-
نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...
برادر من اصلا فیلم تخیلی نگاه نمیکنم برادر خیلی دارن بد متوجه شدن در مورد ساخت سیستم فکر میکنن یه رویا بچه گونه هستش. نه این طور نیست. و گر نه باید بگید اعلان آمریکا از تخیلات ش روبات امداد گر ساخته که دیگه آدم ها برای امداد گری نه رن بلکه روبات ها برین اگه قبول داری یا نه اگه قبول نداری یه جستجو کن رو اینترنت روبات های امداد گر که ساختن رو میبیند برای آزمایش بیرون رها کردن روبات هم ببینن مردم متوجه میشین روبات هستن یا نه دیدن اصلاً کسی متوجه نشده همه فکر کردم آدم هستن که فقط لباس امداد گر ها رو پوشیدن. و اعلان هم روسی پلیس های روبات ساخته برای حمله به تروریست ها که باید بگیم اینها هم فیلم تخیلی دیدن حتماً.
-
داش کم آمریکا آمریکا کن.
خسته شدم خبببببببببببببببببببببببب بب.
شما تو ایرانی یک.
اگر اونچیزی که میگی هستی الان باید اینجا رو ترکونده بودی و چندتا مقاله هم به اسمت بیرون بود.
در حد دهنت لقمتو بردار.
اون کسی که اینکارایی که شما میگی رو کرده.1 در میلیارده.نکنه شما هم فکر میکنی هستی؟اگر هستی یه چندتا مدرک رو کن.
ما تو ایرانیم شما حتی تجربه ی نوشتن یه برنامه ی به در بخور رو نداری چه برسه به اینچیزا.
ما 1دونه آمریکا داریم یه دونه روسیه داریم.په چی بیاد برات پیکان درست کنه؟
آخه عزیز من یه چیزی بگو بشه دیگه.گوش ما از این حرفاااا پرههه.
-
الان دعوا میشه ... :) :قهقهه:
:ناراحت: :عصبانی: :عصبانی++: :شیطان: :متفکر:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Abbas Naghdi
خوب شده دیگه!!
-
منظورم همون ""خب"" خودمونه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
darknes666
داش خودتو خسته نکن.شما اگر اون آدمی که فکر مکینی هستی,بودی.
الان اینجا نبودی.:قهقهه:
قانون شماره 15
لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات، از به کار بردن الفاظ و عباراتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده می گردد خودداری نمایید. به خاطر داشته باشید که این سایت محل یادگیری است.
-
نقل قول:
تو مملکت ما ویندوز 2 هزار تومنه و نصب ویندوز 15 هزار تومن ... !
این حرف واقعا لایک داره ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
httplistener
قانون شماره 15
لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات، از به کار بردن الفاظ و عباراتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده می گردد خودداری نمایید. به خاطر داشته باشید که این سایت محل یادگیری است.
آخه عزیز من ایشون یه چیزی میگه که اساتید محترم نمیگن.
الان شما خودتونم میدونین اینجا کسانی رو داریم که خیلی خیلی میدونن ولی من تا به حال ندیدم چنین حرفی بزنن.
حقیقت یه چیزهه و اعتقاد یه چیز دیگه.
-
منظورم فیزیکی از نوع آنلاینش بود ... :)
نقل قول:
داش کم آمریکا آمریکا کن.
شما تو ایرانی یک.
اگر اونچیزی که میگی هستی الان باید اینجا رو ترکونده بودی و چندتا مقاله هم به اسمت بیرون بود.
در حد دهنت لقمتو بردار.
اون کسی که اینکارایی که شما میگی رو کرده.1 در میلیارده.نکنه شما هم فکر میکنی هستی؟اگر هستی یه چندتا مدرک رو کن.
ما تو ایرانیم شما حتی تجربه ی نوشتن یه برنامه ی به در بخور رو نداری چه برسه به اینچیزا.
دستت درد نکنه کلی خندیدیم ... دوست داری از مدیر سایت درخواست کنم برای شما یه چت روم راه بندازه ... ! :)
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Abbas Naghdi
دستت درد نکنه کلی خندیدیم ... دوست داری از مدیر سایت درخواست کنم برای شما یه چت روم راه بندازه ... ! :)
قابلی نداشت.همیشه بخندی و شاد باشی :لبخندساده:
ولی دوستان تقصیر من نیست.ایشون واقعا یه چیز هایی میگه که...
تو مدرسه که اینقدر از این حرفااا زدن ترکیدم.:قهقهه:
ایشون چندتا پست زد تو همش هی گفت آمریکا :قهقهه:
بخدا دیگه به بچه هم بگی آمریکا میدونه یعنی چی.
جسارت نباشه نوشته های ایشونو بخونین.پر غلط املایی.
دوست عزیز اول سعی کن درست بنویسی.باقیش بمونه.
دیگه بهرحال هرچیزی حدی داره.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Abbas Naghdi
به خدا اگه دعوا بشه من میدونم و شما:لبخند:
ایجاد چنین تاپیک های صرفاً هدر دادن منابع
سرور برنامه نویسه ،البته اگه طبق معمول
به این شکل پیش بره ، یکم رعایت کنید .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
darknes666
داش کم آمریکا آمریکا کن.
شما تو ایرانی یک.
در حد دهنت لقمتو بردار.
ببخشید برادر که خدا ایده رو تو این ترحیم ها انداخته تو ذهنم و از بد شانسی که دارم تو ایران من رو خدا به وجود او رده که ای کاش میمردم ولی تو کشور ایران نبودم که همشون از نا امیدی حرف میزنی و ببخشید که از درجات بالا علم بر خورد نیستم و تازه دارم تمام اینها رو یاد میگریم تا کم کم پیاده کنم و ببخشید که بیل گیتس نیستم درجه هو شیم 180 باشه و حرف بزرگ تر از دهن م میزنم. ولی امید به این دارم که نشان بدم چطور یه بچه فقیر پایین شهری که خرج ش رو به سختی در میاره و اینکه به وسیله کتاب و فیلم آموزشی درس های رو یاد میگیره که بیرون پول کلاس آموزشی ندهد که کلی هزینه درس های میشه که یاد مدن. آموزش ها رو و کلی کار میکنم تا بتونم بابت کارم جواب بگریم. و تو کشوری هستم که به علم توجه نمیشه. و از علم مردم خوشش نمیاد فقط به فکر جنگ کردن هستن. و فقط بگن انرژی هستی داریم که میدونم از این انرژی هستی ایران هم با خواری در نمیاد. و شرمنده نتوانستم از ایران فرار کنم برم آمریکا چون هزینه رو نداشتم داشتم زود تر از اینها فرار میکردم و پشت سرم رو نگاه نمیکردم. و به فکر پیشرفت کشور های خارجی میشدم و میگفتم ول کن ایران رو به زار تو خو ماری به مونن اونها تکنولوژی رو میخوان چیکار بزار تو همون دوره قاجار هستن بمونه و میخوان چیکار پیشرفت کنن . اگه میتوانستم میرفتم. ولی شانس بدم تو ایران هستم ولی سیستم رو به زور زحمت میشنیم میسازم و نشان میدم میشه تو کشوری که هیچ علمی نیست پیشرفت کرد و کسی هم وضع مالی خوبی نداره میتوانی بهترین تکنولوژی رو بسازی و بفروشی به کل دنیا. فقط شما بشنید از ناامیدی هات ون حرف بزنید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
davidrobert
ببخشید برادر که خدا ایده رو تو این ترحیم ها انداخته تو ذهنم و از بد شانسی که دارم تو ایران من رو خدا به وجود او رده که ای کاش میمردم ولی تو کشور ایران نبودم که همشون از نا امیدی حرف میزنی و ببخشید که از درجات بالا علم بر خورد نیستم و تازه دارم تمام اینها رو یاد میگریم تا کم کم پیاده کنم و ببخشید که بیل گیتس نیستم درجه هو شیم 180 باشه و حرف بزرگ تر از دهن م میزنم. ولی امید به این دارم که نشان بدم چطور یه بچه فقیر پایین شهری که خرج ش رو به سختی در میاره و اینکه به وسیله کتاب و فیلم آموزشی درس های رو یاد میگیره که بیرون پول کلاس آموزشی ندهد که کلی هزینه درس های میشه که یاد مدن. آموزش ها رو و کلی کار میکنم تا بتونم بابت کارم جواب بگریم. و تو کشوری هستم که به علم توجه نمیشه. و از علم مردم خوشش نمیاد فقط به فکر جنگ کردن هستن. و فقط بگن انرژی هستی داریم که میدونم از این انرژی هستی ایران هم با خواری در نمیاد. و شرمنده نتوانستم از ایران فرار کنم برم آمریکا چون هزینه رو نداشتم داشتم زود تر از اینها فرار میکردم و پشت سرم رو نگاه نمیکردم. و به فکر پیشرفت کشور های خارجی میشدم و میگفتم ول کن ایران رو به زار تو خو ماری به مونن اونها تکنولوژی رو میخوان چیکار بزار تو همون دوره قاجار هستن بمونه و میخوان چیکار پیشرفت کنن . اگه میتوانستم میرفتم. ولی شانس بدم تو ایران هستم ولی سیستم رو به زور زحمت میشنیم میسازم و نشان میدم میشه تو کشوری که هیچ علمی نیست پیشرفت کرد و کسی هم وضع مالی خوبی نداره میتوانی بهترین تکنولوژی رو بسازی و بفروشی به کل دنیا. فقط شما بشنید از ناامیدی هات ون حرف بزنید.
از همه ی دوستان عذر میخوام که اینارو میگم.
دوست عزیز یکم رعایت کن.
هیچ علمی؟
دستت درد نکنه.واقعا که.این واقعا از اون حرفهاا بودا.
برو خداتو شکر کن تو آفریقا نیستی که همشون بدبختی میکشن.
بیل گیتسم قرار نیست باشی.همین آدمایی با ضریب هوشی 90 هم میتون کارهای بزرگ کنن.مگه چینی ها همشون بیل گیتسن؟
همه قرار نیست نابغه باشن ولی بهتره که همه کارهاشونو درست انجام بدن.
بنده از نا امیدی حرف نمیزنم.شما به جای تولید یه محصول برای جهان بیا همین مشکل ماهارو حل کن.
مثلا به جای حل کردن مشکل گرمایش زمین بیا برای دریاچه ی ارومیه فکری کن.
بازم از همه معذرت میخوام که اینا رو گفتم.
-
سلام :لبخند:
بحث جالبی شده
تو کشور ما فرهنگ این چیزا نیست
من اون روزی با دوستم که دانشجوی عمران هست بحثم شد میگفت 35 تومن پول نصب ویندوز روی لپ تاپ زیاده کلی بحث میکرد که چیز خاصی نداره
منم گفتم شما ببر کافی نت با 5 تومن برات نصب میکنن اون یکی دوستم پرستاره گفت اگه تو سرما بخوری میتونم بهت بگم فلان قرص رو بخور خوب میشی ولی تو اینکار رو نمیکنی میری دکتر 15 تومن پول ویزیت میدی بهش همون قرصی که من بهت گفتمو میده بهت ولی هیچ اعتراضی نمیکنی ...
آقا یک دعوایی شد که ...
مردم ما در این حد هستن اونوقت شما میخواین فرهنگ سازی کنید؟!! :لبخند:
این از مهندسش بود بقیه رو دیگه ... :لبخند:
واسه اعمال قانون کپی رایت دیر شده این یک واقعیته
من هنوز وارد بازار کار نشدم هنوز دانشجو هستم ولی هر وقت تونستم از اینجا میرم هرچند خیلی دلم میخواد کشورمون مثل بقیه کشورا(این یکی کشورا نه اون یکی کشورا مثل جاپن :لبخند:) باشه
-
خیلی خیلی ببخشید ها قصد جسارت ندارم.
ما اگر نتونیم اینجا اونچیزی که میخواییم باشیم.اونورم نمیتونیم.
مگه اونور بریم به راحتی میتونیم هرجا که میخواییم استخدام بشیم.
اگر اینجور بود که دیگه دنیا اینجور نبود.
اتفاقا اونور سخت تره.
بریم اونجا باید بشیم ظرف شور.
مگر اینکه واسه خودت کسی باشی.مدرک آنچنانی داشته باشی.یا پول آنچنانی داشته باشیم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
darknes666
از همه ی دوستان عذر میخوام که اینارو میگم.
دوست عزیز یکم رعایت کن.
هیچ علمی؟
دستت درد نکنه.واقعا که.این واقعا از اون حرفهاا بودا.
برو خداتو شکر کن تو آفریقا نیستی که همشون بدبختی میکشن.
بیل گیتسم قرار نیست باشی.همین آدمایی با ضریب هوشی 90 هم میتون کارهای بزرگ کنن.مگه چینی ها همشون بیل گیتسن؟
همه قرار نیست نابغه باشن ولی بهتره که همه کارهاشونو درست انجام بدن.
بنده از نا امیدی حرف نمیزنم.شما به جای تولید یه محصول برای جهان بیا همین مشکل ماهارو حل کن.
مثلا به جای حل کردن مشکل گرمایش زمین بیا برای دریاچه ی ارومیه فکری کن.
بازم از همه معذرت میخوام که اینا رو گفتم.
منم به نوبه خودم از تمام دوستان عذر میخوام . و همین طور از برادر گرامی darknes666 درست من گفتم هیچ علمی ولی ببینید خودتون چی گفتید که من مجبور شدم بیگم هیچ علمی ندارید. چون کسی علم داشته باشه از ناامیدی حرف نآمیزند از امید حرف میزنه. یه حرف میزنم خدا وکیلی اگه به این حرف ایمان داری بگو. همه انیشتین رو میشناسید پدر ریاضیات به نظر خودتون انیشتین سخت ترین معدلت رو حل میکرد ولی من میگم اون نمی توانست 2+2 رو تا دوره راهنمایی حل کنه اگه کسی قبول داره بگه ولی حالا ببینید به جز اینکه بلد هستش 2+2 رو با هم جمع کنه بلد هستش سخت ترین مسئله های ریاضی که کسی نمی تواند حل کنه. به نظر تان سعی تلاش رو تو درس زیاد کرد یا چی امید داشت. خوب این از این . یه مثال دیگه به نظرت ادیسون یک دفعه مخترع شد که بیاد برق رو ابداع کنه نه هیچ میدونستید ادیسون مدرسه نرفته فقط تا 2 علاء 5 ابتدای مدرسه رفته بیشتر از اون نرفته و مادرش نگذاشت ادیسون مدرسه بره ولی حال چی این نعمت خدا دادی که برق هستش از اون داریم کاری ندارم که میگن خدا رو میشناسد شیطان پرست و اعلا آخر ولی اونها که بهترین پیشرفت رو داشتن او خدا رو شناختن بعد پیشرفت کردن درست خدا رو نپرستیدند ولی ببینید چی نشانه های از خدا به ما دادن که یکیش امید هستش که نمیذاره شکست پیروز بیشه . انیشتین خواست که شد انیشتین و ادیسون خواست شد ادیسون و هر کسی که برای علم تجربه کسب کرده و برای پیشرفت مردم به کار برده بدون امید داشتن اگه من هم دم از ناامیدی بزنیم مطمئن باش ظرف 6 ماه برنامه نویسی سی شارپ رو با فیلم یاد نمیگیریم 80 درصد شو و علل باقی ش رو به کمک بچه های برنامه نویس یاد گرفتم این هم قسط دارم هم مشکل خودمون رو حل کنم و هم مشکل تمام مردم که میترسن تو خیابان راه میرن یا تو ماشین هستن و میترسن یکی بهشان حمله کنه هم هستم که چیزی که میخوام بسازم این امکانات رو داره.که از مردم محافظت کنه درست چیزی که میگم روبات نیست ولی چیزی که میخوام بسازم . مشکل تمام برنامه نویس ها هستش که مشکل شان رفع میشه و کسی که چیزی از برنامه نویسی بلد نیست و تنها چیزی که بلد هستن از سایت های آماده استفاده کردن هستش و برنامه های کرک شده. ولی چیزی که میسازم دیگه کسی جز افراد برنامه نویس نمی تواند خودش رو دخیل کنه و بگه من میتوانم بسازم چون دیگه راهش رو میبندیم و نمیگزارم کسی از جاش بلد شد بلدی برنامه رو کرک کنه به خودش بگه برنامه نویس. من کلی امید دارم که میتوانم بهترین چیز رو بسازم وقتی اولیش رو بسازم ادامه ساخت برنامه باید برم سراغ سازمان ها بزرگ تا مسائل امنیتی هم روش قرار بدم. وقتی تمام شد من سیستم رو به کل ایران میفروشم و نشان میدم میشی پیشرفت کرد با نداری.
بابت حرف هام از تمام بچه ها عذر خواهی میکنم. موفق و پیروز باشید خواهش که دارم کسی تا پیک ایجاد میکنه دم از امید بزنه و پیشرفت نه ناامیدی و بگه ما وضع مالی خوبی نداریم نمیشه . این رو میگم بهترین دانشمندان جهان نان برای خوردن هم نداشتن ولی اعلان میبینید پولشون از پارو بالا میره. چون امید داشتن موفق میشین خواهش از شما این هستش در از امید بزنید نه ناامیدی و بگید موفق نمیشویم و به ما توجه نمیشه.
-
شرمنده بعضی از حرف هام هماهنگ در نیامده سیستم موقع تحلیل نوشتهای من رو درست کنه تا غلط املای نداشته باشم. خوب درست نکرد بخاطر همین یه خورده بعضی از حرف ها خوب از آب در نیامده. ببخشید من رو.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
davidrobert
سلام داداش.من با خیلی از حرفات موافقم.گاهی اوقات تاجایی پیش میرم که حاظرم توی آمریکا(الآن دارکنس میاد میگه کم بگین آمریکا خب باشه بابا هرجایی جز ایران.البته نه هرجایی)داشتم میگفتم حاظرم توی آمریکا توی کوچه بخوابم و بی خانمان باشم تا توی ایران یعنی وقتی میبینم یکی توی مدرسمون که بلد نبوده کامیون رو از دمپایی ابری تشخیص بده مهاجرت کرده به انگلستان دلم میخوام خودمو بکشم اینایی که دارن شمارو مسخره میکنن بابت این ایده هاتون وقتی که عملیشون کنی میان میگن که خب قصد ما فقط این بود که شمارو تحریک کنیم تا ایده هاتون رو عملی کنید :لبخند::لبخند::قهقهه:
منم تازه برنامه نویسی رو شروع کردم اما با هدف و از این خوشم نمیاد که بشینی یه جا و فقط حرف بزنی
کسایی هم که میگن اینا همشون حرفه لطفا به جای این چیزا و فرستادن موج منفی راه حل ارائه بدن چون به معنای واقعی دارن اسپم ارسال میکنن
آرزو میکنم که تکتک ایده هاتون رو به کوری چشم خیلی ها عملی میکنی :تشویق::تشویق:
-
حرف زدن رو همه بلدن کدتونو نشون بدین :بامزه:
ازین تاپیک ها زیاد دیدم هر کس میاد ی چی بلغور می کنه و میره :قهقهه:
اخرشم چند صد تا صفه پر میشه :قهقهه:
حرف زدن رو همه بلدن کدتونو نشون بدین (خودم ع) :بامزه:
-
davidrobert عزیز به دلیل املای پر محتوای شما من تنها چیزی که متوجه شدم هیچی بود ! :(
حالا خواهشا میشه یه خلاصه از ایدتون بگین ؟
آها .. اینم بگم من به شما امید دارم و از امید شما امید میگیرم منم یه ایده هایی دارم که اگه بشنوید خنده بازار راه می افته اما هیچ وقت بلند پروازی هامو به کسی نمیگم ... در 100% ایده هام موفق شدم وقتی پشتکار داشتم / به کسی نگفتم !
بحث داره از این تایپیک فرا تر میره و من پیش بینی میکنم جنگ سایبری رخ میده (همتونو هک میکنم :اشتباه:)
davidrobert عزیز اگه برات بگم من چه مشکلاتی دارم اخ میگی ! اینقدر مشکل دارم که آنتی ویروسی که قرار بود بسازم رو بهش نمیرسم ... الان یه چندر روزه دسترسی به کامپیوتر دارم که میتونم پست بدم
نقل قول:
حرف زدن رو همه بلدن کدتونو نشون بدین
بیا اینم کد من : 0912 دوتا 2 بقیشو بگیرو برو :)
آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا
اینقدر میگم تا دلتون بسوزه ... واقعا چرا ما عادت نداریم یکی رو بهتر از خودمون ببینیم !
بحث سر اینور و اونورم نکنید که دیگه خسته شدم ...
خیلی از کشور های دنیا هستن که مردمشون آرزو میکنن ایرانی باشن ...
من که این حرف رو میزنم خودم اگه میتونستم از ایران خارج میشدم ... اما کشورمو فراموش نمیکردم ... درسته که هیچی برام نداره اما کشورمه ...
نکته ی بعدی اینه که اگه مردی با همین امکانات محدود ایران پیشرفت کن ... پیشرفت داشتن هیچ معنی نداره وقتی بهترین امکانات و بهترین تکنولوژی ها و بهترین زندگی رو داشته باشی
آدمی تلاش میکنه تا پیشرفت کنه ... و وقتی با این تلاش به پیشرفت میرسه لذت میبره ... اگه غییر این باشه زندگی معنی نداره ...
اگه بهتون بگم چه وضعیت اینترنتی دارم و چه مشکلاتی دارم باورتون نمیشه ... من میدونم امکانات من از همتون کم تره و باور دارم هیچ کس به اندازه ی من کم امکان نیست ... حیف که نمیشه توضیح بدم اما بدونید با همین امکاناتم من تونستم خیلی پیشرفت کنم ...
اصل زندگی اینه که با بد ترین ها بهترین ها رو بوجود بیاری ...
خب دیگه اینجا شده فیسبوک ... البته فقط چنتا خانوم کم داره :)
خواهشا به بحث اصلی برگردین .... خواهش مکنم ...
-
davidrobert عزیز به دلیل املای پر محتوای شما من تنها چیزی که متوجه شدم هیچی بود ! :(
آها .. اینم بگم من به شما امید دارم و از امید شما امید میگیرم منم یه ایده هایی دارم که اگه بشنوید خنده بازار راه می افته اما هیچ وقت بلند پروازی هامو به کسی نمیگم ... در 100% ایده هام موفق شدم وقتی پشتکار داشتم / به کسی نگفتم !
بحث داره از این تایپیک فرا تر میره و من پیش بینی میکنم جنگ سایبری رخ میده (همتونو هک میکنم :اشتباه:)
davidrobert عزیز اگه برات بگم من چه مشکلاتی دارم اخ میگی ! اینقدر مشکل دارم که آنتی ویروسی که قرار بود بسازم رو بهش نمیرسم ... الان یه چندر روزه دسترسی به کامپیوتر دارم که میتونم پست بدم
نقل قول:
حرف زدن رو همه بلدن کدتونو نشون بدین
آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا
اینقدر میگم تا دلتون بسوزه ... واقعا چرا ما عادت نداریم یکی رو بهتر از خودمون ببینیم !
من که این حرف رو میزنم خودم اگه میتونستم از ایران خارج میشدم ... اما کشورمو فراموش نمیکردم ... درسته که هیچی برام نداره اما کشورمه ...
نکته ی بعدی اینه که اگه مردی با همین امکانات محدود ایران پیشرفت کن ... پیشرفت داشتن هیچ معنی نداره وقتی بهترین امکانات و بهترین تکنولوژی ها و بهترین زندگی رو داشته باشی
آدمی تلاش میکنه تا پیشرفت کنه ... و وقتی با این تلاش به پیشرفت میرسه لذت میبره ... اگه غییر این باشه زندگی معنی نداره ...
اگه بهتون بگم چه وضعیت اینترنتی دارم و چه مشکلاتی دارم باورتون نمیشه ... من میدونم امکانات من از همتون کم تره و باور دارم هیچ کس به اندازه ی من کم امکان نیست ... حیف که نمیشه توضیح بدم اما بدونید با همین امکاناتم من تونستم خیلی پیشرفت کنم ...
-
سلام دوستان!
نقل قول:
نوشته شده توسط
IamOverlord
نقل قول:
نوشته شده توسط
httplistener
با سلام مجدد
با این جمله گنده ای که نوشتی موافقم اما بقیه گفته هاتون دقیقا در تضاد با این جملتون هست:
سلام دوستان!
اگه شما یه رفتار پسندیده ای رو داشته باشید، چه لزومی داره که حتما بقیه هم به اون رو بیارن؟!
اگه شما از نرم افزار های کرک شده استفاده نکنی، اگه شما پول نرم افزار ها رو اون طور که باید بدی، اگه شما از نرم افزار های رایگان و قانونی استفاده کنی، اگه شما...، مگه مردمی که به خلاف عادت کردن میان به نام بشریت رفتار شما رو در پیش بگیرن؟!
وقتی سایت های دانلود نرم افزارهای کرک شده جمع شدن، اون موقع بیاید خودتون رو درست کنید، چون اگه شما خودتون رو درست کنید ولی راه خلاف باز باشه، مردم خلاف نمی کنن؟!
من با اون جملات می گم: حرکت خودجوش ما لازم هست اما کافی نیست... تغییر اخلاق خود ما برنامه نویس ها لازم هست اما کافی نیست... حالا معلومه که شما این برداشت رو کردی که: حرکت خودجوش ما لازم نیست... تغییر اخلاق ما لازم نیست...
از ماست که برماست: ما چه کار کردیم؟ از چه کاری داریم ضرر می کنیم؟ دقیقا تو پست قبل گفتم از چه کاری: ظلم به حقوق نرم افزار های خارجی... که نتیجه اش ظلم به حقوق نرم افزار های خودمون هم شده... این در واقع یه جور اثر جانبی هست...
نقل قول:
نوشته شده توسط
httplistener
دوست عزیز،چرا ما نمیایم جمعی فکر بکنیم؟ چرا فقط خودمون رو می بینیم؟چرا نمی تونیم خودمون رو زیر مجموعه جامعه ای ببینیم که رفتارمون توش موثره؟
با حرفت موافقم ولی این فکری که من دیدم جمعی نبود! یه عده برنامه نویس یه فکری کردن... برای خودشون... اون طرف قضیه آدم های غیر برنامه نویس هم وجود دارن... ضمنا مگه من گفتم رفتار ما تاثیر نداره؟ رفتاری که پیشنهاد شد البته که در جامعه تاثیر داره اما در جامعه ی برنامه نویس ها... نه کل ایران... فرض کن فلان برنامه نویس از نرم افزار کرک شده تو سیستمش استفاده نکنه... مشتری چی کار به این کارا داره... فوقش چهار تا برنامه نویس دیگه این رفتار رو یاد می گیرن...
در ضمن ما حق نداریم جلوی مشتری ها رو بگیریم بگیم که از این آقا نخر از اون آقا بخر البته تا زمانی که حقوق کد بقیه ی برنامه نویس ها رعایت بشه... مشتری عشقش می کشه که یکی بیاد با قیمت دو هزار تومن براش پروژه رو سمبل کنه... نمی گم پروژه رو به ناحق کپی کنه... سمبل کنه... حالا هر کی می خواد بیاد کار حرفه ای خودشو بکنه... مشتری خودشو داره... شما برای ایجاد تعادل در بازار نباید از زور استفاده کنی... بازار مکان رقابته... البته باز هم می گم تا زمانی که حقوق کد بقیه رعایت شه... فقط ما نیاز به ایجاد شرایط رقابت داریم... نیاز به قانون Copyright داریم...
اگرم کسی یه کدی رو نوشته و گفته هر بلایی می خواید سرش بیارید... دیگه به ما ربطی نداره که یکی می خواد همون کد رو با گرفتن پول بنویسه یا یکی می خواد اون کد رو کپی کنه یا...
نقل قول:
نوشته شده توسط
httplistener
قانون وقتی می تونه وضع و اجرا بشه که یک خواست عمومی به وجود بیاد،برخورد قانونی زمانی معنا میده که
تخطی کنندگان در اقلیت باشند.
تو پست قبل توضیح دادم چرا این خواست عمومی به وجود نیومده... ولی اگه قانون Copyright اجرا بشه، یه اثر جانبی اش اینه که یه خواست عمومی برای استفاده از نرم افزار های رایگان و متن باز ایجاد می شه...
در ضمن این حرفی که شما زدید پتانسیل بالایی برای مغالطه داره... بستگی داره که شما مجموعه ی مرجعتون رو چه مجموعه ای در نظر بگیرید... مثلا برخورد قانونی با مجموعه ی دزد ها... خوب همشون دزدن... پس طبق اون حرف می تونیم بگیم بی خیال؟
شاید شما بگید نه یه مجموعه ی بزرگ تر وجود داره... مجموعه ی مردم ایران... پس من هم می گم یه مجموعه ی بزرگ تر وجود داره... مجموعه ی مردم دنیا...
در کل منظورم رو گرفتید؟ این که قانون Copyright اجرا نشه یعنی پایمال کردن حقوق یه عده از مردم دنیا... یعنی دزدی... دیگه از این واضح تر؟... نمی تونیم بگیم نباید اجرا شه چون مردم به نبودش عادت کردن... وقتی ما فقط مصرف کننده باشیم و خارجی ها تولید کننده معلومه که مردم نمی خوان... همین رفتار هم باعث ضرر به تولید کننده ی داخلی شده... عدم رعایت قانون Copyright یه جنایته... ضد حقوق بشره... پس مواظب باشیم چه ادعایی داریم... این خلاف، عادت شده چون راهش باز گذاشته شده... وگرنه تو ژن مردم ایران نبوده که!
نقل قول:
نوشته شده توسط
httplistener
بعد هم یه لطفی بکن از این شکلکه کمتر استفاده بکن [--> :قهقهه: <--]
چون این به نظرم یجورایی توهین به شعور کسانی هست که تو این تاپیک شرکت کردند..
من فکر کردم جمع دوستانه است... ولی چشم... اگه باعث شدم به کسی بر بخوره عذر می خوام...
در کل من با ایجاد یه تشکیلات خودگردان موافقم... اما فعالیت اون به تنهایی کافی نیست باید این قانون Copyright اجرا بشه...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Abbas Naghdi
سلام ببخشید که بابت غلط املای و نوشته ها م سر شما رو درد آوردم ولی ببخشید ایده من کج آش خنده داری اون جاش که ما فقیر هستیم و با وضع مالی بد میتوانم بهترین سیستم رو بسازم. برادر من نتوانستم برم دانشگاه بخاطر وضع مالی افتضاح که دارم نتوانستم برم یه کلاس تست برای کنکور چون پولش رو ندارم و دارم زور میزنم با برنامه نوشتن و فروختن خرج خودم رو در بیاوریم تا بتونم برم دانشگاه . حال وضع کی خراب هستش وقتی میام میبینم طرف نمی توانی یک کامپیوتر رو روشن کن دانشگاه هستش حرص میخورم چون پولش رو ندارم و به زور هزینه اینترنت که استفاده میکنم رو جور میکنم تا بتوانیم مطلب کمکی بیشتر بگریم تا بتوانم به سیستم خودم که هوش مصنوعی بیشتر نزدیک بشیم . بله از نظر شما که مثل برادر خودم بر خورد میکنید دم از ناامیدی میزنید که دولت پوشت ما نیست بودجه نداریم و نمی توانیم پیشرفت کنیم ولی بگم برادر من برنامه نویس نیست و خودش با کامپیوتر کار کرد و فقط کار با کامپیوتر یاد گرفته و دم از ناامیدی حرف زدن. تا حالا شده بری ایده که داری رو به یه شخصی که تو سازمان هستش بگی. اگه نگفتی من رفتم گفتم و ایده که دادم قبول شد و گفتن تو انجام بده ما میفرستیم تو رو مقامات بالا تا هزینه کنن برای ساخت ش ولی هیچ وقت این اشتباه رو نمیکنم. چون میدانیم وقتی کاریشان تمام بیشه من رو میندازن بیرون. و سیستم رو ور میدارند برای خودشون. اون موقع من میشه کاسه به دست وقتی خودم بسازم خودم بازار گرمی میکنم و میفروشم به بهشون ولی منم یه ایده دیگه دارم برای شما ، شما برید به ایده کسای دیگه بخندید و امید خودتون رو سلب کنید چون دولت پشت شما نیست. و این رو قبول دارم وقتی پیشرفت کنیم طعمه مون میره بالا تا بیشتر پیشرفت کنیم اگه طمع همون نره بالا که هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم و تو همان جای که هستیم استوب میکنیم و میگیم میخواهیم چیکار پیشرفت کنیم. آدم به امید زنده هستش اگه امید هم نداشته باشه در کل بره بمیره شما هم اگه ایده دارید انجام بدید انشاالله توش موفق میشوید. ولی خواهش ایده کسی دیگه رو مسخره نکنید و کلی هم یاس و ناامیدی به خودتون دست ندید این طوری باشه کسی نباید پیشرفت کنه چون امیدی نداره. برای پیشرفت ش. و کلی هم جمله ناامید کننده نزنید که کسی دیگه ببینه بگه برنامه نویسی که بدرد نمیخورد کسی برای ما قائل نیست من امیدم سلب نمیشه ولی کسی دیگه ببینه مطالب شما رو زده میشه و دنبال برنامه نویسی نمیاد.
موفق و پیروز باشید.
-
نقل قول:
سلام ببخشید که بابت غلط املای و نوشته ها م سر شما رو درد آوردم ولی ببخشید ایده من کج آش خنده داری اون جاش که ما فقیر هستیم و با وضع مالی بد میتوانم بهترین سیستم رو بسازم. برادر من نتوانستم برم دانشگاه بخاطر وضع مالی افتضاح که دارم نتوانستم برم یه کلاس تست برای کنکور چون پولش رو ندارم و دارم زور میزنم با برنامه نوشتن و فروختن خرج خودم رو در بیاوریم تا بتونم برم دانشگاه . حال وضع کی خراب هستش وقتی میام میبینم طرف نمی توانی یک کامپیوتر رو روشن کن دانشگاه هستش حرص میخورم چون پولش رو ندارم و به زور هزینه اینترنت که استفاده میکنم رو جور میکنم تا بتوانیم مطلب کمکی بیشتر بگریم تا بتوانم به سیستم خودم که هوش مصنوعی بیشتر نزدیک بشیم . بله از نظر شما که مثل برادر خودم بر خورد میکنید دم از ناامیدی میزنید که دولت پوشت ما نیست بودجه نداریم و نمی توانیم پیشرفت کنیم ولی بگم برادر من برنامه نویس نیست و خودش با کامپیوتر کار کرد و فقط کار با کامپیوتر یاد گرفته و دم از ناامیدی حرف زدن. تا حالا شده بری ایده که داری رو به یه شخصی که تو سازمان هستش بگی. اگه نگفتی من رفتم گفتم و ایده که دادم قبول شد و گفتن تو انجام بده ما میفرستیم تو رو مقامات بالا تا هزینه کنن برای ساخت ش ولی هیچ وقت این اشتباه رو نمیکنم. چون میدانیم وقتی کاریشان تمام بیشه من رو میندازن بیرون. و سیستم رو ور میدارند برای خودشون. اون موقع من میشه کاسه به دست وقتی خودم بسازم خودم بازار گرمی میکنم و میفروشم به بهشون ولی منم یه ایده دیگه دارم برای شما ، شما برید به ایده کسای دیگه بخندید و امید خودتون رو سلب کنید چون دولت پشت شما نیست. و این رو قبول دارم وقتی پیشرفت کنیم طعمه مون میره بالا تا بیشتر پیشرفت کنیم اگه طمع همون نره بالا که هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم و تو همان جای که هستیم استوب میکنیم و میگیم میخواهیم چیکار پیشرفت کنیم. آدم به امید زنده هستش اگه امید هم نداشته باشه در کل بره بمیره شما هم اگه ایده دارید انجام بدید انشاالله توش موفق میشوید. ولی خواهش ایده کسی دیگه رو مسخره نکنید و کلی هم یاس و ناامیدی به خودتون دست ندید این طوری باشه کسی نباید پیشرفت کنه چون امیدی نداره. برای پیشرفت ش. و کلی هم جمله ناامید کننده نزنید که کسی دیگه ببینه بگه برنامه نویسی که بدرد نمیخورد کسی برای ما قائل نیست من امیدم سلب نمیشه ولی کسی دیگه ببینه مطالب شما رو زده میشه و دنبال برنامه نویسی نمیاد.
موفق و پیروز باشید.
خب .... میشه بگین من کجای مطالبم به شما خندیدم ؟ ... باید ثابت کنی ... !
میخواستم نگم اما میگم ... !
اگه برای اینترنت پول میدی بیا بهت رایگان بدم ... ! (خودم رایگان استفاده میکنم سرعتشم 256 میشه !)
1 یال پیش منم ایده داشتم ساخت ربات ... یه تیم داشتیم و منم قرار بود هوش مصنوعیش رو طراحی کنم ... 6 میلیونم قرار بود از طرف سایت نخبگان جوان (متصل به بنیاد نخبگان) به صورت بودجه ی پایه دریافت کنیم ..
افراد تیم همه جزو نخبگان بودن + بنده !
به دلایلی نشد که یکی از این دلایل این بود که من بروجردم و تیم اصفهان بود ... !
تیم رو من جمع کرده بودم و بودجه رو من درخاست کرده بودم و ایده مال من بود و ... من همه کره بودم و به دلیل مسافت نتونستم ایده رو اجرایی کنم ... اونقدر پولدار نیستم که خونه بخرم !
منم مشکلاتم کمتر از شما نیست اما در برابر مشکلات خدا رو شاکر میشم و همیشه راهی براش پیدا میکنم ...
یادش بخیر یه دوستی داشتم همش میگفت من بدبختیم (کرایه تاکسیشو من میدادم) دلم براش میسوخت ... یکی دو ماه بعد که دوستیمون عمیق تر شد فهمیدم فقط 3 تا خونه دارن که یکیش 2 طبقه هست ... این بماند و گوشی آیفنش و ... بماند :)
اینا رو گفتم صرفا جواب پست شما ... !
حالا خواهشا بحث رو به انحراف نکشید ... !
-
سایت خیلی جالب شده
یکی یه تاپیک رو شروع میکنه ( حالا ایده یا اموزش) یک نفر یه حرفی میزنه،طبال گرامی خوششون نمیاد
شروع میکنن به نقد کشیدن و زیر سوال بردن علم بقیه و ادعا استاد بودن در تمامی علوم (منطق و فلسفه و برنامه نویسی و ...) میکنند( منظورم با یک شخص نیست تمامی اشخاصی که این کار رو انجام میدن به کسی تو این تاپیک توهین نشه)
چند نفر دیگه سو استفاده میکنند و اش رو شور تر میکنند،تاپیک دعوا میشه ، مدیر میاد،تاپیک رو جمع میکنه و میریم برای تاپیک بعدی
فک کنم یکی از مشکلای اصلی ایرانیا تو فضا سایبر عدم رعایت احترام ( و عدم احترام سازی برای خود مجازی ) هست،بعد میگیم چرا امریکا شد فلان ، روسیه شد ابر قدرت اصلی ترین نهاد حفاظت سایبر کشور بره اونجا،چین شده بزرگ it ما به هیچ جا نرسیدیم
[در مورد خودم میگم که به کسی بر نخوره]فکر کنم قبل اینکه قرار باشه بریم از فروم های خارجی علم یادبگیرم ( اگه یاد بگیرم)بهتر باشه اول چجوری بحث کردن و احترام سازی رو ازشون یادبگیرم
موفق باشید
-
دوستان بحث های بی فایده که هیچ سودی برامون نداره رو کنار بزارید. کسایی که با من موافقن (در مورد ثبت شرکت در خارج از ایران و تعامل با برنامه نویسان ایرانی) لطفا اعلام کنن تا یه فکری کنیم.فکر نکنم ایده ای بهتر از این تو شرایط فعلی باشه(اگه هست لطفا اعلام کنید.اگه نیست موافقت خودتون رو اعلام کنید)
-
نقل قول:
اگه برای اینترنت پول میدی بیا بهت رایگان بدم ... ! (خودم رایگان استفاده میکنم سرعتشم 256 میشه !)
دوست عزیز این که فرمودید جدی بود یا مزاح؟اخه توی این مملکت؟اونم مفتی؟من که باورم نمیشه
-
نقل قول:
دوست عزیز این که فرمودید جدی بود یا مزاح؟اخه توی این مملکت؟اونم مفتی؟من که باورم نمیشه
نه کاملا جدی گفتم ... سرعت دانلودشم 52 کیلوبایت هست ... !
نقل قول:
دوستان بحث های بی فایده که هیچ سودی برامون نداره رو کنار بزارید. کسایی که با من موافقن (در مورد ثبت شرکت در خارج از ایران و تعامل با برنامه نویسان ایرانی) لطفا اعلام کنن تا یه فکری کنیم.فکر نکنم ایده ای بهتر از این تو شرایط فعلی باشه(اگه هست لطفا اعلام کنید.اگه نیست موافقت خودتون رو اعلام کنید)
دوست من شرکت برپا کردن شرکت داخل ایران باید 7 خان رستم رو با جیب های پر پول رد کنی ... !
داخل خارج که دیگه جای خود دارد ...
مسئله ی بعدی اینه که اگه بفهمن که ما داریم چیکار میکنیم که 100% میفهمن علاوه بر قطع رابطه با ما تمام گردش های مالی ما رو مسدود میکنن ... این یعنی هر روز باید منتظر باشیم ببینیم کی جممون میکنن ! :)
-
نقل قول:
نقل قول:
دوست من شرکت برپا کردن شرکت داخل ایران باید 7 خان رستم رو با جیب های پر پول رد کنی ... !
مسئله ی بعدی اینه که اگه بفهمن که ما داریم چیکار میکنیم که 100% میفهمن علاوه بر قطع رابطه با ما تمام گردش های مالی ما رو مسدود میکنن ... این یعنی هر روز باید منتظر باشیم ببینیم کی جممون میکنن ! :)
-
نقل قول:
آخه چطوری داداش؟
دوست گلم ما نیاز به یه حامی قوی داریم که قابل اعتماد هم باشه. تو این زمینه شاید دولت بتونه کاری کنه اگه درخواست ها زیاد باشه میشه کارایی کرد(طبیعتا منظورم به صورت غیر رسمی هست)
نقل قول:
اگه طرح خوب اجرا بشه به این سادگی ها لو نمیره. من خودم یه سری ایده دارم که تا حدی کارو اطمینان بخش میکنه.این یه بازی ۲ سربرده. حتی اگر شرکت x هم لو بره میشه شرکت y رو ثبت کرد.باز هم اگر ایده ثبت شرکت با مشکل مواجه شد میشه راهی مطمئن برای تبادلات مالی داخل به خارج و بالعکس پیدا کرد(الان نمونه این سایت ها زیاده ولی مشکل همون عدم اطمینان هست)
-
سلام مجدد
دوستان طوری صحبت می کنند که انگار چند تا نرم افزار قوی و قابل ارائه برای فروش در فروشگاه های بزرگ نرم افزاری دارند و فقط مشکلشون تحریم هاست
شاید بگید دارم منفی بافی می کنم و لی شما یه نرم افزار بنویسید که نسخه اولیش بتونه کاربرای غیر ایرانی رو جذب کنه و حداقل خودتون حاضر باشید برای داشتن چنین نرم افزاری پول بدید
اگه به این مرحله رسیدید اونوقت برید دنبال سرمایه گزار
شما دنبال کسی می گردید که حاضر باشه روی هیچی سرمایه گزاری کنه آخه خودتون حاضرید اینکارو بکنید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Boy_nn
سلام مجدد
دوستان طوری صحبت می کنند که انگار چند تا نرم افزار قوی و قابل ارائه برای فروش در فروشگاه های بزرگ نرم افزاری دارند و فقط مشکلشون تحریم هاست
شاید بگید دارم منفی بافی می کنم و لی شما یه نرم افزار بنویسید که نسخه اولیش بتونه کاربرای غیر ایرانی رو جذب کنه و حداقل خودتون حاضر باشید برای داشتن چنین نرم افزاری پول بدید
شما دنبال کسی می گردید که حاضر باشه روی هیچی سرمایه گزاری کنه آخه خودتون حاضرید اینکارو بکنید
کلامت رو عشقی
-
نقل قول:
اولا کی گفت دنبال سرمایه گذار هستیم؟شما تاحالا با مارکت هایی مثل google play یا itunes ,... کار کردید؟اینا بهشون میگن فروشگاه ! سعی کن اول بفهمی چی برای کجا استفاده میشه. حالا وظیفه این فروشگاه چیه؟سرمایه گذاری؟شما فکر میکنی مثلا گوگل اول app شمارو میخره بعدا میفروشه به مردم؟نه خیر! شما خودتون میفروشید توی مغازه گوگل و اونم به عنوان اجاره یه مبلغی ازتون میگیره. کسی اینجا قرار نیست روی نرم افزار شما سرمایه گذاری کنه عزیز!شما مارکت رو با سازمان ثبت اختراعات اشتباه گرفتی یا شایدم فکر کردی میخوایم ویندوز آپلیکیشن بسازیم!حتما تو ذهنت نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ هم بوده! داداش مقوله ساخت نرم افزار برای کامپیوتر های شخصی با app (به برنامه های ساخته شده برای تلفن های هوشمند گفته میشه) زمین تا اسمون قضیش فرق میکنه. برای ساخت یه نرم افزار در سطح جهانی که جنبه تجاری داشته باشه اول از همه باید قدرت رقابت رو داشته باشید و همچنین یه تیم برنامه نویسی قوی و منظم با بودجه کافی و...
ولی برای ساخت app حتی بصورت انفرادی هم میتونید فعالیت داشته باشید و نیاز به بودجه زیادی هم نداره و بدلیل قیمت خیلی پایین تر نسبت به نرم افزار(منظور نرم افزار کامپیوتر!) جنبه رقابتی کمتری پیش میاد و شما میتونی با کمی ایده با چاشنی ذوق! درامد زیادی کسب کنید. برای تایید گفته هام فقط کافیه یه سر به همون مارکت ها بزنید و app های پرفروش رو یه نگاهی بندازی مببینی از لحاظ فنی خیلی پایین اما از لحاظ ایده بسیار ناب هستن!
خواهشا دیگه این 2 تارو باهم قاطی نکنید :|
-
نقل قول:
ولا کی گفت دنبال سرمایه گذار هستیم؟شما تاحالا با مارکت هایی مثل google play یا itunes ,... کار کردید؟
بله اگه دسترسی به فروشگاه های نرم افزاری و سیستم مالی بین المللی داشته باشیم ولی الان کلی تحریم جلوی روت هست که نمی تونی به اینها دسترسی داشته باشی و برای دور زدن این تحریم ها به سرمایه احتیاج هست مگر اینکه تحریم ها برداشته شوند
برنامه نویسی ما مثل خودرو سازی ما می مونه (بازار انحصاری نرم افزار های مالی و ..... و سایتهای فارسی زبان و ... )که به علت عدم حضور رقیب قدرتمند خارجی شده بازار انحصاری چون توی رقیبی نداریم فکر می کنیم خیلی سریم ، بعدشم توقع داریم با نوشتن نرم افزارهایی که نمونه های متن بازش توی اینترنت ریخته بشیم برنامه نویس و کلی هم پول به جیب بزنیم
یه نگاه به بزرگترین شرکت همکاران سیستم بندازید (اگه اشتباه نکنم بزرگترین شرکت نرم افزاری ایران) اگه کسی با نرم افزاراش کار کرده باشه می دونه چقدر مزخرفه حتی کارشناساش هم نرم افزارشون رو قبول ندارن ولی چون بازار انحصاری هست و رقیبی نداری یکه تازی می کنه فکر می کنید همکاران سیسم و یا شرکتهای مشابه در یک بازار رقابتی می تونن دووم بیارن
یه قسمتی از حرفات کاملا" درست بود مهمتر از کد نویسی ایده ناب هست اگه ایده نابی داشته باشی بله میشه ولی توی شرایط تحریم کلی راه سخت شده
-
خیلی ها هستن که دوست دارن اجرا بشه.
خیلی ها هم دوست دارن اجرا نشه.
خیلی ها توی خونه خودشون اجرا میکنند.
خیلی ها توی شرکت و اداره شون.
خیلی ها مجبور هستن اجرا نکنند.
بعضی ها هم مجبور هستن اجرا کنند.
copy rights
شما که نرمافزار مینویسید تا حالا این قوانین رو رعایت کردید؟
معادل مجانی و آزاد برنامه هایی دزدیده شده ای که استفاده میکنید رو میشناسید؟
تا حالا سعی کردید برای کسی نصبشون کنید؟
اگر نکردید لطفا نگید "من میدونم ما موفق نمیشیم"
سعی کنید از همین الان دزدی رو کنار بزارید قول میدم خیلی دردناک نباشه.
اگر کسی واقعا بخواد خودش رو درست کنه همیشه کمک هست.
تا حالا هیچ کس توی این سایت نپرسیده به جای Visual Studio چی استفاده کنیم؟
چرا؟چون خودتون نمیخواهید درست بشید.تقصیر بقیه نیست.
خیلی ها توی این سایت هستن که copyrights رو رعایت میکنند.پول هم نمیدن.سعی کنید بپرسید چطوری.شاید سخت نباشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
FastCode
خیلی ها هستن که دوست دارن اجرا بشه.
خیلی ها هم دوست دارن اجرا نشه.
خیلی ها توی خونه خودشون اجرا میکنند.
خیلی ها توی شرکت و اداره شون.
خیلی ها مجبور هستن اجرا نکنند.
بعضی ها هم مجبور هستن اجرا کنند.
copy rights
شما که نرمافزار مینویسید تا حالا این قوانین رو رعایت کردید؟
معادل مجانی و آزاد برنامه هایی دزدیده شده ای که استفاده میکنید رو میشناسید؟
تا حالا سعی کردید برای کسی نصبشون کنید؟
اگر نکردید لطفا نگید "من میدونم ما موفق نمیشیم"
سعی کنید از همین الان دزدی رو کنار بزارید قول میدم خیلی دردناک نباشه.
اگر کسی واقعا بخواد خودش رو درست کنه همیشه کمک هست.
تا حالا هیچ کس توی این سایت نپرسیده به جای Visual Studio چی استفاده کنیم؟
چرا؟چون خودتون نمیخواهید درست بشید.تقصیر بقیه نیست.
خیلی ها توی این سایت هستن که copyrights رو رعایت میکنند.پول هم نمیدن.سعی کنید بپرسید چطوری.شاید سخت نباشه.
کلامت رو عشق خودم من منتظر باز شدن نمایشگاه هستم برم سری جدید نرم افزار های کرک شده رو بخریم ولی خودم برنامی که مینویسیم اصاریتن کلی کرم دارم همه جور طریقه هک برنامه خودم و کرک برنامه رو میبندم ولی خودم برای خریدن نرم افزار های موفت لحظه شماره میکنم ازد این نظر میشی گفت قانون کپی پست تو ایران رایت نشه خیلی ها وضع مالی خوبی ندارن ولی تخصص خوبی دارن تو کامپیوتر بخاطر اینکه طرف تخصص داره ولی پولی نداره نباید پیشرفت کنی و برنامه که یک میلیون تومان هستش رو با 1000 تومان بخره نمیشی گفت اگه این طوری بود قانون کپی پست تو ایران رایت میشود معلوم که هیچ کس به اون صورت پیشرفت نمیکرد و درضمن اگه تو ایران فرهنگ کا با کامپیوتر بود خیلی خوب میشود شما برید هنرستان سیستم های مدرسه رو ببنید ، ببنید یه بچه یه سیستم رو سالم گذاشته دکمه کیبور در امده ، دی وی دی رایتر دزدیده شده حالا به نظر شما وقتی بچه ها به وسیله مدرسه برای خودش هستش برای آموزش خودشون هستش رحم نمیکنن به نظر شما اونها به برنامه های اورجینال رحم میکنن نه وقتی یه سی دی اورجینال میخره خدا تومان و بشکنی اون جا آدم میسوزه ولی وقتی سی دی کپی میخره این خیالیش نیست . چون نرم افزار گران هستش و آسیب ببینی آدم حالیش گرفته میشه ولی وقتی نرم افزار مفت باهش طرف این خیالیش نیست و بخاطر همین سعی میکنه نرم افزار مفت رو تهیه کنه نه نرم افزار پولی رو.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
davidrobert
کلامت رو عشق خودم من منتظر باز شدن نمایشگاه هستم برم سری جدید نرم افزار های کرک شده رو بخریم ولی خودم برنامی که مینویسیم اصاریتن کلی کرم دارم همه جور طریقه هک برنامه خودم و کرک برنامه رو میبندم ولی خودم برای خریدن نرم افزار های موفت لحظه شماره میکنم ازد این نظر میشی گفت قانون کپی پست تو ایران رایت نشه خیلی ها وضع مالی خوبی ندارن ولی تخصص خوبی دارن تو کامپیوتر بخاطر اینکه طرف تخصص داره ولی پولی نداره نباید پیشرفت کنی و برنامه که یک میلیون تومان هستش رو با 1000 تومان بخره نمیشی گفت اگه این طوری بود قانون کپی پست تو ایران رایت میشود معلوم که هیچ کس به اون صورت پیشرفت نمیکرد و درضمن اگه تو ایران فرهنگ کا با کامپیوتر بود خیلی خوب میشود شما برید هنرستان سیستم های مدرسه رو ببنید ، ببنید یه بچه یه سیستم رو سالم گذاشته دکمه کیبور در امده ، دی وی دی رایتر دزدیده شده حالا به نظر شما وقتی بچه ها به وسیله مدرسه برای خودش هستش برای آموزش خودشون هستش رحم نمیکنن به نظر شما اونها به برنامه های اورجینال رحم میکنن نه وقتی یه سی دی اورجینال میخره خدا تومان و بشکنی اون جا آدم میسوزه ولی وقتی سی دی کپی میخره این خیالیش نیست . چون نرم افزار گران هستش و آسیب ببینی آدم حالیش گرفته میشه ولی وقتی نرم افزار مفت باهش طرف این خیالیش نیست و بخاطر همین سعی میکنه نرم افزار مفت رو تهیه کنه نه نرم افزار پولی رو.
دقیقا افکار متهجری مثل شما توی دولت هستن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
davidrobert
نقل قول:
نوشته شده توسط
davidrobert
کلامت رو عشق خودم من منتظر باز شدن نمايشگاه هستم برم سري جديد نرم افزار هاي کرک شده رو بخريم ولي خودم برنامي که مينويسيم اصاريتن کلي کرم دارم همه جور طريقه هک برنامه خودم و کرک برنامه رو ميبندم ولي خودم براي خريدن نرم افزار هاي موفت لحظه شماره ميکنم ازد اين نظر ميشي گفت قانون کپي پست تو ايران رايت نشه خيلي ها وضع مالي خوبي ندارن ولي تخصص خوبي دارن تو کامپيوتر بخاطر اينکه طرف تخصص داره ولي پولي نداره نبايد پيشرفت کني و برنامه که يک ميليون تومان هستش رو با 1000 تومان بخره نميشي گفت اگه اين طوري بود قانون کپي پست تو ايران رايت ميشود معلوم که هيچ کس به اون صورت پيشرفت نميکرد و درضمن اگه تو ايران فرهنگ کا با کامپيوتر بود خيلي خوب ميشود شما بريد هنرستان سيستم هاي مدرسه رو ببنيد ، ببنيد يه بچه يه سيستم رو سالم گذاشته دکمه کيبور در امده ، دي وي دي رايتر دزديده شده حالا به نظر شما وقتي بچه ها به وسيله مدرسه براي خودش هستش براي آموزش خودشون هستش رحم نميکنن به نظر شما اونها به برنامه هاي اورجينال رحم ميکنن نه وقتي يه سي دي اورجينال ميخره خدا تومان و بشکني اون جا آدم ميسوزه ولي وقتي سي دي کپي ميخره اين خياليش نيست . چون نرم افزار گران هستش و آسيب ببيني آدم حاليش گرفته ميشه ولي وقتي نرم افزار مفت باهش طرف اين خياليش نيست و بخاطر همين سعي ميکنه نرم افزار مفت رو تهيه کنه نه نرم افزار پولي رو.
تا وسيله گزاشته نشه فرهنگشم درست نميشه وقتي 4 نفر که نرم افزار کپي خريدنو 10 ميليون جريمه کردن فرهنگشم مثل فرهنگ بستن کمر بند درست ميشه تا وقتی زور نباشه اتفاقی نمیفته
حالا اين هنرستان رو که مثال زدي چه ربطي به کپي رايت داره ديگه خدا مي دونه!!
شما شک نکن اگر قانون کپي رايت تو ايران درست بشه ظرف 10 سال ايران جزو بهترين توليد کننده هاي نرم افزار ميشه! حيف که يک سريا که شعور ندارن شدن همه کاره ...
حتي شايد وقتي انگيزه مادي بوجود بياد سيستم عامل هم نوشته بشه. (فکر کن مثلا 10 ميليون 60 هزار تومن چند ميشه ! من که ذهنی حساب کردم فکر کنم رو بریلیاردی چیزی میره ! ...)
الان که با اين اوضاع ايران حتي اگر يک برنامه در حد فتوشاپ هم بنويسي بازم فروش نمي کنه ! ولی اگر کپی رایت باشه خیلی چیزا عوض میشه
من که اگر قرار باشه اوضاع همین جوری بمونه 5-6 سال دیگه کلا میرم از ایران...
-
والا من خودم طرف قانون حفظ کپی رایتم
مردم ما حاضر نیستن برای به سی دی اینقدر پول بدن چون نمیدونن چه زحمت هایی که پای این نرم افزار کشیده شده
یکی از دوستام ویندوزش خراب شده بود میخواست بره یه سی دی ویندوز بخره گفت فلان کافی نت چقدر میگیره یه سی دی ویندوز میده گفتم 6 هزار خلاصه رفیقمون شد اینجوری:متعجب: گفت چقدر گرون فروشه !!!
باید فکری کنیم به حال این مردم
اینجوری نمیشه که برنامه نویسی کرد این ور
به قول __UFNHGGI_H__
نقل قول:
طرف 2 هزار تومن میده یک ساندویچ می خره خیلی هم راضیه
اما هزار تومن میده فلان برنامه رو می خره فکر می کنه زیادم داده
اینطور به نظرشون می رسه که این ساندویچ کلی مخلفات (خیار شو، کاهو و..) داره ولی این برنامه که فقط یه تیکه پلاستیک هست هزار تومن هم زیادیشه
عقل ادم تو چشمش باشه همین میشه دیگه :ناراحت:
-
نقل قول:
شما شک نکن اگر قانون کپي رايت تو ايران درست بشه ظرف 10 سال ايران جزو بهترين توليد کننده هاي نرم افزار ميشه! حيف که يک سريا که شعور ندارن شدن همه کاره ...
حتي شايد وقتي انگيزه مادي بوجود بياد سيستم عامل هم نوشته بشه. (فکر کن مثلا 10 ميليون 60 هزار تومن چند ميشه ! من که ذهنی حساب کردم فکر کنم رو بریلیاردی چیزی میره ! ...)
الان که با اين اوضاع ايران حتي اگر يک برنامه در حد فتوشاپ هم بنويسي بازم فروش نمي کنه ! ولی اگر کپی رایت باشه خیلی چیزا عوض میشه
من خودمو کشتم . اما باز دوستان میان همون حرفارو تکرار میکنن!برادر من دوست گلم شما فکر کردی رعایت کپی رایت به همین راحتیه؟حالا فرض کن تونستی فروشگاها و سوپر مارکت هارو کنترل کنی اما اینترنتو چی؟اینطوری باید 99% وبسایت ها فیلتر بشن! این 1
دوما نمیدونم چرا همه فقط کپی رایت رو به چشم فروش و نفع خودشون میبینن! برادر من شما فرض کن کپی رایت به طور کامل رعایت بشه اونوقت یعنی شما مجبوری همین ویندوزی که رو سیستم نصبه رو با قیمت سرسام اور دلار بخری! مثلا ویندوز 8 200 دلار قیمت داشته باشه شما حاضری تا 1 میلیون برای فقط 1 ویندوز هزینه کنی؟ چرا حرفی میزنید که اخرش توش بمونید اخه؟میخوای از چاله در بیای بیفتی تو چاه؟اگه کپی رایت کاملا رعایت بشه شما حتی نمیتونی نرم افزار ها مورد نیاز برای کار برنامه نویسیت هم تهیه کنی چه برسه به فروش! باید لایسنس 1000 جور ریز برنامه بگیری هزارتا بدبختی بکشی اونم با قیمت دلار! من اینو تو همون پست های اولیم گفتم اما باز میبینم هرکی از راه میرسه این چرت و پرت رو تکرار میکنه بدون کمی فکر کردن :|
خوب حالا که اوضاع اینطوری بود من اومدم یه پیشنهاد دادم : گفتم با این حساب اگه کپی رایت توی این مملکت رعایت بشه ضررهاش برای منه برنامه نویس از سودش بیشتره دیگه چه برسه به مردم عادی! حالا چه کنیم ؟منه برنامه نویس دلم میخواد فروش عمده کنم ولی برای فروش عمده احتیاج به همین قانون کپی رایت دارم! خوب پس منه برنامه نویس هم به قانون کپی رایت نیاز دارم هم اجرایی شدنش توی مملکت خودم به ضرر من تموم میشه پس چیکار کنم؟ افرین ای کیو! خوب من برنامه مینویسم و توی کشوری که قوانین محکمی برای کپی رایت داره میفروشم! یعنی یه بازی 2 سر برد!
حالا برای این کار بازم یه مشکل بر میخوریم یعنی تحریم! که برای اون هم یه پیشنهاد دادم که توی پست های قبلیم موجوده
-
چرا چرت میگی
بجز یه سیستم عامل به چیز دیگه لازم نیست پول بدین هرچند که می تونید از لینوکس استفاده کنید .
البته خریدن ویندوز اورجینال خیلی مذیت ها هم داره
برای برنامه نویسی سی/سی++ می تونید از CodeBlock,Mingw و استفاده کنید. در ضمن VS هم برای کار غیر تجاری رایگانه میشه با اون نوشت و بعد اخر سر با GCC کامپایل کرد
چیز دیگه این برا برنامه نویسی نیاز نیست که شما می گی باید هزار تا لایسنس بخری :قهقهه:
لابد شما به بیل و کلنگ هم نیاز داری:قهقهه:
اگه کپی رایتی باشه من یکی بجز یه سیستم عامل و چند تا برنامه که اصلا ازشون استفاه نمی کنم به چیز دیگه ای نیاز ندارم
فقط ی IDE و کامپایلر احتیاج دارم + این برنامه ها که رایگان هستن .
FireFox, FDM, VLC, uTorrent, NotePad++,NitroReader,YahooMassange,Blender
-
تا زمانی که چهار نفر پامیشن هرچی برنامه تو نت هست رو می کنن تو چند تا دی وی دی و بعد میان میگن ممد سافت ، اکبر سافت و ..(MRT,King)
چه توقعی از مردم دارین
باور کنید من یه بار ی وین نصب کردم کنار لوگوی ماکروسافت نوشته بود MRT محمد رضا توکلی بعد طرف شمارشو هم نوشته بود :قهقهه:
شورشو در اوردن .
-
نقل قول:
رمن خودمو کشتم . اما باز دوستان میان همون حرفارو تکرار میکنن!برادر من دوست گلم شما فکر کردی رعایت کپی رایت به همین راحتیه؟حالا فرض کن تونستی فروشگاها و سوپر مارکت هارو کنترل کنی اما اینترنتو چی؟اینطوری باید 99% وبسایت ها فیلتر بشن
خوب فیلتر بشن چی میشه مگه؟ در عوض 100 تا وبسایت واسه فروش نرم افزار های ایرانی درست میشه ! یا اصلا همون وبسایت ها هم می تونن برنامه های رایگان بزارن به جای کرک شده ! مثل بعضی سایتای خارجی یا برن 4 تا محتوای درست و حسابی بزارن تو سایتاشون !
البته رعایت کپی رایت به همین سادگیا نیست اونم این جا بعد این همه مدت (این چیزا رو باید 15 سال پیش اونایی که مسئول بودن فکرشو می کردن که از همون اول کپی رایت رعایت بشه !) ;فرهنگ سازی می خواد + زور !
نقل قول:
دوما نمیدونم چرا همه فقط کپی رایت رو به چشم فروش و نفع خودشون میبینن! برادر من شما فرض کن کپی رایت به طور کامل رعایت بشه اونوقت یعنی شما مجبوری همین ویندوزی که رو سیستم نصبه رو با قیمت سرسام اور دلار بخری! مثلا ویندوز 8 200 دلار قیمت داشته باشه شما حاضری تا 1 میلیون برای فقط 1 ویندوز هزینه کنی؟ چرا حرفی میزنید که اخرش توش بمونید اخه؟میخوای از چاله در بیای بیفتی تو چاه؟اگه کپی رایت کاملا رعایت بشه شما حتی نمیتونی نرم افزار ها مورد نیاز برای کار برنامه نویسیت هم تهیه کنی چه برسه به فروش! باید لایسنس 1000 جور ریز برنامه بگیری هزارتا بدبختی بکشی اونم با قیمت دلار! من اینو تو همون پست های اولیم گفتم اما باز میبینم هرکی از راه میرسه این چرت و پرت رو تکرار میکنه بدون کمی فکر کردن :|
کپی رایت به نفع همست وقتی صنعت نرم افزار یا سخت افزار تو ایران پیشرفت کنه بطور غیر مستقیم مردم عادی هم ازش نفع میبرن نمونش یک کمپانی مثل سامسونگ که درامدش از درامد نفت ایران بیشتره ! شما فقط جلوی پاتو می بینی تقصیر من نیست که !
بعد من واقعا نمی فهمم شما چجوری به خودت اجازه می دی این جوری با قاطعیت پست بزاری همه که مثل شما به دزدی عادت ندارن ! (توهین نیست حقیقته ! )
اولا من بیشتر وقتا از اوبونتو استفاده می کنم در ضمن ویندوزی هم که روی لپتاب هم هست اورجیناله برنامه هایی که هم استفاده می کنم سعی می کنم مجانی باشن فقط تنها برنامه کرک شده ای که روی سیستمم دارم فوتوشاپه که اونم اگر برنامه جایگزین مناسب پیدا کنم پاک می کنم!
نرم افزارهایی هم که برای برنامه نویسی استفاده می کنم همشون open source هستن !
یک قسمتی از پست های قبلیت
نقل قول:
برای ساخت یه نرم افزار در سطح جهانی که جنبه تجاری داشته باشه اول از همه باید قدرت رقابت رو داشته باشید و همچنین یه تیم برنامه نویسی قوی و منظم با بودجه کافی و...
فکر می کنی این چیزا تا وقتی که کپی رایت رعایت نشه بوجود میاد (مخصوصا اون قسمت بودجه) ؟!
نقل قول:
خوب حالا که اوضاع اینطوری بود من اومدم یه پیشنهاد دادم : گفتم با این حساب اگه کپی رایت توی این مملکت رعایت بشه ضررهاش برای منه برنامه نویس از سودش بیشتره دیگه چه برسه به مردم عادی! حالا چه کنیم ؟منه برنامه نویس دلم میخواد فروش عمده کنم ولی برای فروش عمده احتیاج به همین قانون کپی رایت دارم! خوب پس منه برنامه نویس هم به قانون کپی رایت نیاز دارم هم اجرایی شدنش توی مملکت خودم به ضرر من تموم میشه پس چیکار کنم؟
هیچی اقا من نفهمی کردم همچین پستی گزاشتم فکر نمی کردم بعضی دوستان این قدر درک اقتصادیشون بالا باشه :)شما خوشحال باش یک برنامه حسابداری می نویسی با پولش 4 کیلو گوشت هم نمی تونی بخری ولی در عوض 4 تا برنامه کرک شده روی سیستمت داری که از 1/10 قابلیتاشونم استفاده نمی کنی یکسریاشونم که تروجان هم دارن :)
میدونین بزرگترین مشکل برنامه نویسای ارانی چیه ؟
نه این دفعه اشتباه حدس زدی ! افراد نابغه ای هستن مثل شما که دارن این جا هدر میرن ایده هاتو پتنت کن کسی ندزدشون (البته بیخیال اونم کپی رایت میخواد:) )
به هر حال من حوصله بحث بی خود با کسی ندارم شما برو دنبال اون بازی 2 سر بردت ببینم 10 سال دیگه به چی میرسی اینم اخرین پستیه که تو این تاپیک میزارم گود لاک!
-
نقل قول:
شخصا حاضرم اگر چیزی روی سیستم من کرک شده باشه برای هر ریالش یک دلار جیمه بدم.
وقتی شما دزد هستید انتظار نداشته باشید بقیه ازتون دزدی نکنند.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidshaman
تا وسيله گزاشته نشه فرهنگشم درست نميشه وقتي 4 نفر که نرم افزار کپي خريدنو 10 ميليون جريمه کردن فرهنگشم مثل فرهنگ بستن کمر بند درست ميشه تا وقتی زور نباشه اتفاقی نمیفته
حالا اين هنرستان رو که مثال زدي چه ربطي به کپي رايت داره ديگه خدا مي دونه!!
من که اگر قرار باشه اوضاع همین جوری بمونه 5-6 سال دیگه کلا میرم از ایران...
برادر من هنرستان رو به خاطر این مثال زدم بگم وقتی بچه شوریش نمریسی کامپیوتر برای یاد گیری هستش نه برای خراب کردن که کلی قیمت اون کامپیوتر هستش به نظرت طرف دلیش میسوزه بره سی دی اورجینال بخری یعنی لد کل میگم وقتی بچه های خودمون نمی تونیم طرز درست استفاده کردن از کامپیوتر رو یا وسایل مدرسه رو یاد بدیم که بدونن سیستم کامپیوتری تو مدرسه یه سیستم آموزشی و کمکی . وقتی مردم متوجه سیستم های که برای آموزشون قرار میدن که کلی هزینه خورد و متوجه هزینه ها نمیشن به نظر شما کسی هم متوجه کار ما میشه و بگه طرف برنامه نویس کلی زحمت کشیده بابت این نرم افزار بهتر اورجینالش رو بخریم نه اینکه کپی و آخر سر هم سی دی میشکنه طرف میگه ب جهنم ورژن جدید سی دی میاد بیرون ورژن جدیدش رو میگیریم. سیستم مدرسه هم وقتی بسوزنن میگن به جهنم دولت پول میده یکی دیگه میارن . خوب وقتی مردم به بچه ها شون یاد نمیدن چطور از سیستم آموزشی استفاده کنن به نظر شما یاد میدن از برنامه کپی ریات استفاده کنن . نه مردم میگن مفت باشه کفت باشه شاعر ایران هستش . وقتی ارزون هستش چرا کلی پول بابتش بدم فوقش کپی شو میخرم.
-
بچه ها یه حرفی میزنم خدا وکیلی راستش رو بگید من نزدیک 250 تا برنامه روی سیستم هستش . حالا گرون ترین ها برنامه رو میگم با قیمت ش . آنتی ویروس 7 میلیون تومان ، ویندوز 1 میلیون تومان و غیره حساب کنید مجموعه نرم افزار دات نت گرون ، ادبی گرون و کلی نرم افزار کمکی گرون هستش انصافاٌ خودتون بابت تمام نرم افزار های گرون حاضر هستید کلی نرم افزار رو اصل بخرید من خودم آنتی ویروسی که 7 میلیون پولی ش هستش و از لحاظ امنیتی بالا و به ویروسی رحم نمیکنه و اصلاً هم روی اینترنت پیدا نمیشه آنتی ویروس و آخرین نسخش 2008 توست هکر های بزرگ ارایه شده میام 7 میلیون تومان بدم .نرم افزار م اصل هستش نه کرک شده چون از سازمان ایران با کلی التماس کپی گرفت برام و 50 هزار تومان دادم و نرم افزار رو گرفتم حالا به نظر شما که میاد از برنامه کپی تو سیستم تون استفاده میکنید حاضرید همه رو اورجینال بخرید و یا پولی ش رو دارید من اگه بخواهم کل نرم افزاری که استفاده میکنم 250 تا نرم افزار رو پول بدم ورشکست میشم من خودم 8 گروه 9 هستش دیگه پول ندارم که 20 میلیون بدم تا کل نرم افزار هام اورجینال باشه از طرفی نرم افزار ها همه شون در حال آپدیت شدن هستن حالا هی نرم افزار به روز میشه و ما باید هی خدا تومان پول نرم افزار بدیم به نظر شما با عقل جور در میاد کسی مایش رو داره بده و تمام نرم افزار های اورجینال کلی پولی ش هستش و هر در حال به روز شدن هستش نرم افزار . حال بیاد نرم افزار جدید بخرد و تازه نرم افزار ها اجاره دارد من شنیدم نرم افزار اورجینال باید هر 3 ماه اجاره استفاده کردنش رو بدید این هم هستش من خودمان پول نرم افزار رو نمیدهم چه بریسی اجاره نرم افزار انصافاٌ کسی حرف من رو قبول داری بیاد بگه. خدا وکیلی کی میاد پول نرم افزار اصل رو بده.
-
بدبختی مملکت ما هم همین دوستان هستن که علارغم سن پایین زیر 20 سالشون سعی در تصمیم گیری های کلان دارن! باور کنید هرچی بدبختی سر این مملکت میاد بخاطر اینه که یه دسته نشستن فکر میکنن همه چی میدونن در صورتی که هیچی نمیدونن!
طرف میاد میگه من همه برنامه هام اوریجیناله هرچی هم بخوام اوریجینال تهیه میکنم ! سن = 18 سال . ادعا = بینهایت , درامد = نامحدود! (قابلیت خرید نرم افزار های اوریجینال با قیمت دلار) . عمو جون شما به جای اینکه پولتو توی جیب اون شرکت های خارجی که تورو حتی ادمم حساب نمیکنن بریزی اگه پول بابایت خیلی زیاده و نمیدونه چیکارش کنه تا شما روح انسان طلبیتو ارضا کنی بیا بابا جونت بگو بیا سرمایشو در اختیار 2 تا کاربلد بزاره تا کمی کمک بشه به وضعیت کنونی!(__UFNHGGI_H__)
-----------------------------------------
نقل قول:
شخصا حاضرم اگر چیزی روی سیستم من کرک شده باشه برای هر ریالش یک دلار جیمه بدم.
داداش توی عمرت فیلم خارجی دیدی؟یا فیلم ایرانی؟مثلا شما فیلم های خارجی رو از netflix میری اجاره میکنی یا اینکه بصورت دزدی دانلود میکنی نگاه میکنی؟سعی کن دیگه قبی نیای عزیز دلم.جیمه هم نمیخواد بدی :))
-----------------------------------------
نقل قول:
فقط تنها برنامه کرک شده ای که روی سیستمم دارم فوتوشاپه که اونم اگر برنامه جایگزین مناسب پیدا کنم پاک می کنم!
حالا چون جایگزین نداره باید دزدی کنی عمو جون؟عیبه نکن کار بدیه :)
-----------------------------------------------------------------
والا من خودم به شخصه حاضرم برای نرم افزار ایرانی هزینه کنم و تا الانم حمایت کردم (مثلا از بازیای ایرانی) ولی حتی اگه پولشم داشته باشم حاضر نیستم نرم افزار اوریجینال کمپانی رو بخرم که حتی منه ایرانی رو به حساب نمیاره و یا بخاطر مسائل سیاسی ازم پشتیبانی نمیکنه!
یه مثال ملموس میزنم توی حوضه سخت افزار : شما میری کارت گرافیک nvidia میخری و طبق حقوق خریدار شرکت nvidia موظف هست از شما به عنوان خریدار پشتیبانی به عمل بیاره اما با کمال بی شرمی حتی اجازه دسترسی شمارو به وبسایتش هم نمیده و به نوعی شمارو ادم حساب نمیکنه! حالا همین مثال توی زمینه نرم افزار هم هست . منه خریدار انتظار دارم اولا نرم افزار رو با قیمت اصلی خودش در کشور خودم خریداری کنم و همچنین از پشتیبانی کامل بهره ببرم.اما متاسفانه بدلیل نبود ایران توی بازار جهانی و مشکلات دیگه مثل تحریم دلار و در نتیجه افزایش قیمت دلار توی ایران شما مجبوری برای خرید هر نرم افزار غیر بومی تا چندین برابر قیمت اصلی اون با مقیاس ریالی هزینه کنی و همچنین بدون هیچ پشتیبانی رسمی! اونایی که فهمشون برسه خودشون تشخیص میدن اما شما اگه باز دوست داری میتونی پولتو توی جیب این شرکت ها بریزی و ارز رو از این مملکت خارج کنی و بریزی توی جیب شرکتی که برای خرید تو احترامی قائل نمیشه!
متاسفانه اکثر این دوستان دلیل این نظرهاشون بدلیل کم تجربگی و کمی سنشون هست و به همین دلیل خیلی چیزها رو نمیدونن و نمیشه ایرادی ازشون گرفت
-
راستی یه چیز دیگه ای هم که الان به ذهنم رسید برای اون دسته از دوستانی که ادعا میکردن تا به امروز کپی رایت رو به طور کامل رعایت کردن:
این دسته از دوستان حتما بازی هم میکنید اره؟شما همه بازی هایی که انجام میدید رو بصورت اوریجینال تهیه میکنید؟
مقوله کپی رایت فقط موبوط به نرم افزار نمیشه دوست / دوستان عزیز . شما میبایست اینو توی همه زمینه ها رعایت کنید . برای مثال : خرید اوریجینال محتوای مالتی مدیا مثل فیلم ها , خرید اوریجینال بازی ها , خرید اوریجینال نرم افزارها , خرید اوریجینال app ها از مارکت ها ,...
هنوزم میگید کپی رایت رو رعایت میکنید؟طبیعتا نه!دلیلشو خودتون هم میدونید همه دوستان هم میدونن. بازم به نظرتون اگه کپی رایت توی ایران رعایت بشه خدایی چند درصد میتونن (حتی اگه بخوان) نیازهاشون رو تامین کنن؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
davidrobert
بچه ها یه حرفی میزنم خدا وکیلی راستش رو بگید من نزدیک 250 تا برنامه روی سیستم هستش . حالا گرون ترین ها برنامه رو میگم با قیمت ش . آنتی ویروس 7 میلیون تومان ، ویندوز 1 میلیون تومان و غیره حساب کنید مجموعه نرم افزار دات نت گرون ، ادبی گرون و کلی نرم افزار کمکی گرون هستش انصافاٌ خودتون بابت تمام نرم افزار های گرون حاضر هستید کلی نرم افزار رو اصل بخرید من خودم آنتی ویروسی که 7 میلیون پولی ش هستش و از لحاظ امنیتی بالا و به ویروسی رحم نمیکنه و اصلاً هم روی اینترنت پیدا نمیشه آنتی ویروس و آخرین نسخش 2008 توست هکر های بزرگ ارایه شده میام 7 میلیون تومان بدم .نرم افزار م اصل هستش نه کرک شده چون از سازمان ایران با کلی التماس کپی گرفت برام و 50 هزار تومان دادم و نرم افزار رو گرفتم حالا به نظر شما که میاد از برنامه کپی تو سیستم تون استفاده میکنید حاضرید همه رو اورجینال بخرید و یا پولی ش رو دارید من اگه بخواهم کل نرم افزاری که استفاده میکنم 250 تا نرم افزار رو پول بدم ورشکست میشم من خودم 8 گروه 9 هستش دیگه پول ندارم که 20 میلیون بدم تا کل نرم افزار هام اورجینال باشه از طرفی نرم افزار ها همه شون در حال آپدیت شدن هستن حالا هی نرم افزار به روز میشه و ما باید هی خدا تومان پول نرم افزار بدیم به نظر شما با عقل جور در میاد کسی مایش رو داره بده و تمام نرم افزار های اورجینال کلی پولی ش هستش و هر در حال به روز شدن هستش نرم افزار . حال بیاد نرم افزار جدید بخرد و تازه نرم افزار ها اجاره دارد من شنیدم نرم افزار اورجینال باید هر 3 ماه اجاره استفاده کردنش رو بدید این هم هستش من خودمان پول نرم افزار رو نمیدهم چه بریسی اجاره نرم افزار انصافاٌ کسی حرف من رو قبول داری بیاد بگه. خدا وکیلی کی میاد پول نرم افزار اصل رو بده.
والا منم خودمو کشتم همینو بگم اما فکر کنم با یه سری مرفه بی درد طرفیم که از پول بابا جونشون به اسم انسانیت خرج میکنن!
برادر جان خوب 99% مردم این مملکت توان خرید بر اساس کپی رایت رو ندارن! چرا با خودت روراست نیستی اخه ؟دلیلشم این نیست که همشون دزدن! وقتی کشوری مثل امریکا از رو قلدری میاد حرف زور میزنه و همرو تحریک میکنه کشور مارو تحریم کنن (که باعث ایجاد تورم و کاهش درامد مردم ما میشه) و 99% شرکت های بزرگی هم که نرم افزارهاشون رو میخری از همون دولت حمایت میکنن .استفاده غیر مجاز از اون محصولات حکم غنیمت داره نه دزدی ! من یکی که حتی اگه میلیاردر هم باشم حاضر نیستم پولمو تو جیب این شرکتا بریزم حالا اگه شما میخوای برو هرچی پول در میاری بریز تو حلق اینا. یا علی
-
خیلی خب ...دیگه حرف بسته ...عمل کنید ...
دیدیت که در پست های قبلی گفتم که هم نرم افزار های کرک شده دارم و هم نرم افزار های آزاد ... حالا
این نرم افزار های دزدی رو جایگزین کردم :
VSUltimate جایگزین شد با VSExpress
Eset Smart Security جایگذین شد با Avira Free Antivirus
من Eset رو کامل آپدیت داشتم (این یه بسته ی امنیتی پولی هستش ... قوی ترین پک Eset) و در موقع اسکن فقط چنتا کرک نرم افزار شناسایی میکرد
حالا اینجاش جالبه که با نسخه ی رایگان آویرا و با آپدیت کامل 2 تا بک دور و یه ویروس پیدا کردم ... اینش خیلی برای من جالبه ... فکرشو کنید پک کاملش دیگه چی هست !!!
حالا خودتون مقایسه کنید ... کدوم بهتره ... ؟
در مورد VS هم همینطور من فقط C++ و C# رو نیاز دارم ... بقشو نیاز ندارم ...
این یه قدم برای من هست ... به مرور زمان کاملا متحول میشم :)
پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید ...
البته این به کپی رایت کمک زیادی نمیکنه ... اما به اونم میرسیم ... این قدم اولشه