ورود

View Full Version : سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

صفحه : 1 2 3 4 5 [6] 7

mehran_sh_t
شنبه 11 خرداد 1392, 13:21 عصر
سلام مجدد
در پرینت گزارش مشکل دارم، به این صورت که فایل mrt در سایز A5 تنظیم شده ولی در هنگام پرینت، پرینتر روی a4 تنظیم میشه، که اگر به a5 تغییر بدم پرینت نمی گیره، و در a4 پرینت می گیره که خب کوچیکتر نشون میده. همینطور برای فایل mrt که در سایز a4 تنظیم شده به کل پرینت نمی گیره.
مشکل از کجاست؟

**** نیاز فوری دارم

nimam2008
سه شنبه 14 خرداد 1392, 11:12 صبح
با سلام

لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم توی یک StiReport گزینه Toolbar رو غیرقابل نمایش کنم.
این کار روی توی stiViewerControl بلدم ولی من گزارشم و مستقیم میفرستم واسه StiReport و تو فرمم از StiViewerControl استفاده نمی کنم

با تشکر

mehran_sh_t
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 09:52 صبح
آقا یعنی کسی واسه پرینت استیمول رو وب مشکل نداشته؟

Sal_64
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 20:29 عصر
سلام
چطور میشه در متنهای طولانی داخل تکست باکس که چند خطه هستند (نه ریچ تکست باکس) فاصله بین خطوط تعیین کرد؟
monilin
دوشنبه 20 خرداد 1392, 23:28 عصر
مشکل منم هست ولی انگار کسی نمی خواد کمک کنه:ناراحت:

سلام
من این سوال رو توی یک تایپیک دیگه مطرح کردم اما به نتیجه نرسیدم .

میخوام عملیات ریاضی رو توی گزارشم انجام بدم میشه راهنمایی کنید ؟ مثلا میخوام فاکتور فروش یک مشتری رو ارسال کنم به استیمول و جمع کل رو توی گزارش حساب کنم

Arman jamalifar
سه شنبه 21 خرداد 1392, 08:13 صبح
سلام . من وقتی روی Stimul Report ای که روی صفحه main گذاشتم کلیک راست میکنم و میخوام Design رو بزنم این ارور رو میده.
object reference not set to an instance of an object c#

کسی باهاش برخوردی داشته؟

matiye
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 11:47 صبح
با سلام
من در stimulsoft از sumRunning استفاده کردم و با آن مشکلی ندارم ولی حالا میخواهم مقدار sumRunningام رو با یک مقدار خاص جمع کنم ولی با error مواجه می شوم.کد مربوطه به صورت زیر است:
{sumD(SumRunning((Data,x-y),z)}
ممنون میشم کسی راهنمایی کند.

monilin
شنبه 25 خرداد 1392, 02:20 صبح
سلام
یه فاکتور فروش درست کردم که می خوام بلافاصله بعد از ذخیره در بانک این فاکتور رو با Stimul چاپ کنم ولی فاکتور جدید ثبت شده به صفحه گزارش ارسال نمیشه (صفحه گزارش خالی باز میشه) تا زمانی که از برنامه خارج بشم در اجرای مجدد گزارش میتونه چاپ بشه!
مشکل کار کجاست؟ چون بلافاصله بعذ ار ذخیره در بانک میخوام گزارش بگیرم؟(همزمان با صدور فاکتور)

sh.Adine
یک شنبه 26 خرداد 1392, 21:21 عصر
سلام . من وقتی روی Stimul Report ای که روی صفحه main گذاشتم کلیک راست میکنم و میخوام Design رو بزنم این ارور رو میده.
object reference not set to an instance of an object C#‎

دوست عزیز
مشکل شما از دو جهت قابل بررسی هستش

اول : توrefrence برنامت باید اضافه بشه

دوم : dll های برنامت دوباره رجیستر بشن

Sal_64
دوشنبه 27 خرداد 1392, 14:42 عصر
سلام
چطور میشه در متنهای طولانی داخل تکست باکس که چند خطه هستند (نه ریچ تکست باکس) فاصله بین خطوط تعیین کرد؟
دوستان چطوری متن طولانی(پارگراف) که توسط برنامه تولید شده داخل گزارش نمایش میدن ؟؟ داخل تکست باکس یا ریچ تکست باکس؟؟؟

mortezaz2000
سه شنبه 04 تیر 1392, 15:16 عصر
سلام
من از استیمول با پراسیجر باید کار کنم و پراسیجر هم باید پامتر بش بدم
حالا در فرمم باید به چه صورت این پارامتر را ارسال کنم؟
یا اینکه راهی هست که اطلاعات یک گیریدویو را به یک ریپورت ارسال کرد؟

nekooee
یک شنبه 09 تیر 1392, 12:33 عصر
سلام دوستان من یک چک باکس تو vb.net دارم می خوام اگر این تیک خورده بود یک عکس تو ریپورت استیمول چاپ بشه و اگر تیک نداشت اون عکس چاپ نشه.
میشه راهنمایی کنید چه کار باید بکنم؟

nekooee
یک شنبه 09 تیر 1392, 16:02 عصر
فکر کنم این کد رو باید ویرایش کنم و یک جاش ایراد داره! اما باید شبیه به این کد باشه:
CType(StiReport1.Pages("Page1").Components("Image1"), StiImage).Enabled = False

مشکلش چیه؟

karimi.ali2005
دوشنبه 10 تیر 1392, 07:49 صبح
من می خواهم اطلاعات یک رکورد(یک شخص) را داخل دو صفحه پشت سر هم نشون بدم
اگه فرم های استخدامی رو دیده باشید چند صفحه اطلاعات از ما میگیرن که همه برای یک شخص هست
اطلاعاتی که شخص داخل این صفحات مینویسه داخل پایگاه داده ذخیره میکنم
حال میخواهم اطلاعات را به همان شکل یعنی داخل دو صفحه چاپ کنم به این صورت که اگر مثلا دو نفر داخل پایگاه ذخیره شده چهار صفحه پشت سر هم نشون بده که دو صفحه اول برای شخص اول و دوصفحه دوم برای شخص دوم
با تشکر
نمونه فرم 8 صفحه ای 106418

m_bagheri262
دوشنبه 10 تیر 1392, 13:16 عصر
سلام دوستان لطفا كمكم كنيد
من Stimulsoft Reports را دانلود كردم حتي فايل كرك آن را نيز طبق دستورش اجرا كردم اما وقتي گزارش ميگيريم يك demoوسط صفحه گزارش نشان مي دهد لطفاً كمكم كنيد

madrid-poorya
جمعه 14 تیر 1392, 10:53 صبح
خیلی راحته.شما اون تکس رو که میخوای جمع توش زده بشه رو این رو بنویس
)SumI(FieldName

Fery666
جمعه 14 تیر 1392, 11:25 صبح
با سلام به همه دوستان .
من یه برنامه دارم که مثلا 20 تا رکورد ثبت کردم .

بعد می خوام از اینا گزارش بگیرم . به صورتی که 9 رکورد کنار هم باشه ، 9 رکورد بعدی صفحه دوم تا 20

یه تصویر نمونه گذاشتم . میخوام که شبیه به اون باشه .

http://pctrainer.parsegig.ir/Update/Demo.jpg

نیما حتمی
سه شنبه 18 تیر 1392, 09:20 صبح
با سلام
دوستان چطور میشه در صفحه گزارش تو استیمول ستون اعداد سه رقم سه رقم از هم جدا کرد؟

Fery666
سه شنبه 18 تیر 1392, 14:01 عصر
با سلام
دوستان چطور میشه در صفحه گزارش تو استیمول ستون اعداد سه رقم سه رقم از هم جدا کرد؟

خاصیت Text Format در قسمت Properties هر Text

نیما حتمی
سه شنبه 18 تیر 1392, 18:19 عصر
تست کردم نمیشه

aslan
سه شنبه 18 تیر 1392, 19:22 عصر
با سلام

سلام
اگر فیلدتون عددی هستش بشکل زیر عمل کنید :
106958

و اگر فیلدتون غیر عددی است باید تبدیلش کنید . تصویر زیر :
106959

موفق باشید

saeed zarei
چهارشنبه 19 تیر 1392, 18:30 عصر
سلام
من اطلاعات یه دیتاگرید رو به استیمول سافت ارسال کردم . حالا میخام رکوردهایی رو که مثلا سلول سومشون برابر صفر هست رو نشون ندم . ممنون میشم راهنمایی کنید

babak2000
جمعه 21 تیر 1392, 19:55 عصر
آخرین نسخه فاینال Stimulsoft Reports.Ultimate 2013.1_Final Build
دانلود نسخه تریال

http://admin.stimulsoft.com/downloads/StimulsoftReports.Ultimate_2013.1_Trial.zip

دانلود فایل کرک

http://www.mediafire.com/download.php?aobz2qsh3vzbn6k

راهنمای کرک یا پچ

and use this patch to update to latest final build (2013.1)
to installing this build you should copy all files to Program Files\Stimulsoft Report.Ultimate 2013.1 Trial\Bin\. Then you have to update files in GAC

babak2000
جمعه 21 تیر 1392, 20:01 عصر
دوستانی که مشکل کرک دارند میتونند دوتا فایل زیر را ببینند

البته راه ساده اینکه اول اینترنت را قطع کنید و محتوای فایل کرک را داخل پوشه نصب Stimul داخل شاخه Bin

کپی کرده و بعد برنامه Installer.exe را اجرا نمایید

Amin69
شنبه 22 تیر 1392, 13:32 عصر
من توی گزارش ها از فونت های سری B مثل نازنین استفاده کردم. ولی متأسفانه حروف انگلیسی رو بصورت مربع نشون میده. مشکل از کجاست؟
(در datagridview همین فونت رو استفاده میکنم، درست نشون میده!)

نیما حتمی
یک شنبه 23 تیر 1392, 15:43 عصر
سلام دوستان
من تو گزارشم تو استیمول سطرهایی دارم که شماره قرارداد چندتا شون یکیه حالا میخوام اون خطی که سطرها رو از هم جدا میکنه به آخرین شماره که مثل هم هست رسید bold شه به همین شکل تا آخر گزارش
شکل زیر:
107204

نیما حتمی
یک شنبه 23 تیر 1392, 18:06 عصر
کسی نیست کمک کنه؟

aslan
یک شنبه 23 تیر 1392, 18:56 عصر
کسی نیست کمک کنه؟
سلام
یک روش میتونه این باشه که گزارشتون را بر اساس شماره قرار داد گروهبندی کنین و در بخش Group Footer خط مورد نظر را Bold در نظر بگیرین .........

silver189
دوشنبه 24 تیر 1392, 09:17 صبح
دوستان سلام
من یک فرم دارم که یک دیتاگریدویو و چندتا تکس باکس دارم و اطلاعات ذخیره شده توسط تکس باکسهام داخل دیتاگریدویو نمایش داده می شه . من می خوام وقتی رو هر سطر از دیتاگریدویو کلیک می کنم ( اطلاعات داخل بانکم رو در داخل تکس باکسها پر می کنه ) فقط اون سطر به گزارش ارسال بشه . من هر کاری می کنم کل اطلاعات بانک رو ارسال می کنه .
لطفاً اگه دوستان با نمونه کد و یا سورس راهنمایی کنند ممنون می شم .

نیما حتمی
دوشنبه 24 تیر 1392, 09:18 صبح
اسلان جان چطور این کارو انجام بدم

نیما حتمی
دوشنبه 24 تیر 1392, 09:27 صبح
silver جان تو دستور سلکتت شرط بزار که id مورد نظرو به گزارش ارسال منه مثلا:

"select Ms as [ ],Mn as [],ma as [ ],Colesobhane as [ ],colnahar as [ ],colasrane as [ ],c1 as [ 1],c2 as [ 2] from sod where ID= " + Code.Text

silver189
دوشنبه 24 تیر 1392, 10:00 صبح
دوستان یک عکس از محیط برنامه که قبلا توضیح دادم :
107257
حالا من می خوام با انتخاب اون سطر و زدن دکمه چاپ درخواست :
107258
فقط همون سطر انتخاب شده به این فرم انتقال پیدا کنه . که من هر کاری کردم کل اطلاعات بانک رو انتقال می دهد .

نیما حتمی
سه شنبه 25 تیر 1392, 14:08 عصر
ببین سیلور هر سطر تو در گرید یه Id داره.درسته؟
بنابراین تو دستور سلکتت که داری داده هارو پای میدی به گزارش شرط بزار که فقط همون سطرو پاس بده.تو تو شرایط عادی داری همه گریدو پاس میدی و این اشتباهه.

select Name,Family,Code,.... from tbl where Id=1
حالا اون 1 شماره Id اون سطر

متوجه شدی؟

fa_karoon
چهارشنبه 26 تیر 1392, 11:44 صبح
سلام دوستان، من پروژه ای دارم که قبلا در ویندوز xP و با 2010 stimul ساخته ام و در Visual Studio 2008 ، حالا وقتی این پروژه رو می خوام اجرا کنم با اینکه همون نسخه stimul نصب هست اما باز خطا می ده، و می گه assembly مربوط به stimulsoft.report و نوع stiReport رو نمی شناسه(البته خطاهاش زیادند)
حالا به نظر شما مشکل از عدم تطابق ورژن ها هست؟ این رو هم بگم که وقتی این پروژه رو در Visual Studio 2010 باز کردم Convert کرد

نیما حتمی
پنج شنبه 27 تیر 1392, 16:20 عصر
یه راهش اینه که refrence های مربوط به استیمولو پاک کن و بعد دوباره ادد کن

zohre66
جمعه 28 تیر 1392, 11:35 صبح
سلام

من قبلا از استیمال 2009 استفاده می کردم و در پروژه ام جداولی داشتم حالا وقتی میارم ورژن های بالاتر خط های مشکی قرمز و خط چین می شود

لطف راهنمایی کنید کجای کار غلط است .

MAJIDVADOOSTAN
جمعه 28 تیر 1392, 12:49 عصر
مشکل فونت b titr در stimulsoft بعد از نصب برنامه در سیستم مقصد

سلام خدمت دوستان
من یه برنامه نوشتم با C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و تو گزارشم که با (stimulsoft) ساختم از فونت b titr- b koodak استفاده کردم اما وقتی برای برنامه ستاپ می سازم و اونو تو سیستم مقصد نصب می کنم برنامه خطا می ده که
the font"B Titr" does not support style"regular"
و برنامه اجرا نمی شه. مشکل چیه؟
راه حلش: از پوشه فونت ها در درایو c سیستم مقصد فونت های b titr , b koodak رو حذف کنم و برنامه با فونت های خود ویندوز اجرا بشه و کار کنه اما من می خوام جهت زیبایی گزارشام حتما از فونت های دیگه مثه b استفاده کنم لطفا کمک کنید. نمی دونم چرا فونت b yas جواب می ده اما اینا نه.........

MAJIDVADOOSTAN
جمعه 28 تیر 1392, 12:54 عصر
سلام دوستان لطفا كمكم كنيد
من Stimulsoft Reports را دانلود كردم حتي فايل كرك آن را نيز طبق دستورش اجرا كردم اما وقتي گزارش ميگيريم يك demoوسط صفحه گزارش نشان مي دهد لطفاً كمكم كنيد
یدونه تو سایت تبیان هست من دانلود کردم نصب شد کرک هم کردم

sohil_ww
جمعه 28 تیر 1392, 12:56 عصر
از موجود بودن هر 2 فونت فوق الذکر مطمین هستید؟

MAJIDVADOOSTAN
جمعه 28 تیر 1392, 14:17 عصر
از موجود بودن هر 2 فونت فوق الذکر مطمین هستید؟
آره اونا نصب هستن اما اگه باشن برنامه کار نمیکنه اما اگه حذف کنمشون برنامه با فونتهای پیش فرض درست اجرا میشه البته ویندوز من 8 و vs2010 هست

saeed zarei
جمعه 28 تیر 1392, 19:34 عصر
سلام
من میخام گزارشم رو اول بر اساس ستون A و بعد براساس ستون B گروه بندی کنم . مثل دستور sql به شکل روبرو : ORDER BY A , B desc
وقتی از دو کنترل Group Header استفاده میکنم ، جواب درست رو بهم نمیده .
راهی به ذهنتون میرسه
ممنون

aslan
جمعه 28 تیر 1392, 20:48 عصر
سلام
من میخام گزارشم رو اول بر اساس ستون A و بعد براساس ستون B گروه بندی کنم . مثل دستور sql به شکل روبرو : ORDER BY A , B desc
وقتی از دو کنترل Group Header استفاده میکنم ، جواب درست رو بهم نمیده .
راهی به ذهنتون میرسه
ممنون
سلام
اصولا نباید مشکلی باشه
در ضمن احتمالا با یک گروه و بشکل ضمیمه هم مشکلتون حل بشه
107539

saeed zarei
جمعه 28 تیر 1392, 21:15 عصر
ممنون . ولی بازم درست نشد . البته من میخام ستون اول بر اساس نزولی و ستون دوم براساس صعودی مرتب بشه . برای این کار چه پیشنهادی میدید ؟
من دارم خروجی یه پروسیجر رو به همون شکلی که میخام به یه دیتاگرید ارسال میکنم و سپس از دیتاگرید به استیمول سافت . وقتی خروجی رو تو sql تست میکنم کاملا درست هست ولی نمیدونم چرا بعضی از کدها درست تو خروجی درست نشون نمیده

aslan
جمعه 28 تیر 1392, 21:45 عصر
سلام
میشه یه تصویر از گزارشتون را اینجا قرار بدین ؟
اگر فایل گزارش هم باشه که چه بهتر

saeed zarei
جمعه 28 تیر 1392, 22:45 عصر
ممنون از وقتی که میزارید

http://www.8pic.ir/images/49827154744966888321.png

http://www.8pic.ir/images/88766273826614060264.png

aslan
جمعه 28 تیر 1392, 23:20 عصر
سلام
DataBand را بر اساس فیلد شناسایی بدهکار و بستانکار Sort کردین ؟

saeed zarei
جمعه 28 تیر 1392, 23:27 عصر
ممنون . تو قسمت databand ستون بدهکار رو بر اساس نزولی مرتب کردم . وهمه چی درست شد. خداخیرتون بده

silver189
شنبه 29 تیر 1392, 11:07 صبح
ببین سیلور هر سطر تو در گرید یه Id داره.درسته؟
بنابراین تو دستور سلکتت که داری داده هارو پای میدی به گزارش شرط بزار که فقط همون سطرو پاس بده.تو تو شرایط عادی داری همه گریدو پاس میدی و این اشتباهه.

select Name,Family,Code,.... from tbl where Id=1حالا اون 1 شماره Id اون سطر

متوجه شدی؟
خیر متوجه نشدم
اگه امکان داره با یک مثال به همراه کد هم داخل فرم اصلی و هم در استیمول راهنمایی کنید ممنون می شم

نیما حتمی
شنبه 29 تیر 1392, 13:50 عصر
کسی نیست جواب پست 1276 بنده رو بده خیلی گیرم بچه ها

aslan
شنبه 29 تیر 1392, 19:15 عصر
کسی نیست جواب پست 1276 بنده رو بده خیلی گیرم بچه ها
سلام
من که توضیح دادم ---- > گزارشتون را بر اساس شماره قرارداد گروهبندی کنید (Group Header) - در این قسمت چیزی چاپ نکنید
بعد یک Group Footer به گزارشتون اضافه کنید و در این بخش یک خط (HorizontalLinePrimitive)چاپ کنید با سایز مثلا 3
موفق باشید

نیما حتمی
یک شنبه 30 تیر 1392, 10:27 صبح
اسلان جان من تا حالا با group footer اینا کار نکردم یه نمونه میزاری البته میدونم اذیت میشی ولی به دوستت یه کمکی کن :)

نیما حتمی
یک شنبه 30 تیر 1392, 10:40 صبح
اقا حل شد دست شما درد نکنه

sara_orkide
یک شنبه 30 تیر 1392, 22:25 عصر
من می خوام به گزارش Cross-tab در stimul یک ستون ردیف اضافه کنم کسی می دونه چع طور این کار رو انجام بدهم؟؟؟؟

salmanbnd
سه شنبه 01 مرداد 1392, 10:39 صبح
سلام
کسی هست بگه میشه Stimulsoft رو به sdf وصل کرد یا نه؟ پشتیبانی می کنه یا نه؟
خواهشا سریع لطفا جواب بدید

salmanbnd
سه شنبه 01 مرداد 1392, 11:42 صبح
کسی هست این فایل Stimulsoft.Report.SqlCeDatabase.dll
شاید این فایل راه چاره من باشه. کمک کنید لطفا

fa_karoon
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 12:10 عصر
سلام دوستان، شاید سوالام کمی مبتدی باشه، من dll های stimul رو از مسیری که اون رو نصب کردم Add Reference می کنم به پروژه ام، اما نه چیزی به ToolBox ام
اضافه می شه و نه از Choose Item گزینه ی جدیدی برای اضافه کردن پیدا می شه لطفا راهنمایی کنید؟

naser123
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 13:45 عصر
سلام
یک سوال فوری
من در محیط C# یک imagebox دارم که یک عکس درون آن قرار دارد برای انتقال این عکس به محیط استیمول چه باید کرد فرض کنید یک image خالی در اسمیول هست که میخواهم عکس درون imagebox محیط C# به آن منقل شود

salmanbnd
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 13:45 عصر
سلام دوستان، شاید سوالام کمی مبتدی باشه، من dll های stimul رو از مسیری که اون رو نصب کردم Add Reference می کنم به پروژه ام، اما نه چیزی به ToolBox ام
اضافه می شه و نه از Choose Item گزینه ی جدیدی برای اضافه کردن پیدا می شه لطفا راهنمایی کنید؟

روی toolbox کلیک راست بزن، Choose Items... حالا کمپوننتهارو انتخاب کن، مثلا StiReport و ...

vbblog
جمعه 04 مرداد 1392, 17:05 عصر
سلام به دوستان عزیز
سوال: چطور میتونم از داخل برنامه بدون این که گزارش رو نشون بدم خروجی PDF ازش بگیرم (از Stimulsoft) برنامه ی من با زبان vb.net هست ممنونم کمکم کنید.

naser123
شنبه 05 مرداد 1392, 10:35 صبح
سلام
یک سوال فوری
من در محیط C#‎ یک imagebox دارم که یک عکس درون آن قرار دارد برای انتقال این عکس به محیط استیمول چه باید کرد فرض کنید یک image خالی در اسمیول هست که میخواهم عکس درون imagebox محیط C#‎ به آن منقل شود

salmanbnd
شنبه 05 مرداد 1392, 10:46 صبح
سلام
مشکل من در مورد اتصال Stimulsoft به بانک اطلاعاتی SQL CE حل شد، کسی این مشکلو داره بگه تا راهنماییش کنم. روش اتصال به بقیه بانکهای اطلاعاتی رو هم یاد گرفتم (البته همه رو تست نکردم اما روششون یکیه)

Sal_64
شنبه 05 مرداد 1392, 15:05 عصر
سلام
لطفا عکس با دقت ببینید
چیزی که میخوام داخل فایل اکسل نماش دادم
من در کوئریم ستونهای A ,B,C و D به گزارش ارسال میکنم

خواسته ها :
1- ردیف حاوی جمع کل رنگش متفاوت باشه
2- بر اساس ستون B جمع کل در ستون E نمایش داده بشه
3- در ستون E سلولهای خالی رنگشون متفاوت باشه
4- در ستونهاس B و D محتواهای تکراری با " جایگزین بشن

eshaghrahimy
یک شنبه 06 مرداد 1392, 15:33 عصر
سلام دوستان چطوری میتونم در استیمول یک قسمت از گزارشم رو در صفحه آخر چاپ کنه طوری که همش توی صفحه اخر چاپ بشه (یعنی اگر صفحه قبلش کمی جا داشت نیاد نصف اونو توی اون صفحه چاپ کنه و نصفه دیگه را صفحه بعد)

MAJIDVADOOSTAN
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:43 صبح
من یه تکست باکس تو استیمول ساختم توشم اینو نوشتم

نام: {Name} نام خانوادگی: {Family}

{Family} و {Name} رو هم از بانک اطلاعاتی گرفتم. می خوام اینا توی یک تکست باکس باشن اما فونت و سایز نام: و نام خانوادگی: با اطلاعاتی که از بانک می گیرم تفاوت داشته باشه مثلا یکیش( نام: و نام خانوادگی: ) B Nazanin باشه و اطلاعات بانک ({Family} و {Name} ) فونت B Titr چکار کنم؟ راه حل داره . یه راه حل جایگزین پیشنهاد بذین اگه نمیشه؟

sohil_ww
سه شنبه 08 مرداد 1392, 12:18 عصر
خوب تکس باکسات و جابه جا کن
منظورم اینه که نام و نام خانوادگی تو 1 تکس باکس (یا اینا هم جدا که مدیریتش و جابه جایش راحت باشه برات)
و family و Name هم جدا !

MAJIDVADOOSTAN
سه شنبه 08 مرداد 1392, 14:07 عصر
خوب تکس باکسات و جابه جا کن
منظورم اینه که نام و نام خانوادگی تو 1 تکس باکس (یا اینا هم جدا که مدیریتش و جابه جایش راحت باشه برات)
و family و Name هم جدا !
ممنون جوابشو فهمیدم باید از html tag استفاده کنم

debugger
سه شنبه 08 مرداد 1392, 14:23 عصر
بنده کد زیر را نوشتم که فردی که ایدی اون 5 هست اطلاعاتش فقط در یک صفحه بیاد

OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM tbusers where tbusers.id = 5", oledb.database);
//
DataSet ds = new DataSet();
da.Fill(ds, "tbusers");
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
report.Load(Application.StartupPath + "\\Report.mrt");
report.RegData(ds);
//report.Dictionary.Synchronize();
report.Render();
//this.stiViewerControl1.Report = report;
report.Show();

حالا هیچ تغییری در گزارش مشاهده نمی کنم . من کلا در جدول tbusers هفت تا رکورد دارم . وقتی کد را اجرا می کنم 7 تا page میاد که در هر پیچ اطلاعات یک رکورد هست

چطوری باید بهش بفهمونم که فقط رکوردی را که ایدی اون 5 هست را برام چاپ کنه ؟؟؟؟

ممنونم میشم اساتید عزیز راهنمایی کنند

saeed zarei
چهارشنبه 09 مرداد 1392, 15:38 عصر
سلام
من تو گزارشم از دو تا DataBound استفاده کردم که اولی یه قسمت از داده ها و دومی یه قسمت دیگه از داده ها رو نمایش میده . مثلا مشخصات فردی رو با مشخصات حساب بانکی اشخاص رو با هم به یه دیتاتیبل در Stimul ارسال کردم . حالانیاز دارم مشخصات فردی رو در ابتدای گزارش چاپ و مشخصات حساب بانکی رو در انتهای گزارش بیارم ، با این تفاوت که برای مشخصات بانکی دیگه از اسم طرف استفاده نمیکنم و به جای اون از کد شخص استفاده میکنم . حالا مشکلم اینجاست که اگه بیست نفر داشته باشیم که هیچکدوم مشخصات بانکی نداشته باشن ، DataBound دوم فقط به فاصله به اندازه 20 رکورد ایجاد میکنه ، یا اگه شخص نوزدهم مشخصات بانکی داشت ، اونها رو بعد از فاصله خالی ای به اندازه 18 رکورد نمایش میده .
به عبارتی چطور میت.نم بگم که اگه رکوردی هیچ داده ای نداشت اونو حذف کن ، حتی فاصله هم به جای اون نزار

monilin
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 11:25 صبح
سلام
من تو گزارشم از دو تا DataBound استفاده کردم که اولی یه قسمت از داده ها و دومی یه قسمت دیگه از داده ها رو نمایش میده . مثلا مشخصات فردی رو با مشخصات حساب بانکی اشخاص رو با هم به یه دیتاتیبل در Stimul ارسال کردم . حالانیاز دارم مشخصات فردی رو در ابتدای گزارش چاپ و مشخصات حساب بانکی رو در انتهای گزارش بیارم ، با این تفاوت که برای مشخصات بانکی دیگه از اسم طرف استفاده نمیکنم و به جای اون از کد شخص استفاده میکنم . حالا مشکلم اینجاست که اگه بیست نفر داشته باشیم که هیچکدوم مشخصات بانکی نداشته باشن ، DataBound دوم فقط به فاصله به اندازه 20 رکورد ایجاد میکنه ، یا اگه شخص نوزدهم مشخصات بانکی داشت ، اونها رو بعد از فاصله خالی ای به اندازه 18 رکورد نمایش میده .
به عبارتی چطور میت.نم بگم که اگه رکوردی هیچ داده ای نداشت اونو حذف کن ، حتی فاصله هم به جای اون نزار

بهتره برای هر کدوم از DataBoundها از یه دیتاتیبل جدا که فقط شامل اطلاعات موردنیاز هست استفاده کنی

monilin
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 11:37 صبح
بنده کد زیر را نوشتم که فردی که ایدی اون 5 هست اطلاعاتش فقط در یک صفحه بیاد

OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM tbusers where tbusers.id = 5", oledb.database);
//
DataSet ds = new DataSet();
da.Fill(ds, "tbusers");
report.Load(Application.StartupPath + "\\Report.mrt");
report.RegData(ds);
//report.Dictionary.Synchronize();
report.Render();
//this.stiViewerControl1.Report = report;
report.Show();

دستور report.compile() نیاز نیست؟
دستور SQL که درسته احتمالا گزارشت این sql رو اجرا نمیکنه که همه رکوردها رو نمایش میده

monilin
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 11:53 صبح
خواسته ها :
1- ردیف حاوی جمع کل رنگش متفاوت باشه
2- بر اساس ستون B جمع کل در ستون E نمایش داده بشه
3- در ستون E سلولهای خالی رنگشون متفاوت باشه
4- در ستونهاس B و D محتواهای تکراری با " جایگزین بشن

هر 4 مورد رو میشه با IIF انجام داد ولی اگه توضیح میدادی که دقیقا چه گزارشیه بهتر میشد نظر داد به نظرم طراحی این جدول کمی اصلاح بشه بهتره کلی داده تکراری داره

monilin
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 12:01 عصر
سلام
یک سوال فوری
من در محیط C#‎‎ یک imagebox دارم که یک عکس درون آن قرار دارد برای انتقال این عکس به محیط استیمول چه باید کرد فرض کنید یک image خالی در اسمیول هست که میخواهم عکس درون imagebox محیط C#‎‎ به آن منقل شود

به نظرم بهترین راه اینه که از آدرس اصلی عکس که تو C# آوردین استفاده کنین

Sal_64
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 14:08 عصر
هر 4 مورد رو میشه با IIF انجام داد ولی اگه توضیح میدادی که دقیقا چه گزارشیه بهتر میشد نظر داد به نظرم طراحی این جدول کمی اصلاح بشه بهتره کلی داده تکراری داره
به وسیله هدرباند-گروپ هدر باند و دیتا باند دقیقا به خواستم رسیدم
این جدول نیست یک کوئری و خواسته کارفرما

BehzadKiNG
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 19:26 عصر
سلام،
من یک کمبوباکسی دارم که اسم مشتری ها توش هست، وقتی اونو انتخاب می کنم ، یک query می زنم تو linq که اون تک مشتری رو بیاره. بعد اینو ارسال می کنم به گزارش تا اینجا درست کار می کنه
ولی وفتی برمی گردم و کمبوباکس رو با یه مشتری دیگه عوض می کنم بازم مشتری قبلی رو نشون می ده، تا زمانیکه از اون فرم خارج بشم و بعد دوباره یک مشتری دیگه انتخاب کنم.

var results = (from x in asdb.TblCustomers
where x.CustID == (int)rddCustName.SelectedValue
select x).ToList();

stiSpecCust.Load("Reports//SpecCustM.mrt");
stiSpecCust.RegBusinessObject("DT", "DT", results);
stiSpecCust.Render();
stiSpecCust.Show();

HAMRAHSOFT.IR
شنبه 12 مرداد 1392, 12:40 عصر
سالام دوستان چطور میشه کاری کرد که وقتی گروه بندی مکنیم اطلاعات هر گروه داخل یک صفه قرار بگیر حتی اگه از یک صفحه کمتر بود

BehzadKiNG
شنبه 12 مرداد 1392, 23:29 عصر
سلام،
من یک کمبوباکسی دارم که اسم مشتری ها توش هست، وقتی اونو انتخاب می کنم ، یک query می زنم تو linq که اون تک مشتری رو بیاره. بعد اینو ارسال می کنم به گزارش تا اینجا درست کار می کنه
ولی وفتی برمی گردم و کمبوباکس رو با یه مشتری دیگه عوض می کنم بازم مشتری قبلی رو نشون می ده، تا زمانیکه از اون فرم خارج بشم و بعد دوباره یک مشتری دیگه انتخاب کنم.

var results = (from x in asdb.TblCustomers
where x.CustID == (int)rddCustName.SelectedValue
select x).ToList();

stiSpecCust.Load("Reports//SpecCustM.mrt");
stiSpecCust.RegBusinessObject("DT", "DT", results);
stiSpecCust.Render();
stiSpecCust.Show();

خودم جوابشو پیدا کردم، اینجا می ذارم شاید کسی بدردش خورد:
قبل از RegBusinessObject اینو اضافه کنیم:

stiSpecCust.BusinessObjectsStore.Clear();

MAJIDVADOOSTAN
چهارشنبه 16 مرداد 1392, 04:08 صبح
سلام دوستان
یه گزارش طراحی کردم که تاریخ رو توی سیستم خودم وقتی از دیتابیس میگیره و تو گزارش میاره درست نشون میده(1392/05/15) اما تو سیستم مقصد که xp هست برعکس نشون میده(15/05/1392)
راه حلش چیه
در ضمن خود گزارش و متن گزارشو همه رو Rtl=true کردم لطفا کمک :افسرده:
حتی Html Tag هم کمک نکرد

monilin
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 10:00 صبح
سلام دوستان
یه گزارش طراحی کردم که تاریخ رو توی سیستم خودم وقتی از دیتابیس میگیره و تو گزارش میاره درست نشون میده(1392/05/15) اما تو سیستم مقصد که xp هست برعکس نشون میده(15/05/1392)
راه حلش چیه
در ضمن خود گزارش و متن گزارشو همه رو Rtl=true کردم لطفا کمک :افسرده:
حتی Html Tag هم کمک نکرد
برای نمایش فارسی اعداد بهتره از یه فونت فارسی بدون Rtl=true استفاده کنی وتنظیمات زبان سیستم مقصد رو هم فارسی کنی
البته بودن فونت مورد نظر رو سیستم مقصد رو همچک کن

nasim bahari
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 15:13 عصر
با سلام

چطور کوئری بسازم رو میدونم ( با مقادیر ثابت )
فرض کنید من یه جدول دارم که اطلاعات افراد رو شامل میشه
حال قبل از چاپ قراره فیلترهایی مثل نام یا مثلا افرادی که قدشون بیشتر از 250cm است انجام بگیره .
فرستادن variable ها رو هم می دونم
اما اینکه چطوری از اونها در فیلتر کردن کوئری داخل قسمت طراحی گزارش استفاده کنم رو نمی دونم و از شما کمک می خواهم
به من فقر ، بینوا کمک کنید
راستی عیدتون هم مبارک

monilin
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 21:33 عصر
با سلام

حال قبل از چاپ قراره فیلترهایی مثل نام یا مثلا افرادی که قدشون بیشتر از 250cm است انجام بگیره .
اما اینکه چطوری از اونها در فیلتر کردن کوئری داخل قسمت طراحی گزارش استفاده کنم رو نمی دونم و از شما کمک می خواهم
راستی عیدتون هم مبارک

به نظر من بهتره ابتدا فیلترها رو در یه فرم برنامه انجام بدین بعد بفرستین به استیمول اما اگه کوئریها رو داخل استیمول مینویسی باید از پارامترها برای فیلترها استفاده کنین

aslan
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 22:59 عصر
با سلام

راستی عیدتون هم مبارک

سلام
راحتترین روش ارسال اطلاعات فیلتر شده به استیمول هستش
یک روش دیگه فیلتر کردن اطلاعات ارسال شده به استیمول از طریق کدنویسی میباشد که تکه کدش و میتونین در لینک زیر ببینین :
http://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?f=8&t=566&p=2206&hilit=stiFilter#p2206

saeed zarei
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 23:20 عصر
سلام
من میخاستم اطلاعات یه سری افراد رو به Stimul ارسال کنم و اونا رو چاپ کنم . ولی میخوام اطلاعات هر شخص چه یک خط باشه و چه 100 خط همیشه از ابتدای صفحه شروع بشه . یعنی اطلاعات نفر اول چاپ بشه و بعد اطلاعات نفر دوم از ابتدای صفحه شروع بشه نه از انتهای اطلاعات نفر اول .
سوال دومم اینه که من تو اطلاعاتی که به Stimul ارسال کردم ، یه ستون هست که به داره معادل عددی اطلاعاتی که تو دیتابیس ذخیره شده رو بهم نشون میده که من میخوام اونا دوباره به معادل متنی خودشون تبدیل بشن . مثلا من عدد یک رو در محیط کاربری به عنوان کلاس اول و عدد دو رو به عنوان کلاس دوم و .... حالا میخوام به جای نمایش عدد دو به کاربر "کلاس دوم " رو نشون بده .

ممنون . عید فطر هم بر شما عزیزان مبارک . التماس دعا

narges_j
جمعه 18 مرداد 1392, 01:09 صبح
سلام
من از کد زیر برای ارسال پارامتر استفاده کردم ولی با خطای زیر بر خوردم

stiReport1.CompiledReport.DataSources[0].Parameters["@TypeCh"].ParameterValue = comboTypeSearch.SelectedItem.ToString();
stiReport1.CompiledReport.DataSources[0].Parameters["@StatusCh"].ParameterValue = comboTypeChek.SelectedItem.ToString();
stiReport1.Compile();
stiReport1.Show();

SqlCommand.Prepare method requires all variable length parameters to have an explicitly set non-zero Size.

از روش زیر هم استفاده کردم ولی فقط سطر اول دیتا تیبل را نشان میده و هدر و سطر های بعدی را نشان نمیده

StiReport report = new StiReport();
report.Load(Environment.CurrentDirectory + "\\r.mrt");
report.RegData(dt);
report.Compile();
report.Show();

aslan
جمعه 18 مرداد 1392, 01:17 صبح
سلام
من میخاستم اطلاعات یه سری افراد رو به Stimul ارسال کنم و اونا رو چاپ کنم . ولی میخوام اطلاعات هر شخص چه یک خط باشه و چه 100 خط همیشه از ابتدای صفحه شروع بشه . یعنی اطلاعات نفر اول چاپ بشه و بعد اطلاعات نفر دوم از ابتدای صفحه شروع بشه نه از انتهای اطلاعات نفر اول .
سوال دومم اینه که من تو اطلاعاتی که به Stimul ارسال کردم ، یه ستون هست که به داره معادل عددی اطلاعاتی که تو دیتابیس ذخیره شده رو بهم نشون میده که من میخوام اونا دوباره به معادل متنی خودشون تبدیل بشن . مثلا من عدد یک رو در محیط کاربری به عنوان کلاس اول و عدد دو رو به عنوان کلاس دوم و .... حالا میخوام به جای نمایش عدد دو به کاربر "کلاس دوم " رو نشون بده .

ممنون . عید فطر هم بر شما عزیزان مبارک . التماس دعا

سلام
1- اطلاعاتتون را بر اساس کد شناسایی فرد گروهبندی کنین (GroupHeaderBand) و Start New Page آنرا True کنید
2 - میتونین از Switch استفاده کنین

saeed zarei
جمعه 18 مرداد 1392, 10:20 صبح
ممنون

1- اطلاعاتتون را بر اساس کد شناسایی فرد گروهبندی کنین (GroupHeaderBand) و Start New Page آنرا True کنید
2 - میتونین از Switch استفاده کنین
میشه در مورد Switch یه کم توضیح بیشترب بدید ؟

aslan
جمعه 18 مرداد 1392, 11:06 صبح
ممنون

میشه در مورد Switch یه کم توضیح بیشترب بدید ؟

سلام
مسیر Switch در استیمول :
Dictionary
Functions
Programming Shortcut
و نحوه استفاده از آن :
یک تکست باکس روی دیتابایند در استیمول قرار دهید و در Expression آن کد زیر را قرار دهید

{Switch(Line==1,"یک",Line==2,"دو",true,"....")}

در کد بالا در مقابل ردیف 1 کلمه "یک"
در مقابل ردیف 2 کلمه "دو"
و در مقابل سایر ردیفها کلمه"...."
چاپ میشه

در ضمن میتونین از Choose و یا IIF هم استفاده کنین
موفق باشید

narges_j
جمعه 18 مرداد 1392, 23:28 عصر
کجای این کد اشتباه که هیچی به من نشون نمیده

DataTable dt = new DataTable();
Class.ClassBusChek Chek = new Class.ClassBusChek();
Chek.Status = comboTypeSearch.SelectedItem.ToString();
Chek.Typech = comboTypeChek.SelectedItem.ToString();
dt = Chek.Gozaresh();
stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory + "\\r.mrt");
stiReport1.RegData(dt);
stiReport1.Compile();
stiReport1.ScriptUpdate();
stiReport1.Show();

daivid_ d31r1
شنبه 19 مرداد 1392, 18:47 عصر
سلام دوستان
من از استیمول استفاده میکنم..
قراره که اطلاعات یک دیتاگرید و چنتا فیلد رو به گزارشم بفرستم..
ولی فقط دادهای جدولو نشون میده و اون چنتا فیلد که مثلن باید بالای فرم گزارش قرار بگیرن رو نشون نمیده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

select.select("Select Nam,neshani , mobile from treSysNode where ID = " + dgvAllphga.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString()+
" and masuliyat='مدیر'");

for (int i = 0; i < dgvAllAazapgha.Rows.Count - 1; i++)
{
//dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[1].Value.ToString(),
stitable.Rows.Add(new object[] { dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[2].Value.ToString(),
dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[3] .Value.ToString(), dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[4].Value.ToString(),
dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[5].Value.ToString(),dgvAllAazapgha.Rows[i].Cells[6].Value.ToString()
}
);
}
//stiReport["Nam"] = select.Datatable.Rows[0][0].ToString();
//stiReport["mobile"] = select.Datatable.Rows[0][2].ToString();
//stiReport["Adress"] = select.Datatable.Rows[0][1].ToString();
//stiReport["bo"]= int.Parse(dgvAllphga.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString() == "" ? "0" : dgvAllphga.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString());

//stiReport["kh"] = int.Parse(dgvAllphga.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString() == "" ? "0" : dgvAllphga.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString());

//stiReport["total"] = int.Parse(dgvAllphga.CurrentRow.Cells[5].Value.ToString() == "" ? "0" : dgvAllphga.CurrentRow.Cells[5].Value.ToString());
//stiReport["NamH"] = combo_H.Text;
stiReport.Compile();
stiReport.RegData(stitable);
StiDataBand dataBand = (StiDataBand)stiReport.Pages["Page1"].Components["DataBand1"];
stiReport.Show();

فرم گزارش خطوط سبز رنگ رو نشون نمیده

sohil_ww
شنبه 19 مرداد 1392, 19:20 عصر
برای ارسال پارامتر

stiReport1.Dictionary.Variables["name"].Value = textBox1.Text;
stiReport1.Dictionary.Variables["lname"].Value = textBox2.Text;
stiReport1.Dictionary.Variables["fname"].Value = textBox3.Text;
stiReport1.Dictionary.Variables["amash"].Value = textBox4.Text;

roya.raha
شنبه 19 مرداد 1392, 19:28 عصر
سلام
من وقتی میخوام گزارش را نمایش بدم در اولین مرتبه صفحه سفید میاد ولی بار دوم بدون هیچ تغییری گزارش را که باز می کنم اطلاعات درست نمایش داده میشه ، اگر میشه برنامه را که ضمیمه میکنم نگاه کنید ببینید کجا اشتباه کردم.

یک سوال دیگم دارم ، این دکمه های بالای گزارش استیمول را مشه کم و زیاد کرد ؟ یعنی مثلا همه کلید ها به جز پرینت حذف بشه.
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=108869&d=1376147846

MAJIDVADOOSTAN
یک شنبه 20 مرداد 1392, 15:53 عصر
برای نمایش فارسی اعداد بهتره از یه فونت فارسی بدون Rtl=true استفاده کنی وتنظیمات زبان سیستم مقصد رو هم فارسی کنی
البته بودن فونت مورد نظر رو سیستم مقصد رو همچک کن
فونت فارسی استفاده کردم- روی سیستم مقصد هم هست - سیستم مقصد هم فارسیه( همه چیشو فارسی کردم) نشد جالبه رو 7 درست جواب میده
اگه rtl=true نکنم همراه تاریخ متن هم هست بهم میریزه

NasimBamdad
دوشنبه 21 مرداد 1392, 10:40 صبح
سلام .

من می خوام از قابلیت Right To Left در StimulReport برای Text های که در گزارشم از طریق محیط Design برنامه StimulReport طراحی کردم ،استفاده کنم . اما این گزینه رو پیدا نمی کنم

یک خصوصیت بود به اسم Text Options در قسمت Properties اشیا . اما الان هرچی می گردم نیستش ! به نظر شما چه باید کرد ؟

این عکس رو ببینید لطفا ،

لیــــنــــــــک (http://up.phphost.biz/images/23372757091030601294.gif)

monilin
دوشنبه 21 مرداد 1392, 19:55 عصر
سلام .

من می خوام از قابلیت Right To Left در StimulReport برای Text های که در گزارشم از طریق محیط Design برنامه StimulReport طراحی کردم ،استفاده کنم . اما این گزینه رو پیدا نمی کنم

یک خصوصیت بود به اسم Text Options در قسمت Properties اشیا . اما الان هرچی می گردم نیستش ! به نظر شما چه باید کرد ؟

این عکس رو ببینید لطفا ،

لیــــنــــــــک (http://up.phphost.biz/images/23372757091030601294.gif)

Text Options در قسمت Properties وقتی هست که Properties درحالت professional باشه نه standrad یا....

NasimBamdad
سه شنبه 22 مرداد 1392, 00:07 صبح
Text Options در قسمت Properties وقتی هست که Properties درحالت professional باشه نه standrad یا....

چه طوری Professional قرار بدم ؟

zahedi121
سه شنبه 22 مرداد 1392, 07:56 صبح
با سلام
108996
در نقطه مشخص شده راست کلیک کنید و گزینه مورد نظر را انتخاب کنید
موفق باشید

zahedi121
سه شنبه 22 مرداد 1392, 07:57 صبح
سلام
من وقتی میخوام گزارش را نمایش بدم در اولین مرتبه صفحه سفید میاد ولی بار دوم بدون هیچ تغییری گزارش را که باز می کنم اطلاعات درست نمایش داده میشه ، اگر میشه برنامه را که ضمیمه میکنم نگاه کنید ببینید کجا اشتباه کردم.

یک سوال دیگم دارم ، این دکمه های بالای گزارش استیمول را مشه کم و زیاد کرد ؟ یعنی مثلا همه کلید ها به جز پرینت حذف بشه.

سلام
اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?413386-یک-مشکل-در-اولین-گزارش-stimul-(در-اولین-گزارش-صفحه-سفید-است-!)-و-یکی-نحوه-تنظیم-فرم-گزارش)
موفق باشید

mehdiba3
سه شنبه 22 مرداد 1392, 08:41 صبح
با سلام
کد زیر را اجرا می کنم ولی هیچی تو گزارش نشون نمیده. توضیح این که من تو استیمول هیچی طراحی نکردم فقط فایلش رو در مسیر مورد نظر ایجاد کردم ولی تو قسمت طراحی هیچ چیزی قرار ندادم
میخوام یک لیست رو چاپ کنم با اجرای کوئری

string str = " select * from student Where Date >='" + datstart.VDate + "' and date <='" + dateend.VDate + "'";
var da = new SqlDataAdapter(str, bnk.con);
var ds = new DataSet();
da.Fill(ds, "mytable");
report.LoadDocument("E:\\SOFT\\Visual Studio 2012\\example\\Academy\\Reports\\gozareshsabtenam. mrt");
stiReport1.Compile();

report.RegData(ds);
report.Render();
stiReport1.Compile();

همین کوئری رو به دیتاگرید که میدم اجرا میشه. بنظرتون میشه همون دیتاگرید رو هم چاپ کنم؟ اگه میشه بگین چطور.
خیلی ممنون

monilin
سه شنبه 22 مرداد 1392, 10:19 صبح

Report Properties ====> Preview Settings =====> در پنجره Page Settings هر گزینه ای که خواستین تیکش رو بردارین تا از بالای گزارش حذف بشه

monilin
سه شنبه 22 مرداد 1392, 10:32 صبح
با سلام
کد زیر را اجرا می کنم ولی هیچی تو گزارش نشون نمیده. توضیح این که من تو استیمول هیچی طراحی نکردم فقط فایلش رو در مسیر مورد نظر ایجاد کردم ولی تو قسمت طراحی هیچ چیزی قرار ندادم
میخوام یک لیست رو چاپ کنم با اجرای کوئری

ابتدا باید قالب گزارشتون رو تو استیمول طراحی کنید و دقیقا مشخص کنید چه داده ای کجا قراره نمایش داده بشه Data band ، Table ، Text و ... بعد داده مورد نظر رو از برنامه به اون قسمت تو گزارش ارسال کنید. بنابراین برای چاپ لیست میتونید یه Data band استفاده کنید و از قسمت Dictionary هم Data Source رو درست کنید

mehdi_9009
پنج شنبه 24 مرداد 1392, 17:20 عصر
با سلام چطوري مي شه تعداد رديف ها رو محدود كرد البته استيمول خودش اين كارو اتوماتيك انجام مي ده مثلا تو يك صفحه اگه 10 تا رديف باشه اونو به 8 تا رسوند ممنون مي شم راهنمايي كنيد

fotrosi
شنبه 26 مرداد 1392, 18:37 عصر
با سلام چطوری می شه استیمول رپورت رو در پروژه های asp.net mvc به کار برد، برخی از دوستان راهنمایی کردن که وقتی نسخه جدیدشو نصب می کنی تو مثالهای خودش هست متاسفانه نسخه ای که من دارم نصبی نیست ولی dll های مربوطه رو داره، اگه ممکنه از همون مثالهایی که خودش داره برای دانلود همینجا بگذارید، واقعا از لطفتون تشکر می کنم

saeed.as84
دوشنبه 28 مرداد 1392, 13:08 عصر
سلام
من توی برنامم ار stimul report استفاده کردم
فقط دوتا مشکل دارم 1-تاریخ گزارشها رو میلادی نشون میده
2-چطور میتونم اطلاعات پایگاه دادم رو فیلتر کنم
مثلا اطلاعات از تاریخ* تا تاریخ * رو نمایش بده

monilin
دوشنبه 28 مرداد 1392, 16:59 عصر
سلام
من توی برنامم ار stimul report استفاده کردم
فقط دوتا مشکل دارم 1-تاریخ گزارشها رو میلادی نشون میده
2-چطور میتونم اطلاعات پایگاه دادم رو فیلتر کنم
مثلا اطلاعات از تاریخ* تا تاریخ * رو نمایش بده

1- من همیشه تاریخ شمسی که تو برنامه دارم به صورت متغیر به استیمول میفرستم
2- برای فیلتر هم باز رو فرم ویندوز انجام میدم و جواب کوئری رو به استیمول میفرستم

TeRMiNaT00o00R
دوشنبه 28 مرداد 1392, 17:38 عصر
سلام
من چند تا جدول دارم مربوط به فاکتوره که با هم ارتباط دارند
داخل نرم افزار StimulReport رابطه هایی را که بیین جداول بودو ایجاد کردم و بر اساس گروپ هدری رو که روی کد فاکتورها قرار دادم به خوبی برای من از همه فاکتو ها گزارش میگیره
سوالم اینه آیا راهی هست بشه به وسیله همین روابط ایجاد شده اطلاعات یک فاکتورو بر اساس کدش نمایش داد؟

dadakian
دوشنبه 28 مرداد 1392, 19:20 عصر
من تو گزارشم میخام چک باکس بزارم چطور میشه اینکارو انجام داد... مقدارین بولین دارم تو گزارش ترو فالس مینویسه باید حتما چک باکس بزارم ... لطفا راهنمایی کنید

hassanmosavi
سه شنبه 29 مرداد 1392, 09:48 صبح
من ورژن 2012 دارم از دیتاسرس که بولین میفرستم خودش چک باکس میزاره
اما متغییرو نمی دونم

hassanmosavi
سه شنبه 29 مرداد 1392, 09:51 صبح
و اما مشکل من
من در گزارش استیمول گروه دارم جمع ستون مورد نظرو در پایین گروه نمایش می دهم و هیچ مشکلی نیست
مشکل اینجاست که من میخوام مقدار بدست امده رو در یک متغییر هم نگهداری کنم.
هر کاریی کردم مقدار تو متغیر ست نشد.
بعدش می خوام مقدار ست شده در متغیر رو با جمع یک گروه دیگه جمع بزنم
ممنون می شم راهنمایی کنید.

MAJIDVADOOSTAN
پنج شنبه 31 مرداد 1392, 10:59 صبح
من یه گزارش طراحی کردم و تو آخر گزارشم نوشتم تهیه کننده: مجیدودوستان و فونتش رو هم ایران نستعلیق با سایز 22 گذاشتم که مناسب هست با صفحه. امام وقتی این گزارش رو توی سیستم دیگه اجرا می کنم همه قسمت های گزارش با فونت و سایزی که طراحی کردم رو درست میاره اما قسمت آخرش که با فونت ایران نستعلیق و سایز 22 بود رو با سایز کوچکتر( فونت درست سایز کوچیک) نشون میده؟ کسی پیشنهادی داره؟ مشکل از چیه؟

MAJIDVADOOSTAN
جمعه 01 شهریور 1392, 00:44 صبح
من یه گزارش طراحی کردم و تو آخر گزارشم نوشتم تهیه کننده: مجیدودوستان و فونتش رو هم ایران نستعلیق با سایز 22 گذاشتم که مناسب هست با صفحه. امام وقتی این گزارش رو توی سیستم دیگه اجرا می کنم همه قسمت های گزارش با فونت و سایزی که طراحی کردم رو درست میاره اما قسمت آخرش که با فونت ایران نستعلیق و سایز 22 بود رو با سایز کوچکتر( فونت درست سایز کوچیک) نشون میده؟ کسی پیشنهادی داره؟ مشکل از چیه؟
کسی چیزی نمیدونه دوستان؟

mehdi_9009
جمعه 01 شهریور 1392, 17:42 عصر
[QUOTE=mehdi_9009;1850105]با سلام چطوري مي شه تعداد رديف ها رو محدود كرد البته استيمول خودش اين كارو اتوماتيك انجام مي ده مثلا تو يك صفحه اگه 10 تا رديف باشه اونو به 8 تا رسوند ممنون مي شم راهنمايي كنيد[/QUOTكسي نيست كمك كنه

aslan
جمعه 01 شهریور 1392, 19:05 عصر
[QUOTE=mehdi_9009;1850105]با سلام چطوري مي شه تعداد رديف ها رو محدود كرد البته استيمول خودش اين كارو اتوماتيك انجام مي ده مثلا تو يك صفحه اگه 10 تا رديف باشه اونو به 8 تا رسوند ممنون مي شم راهنمايي كنيد[/QUOTكسي نيست كمك كنه

سلام
لینک زیر را ببینید :
http://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?f=8&t=2080&p=10029&hilit=Engine.NewPage#p10029

1. Create integer variable in report dictionary;
2. In DataBand Rendering event add following script:
myvariable++;
if (myvariable > 5)
{
myvariable = 0;
this.Engine.NewPage();
}

behruz1212
جمعه 01 شهریور 1392, 22:46 عصر
سلام دوستان من میخوام از سه تا جدول گزارش بگیرم، دوتا جدولم باهم فیلد مشترک دارن ولی هیچ کدوم با جدول سوم فیلد مشترک ندارن ...میدونم باید از variable خود استیمول استفاده کنم ولی تو سی شارپ بلد نیستم کداشو بنویسم لطفا راهنماییم میکنین؟؟؟

ehsan_kamran
شنبه 02 شهریور 1392, 09:51 صبح
با سلام
من stimulsoft 2013 دانلود کردم و به پروژه ام اضافه کردم ولی زمان اجرا پیغام خطای زیر رو میده

Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report, Version=2013.1.1503.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

dllهای رو هم چک کردم runtime version هاشون 2 بود
بهدش کد زیر رو هم به app_config اضافه کردم ولی باز همون خطا رو میده

<startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
<configuration>
<startup>

<!--<supportedRuntime version="v2.0.50727"/>-->
<!--<supportedRuntime version="v2.0.50727"/>-->
<!--<supportedRuntime version="v4.0"/>-->

</startup>
</configuration>

لطفا کمک کنید خیلی ضروریه
ممنون

mehdi_9009
یک شنبه 03 شهریور 1392, 21:39 عصر
[QUOTE=mehdi_9009;1856834]

سلام
لینک زیر را ببینید :
http://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?f=8&t=2080&p=10029&hilit=Engine.NewPage#p10029

1. Create integer variable in report dictionary;
2. In DataBand Rendering event add following script:
myvariable++;
if (myvariable > 5)
{
myvariable = 0;
this.Engine.NewPage();
}

تست كردم ولي نشد

aslan
یک شنبه 03 شهریور 1392, 22:18 عصر
[QUOTE=aslan;1856917]

تست كردم ولي نشد
سلام دوست عزیز
من خودم این کد را تست کردم و جواب گرفتم
با این کد تو هر صفحه 6 ردیف چاپ میشه
اگه شما جواب نمی گیرین ....... کاری را که کردین را بگین شاید بشه کمکی کرد ........

MAJIDVADOOSTAN
سه شنبه 05 شهریور 1392, 07:28 صبح
کسی جواب #1359 رو نمی دونه

NasimBamdad
پنج شنبه 07 شهریور 1392, 00:26 صبح
دوستان کمک کنید و به این پست یک نگاهی بندازید

لیــــنـــــــک (http://barnamenevis.org/showthread.php?416553-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D8%A7-%DA%86%D9%87-%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D9%85-%D8%9F-%DA%86%DB%8C%D9%86%D8%B4-%D8%A7%D8%B4-%D8%B1%D9%88-%DA%86%D9%87-%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B0%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%9F&p=1862057&viewfull=1#post1862057)

NasimBamdad
پنج شنبه 07 شهریور 1392, 21:13 عصر
یه سوال ! ! ! تو رو خدا کمک کنید

چه طوری باید جمع یک ستون از DataBand رو N صفحه رشد کرده به صورت زیر بدست بیاریم ؟

به این صورت که بگیم از صفحه 1 تا صفحه 5 جمع ستونی خاص رو بدست بیاریم ؟ آیا امکان پذیر هست ؟

yono60
جمعه 15 شهریور 1392, 12:04 عصر
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و تازه کارم.به یه مشکل برخوردم.خواهشا کمک کنید
یه دیتاست دارم(Dataset1) یه تیبل(Site_value) ویه کوری که براساس مقدار فیلد s_value سلکت میکنه وتوی dataGridView هم نمایش میده.
مشکل من اینجاست وقتی به استیمول وصلش میکنم فقط برای بار اول query من رو نمایش میده.دفعات بعد باتغیر مقدار textbox ها همون گزارش اول رو نشون میده درحالیکه dataGridView به درستی نشوم میده
کدی که نوشتم اینه:
private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
{
site_valueTableAdapter.FillBy_dt(dataSet1.Site_val ue,Convert.ToInt64(textBox9.Text),Convert.ToInt64( textBox10.Text));
stiReport1.RegData(dataSet1.Site_value);
stiReport1.Show();
}

ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر

نیما حتمی
دوشنبه 25 شهریور 1392, 20:26 عصر
دوستان من از استیمول ریپورت برای گزارشگیری استفاده می کنم حالا من میخوام از 1 جدول سه بار خروجی بگیرم و با استفاده از table data source در گزارشم استفاده کنم.حالا مشکل اینجاست که من واسه خروجی اول و نماشی اون مشکلی ندارم ولی واسه دومی به بعد مشکل دارم.الان که بررسی کردم که دیدم چون فقط یه بار میشه از این دستور در هر صفحه استیمول استفاده کرد من نمیتونم 3 خروجی رو در گزارشم نشون بدم

1
2
InterGharardad.RegData("Dt2",t);

حالا چیکار کنم؟

sunboymn
دوشنبه 25 شهریور 1392, 20:53 عصر
[QUOTE=mehdi_9009;1859173]
سلام دوست عزیز
من خودم این کد را تست کردم و جواب گرفتم
با این کد تو هر صفحه 6 ردیف چاپ میشه
اگه شما جواب نمی گیرین ....... کاری را که کردین را بگین شاید بشه کمکی کرد ........

منم امتحان کردم درسته

saeed zarei
چهارشنبه 27 شهریور 1392, 00:06 صبح
سلام
من میخام دقیقا رکوردهای دیتاگرید رو به استیمول سافت ارسال کنم و حالا اونا رو طبق یه سری ستون گروه بندی کنم . قسمت اصلی سوالم اینجاست که : بعد از گروه بندی شدن میخام مقدار یکی از ستون ها از رکورد اول در همان گروه یکی یکی با رکورد بعدی در همان گروه جمع شود یه چیزی شبیه Window Func در SQL
مثلا : اگر گروه بندی رکرودها بر حسب ستون اول باشد و جمع بر حسب ستون دوم :

ستون 1 - ستون 2
10 5
10 12
10 4
20 6
20 2

خروجی دلخواه:

ستون 1 - ستون 2
10 5
10 12
10 4
-----------------------
جمع 21
20 6
20 2
-----------------------
جمع 8

aslan
چهارشنبه 27 شهریور 1392, 01:14 صبح
سلام
من میخام دقیقا رکوردهای دیتاگرید رو به استیمول سافت ارسال کنم و حالا اونا رو طبق یه سری ستون گروه بندی کنم . قسمت اصلی سوالم اینجاست که : بعد از گروه بندی شدن میخام مقدار یکی از ستون ها از رکورد اول در همان گروه یکی یکی با رکورد بعدی در همان گروه جمع شود یه چیزی شبیه Window Func در SQL
مثلا : اگر گروه بندی رکرودها بر حسب ستون اول باشد و جمع بر حسب ستون دوم :

ستون 1 - ستون 2
10 5
10 12
10 4
20 6
20 2

خروجی دلخواه:

ستون 1 - ستون 2
10 5
10 12
10 4
-----------------------
جمع 21
20 6
20 2
-----------------------
جمع 8

سلام
خب همین سناریو را که توضیح دادین پیاده سازی کنین :
یک Group Header به گزارش اضافه کنید و فیلد ستونی که قرار است گزارش بر اساس آن گروهبندی شود رادر آن قرار دهید
یک DataBand اضافه کنید و فیلد مربوز به ستون اول و دوم را در آن قرار دهید
یک Group Footer اضافه کنید و فیلد ستونی که جمع آن را میخواهید در آن قرار دهید و Summary آن را بشرح زیر تنظیم کنید :
ُSummary Function : Sum
DataBand : GroupHeaderBand1
DataColumn : نام فیلد ستون دومتون

و کار تمام است .............
موفق باشید

elahe1364
چهارشنبه 03 مهر 1392, 12:54 عصر
کسی میدونه چه جوری cross-data رو راست چین کنم.آخه نمایش اطلاعات رو از سمت چپ شروع میکنه

xxxsenatorxxx
شنبه 06 مهر 1392, 08:30 صبح
سلام

میشه یک آرایه رو هم به استیمول فرستاد یا فقط رشته قیول میکنه؟ اگر میشه, چجوریه؟

Sal_64
جمعه 12 مهر 1392, 10:39 صبح
سلام

فرض کنید ما چند فایل گزارش داریم (مثلا 6 تا) حالا می تونیم تک تک اونها رندر کنیم و صفحات گزارش مشاهده کنیم
سوالم اینه که آیا این امکان وجود داره که چندین فایل گزارش را همزمان رندر کرد و در یک ویور پشت سر هم نمایش داد ؟

milad.biroonvand
سه شنبه 16 مهر 1392, 20:31 عصر
سلام

من هم مشکل
the type initializer for 'Stimulsoft.Report.StiConfig' threw an exception
رو دارم؟ چطور باید حلش کنم.

webpooyan
چهارشنبه 01 آبان 1392, 00:23 صبح
دوستان اگر کسی هس راهنمایی کنید چه ادیتوری بهتر است برای سازگار بودن یا استیمال و سی شار پ با هم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

webpooyan
پنج شنبه 02 آبان 1392, 21:24 عصر
سلام

من چند تا سوال دارم یکی اینکه حجم عکس بالا در استیمال قبول نمی کنه و خطا می دهد هنگام اجرا

یکی اینکه بهتره از ادیتور ار تی اف اسفاده کنی یا اچ تی ام ال اخه وقتی ار تی اف فونتش عوض می کنیم هم میریزه متن در اجرا

راهنمایی بفرمایید

dadakian
جمعه 03 آبان 1392, 16:45 عصر
سلام
چطور میشه جمع ی ستون رو تو استیول نشون داد
تو تکست باکسم مینویسم {sum(اسم فیلدم )} ولی فقط مقدار ستون اول رو نشون میده

mbikar
چهارشنبه 08 آبان 1392, 10:20 صبح
سلام دوستان
من می خواهم یک بانک SDF یا همون لوکال دیتابیس رو به استیمول متصل کنم.
من با راست کلیک بر روی شی stiReport1 در فرم منبع رو دیتاست انتخاب می کنم و بدون مشکل گزارش می گیرم ولی برای فرستادن مقدار به استیمول باید در قسمت Edit Data Source در محیط استیمول باید یک کوئری نوشت که توسط یک متغییر یک گروه خاص رو انتخاب کند.

در نهایت مشکل من اینجاست که در قسمت Edit Data Source قسمت Query Text نشان داده نمیشود حال باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟

ShahinRad97
پنج شنبه 09 آبان 1392, 06:08 صبح
سلام
من نسخه Stimulsoft Reports.Net 2013.2 Trial رو از سایت خودش دانلود کردم. با این کلمه Demo چکار کنیم؟ چجوری برداریمش؟

NasimBamdad
پنج شنبه 09 آبان 1392, 07:02 صبح
سلام
من نسخه Stimulsoft Reports.Net 2013.2 Trial رو از سایت خودش دانلود کردم. با این کلمه Demo چکار کنیم؟ چجوری برداریمش؟

فعلا با نسخه 2013.1 کار کنید . از سایت Softgozar بگیرید . کرک 2013.2 نیامده هنوز

ShahinRad97
جمعه 10 آبان 1392, 01:31 صبح
فعلا با نسخه 2013.1 کار کنید . از سایت Softgozar بگیرید . کرک 2013.2 نیامده هنوز

برای برنامه ای که با Visual studio 2012 و در واقع با دات نت 4.5 نوشته شده نسخه 2013.1 جواب میده؟

در واقع برای یه همچین برنامه ای روی کامپیوتر مقصد چی باید نصب کنم؟

NasimBamdad
جمعه 10 آبان 1392, 22:41 عصر
برای برنامه ای که با Visual studio 2012 و در واقع با دات نت 4.5 نوشته شده نسخه 2013.1 جواب میده؟

در واقع برای یه همچین برنامه ای روی کامپیوتر مقصد چی باید نصب کنم؟

بله حواب میده و فقط نیاز هست که DLL هاش کنار فایل EXE باشند . DLL های StimulReport

ShahinRad97
یک شنبه 12 آبان 1392, 21:55 عصر
بله حواب میده و فقط نیاز هست که DLL هاش کنار فایل EXE باشند . DLL های StimulReport

میشه به زبون ساده روش نصب 2013.1 رو توضیح بدید. ممنون میشم. هر کاری کردم نتونستم

NasimBamdad
دوشنبه 13 آبان 1392, 08:09 صبح
مثل بقیه نرم افزار ها فایل نصب رو اجرا کنید و تا مرحله آخر پیش برید

یک پوشه کنار فایل نصب هست به اسم Bin . محتویات این فولدر رو در محل نصب ( مثل کرک بازی ) کپی و Replace کنید .

در آخر در پوشه Bin ( در محل نصب برنامه می باشد ) یک فایل به اسم Installer هست . اجراش کنید و دکمه Install to Gac رو بزنید .

صبر کنید تا آخرش بره و تمام !

niloo17
سه شنبه 14 آبان 1392, 07:44 صبح
سلام دوستان
من یک گزارش دارم با فیلدهای (کد؛نوع؛مبلغ)
می خوام در آخر گزارش دو تا جمع مبلغ با نوع های مختلف داشته باشم .
من از کد

{IIF(Table.Type=="1",SumI(Table.Payment),0)}
استفاده کرده ام ولی جمع تمام ستون ها را نمایش می دهد در حالی که من می خواهم فقط جمع فیلدهایی را نمایش بدهد که نوع آنها "1" است.

SAJDEHGAR
سه شنبه 14 آبان 1392, 17:01 عصر
دوستان کمک کنید ( لطفا سوال من بی جواب نمونه : مثل بخش کریستال ریپورت ... )

من در جمع کردن یک ستون از یک فاکتور ( بنا به دلایلی خاص : مشتری ) در گزارشی دو ستون خاص بدیم شکل دارم :
نوع هزینه | قیمت/کد

که اگر در ستون نوع هزینه " عبارت حواله " قرار بگیرد : در ستون قیمت/کد : کد حواله درج میشه !!!! ( که طبیعتا قیمت محسوب نمیشه )

حالا باید در پایان ستون " قیمت/کد " جمع هزینه ها رو بزنم ! که برای فاکتورهای باشه که هزینه به اون نسبت داده شده : ونه برای حواله های که کد حواله دارند !!!
داده های که از طریق بانک بر میگرده : در قسمت " قیمت/کد حواله " برای حواله ها کد اونها رو با یک ستاره مشخص میکنم که مشخص کننده این باشه که این حواله است و هزینه نیست !!!!

این هم عکس :
http://upload7.ir/images/57480680181216049966.png
نشکر .

SAJDEHGAR
چهارشنبه 15 آبان 1392, 14:40 عصر
یعنی واقعا این سوال رو هیچی بلد نیییییییستتتتتتتت !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:افسرده:

NasimBamdad
پنج شنبه 16 آبان 1392, 00:45 صبح
یعنی واقعا این سوال رو هیچی بلد نیییییییستتتتتتتت !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:افسرده:

در چنین شرایطی بهتر هست با کوری SQL این جمع ها رو انجام بدی و با DataTable مقادیر را ارسال کنید

SAJDEHGAR
پنج شنبه 16 آبان 1392, 15:28 عصر
در چنین شرایطی بهتر هست با کوری SQL این جمع ها رو انجام بدی و با DataTable مقادیر را ارسال کنید
دادا دمت گرم یعنی خیلی گرم ! ممنون که جواب دادی !
با sql فقط میشه جمع کلی رو بدست اورد ! و جمع صفحه به صفحه رو نمیشه زد ! چون نمیشه فهمید که در هر صفحه چندتا رکورد دارم : بعضی از سطرها 2 خطی یا 3 خطی میشن ! که اون وقت ترتیب تعداد سطرها دستم نیست !
ممنون می شم که پیگیری میکنید !

NasimBamdad
جمعه 17 آبان 1392, 09:57 صبح
درسته ، شما درست می گید ، اممم باید با خود استیمول انجام داد

حالا یک سوال ، چه طوری این اعداد ستاره دار رو باید تشخیص داد ؟ امم یعنی فکر نمی کنم با StimulReport بشه همچین کاری کرد . یکم بیشتر بگو شاید با تغییر در ساختار دیتابیست یا همنچین چیزی انجامش داد

SAJDEHGAR
جمعه 17 آبان 1392, 13:32 عصر
درسته ، شما درست می گید ، اممم باید با خود استیمول انجام داد

حالا یک سوال ، چه طوری این اعداد ستاره دار رو باید تشخیص داد ؟ امم یعنی فکر نمی کنم با StimulReport بشه همچین کاری کرد . یکم بیشتر بگو شاید با تغییر در ساختار دیتابیست یا همنچین چیزی انجامش داد

داداش خیلی ممنون ! اینو پیدا کردم :

" برای محاسبه جمع هزینه های بدون ستاره،باید از کدنویسی در استیمول استفاده کنید.باید در text ای که میخواهید جمع هزینه ها رو نمایش بده، در event ای به نام BeforePrint ، یک Foreach بگذارید که در آن فیلدهایی که با ستاره شروع نمیشوند را جمع کند. "

واین که گقتید چه طوری باید تشخیص داد منوط به کد نویسی میشه ! که بگرده کاراکترها رو چک کنه : ویا این که از سمت چپ اگر اولین کاراکتر ما عدد نبود یعنی که جمع نباید بشه واگر اولین کاراکترش عدد بود ( به ماین معنی که کل عبارت یک عدد ) است وباید جمع بشه !

حالا از ساختار چی باید بگم نمی دونم ! یعنی چی باید توضیح بدم !

NasimBamdad
جمعه 17 آبان 1392, 22:12 عصر
چی بگم والا . تا حالا با کد نویسیش کار نکردم

dottnett
دوشنبه 27 آبان 1392, 10:16 صبح
سلام
دوستان من درstimulreport یک Subreportایجاد کردم اما حالا نمیدونم چه طوری از این subreportدر ریپورت اصلی استفاده کنم در کریستال ریپورت از subreport link...استفاده میشود اما اینجا رو نمیدونم...کسی هست راهنمایی کنه؟

fmka2f
پنج شنبه 30 آبان 1392, 16:02 عصر
سلام من از استیمول ریپورت برای برنامه تحت وبم با asp استفاده کردم اما مشکل نمایش اعداد به صورت انگلیسی رو دارم.من فیلدهامو rtl کردم و روی سرور هم فونت trafic رو که تو گزارش استفاده کردم ریختم اما تو سیستم هایی که اون فونتا نباشه اعداد انگلیسی میشه...راه حل چیه؟

asrah6
پنج شنبه 30 آبان 1392, 18:04 عصر
سلام من در ویندوز اپلیکیشن کار کردم
به نظرم فونت را tahoma بگذار تا در سیستم های مختلف مشکل نداشته باشید و Text مورد نظر را که اطلاعات دیتا بیس را نشان می دهد انتخاب کن و خاصیت text option آنرا باز کن و right to left این قسمت را true کن ببین مشکلت حل می شود یا نه؟

SAJDEHGAR
پنج شنبه 30 آبان 1392, 20:32 عصر
دوستان سلام !!!
من یه مشکل بزرگ دارم :
نمی دونم چرا بعضی از گزارش های که دارم به صورت کامل لود میشه : و بعضی دیگه مشکل دارند و این طوری میشن !
بعنی زمانی که فایل گزارش رو توست دیزاینر طراحی میکنم و دربرنامه پارامترها رو پاس میدم ! این خطای زیر ظاهر میشه !!!

http://i44.tinypic.com/m9acsn.jpg

ولی زمانی که روی دکمه کانتینیو رو میزنم گزارش میاد بالا و کامل نشون میده !!! این خطا واسه چی هست ؟؟؟؟

لطفا این سوالات من بی جواب نمونه !!!!

fmka2f
پنج شنبه 30 آبان 1392, 21:59 عصر
سلام من در ویندوز اپلیکیشن کار کردم
به نظرم فونت را tahoma بگذار تا در سیستم های مختلف مشکل نداشته باشید و Text مورد نظر را که اطلاعات دیتا بیس را نشان می دهد انتخاب کن و خاصیت text option آنرا باز کن و right to left این قسمت را true کن ببین مشکلت حل می شود یا نه؟
یه سوال دیگه.چرا تو بعضی سیستما دکمه های پرینت و ذخیره روش که میزنی هیچ کاری نمیکنه؟

Sal_64
یک شنبه 06 بهمن 1392, 18:03 عصر
سلام
لطفا عکس ببینید
من گزارش شماره 1 با استمیول ساختم ، سوالم اینه چطور اونو به شکل گزارش شماره 2 دربیارم ،
یعنی براساس نام مجموع هر سند در یک ردیف نمایش بده
با تشکر

salmanbnd
یک شنبه 06 بهمن 1392, 21:09 عصر
سلام
لطفا عکس ببینید
من گزارش شماره 1 با استمیول ساختم ، سوالم اینه چطور اونو به شکل گزارش شماره 2 دربیارم ،
یعنی براساس نام مجموع هر سند در یک ردیف نمایش بده
با تشکر

سلام دوست عزیز
والا حقیقتش درست متوجه نشدم اما فکر میکنم مربوط میشه به کد SQLی که استفاده کردید نه خود استیمول

Sal_64
یک شنبه 06 بهمن 1392, 22:04 عصر
سلام
عکس گویای مسئله هست
بله اون که صد البته با تغییر جزئی در sp به نتیجه دلخواه میرسم
اما خواستم ببینم استیمول توانایی انجام اینکار داره یا نه؟؟
aslan
یک شنبه 06 بهمن 1392, 23:56 عصر
سلام
کافیه بر اساس نام و شماره سند گروهبندی کنید و جمع مبلغ را بگیرید

GroupHeaderBand Condition : نام و شماره سند
DataBand : خالی
در GroupFooterBand : نام شماره سند ( مبلغ )sum

moin008
یک شنبه 13 بهمن 1392, 20:34 عصر
سلام خدمت همه برنامه نویس های با حال این سایت

آقا من یه سری بانک اطلاعاتی دارم که فیلد ID تو همشون مشترک هستش. حالا می خوام گزارشی بگیرم که متغییر هاش تو جدول های مختلف هستش.

با یه view مشکل حل میشه اما قسمت مهم و سوال من اینه که اون ID را من باید در حال اجرا بدم - یعنی پارامتر ارسال کنم -

1- از stored prosedure باید استفاده کنم؟
2- تو stimulsoft باید چ کنم
3- تو vb.net باید چکنم

ممنون میشم کمکم کنید خیلی فوری مر300000000000000000

systam
یک شنبه 13 بهمن 1392, 23:01 عصر
اقا من یک مشکل دارم کی میتونه حلش کنه (http://barnamenevis.org/showthread.php?437197-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%88%D9%84)

hossein.hosseini
جمعه 18 بهمن 1392, 18:57 عصر
ارسال دو تا دیتاتیبل به دو تا دیتا باند در استیمال
می شه راهنماییم کنید در استیمول دو تا تیبل به دوتا دیتا باند موجود چطور می شه فرستاد؟
من می خوام دوتا دیتا تیبل بفرستم اما چیزی نشون نمی ده
هر کاری کردم نشد، اکثر تاپیک ها رو هم خوندم و تست کردم ولی بازم نشد
نسخه ویژوال 2008 و استیمولم 2012.2
اینم لینک سورس
اگه می شه راهنمایی کنید
http://bayanbox.ir/id/727626583686729060

hossein.hosseini
شنبه 19 بهمن 1392, 15:27 عصر
آیا راهی هست که بشه طول گزارش رو به اندازه آخرین خط نوشته شده در برنامه در آورد؟
مثلا اگه طول گزارشم 300ه، 260تاش خالیه و من می خوام طولش فقط همون 40 تا باشه و بقیه برگه رو الکی مصرف نکنه چون نرم افزار فیش زنه و خودش می بُره.

hossein.hosseini
دوشنبه 21 بهمن 1392, 11:29 صبح
بچه ها کسی می دونه که چطور می شه اطلاعات دیتا تیبل ارسالی به استیمول رو عوض کرد
من یک بار ارسال کردم بعد می خوام عوضش کنم نمی شه

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
dataSet11.Tables["Person"].Rows.Add(12,"amir","hosseini");
dataSet11.Tables["Description"].Rows.Add("توضیح1");
stiReport1.RegData(dataSet11);
stiReport1.Show();
}

private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
dataSet11.Tables["Person"].Rows.Add(12, "ali", "mohseni");
dataSet11.Tables["Description"].Rows.Add("توضیح100");
stiReport1.Dictionary.Synchronize();
stiReport1.RegData(dataSet11);
stiReport1.Show();
}

hossein.hosseini
دوشنبه 21 بهمن 1392, 11:32 صبح
ارسال دو تا دیتاتیبل به دو تا دیتا باند در استیمال
می شه راهنماییم کنید در استیمول دو تا تیبل به دوتا دیتا باند موجود چطور می شه فرستاد؟
من می خوام دوتا دیتا تیبل بفرستم اما چیزی نشون نمی ده
هر کاری کردم نشد، اکثر تاپیک ها رو هم خوندم و تست کردم ولی بازم نشد
نسخه ویژوال 2008 و استیمولم 2012.2
اینم لینک سورس
اگه می شه راهنمایی کنید
http://bayanbox.ir/id/727626583686729060

جواب این سوال رو گرفتم کسی نیست به دوتا سوال دیگه جواب بده

hamid_55
دوشنبه 28 بهمن 1392, 17:20 عصر
سلام من تازه با برنامه گزارشگیری stimulsoft کار میکنم. فرم گزارش نشون داده میشه ولی اطلاعات آپدیت نیست. به زبان سی شارپ کد نویسی میکنم.

hamid_55
دوشنبه 28 بهمن 1392, 17:25 عصر
سلام طریقه پر کردن دیتا ست و ارسال به نرم افزار گزارشگیری stimulsoft

aminbrleevb
جمعه 02 اسفند 1392, 12:15 عصر
لطفا به سوال زیر پاسخ دهید http://barnamenevis.org/showthread.php?442363-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%88%D9%84-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C%DB%8C%DB%8C%DB%8C%DB%8C%D B%8C%DB%8C&p=1979193&posted=1#post1979193

noroozifar
شنبه 03 اسفند 1392, 08:39 صبح
آخرین ورژن کرک شده آن (Stimulsoft Reports Ultimate ) از کجا میشه دانلود کرد؟

hamid_massaelly
دوشنبه 05 اسفند 1392, 10:32 صبح
سلام
خواهشا کمک کنید چرا استیمول برای چاپ گرفتن اذیت میکنه مثلا پیش نمایش را نشان میدهد اما پیش نمایش و چاپ، صفحه ی سفید نشون میدهد؟

aminbrleevb
سه شنبه 06 اسفند 1392, 20:06 عصر
سلام به همه دوستان عزیز
لطفا به سوال زیر پاسخ دهید ممنون میشم
http://barnamenevis.org/showthread.php?442806-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA&p=1980946#post1980946

farbod61
پنج شنبه 08 اسفند 1392, 08:41 صبح
سلام دوستای گلم
یک سوال داشتم
من گزارشم رو با استیمول میگیرم
وقتی دو تا گزارش پشت سر هم میگیرم برای گزارش دومی همون اطلاعات گزارش اولی رو نشون میده بهم
چی کار کنم تا همه اطلاعات بعد از هر گزارش پاک بشه و استیمول از نو اطلاعات رو بخونه؟
ممنون میشم سریع پاسخ بدید، خیلی کارم گیره

Mcraft
سه شنبه 13 اسفند 1392, 07:56 صبح
منم تازه کار با Stimul Report رو شروع کردم

یه سوال دارم
فرض کنید یه DataGrid روی فرم قرار داره که به یک جدول در دیتابیس متصل هست
من با این دستور اطلاعات داخل گرید رو فیلتر می کنم

Table1BindingSource.Filter = "name LIKE '%" & TextBox1.Text & "%'"

حالا چطور می تونم اطلاعات فیلتر شده ایی که در گرید نمایش داده میشه رو توی گزارش بیارم؟
یعنی یه جورایی DataGrid رو به گزارش متصل کنم؟

کافیه dataGridView1.DataSource رو بعنوان دیتا سورس به Report پاس بدی. تمام تغییرات رو جدولت رو بهت میده. حتی فیلتر هارو

Mcraft
سه شنبه 13 اسفند 1392, 07:59 صبح
جواب این سوال رو گرفتم کسی نیست به دوتا سوال دیگه جواب بده

شما که جواب و گرفتی بزار تا بقیه هم بی بهره نمونن!!!

aminbrleevb
سه شنبه 13 اسفند 1392, 12:29 عصر
سلام
دوستان خواهش میکنم به این سوال پاسخ بدین اینقدرم ساده هست واستون که نگو
http://barnamenevis.org/showthread.php?442806-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA&p=1984527&posted=1#post1984527

Mohsen229266
سه شنبه 13 اسفند 1392, 18:05 عصر
سلام به دوستان
از دوستان کسی با StiWebViewerFx که ویوئر سمت وب هست کار کرده البته بگم StiWebViewer رو نمیگم که هر دوتاشون ویوئر استیمولن
فرقشون در اینه که StiWebViewerFx از فلش واسه نمایش استفاده میکنه
مشکل اینجاست که انگار StiWebViewerFx راست به چپ رو ساپورت نمیکنه کسی به اینن مشکل برخورده؟

aminbrleevb
سه شنبه 13 اسفند 1392, 20:22 عصر
سلام
لطفا به سوال زیر پاسخ بدین می دونم براتون راحته
http://barnamenevis.org/showthread.php?443715-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D9%88-%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%88%D9%84&p=1984715#post1984715

nafissw
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 10:35 صبح
سلام خدمت دوستان

من یه مشکلی تو اکسپورت کردن گزارش تو PDF دارم
اون هم اینه که فونتهای فارسی جدا جدا و بصورت حروف بزرگ میشوند
118367
اکسپورت تو اکسل و ... مشکل نداره . فقط برای PDF اینجوریه
ممنون میشم راهنمایی کنید

موفق باشید

milad.biroonvand
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 10:37 صبح
فونت های فارسی رو تو سیستمت داری؟

nafissw
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 12:11 عصر
فونت های فارسی رو تو سیستمت داری؟

آقا میلاد سلام
با تشکر از پاسخ سریعتان

بله فونتها را دارم . حتی تو اکسل و ورد مشکلی نیست فقط PDF اینجوریه
حتی با فونتهای Tahoma , َArial هم مشکل داره

موفق باشد

milad.biroonvand
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 12:21 عصر
از نسخه چند استیمول استفاده می کنی؟

nafissw
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 14:55 عصر
از نسخه چند استیمول استفاده می کنی؟

سلام
Stimulsoft Reports.Ultimate 2010.1

milad.biroonvand
شنبه 06 اردیبهشت 1393, 19:27 عصر
اینکار رو انجام بده. تمام رفرنس های مربوط به استیمول رو پاک کن و دوباره اضافشون کن.

nafissw
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 07:02 صبح
سلام و تشکر
فقط Base و Report بود که حذف کردم و اضافه کردم. فرقی نکرد

jivago
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 08:01 صبح
نسخه Stimulsoft for WPF 2014 هم به صورت رسمی منتشر شد.

لینک سایت رسمی (http://www.stimulsoft.com/en/downloads/reports-wpf)

اگر کسی دسترسی به کرک هم داره، خبر بده.

moferferi
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 10:14 صبح
سلام
من در فایل گزارشم از فونت tahoma و titr استفاده میکنم.گزارش را وقتی در لوکال باز میکنم درست نمایش داده میشه.اما وقتی با کامپیتر خودم و از طریق وب گزارش را باز میکنم ، نوع فونت و سایزش بهم میخوره

tolid123456789
یک شنبه 07 اردیبهشت 1393, 13:58 عصر
سلام
من يك جدول دارم كه با كمك روش ويزاردي در فرم نمايشش مي دم و يك پارامتر هم براش تعريف كردم.
حالا شي Stireport رو روي فرم انداختم و dataseource اون رو ست كردن
گزارش رو تو نماي Design طراحي كردم
حالا با كد زير اون رو اجرا مي كنم (پارامتر رو از يك كامبو باكس ميگيره) و درست گزارش رو نشون مي ده
Me.TableAdapter1.Fill(Me.DataSet1.tbl1, CType(ComboBox1.Text, Decimal))

stireport1.Show()
مشكل اينجاست:
زماني كه پنجره گزارش رو مي بندم و دوباره گزارش با يك مقدار ديگه پارامتر مي گيرم باز هم همون اطلاعات قبلي رو نشون مي ده.
حتما بايد كل برنامه رو ببندم تا بتونم مقدار ديگه اي براي پارامتر گزارش گيريم انتخاب كنم و گزارش مربوط به اون رو ببينم.
ممنون ميشم جواب بديد.
با تشكر فراوان

aminpourazadeh
سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 11:57 صبح
در استيمول وقتي يك پارامتر تعريف مي كنيم و سپس از سمت فرم تگ &nbsp; را پاس مي دهيم اين تگ را در textbox ايي كه Allow Html هست عمل نمي كند؟ميشه راهنمايي كنيد

ramintayyeb
شنبه 13 اردیبهشت 1393, 12:09 عصر
سلام .
من تو یک برنامه که از StimulReport استفاده می کنه به عنوان گزارش ساز دیدم که در قسمت System Variable بعد از Today گزینه ای به نام ShamsiDate اضافه شده که تاریخ روز را به شمسی بر میگردونه اگه کسی بلد چطور میشه اضافه کرد به این بخش ممنون می شم

neda555
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 12:55 عصر
سلام من می خوام امکان انتخاب ستون های قابل نمایش را به کاربر بدم این طوری که با چک باکس ستون هایی که میخواد را انتخاب کنه و گزارشو ببینه
به همین سادگی
لطفا بگین چه کار باید انجام بدم؟!

sm_1366
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 07:27 صبح
وااااااااااااااااااااااای از دست این گزارش گیری:عصبانی++::گریه::عصبانی++:
ااااااااااااااااه

hosseinmehman
جمعه 09 خرداد 1393, 17:28 عصر
سلام ،ببخشید کسی هست کمکم کنه من برای اولین بار از استیمول ریپورت تو پروژم استفاده کردم&nbsp; اما هنگام اجرا تو IIS این مشکلو دارم
<br>Line 12: &lt;add path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" verb="*" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" validate="false"/&gt;<br>Line 13: &lt;/httpHandlers&gt;<br><font color="red">Line 14: &lt;compilation debug="true" targetFramework="4.0"&gt;<br></font>Line 15: &lt;assemblies&gt;<br>Line 16: &lt;add assembly="Stimulsoft.Report, Version=2012.2.1304.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=EBE6666CBA19647A"/&gt;<br>

hosseinmehman
جمعه 09 خرداد 1393, 17:55 عصر
کسی نیست کمک کنه :افسرده:

Hamid68
شنبه 10 خرداد 1393, 20:51 عصر
سلام من میخوام یک صفحه از گزارش رو به دوقسمت نابرابر تقسیم کنم و دو تا کامپوننت دیتا قرار بدم اما به مشکل خوردم. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

علی فتحی
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 11:02 صبح
ایاراهی برای برداشتن پسوورد فایل استیمول وجود دارد.

fotrosi
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 19:54 عصر
سلام من میخوام یک صفحه از گزارش رو به دوقسمت نابرابر تقسیم کنم و دو تا کامپوننت دیتا قرار بدم اما به مشکل خوردم. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

با سلام می تونی از container control استفاده کنی

AMIR.AMIR
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 08:07 صبح
سلام
می خوام فایل stimulsoft رو نصب کنم وقتی می خوام کرک کنم قسمت داس این ارور رو می ده بهم
gacutil is not recognized as an internal or external command operable program or batch file
و فایلای txtرو ک برای unistall و install هست رو اجرا نمی کنه
چی کارش کنم
ممنون

fotrosi
پنج شنبه 22 خرداد 1393, 20:47 عصر
سلام
می خوام فایل stimulsoft رو نصب کنم وقتی می خوام کرک کنم قسمت داس این ارور رو می ده بهم
gacutil is not recognized as an internal or external command operable program or batch file
چی کارش کنم
ممنون

با سلام
من از سایت راسخون دانلود کردم مشکلی با کرک کردنش نداشتم

nazanin366
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 14:07 عصر
سلام.میخوام جمع یه ستون رو هم به اخر صفحه جاری هم به اول صفحه بعد اضافه کنم.تو اخر صفحه مشکلی ندارم ولی تو اول صفحه بعد موندم.یه تابعی به نام prevoius داره ولی هر کاری کردم جواب نمیده و همش خطا میده.چکار باید کرد؟؟

ahad123
چهارشنبه 11 تیر 1393, 10:16 صبح
چطور میشه در کوری از پارامتر استفاده کرد
در fastReport با : میشه تعریف کرد در stimul چطور میشه

ahad123
شنبه 14 تیر 1393, 08:10 صبح
محاسبه درصد در استیمول چطور انجام میشه (همش صفر برمیگرده)

elinazz
دوشنبه 27 مرداد 1393, 13:33 عصر
سلام
چطوری می شه کاری کرد که اگه مقدار یک ستون خالی بود توی گزارش نشون داده نشه؟

vb341
دوشنبه 27 مرداد 1393, 23:05 عصر
سلام
چی کارش کنم
ممنون
باید از Command Prompt خود Vs استفاده کنید نه cmd

elinazz
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 12:00 عصر
سلام
من برای مقدار دهی به stimulreport از data view استفاده کردم.
میشه تو کد چک کرد که اگه یکی از ستون های گزارش خالیه اونو نشون نده؟

ali_general
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 14:17 عصر
با سلام تابع بدست اوردن تعداد ردیف ها در Stimul چیه؟
چطور می تونم تعداد ردیف های یک صفحه و تعداد ردیف های یک گزارش را جدا داشته باشم؟

elinazz
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:35 عصر
سلام
چطوری میشه اگه توی کد Enable یکی از Text ها رو false کردم جای اون خالی نمونه و جای خالیش حذف بشه؟

hamid30sharp
یک شنبه 02 شهریور 1393, 01:55 صبح
با سلام
من تازه دارم روی استمیول کار می کنم و ظاهر خیلی کار باهاس راحته - اما به یک مشکل برخوردم و از صبح کلی سرچ کردم - متاسفانه نتیجه ای نگرفتم.
قصد دارم مقداری رو از فرم به گزارش ارسال کنم این لینک رو هم تست کرذم اما فایده ای نداشت.
http://barnamenevis.org/showthread.p...-Stimul-report (http://barnamenevis.org/showthread.php?167788-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-Stimul-report)

اگر امکان داره لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری می تونم مثلا تکست دکمه این پروژه رو در داخل گزارش ببینم .
http://uplod.ir/qb591l1sur4w/Project_Source.rar.htm

این پروژه رو از اینترنت گرفتم و می خوام با استفاده از همین کدی که در پروژه گذاشته انجامش بدم.
در واقع قصد دارم مقدار کمبو باکس رو که کاربر به عنوان ماه انتخاب می کنه به هدر گزارش ارسال کنم
ممنون

zahraaaaaa
یک شنبه 02 شهریور 1393, 10:46 صبح
لطفا اگه کسی میتونه تو این تاپیک به من کمک کنه..کارم گیره واقعا

http://barnamenevis.org/showthread.php?466151

Sal_64
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 17:39 عصر
محاسبه درصد در استیمول چطور انجام میشه (همش صفر برمیگرده)

سلام اين سوال من هم هست
من در GroupFooterBand با كد زير ميخواستم درصد محاسبه كنم كه هميشه جواب صفر مي دهد!

{Div(SumI(report.kol_daryafti),SumI( report.kol_etebar))*100}
دوستان ميتونن راهنمايي كنن
تشكر

fatemeh3
چهارشنبه 02 مهر 1393, 08:42 صبح
سلام .من به شدت کارم گیر کرده.توروخدا یکی کمک کنه.من نمیتونم هیچ نسخه ای از stimulsoft.ultimat رو نصب کنم برای سی شارپ احتیاج دارم.هرچی مطلب خوندم در مورد کرک این نرم افزار هست نه نصبش .یکی بگه من چه کنم.من به ورژن 2014 نیاز دارم .ثواب دارم یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

salmanbnd
چهارشنبه 02 مهر 1393, 09:51 صبح
سلام .من به شدت کارم گیر کرده.توروخدا یکی کمک کنه.من نمیتونم هیچ نسخه ای از stimulsoft.ultimat رو نصب کنم برای سی شارپ احتیاج دارم.هرچی مطلب خوندم در مورد کرک این نرم افزار هست نه نصبش .یکی بگه من چه کنم.من به ورژن 2014 نیاز دارم .ثواب دارم یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

سلام
نصبش که بسیار راحته، Next و Next و ...! مشکلتون رو دقیق بفرمایید
تعجب میکنم، اگر خیلی احتیاج دارید چرا رفتید سراغ 2014؟! نسخه های قدیمی هستند که خیلیم خوب کار میکنند
سایت سافتگذر 2013 رو گذاشته

fatemeh3
شنبه 05 مهر 1393, 06:35 صبح
سلام.من از بیشتر از ده تا سایت فایل نصبیشو دانلود کردم ولی توی فایلها install یا هیچ exe پیدا نمیکردم که بتونم فایل رو نصب کنم .فقط یکسری dll بودند.ولی بالاخره از یکجا پیدا کردم مرررررررررررررررررررررسی .

fatemeh3
شنبه 05 مهر 1393, 09:24 صبح
حالا من نسخه 2014رو نصب کردم.حالا باید کرکش رو انجام بدم؟

zix_zixi
شنبه 05 مهر 1393, 21:36 عصر
با سلام
در زمانی که میخوام از دیکشنری دیتابیس م رو آدرس دهی کنم ، رمز مربوطه رو وارد میکنم اما در موقع Test Connection با خطا مواجه می شم
وقتی رمز رو از روی دیتابیس بر میدارم مشکل برطرف می شه
درضمن دیتا بیس مورد استفاده اکسس 2003 هستش
ممنون

dariavosh
سه شنبه 15 مهر 1393, 01:08 صبح
با سلام من همه نسخه های استیمول را امتحان کردم! هم گزینه R t L صفحه و هم تکست باکسهارو فعال کردم، موقع نمایش گزارش همه چی خوبه ولی وقتی پرینت مگیرم نوشته ها میریزه به هم! اینقدر امتحان کردم تا تونستم بفهمم فقط روی چندتا فونت درست کار میکنه
1- Arabic Typesetting
2-MS Reference Sans Serif
3-Microsoft Sans Serif
اونم باکلی کلنجار رفتن و سایز تغییر دادن، هم تو انجمن و هم google سرچ کردم ولی راهی پیدا نکردم حتی درایور های پرینتر را هم آپدیت کردم تأثیری نداشت، ازدوستان کسی این مشکلو داشته؟ راهی هست این مشکل برطرف بشه؟

raminmjj
سه شنبه 15 مهر 1393, 17:17 عصر
اگر چاپگر HP باشه این مشکل بیشتر پیش میاد. فونتهای دیگه رو هم میتونی استفاده کنی به شرطی که Bold رو ساپورت کنن. گاهی وقتها روی یک سیستم هم که مشکل نداره بعد از یک مدت این مشکل پیش میاد. جالبیش اینه که برنامه رو روی یک سیستم دیگه تست بگیری با همون چاپگر هیچ مشکلی نیست. ظاهرا به این حالت میگن Garbled مطالبی رو میتونی درباره این مطلب تو این لینک بخونی.
https://support2.microsoft.com/kb/97911
یک بار هم این مشکل را در چاپگر مجازی Microsoft XPS Document Writer دیدم که تو اون برنامه دات نتی از print dialog خود دات نت استفاده شده بود. تابحال روی سیستم خودم این مشکل پیش نیومده تا بتونم مشکل رو دقیق بررسی کنم.
اگر شما راه حلی پیدا کردی لطفا با دیگران به اشتراک بگذارید.

raminmjj
سه شنبه 15 مهر 1393, 18:22 عصر
یه نگاهی به این لینک هم بکنید. شاید مشکلتون حل شد.
http://barnamenevis.org/showthread.php?112925-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%DA%86%D8%A7%D9%BE-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-HP-2014

zizi_6835
چهارشنبه 16 مهر 1393, 11:13 صبح
میخوام با استفاده از StimulReport در #C ریپورتCrossTab داینامیک درست کنم تا انتخاب تعداد سطر و ستون را در گزارش دست کاربر باشد ، یک Sp دارم تعدادی پارامتر میگرد و یه خروجی برمیگردانند که از این خروجی به عنوان سطر و ستون های CrossTab میخوام استفاده شود(با کد نویسی میخوام بنویسم و دیزاین ریپورت را نمیخوام طراحی کنم)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید , یا اگر Sample دارید که کمکم کند ارسال کنید
با تشک

elinazz
یک شنبه 20 مهر 1393, 12:01 عصر
سلام
من یه گزارش با استفاده از جدول ساختم و می خوام با زیاد شدن متن داخل خونه های جدول،
خونه های جدول بزرگ نشوند. چه طوری باید این کارو انجام بدم؟

elinazz
چهارشنبه 23 مهر 1393, 10:27 صبح
سلام
من توی گزارشم از Table استفاده کردم وقتی سلول های جدول رو با هم join می کنم
canBreak رو false می کنم اما بازم سلولهایی که join شدن بزرگ می شوند. چیکار باید بکنم که با زیاد شدن متن
داخل سلولهای join شده، سلولها بزرگ نشوند؟

rahmatipoor
شنبه 26 مهر 1393, 19:06 عصر
سلام به همه دوستان
من یه برنامه نوشتم که توی گزارش هاش از استیمول استفاده کردم
فقط یه مشکل این وسط هست که نقطه هایی رو که آخر جملات گذاشتیم وقتی گزارش باز میشه نقطه ها رو اول خط نشون میده
آیا شما راه حلی برای این مشکل دارید؟
من از سی شارپ 2012 و استیمول 2012 استفاده میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

jivago
سه شنبه 29 مهر 1393, 21:53 عصر
سلام
با توجه به اینکه مدت زیادی از ارائه نسخه Stimulsoft 2014 میگذره، آیا لینکی برای دانلود این محصول به همراه کرک وجود داره یا نه؟

rahmatipoor
چهارشنبه 30 مهر 1393, 11:53 صبح
سلام کسی جواب ما رو نداد

rahmatipoor
چهارشنبه 30 مهر 1393, 11:54 صبح
سلام به همه دوستان
من یه برنامه نوشتم که توی گزارش هاش از استیمول استفاده کردم
فقط یه مشکل این وسط هست که نقطه هایی رو که آخر جملات گذاشتیم وقتی گزارش باز میشه نقطه ها رو اول خط نشون میده
آیا شما راه حلی برای این مشکل دارید؟
من از سی شارپ 2012 و استیمول 2012 استفاده میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان منتظریم

elinazz
پنج شنبه 01 آبان 1393, 11:18 صبح
سلام
من یه گزارش ساختم که می خوام توی اون گزارش مرتب سازی بر اساس نام انجام بشه
sort by رو براش تنظیم کردم برای تمام حروف مرتب سازی درست انجام میشه اما حرف "ه" رو قبل از "و" میاره
کسی می دونه مشکلش چیه؟

mehrdad.h
جمعه 02 آبان 1393, 15:39 عصر
سلام من تو گزارش فیلدی دارم که اعداد رو بی صورت سطری مثل مثال زیر نمایش میده :
16 15 14 13 12 11 10
من میخوام اعدای که پشت سر هم هستند رو مثل مثال روبرو نمایش بدم : 16...10
آیا راهی برای انجام دادن این کار هست ؟
مثل شکل زیر :
125128

maryam6262
دوشنبه 05 آبان 1393, 10:02 صبح
با سلام.در برنامه استیمول در footer band تکست باکسی گذاشته ام که جمع ستون مربوطه رو در اون محاسبه کنم. وقتی روی تکست دوبار کلیک میکنم و text editor باز میشه در تب summary طبق شکل زیر گزینه ای برای مشخص شدن summary function, data band و.. وجود ندارد
125000

yashilmarket
چهارشنبه 21 آبان 1393, 15:47 عصر
سلام دوستان،ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ،
تو استیمول وقتی گزارشی رو می سازم که روی یک عکس از متن و دیتا استفاده می کنم،وقتی html preview می گیرم ازش قسمتی که عکس هست رو به هم ریخته نشون میده و حتی تو mvc هم فراخوانی می کنم باز هم بهم ریختس و حتی تو پرینت هم بهم ریخته پرینت میگیره فقط اگر از پرینت خود آپشن های استیمول که بالای گزارش هست فرمان پرینت بدم و print to pdf رو بزنم با وجود بهم ریخته بودن موقع پیش نمایش،درست پرینت میگیره
چکار میشه کرد که هم تو ویو مرتب نشون بده و هم موقع پرینت از داخل ویو درست پرینت کنه؟
و سوال دیگه اینکه میشه از if استفاده کرد؟ مثلا اگر یک فیلد از دیتابیس مقدار داشت نمایش داده بشه و گرنه نمایش داده نشه ؟

yashilmarket
یک شنبه 25 آبان 1393, 20:02 عصر
سلام،خسته نباشیدو2 تا سوال :(
1- چطوری میشه تو MVC یه کوئری رو تو یه دیتا تیبل پر کرد و به استیمول فرستاد ؟
2- کلا بهتره از طریق دیتاتیبل اطلاعات گرفته بشه یا مستقیم به SQL و صل بشه و خود گزارش کوئری بگیره و فقط پارامتر بگیره از برنامه؟

Ehsan_php
جمعه 14 آذر 1393, 09:31 صبح
با سلام
من میخام با stimul برای اولین بار گزارش بسازم، دیتابیس برنامه هم Acess هست ولی نمی تونم با stimul به دیتابیسم وصل بشم، لطفا منو راهنمایی کنید. همش error میده ، اگر میشه راهنماییم کنین، کارم حسابی گیر کرده.
مرسی

Delphi7_love
جمعه 14 آذر 1393, 12:01 عصر
با سلام
من روی یک فرم گزارشم رو باز میکنم - حالا میخوام وقتی گزارشم باز شد ، فرمم بسته شه ، باید چیکار کنم

ghasem110deh
سه شنبه 18 آذر 1393, 18:29 عصر
سلام
فایل reaport.dll رو به برنامه اضافه کردم و گزارش رو طراحی کردم ... ویندوز رو عوض کردم (و همون مراحل)

الان گزارش اجرا میشه ولی دیگه وارد محیط طراحی نمیشه !
وقتی کنترل رو میندازم رو فرم , نه اون مثلث مربوط به ورود به طراحی و نه کلیک راست روش جواب میده ؟ مشکل کجاست ؟
.
.
.
فوریه - لطفا راهنمایی کنید !

ghasem110deh
سه شنبه 18 آذر 1393, 19:40 عصر
یکی جواب بده :عصبانی++:

momimomi
چهارشنبه 19 آذر 1393, 17:39 عصر
سلام
استیمول رو روی سیستمت نصب کن

momimomi
چهارشنبه 19 آذر 1393, 17:40 عصر
سلام
یه سری به سایت lernfiles.com بزن

momimomi
چهارشنبه 19 آذر 1393, 17:41 عصر
با سلام
من میخام با stimul برای اولین بار گزارش بسازم، دیتابیس برنامه هم Acess هست ولی نمی تونم با stimul به دیتابیسم وصل بشم، لطفا منو راهنمایی کنید. همش error میده ، اگر میشه راهنماییم کنین، کارم حسابی گیر کرده.
مرسی

سلام
یه سری به سایت learnfiles بزن

ghasem110deh
پنج شنبه 20 آذر 1393, 11:43 صبح
سلام
یه سری به سایت lernfiles.com بزن

سلام
آموزش رو نمیخوام ... الان صفحه طراحی (فاکتور فروش) که از قبل توی برنامه داشتم بدون مشکل اجرا میشه ؛ منتها نمیتونم وارد صفحه جدید (طراحی) بشم !

13601360
جمعه 21 آذر 1393, 18:04 عصر
سلام دوستان
من هر چی تلاش کردم نتونستم یک dataset با دو datatable رو در استیمول نمایش بدم
حتی اومدم هر کدوم از datatable ها رو در یک dataset قرار دادم اما باز هم در گزارش چیزی نشون داده نمیشه
دوستان چه راه حلی پیشنهاد می دن

milad.biroonvand
پنج شنبه 27 آذر 1393, 21:39 عصر
من میخوام کد زیر رو اجرا می کنم ولی خطا میگیره.

{Switch( SumRunning( DataSource1.esmefiled) > 0 ,"mosbat")}

روش درست نوشتن کد بالا چیه؟ چه کدی جایگزین کد بالا بکنم؟

shocraneh
سه شنبه 02 دی 1393, 22:51 عصر
باسلام
من برای نمایش عکس در گزارش روی وب مشکل دارم. مسیر عکس هارادر دیتابیس ذخیره میکنم وعکسها رودرپوشه و در گزارش از ImageUrl استفاده میکنم و فیلد مسیر رومعرفی میکنم ولی چیزی نمایش داده نمیشه.
حتی مسیر عکس رو به صورت پارامتر هم به ImageUrl دادم .برای اطمینان حتی در ImageUrl به صورت استاتیک مسیرهاردرو D:\Images\pic.jpgهم دادم بازم چیزی در اجرا دیده نمیشود.آیانیاز به تنظیمات خاصی برای استفاده از ImageUrl وجود دارد.ناگفته نماند در حالت previewقبل از اجرا هم این خطا رو میاره
126852

ghasem110deh
جمعه 05 دی 1393, 11:45 صبح
سلان
وقتی از گزینه (Editable) استفاده میکنی که کاربر حین اجرا یه (عدد) رو وارد کنه ، چجوری میشه این عدد رو مثل (وقتی که اعداد رو از جدول میخونه و با Sum) جمع میکنه ... جمع یا تفریق کرد ؟
در کل میخوام 3 تارقم در ستون رو در تکست 4 جمع کنه و نشون بده !

حسینی نژاد
یک شنبه 05 بهمن 1393, 18:06 عصر
سلام دوستان
نحوه استفاده از n\ در Stimulsoft به چه نحو است؟

مثال:
Name="Ali";
LastName="Reza";

میخوام روی Text موجود در Stimulsoft ، نام نشان داده شود، به سطر بعدی رفته (n\)، نام خانوادگی را چاپ کند.

ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

محمد رضا فاتحی
سه شنبه 07 بهمن 1393, 08:45 صبح
سلام
چطور میشه با نرم افزار Stimul چند صفحه را در یک صفحه چاپ کرد(مثلا 9 صفحه A4 در یک صفحه) ممنون

ameir93
پنج شنبه 09 بهمن 1393, 18:18 عصر
یه سوال دارم خیلی پرسیدم ولی متاسفانه جواب نگرفتم.

یعنی واقعا کسی نیست بهم کمک کنه ببینم توی asp.net mvc4 چطوری از stimulsoft استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

niloo17
چهارشنبه 29 بهمن 1393, 19:07 عصر
یه سوال دارم خیلی پرسیدم ولی متاسفانه جواب نگرفتم.

یعنی واقعا کسی نیست بهم کمک کنه ببینم توی asp.net mvc4 چطوری از stimulsoft استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کافیه viewer را به view مورد نظرتون اضافه کنید .

@Html.Stimulsoft().StiMvcViewer("MvcViewer1", new StiMvcViewerOptions()
{
ActionGetReportSnapshot = "GetReportSnapshot",
ActionViewerEvent = "ViewerEvent",
Width = Unit.Percentage(100)
})

و در Controller

public ActionResult GetReportSnapshot()
{
StiReport report = new StiReport();
report.Load(Server.MapPath("~/Report/report.mrt"));
DataSet data = new DataSet("Demo");
data.ReadXml(Server.MapPath("~/Content/Data/Demo.xml"));
report.RegData(data);
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(this.HttpCont ext, report);

}

public ActionResult ViewerEvent()
{
return StiMvcViewer.ViewerEventResult(this.HttpContext);
}

salmanbnd
جمعه 01 اسفند 1393, 13:59 عصر
با سلام
در سیستم مقصد، وقتی برنامه ام میخواد فرمی که حاوی گزارش استیمال سافت هست رو نمایش بده، پیغام زیر رو نشون میده:
the font"B Titr" does not support style"regular"
چیکار کنم؟

khadock
دوشنبه 11 اسفند 1393, 18:33 عصر
با سلام
من با سی شارپ یک برنامه فیش حقوقی نوشتم و میخوام برای کل پرسنل بصورت جمعی فیش حقوقی چاپ کنم.
برای اینکار از استیمول استفاده کردم. ولی مشکل اینجاست نمی تونم اضافات و کسورات رو کنار هم طراحی کنم.
آیا راه حلی وجود دارد.
لازم بذکر است اضافات و کسورات من از یک جدول خوانده می شوند و شامل 3 فیلد کد پرسنل، نام آیتم، مبلغ آیتم و نوع آیتم که میتواند حرف 'E' به معنی اضافات و 'K' به معنی کسورات است.
برای پاس دادن به استیمول از 3 عدد DataView استفاده کردم .
اولی مشخصات پرسنل که در دیتا وییو شماره یک ریخته می شود.
دومی اضافات که با شرط 'E' از جدول واکشی شده و در دیتا وییو دوم ریخته می شود.
سومی کسورات که با شرط 'k' از همان جدول واکشی می شود و در دیتا وییو سوم ریخته می شود.
اضافات و کسورات برای هر کارمند متغییر می باشد.

چطور می توان اضافات و کسورات هر کارمند را در زیر مشخصاتش و در کنار هم نمایش داد. (یعنی اضافات در نیم صفحه سمت راست و کسورات در نیم صفحه سمت چپ)
البته قضیه مستر و دیتیل هم صادق باشد.
آیا راه حل عملی دارد؟

farajian
جمعه 15 اسفند 1393, 16:55 عصر
سلام
یه سوال در مورد استفاده از stimul report در C#‎‎‎
چه جوری میشه conection string و data source رو از طریق کد به report داد؟
خیلی فوری هستش برام
میشه راهنمایی کنین لطفا؟

aslan
جمعه 15 اسفند 1393, 17:35 عصر
سلام
یه سوال در مورد استفاده از stimul report در C#‎‎‎
چه جوری میشه conection string و data source رو از طریق کد به report داد؟
خیلی فوری هستش برام
میشه راهنمایی کنین لطفا؟

http://admin.stimulsoft.com/Documentation/OnlineFAQ_SR/index.html?dataaccess_how_do_i_change_the_report_c onnection_string_at_runtime.htm
http://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?&t=3375

moferferi
شنبه 16 اسفند 1393, 07:20 صبح
سلام
چند روز پیش ورژن برنامه را با 2014 ارتقا دادم
و مشکلی که پیدا کردم اینه که border های top اعمال نمیشه
فرض کنید یه مربع رسم میکنید و به همه ضلع هاش border میدین.اما border بالا یا همون top توی پیش نمایش و چاپ نشون داده نمیشه
کسی با این مشکل مواجه شده؟

mohammad2407
شنبه 16 اسفند 1393, 08:30 صبح
سلام دوستان عزیز من یک دیتا گرید دارم که با EF اطلاعات رو از دیتابیس میخونه
حالا میخوام کاربر روی دکمه کلیک کنه و رکورد های درون دیتا گرید چاپ بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
خواهشا به صورت کامل توضیح بدین وبا EF هم باشه

اگر هم کسی هست که کلا به ساخت گزارش به روش های مختلف تسلط داره من حاظرم هزینه کمک کردن در یک پروژه رو به ایشون پرداخت کنم
و ایشون منو راهنمایی و کمک کنه

mohammadrezanoori
یک شنبه 17 اسفند 1393, 15:45 عصر
سلام برهمه دوستان و تشکر از سایت عالیتون
من برای گزارش گیری از دیتاست استفاده میکنم و با استفاده از محیط گرافیکی stimulsoft و فیلدهای datacolumnوimage urlوimage urlرو هم پر کردم ولی هنگام کامپایل از برنامه میادگزارش گیری میاد بیرون و این ارور میده
error CS0029: Cannot implicitly convert type 'string' to 'System.Drawing.Image' (http://stackoverflow.com/questions/28926478/error-cs0029-cannot-implicitly-convert-type-string-to-system-drawing-image)کد من هم پایین گذاشتم
driverTableAdapter1.FillByshow(dataSet11.driver,dg v.CurrentRow.Cells["show"].Value.ToString());
stiReport1.RegData(dataSet11.driver);
stiReport1.Render();
//resertform();
stiReport1.Show();
stiReport1.Reset();
لطفا کمکم کنید

hasanpmfm
چهارشنبه 12 فروردین 1394, 17:03 عصر
سلام من نرم افزار انتخاب واحد نوشتم و گزارشات اون را با stimulsoft درست کردم.
میخوام چندین شماره دانشجویی بدم و یکجا همش را گزارش بگیره و چاپ کنه اما فقط تک تک تونستم این کار را انجام بدم.
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه...

mmzz91
جمعه 14 فروردین 1394, 21:15 عصر
با سلام من دو گروب باکس دارم که که تاریخ و ساعت -و مبلغ را درخود نشون میده مثل تصویر زیرhttp://www.w3-farsi.com/forum/?qa=blob&qa_blobid=1875722413523034121حالا میخوام این لیبل های داخل گروب باکس ها را در گزارش با stimulsoft بیاورم ممنون میشم راهنمایی کنید

someday
جمعه 14 فروردین 1394, 23:39 عصر
سلام به همگی
من مشکلی که دارم در بین آموزش هایی که مربوط به stimul دیدم
به این شکل بوده که برای گزارش گیری ابتدا روی stireport راست کلیک کرده و dataset رو براش انتخاب کرده و از قبل یه دیتا ست به فرم اضافه کرده
حالا سوال:
این دیتا ست صرفا اضافه کردنش به فرم کافیه؟ یا باید تنظیماتی روش انجام بشه؟
چون من با گزارشگیری مشکل دارم خروجی ندارم و خطا هم نمیده