه سوال دارم . ببینید من دو مشکل دارم که هنوز کار نکردم ولی میخام راهنماییم کنید . من از vs2010 استفاده میکنم و میخام همچین برنامه ایو بنویسم . یه جدول دارم در اس کیو ال که میخام هروقت کاربر عکسو انتخاب کرد و در ایمیج برنامه قرار داد اطلاعات کاربر با عکسش در دیتا بیس ذخیره بشه و بعد که من گذارش خاستم بگیرم با زدن کد عضویت فرد اطلاعات با عکسش به استیمول پاس داده بشه و نمایش داده بشه . لطفا لینک و آموزش کاملیو برام بزارین . چون من از طریق memory strim رفتم برای ذخیره ولی مشکل پیدا میکرد. خاهشا کمکم کنید این آخرین مرحله پروژمه .خاااهش میکنم یه نمونه پروژه به زبان C# بران بزارییید ..جبران میکنم
fakhravari
چهارشنبه 17 آبان 1391, 18:10 عصر
با سلام خدمت دوستان بعد از بحث هایی که شد من یه سوال دارم . ببینید من دو مشکل دارم که هنوز کار نکردم ولی میخام راهنماییم کنید . من از vs2010 استفاده میکنم و میخام همچین برنامه ایو بنویسم . یه جدول دارم در اس کیو ال که میخام هروقت کاربر عکسو انتخاب کرد و در ایمیج برنامه قرار داد اطلاعات کاربر با عکسش در دیتا بیس ذخیره بشه و بعد که من گذارش خاستم بگیرم با زدن کد عضویت فرد اطلاعات با عکسش به استیمول پاس داده بشه و نمایش داده بشه . لطفا لینک و آموزش کاملیو برام بزارین . چون من از طریق memory strim رفتم برای ذخیره ولی مشکل پیدا میکرد. خاهشا کمکم کنید این آخرین مرحله پروژمه .خاااهش میکنم یه نمونه پروژه به زبان C# بران بزارییید ..جبران میکنم
فرقی نداره این فرمت.
مثل یک نام باش رفتار کنید.
یه عکس بزارید و نوع فیلد بدین بهش.
در پست های قبلی جست جو کنید که ایجاد کنندش من باشم.
gitare_pareh
چهارشنبه 17 آبان 1391, 19:59 عصر
خوب شما بگید کجارو ببینم من همه جارو گشتم ندیدم خاهش میکنم راهنمایی کنید. در ضمن منم بچه بوشهرما . همشهری هستیم دیگه
gitare_pareh
پنج شنبه 18 آبان 1391, 12:50 عصر
بابا نخاستیم لا اقل بگین این ارور تو استیمول یعنی چی ؟http://axgig.com/images/50124866901675960474.png
fakhravari
پنج شنبه 18 آبان 1391, 15:28 عصر
یه ورودی خراب داری مقدار دهی میکنی.
gitare_pareh
پنج شنبه 18 آبان 1391, 18:17 عصر
من تا رو ... رو به رو image url یا datacolumn کلیک میکنم این ارور رو میده . این image مربوت به فیلد عکس درون دیتابیسمه که فرستادم به محیط دیزاین استیمول فیلد پیکچر رو میزارم رو صفحه تا رو ... کلیک میکنم اینو نشون میده . وقتی هم که گذارش رو show() میکنم عکس نشون نمیده و فقط یه تکسته نوشته image عکسا تو یه دیتا بیس به صورت باینری ذخیره شده اند
gitare_pareh
پنج شنبه 18 آبان 1391, 18:20 عصر
خاهش میکنم این مشکل منو حل کنین این پروژه رو اعطابم مونده هی یه چیزیشه فقط همینو بگید چجوری میتونم تو گذارش عکسهای دیتابیس رو که به صورت باینری ذخیره شده اند رو نمایش دهم و بگید این ارور چیه ؟(vs 2010) و (stimul 2011) نصبه و کار میکنم
fakhravari
جمعه 19 آبان 1391, 00:32 صبح
ax :شیطان:
HAMRAHSOFT.IR
جمعه 19 آبان 1391, 22:44 عصر
سلام دوستان
آیامیشه کاری کردکه یک فرم گزلرش برنامه با یک پرینتر خاص بدون دخالت کابر چاپ بشه
مثلان برای چاپ رسید از پرینتر حرارتی استفاده بشه بدون اینکه کابر بخواد بریتر انتخاب کن
در صورتبکه پریندر اصلی چیزه دیگه با شه
fakhravari
شنبه 20 آبان 1391, 15:23 عصر
اره دیده بودم که حتی میتونی اسم پرینتر بدی.
HAMRAHSOFT.IR
شنبه 20 آبان 1391, 16:09 عصر
مشه بگید چط.وری نمونه کد ندارید
fakhravari
شنبه 20 آبان 1391, 20:03 عصر
مشه بگید چط.وری نمونه کد ندارید
سوال گزاشتم باید دنبال کنید
http://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?f=8&t=35567#p63245
Sal_64
دوشنبه 22 آبان 1391, 08:53 صبح
سلام - ارسال رشته چند 10 کلمه ای به استیمول به صورتیکه خودش اون رشته خط بندی کنه و در فرم نمایش بده - از ریچ تکست باکس که استفاده میکنم تمام رشته در خط اول خودش نمایش میده و سایز فونت بسیار کوچیک میکنه !! دوستان راه حلی برای این مطلب سراغ دارن ؟؟؟؟؟ تشکر
HAMRAHSOFT.IR
دوشنبه 22 آبان 1391, 22:13 عصر
با سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان میدونه چطوری میشه با StimulReports به یه linq وصل شد؟
مرسی
Sal_64
سه شنبه 23 آبان 1391, 17:09 عصر
سلام - چطور میتونم بگم زمانیکه دیتاباند اطلاعاتی نداره تعداد 10 ردیف ستون بدون اطلاعات برام نمایش بده ؟
Sal_64
جمعه 26 آبان 1391, 10:35 صبح
سلام - من میخوام فرمت یک تکست باکس که میانگین اعداد float محاسبه میکنه بصورت %00.00 باشه اما با انتخاب فرمت percentage وتنظیم آن باز هم تعداد اعداد بعذ از ممیز بیش از 8 رقم میشه !!! چه باید کردد؟؟؟ تشکر
Sal_64
یک شنبه 28 آبان 1391, 22:34 عصر
سلام - چطور میشه در richtextbox فاصله بین خطوط تنظیم کرد؟ تشکر
masoodz
سه شنبه 30 آبان 1391, 13:18 عصر
سلام دوستان
من با سی شارپ برنامه ای نوشتن که حالا برای گزارشش از استیمول استفاده می کنم . گزارش من بر اساس مقداریه که از یه تکست باکس استفاده می کنم حالا تو قسمت کوئری ساخت دیتاست چجوری باید ارتباط برقرار کنم ؟ خواهشا مبتدیانه توضیح بدید
کد من تو خود سی شارپ این هست
+select * from gharardad where id='"+textbox1.tex"';
HAMRAHSOFT.IR
شنبه 04 آذر 1391, 16:56 عصر
سلام ایا میشه با Stimulsoft گزارشی به این صورت طراحی کرد؟
http://upcity.ir/images/76219916931298302713.jpg
samadblaj
یک شنبه 05 آذر 1391, 20:42 عصر
سلام چجور میتونیم اطلاعات یه textbox رو به یک شی در فرم stimul بریزیم.
توی جدولم در sitimul به فیلد هست text میخوام از فرم سی شارپ اطلاعات بهش بفرستم؟
یه سوال دیگه که هست من میخوام نزدیک به 10 گزارش از دیتا هام بگیرم آیا نیاز هست برای هر 10 مورد یک stiReport به فرمم اضاف کنم؟
اگه اشتباه نکنم باید از این کد بفرستم ولی نمیدونم چجور باید باشه خطا میده....
stiReport1.Load("..\\..\\Variables.mrt");
stiReport1.Compile();
//Set Variables
stiReport1["Name"] = tbName.Text;
shocraneh
سه شنبه 07 آذر 1391, 21:08 عصر
با سلام .من روی وب گزارش تهیه کردم.منتها مشکل دارم
آیا این امکان وجود نداره که ما در گزارش از new connection و new datasource استفاده نکنیم . یه جوری مثل حالت ویندوز که یه دیتاتیبل هم نام با فیلدهای مورد نظر می ساختیم و اونو برای دیزاین گزارش استفاده می کردیم. چون اکثر خروجی هااز پروسیجر استفاده می کنن و ایجاد relation ها تو دیزاین گزارش مشکل زاست
به عنوان مثال کوئری من دوتا join داره و میخام از گروه بندی استفاده کنم اگه از کد مقدار نفرستم خروجی دارم ولی اگه خطوط زیر باشند خروجی ندارم
//report.Dictionary.Databases.Clear();
//report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("stConnection", DALBase.GetConnectionString()));
//report.RegData(Dt);
یادآوری میکنم در صورتی که از یه جدول استفاده کنم درست است. (با استفاده از relation هم رفتم ولی جواب نداد) مشکل کجاست؟؟
2-دوستان در قسمت new datasource یه گزینه data from dataset,datatable وجود داره که بعد میشه با add column یه دیتاتیبل داشت که برای نمایش ازش استفاده کرد ولی من هر کار کردم نمیشه بهش اطلاعات داد . دوستان روشی ندارند؟؟
fakhravari
پنج شنبه 09 آذر 1391, 21:10 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?370712-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-stimul-soft
rezaeyan
جمعه 10 آذر 1391, 10:17 صبح
سلام
من میخوام از stored procedures هایی که در Sql نوشتم و شامل پارامتر نیز هستند در Simularsoft استفاده کنم اما نمیتونم؟
من تازه شروع به استفاده از Simularsoft کردم.قبلا با کریستال ریپورت کار میکردم و مشکلی هم نداشتم.
لطفا راهنمای کنید
shocraneh
جمعه 10 آذر 1391, 19:02 عصر
سلام
من میخوام از stored procedures هایی که در Sql نوشتم و شامل پارامتر نیز هستند در Simularsoft استفاده کنم اما نمیتونم؟
من تازه شروع به استفاده از Simularsoft کردم.قبلا با کریستال ریپورت کار میکردم و مشکلی هم نداشتم.
لطفا راهنمای کنید
اگه منظورتون رو ویندوز است.یه دیتاتیبل هم نام و هم نوع با فیدهای جدول تون درست کنید(روپروژه راست کلیک و add data sourse و بعد یه دیتاتیبل ایجاد کنید)
حالا روی فرم یه کامپوننت دیتاست اضافه کنید و حال با پروسیجر پرش کنید
DA.Fill(dsReport1 .DT ); برای دیزاین گزارش هم از همون دیتاتیبل که با فیلدهای هم نام ساختید استفاده کنید
stiReport.RegData(dsReport1);
stiReport.Compile();
stiReport.Render();
stiReport.Show();
اگه منظورتون روی وب است ،خودم هم مشکل دارم
shocraneh
جمعه 10 آذر 1391, 19:03 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?370712-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-stimul-soft
با تشکر من این روش رو هم رفتم ولی درست نشد البته من دو دیتاتیبل با مقادیر جدا ندارم .پروسیجریست که از جوین استفاده می کنه
fakhravari
جمعه 10 آذر 1391, 21:28 عصر
زیار سختی نیست ابتدا باید تابع را از توی برنامه صدا بزنید و بعد ستون ها را بسازی که اینها اتوماتیک میسازه.
و از درون برنامه فراخونی کنید.
http://www.stimulsoft.com/videos/report-creation/how-to-create-report-in-web-with-data-from-sql-server.swf
فیلم ببینید.
سلکت خودتون بزارید در قسمت جدول در استیمولیت بعد باید یک پارامتر بسازید و از توی فرم مقدار دهید
shocraneh
شنبه 11 آذر 1391, 09:09 صبح
تشکر از دوستان . ولی گویا اصلا کدهایی که من گذاشتم رو دانلود نکردید؟! من با تک تیبل مشکل ندارم .حتی پروسیجر رو هم با ویزارد به جواب رسوندم ولی وقتی که میخام دیتا رو از کد بفرستم جواب نمیده
//report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("stCon nection", DALBase.GetConnectionString()));
// report.RegData("DataSource1", Dt);;
همه چیزاه به نظرخودم درست است!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا نمیدونم مشکل کجاست . DataSource1 هم هم نام با دیتای داخل ویزارد است
شرط رو هم که با پارامتر ارسال کرده بودم ولی فعلا من پروسیجر بدون شرط رو اجرا میکنم بازم جواب نمیده. اگه امکانش هست دوستان دانلود کنند و روی همون پروژه به جواب برسند.ممنون
fakhravari
شنبه 11 آذر 1391, 12:28 عصر
با سلام
متاسفانه نمیتونم جواب خاصی بدم.
یک نمونه سمپل کوچیک درست کنید ضمیمه کنید.
برنامه mrt + دیتابیس یا اسکریپت + یه برنامه کوچیک که اجراشون کنه
shocraneh
شنبه 11 آذر 1391, 20:37 عصر
باسلام و تشکر .توی پست 1074 برنامه رو آپ کرده ام .
fakhravari
شنبه 11 آذر 1391, 21:05 عصر
با سلام
متاسفانه این همه سوال میکنید بعد 1 سمپل خوب نمیتونید بزارید.
دیگر به سوال شما جواب نمیدهم.
فایل mrt کجان؟
داده های جدول کجان
این سمپل ببینید
using System;
using Stimulsoft.Report;
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
try
{
StiReport MyReport = new StiReport();
MyReport.Load(Server.MapPath(@"~/Reporting/All_Topik.mrt"));
Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase sti = new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("Connection", DAL.ConnectionString);
MyReport.Dictionary.Databases[0] = sti;
StiWebViewer1.Report = MyReport;
StiWebViewer1.DataBind();
}
catch { Server.Transfer(@"~/Default.aspx"); }
}
اینم برای فیلتر
http://barnamenevis.org/showthread.php?339809-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%AA&p=1499014&viewfull=1#post1499014
--------------------------
www.fakhravary.somee.com/Reporting.aspx
shocraneh
شنبه 11 آذر 1391, 21:58 عصر
باتشکر رفیق .
تاجایی که من رو ویندوز این نرم افزار کار میکردم حتما لازم نبود گزارش رو به صورت فایل جدا ذخیره کنیم .رویStiWebReport1 گزینه design فایل گزارش نمایش داده میشه. وهمونطور که میبینید اگه مسیر گزارش رو عوض نکنم خروجی هم میده !!!!!!
جدول رو هم به صورت کوئری دادم بی زحمت دوتا تا رکورد توش ثبت کنید!
من کارایی که گفتید رو انجام دادم (روی برنامه مشخص است ) ولی بازم خروجی نمیگیرم .برای فیلتر مشکل ندارم روشی که استفاده کردم داره جواب میده .نمیشه برنامه اجرایی همین مثال خودتون رو بفرستید . مشکل من فقط به خاطر
report.Dictionary.Databases.Clear(); و مسیر مجدد دادن است. و با مواردی که بالا گفتید مشکلی ندارم. البته خودم هم کلافه شدم چون همه چیز ظاهرا درست است و خروجی نمیده . اگه امکان داره یه نمونه اجرایی بدین
shocraneh
شنبه 11 آذر 1391, 22:17 عصر
با تشکر از تمام دوستان .مشکلم حل شد .خطی که کامنت شده رو باید پاک کرد وگرنه بقیه موارد همون چیزیه که تو برنامه آپ شده بود .نیازی هم نیست که فایل mrt حتما ایجاد بشه . بازم از همه دوستان ممنونم
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
report = StiWebReport1.GetReport();
report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("stConnection", GetConnectionString()));
report.RegData("dt", Dt);
report.Compile();
report["myCondition"] = "WHERE idclass =1";
StiWebViewer1.DataBind();
HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 12 آذر 1391, 00:10 صبح
سلام دوستان ممکن کمک کنید که بتنوم این کزارش کامل کنم
می خوام چیزی که در فرم نمایش داه می شه در گزارش هم چاپ بشه
ممنون
fakhravari
یک شنبه 12 آذر 1391, 09:29 صبح
با فایل MRT کار کنید.
اصلا این کار اصولی نسیت.
shocraneh
دوشنبه 13 آذر 1391, 07:31 صبح
سلام .میشه به جای
report = StiWebReport1.GetReport();از
report.Load(Server.MapPath(@"~/StiWebReport1.mrt"));استفاده کرد.دلیل اینکه اصولی نیست چیه؟بابت سرعت یا ..... ممنون
fakhravari
دوشنبه 13 آذر 1391, 10:43 صبح
در سایت خود استیمولیت هم ندیدم کسی به روش شما کار کنه.
ramin_rp
سه شنبه 14 آذر 1391, 07:38 صبح
سلام
من یک کنترل text دارم که متن چند سطری ای رو توش نشون میدم که ترکیبی از چندین متغییر و مقداری هم متن ثابت هست.
حالا مشکلم اینه که متن توی text به طور خودکار به شطر بعدی شکسته نمیشه و از سمت چپ text میزنه بیرون
میخوام وقتی طول متن به اندازه عرض text شد به طور خودکار از سطر بعدی ادامه بده؟
HAMRAHSOFT.IR
پنج شنبه 16 آذر 1391, 10:49 صبح
ممنون
دوستان کسی نبود بتون مشکل منو حل کنه؟
Sal_64
شنبه 18 آذر 1391, 20:31 عصر
سلام
من یک کنترل text دارم که متن چند سطری ای رو توش نشون میدم که ترکیبی از چندین متغییر و مقداری هم متن ثابت هست.
حالا مشکلم اینه که متن توی text به طور خودکار به شطر بعدی شکسته نمیشه و از سمت چپ text میزنه بیرون
میخوام وقتی طول متن به اندازه عرض text شد به طور خودکار از سطر بعدی ادامه بده؟
سلام- http://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?f=8&t=35608&p=63425#p63425
ramin_rp
دوشنبه 20 آذر 1391, 07:30 صبح
سلام دوست عزیز
با Right to Left کردن آخر سطر ها همیشه برابر نمیشه مخصوصا زمانی که متن از چند قسمت متغییر و ثابت تشکیل بشه
متاسفانه از justify تو زبان های راست به چپ پشتیبانی نمیشه!
tara1367
دوشنبه 20 آذر 1391, 08:39 صبح
سلام دوستان
در جدول من حدود 30 تا ستون وجود داره ولي در گزارش (با stimuL) مي خوام كاربر ستون هاي موزد نظر خودش را براي گزارش انتخاب كنه كه فقط اون ستونها چاپ شوند چگونه اين كار امكان پذير است؟ ممنون ميشم اگه كدهاشو با طرز اتصال به Dataset و يا datatabale برام بذاريد
با تشكر
Sal_64
دوشنبه 20 آذر 1391, 10:34 صبح
سلام دوست عزیز
با Right to Left کردن آخر سطر ها همیشه برابر نمیشه مخصوصا زمانی که متن از چند قسمت متغییر و ثابت تشکیل بشه
متاسفانه از justify تو زبان های راست به چپ پشتیبانی نمیشه!
سلام - بنده هم دقیقا همین مورد داشتم متن از چندین قسمت متغییر و ثابت تشکیل شده بود -شما از کدوم ورژن استیمول استفاده میکنی؟
moeinih
دوشنبه 20 آذر 1391, 15:29 عصر
با سلام
من یه گزارش توی استیمول طراحی کردم میخوام تو سی شارپ برای اون یه دکمه ویرایش مدل گزارش بزنم که کاربر با فشردن اون کلید بتونه وارد محیط designer استیمول شده و بتونه هر تغییری میخواد تو فرمت گزارش بده مثلا متنی رو تغییر بده و تغییرات رو ذخیره کنه.
کد لازم برای اجرا کردن desjner رو نوشتم ولی میخوام فایل گزارش هم اتوماتیک باز بشه لطفا راهنماییم کنید که چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
ramin_rp
سه شنبه 21 آذر 1391, 09:30 صبح
سلام - بنده هم دقیقا همین مورد داشتم متن از چندین قسمت متغییر و ثابت تشکیل شده بود -شما از کدوم ورژن استیمول استفاده میکنی؟
سلام دوست عزیز
من از ورژن 2012.1 ultimate استفاده میکنم.
tara1367
سه شنبه 21 آذر 1391, 12:26 عصر
سلام دوستان
در جدول من حدود 30 تا ستون وجود داره ولي در گزارش (با stimuL) مي خوام كاربر ستون هاي موزد نظر خودش را براي گزارش انتخاب كنه كه فقط اون ستونها چاپ شوند چگونه اين كار امكان پذير است؟ ممنون ميشم اگه كدهاشو با طرز اتصال به Dataset و يا datatabale برام بذاريد
با تشكر
aslan
سه شنبه 21 آذر 1391, 12:34 عصر
با سلام
من یه گزارش توی استیمول طراحی کردم میخوام تو سی شارپ برای اون یه دکمه ویرایش مدل گزارش بزنم که کاربر با فشردن اون کلید بتونه وارد محیط designer استیمول شده و بتونه هر تغییری میخواد تو فرمت گزارش بده مثلا متنی رو تغییر بده و تغییرات رو ذخیره کنه.
کد لازم برای اجرا کردن desjner رو نوشتم ولی میخوام فایل گزارش هم اتوماتیک باز بشه لطفا راهنماییم کنید که چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
stiReport1.Design();
Sal_64
سه شنبه 21 آذر 1391, 12:55 عصر
سلام دوست عزیز
من از ورژن 2012.1 ultimate استفاده میکنم.
سلام ورژن هم یکی ست - شیوه میگم شاید تفاوت اینجا باشه - ببینید شیوه من اینجوری بود که اول رشته داخل برنامه میساختم بعد متغییری در گزارش تعریف میکردم و مقدار بهش میفرستادم و بعد متغییر به تکست باکس نسبت میدادم- امیدوارم مورد شما هم اینجوری حل شه
mohammadyaser
سه شنبه 21 آذر 1391, 13:08 عصر
با سلام
چطور میشه یک دکمه گذاشت رو فرم که بدون اینکه پیش نمایشی دیده بشه یکراست خروجی چاپ بشه؟
aslan
سه شنبه 21 آذر 1391, 14:30 عصر
با سلام
چطور میشه یک دکمه گذاشت رو فرم که بدون اینکه پیش نمایشی دیده بشه یکراست خروجی چاپ بشه؟
Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
stiReport1.Load(.......);
stiReport1.RegData(.......);
stiReport1.Compile();
//stiReport1.Show();
stiReport1.Render(false);
stiReport1.Print();
code_project
شنبه 25 آذر 1391, 12:38 عصر
سلام دوستان.
میخوام بدونم آیا این امکان هست که یه گزارش را باDesigner stimul طراحی کنیم و از اون در یک برنامه access استفاده کنیم. به طوری که اگه یه دکمه را توی access فشار دادیم بره و اون گزارش را بخونه و نمایش بده؟
یه سئوال دیگه، میشه گزارش ساخته شده در stimul را بجای فورمت mrt بصورت exe در آورد؟
mohammadyaser
یک شنبه 26 آذر 1391, 08:21 صبح
سلام
گزارشاتی که با stimulreport میسازم روی هاست مصرف ram بسیار بالایی داره .به طوری که بعد از خروج از اونها سرور downمیشه.ایا روشی برای کاهش مصرف ram در این نرم افزار وجود داره.
fakhravari
یک شنبه 26 آذر 1391, 09:47 صبح
سلام
گزارشاتی که با stimulreport میسازم روی هاست مصرف ram بسیار بالایی داره .به طوری که بعد از خروج از اونها سرور done میشه.ایا روشی برای کاهش مصرف ram در این نرم افزار وجود داره.
شما دارید اشتباه می کنید
mohammadyaser
یک شنبه 26 آذر 1391, 09:52 صبح
شما دارید اشتباه می کنید
چی رو اشتباه می کنم؟؟؟؟؟؟
وقتی که کلا گزارشاتم رو برداشتم و دوباره سایت رو اپلود کردم بدون مشکل سایت کار میکنه و سرور اصلا down
نمی شه
یک نمونه از گزارشمو گذاشتم شاید بتونه کمک کنه
96756
fakhravari
دوشنبه 27 آذر 1391, 01:38 صبح
down سرور از چیز دیگری.
niloo17
شنبه 02 دی 1391, 09:10 صبح
سلام دوستان
من می خوام کاربران سیستم بتونن گزارش را اون جوری که دوست دارند طراحی کنند.
ایا این امکان وجود داره که بدون نصب Stimul بر روی سیستم کاربر، بعد از نمایش گزارش فیلدهای گزارش را جا به جا کند و یا تغییراتی در گزارش ایجاد کنه ؟؟!!
captain_black81
دوشنبه 04 دی 1391, 18:01 عصر
میشه با Stimul در وب گزارش کاملا داینامیک ساخت؟
یعنی یک دیتا تیبل رو بدون اطلاع از فیلدهاش پاس بدیم و ساخته بشه؟ اتوماتیک فیلدها رو بچینه و ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(تاکید میکنم. هیچ اطلاع قبلی از دیتای ارسالی نداریم)
گزارش ساخته شده برای تغییر پارامترها هم نداریم!!!
کاملا داینامیک
saeed_sho
دوشنبه 04 دی 1391, 18:10 عصر
دوستان لطفا به این تاپیک هم سر بزنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?375272-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%DB%8C%DA%A9%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA
saeed_sho
دوشنبه 04 دی 1391, 18:13 عصر
میشه با Stimul در وب گزارش کاملا داینامیک ساخت؟
یعنی یک دیتا تیبل رو بدون اطلاع از فیلدهاش پاس بدیم و ساخته بشه؟ اتوماتیک فیلدها رو بچینه و ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(تاکید میکنم. هیچ اطلاع قبلی از دیتای ارسالی نداریم)
گزارش ساخته شده برای تغییر پارامترها هم نداریم!!!
کاملا داینامیک
من پارسال با کریستال ریپورت که بد قلق بود این کارو کردم
استیمول سافت امکاناتش از کریستال هم بیشتره
کار نشد نداره
tara1367
سه شنبه 05 دی 1391, 09:26 صبح
سلام دوستان
من ميخوام در گزارشم اعداد بصورت سه رقم سه رقم از هم جدا بشن ميدونم كه در پنجره Design ميشه روي فيلد كليك كرد و از پنجره Properties ، از گزينه Text Format عدد رو انتخاب كرد و Use Group Seperetor رو تيك زد ولي من ميخوام با كد اين كار رو انجام بدم ولي جلوي كد خط آخر نميدونم چي بنويسم. كسي ميدونه؟
StiTableCell dataCell = table.Components[indexDataCell] as StiTableCell;
dataCell.Text.Value = "{view" + dataView.Table.TableName + "." + Stimulsoft.Report.CodeDom.StiCodeDomSerializator.R eplaceSymbols(column.ColumnName) + "}";
dataCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
dataCell.ShrinkFontToFit = true;
dataCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
dataCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
dataCell.Font = new System.Drawing.Font("B Nazanin", 10F, System.Drawing.FontStyle.Regular);
dataCell.TextFormat =
با تشكر
mortaza94
سه شنبه 05 دی 1391, 14:03 عصر
سلام خسته نباشید من وقتی می خوام گزارش خودم نمایش بدم این خطا رو میده لطفا کمک کنید
The type 'Stimulsoft.Report.Engine.IStiEngineVersionPropert y' is defined in an assembly that is not referenced. You must add a reference to assembly 'Stimulsoft.Base, Version=2012.2.1304.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a'. d:\My Document\Visual Studio 2010\Projects\Tel_Phone\Tel_Phone\Forms\Main.cs 131 13 Tel_Phone
captain_black81
سه شنبه 05 دی 1391, 15:44 عصر
من دارم توی وب کار میکنم و قبل از اجرای گزارش نمیدونم چه جداولی رو کاربر میخاد.
کد زیر رو پیداکردم که گویا خودش ریپورتو میسازه:
StiReport report = new StiReport();
StiPage page = report.Pages[0];
page.Orientation = StiPageOrientation.Portrait;
report.RegData(table);
report.Dictionary.Synchronize();
StiHeaderBand TitleBand = new StiHeaderBand();
TitleBand.Height = 0.85;
TitleBand.Name = "TitleBand";
page.Components.Add(TitleBand);
StiText headerText = new StiText(new RectangleD(0, 0, page.Width, 0.85));
headerText.Text = "نام گزارش ";
headerText.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
headerText.Name = "TitleHeader";
headerText.Font = new System.Drawing.Font("Arial", 12F, System.Drawing.FontStyle.Bold);
TitleBand.Components.Add(headerText);
StiHeaderBand headerBand = new StiHeaderBand();
headerBand.Height = 0.5;
headerBand.Name = "HeaderBand";
page.Components.Add(headerBand);
StiDataBand dataBand = new StiDataBand();
dataBand.DataSourceName = "Per";
dataBand.Height = 0.2;
dataBand.Name = "DataPer";
page.Components.Add(dataBand);
double pos = 0;
double columnWidth = page.Width / table.Columns.Count;
int nameIndex = 1;
foreach (DataColumn dataColumn in table.Columns)
{
StiText dataText = new StiText(new RectangleD(pos, 0, columnWidth, 0.7));
dataText.Text = "{Per." +
Stimulsoft.Report.CodeDom.StiCodeDomSerializator.R eplaceSymbols(dataColumn.ColumnName) +
"}";
dataText.Name = "DataText" + nameIndex.ToString();
dataText.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Right;
dataText.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
dataText.Brush = new StiSolidBrush(Color.Bisque);
dataText.Border.Side = StiBorderSides.All;
dataBand.Components.Add(dataText);
pos = pos + columnWidth;
nameIndex++;
}
// ××××××××××××××××××××××××× ×
report.Compile();
report.Show();
ولی موقه اجرا این ارورو میده:
c:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp\34sozv0u .0.cs(30,27) : error CS1519: Invalid token ';' in class, struct, or interface member declaration
لطفا راهنمایی کنید
HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 05 دی 1391, 20:33 عصر
ممنون
دوستان کسی نبود مشکل منو حل کنه
vahidth
پنج شنبه 07 دی 1391, 09:18 صبح
سلام
دوستان چطوری میتونم از اطلاعات داخل دیتاگرید گزارش بگیرم مثلا عمل جستجو رو انجام میدم میخوام فقط اطلاعاتی که فقط در دیتاگرید هست رو چاپ کنه
saeed_sho
پنج شنبه 07 دی 1391, 09:45 صبح
سلام
دوستان چطوری میتونم از اطلاعات داخل دیتاگرید گزارش بگیرم مثلا عمل جستجو رو انجام میدم میخوام فقط اطلاعاتی که فقط در دیتاگرید هست رو چاپ کنه
اطلاعات گریدو بریزید در دیتاتیبل بعد اونو پاس بدین به ریپورت
ramin_rp
پنج شنبه 07 دی 1391, 12:52 عصر
سلام دوستان
Business Objects که تو dictionary هست چیه؟
من هم help و هم video های stimul رو نگاه کرد چیزی به درد بخوری ندیدم
vahidth
پنج شنبه 07 دی 1391, 13:56 عصر
اطلاعات گریدو بریزید در دیتاتیبل بعد اونو پاس بدین به ریپورت
داداش من گزارش میگیرم اما از کل اطلاعات جدول گزارش میگیره به این صورت
da = new SqlDataAdapter("select * from zx",con);
DataTable dt = new DataTable();
da.Fill(dt);
stiReport1.Load(Application.StartupPath + "\\report1.mrt");
stiReport1.RegData("data", dt);
stiReport1.Show();
داداش میشه با کد توضیح بدی ممنون میشم
saeed_sho
پنج شنبه 07 دی 1391, 16:59 عصر
گرید من ماله تلریکه شما برای خودت کدو تغییر بده
Protected Sub btn_print_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles btn_print.Click
Dim report As New StiReport()
Dim appDirectory As String = HttpContext.Current.Server.MapPath(String.Empty)
report.Load(appDirectory + "\report\rpt_1.mrt")
'
Dim ds As New DataSet()
Dim dt As DataTable = GetGridSource()
ds.Tables.Add(dt)
'
report.RegData(ds)
report.Compile()
'View Report
StiWebViewer1.Report = report
End Sub
Private Function GetGridSource() As DataTable
Dim dt As New DataTable()
Dim ht As New Hashtable()
'
For Each rColumn As Telerik.Web.UI.GridColumn In rg_1.MasterTableView.RenderColumns
Dim col As New DataColumn()
'col.DataType = rColumn.DataType
col.ColumnName = rColumn.UniqueName
dt.Columns.Add(col)
Next
'
For Each item As Telerik.Web.UI.GridDataItem In rg_1.Items
item.ExtractValues(ht)
Dim row As DataRow = dt.NewRow()
For Each entity As DictionaryEntry In ht
row(CStr(entity.Key)) = entity.Value
Next
'
dt.Rows.Add(row)
Next
'
Return dt
End Function
vahidth
پنج شنبه 07 دی 1391, 17:45 عصر
ممنون داداش عزیز
ولی میشه بدون تلریک بگی قاطی کردم ممنون ازت
saeed_sho
جمعه 08 دی 1391, 17:27 عصر
http://stackoverflow.com/questions/6688915/exporting-a-grid-view-to-datatable
vahidth
جمعه 08 دی 1391, 23:19 عصر
ممنون داداش ولی هیچی نفهمیدم خوب بود خودت یه کد میزاشتی ببین من کد ارسال اطلاعات به جدول رو نوشتم اینجوری
da = new SqlDataAdapter("select * from zx",con);
da.Fill(dt);
stiReport1.Show();
میخوام حالا فقط اطلاعات دیتاگرید رو به استیمول پاس بدم همین
چطوری میتونم اطلاعات چند تا تکست باکس رو به استیمول پاس بدم
داداش اگه لطف کنی کدها رو اینجا بنویسی یه توضیح کوچولو بدی فکر نکنم دیگه مشکلی داشته باشم بازم ممنون ازت
vahidth
جمعه 08 دی 1391, 23:31 عصر
داداش کد رو اینجوری نوشتم درست شد ولی من اینجوری نمیخوام ایا راه دیگری هست لطفا با کد بگو ممنون
SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"select * from zx WHERE id like N'%" + textBox6.Text + "%'", con);
da.Fill(dt);
dataGridView1.DataSource = dt;
stiReport1.Show();
داداش چطوری میتونم اطلاعات چند تا تکست باکس رو نمایش بدم
saeed_sho
شنبه 09 دی 1391, 10:40 صبح
ببینید شما یا باید اطلاعاتو ابا دیتا آداپتر از دیتابیس بگیرید و بریزید در دیتاتیبل و دیتاتیبل رو پاس بدید به گزارش مثل همون کاری که در پست 1123 خودتون انجام دادین
یا
اطلاعاتو از گریدویو بگیرید و بریزید در دیتاتیبل و دیتاتیبل رو به گزارش پاس بدید
این تابع اطلاعاتو از گریدویو میگیره و میریزه در دیتاتیبل
DataTable GetDataTable(GridView dtg)
{
// add the columns to the datatable
if (dtg.HeaderRow != null)
{
for (int i = 0; i < dtg.HeaderRow.Cells.Count; i++)
{
dt.Columns.Add(dtg.HeaderRow.Cells[i].Text);
}
}
// add each of the data rows to the table
foreach (GridViewRow row in dtg.Rows)
{
DataRow dr;
dr = dt.NewRow();
for (int i = 0; i < row.Cells.Count; i++)
{
dr[i] = row.Cells[i].Text.Replace(" ", "");
}
dt.Rows.Add(dr);
}
return dt;
}
در صورت استفاده از این تابع دیگه از دیتاآداپتر استفاده نکنید و دیتاتیبل برگشتی رو بدید به ریپورت
اطلاعاتو وقتی که گریدو پر میکنید فیلتر کنید
vahidth
شنبه 09 دی 1391, 11:43 صبح
ممنون داداش داداش من چند تا تکست باکس دارم میخوام فاکتور فروش بسازم چطوری میتونم اطلاعات این تکست باکس ها رو به استیمول پاس بدم لطفا با کد توضیح بدین
vahidth
شنبه 09 دی 1391, 11:51 صبح
ببینید شما یا باید اطلاعاتو ابا دیتا آداپتر از دیتابیس بگیرید و بریزید در دیتاتیبل و دیتاتیبل رو پاس بدید به گزارش مثل همون کاری که در پست 1123 خودتون انجام دادین
یا
اطلاعاتو از گریدویو بگیرید و بریزید در دیتاتیبل و دیتاتیبل رو به گزارش پاس بدید
این تابع اطلاعاتو از گریدویو میگیره و میریزه در دیتاتیبل
DataTable GetDataTable(GridView dtg)
{
// add the columns to the datatable
if (dtg.HeaderRow != null)
{
for (int i = 0; i < dtg.HeaderRow.Cells.Count; i++)
{
dt.Columns.Add(dtg.HeaderRow.Cells[i].Text);
}
}
// add each of the data rows to the table
foreach (GridViewRow row in dtg.Rows)
{
DataRow dr;
dr = dt.NewRow();
for (int i = 0; i < row.Cells.Count; i++)
{
dr[i] = row.Cells[i].Text.Replace(" ", "");
}
dt.Rows.Add(dr);
}
return dt;
}
در صورت استفاده از این تابع دیگه از دیتاآداپتر استفاده نکنید و دیتاتیبل برگشتی رو بدید به ریپورت
اطلاعاتو وقتی که گریدو پر میکنید فیلتر کنید
داداش این کدی رو که گذاشتی یکم توضیح میدی
مثلا اینا چیه
GetDataTable
GridView dtg)
داداش dtg چیه
GridViewRow همون دیتا گرید یا چیز دیگست
saeed_sho
شنبه 09 دی 1391, 12:42 عصر
داداش این کدی رو که گذاشتی یکم توضیح میدی
مثلا اینا چیه
GetDataTable
GridView dtg)
داداش dtg چیه
GridViewRow همون دیتا گرید یا چیز دیگست
این کد به زبان سی شارپه
GetDataTable اسم تابع هستش
GridView dtg پارامتره تابع هستش و گریدو رو بعنوان پارامتر پاس میدیم به تابع
dtg هم که گفتم اسم پارامتره تابع هست
GridViewRow که در حلقه استفاده شده در واقع یه شی ء که معادل یه ردیف از گریده که در حلقه با این شی ء بین ردیف های گرید حرکت میکنیم
saeed_sho
شنبه 09 دی 1391, 12:47 عصر
ممنون داداش داداش من چند تا تکست باکس دارم میخوام فاکتور فروش بسازم چطوری میتونم اطلاعات این تکست باکس ها رو به استیمول پاس بدم لطفا با کد توضیح بدین
این لینک رو ببین
http://admin.stimulsoft.com/documentation/Stimulsoft_Reports.Net_FAQ.En.pdf
vahidth
شنبه 09 دی 1391, 16:21 عصر
ممنون از شما داداش
داداش فایل پی دی اف رو دانلود کردم خیلی خوبه ولی وقت ندارم تا کامل بخونمش میشه فقط یه کد کوچیک بنویسی بقیه شو خودم مینویسم
مثلا دو تا تکست باکس رو فرم دارم حالا چطوری میتونم وقتی برنامه رو اجرا کردم و اطلاعاتی رو در تکست باکس وارد کردم همون اطلاعات چاپ بشه ممنون بازم ازتون
saeed_sho
شنبه 09 دی 1391, 16:37 عصر
ممنون از شما داداش
داداش فایل پی دی اف رو دانلود کردم خیلی خوبه ولی وقت ندارم تا کامل بخونمش میشه فقط یه کد کوچیک بنویسی بقیه شو خودم مینویسم
مثلا دو تا تکست باکس رو فرم دارم حالا چطوری میتونم وقتی برنامه رو اجرا کردم و اطلاعاتی رو در تکست باکس وارد کردم همون اطلاعات چاپ بشه ممنون بازم ازتون
پی دی اف رو فقط فعلا اونجایی که لازم داری رو بخون
خب تکست باکسو بعنوان پارامتر مقدارشو پاس بده
mehdi.fni
یک شنبه 10 دی 1391, 10:03 صبح
دوستان زنده باشید
من استیمول را تازه روی vs2008 نصب کردم strepot را روی فرم گذاشتم برای دیزاین این خطا ظاهر میگردد . چکار بایست کرد97532
vahidth
سه شنبه 12 دی 1391, 09:53 صبح
پی دی اف رو فقط فعلا اونجایی که لازم داری رو بخون
خب تکست باکسو بعنوان پارامتر مقدارشو پاس بده
داداش میشه کمکم کنی میشه با کد بگی
saeed_sho
سه شنبه 12 دی 1391, 14:17 عصر
داداش میشه کمکم کنی میشه با کد بگی
اینو ببینید یه مثال و فقط فرستادن پارامترو ببینید که در کجا و چطوریه
vahidth
سه شنبه 12 دی 1391, 20:24 عصر
اینو ببینید یه مثال و فقط فرستادن پارامترو ببینید که در کجا و چطوریه
ممنون داداش ولی این برنامه با سی شارپ نیست من فقط برنامه سی شارپ رو نصب کردم داداش گلم کاش با کد با یه پروِِژه ای میگفتی
فقط یک خط رو بگی بقیه رو خودم مینویسم فق بگو چگونه از پارامتر در استیمول استفاده کنیم مثلا اطلاعات یه تکست رو به استیمول بفرستیم
aslan
سه شنبه 12 دی 1391, 21:10 عصر
ممنون داداش ولی این برنامه با سی شارپ نیست من فقط برنامه سی شارپ رو نصب کردم داداش گلم کاش با کد با یه پروِِژه ای میگفتی
فقط یک خط رو بگی بقیه رو خودم مینویسم فق بگو چگونه از پارامتر در استیمول استفاده کنیم مثلا اطلاعات یه تکست رو به استیمول بفرستیم
http://barnamenevis.org/showthread.php?353563-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%A7%D8%B1-text-box-%D8%AF%D8%B1-stimul-report&p=1559443&viewfull=1#post1559443
saeed_sho
چهارشنبه 13 دی 1391, 09:34 صبح
این پروژه که گذاشتم با سی شارپه
لینکی که آقا اصلان گذاشتن کارتونو راه میندازه
vahidth
چهارشنبه 13 دی 1391, 11:24 صبح
ممنون دوستان
چطوری میتونم از بارکد در استیمول استفاده کنم جستجو کردم ولی نتیجه ای بدست نیومد میشه یکم توضیح بدین
NasimBamdad
شنبه 16 دی 1391, 10:24 صبح
سلام ، من یک مشکل در درصد گیری دارم
یک عدد دارم ، مثلا این 4496048 .
حالا می خواهم یکبار 90 درصد اون رو نمایش بدم و یکبار هم 10 درصد اون .
که در ایــــــــــــــن عـــــــــــــکـــــــــس (http://redup.ir/41111019397893834716.gif) می توانید ببینید
حاصل 90 درصد محاسبه شده توسط StimulReport برابر می باشد با : 4046443
حاصل 10 درصد محاسبه شده توسط StimulReport برابر می باشد با : 449604
و در قسمت مقابل هم مقدار محاسبه شده با ماشین حساب ویندوز هست که اعشار رو هم قید کرده .
مشکل اینجا است که چرا در ضرب اعشاری انجام شده ، وقتی اعشار برابر با 5 و یا بالا تر هست ، عدد رو گرد به بالا نمی کنه ؟
در واقع در 10 درصد محاسبه شده مقدار به جای 449604 باید 449605 می شد و عدد رو گرد می کرد .
چه طوری می توانم این مشکل رو حل کنم ؟
فایل گزارش رو هم ایـــــــــــــــنـــــــ ـــــجـــــــــــــــا (http://uploadmb.com/freeuploadservice.php?uploadmbID=1357370657&srv=www&filename=Report.mrt)آپلود کردم
fakhravari
شنبه 16 دی 1391, 11:55 صبح
ایا این اعداد را میتونید در خود data table محاسبه کنید؟
vahidth
شنبه 16 دی 1391, 13:32 عصر
از دوستان کسی از بارکد در استیمول ریپورت کار نکرده؟
saeed_sho
شنبه 16 دی 1391, 17:42 عصر
که در ایــــــــــــــن عـــــــــــــکـــــــــس (http://redup.ir/41111019397893834716.gif) می توانید ببینید
و در قسمت مقابل هم مقدار محاسبه شده با ماشین حساب ویندوز هست که اعشار رو هم قید کرده .
مشکل اینجا است که چرا در ضرب اعشاری انجام شده ، وقتی اعشار برابر با 5 و یا بالا تر هست ، عدد رو گرد به بالا نمی کنه ؟
در واقع در 10 درصد محاسبه شده مقدار به جای 449604 باید 449605 می شد و عدد رو گرد می کرد .
فایل گزارش رو هم ایـــــــــــــــنـــــــ ـــــجـــــــــــــــا (http://uploadmb.com/freeuploadservice.php?uploadmbID=1357370657&srv=www&filename=Report.mrt)آپلود کردم
اگه میتونید در code behind اعشارو حساب کنید و با دیتاتیبل یا پارامتر بفرستید به گزارش
امکانش هست یا نه؟
به نظرم اینطوری راحت ترید
saeed_sho
شنبه 16 دی 1391, 17:49 عصر
گزارشتون که آپلود کردین دانلود نمیشه هی میگه آدرسو کپی کن در آدرس بار بعد از کپی دوباره برمیگرده به همون صفحه
همینجا آپلود کنید
NasimBamdad
شنبه 16 دی 1391, 17:57 عصر
ایا این اعداد را میتونید در خود data table محاسبه کنید؟
با DataTable کار نکردم ، کانکشن در خود StimulReport می سازم و بعد هم کوری رو می نویسم در خود StimulReport و پارامتر ها رو از C# به StimulReport پاس میدم
ولی خوب با StimulReport خیلی از محاسبات رو انجام میدم
vahidth
یک شنبه 17 دی 1391, 09:26 صبح
از دوستان کسی در استیمول ریپورت از بارکد استفاده نکرده
barnamenevisforme
یک شنبه 17 دی 1391, 14:42 عصر
سلام دوست عزیز
من از بارکد در stimulsoft استفاده نکردم
ولی تا جایی که میدونم و در crystalreport از اون استفاده کردم،بارکد یک نوع font هست،وعدد درون جعبه متن رو به بارکد تبدیل میکنه
شما میتونید با جستجو نوع free اونو download و نصب و استفاده کنید.
vahidth
یک شنبه 17 دی 1391, 15:45 عصر
ممنون ازت داداش ولی میخوام در فاکتور فروش ازون استفاده کنم
barnamenevisforme
یک شنبه 17 دی 1391, 19:11 عصر
خواهش میکنم
خوب مشکلی نداره
شما در موقع تنظیم report از یه جعبه متن،یا برچسب و یا هرچیز دیگه ای که استفاده میکنید،فقط کافیه font اون رو از نوع بارکد مثلا freecode39
قرار بدید.
فقط موقع pack کردن نرم افزار font استفاده شده رو هم ضمیمه کنید تا روی سیستم مقصد نصب بشه
saeed_sho
یک شنبه 17 دی 1391, 19:19 عصر
با DataTable کار نکردم ، کانکشن در خود StimulReport می سازم و بعد هم کوری رو می نویسم در خود StimulReport و پارامتر ها رو از C# به StimulReport پاس میدم
ولی خوب با StimulReport خیلی از محاسبات رو انجام میدم
دیتاسورسو از نوع دیتاتیبل بزار بعد در code behind محاسباتو انجام بدین و با دیتاتیبل بفرستین
vahidth
دوشنبه 18 دی 1391, 11:14 صبح
خواهش میکنم
خوب مشکلی نداره
شما در موقع تنظیم report از یه جعبه متن،یا برچسب و یا هرچیز دیگه ای که استفاده میکنید،فقط کافیه font اون رو از نوع بارکد مثلا freecode39
قرار بدید.
فقط موقع pack کردن نرم افزار font استفاده شده رو هم ضمیمه کنید تا روی سیستم مقصد نصب بشه
بازم ممنون ازت داداش
میخوام برای هر فاکتور یه بارکد جداگونه وجود داشته باشه یعنی هربار یه فاکتور جدید چاپ میشه یه بارکد جدید هم براش چاپ بشه و وقتی با دستگاه بارکد خوان روی کاغذی که بارکد چاپ شده بارکد خوان اون رو بخونه و اطلاعات مربوط ببه اون فاکتور رو بیاره چطوری میتونم این کارو انجام بدم داداش
yashar666
سه شنبه 19 دی 1391, 01:07 صبح
من یه StoredProcedure رو قبل نوشتم یه پارامتر داره که می خوام از طریق برنامه اون رو بدم به گزارش بعد انجام عملیات StoredProcedure گزارش رو نمایش بده حالا چجوری درسی به این پارامتر رو از طریق C# دارم اینو نوشتم ولی خطا میده !!!
98027
private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
{
stiReport1.Load("stiReport1.mrt");
stiReport1.Compile();
stiReport1.Dictionary.DataSources["SearchQuery"].Parameters["@p1"].ParameterValue = textBox1.Text;
stiReport1.Show();
}
NasimBamdad
سه شنبه 19 دی 1391, 13:31 عصر
stiReport1.Dictionary.DataSources["Micro"].Parameters[0].Value = textBox1.Text;
بر اساس شماره پارامتر ها هم میشه پاس داد
yashar666
سه شنبه 19 دی 1391, 15:24 عصر
می دونم دوست عزیز ولی بار هم این خطا رو میده ؟!
98047
yashar666
سه شنبه 19 دی 1391, 22:51 عصر
خودم فهمیدم
vahidth
چهارشنبه 20 دی 1391, 09:30 صبح
یعنی کسی نیست ما رو راهنمایی کنه
yashar666
چهارشنبه 20 دی 1391, 14:04 عصر
چرا چیزی نشون نمیده .
وقتی دیتا تیبل مستقیم میزارم میزارم اون دیتاتیبل رو با فیلتر که نوشته شده .نشون میده . ولی من میخوام هر تیبل رو با فیلتر خاصی که تعیین کردم تو databand های جدا نشون بده اونم درون ds بریزم و بفرستم .
SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=telephon;Integrated Security=True");
DataSet ds = new DataSet();
SqlDataAdapter ad1= new SqlDataAdapter();
SqlDataAdapter ad2 = new SqlDataAdapter();
SqlCommand com1 = new SqlCommand();
SqlCommand com2 = new SqlCommand();
DataTable dt1 = new DataTable();
DataTable dt2 = new DataTable();
private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
com1.Connection = con;
com2.Connection = con;
com1.CommandText = "select * from tele where number_home='3213131'";
com2.CommandText = "select * from tele where number_home='66928116'";
ad1.SelectCommand = com1;
ad2.SelectCommand = com2;
con.Open();
com1.ExecuteNonQuery();
com2.ExecuteNonQuery();
con.Close();
ad1.Fill(dt1);
ad2.Fill(dt2);
ds.DataSetName = "tele1";
ds.Merge(dt1);
ds.Merge(dt2);
ds.Tables[0].TableName = "tele1";
ds.Tables[1].TableName= "tele2";
stiReport1.Load("stiReport1.mrt");
stiReport1.RegData(ds);
stiReport1.Dictionary.Synchronize();
stiReport1.Show();
}
}
}
yashar666
چهارشنبه 20 دی 1391, 14:11 عصر
اینم عکس گزارش98114
فاطی.جدا
چهارشنبه 20 دی 1391, 14:17 عصر
دوستان من وقتی رفرنس های مربوط به استیمول رو به برنامه ام اضافه میکنم کلا برنامه با رفرنس های دیگه مشکل پیدا میکنه.چرا؟
yashar666
پنج شنبه 21 دی 1391, 23:06 عصر
اگه دوتا dataset جدا ایجاد کنم و tablel ها رو جدا تو هر کدوم بزارم میشه والی به شکل بالا نمیشه !!
mortaza94
شنبه 23 دی 1391, 10:44 صبح
دوستان آیا میشه مثل ویژوال برای رپورت خودمون app config درست کنیم تا دیتابس خودمون در سیستم مبدا مشکل نداشته باشیم
mortaza94
شنبه 23 دی 1391, 10:46 صبح
دوستان من وقتی رفرنس های مربوط به استیمول رو به برنامه ام اضافه میکنم کلا برنامه با رفرنس های دیگه مشکل پیدا میکنه.چرا؟
شما نباید تمام رفرنس ها رو اضافه کنید چون برخی از رفرنس ها با رفرنس های قبلی برنامه احتمالا تداخل داره
بنظر من شما فقط این رفرنس ها روقرار بدید بدون مشکل کار کنه
Stimulsoft.Base.dll
اصلی ترین اسمبلی برای گزارش گیری.
Stimulsoft.Report.dll
مهم ترین اسمبلی که شامل توابع اصلی برای ساخت گزارش می باشد.
vahidth
شنبه 23 دی 1391, 14:21 عصر
کسی با بارکد در استیمول کار نکرده
alih988
سه شنبه 26 دی 1391, 00:06 صبح
با سلام
یک سوال ساده دارم ،
من میخوام یک فرم استاتیک طراحی کنم .
در داخل صفحه ی گزارشم چند تا textbox یا label میخوام قرار بدم . که از طریق برنامه به textbox ها یا label های درون گزارش مقدار دهی کنم.
یا مثلا یه Image داخل گزارش هستش ، که قرار هستش نمونه امضا درون اون قرار بگیره ، میخوام منبع (سورس ) عکس رو خودم تعیین کنم .
چطور باید این کار رو انجام بدم ؟
alih988
سه شنبه 26 دی 1391, 19:05 عصر
راه حل پیدا شد . :بامزه:
alih988
سه شنبه 26 دی 1391, 19:12 عصر
برنامه رو کامپایل میکنم . و میخوام روی یک سیستم دیگه نصب کنم . با این پیام خطا هنگام نصب روبرو میشم :
Unable To install or run the application .
the application requires that assembly stimulsoft.report version 2012.1304.0 be installed in the global assembly cache (GAC) first.
چطور باید این مشکل رو رفع کنم ؟
Sal_64
شنبه 30 دی 1391, 10:55 صبح
سلام-چطور با کد نویسی zoom گزارش بذارم 100
این کد چجوری کامل کنم ؟ تشکر
previewForm.ViewerControl.
aslan
شنبه 30 دی 1391, 13:30 عصر
سلام-چطور با کد نویسی zoom گزارش بذارم 100
این کد چجوری کامل کنم ؟ تشکر
previewForm.ViewerControl.
http://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?f=8&t=4647&p=20446&hilit=zoom#p20446
alih988
شنبه 30 دی 1391, 15:55 عصر
دوستان کسی نیست پاسخ من رو بده ؟
fakhravari
شنبه 30 دی 1391, 18:37 عصر
فرک کنم بر روی وب این امکان نیست.
Sal_64
شنبه 30 دی 1391, 19:24 عصر
----- لطفا حذف بشه---
MOR_MS
یک شنبه 01 بهمن 1391, 14:47 عصر
با سلام
من يه گزارش طراحي كردم البته بدونه هيچ رشته اتصالي البته بگم من در پروزه ام از Entity استفاده ميكنم و ديتا ست ندارم من يك ديتا گريد روي فم گزاشتم و اطلاعات با استفاده از LINQ فيلتر و پر ميشود
با استفاده از كد دوستان اطلاعت ايت ديتا گريد را به يك تيبل وارد ميكنم و اطلاعات تيبل را به گزارش ميفرستم در گزارش تعداد ركورد هار نشان ميدهد ولي خالي
كد مربوط ارسال اطلاعات
Private Function GetDataTable(dtg As DataGridView) As DataTable
Dim rpt As StiReport = New StiReport()
Dim dt As New DataTable()
' add the columns to the datatable
If dtg.CurrentRow IsNot Nothing Then
For i As Integer = 0 To dtg.CurrentRow.Cells.Count - 1
dt.Columns.Add(dtg.Columns.Item(i).DataPropertyNam e)
Next
End If
' add each of the data rows to the table
For Each row As DataGridViewRow In dtg.Rows
Dim dr As DataRow
dr = dt.NewRow()
For i As Integer = 0 To row.Cells.Count - 1
'dr(i) = row.Cells(i).Value '.Replace(" ")
Next
dt.Rows.Add(dr)
Next
rpt.Dictionary.DataSources.Clear()
rpt.RegData("ENT", dt)
rpt.Dictionary.Synchronize()
rpt.Load(nam_gozaresh)
If IsNothing(nam_motgayer) Or IsNothing(nam_motgayer_matn) Then
Else
rpt.Dictionary.Variables.Item(nam_motgayer).Value = nam_motgayer_matn
End If
rpt.Render()
Me.StiViewerControl1.Report = rpt
Me.StiViewerControl1.Show()
' Me.ShowDialog()
Return dt
End Function
ارسال اطلاعات ديتا گريد
GetDataTable(dtg:=DGV_REPORT)
تصاوير ساخت گزارش
9873698737
دوستان خواهش ميكنم كمك كنيد من فرداد بايد برنامه را تحويل بدم
saeed_sho
یک شنبه 01 بهمن 1391, 16:58 عصر
کسی با بارکد در استیمول کار نکرده
من با بارکد کار نکردم اما قسمت بارکد pdf رو بخونید
vahidth
یک شنبه 01 بهمن 1391, 17:28 عصر
من با بارکد کار نکردم اما قسمت بارکد pdf رو بخونید
خوندم اما چیز بدرد بخوری پیدا نکردم میخوام برای هر فاکتور فروش یه بارکد بزارم و با دستگاه بارکد خوان اطلاعات روی فاکتور بردم اطلاعات فاکتور از دیتابیس نمایش داده بشه
MOR_MS
یک شنبه 01 بهمن 1391, 18:53 عصر
سلام
درست شد
hamid_hr
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 16:10 عصر
سلام
آيا ميشه تم StimulReport اندازه ستون رو با كد تغيير داد؟ :خجالت:
hamid_hr
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 15:09 عصر
سلام
با اين كد ميشه به ايتم ها دسترسي داشت
stiReport.GetComponents()["Text6"].Left = 2.5;
ولي نميشه باهاش تغييرات داد
اگه كسي ميدونه لطفا كمك كنه خيلي لازمش دارم
aslan
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 16:23 عصر
سلام
با اين كد ميشه به ايتم ها دسترسي داشت
stiReport.GetComponents()["Text6"].Left = 2.5;
ولي نميشه باهاش تغييرات داد
اگه كسي ميدونه لطفا كمك كنه خيلي لازمش دارم
StiReport stiReport = new StiReport();
stiReport.Load();
StiText stiText = stiReport.GetComponents()["Text1"] as StiText;
stiText.Width = 300;
mohsen.fni
شنبه 14 بهمن 1391, 09:07 صبح
سلام دوستان من یه مشکلی در اجرا کردن وباز کردن استیمول دارم . اونم اینکه پیام خطای"Object reference not set to an instance of an object." را نمایش میده چطور حلش کنم حتی وقتی میخوام از توی برنامه design کنم هم این پیام ظاهر میشه لطفا کمک کنید درضمن ورژن 2010 و برنامه هم سی شارپ 2008 و 2010
NasimBamdad
شنبه 14 بهمن 1391, 16:33 عصر
cmd.Connection = cnn;
cnn.Open();
cmd.CommandText = @"SELECT dbo.patients.id, dbo.patients.fname, dbo.patients.lname, dbo.daroo_usage.numberz, dbo.daroo_type.azad, dbo.daroo_type.daroo_name
FROM dbo.patients INNER JOIN
dbo.daroo_usage ON dbo.patients.id = dbo.daroo_usage.patientid INNER JOIN
dbo.daroo_type ON dbo.daroo_usage.darooid = dbo.daroo_type.id WHERE dbo.patients.id ='" +
textBox1.Text + "'";
SqlDataAdapter da0 = new SqlDataAdapter(cmd);
DataSet ds0 = new DataSet();
da0.Fill(ds0);
cnn.Close();
cmd.Connection = cnn;
cnn.Open();
cmd.CommandText = @"SELECT dbo.patients.id, dbo.tajhiz_type.tajhiz_name, dbo.tajhiz_usage.numberz, dbo.tajhiz_type.azad
FROM dbo.patients INNER JOIN
dbo.tajhiz_usage ON dbo.patients.id = dbo.tajhiz_usage.patientid INNER JOIN
dbo.tajhiz_type ON dbo.tajhiz_usage.tajid = dbo.tajhiz_type.id WHERE dbo.patients.id ='" +
textBox1.Text + "'";
SqlDataAdapter da1 = new SqlDataAdapter(cmd);
DataSet ds1 = new DataSet();
da1.Fill(ds1);
cnn.Close();
string path = "Reports\\List_Daroo_Taj_Azad.mrt";
stiReport1.Load(path);
stiReport1.RegData("DS1", ds0);
stiReport1.RegData("DS2", ds1);
stiReport1.Show();
2 تا DataSet دارم که با 2 تا کوری Fill شدند . ds0 و ds1 . بعد توی فایل گزارشم هم 2 تا DataSource به نام های DS1 , DS2 از نوع DataSet , DataTable ساختم و فیلد هاش رو قرار دادم
2 تا کنترل از نوع DataBand هم روی گزارش قرار دادم که هر کدام رو به DataSource خودشان وصل کردم .
اما متاسفانه فکر کوری و DataSet اول ارسال میشه و همین DataSet برای کنترل DataBand دومی هم اعمال میشه . یعنی جداگونه نیستند . فقط اولی اعمال میشه و برای هر 2 تا اعمال میشه
ممنون میشم کمک کنید
NasimBamdad
یک شنبه 15 بهمن 1391, 09:12 صبح
دوستان کسی نظری نداره ؟ راه حلی براش نیست ؟
NasimBamdad
یک شنبه 15 بهمن 1391, 10:14 صبح
اگه 2 تا DataBand داشته باشیم چی ؟ چه طوری باید DAtaSET های مختلف براشون ارسال کنیم ؟
shahryari
یک شنبه 15 بهمن 1391, 10:31 صبح
سلام
این را تست کنید
تصویر زیر:
http://forum.oranustalk.ir/uploaded/3_01359876808.jpg
fotrosi
یک شنبه 15 بهمن 1391, 13:12 عصر
با سلام
من در گرفتن پرینت در استیمول ریپرت مشکل دارم وقتی مستقیم و بدون پیش نمایش گزارش را برای چاپ ارسال می کنم پرینت درست نمی افتد ولی وقتی خروجی pdf می گیرم همه چیز خوبه!
آیا تنظیم خاصی داره؟
ورژن من 2010 است
NasimBamdad
یک شنبه 15 بهمن 1391, 14:14 عصر
سلام
این را تست کنید
تصویر زیر:
http://forum.oranustalk.ir/uploaded/3_01359876808.jpg
زیاد متوجه نشدم . یعنی بیام برای هر کوریم یک DataSet درست کنم ؟ شی DataSet رو روی فرمم Drag کنم ؟
الان توی مرحله شماره 4 شما ، هیچ DataSet نمی بینم .
shahryari
یک شنبه 15 بهمن 1391, 16:04 عصر
شی DataSet رو روی فرمم Drag کنم ؟
اگر از طریق دیتاست و تیبل آدابتر به بانک متصل میشید، بله
--------------------------------------
بعد از درگ کردن شی بایندیگ سورس روی فرم ، شی دیتا ست نیز به همراه ان افزوده میشود و در مرحله شماره 4 شی دیتا ست قابل رویت است و فقط کافی است تیک بزنید
mohammadyaser
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 10:14 صبح
با سلام
من نمودار های پروژه ام رو با stimul report می کشم.ولی یک مشکل دارم.میخوام نوع نمودار رو کاربر از طریق یک dropdownlist انتخاب کنه .بعد در stimul report همون نوع نمودار کشیده بشه.من نوع نمودار رو در stimul داخل یک متغیر میریزم ولی نمی دونم چطور نوع نمودار را برابر اون متغیر قرار بده.
لطفا راهنمایی بفرمایید
mohsen_metn
شنبه 12 اسفند 1391, 06:19 صبح
سلام
من میخوام فیلدی رو نمایش بدم که ممکنه چندین خط باشه ، ولی فقط محتویات خط اول نمایش داده میشه
چکار باید بکنم؟
Sal_64
شنبه 12 اسفند 1391, 10:21 صبح
سلام
من میخوام فیلدی رو نمایش بدم که ممکنه چندین خط باشه ، ولی فقط محتویات خط اول نمایش داده میشه
چکار باید بکنم؟
سلام
پست 1092 همین تاپیک
fakhravari
شنبه 12 اسفند 1391, 13:44 عصر
چرا این تاپیک بسته نمیشه.
این همه پست بی موضوع /
خیلی جالبه!
hirotat
یک شنبه 13 اسفند 1391, 12:36 عصر
چرا این تاپیک بسته نمیشه.
این همه پست بی موضوع /
خیلی جالبه!
منم موافقم ، كلي گشتم با چيز به درد بخوري پيدا كنم اما چيزي پيدا نكردم گيج تر هم شدم
mehdi.fni
دوشنبه 14 اسفند 1391, 14:43 عصر
دوستان من فایلی که استمول ذخیره میکنه با notepad باز کردم وحتی اصلاحات انجام دادم و بدرستی به شکلی که میخواستم برام کار میکنه . جواب بسیاری ار دوستان داخل این فایل هست برای پروژه هایی که ستون های داینامیک میخواهید میتونید خودتون داخی این فایل که بصورت تکست و تک بیس هست وارد کنید وبعد ذخیره و در آخر هم لود کرده و استفاده کنید . پیشنهاد میکنم پس از دیزاین کردن یک گزارش آزمایشی داخل این فایل را یک نگاهی بندازید . خیلی چیزا دستتون میاد .آیا اساتید محترم این روش را تائید میکنید ؟
fakhravari
دوشنبه 14 اسفند 1391, 20:28 عصر
دوستان من فایلی که استمول ذخیره میکنه با notepad باز کردم وحتی اصلاحات انجام دادم و بدرستی به شکلی که میخواستم برام کار میکنه . جواب بسیاری ار دوستان داخل این فایل هست برای پروژه هایی که ستون های داینامیک میخواهید میتونید خودتون داخی این فایل که بصورت تکست و تک بیس هست وارد کنید وبعد ذخیره و در آخر هم لود کرده و استفاده کنید . پیشنهاد میکنم پس از دیزاین کردن یک گزارش آزمایشی داخل این فایل را یک نگاهی بندازید . خیلی چیزا دستتون میاد .آیا اساتید محترم این روش را تائید میکنید ؟
yesssssssssssss
mohsen_metn
دوشنبه 14 اسفند 1391, 21:04 عصر
سلام
من یه مشکل پیدا کردم
تو وی گزارشمو با stiwebviewr نمایش میدم ولی دکمه های save و print کار نمیکنه
یعنی وقتی کلیلک میکنی هیچ اتفاقی نمی افته
barnamenevisforme
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 08:41 صبح
بازم ممنون ازت داداش
میخوام برای هر فاکتور یه بارکد جداگونه وجود داشته باشه یعنی هربار یه فاکتور جدید چاپ میشه یه بارکد جدید هم براش چاپ بشه و وقتی با دستگاه بارکد خوان روی کاغذی که بارکد چاپ شده بارکد خوان اون رو بخونه و اطلاعات مربوط ببه اون فاکتور رو بیاره چطوری میتونم این کارو انجام بدم داداش
سلام
یه مدت به سایت سر نزدم،از اینکه دیر جواب میدم عذر میخوام
البته اگرچه این موضوع به تاپیک ارتباطی نداره،ولی:
شما مگه برای هر فاکتور یه شماره ثبت یا به عبارتی id که اون رو به عنوان primary key در نظر گرفتین،ندارین.
خوب حالا اون بخش مربوط به بارکد باید به فیلد id فاکتور مقید بشه(یا به عبارتی برای نمایش بارکد متناسب id هر فاکتور مقدار فیلد id فاکتور رو بخونید و به جعبه متن یا برچسب نشان دنده بارکد بفرستید.)
arash63
سه شنبه 22 اسفند 1391, 07:10 صبح
سلام به دوستان
من در حال ساخت یک گزارش با stimul هستم . در کد C# یک متن بزگ که شامل متن ساده و تگ های html هست رو به صورت داینامیک ایجاد می کنم . دقت کنید که این رشته بسیار بزرگ و طولانی است.
سپس در stimul design یک کامپوننت stiDataBand بر روی صفحه قرار می دم و همچنین یک stiText درون آن DataBand. سپس خاصیت CanGrow و CanBreak رو در DataBand و همان خاصیت ها را در stiText همچنین خاصیت WordWrap و allowHtmlTags رو هم true می کنم .
زمانی که در کد C# مقدار stiText.Text.Value رو برابر رشته تولید شده قرار می دم و هنگامی که گزارش رو اجرا می کنم نیاز دارم که این رشته در چندین صفحه نمایش داده بشه اما کل رشته در یک صفحه نمایش داده می شه و تعداد صفخات یک صفحه هست . (این مشکل برای متن های کوتاه در حد 5 یا 6 صفحه a4 وجود نداره و برای متن های بزرگ اتفاق می افته)
در نهایت یک راه چاره برای این قضیه پیدا کردم و به جای stiText از stiRichText استفاده کردم و مشکل نمایش در چند صفحه حل شد . اما یک مشکلی هست و اون هم اینه که stiRichText خاصیتی مثل alloHtmlTags نداره و کل متن رو به صورت متن ساده نمایش می ده.
کسی می دونه چکار باید انجام بدم ؟
از ورژن ultimate 2010 استفده می کنم.
arash63
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 09:27 صبح
کسی اینجا نسیت جواب ما رو بده ؟
SAJDEHGAR
یک شنبه 27 اسفند 1391, 12:23 عصر
سلام دوستان عزیز خسته نباشید !!!
من به تازه گی ها شروع به یادگیری استیمول کردم !
(((( امکان اجرای گزارش در هر کامیپوتری : کلاینت سروری ))))
سوال مهمی داشتم ! برای برنامه های کلاینت سروری چه طوری باید کانکشن استرینگ رو به گونه ای تعریف کرد که از طریق کلاینت بشه به سرور دسترسی داشت !!! و گزارش تهییه کرد !!!
Yanehsar
یک شنبه 27 اسفند 1391, 13:53 عصر
سلام دوستان
ممنون میشم توضیح بدید که چطور می تونم داخل گزارش عنوان های فیلد گزارش خودمو سمت راست و مقدار آنرو جلوش بیارم ؟
مثلا چاپ کارت دانشجویان که داخل این کارت ها باید نام و نام خانوادگی و ... تکرار بشه و داده ها تغییر کنه .
ممنون میشم راهنمائیم کنید .
rasoul_zamani_13666
شنبه 03 فروردین 1392, 15:07 عصر
با سلام
آقا من تازه با استیمول آشنا شدم و تصمیم گرفتم که واقعا از اون استفاده کنم.
ولی چند تا مشکل برام پیش اومده :
1- من تو قسمت دیکشنری ایجاد کانکشن بانک اطلاعاتی ام رو نشون نمی ده و من با Report Wizard گزارشم رو می سازم.
2- *** وقتی که یک تسکست باکس یا ایمیج باکس روی گزاش می ذارم گزارش خود به خود بسته می شه بدون پیغام ذخیره.
اگه کمکم کنید خدا خیرتون بده
samsami
دوشنبه 12 فروردین 1392, 16:58 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
من واسه خروجی فقط یک ستون دارم مثلا فقط میخوام نام خانوادگی دانشجویان رو نمایش بدم استیمول به طور پیش فرض در هر صفحه فقط یک ستون را نمایش می دهد ...
چگونه می توانم در یک صفحه مثلا 4 تا ستون نام خانوادگی داشته باشم ( که ستون اول نام خانوادگی 20 نفر اول ، ستون دوم نام خانوادگی 20 نفر دوم و الی آخر ... )
ممنون میشم از پاسختون ...
aslan
دوشنبه 12 فروردین 1392, 19:00 عصر
سلام
Properties
Page
Columns
aslan
دوشنبه 12 فروردین 1392, 19:03 عصر
سلام - به ترتیب زیر عمل کنید :
Properties
Page
Columns
samsami
دوشنبه 12 فروردین 1392, 21:02 عصر
ممنون از پاسختون تست کردم جواب گرفتم ...
انشاالله جبران کنم ...
samsami
دوشنبه 12 فروردین 1392, 21:04 عصر
راستی میشه عکس هر دانشجو را چاپ کرد (عکس در یک پوشه ذخیره میشود نه در بانک اطلاعاتی)
چگونه می شود
ممنون میشم از پاسختون...
aslan
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 20:39 عصر
نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
راستی میشه عکس هر دانشجو را چاپ کرد (عکس در یک پوشه ذخیره میشود نه در بانک اطلاعاتی)
سلام
کافیه یک کنترل image روی فرم قرار بدین و آدرس عکس و توسط ImageUrl تنظیم کنین
samsami
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 22:02 عصر
دست شما درد نکنه با یه کم تلاش به جواب رسیدم
aslan (http://barnamenevis.org/member.php?66-aslan)
http://barnamenevis.org/images/statusicon/user-online.png
sgn2006
جمعه 16 فروردین 1392, 01:23 صبح
سلام
من تازه با stimul آشنا شدم ، قبلا کریستال کار می کردم ....
یه سوال برای من پیش اومده
فرض کنید من یکسری داده توی یک بازه زمانی خاص می خوام چه جوری باید فیلترش رو پاس بدم به stimul ، من توی کریستال ریپرت تاریخ رو از نوع string می گرفتم و با دستور ساده
'Date1>='1391/11/01 00:00' and Date1<='1391/11/30 23:59 انجام می دادم ولی ظاهرا در stimul باید تاریخ رو به میلادی تبدیل کنم ... اگر بخوام این کار رو بکنم باید ساعت رو هم برا stimul بفرستم ودر نتیجه تغییر دیتابیسی خواهم داشت و این اصلا منطقی نیست توی یه دیتابیس 500mb بخوام ستون تاریخ و ساعت رو جداکنم...
لطفا راهنماییم کنید چه جوری تاریخ رو string پاس بدم و در اون بازه ای که می خوام اطلاعات رو نشونم بده...
با تشکر از همه دوستان عزیز
arash63
یک شنبه 18 فروردین 1392, 08:38 صبح
سلام به دوستان
من در حال ساخت یک گزارش با stimul هستم . در کد C# یک متن بزگ که شامل متن ساده و تگ های html هست رو به صورت داینامیک ایجاد می کنم . دقت کنید که این رشته بسیار بزرگ و طولانی است.
سپس در stimul design یک کامپوننت stiDataBand بر روی صفحه قرار می دم و همچنین یک stiText درون آن DataBand. سپس خاصیت CanGrow و CanBreak رو در DataBand و همان خاصیت ها را در stiText همچنین خاصیت WordWrap و allowHtmlTags رو هم true می کنم .
زمانی که در کد C# مقدار stiText.Text.Value رو برابر رشته تولید شده قرار می دم و هنگامی که گزارش رو اجرا می کنم نیاز دارم که این رشته در چندین صفحه نمایش داده بشه اما کل رشته در یک صفحه نمایش داده می شه و تعداد صفخات یک صفحه هست . (این مشکل برای متن های کوتاه در حد 5 یا 6 صفحه a4 وجود نداره و برای متن های بزرگ اتفاق می افته)
در نهایت یک راه چاره برای این قضیه پیدا کردم و به جای stiText از stiRichText استفاده کردم و مشکل نمایش در چند صفحه حل شد . اما یک مشکلی هست و اون هم اینه که stiRichText خاصیتی مثل alloHtmlTags نداره و کل متن رو به صورت متن ساده نمایش می ده.
کسی می دونه چکار باید انجام بدم ؟
از ورژن ultimate 2010 استفده می کنم.
هنوز کسی نیست جواب من رو بده ؟
هادی2020
یک شنبه 25 فروردین 1392, 19:18 عصر
سلام و درود. آیا میتونم چنین گزارشی داشته باشم که عکسش رو میتونید مشاهده کنید.
البته با دستورات زیر یه چیزایی(بصورت عادی و سطری) نوشن می دم اما اگه چیزی مثل عکس باشه خیله عالیه؟ جدول اصلی shekayat هستش و تخصص ها در جدول takhasos و نتیجه پرونده در جدول natije درج میشه.
SELECT takhasos.takhasos, natije.natije, Count(shekayat.id_n) AS tedad
FROM (shekayat INNER JOIN takhasos ON shekayat.id_t = takhasos.id_t) INNER JOIN natije ON shekayat.id_n = natije.id_n
WHERE (((shekayat.datee) Between 13911001 And 13911201))
GROUP BY takhasos.takhasos, natije.natije;
102831
aslan
یک شنبه 25 فروردین 1392, 22:31 عصر
سلام
بله میتونید . در مورد گزارش CrossTab در استیمول تحقیق کنید
SamStar
دوشنبه 26 فروردین 1392, 13:42 عصر
برای محاسبات ریاضی بین دویا چند Text که با اطلاعات دیتابیس پرشده چیکار باید کرد ؟ همینطوری بنویسیم Text1*text2*Text3 ، تکستها رو نمیشناسه !
یعنی میخوام جمع هر سطر رو جلوش و ستون رو زیرش داشته باشم .
eng.it
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 10:34 صبح
من یه سوال دادم چه جوری میشه datatable ایجاد شده ی توی کد رو به datasource گزارش داد؟
aslan
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 12:03 عصر
من یه سوال دادم چه جوری میشه datatable ایجاد شده ی توی کد رو به datasource گزارش داد؟
http://www.stimulsoft.com/en/videos?tags=all&id=76
webpooyan
شنبه 31 فروردین 1392, 00:02 صبح
من سوال دارم خیلی هم فوری لطفا جواب دید:
من قبل از استیمال ادیتور ریچ دارم که متن میفرستم به استیمال بعدش وقتی توی ادیتور متن زیاده یا کپی می کنم توی استیمال آخرای صفحه را بد نشان می ده
چه کار باید انجام دهم . ایا کسی مشکلی داشته . ایا ادیتور من اشتباه است ؟؟/
راه حل چیست ؟؟؟؟؟
eng.it
شنبه 31 فروردین 1392, 10:13 صبح
protected void btnsave_Click(object sender, EventArgs e)
{
StiSqlSource DS1 = new StiSqlSource("Connection", "DS1", "DS1", "SELECT * FROM DS1", true, false);
string path = "D:\\" + "Report.mrt"; ;
// StiSqlSource DS1 = new StiSqlSource();
StiReport stireport = new StiReport();
stireport.Load(path);
// DataSet ds = new DataSet();
DataTable table = GetTable();
// ds.Tables.Add(table);
stireport.Compile();
//stireport.RegData("Test", ds);
DS1.GetDataTable(table);
stireport.Dictionary.DataSources.Add(DS1);
stireport.Render();
StiWebViewer1.Report = stireport;
}
static DataTable GetTable()
{
DataTable table = new DataTable();
table.Columns.Add("radif", typeof(int));
table.Columns.Add("name", typeof(string));
table.Columns.Add("city", typeof(string));
table.Columns.Add("Date", typeof(DateTime));
table.Rows.Add(1, "elnaz", "tehran", DateTime.Now);
table.Rows.Add(2, "elham", "ghom", DateTime.Now);
table.Rows.Add(3, "elshan", "esfehan", DateTime.Now);
table.Rows.Add(4, "nima", "amol", DateTime.Now);
table.Rows.Add(5, "pouya", "babol", DateTime.Now);
return table;
}
دوست عزیز من یه datatable ایجاد کردم . هم چنین یه report در حالت designer و لودش میکنم
و میخوام توی viewer این datatable رو ببینم اما نشون نمیده یه مشکلی این وط هست میشه راهنماییم کنید!!!
sari-1369
شنبه 31 فروردین 1392, 11:25 صبح
سلام خدمت دوستان عزیز
من از StmulReport توی یک پروژه silverlight استفاده کردم. مشکلی که دارم اطلاعات از دیتابیس رو نشون نمیده .
تو محیط دیزاینر وقتی گزارش رو ساختم و پرویو میگیرم درست کار میکنه ، اما وقتی که توی برنامه سیلورلایتم اجرا میکنم فقط متغیر هایی که بهش ارسال کردم رو نشون میده و دیتا هایی که از دیتابیس خونده میشه رو نمایش نمیده .
Dim a As System.Reflection.Assembly = System.Reflection.Assembly.GetExecutingAssembly()
Dim sr As IO.StreamReader = New IO.StreamReader(a.GetManifestResourceStream("InterfaceProject.Rpt_Nemodar_Erja.mrt"))
report.Load(sr.BaseStream)
report.Dictionary.Variables("Tarikh").Value = Tools.NowShamsyDate
report.Dictionary.Variables("Vaziat").Value = "فعال"
report.Render()
report.Show()
هرچی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم . لطفا راهنمایی کنید .
mahbubehjan
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 18:32 عصر
سلام
من یه گزارش میخام درست کنم واسه فرم قرارداد یعنی میخوام شبیه فرم قرارداد باشه که اطلاعات مربوط به هر قرارداد توی یه صفحه چدا چاپ بشه
طراحیش را هم با designe انجام دادم
چطوری میشه این کارو کرد؟
خواهشا هر می میدونه جواب بده خیلی ضروریه
ممنون
mahbubehjan
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 17:28 عصر
الو
کسی نمیتونه جواب منو بده
؟؟
خیچ کس یعنی بلد نیست؟
alia.n
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 18:06 عصر
سلام دوستان چه طورمیشه یک پارامتر برای ریپورت بفرستیم و همونو چاپ کنیم
sari-1369
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 20:24 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز
من از StmulReport توی یک پروژه silverlight استفاده کردم. مشکلی که دارم اطلاعات از دیتابیس رو نشون نمیده .
تو محیط دیزاینر وقتی گزارش رو ساختم و پرویو میگیرم درست کار میکنه ، اما وقتی که توی برنامه سیلورلایتم اجرا میکنم فقط متغیر هایی که بهش ارسال کردم رو نشون میده و دیتا هایی که از دیتابیس خونده میشه رو نمایش نمیده .
Dim a As System.Reflection.Assembly = System.Reflection.Assembly.GetExecutingAssembly()
Dim sr As IO.StreamReader = New IO.StreamReader(a.GetManifestResourceStream("InterfaceProject.Rpt_Nemodar_Erja.mrt"))
report.Load(sr.BaseStream)
report.Dictionary.Variables("Tarikh").Value = Tools.NowShamsyDate
report.Dictionary.Variables("Vaziat").Value = "فعال"
report.Render()
report.Show()
هرچی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم . لطفا راهنمایی کنید .
از دوستان که کسی مارو راهنمایی نکرد اینجا ولی خودم تو سایتای دیگه به جوابایی رسیدم ، میزارم اینجا تا بقیه هم استفاده کنن :)
Silverlight امكان ارتباط مستقيم با بانك اطلاعات را ندارد بنابراين شما نبايد انتظار داشته باشيد كه مثل ساير برنامه هاي گزارش گيري بتوانيد مستقيماً با بانك اطلاعاتي ارتباط برقرار كيند و... براي اين كار در Stimul Report بايد از business Objectها استفاده و اونها را در سورس برنامه با WCF RIA Service خود لينك نماييد
rahim_ttl
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 11:40 صبح
سلام
من یه گزارش میخام درست کنم واسه فرم قرارداد یعنی میخوام شبیه فرم قرارداد باشه که اطلاعات مربوط به هر قرارداد توی یه صفحه چدا چاپ بشه
طراحیش را هم با designe انجام دادم
چطوری میشه این کارو کرد؟
خواهشا هر می میدونه جواب بده خیلی ضروریه
ممنون
می تونم براتون انجام بدم
103420
moory1364
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 01:22 صبح
سلام دوستان من مشکل ltr دارم
مثال : 112د19 ایران 78 تو گزارشم د12 ایران 11219 نمایش میده
فونتم خیلی تغییر دارم باز حل نشد :متفکر:
Yanehsar
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 11:19 صبح
سلام دوستان بنده مشكلي با ديتاتيبل دارم
گزارش خودمو طراحي كردم و كنار برنامه گذاشتم و اجرا ميشه اما مشكلي كه من دارم .
من داخل فرمي كه گزارش لود مي كنه تكس باكسي دارم كه مسير ذخيره يه txt رو از كاربر مي گيره مثلا D وقتي كه داخل همين صفحه ميزنم تهيه گزارش برنامه ميره از مسيري كه كاربر انتخاب كرده ميخواد گزارش رو لود كنه به نظر شما مشكل كجا هستش ؟
moory1364
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 20:20 عصر
سلام دوستان من مشکل ltr دارم
مثال : 112د19 ایران 78 تو گزارشم د12 ایران 11219 نمایش میده
فونتم خیلی تغییر دارم باز حل نشد :متفکر:
با تغییر RightToLeft=false به RightToLeft=True به صورت rtl در اومد
http://up.vbiran.ir/uploads/136768477822356_004-05-2013%2008-54-33%20%D8%A8-%D8%B8.png
Behnam6670
سه شنبه 17 اردیبهشت 1392, 15:37 عصر
سلام چجوری میشه یه دیتا ست با دوتا دیتا تیبل رو فرستاد ب استیمول؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید
sadra1234
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 08:21 صبح
سلام
دوستان من با جدا کردن سه رقم اعداد مشکل دارم
خصوصیات رو توی ریپورت دیزاینر تغییر می دم ولی توی گزارش عمل نمیکنه
اینه منظورم 10،000،000
vapa_71
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 09:53 صبح
سلام
من این سوال رو توی یک تایپیک دیگه مطرح کردم اما به نتیجه نرسیدم .
میخوام عملیات ریاضی رو توی گزارشم انجام بدم میشه راهنمایی کنید ؟ مثلا میخوام فاکتور فروش یک مشتری رو ارسال کنم به استیمول و جمع کل رو توی گزارش حساب کنم
pooyan3000
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 10:10 صبح
سلام دوستان عزیز. من از stimulsoft رویasp local که استفاده می کنم مشکلی ندارم ولی وقتی سایتم رو upload می کنم با این که dll ها رو هم upload می کنم باز خطا دارم. خطایی مثل این که dll وجود نداشته باشه.
fakhravari
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 12:00 عصر
dll copy kon
pooyan3000
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 12:18 عصر
دوست عزیز میگم که dll ها رو هم upload می کنم ولی باز خطا می ده.
moharam1370
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 18:35 عصر
سلام ، چطوری میشه A4 رو به A5 تبدیل کنیم (در #C)
moharam1370
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 11:08 صبح
عجب ، باور نمی کردم به همین راحتی باشه !!!
moharam1370
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 11:37 صبح
.....................................
pooyan3000
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 12:30 عصر
سلام دوستان عزیز. من از stimulsoft رویasp local که استفاده می کنم مشکلی ندارم ولی وقتی سایتم رو upload می کنم با این که dll ها رو هم upload می کنم باز خطا دارم. خطایی مثل این که dll وجود نداشته باشه.
دوستان مثل این که کسی به پست ما اهمیتی نمیده
JustAcMilan
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 03:37 صبح
دست شما درد نکنه با یه کم تلاش به جواب رسیدم
aslan (http://barnamenevis.org/member.php?66-aslan)
http://barnamenevis.org/images/statusicon/user-online.png
با سلام میشه بگید چطوری؟
من توی بانک به جای ذخیره تصاویر آدرس اونا رو ذخیره کردم و حالا می خواستم بیارمشون توی گزارش ولی هر کاری کردم نشد
fakhravari
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 11:38 صبح
http://barnamenevis.org/showthread.php?395057-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C
moharam1370
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 19:14 عصر
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:
aslan
یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 20:21 عصر
سلام ، چطوری میشه A4 رو به A5 تبدیل کنیم (در #C)
http://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?f=8&t=663&hilit=change+paper+size
mehran_sh_t
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 15:07 عصر
سلام
من می خوام در گزارشم در stimul report محل یک پنل رو در زمان اجرا تغییر بدم.
چطور چنین کاری میشه کرد؟
کامپوننت پنل رو می گیرم و مختصاتش رو تغییر می دم ولی در اجرا تاثیری نداره.
دوباره باید Render بشه قبل از اینکه توی viewer نمایش داده بشه؟
aslan
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 21:09 عصر
سلام
من می خوام در گزارشم در stimul report محل یک پنل رو در زمان اجرا تغییر بدم.
چطور چنین کاری میشه کرد؟
کامپوننت پنل رو می گیرم و مختصاتش رو تغییر می دم ولی در اجرا تاثیری نداره.
دوباره باید Render بشه قبل از اینکه توی viewer نمایش داده بشه؟
System.Data.DataTable tbl = new System.Data.DataTable("f");
tbl.Columns.Add("Meghdar");
tbl.Columns.Add("Name");
object[] csp = new object[2];
for (int i = 1; i < 300; i++)
{
csp[0] = i;
csp[1] = "A"+i;
tbl.Rows.Add(csp);
}
DataView objview = new DataView(tbl);
Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + "\\NaghlAz.mrt");
((Stimulsoft.Report.Components.StiPanel)stiReport1 .GetComponentByName("Panel1")).Left = 3.6;
stiReport1.Compile();
stiReport1.RegData("viewNaghAz", objview);
stiReport1.Design();
stiReport1.Show();
MahmoudiNik
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 00:59 صبح
سلام دوستان
من گزارشم رو ساختم اما تمام متن های فارسی رو وقتی بصورت xps می خوام پرینت بگیرم بهم ریخته میان! اما وقتی save می کنم از توی محیط (با هر فرمتی) مشکلی بوجود نمیاد.
اینترنت رو خیلی گشتم .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. :-)
mehran_sh_t
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 12:20 عصر
سلام مجدد
من از stiWebViewer استفاده می کنم. ولی دستور پرینتش درست کار نمیکنه، گاهی اصلا دستور پرینت رو ارسال نمی کنه، گاهی با فرمت نامناسب ارسال می کنه که از سایز اصلی کوچکتره
به پراپرتی های viewer ربط داره؟
gta0007
جمعه 10 خرداد 1392, 08:56 صبح
با سلام خسته نباشين
بصورت رايگان بازديد کننده وبسايت شمارو افزايش ميديم
سايت اسکاي رنک (سامانه افزايش سريع بازديد و بهبود رتبه السکا) تنها سايت اسکاي رنک چنين فرصتي به شما داده تا رتبه وبسايت خود رو در السکا بالا ببريد پس از همين حالا در سايت عضو بشين و آدرس وبسايت خود رو تو پنل کاربريتون اضافه کنيد و به بازديد اتومات و خريد بازديد بپردازيد موفق باشيد
http://skyrank.ir/
09397951796
http://skyrank.ir/banners/bener.gif (http://www.skyrank.ir/)
ehsanmottaghy
جمعه 10 خرداد 1392, 11:38 صبح
با سلام من می خواهم در یک text box مثلا بنویسم 1-نام خانوادگی، اما عدد 1 همیشه در انتها نوشته میشه یعنی، -نام خانوادگی1،بنظرتون راه حلی داره؟
fakhravari
جمعه 10 خرداد 1392, 13:15 عصر
فیلد 1_ نشد 1_ فیلد :لبخندساده:
fakhravari
جمعه 10 خرداد 1392, 13:16 عصر
با سلام خسته نباشين
بصورت رايگان بازديد کننده وبسايت شمارو افزايش ميديم
سايت اسکاي رنک (سامانه افزايش سريع بازديد و بهبود رتبه السکا) تنها سايت اسکاي رنک چنين فرصتي به شما داده تا رتبه وبسايت خود رو در السکا بالا ببريد پس از همين حالا در سايت عضو بشين و آدرس وبسايت خود رو تو پنل کاربريتون اضافه کنيد و به بازديد اتومات و خريد بازديد بپردازيد موفق باشيد
http://skyrank.ir/
09397951796
http://skyrank.ir/banners/bener.gif (http://www.skyrank.ir/)
کج اومدی :بامزه:
fakhravari
جمعه 10 خرداد 1392, 13:16 عصر
سلام مجدد
من از stiWebViewer استفاده می کنم. ولی دستور پرینتش درست کار نمیکنه، گاهی اصلا دستور پرینت رو ارسال نمی کنه، گاهی با فرمت نامناسب ارسال می کنه که از سایز اصلی کوچکتره
به پراپرتی های viewer ربط داره؟
نه به فرمت mrt بستگی داره. ببنید page روی چه ابعادی تنظیم است.
mehran_sh_t
جمعه 10 خرداد 1392, 21:00 عصر
ابعادش روی A4 هستش دیگه! ولی در دو بار پرینت ابعادش فرق می کرد
ehsanmottaghy
جمعه 10 خرداد 1392, 21:29 عصر
با سلام،فایلی(مثلا form.mrt) که روی یک سیستم تهیه کرده بودم و بیشتر تهیه یک فرم از طریق text box بود و connection یا datasource هم ندارد را روی سیستم دیگری که می خواهم باز کنم error زیر را میده.هر دو سیستم دارای simulsoft 2012.2 می باشند.
object reference not set to an instance of an object
و در detail آن توضیحی در مورد( JIT Debugging (Just-In-Time می دهد.
آیا راه حلی دارد؟
ehsanmottaghy
جمعه 10 خرداد 1392, 23:03 عصر
با سلام
آیا می شود ابتدا مثلا از طریق header ، databand، text box و ابزار دیگر یک فرمی را تهیه کرد و سپس آنرا به یک batabase مرتبط کرد؟در اینصورت مثلا ستون های مختلف databand را باید از طریق textbox ها ایجاد کنیم؟با این کار ارتباط ستون نام چگونه با database نام ها در یک sql برقرار می شود؟
با تشکر فراوان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.