View Full Version : سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
one hacker alone
شنبه 15 فروردین 1394, 00:13 صبح
باسلام
من برای نمایش عکس در گزارش روی وب مشکل دارم. مسیر عکس هارادر دیتابیس ذخیره میکنم وعکسها رودرپوشه و در گزارش از ImageUrl استفاده میکنم و فیلد مسیر رومعرفی میکنم ولی چیزی نمایش داده نمیشه.
حتی مسیر عکس رو به صورت پارامتر هم به ImageUrl دادم .برای اطمینان حتی در ImageUrl به صورت استاتیک مسیرهاردرو D:\Images\pic.jpgهم دادم بازم چیزی در اجرا دیده نمیشود.آیانیاز به تنظیمات خاصی برای استفاده از ImageUrl وجود دارد.ناگفته نماند در حالت previewقبل از اجرا هم این خطا رو میاره
126852
با سلام
در سیستم مقصد، وقتی برنامه ام میخواد فرمی که حاوی گزارش استیمال سافت هست رو نمایش بده، پیغام زیر رو نشون میده:
the font"B Titr" does not support style"regular"
چیکار کنم؟
سلام دوستان قبلا این مشکل برام پیش اومد من اون رو پیگیری کردم متوجه شدم از فونت ها ی سیستم هست
یعنی اگه ویندوز تازه نصب کنید و اول از همه چی استیمول رو تست کنید میبینید کار میکنه اما بعد از نصب برنامه های معمولی یهو از کار میفته
بهترین راه حل اینه که فونت های اصلی رو از روی سیستمی که تازه نصب شده کپی کنید
همین
mohammad2407
شنبه 15 فروردین 1394, 01:11 صبح
دوستان من میخوام گزارشم در سه نسخه چاپ بشه یعنی وقتی کاربر روی دکمه کلیک میکنه گزارش سه بار چاپ بشه
niloo17
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 12:33 عصر
سلام من نرم افزار انتخاب واحد نوشتم و گزارشات اون را با stimulsoft درست کردم.
میخوام چندین شماره دانشجویی بدم و یکجا همش را گزارش بگیره و چاپ کنه اما فقط تک تک تونستم این کار را انجام بدم.
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه...
شما همه دیتا ها را به گزارش بفرستید . فقط کافیه در طراحی گزارشتون از Group استفاده کنید که اطلاعات مربوط به هر شماره دانشجویی را در یک صفحه جدا نمایش بدهد.
niloo17
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 12:35 عصر
با سلام من دو گروب باکس دارم که که تاریخ و ساعت -و مبلغ را درخود نشون میده مثل تصویر زیرhttp://www.w3-farsi.com/forum/?qa=blob&qa_blobid=1875722413523034121حالا میخوام این لیبل های داخل گروب باکس ها را در گزارش با stimulsoft بیاورم ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر فقط می خواین که این جند مورد تو گزارش نمایش داده بشه ، کافیه به گزارشتون چند پارامتر اضافه کنید و در برنامه هم اون پارامترها را مقدار دهی کنید .
مثلا برای تاریخ
report.Dictionary.Variables["Date"].Value = PersianDate.ToShortDateString(DateTime.Now);
niloo17
پنج شنبه 20 فروردین 1394, 12:37 عصر
سلام برهمه دوستان و تشکر از سایت عالیتون
من برای گزارش گیری از دیتاست استفاده میکنم و با استفاده از محیط گرافیکی stimulsoft و فیلدهای datacolumnوimage urlوimage urlرو هم پر کردم ولی هنگام کامپایل از برنامه میادگزارش گیری میاد بیرون و این ارور میده
error CS0029: Cannot implicitly convert type 'string' to 'System.Drawing.Image' (http://stackoverflow.com/questions/28926478/error-cs0029-cannot-implicitly-convert-type-string-to-system-drawing-image)
کد من هم پایین گذاشتم
driverTableAdapter1.FillByshow(dataSet11.driver,dg v.CurrentRow.Cells["show"].Value.ToString());
stiReport1.RegData(dataSet11.driver);
stiReport1.Render();
//resertform();
stiReport1.Show();
stiReport1.Reset();
لطفا کمکم کنید
شما دیتا را از نوع image انتخاب کرده اید در حالی که داده ارسالی از نوع string می باشد .
ictboy
یک شنبه 23 فروردین 1394, 17:35 عصر
با عرض سلام خدمت همه دوستان
مشکل اصلی من با استیمول در پاس کردن دو تاجدول dataset فیلتر شده به ریپورت و ساب ریپورت است. بعد از جستجو و خوندن انواع راهنمای فارسی و لاتین تا این لحظه نتونستم مشکلم رو حل کنم امیدوار دوستان بتونند راهنماییم کنند.
من یک گزارش دارم که داخل اون دو تا جدول دارم و که یکی شون بعنوان پدر(صفحه اصلی گزارش) و دیگر فرزند(ساب ریپورت) است. در زمان طراحی مشکلی نیست و گزارش آماده است.
در #C برای پاس دادن دیتابیس اصلی و دیتاست من از کد های زیر استفاده کردم:
StiReport Rep_M = new StiReport();
Rep_M .Load("Report_M2.mrt");
Rep_M .Dictionary.Databases.Clear();
Rep_M .Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("Conn", myconecc));
Rep_M .RegData(ds);
خروجی گزارش رو نشون می ده ولی همه رکورد ها رو نشون میده. در صورتی که من در زمان پر کردن دیتاستم یک رکورد رو فیلتر کردم. یعنی اون دیتاستی که من پاس کردم رو اعمال نمی کنه.
دوستانی که مورد مشابه داشتن راهنماییم کنند.
در راهنمایی که در سایت مختلف در مورد ساپ ریپورت است، دیتاست فیلتر شده از تو برنامه به گزارش پاس نکردند. تو ویدئو که تو خود سایت استیمول هست به همین روشی که می بینید ارسال دیتاست کرده.
البته یک روش دیگه هم هست اونم اینکه در زمان طراحی اگه به بانک sql کانکت نکنی و جدول رو داخل خود ریپورت بسازی میشه از داخل برنامه به راحتی به اون دیتاست فیلتر شده پاس کرد و در خروجی هم به درستی نشون میده ولی اگه بخوای ساب ریپورت درستی کنی در زمان اجرای برنامه پیغام parent key رو میده در صورتی که تنظیمات relation بین دو جدول درست است.
با تشکر
sajaaaaad
دوشنبه 24 فروردین 1394, 07:00 صبح
با سلام. آقا من این کدو استفاده میکنم ولی در زمان اجرا فقط بار اول خروجی به من میده، اگر دوبار کلیک کنم گزارش دوم به من سفید میده.! علتش چیه.!؟
objConnection = new SqlConnection("server=Localhost;database=AA;trusted_connection=Tr ue;");
objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
objDataAdapter.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM [AA].[dbo].[30]";
objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
objDataAdapter.Fill(objDataTable = new DataTable());
dataGridView1.DataSource = objDataTable;
stiReport4.Compile();
stiReport4.RegData(objDataTable);
stiReport4.CompiledReport.DataSources["DataSource1"].DataTable = objDataTable;
stiReport4.Show();
ictboy
دوشنبه 24 فروردین 1394, 13:59 عصر
با سلام مجدد
دوستان عزیز مشکلم رو پیدا کردم و رفع شد. در اینجا یافته های خودمو در فروم های مختلف می زارم شاید به درد کسی بخوره:متفکر::متفکر::لبخند:
سوال: ارسال یک دیتاست (فیلتر شده یا نشده با یک یا چند جدول) دلخواه به گزارش استیمول سافت
پاسخ:
روش اول
یک:
از داخل محیط طراحی استیمول با خیال راحت به بانک sql کانکت بشین و گزارش دلخواه رو طراحی کنید.
دو:
در برنامه تون با هر روشی که دوست دارید داده های بانک رو واکشی کرده و در نهایت داخل یک dataTable یا dataset پر کنید.
سه:
برای فراخوانی گزارش طراحی شده و ارسال dataset مورد نظر از این کد استفاده کنید:
StiReport Rep = new StiReport();
Rep.Load("Report_M2.mrt");
Rep.Dictionary.Clear();
Rep.RegData(ds);
Rep.Dictionary.Synchronize();
Rep.Show();
خوب خط اول که همه میدونید یک نمونه جدید از گزارش رو می سازه و در خط دوم هم گزارشی که قبلا طراحی کرده بودیم رو به نمونه گزارش مون اختصاص میدیم.
نکته اصلی در خط سوم است که میاد Dictionary رو خالی میکنه. مشابه دستور خط سوم دستور زیر هم وجود داره:
Rep.Dictionary.Databases.Clear();
که این دستور میاد دیتابیس های موجود در گزارش ساخته شده رو خالی می کنه و بعد میتونید دیتابیس جدید با دستور زیر بهش اختصاص بدید:
Rep.Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("Conn", s));
و دقیقا اشکال کار من هم همین جا بود که با این دو دستور دیتابیس رو خالی می کردم و کانکشن استرینگ دیتابیس خودم رو بهش میدادم و همین باعث می شد دیتاستی که بعد از این دستور به ریپورتم پاس می کردم اعمال نمی شد و کل اطلاعات جدولم رو بهم نشون میداد نه رکورد های که در دیتاستم بود.
چهارم:
خط چهارم به بعد هم که توسط دستورات RegData و Synchronize دیتاست خودتون رو به گزارش ارسال می کنید و نمایش می دید. در این روش اگر در گزارشتون از چندین جدول استفاده کرده باشید کافیه اون جداول در دیتاستی که دارین به گزارش ارسال می کنید اضافه کرده باشید و داخل اون موجود باشه.
روش دوم:
خوب دراین روش بجای ارسال دیتاست به گزارش، فیلتر ایجاد شده در برنامه رو بصورت متغیر به گزارش ارسال کنید. فرض کنید ما یک جدول داریم با 100 رکورد و با امکانات جستجویی که در فرم برنامه گذاشتیم، کاربر با انتخاب های دلخواه جدول رو فیلتر کرده و الان تعداد رکوردهایی که در datagrid داره می بینه 10 رکورد است. یک راه اینکه مثل روش اول دیتاست فیلتر شده 10 رکوردی رو به گزارش ارسال کنیم و یک راه دیگه اینکه شروط انتخاب شده توسط کاربر رو به گزارش ارسال کنیم. در واقع where ایجاد شده توسط کاربر رو بصورت یک متغیر رشته ای به گزارش ارسال می کنیم. کافیه در زمان طراحی از بخش Variables یک متغیر جدید ایجاد کنید و بعد روی دیتاست تون کلیک راست کرده و edit رو انتخاب کنید و در بخش Query text متغیر که در بخش Variables ایجاد کردید رو به انتهای دستور select اضافه کنید:
select * from Table1 {variable}
در حال عادی می تونید محتوای variable رو یک شرط 1=1 بزارید تا بتونید داده های جدول رو ببینید ولی در برنامه تون می تونید مقدار این متغیر رو با where دلخواه خودتون پر کنید. در واقع با این کار عملیات Fill شدن داده از داخل گزارش انجام میشه.
البته روش های دیگه ای هم هست مثلا میتونید دیتا باند که در داخل ریپورت هست رو با یک فیلد یا شرط مشخص توسط یک پارامتر که از داخل برنامه مقدار دهی شه ، فیلتر کنید.
امیدوارم نوشته هام مفید بوده باشه.
arshad2010
سه شنبه 25 فروردین 1394, 17:33 عصر
با سلام
من یک مشکلی برایم پیش اومده در گزارش گیری با استیمول سافت، ممنون میشم کسی راه حلی به ذهنش رسید بهم اطلاع بده
می خواهم یک متن در زیر هر عکس قرار بگیرد، این کار را انجام دادم برای لیستی از تصاویر و به درستی اجرا شد اما مشکل جایی به وجود آمد که خواستم گزارش را به ورد word تبدیل کنم.
حال در فایل ورد اگر تصویر در انتهای صفحه جا نشود ، تصویر نصف می شود و یا متن به صفحه بعد انتقال داده می شود.
می خواهم این متن و تصویر طوری به هم بچسپند که همیشه به همراه هم باشند. راه حل های مختلفی آزمایش کردم ولی مشکل حل نشد.
از canbreak=false و panel نیط استفاده کردم ولی بازم هم در گزارشاتی که به ورد تبدیل می کنم این مشکل حل نشده است.:افسرده:
samboy59
چهارشنبه 26 فروردین 1394, 19:55 عصر
سلام
من Stimulsoft report رو از soft98.ir دانلود کردم
نمام آیکون های استیمول میاد و بنظر درست نصب شده
ولی تو وی بی وقتی روی کنترلش کلیک راست می کنم چیز خاصی نشون نمی ده (ولی تو نسخه اصلی سایتش کلی تنظیمات داره)
وفتی هم برنامه رو اجرا می کنم خطا می ده
می گه stimulsoft.report.designe.dllرو پیدا نمی کنه
با gac دولاره نصیش می کنم
ولی همچنان حطا می ده
ممنون می شم کسی راهنمایی کنه
نسخه ویژوالم 2013 و نسخه استیمول 2013v3 هستش
:گیج::گیج:
homa sadeghi
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 14:50 عصر
سلام
من یه گزارش ساده رو توی نرم افزار استیمول ذخیره کردم و فایل پسوند mrt آوردم توی پروژه (من با asp.net mvc 4 کار می کنم)
حالابرای اینکه این گزارش نمایش داده بشه کدهای زیر توی ویو نوشتم
@Html.Stimulsoft().StiMvcViewer(new StiMvcViewerOptions() {
Theme = StiTheme.Default,
ActionGetReportSnapshot = "GetReportSnapshot",
ActionViewerEvent = "ViewerEvent",
ActionPrintReport = "PrintReport",
ActionExportReport = "ExportReport",
ActionInteraction = "Interaction"
})
وکدهای زیر توی کنترلر نوشتم
StiReport s = new StiReport(); s.Load(Server.MapPath("~/Images/Report.mrt"));
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(HttpContext , s);
اما روی خط آخر تو کنترلر خطای زیر رو میده
System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: value
لطفاراهنمایی کنین که کجا رو اشتبا نوشتم
از ورژن 2013 trial نرم افزار استیمول سافت استفاده می کنم
vaezidoodoo
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 15:45 عصر
سلام
من یه مشکل دارم با این stimulsoft
تو بعضی از گزارش هام که عکس رو بصورت آرایه byte پاس می دم اول که گزارش لود میشه هیچی نمایش نمی ده اما
zoom رو که تغییر می دی یه بار میاره یه بار نمیاره یا اگه چندتا عکس باشه گاهی لود میکنه گاهی نه.
یا اگه پرینت رو می زنم تصویر می پره اما خروجی pdf که می گیرم همه چی درسته!!!!!!!!!
کسی این مشکل رو نداشته؟
vb341
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 09:49 صبح
به این ادرس سر بزنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?440254-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-Vb-net&highlight=%D8%B3%D8%A7%D8%A8+%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D9 %88%D8%B1%D8%AA
با عرض سلام خدمت همه دوستان
مشکل اصلی من با استیمول در پاس کردن دو تاجدول dataset فیلتر شده به ریپورت و ساب ریپورت است. بعد از جستجو و خوندن انواع راهنمای فارسی و لاتین تا این لحظه نتونستم مشکلم رو حل کنم امیدوار دوستان بتونند راهنماییم کنند.
من یک گزارش دارم که داخل اون دو تا جدول دارم و که یکی شون بعنوان پدر(صفحه اصلی گزارش) و دیگر فرزند(ساب ریپورت) است. در زمان طراحی مشکلی نیست و گزارش آماده است.
در #C برای پاس دادن دیتابیس اصلی و دیتاست من از کد های زیر استفاده کردم:
StiReport Rep_M = new StiReport();
Rep_M .Load("Report_M2.mrt");
Rep_M .Dictionary.Databases.Clear();
Rep_M .Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("Conn", myconecc));
Rep_M .RegData(ds);
خروجی گزارش رو نشون می ده ولی همه رکورد ها رو نشون میده. در صورتی که من در زمان پر کردن دیتاستم یک رکورد رو فیلتر کردم. یعنی اون دیتاستی که من پاس کردم رو اعمال نمی کنه.
دوستانی که مورد مشابه داشتن راهنماییم کنند.
در راهنمایی که در سایت مختلف در مورد ساپ ریپورت است، دیتاست فیلتر شده از تو برنامه به گزارش پاس نکردند. تو ویدئو که تو خود سایت استیمول هست به همین روشی که می بینید ارسال دیتاست کرده.
البته یک روش دیگه هم هست اونم اینکه در زمان طراحی اگه به بانک sql کانکت نکنی و جدول رو داخل خود ریپورت بسازی میشه از داخل برنامه به راحتی به اون دیتاست فیلتر شده پاس کرد و در خروجی هم به درستی نشون میده ولی اگه بخوای ساب ریپورت درستی کنی در زمان اجرای برنامه پیغام parent key رو میده در صورتی که تنظیمات relation بین دو جدول درست است.
با تشکر
mohammad2407
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 01:56 صبح
سلام دوستان عزیز من تکس باکس های فرم رو پاس دادم به استیمول .
یه مشکلی هست وقتی گزارش رو میبندم اطلاعات از بین نمیره باز هم همون اطلاعات قبلی رو نمایش میده یه جور هایی کش شده
چطور میتونم این کش رو حذف کنم
ممنون
Amin69
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 11:25 صبح
سلام
چطور میشه به بارکد توی استیمول مقدار داد؟ (توی برنامه مثلا C# )
ali-akbar
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 11:53 صبح
مشکل با نمایش عدد و حروف فارسی دارم تو دیتا بیس و دریتا گرید درسته راهنمایی بفرمایید
مثلا شماره پلاک ماشین هست 256ع12/22 که نمایش میده ع25612/22
saeed31641
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 19:37 عصر
دوستان من stimulsoft reports.ultimate 2014.2 تو ویژال 2013 نصب کردم برای برنامه mvc استفاده کردم ولی در قسمت تول باکس نمیاره چیکار باید کنم رفرنس رو هم اد کردم
Sal_64
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 12:49 عصر
سلام به مهندسین گرامی
بنده در بانکم فیلد متنی دارم که اندازه متنش متغیره از صفر تا 50 لغت و شاید هم بیشتر
سوالم اینه در گزارش داخل databand از چه کنترلی برای نمایش این فیلد استفاده کنم که ابعاد اون در طول ثابت اما در ارتفاع متغییر و به اندازه متن فیلد باشد
با تشکر
saeed31641
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 17:07 عصر
با سلام چرا تغییر سایز صفحه میدی در زمان نمایش گزارش تو وب خطا صفحه پیدا نمی شود میده
vb341
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 19:24 عصر
سلام به همه/
تروخدا یه نفر کرک Stimul Reports.Net 2009.1 رو بذاره.
ممنون//
دوست عزیز اولا که ورژن 2014 هم اومده . دوما یه سرچ تو اینترنت بزنی کلی از سایتهای ایرانی برای دانلود گذاشتن
ghasem110deh
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 15:50 عصر
سلام به همه ...
دوستان چطور مقدار دو تا تکست رو از هم کم کنم و بریزم توی تکست دیگه !؟
.
.
.
عکس ضمیمه
ghasem110deh
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 15:58 عصر
ببخشید اینو یادم رفت :
چطور اسم title فرم های استیمول و نام وریبل ایجاد شده تغییر بدم !؟
عکس ضمیمه
saeed31641
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 23:02 عصر
سلام دوستان میخام گزارشی که ساختم به بانک از طربق برنامه وصل کنم. تو حود گزارش از طریق دیتا سورس وصل کردم جالا تو برنامه میخام از برنامه وصل کنم .اینم کد هایی که نوشتم ولی وصل نمیشه
<StiSerializer version="1.02" type="Net" application="StiReport">
<Dictionary Ref="1" type="Dictionary" isKey="true">
<BusinessObjects isList="true" count="0" />
<Databases isList="true" count="1">
<HistoryJob Ref="2" type="Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase" isKey="true">
<Alias>HistoryJob</Alias>
<ConnectionStringEncrypted>+WLRCe9Me9VyFdWYYUwiY9VqZStJGBPd6my5BGFc4SfCcM1J73 G7xelBuYBNHORe31rR69d7u3lrXe30Z5jjRt5w9w==</ConnectionStringEncrypted>
<Name>HistoryJob</Name>
</HistoryJob>
</Databases>
<DataSources isList="true" count="3">
public virtual ActionResult FromLoadFileReport()
{
string[] user = new string[4];
user = User.Identity.Name.Split(',');
StiReport report = new StiReport();
report.Dictionary.Databases.Clear();
// report.Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("LabPortal", "labado"));
string cn = @"Data Source=Home;Initial Catalog=LabPortal;Integrated Security=True;connect timeout=30;MultipleActiveResultSets=True;";
string Path = Server.MapPath("~" + ("/Areas/RepUser/HistoryJob.mrt"));
report.Load(Path);
report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("conection", cn));
report.Compile();
// string connStr = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti onStrings["labado"].ConnectionString;
// Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase sti = new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("Connection", connStr);
// report.Dictionary.Databases[0] = sti;
report["SHDATE"] = Common.DateMtoS(DateTime.Now.ToLongDateString());
report["Fullname"] = user[0].ToString() + user[1].ToString();
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(HttpContext, report);
}
Sal_64
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 14:19 عصر
سلام
علاوه بر سوال تاپیک 1518
سوال دیگه هم داشتم و اون {LINE} بود بصورت پیشفرض از عدد یک شروع میشه ، چطور میشه کاربر از داخل برنامه مشخص کنه که از چه عددی شروع بشه
و یا اگر این غیر ممکن ، آیا به شیوه دیگه ای میشه در دیتا بایند شروع شماره ردیف بجای عدد یک از عدد دیگه ای شروع کرد
سه شنبه 05 خرداد 1394, 15:18 عصر
سوالات قبلی رو که کسی جواب نداد (هم سوالات بنده و دو دوست دیگه)
.
.
.
چطور توی استیمول یک صفحه اصلی واسه گزارش درست کنیم ، که فقط لوگو و نام شرکت باشه
و از صفحه دوم اطلاعات دیتا سورس و ... رو نمایش بده !؟
aslan
سه شنبه 05 خرداد 1394, 18:05 عصر
سوالات قبلی رو که کسی جواب نداد (هم سوالات بنده و دو دوست دیگه)
.
.
.
چطور توی استیمول یک صفحه اصلی واسه گزارش درست کنیم ، که فقط لوگو و نام شرکت باشه
و از صفحه دوم اطلاعات دیتا سورس و ... رو نمایش بده !؟
سلام
از ReportTitleBand استفاده کنید و اندازه ارتفاع اونو برابر ارتفاع صفحه تون قرار بدین
و یا
در دیزاین گزارشتون دو تا Page قرار بدین : Page1 برای چیزی که میخواین و
Page2 برای DataBand
استیمول خودش اول Page1 را نشون میده و بعدا اطلاعات Page2 را
موفق باشید
userid1
شنبه 16 خرداد 1394, 16:08 عصر
با سلام وعرض خسته نباشید خدمت دوستان
من جدیدا استیمول سافت را نصب کردم. هنگامی که ریپورت را روی فرم قرار میدهم گزینه های آن بخصوص دیزاینر آن با راست کلیک نیست . ایا اشکال در نصب است؟
milad.biroonvand
پنج شنبه 21 خرداد 1394, 19:16 عصر
سلام
چطور می تونم در استیمول یک سطر رو معمولی شروع کنم و سطر بعدی رو با فاصله شروع کنم و همینطور تا آخر یکی معمولی یک با فاصله باشه؟
برای مثال فرض کنید یک ستون نوشته شده باشه توضیح
سلام
سلام
pcb20parse
یک شنبه 24 خرداد 1394, 08:42 صبح
سلام دوستان چه طوری میشه تو استیمول وقتی گزارشی میگیری، گزارش بعدی رو ادامه همون صفحه گزارش نشون بده نه داخل یه صفحه جدید؟
milad.biroonvand
یک شنبه 24 خرداد 1394, 10:33 صبح
سلام
چطور میتونم خروجی بصورت زیر در بیارم، به طوری که 4 تا ست داشته باشم، شاگر اول ها از یک دیتاست، شاگر دوم ها از یک دیتاست، شاگر سوم ها از یک دیتاست، و شاگر چهارم ها از یک دیتاست باشند.
فاطمه حق پرست
پنج شنبه 28 خرداد 1394, 23:54 عصر
سلام
من دارم یه برنامه می نویسم نمیدونم چرا تا ی تغییری توی فرم میدم بعد از اجرا همون فرم قبل را نمایش میده.
چیکار کنم؟
فاطمه حق پرست
پنج شنبه 28 خرداد 1394, 23:55 عصر
اسم پایگاه داده کجاس؟
bloodymary
یک شنبه 31 خرداد 1394, 08:56 صبح
سلام به همه ی دوستان.
من یه پروژه MVC دارم که توش با استفاده از NHibernate از دیتابیس داده میخونم و توی یه لیست از obj ذخیره میکنم. چطوری میتونم از همون لیست استفاده کنم برای پر کردن گزارش stimul که دوباره نخوام query مستقیم بزنم؟؟
علی فتحی
دوشنبه 01 تیر 1394, 01:54 صبح
غیر فعال بودن نوار ابزار در استیمول:
سلام دوستان نوار ابزار در استیمول حالت غیر فال داره لطفا راهنمایی فرمایید:
pouria_bayat
یک شنبه 07 تیر 1394, 13:57 عصر
سلام و وقت بخیر به همه اساتید، مدتی هست که برای گرفتن گزارش های برنامه ام از استیمول ریپورت استفاده میکنم اما سوالی که دارم اینه که میشه تنها از یک فایل mrt برای تهیه چندین گزارش یا به عبارتی چندین Business Object استفاده کرد؟
برای توضیح بیشتر:
فرضا من دوتا Business Object درست میکنم و فیلدهای جداول اون رو توی Design درست میکنم و برای هرکدام از این Business Object ها یک Page ایجاد میکنم با Footer و هدر های جداگانه.
حال دو صفحه با دو جدول جداگانه داریم، اما مشگل کار اینجاست وقتی برای اطلاعات رو برای نمایش ارسال میکنیم چطور می تونیم براساس نوع Business Object ارسالی اون یکی صفحه رو نشون نداد؟
من تای اینجای کار رفتم و مشگل من اینجاست که هردو صفحه رو نشون میده در صورتی که یکی از صفحات درونش اطلاعات هستش.
برای ساده تر کردن موضوع و توضیح بیشتر میشه گفت دو نوع گزارش توی یک mrt با دو صفحه مختلف ایجاد شده که اگر اطلاعات رو به mrt مورد نظر ارسال کنیم گزارش به خوبی نمایش داده میشه اما یکی از صفحات اطلاعاتی ندارد و باید توی اون گزارش نشان داده نشود، بر اساس نوع گزارش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
haamidd
دوشنبه 08 تیر 1394, 22:17 عصر
در asp.net من چطور میتونم یک datatableایی رو به stimulsoft پاس بدم و اون خودش اتوماتیک فقط اون رو نمایش بده؟
بدون هیچ عمل خاصی.
ممنون میشم راهنماییم کنید
haamidd
جمعه 12 تیر 1394, 10:17 صبح
کسی نبود دوستان جوال مارو بده؟
prans_tork
چهارشنبه 17 تیر 1394, 19:46 عصر
سلام
من stimulsoft رو نصب کردم ولی وقتی stiReport رو روی فرم اضافه میکنمش، هیچ اسمارت تگی نداره و حتی وقتی روش کلیک راست میکنم هیج گزینه ای به نام Design و یا ... نداره
لطفاً راهنماییم کنید
haamidd
پنج شنبه 18 تیر 1394, 12:43 عصر
کسی نیست یه راهنمایی کنه مارو؟
prans_tork
پنج شنبه 18 تیر 1394, 14:06 عصر
کسی نیست یه راهنمایی کنه مارو؟
برای مثال:
OleDbConnection con = new OleDbConnection(); con.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=|DataDirectory|\Test.accdb";
OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
cmd.CommandText = "select * from person";
cmd.CommandType = CommandType.Text;
cmd.Connection = con;
OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(cmd);
DataTable dt = new DataTable();
con.Open();
da.Fill(dt);
//dataGridView1.DataSource = dt;
con.Close();
//------------------------Report
stiReport1.Load("Report.mrt");
stiReport1.RegData("DT1", dt);
stiReport1.Show();
prans_tork
جمعه 19 تیر 1394, 11:05 صبح
سلام
من stimulsoft رو نصب کردم ولی وقتی stiReport رو روی فرم اضافه میکنمش، هیچ اسمارت تگی نداره و حتی وقتی روش کلیک راست میکنم هیج گزینه ای به نام Design و یا ... نداره
لطفاً راهنماییم کنید
مشکل و راه حل رو پیدا کردم جهت دوستانی که همچین مشکلی دارن:
مشکل: ظاهرا کرک نسخه 2014.3 مشکل داره و همه همین مشکل رو پیدا میکنن با نصبش
راه حل: نسخه 2014.2 رو نصب و کرک کنید (مشکل کاملا برطرف میشه)
milad.biroonvand
سه شنبه 23 تیر 1394, 18:46 عصر
من میخوام وقتی یک شی data رو روی صفحه اوردم دقیق بیاد تو یک پنل، ولی وقتی اضافه می کنم میره وسط صفحه.
چکار کنم انعطاف پذیر بشه؟
یا چکار کنم که یک تکس باکس بصورت تکراروار بیاد به اندازه دیتاتیبلی که میفرستیم توش) ؟
tara1367
یک شنبه 04 مرداد 1394, 11:11 صبح
سلام
من با کد یک گزارش کاملا پویا استیمول طارحی کردم. فقط نمی دونم چطور میتونم اعداد رو با کد سه رقم سه رقم از هم جدا کنم.
اینم کد:
StiReport stiR = new StiReport();
stiR.Load(Application.StartupPath + ("\\RCustomReport.mrt"));
StiPage pagestiR = stiR.Pages[0];
pagestiR.PaperSize = System.Drawing.Printing.PaperKind.A4;
//StiReport report = new StiReport();
stiR.ScriptLanguage = StiReportLanguageType.CSharp;
//Add data to datastore
stiR.RegData("view", dataView);
//Fill dictionary
stiR.Dictionary.Synchronize();
StiPage page = stiR.Pages.Items[0];
page.Orientation = StiPageOrientation.Landscape;
page.Margins.Left = 0.5;
page.Margins.Right = 0.5;
//Create Table
StiTable table = new StiTable();
table.Name = "Table1";
table.AutoWidth = StiTableAutoWidth.Table;
table.AutoWidthType = StiTableAutoWidthType.FullTable;
table.ColumnCount = sender.ColumnCount;
table.RowCount = 2;
table.HeaderRowsCount = 1;
table.FooterRowsCount = 0;
table.Width = page.Width;
table.Height = page.GridSize;
table.DataSourceName = "view" + dataView.Table.TableName;
page.Components.Add(table);
table.CreateCell();
table.TableStyle = StiTableStyle.Style11;
int indexHeaderCell = sender.ColumnCount - 1;
int indexDataCell = sender.ColumnCount * 2 - 1;
int n = 0;
while (n < sender.ColumnCount)
{
//Set text on header
StiTableCell headerCell = table.Components[indexHeaderCell] as StiTableCell;
headerCell.Text.Value = sender.Columns[n].HeaderText;
headerCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
headerCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
headerCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
headerCell.WordWrap = true;
headerCell.Font = new System.Drawing.Font("B nazanin", 9F, System.Drawing.FontStyle.Bold);
headerCell.Height = 3;
headerCell.Width = 1;
StiTableCell dataCell = table.Components[indexDataCell] as StiTableCell;
dataCell.Text.Value = "{view" + dataView.Table.TableName + "." + Stimulsoft.Report.CodeDom.
StiCodeDomSerializator.ReplaceSymbols(sender.Colum ns[n].Name) + "}";
dataCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
dataCell.ShrinkFontToFit = true;
dataCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
dataCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
dataCell.Font = new System.Drawing.Font("B nazanin", 9F, System.Drawing.FontStyle.Regular);
dataCell.Format = "N0";
indexHeaderCell--;
indexDataCell--;
n++;
}
stiR.Render(false);
stiR.Show();
tolid123456789
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 12:10 عصر
سلام
من یک تکست باکس در vb.net دارم که یک عدد رو به صورت تاریخ شمسی نشون میده. مثلا 940508
حالا اون رو در استیمول ریپورت آوردم می خوام بدونم چه جوری میشه فرمت تکست باکس رو در استیمل طوری تعریف کرد که عدد من تبدیل بشه به 1394/05/08
با تشکر
tolid123456789
یک شنبه 11 مرداد 1394, 20:45 عصر
سلام
دوستان لطفا کمک کنید.
tolid123456789
سه شنبه 13 مرداد 1394, 09:42 صبح
سلام
من دو مقدار از بانک اطلاعاتی sql از نوع decimal دارم . حالا در استیمول می خوام این دو تا رو به هم تقسیم کنم از گزینه New calculated column استفاده کردم و این دو فیلد رو به هم تقسیم کردم.زمانی که در قسمت type نوع decimal رو انتخاب می کنم بدون مشکل این دو عدد رو بر هم تقسیم می کنه و خروجی رو به صورت عدد صحیح نشون میده.
در صورتیکه من می خوام خروجی اعشاری باشه.وقتی decimal رو در قسمت type پنجره calculated column به float تغییر میدم error میده و گزارش رو نشون نمیده.
چه راهی رو برای رفع این مشکل پیشنهاد می دید؟
با تشکر
aftab2015
سه شنبه 13 مرداد 1394, 17:25 عصر
سلام
ببخشید من یه گزار ش با استمول ساخته بودم ولی درایور چاپگر رو که نصب کردم اندازه ها در گزارشم تغییر کرده و بزرگتر شدند میدونید علت چیه؟
ممنون
tolid123456789
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 09:01 صبح
سلام
فکر کنم وقتی یک چاپگر رو پیش فرض پرینترهامون قرار می دیم برگه ها با مشخصات مربوط به سایز کاغذ و نوع پرینتر تغییر می کنند و باید دوباره اندازه ها رو بر اساس پرینتر جدید ست کنید.
البته حتما از دوستان دیگه هم کمک بگیرید شاید راه دیگه ای وجود داشته باشه که من نمی دونم.
tolid123456789
چهارشنبه 14 مرداد 1394, 09:08 صبح
سلام
من با کد یک گزارش کاملا پویا استیمول طارحی کردم. فقط نمی دونم چطور میتونم اعداد رو با کد سه رقم سه رقم از هم جدا کنم.
اینم کد:
StiReport stiR = new StiReport();
stiR.Load(Application.StartupPath + ("\\RCustomReport.mrt"));
StiPage pagestiR = stiR.Pages[0];
pagestiR.PaperSize = System.Drawing.Printing.PaperKind.A4;
//StiReport report = new StiReport();
stiR.ScriptLanguage = StiReportLanguageType.CSharp;
//Add data to datastore
stiR.RegData("view", dataView);
//Fill dictionary
stiR.Dictionary.Synchronize();
StiPage page = stiR.Pages.Items[0];
page.Orientation = StiPageOrientation.Landscape;
page.Margins.Left = 0.5;
page.Margins.Right = 0.5;
//Create Table
StiTable table = new StiTable();
table.Name = "Table1";
table.AutoWidth = StiTableAutoWidth.Table;
table.AutoWidthType = StiTableAutoWidthType.FullTable;
table.ColumnCount = sender.ColumnCount;
table.RowCount = 2;
table.HeaderRowsCount = 1;
table.FooterRowsCount = 0;
table.Width = page.Width;
table.Height = page.GridSize;
table.DataSourceName = "view" + dataView.Table.TableName;
page.Components.Add(table);
table.CreateCell();
table.TableStyle = StiTableStyle.Style11;
int indexHeaderCell = sender.ColumnCount - 1;
int indexDataCell = sender.ColumnCount * 2 - 1;
int n = 0;
while (n < sender.ColumnCount)
{
//Set text on header
StiTableCell headerCell = table.Components[indexHeaderCell] as StiTableCell;
headerCell.Text.Value = sender.Columns[n].HeaderText;
headerCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
headerCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
headerCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
headerCell.WordWrap = true;
headerCell.Font = new System.Drawing.Font("B nazanin", 9F, System.Drawing.FontStyle.Bold);
headerCell.Height = 3;
headerCell.Width = 1;
StiTableCell dataCell = table.Components[indexDataCell] as StiTableCell;
dataCell.Text.Value = "{view" + dataView.Table.TableName + "." + Stimulsoft.Report.CodeDom.
StiCodeDomSerializator.ReplaceSymbols(sender.Colum ns[n].Name) + "}";
dataCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
dataCell.ShrinkFontToFit = true;
dataCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
dataCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
dataCell.Font = new System.Drawing.Font("B nazanin", 9F, System.Drawing.FontStyle.Regular);
dataCell.Format = "N0";
indexHeaderCell--;
indexDataCell--;
n++;
}
stiR.Render(false);
stiR.Show();
سلام روی تکست باکس مورد نظرتون در استیمول راست کلیک کنید و گزینه Text Format رو بزنید
سپس در پنجره ای که باز میشه Number رو انتخاب کنید و در گزینه هایی که در سمت راست نمایش داده میشه تغییرات زیر رو اعمال کنید:
Use Group Separator=True
Use Local Setting=False
Decimal Digits=2 اگر بخواید قسمت اعشاری 2 رقم داشته باشه و یا هر تعدادی که می خواید رو در این قسمت وارد کنید
موفق باشید
jposhtdary
یک شنبه 18 مرداد 1394, 11:46 صبح
سلام
یک سوال داشتم
من یک لیست دارم اونجا چند ردیف را انتخاب میکنم و دکمه ی چاپ رو میزنم الان میخوام تو گزارشم این چند ردیفی که انتخاب کردم رو به صورت گروه بندی هر یک در یک صفحه نمایش دهم
ممنون میشم در این کار کمکم کنید
این کارو با کریستال رپورت بلدم ولی فقط با استیمول گیرم
الان منتظر اینم یکی یک کمک بهم بکند
yashilmarket
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 18:03 عصر
سلام دوستان
به یک مشکلی برخوردیم که هرچقدر گشتم راهکاری براش پیدا نکردم
برای پروژه از Layout استفاده کردیم و زمانی که ار روال عادی استفاده از Actionresault ها در کنترلر و ویوورها در ویو استفاده می کنیم و Layout بر روی تم ست شده باشه،خروجی گزارش فقط تولبار گزارش هست اما زمانی که Layout = null; باشه خروجی بدون layout و گزارش به صورت کامل نمایش داده میشه
برای حل این مشکل از iFrame استفاده کردیم و به ازای هر گزارش یک ویو جدید درست کردیم که هم حجم پروژه زیاد شده و هم سرعت لود گزارش کم میشه
دوستان راه حل دیگه ای سراغ ندارید برای این مشکل؟
bzolmajd
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 18:49 عصر
سلام
من گزارشی مطابق شکل طراحی کردم. آیا امکانش هست محل قرار گرفتن این فیلدها رو بشه با کد نویسی در C# جابجا کرد و با متغییرهایی که میدم تنظیم کنیم.
متشکرم
134189
narges_j
چهارشنبه 04 شهریور 1394, 01:30 صبح
سلام
من نرم افزار استیمول را با ک.ر.ک نصب کردم. روی سیستم خودم کلمه DEMO را نشان نمی دهد ولی روی سیستم مشتری این کلمه را در همه گزارشات نشان می دهد.
لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم
با تشکر
narges_j
پنج شنبه 05 شهریور 1394, 17:57 عصر
لطفا اگر کسی راه حلی برای این مشکل داره کمک کنه:ناراحت:
jsh649
شنبه 07 شهریور 1394, 09:40 صبح
سلام. من یک نرم افزار برای مدیریت تعمیرگاه دارم می نویسم. با قایلیت ثبت مشتری. با دیتابیس اکسس. و زبان سی شارپ. میخوام وقتی کاربر روی یک سطر یا ردیف کلیک میکنه و اون رو انتخاب میکنه با زدن دکمه چاپ فقط از اون سطر فقط پرینت بگیره!
یعنی اطلاعات اون مشتری مثلا یه رسید برای اون مشتری چاپ کنه. :متفکر:
yosef_ghobadi
سه شنبه 17 شهریور 1394, 13:59 عصر
با سلام لطفا سوالات و مقاله ها و .. مربوط به StimulReport رو در اینجا مطرح کنید
یک لینک مفید در این زمینه
http://barnamenevis.org/showpost.php?p=327725
سلام
من یه مشکلی با استیمول دارم اونم اینه که وقتی برای اولین بار چاپ گزارش رو میزنم همه چی درست کار میکنه ولی وقتی صفحه نمایش گزارش رو میبندم و دوباره چاپ گزارش رو میزنم در صفحه گزارش چیزی نشون نمیده
خیلی گیرم:ناراحت:
اینم کدی که نوشتم:
DataTable dt = (dtGridGPersonel.DataSource as DataTable);
stiReport1.Load("GPersonel.mrt");
stiReport1.RegData(dt);
stiReport1.Show();
yosef_ghobadi
سه شنبه 17 شهریور 1394, 14:06 عصر
سلام
من یه مشکلی با استیمول دارم اونم اینه که وقتی برای اولین بار چاپ گزارش رو میزنم همه چی درست کار میکنه ولی وقتی صفحه نمایش گزارش رو میبندم و دوباره چاپ گزارش رو میزنم در صفحه گزارش چیزی نشون نمیده
از دوستان کسی میتونه کمک کنه
اینم کدی که نوشتم:
stiReport1.RegData(dt);
stiReport1.Show();
yosef_ghobadi
سه شنبه 17 شهریور 1394, 14:11 عصر
سلام به همه ...
دوستان چطور مقدار دو تا تکست رو از هم کم کنم و بریزم توی تکست دیگه !؟
.
.
.
عکس ضمیمه
داخل برنامه کم کن بعد بفرست به گزارش
se8820726
سه شنبه 17 شهریور 1394, 14:20 عصر
سلام
من stimulsoft report.ultimate v2014.3 و stimulsoft report.net v2015.1 رو دارم
میخوام یه فایل dll به گزارشم اضافه کنم و ازش استفاده کنم
اما گزینه referenced assemblies تو قسمت Report : Report وجود نداره !!
لطفا منو راهنمایی کنید
135099
yosef_ghobadi
چهارشنبه 18 شهریور 1394, 02:39 صبح
سلام
من Stimulsoft report رو از soft98.ir دانلود کردم
نمام آیکون های استیمول میاد و بنظر درست نصب شده
ولی تو وی بی وقتی روی کنترلش کلیک راست می کنم چیز خاصی نشون نمی ده (ولی تو نسخه اصلی سایتش کلی تنظیمات داره)
وفتی هم برنامه رو اجرا می کنم خطا می ده
می گه stimulsoft.report.designe.dllرو پیدا نمی کنه
با gac دولاره نصیش می کنم
ولی همچنان حطا می ده
ممنون می شم کسی راهنمایی کنه
نسخه ویژوالم 2013 و نسخه استیمول 2013v3 هستش
:گیج::گیج:
نسخه 2012v2 رو نصب کن
yosef_ghobadi
چهارشنبه 18 شهریور 1394, 23:09 عصر
سلام
از دوستان کسی میتونه کمک کنه
اینم کدی که نوشتم:
stiReport1.RegData(dt);
stiReport1.Show();
بنده با اینکه این سوالمو همه جا مطرح کردم هیج جوابی براش پیدا نشد ولی بالاخره خودم جواب این سوال رو پیدا کردم.حالا پاسخ رو مینویسم تا کسایی که مشکل من رو داشتند به جواب برسند.
فقط کافی به جای اینکه کامپوننت StiReport رو از جعبه ابزار به فرم بندازند،در برنامه موقع گزارشگیری یک نمونه از آن بسازند.همین
موفق باشید
MOR_MS
جمعه 20 شهریور 1394, 19:29 عصر
با سلام
من یک سند حسابداری طراحی کردم که می خوام توضیحات ردیف بستانکارش نسبت به ردیف بدهکارش حدود دوسانت جلوتر باشد چطوری باید این کار را انجام بدم
با تشکر
lz20cracker
جمعه 20 شهریور 1394, 21:26 عصر
با سلام من یه گزارش با واسه وب طراحی کردم ، حالا توی این گزارس من دور دیتا رو border دادم تا شبیه جدول شه، بعد این حاشیه هر 10 خط یکبار مخفی میشه حالا اینو چطوری درست کنمش
fa_karoon
یک شنبه 22 شهریور 1394, 00:30 صبح
سلام دوستان
من یه جدول فاکتور دارم که تو اون IDیه جدول سازمانم قرار داره و IDیه همین جدول فاکتورم یعنی factorID در جدول دیگری قرار دارد که کالاهای هر فاکتور ثبت شده یعنی یه جدول واسط که FactorID و WareID ها در اون قرار دارند حالا من می خوام ID سازمان رو به عنوان پارامتر به گزارشم بفرستم و لیست فاکتورها به همراه کالاهای هر فاکتور دیده بشه.
سوالم اینجاست که چه جوری به ازای هر رکورد از فاکتور، رکوردهای جدول کالاهای فاکتور که مربوط به این فاکتور هستند دیده بشن برای مثال
---------------------------------------------------------------------------------------------
| کد فاکتور 12 | تاریخ ثبت 94/05/05 | وضعیت بررسی : بررسی شد|
--------------------------------------------------
کالاها
خودکار 4 عدد 400 تومان
دستمال 20 عدد 500 تومان
-----------------------------------------------
کد فاکتور 20 | 94/06/05 | وضعیت بررسی : تامین اعتبار |
کالاها
بیسکویت 30 عدد 200 تومان
دستمال 40 عدد 90 تومان
.
.
.
lz20cracker
سه شنبه 24 شهریور 1394, 08:52 صبح
با سلام
من توی گزارش هام از فونت B Yekan ایتفاده کردم ، حالا سایتم رو که با MVC هست توی سرور آپلود کردم ، اما حالا فونت گزارش و Export اون شده tahoma ولی توی سیستم خودم به درستی کار میکنه.
میدونم که مشکل از به احتمال زیاد اینکه که فونت من روی سرور وجود تداره ، حالا باید چجوری فونت خودم رو در زمان Export و یا اجرا و چاپ گزارش استفاده کنم.
uness12
چهارشنبه 08 مهر 1394, 08:07 صبح
سلام دوستان یک سوال دارم چطوری یک دیتا رو مثلا کارت امتیاز (تصویر زیر) به تعداد مشخص که توسط یک stored procedure مشخص میشود تکرار کنم؟
مثلا یک عضو دارای 14 کارت امتیاز میباشد حالا چطوری 14 تا کارت امتیاز رو تولید کنم؟
135590
اینم خروجی کوئری که از stored procedure میگیرم
135591
مثلا عضو شماره 10000014 دارای 8 کارت امتیاز است چطوری به ترتیب هر عضو کارت امتیاز مخصوص هر عضو را تولید کنم؟
uness12
چهارشنبه 08 مهر 1394, 09:32 صبح
دوستان خواهش میکنم خیلی گیرم
ژیار رحیمی
چهارشنبه 08 مهر 1394, 11:59 صبح
دوست عزیز به ویدئوهای آموزشی شرکت استمول مراجعه کن
http://www.stimulsoft.com/en/videos?tags=ultimate
uness12
چهارشنبه 08 مهر 1394, 12:21 عصر
ممنون از توجهتون ولی آموزشی در این باره پیدا نکردم. تا حالا کسی به چنین مشکلی برنخورده؟ لطفا کمک کنین خیلی گیرم و وقت کافی ندارم.
aslan
چهارشنبه 08 مهر 1394, 16:36 عصر
سلام دوستان یک سوال دارم چطوری یک دیتا رو مثلا کارت امتیاز (تصویر زیر) به تعداد مشخص که توسط یک stored procedure مشخص میشود تکرار کنم؟
مثلا یک عضو دارای 14 کارت امتیاز میباشد حالا چطوری 14 تا کارت امتیاز رو تولید کنم؟
135590
اینم خروجی کوئری که از stored procedure میگیرم
135591
مثلا عضو شماره 10000014 دارای 14 کارت امتیاز است چطوری به ترتیب هر عضو کارت امتیاز مخصوص هر عضو را تولید کنم؟
سلام
ببینید اگر مثل این تصویر میخواهید تا براتون روش کار را توضیح بدم ...................
135597
uness12
چهارشنبه 08 مهر 1394, 19:30 عصر
بله،با تشکر از توجه شما ، فقط میخوام کارت ها به تعدادی که در کوئری مشخص میشوند تکرار شوند اگر توضیح دهید ممنون میشوم.
uness12
چهارشنبه 08 مهر 1394, 20:59 عصر
سلام
ببینید اگر مثل این تصویر میخواهید تا براتون روش کار را توضیح بدم ...................
135597
منتظرم دوست عزیز ...........
aslan
چهارشنبه 08 مهر 1394, 21:49 عصر
بله،با تشکر از توجه شما ، فقط میخوام کارت ها به تعدادی که در کوئری مشخص میشوند تکرار شوند اگر توضیح دهید ممنون میشوم.
فکر کنم تصاویر گویا باشه :
یک SubReport در داخل DataBand صفحه ( به گروهبندی هم دقت شود )
و تنظیم Event Befor Print دیتاباند SubReport
, .......
uness12
چهارشنبه 08 مهر 1394, 23:09 عصر
خیلی ممنون جوابمو گرفتم.
p.mohammad
پنج شنبه 09 مهر 1394, 16:58 عصر
با سلام خدمت اساتید عزیز
مشکل من اینجوریه که وقتی یک بار گزارش میگیرم از اطلاعاتم مشکلی نداره ولی وقتی یه رکرد رو حذف یا ویرایش یا ثبت کنم و دوباره گزارش بگیرم همون گزارش قبلی رو نشون میده و باید یک بار فرم رو ببندم و باز کنم تا اطلاعات جدید تو گزارش اعمال شود و گزارش جدید رو به جای گزارش قبلی به من نشون بده .
با تشکر.
135618
rerzaz
سه شنبه 05 آبان 1394, 07:27 صبح
سلام اساتید عزیز C#
من یک گزارش با stimulreport گرفتم که یه مشکلی دارم اینکه اگر حرف انگلیسی و فارسی توی یک متن باشه از چپ شروع می کنه نمایش دادن مثل عکس زیر
136289
در صورتی که اصل متن اینه
متوسطه عمومي, پيش دانشگاهي, علوم تجربي پيش دانشگاهي *B-289/1-شيمي 1 و 2 , دانش آموز *B-290/2-زیست شناسی, دانش آموز
توی ریپورت اکسس درست نشون میده ولی توی stimulreport اینطوری میشه ، مشکل از کجاست؟
meysam_b
چهارشنبه 27 آبان 1394, 12:42 عصر
با سلام
من یک dataveiw رو پاس دادم به استیمول نمایش هم داده شده و درسته تنها مشکل اینجاست که بجای نمایش چک باکس برای فیلد های بولین مقدار true و false نشون میده
چطوری بگمکه این رو چک باکس بزاره ممنونم
tolid123456789
شنبه 07 آذر 1394, 17:21 عصر
سلام
من یک گزارش با استیمل ریپورت ساختم
گزارش رو نمایش می ده ولی وقتی دارم در نمای نمایش گزارش save as به excel رو می زنم error میده.
frame work نرم افزار طراحی شده 3.5 (VB.net) وشه پس از زدن دکمه save as \ excel ارور میده.
لطفا راهنمایی کنید
tarzan67
یک شنبه 15 آذر 1394, 11:44 صبح
سلام کسی میدونه چطور میشه تو stimullreport line chart مقدار پیشفرض محور x ,y را تعیین کرد
یعنی خودش ماکسیمم x و y را تعیین نکنه
مثل این عکس
137278
ممنون
smailvb
چهارشنبه 18 آذر 1394, 22:53 عصر
سلام ...
آقا يكم درباره StimulReport توصيح بديد بدونيم براي كدام شركت و اصلا" چجوري كار مي كنه و يا حداقل لينك دانلودي .. يه چيزي كه به ازش استفاده كرد براي شروع كار بد نيست...
سلام مهندس
لینک دانلود
http://dl2.soft98.ir/programing/component/Stimulsoft.Reports.Ultimate.2012.1.Build.2012.05.0 4.rar
موفق باشید
h.gheidrlou
جمعه 27 آذر 1394, 00:51 صبح
[QUOTE=yosef_ghobadi;2261907]بنده با اینکه این سوالمو همه جا مطرح کردم هیج جوابی براش پیدا نشد ولی بالاخره خودم جواب این سوال رو پیدا کردم.حالا پاسخ رو مینویسم تا کسایی که مشکل من رو داشتند به جواب برسند.
فقط کافی به جای اینکه کامپوننت StiReport رو از جعبه ابزار به فرم بندازند،در برنامه موقع گزارشگیری یک نمونه از آن بسازند.همین
موفق باشی
باتشکر ولی برای ارسال تاریخ و ساعت به گزارش خطا میزنه و به مشکل برخوردم در صورتیکه اون مشکلم براحتی حل شد
bhmthe
چهارشنبه 02 دی 1394, 13:26 عصر
137617
من توی پروژه ام به مشکل خوردم 2-3 تا ارور میده
یکی نمیدونم چطوری Stimulsoft.Base نصب کنم و .NETFramework,Version=v4.5
نمیدونم چرا ارور میده با وجود این که هر دوتاش هم نصب کردم
NET Framework 4.6.1
NET Framework 4.5.3
ارورهای دیگه تلریک درست کردم
و در آخر عکس زیر ارور در هنگام اجرای نرم افزار هست
137618
لطفا راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم
ممنون
pooya_friend
دوشنبه 14 دی 1394, 08:55 صبح
137617
من توی پروژه ام به مشکل خوردم 2-3 تا ارور میده
یکی نمیدونم چطوری Stimulsoft.Base نصب کنم و .NETFramework,Version=v4.5
نمیدونم چرا ارور میده با وجود این که هر دوتاش هم نصب کردم
NET Framework 4.6.1
NET Framework 4.5.3
ارورهای دیگه تلریک درست کردم
و در آخر عکس زیر ارور در هنگام اجرای نرم افزار هست
137618
لطفا راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم
ممنون
سلام دوست عزیز برنامه شما error داره قرار نیست اجرا بشه!! شما stimulsoftنصب کردی dllهای اون رو اضافه کنید.پنج تا dllهست.stimulsoft.report---sstimulsoft.report.win--stimulsoft.win---- stimulsoft.report--stimulsoft.base
rezgar_roshan
سه شنبه 15 دی 1394, 22:30 عصر
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید و دوستان گرامی
یه سوالی داشتم با اینکه قبلا مطرح شده ولی پاسخی قابل قبول پیدا نکردم. به هر حال ممنون میشم راهنمایی بفرمائین.
در یک گزارش استیمول سافت چطوری عددی را که در داخل خود گزارش جمع شده و متغیره رو به صورت حروفی نوشت. یا با استفاده از امکانات داخلی استیمول یا با استفاده از dll خارجی. چون با استفاده از یه dll در داخل برنامه عددهای دیگه ای به حروف تبدیل کردم آیا میتونم با استفاده از همون dll در گزارش نیز عددها رو به صورت حروفی بنویسم؟؟
با تشکر و قدردانی
rezgar_roshan
یک شنبه 20 دی 1394, 22:45 عصر
کسی نبود کمکمون کنه. منتظر کمک دوستان و اساتید هستیم
ژیار رحیمی
پنج شنبه 24 دی 1394, 23:47 عصر
سلام دوست گرامی با استفاده از توابع String خود استیمول به آسانی قابل تبدیل هست نام تابع (ToWordsFa(long هست یا داخل TextBox بصورت زیر فراخوانی نمایید
{ToWordsFa((long)جمع_کل)}
rezgar_roshan
جمعه 02 بهمن 1394, 09:35 صبح
سلام دوست گرامی با استفاده از توابع String خود استیمول به آسانی قابل تبدیل هست نام تابع (ToWordsFa(long هست یا داخل TextBox بصورت زیر فراخوانی نمایید
{ToWordsFa((long)جمع_کل)}
با تشکر از شما دوست و استاد گرامی
ببخشید من سطح سواد برنامه نویسیم پایینه.
چطوری عددی که قبلا توی یه TextBox دیگه بدست اومده رو به جای long بنویسیم. یا به جای long در دستور شما, آدرس یه TextBoxبهش بدیم.
ژیار رحیمی
پنج شنبه 08 بهمن 1394, 17:52 عصر
دوست گرامی در stimul شما میتونی نام Variable ها و نام ستون های دیتاسورس رو بصورت فارسی نام گذاری کنی در پست قبلی(جمع_کل) نام متغییر هست و (long) که قبل آن آورده شده برای تبدیل نوع متغییر (جمع_کل) می باشد.
برای تبدیل مقدار داخل TextBox به long یا نوع های دیگر از متد Parse بصورت زیر انجام میشود
long.Parse(Text1.Text)
arfaie
یک شنبه 11 بهمن 1394, 21:34 عصر
باسلام خدمت دوستان گرامی
من توی چاپ بک صفحه از استیمول استفاده کردم
اطلاعاتی که میخوام چاپ کنم،همون مقادیر توی تکست باکس ها هستن!
و تکست باکس ها از طریق دیتا بیس پر میشن(با یه سلکت از دیتا بیس!)
حالا من میخوام این صفحه رو سمت وب،بدن نشان دادن viewer خروجی pdf بگیرم!
کداهایی که استفاده کردم اینا هستن:
var path = System.Web.HttpContext.Current.Server.MapPath("/") + "Administrator\\Reports\\";
report.Load(path + "Print.mrt");
string con = ConfigurationManager.ConnectionStrings["JDTCMSNEWEntities"].ConnectionString;
report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("connection", con));
report.Dictionary.Variables["tarix"].Value = (string)Session["tarix"];
report.Dictionary.Variables["time"].Value = (string)Session["time"];
report.Dictionary.Variables["shahr"].Value = (string)Session["shahr"];
report.Dictionary.Variables["tell"].Value = (string)Session["tell"];
report.Dictionary.Variables["adress"].Value = (string)Session["adress"];
report.Render();
//Variant 1
StiPdfExportService pdfExport = new StiPdfExportService();
pdfExport.ExportPdf(report, "2.pdf");
ولی وقتی کد اجرا میشه ارور میده:
Keyword not supported: 'metadata'.
report.Render();
ممنون میشم اگه کمکم کنید!
البه من توی این گزارش تمام مقادیر رو با session به صفحه پرینت منتقل کردم و ازشون استفاده کردم
اگه راه حل بهتری باشه ، باز ممنون میشم
جمعه 16 بهمن 1394, 13:36 عصر
سلام
من از Stimulsoft 2014 استفاده می کنم ولی مشکلی که دارم اینه که برای دیتابیس من که SQL CE است هیچ Provider خاصی ارائه نشده و من از طریق فایل های مربوط به SQL CE که در سایت برنامه قرار داده شده تونستم به این دیتابیس وصل بشم اما مشکل اینجاست که در ویزارد مربوط به Datasource نمیشه آدرس رو مثل محیط ویژوال استدیو وارد کرد و اگر به صورت لوکال وارد بشه جواب میده ولی بعد از نصب مسلما این آدرس دیگه صحیح نیست و آدرس اتصال باید از مسیر اجرای برنامه به دست بیاد که نمیشه به شکل معمول در این محیط ویزارد واردش کرد.
این تصویر رشته اتصال که موقع دیباگ بدون مشکل جواب میده :
138842
در صورتیکه من می خوام رشته اتصال به شکل زیر باشه :
"Data Source=" + Application.StartupPath + "\\DataBase.sdf;Password=1234;Encrypt Database=True"
چه کار میشه کرد ؟ لطفا راهنمایی کنید .
ممنون
vB.N3T
دوشنبه 19 بهمن 1394, 21:49 عصر
دوستان من در گزارشم جمع هر ستون رو با sum به دست اوردم
138897
حالا چطور میشه جمع کل.جمع های کل رو به دست آورد
hrhaydari
سه شنبه 20 بهمن 1394, 11:20 صبح
سلام . من یه گزارش تو VB.net درست کردم اما وقتی تو Browser میبینمیش وسط صفحه نیست کاملا. هر کاری هم می کنم نمی تونم مشکلش رو حل کنم . ممنون میشم اگه کسی به این مشکل برخورده راهنماییم کنه :گریه:
hrhaydari
سه شنبه 20 بهمن 1394, 11:23 صبح
رو فرمول ها یا متغیر هات راست کلیک کن اولین گزینه Design و بعد وارد قسمت Summary شو و فیلدت رو انتخاب کن و ذخیره کن.
hrhaydari
سه شنبه 20 بهمن 1394, 11:23 صبح
رو فرمول ها یا متغیر هات راست کلیک کن اولین گزینه Design و بعد وارد قسمت Summary شو و فیلدت رو انتخاب کن و ذخیره کن.
دوستان من در گزارشم جمع هر ستون رو با sum به دست اوردم
138897
حالا چطور میشه جمع کل.جمع های کل رو به دست آورد
vB.N3T
سه شنبه 20 بهمن 1394, 12:22 عصر
دوست عزیز با این کار جمع ستون ها رو به دست میاره من به دست اوردم میخام جمع کل جمع هایی کل رو به دست بیارم ..بازم ممنون
hrhaydari
شنبه 24 بهمن 1394, 05:53 صبح
با سلام.
من یه Report درست کردم با Stimulsoft و Font هاشو با فونت Nazanin تنظیم کردم اما موقع گزارش گیری فونت Nazanin رو نشون نمیده. با فونت Tahoma گزارش رو باز میکنه. کسی میدونه اشکالش چیه؟ ممنونم
tolid123456789
دوشنبه 17 اسفند 1394, 04:49 صبح
سلام
من یک جدول در استیمول نمایش دادم که به شکل زیر است:
A-----B-----C
1-----2-----3
1-----8-----9
1-----9-----7
2-----8-----2
2-----2-----5
سه رکورد اول دارای مقدار 1 است. من می خوام در استیمول ریپورت که جدول بالا رو نشون می ده سه مقدار 1 رو merge کنه و همینطور دو رکوردی که عدد 2 توشه merge بشه
مثل شکل زیر:
139469
لطفا راهنمایی کنید
tolid123456789
دوشنبه 17 اسفند 1394, 10:25 صبح
سلام همین الان راه حل رو پیدا کردم
در تکست باکسی که می خوایم merge بشه در دیزاین استیمول کلیک کنید و برید تو مشخصاتش و گزینه ProcessingDuplicates رو پیدا کنید و از توش گزینه Merge رو بزنید .
به همین سادگی.
ممنون
tolid123456789
دوشنبه 17 اسفند 1394, 10:28 صبح
سلام همین الان راه حل رو پیدا کردم
در تسکت باکسی که می خوایم merge بشه در دیزاین استیمول کلیک کنید و برید تو مشخصاتش و گزینه ProcessingDuplicates رو پیدا کنید و از توش گزینه Merge رو بزنید .
به همین سادگی.
ممنون
tolid123456789
دوشنبه 17 اسفند 1394, 10:28 صبح
البته اگه توضیح بیشتر خواستید از لینک زیر استفاده کنید
لینک توضیح Merge (https://www.stimulsoft.com/en/documentation/online/user-manual/index.html?report_internals_output_text_parameters _processing_duplicates.htm)
esagraphic
پنج شنبه 05 فروردین 1395, 06:32 صبح
مشکل و راه حل رو پیدا کردم جهت دوستانی که همچین مشکلی دارن:
مشکل: ظاهرا کرک نسخه 2014.3 مشکل داره و همه همین مشکل رو پیدا میکنن با نصبش
راه حل: نسخه 2014.2 رو نصب و کرک کنید (مشکل کاملا برطرف میشه)
سلام میشه لینک دانلودشو قرار بدین
aliramazani
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395, 19:18 عصر
چطور میشه سطرها یکی در میان رنگی بشه؟
ghasem110deh
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1395, 09:42 صبح
سلام به همه :-)
دوستان من توی استیمول یه تکست باکس دارم ککه متن نامه در اون نمایش داده میشه ! (عکس ضمیمه)
منتها مشکل اینجاست که نامه هایی که متن شون زیاده توی تکست باکس بطور کامل نمایش داده نمیشن (که طبیعی هم هست:قهقهه:)
چیکار کنم که تکست باکس اندازه بزرگ بشه یا یه تکست باکس دیگه توی یه page دیگه اضافه بشه ... یا چه راهکاری به نظرتون میرسه !
تشکر ....
parsaei
جمعه 31 اردیبهشت 1395, 10:03 صبح
باید خصوصیت CanGrow را برای اون text فعال (True) کنی. همچنین اگه میخوایی بتونه توی دو صفحه بشکنه باید خصوصیت CanBreak را هم برای فعال کنی.
البته من جدیدا استیمال را کنار گذاشتم. چون اجرای تحت وب اون مشکل داره، همچنین در پروژه های ویندوزی و تحت وب نیز بسیار کند عمل می کنه.
رفتم سراغ fast report که عملکردش سریع و عالیه :چشمک:
ghasem110deh
شنبه 01 خرداد 1395, 11:51 صبح
دوستان چطور چاپ صفحه در استیمول رو بصورت پیشفرض روی A5 بزارم !
الان هر کار میکنم باز A4 چاپ میشه
shahab2025
پنج شنبه 06 خرداد 1395, 14:17 عصر
سلام
من از دیتابیسم چند تا فیلد مالی آوردم و در گزارشم گذاشتم
حالا میخوام چند تا تکست باکس هم داشته باشم که زمان گزارش گیری محاسبات ارزش افزوده انجام بده و با نشان بده و با اصل مبلغ هم جمع کنه و نشان بده
ولی نمی فهمم که استیمول چطوری در زمان گزارش گیری میتونه محاسبات انجام بده
لطفا مرا راهنمایی کنید
hesam_tg
پنج شنبه 06 خرداد 1395, 22:07 عصر
سلام. من یه فاکتور درست کردم که در انتهای هر سطر یه فیلد و جمع میکنه لهد فیلد بعدی جمع میکنه تا انتها. ولی سطر اول و صفر میکنه.
{Val1+={tt.phi.
لطفا راهنمایی کنید
salmanbnd
یک شنبه 09 خرداد 1395, 01:57 صبح
سلام خدمت دوستان عزیز
دو تا از جمع های ستونهام به نامهای بدهکار و بستانکار در فوتر قرار دادم، میخوام تفریق انجام بدم(مابه تفاوت رو حساب کنم) و در فوتر نمایش بدم
چیکار کنم؟
NeDa Gholami
سه شنبه 11 خرداد 1395, 11:18 صبح
سلام خسته نباشید.
من میخوام زمان اجرا کاربر بتونه چیدمان گزارش درست کنه . ولی وقتی StiWebDesigner روی صفحه میزارم یک خط سبز زیرش میکشه و این پیغامو میده:
Element StiWebDesigner is not a known . this can accurif there is a compilation error in the web site , or the web.config file is missing
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید. ممنون
Kadilak_8000
دوشنبه 17 خرداد 1395, 01:39 صبح
آقایون من مخم کپک زد از بستی که اینترنت گردی کردم (داخلی و خارجی):گیج:
مثلا یکیش
مشکل 1 : فونت رو B Koodak انتخاب کردم و همه چیز عالی هست (در کامپیوتر خودم البته) ولی در کامپیوتر کلاینت این خطا رو میده در زمان باز شدن گزارش
Font 'B Koodak' dose not support style 'Regular'
مشکل 2 : حالا واسه اینکه مسئله رو دور بزنم ، فونت IRKoodak رو انتخاب کردم ولی یک مشکل دیگه دارم و اعداد فارسی نمیشه
کارایی که در این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?396084-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-stimulsoft)بود هم انجام دادم و نشد که نشد (البته خیلی تاپیک خوندم)
لطفاً راهنمایی در خصوص هر کدام از مشکلات :لبخند:
jython
شنبه 22 خرداد 1395, 16:31 عصر
با سلام
ببخشید من می خواستم به دیتابیسی که در خود ویژوال استادیو ساختم ینی از طریق sql server database file که همون sqlclient هست در stimulsoft بهش متصل بشم ولی اون آیتمی که در stimulsoft هست برای اتصال به خود sql server هست و بانک هایی با خود sql server ایجاد شده خواهشا راهنمایی بکنید چون هر چقدر می گردم نمی تونم به دیتابیسم متصل بشم البته تو استیمول سافت
foad699
دوشنبه 24 خرداد 1395, 20:17 عصر
با سلام لطفا سوالات و مقاله ها و .. مربوط به StimulReport رو در اینجا مطرح کنید
یک لینک مفید در این زمینه
http://barnamenevis.org/showpost.php?p=327725
با سلام من با این ابزار گزارش گیری کار میکنم باتوجه به اینکه تازه کارم لطفا بنده را راهنمایی کنید
من یه مشکلی برخوردم اینکه دیتا سورس مربوط به این گزارش رو یه پروسیجر تعییین کردم که با گرفتن یه کد کاربری عمل میکنه حالا درست نمیدونم چطور باید این کد رو بهش پاس بدم این کد من هست
StiReport rpt1 = new StiReport();
rpt1.Load("stiReport1.mrt");
rpt1.DataSources["ds"].Parameters["@Pcode"].ParameterValue = textBox1.Text;
rpt1.RegData(ds);
rpt1.Show();
با این کد خطایی که میده میگه
object refrence is not set to instance an of an object
narges_j
سه شنبه 25 خرداد 1395, 03:10 صبح
با سلام
من میخوام وقتی گزارش آماده شد این امکان به کاربر بدم که یک سری از سطرها را به دلخواه حذف کنه. آیا میشه در استیمول اینکار کرد؟
با تشکر
bita_naz
چهارشنبه 02 تیر 1395, 21:52 عصر
مشکلم حل شد بالاخره
nader.golab
دوشنبه 07 تیر 1395, 00:13 صبح
از FooterBand استفاده کنید و خاصیت Print On All Pages اون رو بذارید True
سلام و خسته نباشید. من 2 تا Footerband دارم و یکیش تو همه صفحه ها نمایش می ده و یکی دیگش فقط در صفحه آخر.
اون یکی که صفه آخر نمایش داده نمی شه فاصله ایجاد میکنه.
اینم پستی که گذاشتم http://barnamenevis.org/showthread.php?525958-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86-DataBand-%D9%88-FooterBand
salmanbnd
سه شنبه 08 تیر 1395, 08:40 صبح
آقایون من مخم کپک زد از بستی که اینترنت گردی کردم (داخلی و خارجی):گیج:
مثلا یکیش
مشکل 1 : فونت رو B Koodak انتخاب کردم و همه چیز عالی هست (در کامپیوتر خودم البته) ولی در کامپیوتر کلاینت این خطا رو میده در زمان باز شدن گزارش
Font 'B Koodak' dose not support style 'Regular'
مشکل 2 : حالا واسه اینکه مسئله رو دور بزنم ، فونت IRKoodak رو انتخاب کردم ولی یک مشکل دیگه دارم و اعداد فارسی نمیشه
کارایی که در این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?396084-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-stimulsoft)بود هم انجام دادم و نشد که نشد (البته خیلی تاپیک خوندم)
لطفاً راهنمایی در خصوص هر کدام از مشکلات :لبخند:
سلام
ببینید من همچین مشکلی رو داشتم البته با فونت B Titr که در کلاینت می گفت Boldش ساپورت نمیشه. کاری که انجام دادم این بود که Bold تمام متن هایی که فونت B Titr داشت رو برداشتم. مشکل حل شد!
برای شما پیشنهاد می کنم که Bold یا Italic یا Reqular رو بذارید پیش فرض باشه و تغییرش ندید. یا فونت های دیگه استفاده کنید. به نظرم تمام فونت ها رو بررسی کنید، فونتشو تغییر بدید و بذار این موارد پیش فرض باشند
موفق باشید
salmanbnd
سه شنبه 08 تیر 1395, 09:10 صبح
سلام
ممنون میشم بفرمایید به چه صورت این کارو انجام میدین؟
NeDa Gholami
سه شنبه 08 تیر 1395, 10:10 صبح
سلام وققتون بخیر ..
من از StiWebDesigner استفاده میکنم که کاربر بتونه خودش گزارش را تغییر بده .. ولی یک مشکل دارم . اینکه تب دیکشنری رو میخوام از دید کاربر پنهان کنم یا اینکه امکان حذف و اضافه کردن دیتاسورس را نداشته باشه ولی نمیتونم .
و یک مورد دیگه اینکه Alias ها هم نشون داده نمیشن با اینکه show Alias را فعال کردم .
انگار کلا از توی سی شارپ نمیتونم گزارشو کنترل کنم . لطفا راهنمایی کنین .. ممنون
nader.golab
سه شنبه 08 تیر 1395, 11:26 صبح
سلام و خسته نباشید. من 2 تا Footerband دارم و یکیش تو همه صفحه ها نمایش می ده و یکی دیگش فقط در صفحه آخر.
اون یکی که صفه آخر نمایش داده نمی شه فاصله ایجاد میکنه.
اینم پستی که گذاشتم http://barnamenevis.org/showthread.php?525958-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86-DataBand-%D9%88-FooterBand
چی کارررررر کنم.
NeDa Gholami
سه شنبه 08 تیر 1395, 14:49 عصر
سلام
ممنون میشم بفرمایید به چه صورت این کارو انجام میدین؟
توی محیط design بالا سمت راست Select UI Language .. فارسی رو انتخاب کنید
parantezbaz
جمعه 11 تیر 1395, 16:30 عصر
سلام.
من می خواهم گزارش را بر اساس دیتا گرید ویو تنظیم کنم ولی هربار گزارش می گیرم کل داده هام را نشان می دهد. حتی در شکل ساده تر خودم کویری را می نویسم و می فرستم باز هم همین طوره. فکر می کنید مشکل از کجاست؟
myDataClassesDataContext dtContext = new myDataClassesDataContext();
var query = dtContext.rejects.Where(x => x.FATHER.Contains("ب")).ToList();
stiReport2.Load("Report4.mrt");
stiReport2.RegData("DataSource1", query);
stiReport2.Show();
vahidak
یک شنبه 13 تیر 1395, 21:38 عصر
سلام
یه سوال
من یک گزارش دارم با استیمول که میخوام توش سک فیلدو عنوانشو یه بار بنویسه و جلوش تعداد تکرارشو از تو دیتابیس محاسبه کنه و بنویسه
راهنمایی لطفا؟؟
anahid.m
یک شنبه 27 تیر 1395, 09:54 صبح
سلام
ممنون میشم کمکم کنید
من یک دیتا بیس دارم فرمت زیر
کد محصول
تعداد
a123
3
a456
5
a789
2
1 a123
حالا می خوام توی stimul جدولی بسازم که ردیف اول و آخر که کد محصول یکی داره رو جمع که و یک بار نشون بده...جدول اصلی بزرگتره البته فقط نمونه مثال زدم
sarah_pah
دوشنبه 11 مرداد 1395, 09:23 صبح
با سلام
من یه گزارش داینامیک استیمال سافت ایجاد کردم که با یه dropdown و یه باتن پارامتر مورد نظر رو به سمت سرور میفرستیم و دیتا ها رو میگیریم و ریپورت میگیریم مشکل اینجاست که زمانی که میخوای از گزارش اکسپورت اکسل یا هر چیز دیگه ای بگیری اوکیه و انجام میده ولی بلافاصله بعدش بخوای برای یه پارامترهای دیگه ای گزارش استیمال سافت بگیری دوباره همون اکسپورت قبلی رو به وجود میاره یعنی اگه بار اول save as excel بزنی گزارش اکسل میگیره بعدش که با دراپ داون گزینه مورد نظر و انتخاب بعد رو دکمه نمایش گزارش بزنی باز گزارش اکسل میگیره
ممنون میشم یه راهنمایی به من بکنید
hossain1037
جمعه 29 مرداد 1395, 10:26 صبح
برای حل این مشکل از procedure استفاده کن یا در تب dictionary شی از نوع business object ایجاد کن
msh_gold
شنبه 30 مرداد 1395, 08:03 صبح
با سلام دوستان من جمع دو ستون در گزارشم که از بانک میگیره رو حساب می کنم حالا می خوام این دو ستون هم که داخل دو تا تکس هست رو با هم جمع کنم و توی یه تکی بوکس دیگه نشون بدم ممنون میشم راهنمایی کیند
tolid123456789
شنبه 06 شهریور 1395, 11:06 صبح
سلام
من دو جدول دارم به شکل زیر
جدول A
ردیف + کد دستگاه
جدول B
کد دستگاه + نام دستگاه
می خوام در استیمول یک گزارش بسازم به شکل زیر:
ردیف + کد دستگاه + نام دستگاه
یک شی stireport به فرم اضافه می کنم (VB.net)داخل دیزاینش شدم و یک کانکشن جدید اضافه کردم و سپس یک دیتاسورس که شامل جداول a و b بود اضافه کردم.
حالا فیلدهای مورد نظرم رو به استیمل اضافه کردم و استیمل رو ذخیره.
کد زیر رو هم برای اجرای استیمل نوشتم توفرم:
stireport.ResetRenderedState()
stireport.Show()
1- گزارش اجرا میشه ولی مقادیر رو نمی یاره.
2- اگر بخوام با پارامتر همین گزارش رو بگیرم باید چه کار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
hmahdavi921
چهارشنبه 10 شهریور 1395, 20:47 عصر
با سلام
میخوام وقتی اطلاعات رو از پراسیجر میخونم بررسی کنم اون مقادیری از یک فیلد رو که با هم یکی هستن رو با رنگ متفاوت نشون بدم .فرض کنید لیست پرواز هایی رو میخوان با یک رنگ نشون بدم که شماره پرواز یکسانی دارن.به این ترتیب : پروازهای شماره 1111 با رنک آبی پروازهای با شماره 2222 با رنگ سبز و دوباره پروازهای با شماره 3333 با رنگ آبی و به همین ترتیب ادامه بدم. اینطوری وقتی گزارش رو ببینیم پروازهای با شماره یکسان با رنگشون مشخص میشن.
با تشکر
چینی ساز
سه شنبه 23 شهریور 1395, 10:55 صبح
با سلام
بنده می خوام با
Stimulsoft از بانک اکسس دی vb.net گزارش گیری کنم
ولی نمی دونم چرا به بانک اکسس وصل نمیشه بانک من رمز دار هست و2007
دوستان اگه نمونه ای دارین ممنون میشم بفرستین یا راهنمایی کنین
mnikbakhsh
شنبه 01 آبان 1395, 12:25 عصر
با سلام : اينجانب بعد از اقدام به Edit , DataSourc به اين Error رسيدم ... لطفا كمكم كنيد.
Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Editor, Version=2012.2.1304.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' or one of its dependencies. The located assembly's manifest
definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)
negar222
چهارشنبه 05 آبان 1395, 19:45 عصر
سلام
من stimulsoft رو نصب کردم و توی پروژم ازش استفاده کردم ولی کلمه demo توی صفحه گزارشگیری میومد به خاطر همین stimulsoft رو کرکش کردم ولی بازم کلمه demo توی صفحه هام هست ولی پروژه جدید که درست میکنم این کلمه نمایش داده نمیشه (یعنی درست کرک شده) چطور میتونم این مشکلو رفع کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید..
mehdi.fni
سه شنبه 07 دی 1395, 12:50 عصر
سلام دوستان
مشکل با پرانتز باز و بسته کردن در استیمول دارم نگاه کنید به عکس 143915
چطور مشکل حل میشه ؟
لطفا راهنمایی کنید
tolid123456789
چهارشنبه 08 دی 1395, 17:12 عصر
سلام
من یک فیلد در SQL دارم که نوعش decimal هست.
حالا در استیمول این فیلد رو صدا می زنم.
یه تکست باکس در استیمول ایجاد می کنم و فرمول زیر رو توش میذارم
{liter * (0.1) }
من می خوام در تکست باکش جدید عدد liter رو در 0.1 ضرب کنه و نشون بده ولی نرم افزار میگه نمی تونه یه مقدار Decimal رو در یک مقدار Double ضرب کنه.
من خواستم Liter رو به Double تغییر بدم با فرمول زیر باز هم نشد.
{ Double.parse(liter) * (0.1) }
لطفا راهنمایی کنید.
tolid123456789
سه شنبه 14 دی 1395, 18:59 عصر
مشکلی که در بالا بهش اشاره کرده بودم حل شد
گفتم راه حل رو بنویسم شاید کسی مثل من با این مشکل مواجه شده باشه:
{double) liter * 0.1)}
amir_hacker333
پنج شنبه 16 دی 1395, 01:23 صبح
سلام در پروژه ام قصد دارم تا دو تا دیتا تیبل رو به استیمول بفرستم . وقتی این دو دیتا تیبل رو به دیتا گردی ویو وصل می کنم درست نمایش می ده اما وقتی به استیمول می فرستم اطلاعات دیتاتیبل اول رو درست نشون می ده ولی دومی رو نه و اطلاعات دومی رو تکراری نشون میده. لطفا راهنمایی بفرمایید.
DataSet ds = new DataSet();
ds.Merge(DT4);
ds.Tables[0].TableName = "DT4";
ds.Merge(DT6);
ds.Tables[1].TableName = "DT6";
StiReport stireport3 = new StiReport();
stireport3.Load(Environment.CurrentDirectory + "\\malistate.mrt");
stireport3.RegData(ds);
stireport3.Show();
tolid123456789
پنج شنبه 16 دی 1395, 10:22 صبح
استفاده از داده های یک Textbox در TextBox دیگر در استیمول سافت
سلام
من درون استیمول سافت یک فیلد که از دیتابیس SQL گرفتم قرار دادم اسم این TextBox مثلا TextBox15 هست
حالا یک Textbox به همین گزارش با نام TextBox16 اضافه می کنم.
الان درون TextBox16 چی بنویسم که اطلاعات TextBox15 رو درونش نشون بده.
من کد های زیر رو امتحان کردم نشد.
کدهایی که در TextBox16 نوشتم و جواب نداد:
TextBox15.Text
و
TextBox15.TextValue
و
TextBox15.Value
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
tolid123456789
پنج شنبه 16 دی 1395, 10:22 صبح
استفاده از Format برای پارامتر اضافه شده به استیمول سافت
سلام
من برای Format یک فیلدی که از SQL درون استیمول اضافه کردم فرمت ##/##/##13 رو گذاشتم و 6 کاراکترم رو با فرمت صحیح در گزارش نشون می ده. مثلا 6 کاراکتر من 951015 هست که به صورت 1395/10/15 نمایش میده.
همین فرمت رو برای یک فیلد Parameter که به گزارش اضافه کردم قرار می دم ولی تاریخ رو با فرمت بالا نشون نمی ده و به همون فرمت قبلی یعنی 951015 نمایش میده.
لطفا راهنمایی کنید.
tolid123456789
پنج شنبه 16 دی 1395, 10:25 صبح
سلام
مطابق شکل زیر Right to Left رو برابر True قرار بدید144039
mehdi.fni
یک شنبه 19 دی 1395, 14:47 عصر
دوستان سلام
داخل استیمون در متد before print چطور کد بنویسم که سایز فونت text1 را برابر با مقدار فیلد fsize که از دیتاسورس گرفته قرار بده و یا حتی در صورت لزوم رنگ فونت را قرمز و مشکلی قرار بده ؟
با تشکر از راهنمایی شما عزیزان
FirstLine
سه شنبه 21 دی 1395, 12:51 عصر
با سلام
من در برنامه ویندوزی با C# .net 2 یه گزارش جدولی با نمودار میخوام بگیرم
جدولی که در گزارش هست رو بصورت دستی باید پر کنم و یه نمودار Chart Bar هم باید بصورت دستی مقدار هر ستون رو تعریف و ایجاد کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
mehdi.fni
چهارشنبه 22 دی 1395, 09:44 صبح
دوستان سلام
داخل استیمون در متد before print چطور کد بنویسم که سایز فونت text1 را برابر با مقدار فیلد fsize که از دیتاسورس گرفته قرار بده و یا حتی در صورت لزوم با توجه به مقدار value رنگ فونت را قرمز و مشکلی قرار بده ؟ لطفا منو راهنمایی کنید
محمد قانعی
جمعه 24 دی 1395, 14:32 عصر
سلام.
من میخوام با نرم افزار استیمول سافت پرینت بگیرم.(در سی شارپ)
یک سند رو پرینت میگیرم و مشکلی ندارم.
حالا میخوام مثلا کاربر بتونه از سند 1 تا 20 پرینت بگیره.
باید چه جوری به استیمول سافت این سند ها رو بفرستم.
چند تا تیبل رو از طریق دیتا سورس بفرستم ؟یا راه دیگه ای داره؟
پیشاپیش از همگی ممنون🌹🌹🌹
amir_hacker333
پنج شنبه 30 دی 1395, 08:43 صبح
سلام
در برنماه ای که نوشتم قصد دارم یک پرینت به شکل کارنامه برای دانش آموزان ارائه دهم. لطفا نحوه ساخت چنین گزارشی را بیان بفرمایید بدین صورت که مشخصات دانش آموزان از یک جدول و نمرات از جدول دیگر و پرداخت شهریه ها از جدول سوم باشد. در هر A5 فقط برای یک دانش آموز کارنامه باشد.
ممنونم
mehdi.fni
یک شنبه 03 بهمن 1395, 11:10 صبح
سلام
یک جدول یونیک برای شماره سندهای منتخب بفرست و یک جدول برای جزئیات اسناد و از طریق باندها ی دیتا هر دو جدول رو مدیریت کن (master detail) موفق باشی
mehdi.fni
یک شنبه 03 بهمن 1395, 11:12 صبح
دوستان سلام
داخل استیمون در متد before print چطور کد بنویسم که سایز فونت text1 را برابر با مقدار فیلد fsize که از دیتاسورس گرفته قرار بده و یا حتی در صورت لزوم با توجه به مقدار value رنگ فونت را قرمز و مشکلی قرار بده ؟ لطفا منو راهنمایی کنید
مشکلم حل شدخیلی راحت بود
prans_tork
یک شنبه 03 بهمن 1395, 14:33 عصر
با سلام خدمت همه دوستان
یه برنامه تحت ویندوز با C# نوشتیم برای مدیریت یه مرکز درمانی.
که در بخشی از برنامه باید مبالغ به اضافه نام خدمت انجام شده بر روی نسخ چاپ بشه
برای تهیه گزارش از استیمول سافت و برای پرینت یه پرینتر olivetti pr4 sl که مختص این کاره (یک فیش پرینت بانکی) تهیه کردیم.
ایمولیشن و تنظیمات مربوط به پرینتر برای ویندوز هست و در محیط خود ویندوز برای مثال از وورد با هر فونتی به درستی و زیبا پرینت میگیره.
در برنامه ما هم استیمول به خوبی گزارش رو نمایش میده
اما موقع پرینت حروفات فارسی مثل عکس پیوست پرینت میشن.
144210
هر بلایی که بگید سرش آوردیم:
فونت گزارش رو تغییر دادیم
انکدینگ گزارش رو تغییر دادیم
و
...
اما هنوز مشکل باقیه
ورژن 2012 استدیو و استیمول سافت
فونت خاصی انتخاب نکردم
توی سی شارپ با متدهای استیمول سافت که مخصوص پرینترهای سوزنی هست
Ditmatrix
گزارش از قبل ساخته شده رو برای پرینتر ارسال میکنم
از دوستانی که در این زمینه تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
کدهای به کار برده شده:
144211
و این هم تست پیج پرینتر موصوف که در گوشه پایین حتی از وورد برای تست با فونت نستعلیق هم به درستی پرینت گرفته
144212
متشکرم
rezaeef
دوشنبه 04 بهمن 1395, 16:19 عصر
سلام دوستان.
در یک برنامه کد ساده زیر رانوشتم
Stimulsoft.Report.Web rep=new Stimulsoft.Report.Web();که با این خطا مواجه شدم
'Stimulsoft.Report.Web' is a 'namespace' but is used like a 'type' دوستان لطفا کمکم کنید!!ممنون مبشم اگر راهنمایی کنید.ضمنا برنامه من تجت وب هس ...
tolid123456789
چهارشنبه 06 بهمن 1395, 00:00 صبح
من تقریبا پاسخ هر سوالی رو در این سایت و توسط دوستانی که تجربه دارند بدست آوردم.
مدتی یه که دو تا سوال از استیمل دارم که کلافم کرده.
دوستان لطفا کمک کنید
من این دو تا سوال رو مدتی در تاپیک استیمول گذاشتم.
دریغ از یک پاسخ.
سوال ها در لینک های زیر هستند
1.
http://barnamenevis.org/showthread.php?533980-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-Format-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA
2.
http://barnamenevis.org/showthread.php?533979-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-Textbox-%D8%AF%D8%B1-TextBox-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
milad.biroonvand
جمعه 22 بهمن 1395, 16:09 عصر
سلام
من میخام اطلاعات رو در داخل دو تا دیتاست بریزم و بین دو جدول یک ریلیشن هم استفاده کردم(با یک جدول مشکل نداریم ولی دو تا دیتاست پر نمیشن و اطلاعات نشون داده نمیش.
من از کد زیر استفاده می کنم.
Dim Report As StiReport = New StiReport()
Report.Load("c:\m.mrt")
Report.Compile()
Report.RegData("dt2.tblmain", tblmain)
Report.RegData("dt2.tblchild", tblchild)
Report.Render(True)
reportviewer_frm.stiViewerControl1.Report = Report
reportviewer_frm.Show()
Raki007
پنج شنبه 28 بهمن 1395, 12:41 عصر
دوستان یه سوال خیلی کوچیک.
من وقتی ابزار StiReport رو انتخاب میکنم و میارم رو فرم، با راست کلیک نمیتونم به گزینه هاش از جکله دیزاین دسترسی داشته باشم. چجوری میتونم این امکان رو فعال کنم یا اینکه به دیزاین StiReport دسترسی داشته باشم؟
Raki007
جمعه 29 بهمن 1395, 18:32 عصر
دوستان یه سوال خیلی کوچیک.
من وقتی ابزار StiReport رو انتخاب میکنم و میارم رو فرم، با راست کلیک نمیتونم به گزینه هاش از جکله دیزاین دسترسی داشته باشم. چجوری میتونم این امکان رو فعال کنم یا اینکه به دیزاین StiReport دسترسی داشته باشم؟
ممنون:افسرده::اشتباه::ناراح :
محمد آشتیانی
دوشنبه 09 اسفند 1395, 09:40 صبح
سلام به همه دوستان
این تاپیک به علت مطرح شدن سوالات متفاوت ، کارایی لازم رو نداره و البته بر اساس اصولی که در سایت داریم هم نیست (هر سوال یک تاپیک جداگانه)
بنابراین این تاپیک رو قفل میکنم و خواهش میکنم ، منبعد سوالاتتون رو در تاپیک های جداگانه ای که ایجاد خواهید کرد بپرسید.
ضمنا این تاپیک رو هم فعلا به صورت اعلان درمیارم تا احیانا اگر نیازی به اطلاعات داخلش بود ، دسترسی بهش سریعتر و ساده تر باشه
با تشکر فراوان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.