نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
کلامت رو عشق خودم من منتظر باز شدن نمایشگاه هستم برم سری جدید نرم افزار های کرک شده رو بخریم ولی خودم برنامی که مینویسیم اصاریتن کلی کرم دارم همه جور طریقه هک برنامه خودم و کرک برنامه رو میبندم ولی خودم برای خریدن نرم افزار های موفت لحظه شماره میکنم ازد این نظر میشی گفت قانون کپی پست تو ایران رایت نشه خیلی ها وضع مالی خوبی ندارن ولی تخصص خوبی دارن تو کامپیوتر بخاطر اینکه طرف تخصص داره ولی پولی نداره نباید پیشرفت کنی و برنامه که یک میلیون تومان هستش رو با 1000 تومان بخره نمیشی گفت اگه این طوری بود قانون کپی پست تو ایران رایت میشود معلوم که هیچ کس به اون صورت پیشرفت نمیکرد و درضمن اگه تو ایران فرهنگ کا با کامپیوتر بود خیلی خوب میشود شما برید هنرستان سیستم های مدرسه رو ببنید ، ببنید یه بچه یه سیستم رو سالم گذاشته دکمه کیبور در امده ، دی وی دی رایتر دزدیده شده حالا به نظر شما وقتی بچه ها به وسیله مدرسه برای خودش هستش برای آموزش خودشون هستش رحم نمیکنن به نظر شما اونها به برنامه های اورجینال رحم میکنن نه وقتی یه سی دی اورجینال میخره خدا تومان و بشکنی اون جا آدم میسوزه ولی وقتی سی دی کپی میخره این خیالیش نیست . چون نرم افزار گران هستش و آسیب ببینی آدم حالیش گرفته میشه ولی وقتی نرم افزار مفت باهش طرف این خیالیش نیست و بخاطر همین سعی میکنه نرم افزار مفت رو تهیه کنه نه نرم افزار پولی رو.
نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
کلامت رو عشق خودم من منتظر باز شدن نمايشگاه هستم برم سري جديد نرم افزار هاي کرک شده رو بخريم ولي خودم برنامي که مينويسيم اصاريتن کلي کرم دارم همه جور طريقه هک برنامه خودم و کرک برنامه رو ميبندم ولي خودم براي خريدن نرم افزار هاي موفت لحظه شماره ميکنم ازد اين نظر ميشي گفت قانون کپي پست تو ايران رايت نشه خيلي ها وضع مالي خوبي ندارن ولي تخصص خوبي دارن تو کامپيوتر بخاطر اينکه طرف تخصص داره ولي پولي نداره نبايد پيشرفت کني و برنامه که يک ميليون تومان هستش رو با 1000 تومان بخره نميشي گفت اگه اين طوري بود قانون کپي پست تو ايران رايت ميشود معلوم که هيچ کس به اون صورت پيشرفت نميکرد و درضمن اگه تو ايران فرهنگ کا با کامپيوتر بود خيلي خوب ميشود شما بريد هنرستان سيستم هاي مدرسه رو ببنيد ، ببنيد يه بچه يه سيستم رو سالم گذاشته دکمه کيبور در امده ، دي وي دي رايتر دزديده شده حالا به نظر شما وقتي بچه ها به وسيله مدرسه براي خودش هستش براي آموزش خودشون هستش رحم نميکنن به نظر شما اونها به برنامه هاي اورجينال رحم ميکنن نه وقتي يه سي دي اورجينال ميخره خدا تومان و بشکني اون جا آدم ميسوزه ولي وقتي سي دي کپي ميخره اين خياليش نيست . چون نرم افزار گران هستش و آسيب ببيني آدم حاليش گرفته ميشه ولي وقتي نرم افزار مفت باهش طرف اين خياليش نيست و بخاطر همين سعي ميکنه نرم افزار مفت رو تهيه کنه نه نرم افزار پولي رو.
تا وسيله گزاشته نشه فرهنگشم درست نميشه وقتي 4 نفر که نرم افزار کپي خريدنو 10 ميليون جريمه کردن فرهنگشم مثل فرهنگ بستن کمر بند درست ميشه تا وقتی زور نباشه اتفاقی نمیفته
حالا اين هنرستان رو که مثال زدي چه ربطي به کپي رايت داره ديگه خدا مي دونه!!
شما شک نکن اگر قانون کپي رايت تو ايران درست بشه ظرف 10 سال ايران جزو بهترين توليد کننده هاي نرم افزار ميشه! حيف که يک سريا که شعور ندارن شدن همه کاره ...
حتي شايد وقتي انگيزه مادي بوجود بياد سيستم عامل هم نوشته بشه. (فکر کن مثلا 10 ميليون 60 هزار تومن چند ميشه ! من که ذهنی حساب کردم فکر کنم رو بریلیاردی چیزی میره ! ...)
الان که با اين اوضاع ايران حتي اگر يک برنامه در حد فتوشاپ هم بنويسي بازم فروش نمي کنه ! ولی اگر کپی رایت باشه خیلی چیزا عوض میشه
من که اگر قرار باشه اوضاع همین جوری بمونه 5-6 سال دیگه کلا میرم از ایران...