-
نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
mze666
با سلام خدمت اساتید محترم. مخواستم بدونم برای یه برنامه که بخوایم روی یه سیستم دیگه تست کنیم چه dll هایی رو باید توی برنامه بذاریم؟
من برنامم WPF هستش و نحوه ارتباط با دیتام هم Business Object.
سلام دوست عزیز
والا من با WPF کار نکردم، اما کنار فایل اجرایی برنامه ایی که با سی شارپ ساختم این فایلها رو قرار دادم بدون مشکلی جواب داد:
Stimulsoft.Base.dll
Stimulsoft.Controls.dll
Stimulsoft.Controls.Win.dll
Stimulsoft.Database.dll
Stimulsoft.Design.dll
Stimulsoft.Editor.dll
Stimulsoft.Report.Check.dll
Stimulsoft.Report.Design.dll
Stimulsoft.Report.dll
Stimulsoft.Report.Helper.dll
Stimulsoft.Report.Web.dll
Stimulsoft.Report.Win.dll
این فایلها در مسیر نصب Stimulsoft پیدا میشن
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zahra.mf
من این dll ها رو اضافه کردم ولی فایده نداشت
stimulsoft.base
stimulsoft.controls
stimulsoft.controls.win
stimulsoft.report
stimulsoft.report.win
microsoft.reportviewer.common
microsoft.reportviewer.webforms
پیشنهاد من نصب کامل این برنامه است. با توجه به حجم کمش، نهایتا چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
salmanbnd
سلام
فیلدی در جدولم دارم با نوع bit پایگاه داده SQL Server، خود Stimulsoft بعد از ساختن دیتا سورس چک باکس بودن این فیلد رو تشخیص داده، وقتی شی اون رو صفحه درگ می کنم (مثل سایر فیلدها)، شی از نوع چک باکس واسه اون فیلد قرار میگیره، تا اینجا همه چی درسته اما در زمان چاپ (پیش نمایش چاپ) این فیلد چک باکسی نمایش داده نمیشه، میشه بگید چیکار کنم؟
ضمنا اینو بگم که بقیه فیلدها با نوع رشته ایی و عددی بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه.
جواب سوال رو aslan عزیز گفتن. کافبه خاصیت Checked شی چک باکس را برابر فیلد مورد نظرمون قرار بدیم. همین!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
salmanbnd
از داخل برنامه، منظورتون Run Time هست؟
اگه آره خوب همین کارو واسه یه تکست باکس دیگه هم انجام بدید!
اگه منظورتون در حال Design هست و به تکس باکستون گفتید که Data Source اون چی باشه، کافیه از تکست باکس یه کپی تهیه کنید
امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم
ببینید تکست باکس اولی به جایی بایند نیست و به صورت دستی از داخل برنامم بهش مقدار میدم ، حالا میخوام بدون اینکه اینکار مجدد برای تکست باکس دومی انجام بدم ، بتونم با قابلیتی مثل mirror و یا copy to عینا مقدار تکست باکس اولی به دومی هم نسبت بدم (یعنی بدون کد نویسی در برنامه و یا حتی در گزارش)، آیا این امکان داره؟؟تشکر
-
بررسی تخصصی گزارش ساز کریستال ریپورت و معایب آن
اولین سوالات مهم برای ارجاع به استیمول ریپورت
دوستان عزیز لطفا کمک کنید !!!
من بعد از مدت ها و 2 سال با کریستال کاکردن با یک پروژه : گزارش های اون رو طراحی کردم : کریستال خوبی های هم داشت ولی مشکلاتی هم داره که دیگه نمیشه بیشتر از اون پیش رفت کرد !!!
مشکلات عدیده کریستال : اگر در ویژوال استادیو از کریستال استافده کنیم : محدود و دست و پا گیره : و اگر از خود نرم افزار کریستال 2008 به صورت جداگانه استفاده کنیم : انکانات بیشتر و راهتی را داریم : اما هر دو مورد به یک موضوع ختم میشه و اون این که ": گزارش ساخته شده : باید به یک کریستال ریپورت ویوار
الصاق بشه : که باید از وی اس 2008 این عمل رو انجام داد : وی اس 2008 از کریستال ریپورت ویوار نسبتا ضعیفی برخوردار هست !!!
حالا اگر بخواهیم گزارش را نمایش بگیرم : در سیستم های شخصی شاید 6 الی 8 ثانیه طول بکشد ولی در شبکه کلاینت سروری بخواهیم کار کنیم : 2 دقیقه هم طول خواهد کشید ! ( یعنی اگه سیستم کلاینت خاموش باشه : روشن کنیم : برنامه رو بالا بیاریم : اولین گزارش حدود 2 دقیقه طول میکشه : و من بعد سریع تر خواهد شد ) .... همه این ها به یک طرف : کریستال علاوه بر اضافه کردن دی ال ال های لازمه اش : باید : یک موتور هم نصب کرد : که بعد از نصب موتور اون به 200 مگی و.... خواهد رسید که این خیلی بد هست !!!!
علاوه بر این ها : کریستال ویو ار : به تنهای حدود 6 مگ فضا از رم را نیاز دارد : و اگر یک فایل گزارش کریستال خالی هم لود شود چیزی حدود 20 مگ فضا لازم دارد.... که مجموعا چیزی حدود 26 مگی میشود : که براساس محتویات فیلدهای بارگزای شده حجم آنها هم اضافه خواهد شد !!!!
کریستال نسخه های بسیار متفاوتی دارد : اگر بخواهیم مدام کاری را انجام دهیم شاید در این نسخه ای که داریم نباشد و نیاز به یک نسخه دیگر باشد : مثلا کریستال 2008 نمیشه اندیوز داشته باشیم : که باید کریستال اینترپرایزایکس ای تهییه و از اس دی کی های اون استفاده کرد : تا گزارش پایانی توسط کاربران قابل تقیرر و شخصی سازی داشته باشد !!!
کریستال کد نویسی ضعیفی هم داره : خیلی رون نمی تونه باشه ! ودرد سرهای خودش رو داره !!!
حالا من باید یگ گزارش ساز جدید تهییه و اقدام به یادگیری اون بکنم !!! این خودش هم سخت و هم درد سر سازه ! ولی بعد از تحقیق به این نکته رسیدم که استیمول در صدر قرار گرفته ::
عزیزانی که از استیمول بهره می گیرند : کمک کنند که جواب این سوالات اولیه ام رو بدست بیارم :
1- آیا استیمول خوبه ؟ و ازش راضی هستید ؟
2- آیا استیمول فرمول های مناسب برای کار داره ؟ مثلا یعنی میشه فیش حقوقی زد ؟ یا فاکتورهای حسابداری رو مدیریت کرد ؟
3- من استیمول ریپورت 2012 دارم که نوشته دات نت 4 : یعنی آیا بعد از طراحی گزاش در محیط دیزاین :و ارتباط اون به برنامه : برای اجرای نرم افزار در سیستم کاربران حتما باید دات نت 4 نصب شوند ؟؟؟؟؟
با نهایت سپاس و تشکر از دوستان راهنما
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Sal_64
ببینید تکست باکس اولی به جایی بایند نیست و به صورت دستی از داخل برنامم بهش مقدار میدم ، حالا میخوام بدون اینکه اینکار مجدد برای تکست باکس دومی انجام بدم ، بتونم با قابلیتی مثل mirror و یا copy to عینا مقدار تکست باکس اولی به دومی هم نسبت بدم (یعنی بدون کد نویسی در برنامه و یا حتی در گزارش)، آیا این امکان داره؟؟تشکر
چه اصراری دارید هیچ کدی واسه این کار ننویسید؟ :لبخند:
یه روش ساده هست، شما در گزارشتون یه متغیر تعریف کنید و کافیه دو تکست باکس که به اون متغیر نسبت دادند رو روی صفحه گزارشتون قرار بدید.
وقتی که در گزارش متغیر تعریف می کنید، شیی از اون متغیر در Dictionary قرار میگیره، اون رو به هر تعدادی که میخواید در صفحه گزارشتون قرار بدید و در برنامه به اون متغیر مقدار دهی کنید. به این شکل:
stiReport1["MyVar"] = strVar;
راستی یه سوال، شما به چه صورت به تکست باکس اولی مقدار میدید؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
CODETALA
من بعد از مدت ها و 2 سال با کریستال کاکردن با یک پروژه : گزارش های اون رو طراحی کردم : کریستال خوبی های هم داشت ولی مشکلاتی هم داره که دیگه نمیشه بیشتر از اون پیش رفت کرد !!!
مشکلات عدیده کریستال : اگر در ویژوال استادیو از کریستال استافده کنیم : محدود و دست و پا گیره : و اگر از خود نرم افزار کریستال 2008 به صورت جداگانه استفاده کنیم : انکانات بیشتر و راهتی را داریم : اما هر دو مورد به یک موضوع ختم میشه و اون این که ": گزارش ساخته شده : باید به یک کریستال ریپورت ویوار
الصاق بشه : که باید از وی اس 2008 این عمل رو انجام داد : وی اس 2008 از کریستال ریپورت ویوار نسبتا ضعیفی برخوردار هست !!!
حالا اگر بخواهیم گزارش را نمایش بگیرم : در سیستم های شخصی شاید 6 الی 8 ثانیه طول بکشد ولی در شبکه کلاینت سروری بخواهیم کار کنیم : 2 دقیقه هم طول خواهد کشید ! ( یعنی اگه سیستم کلاینت خاموش باشه : روشن کنیم : برنامه رو بالا بیاریم : اولین گزارش حدود 2 دقیقه طول میکشه : و من بعد سریع تر خواهد شد ) .... همه این ها به یک طرف : کریستال علاوه بر اضافه کردن دی ال ال های لازمه اش : باید : یک موتور هم نصب کرد : که بعد از نصب موتور اون به 200 مگی و.... خواهد رسید که این خیلی بد هست !!!!
علاوه بر این ها : کریستال ویو ار : به تنهای حدود 6 مگ فضا از رم را نیاز دارد : و اگر یک فایل گزارش کریستال خالی هم لود شود چیزی حدود 20 مگ فضا لازم دارد.... که مجموعا چیزی حدود 26 مگی میشود : که براساس محتویات فیلدهای بارگزای شده حجم آنها هم اضافه خواهد شد !!!!
کریستال نسخه های بسیار متفاوتی دارد : اگر بخواهیم مدام کاری را انجام دهیم شاید در این نسخه ای که داریم نباشد و نیاز به یک نسخه دیگر باشد : مثلا کریستال 2008 نمیشه اندیوز داشته باشیم : که باید کریستال اینترپرایزایکس ای تهییه و از اس دی کی های اون استفاده کرد : تا گزارش پایانی توسط کاربران قابل تقیرر و شخصی سازی داشته باشد !!!
کریستال کد نویسی ضعیفی هم داره : خیلی رون نمی تونه باشه ! ودرد سرهای خودش رو داره !!!
حالا من باید یگ گزارش ساز جدید تهییه و اقدام به یادگیری اون بکنم !!! این خودش هم سخت و هم درد سر سازه ! ولی بعد از تحقیق به این نکته رسیدم که استیمول در صدر قرار گرفته ::
عزیزانی که از استیمول بهره می گیرند : کمک کنند که جواب این سوالات اولیه ام رو بدست بیارم :
2- آیا استیمول فرمول های مناسب برای کار داره ؟ مثلا یعنی میشه فیش حقوقی زد ؟ یا فاکتورهای حسابداری رو مدیریت کرد ؟
3- من استیمول ریپورت 2012 دارم که نوشته دات نت 4 : یعنی آیا بعد از طراحی گزاش در محیط دیزاین :و ارتباط اون به برنامه : برای اجرای نرم افزار در سیستم کاربران حتما باید دات نت 4 نصب شوند ؟؟؟؟؟
من به شخصه نا امید شدم ازش.
ماکروسافت میدونست که از نسخه جدیدش حذفش کرد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
CODETALA
سلام دوست عزیز
من را کریستال ریپورت چند ماهی بیشتر کار نکردم، با این حال که ازش راضی نبودم اما صحبتهای شما کمی آمیخته با تعصب به نظرم میاد! کریستال یکی از بهترین ابزارهای گزارش گیری که خیلی از حرفه ایی ها با اون کار می کنند. معایب و مزایا رو میشه گفت هر ابزاری داره که کریستال از اون مستثنی نیست. اما حقیقتا من باهاش خیلی مشکل داشتم!
اما درباره سوالهاتون :
1. با نسخه Stimulsoft_Reports.Net_2010.3 کار میکنم. بسیار بسیار خوب و راضی کننده بوده تا حالا!
2. این ابزار مجموع توابعی متنوعی مانند Math ، String ، Date ، Total و ... داره که حدس می زنم مشکلی با مواردی که گفتید نداره. (تا حالا پیش نیومده فیش حقوقی با این ابزار بسازم، اما فاکتور مشکلی نداشتم)
3. درباره نگارش جدیدش که چند دقیقه پیش دانلودش کردم (!) اطلاع چندانی ندارم. به محض استفاده اطلاع میدم. اما نسخه 2010 با کپی چند تا DLL کنار فایل اجرایی جواب میده. اما معمولا من برای اجرای برنامه هام مجبور بودم دات نت نصب کنم. برنامه های دات نت شما بدون نصب دات نت جواب میدن؟
-
ضمنا حدس میزنم منظورش از نوشتن دات نت 4 این باشه که مخصوص واسه این نسخه از دات نت باشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
salmanbnd
چه اصراری دارید هیچ کدی واسه این کار ننویسید؟ :لبخند:
یه روش ساده هست، شما در گزارشتون یه متغیر تعریف کنید و کافیه دو تکست باکس که به اون متغیر نسبت دادند رو روی صفحه گزارشتون قرار بدید.
وقتی که در گزارش متغیر تعریف می کنید، شیی از اون متغیر در Dictionary قرار میگیره، اون رو به هر تعدادی که میخواید در صفحه گزارشتون قرار بدید و در برنامه به اون متغیر مقدار دهی کنید. به این شکل:
stiReport1["MyVar"] = strVar;
راستی یه سوال، شما به چه صورت به تکست باکس اولی مقدار میدید؟
خواستم بدونم راهی وجود داره یا نه ، چیزی شبیه به خاضیت render to که برای متغییرها وجود داره اگه برا تکست باکس ها وجود داشت جالب میشد ، از این کد استفاده میکنم Stimulsoft.Report.Components.StiText tb = new Stimulsoft.Report.Components.StiText(); tb = (Stimulsoft.Report.Components.StiText)repo.GetComp onentByName("tb_name"); tb.Text = "sal_64";
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Sal_64
خواستم بدونم راهی وجود داره یا نه ، چیزی شبیه به خاضیت render to که برای متغییرها وجود داره اگه برا تکست باکس ها وجود داشت جالب میشد ، از این کد استفاده میکنم
Stimulsoft.Report.Components.StiText tb = new Stimulsoft.Report.Components.StiText(); tb = (Stimulsoft.Report.Components.StiText)repo.GetComp onentByName("tb_name"); tb.Text = "sal_64";
آهان
به نظر میاد استفاده از متغیرها خیلی راحتتر باشه. موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
salmanbnd
آهان
به نظر میاد استفاده از متغیرها خیلی راحتتر باشه. موفق باشید.
من برای ایجاد گزارشهام و برای راحتی استفاده در تمام برنامه هام تمام کارها با کد نویسی انجام دادم و هیچ چیز ویژوالی وجود نداره ، استفاده از این کدها برای کار با تکست باکس ها هم نیاز بوده. تشکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Sal_64
من برای ایجاد گزارشهام و برای راحتی استفاده در تمام برنامه هام تمام کارها با کد نویسی انجام دادم و هیچ چیز ویژوالی وجود نداره ، استفاده از این کدها برای کار با تکست باکس ها هم نیاز بوده. تشکر
آها
کار بسیار جالب و خوبیه. "برنامه مادر" همیشه می تونه مفید واقع بشه.
فقط یه توضیح بدم اونم اینکه متغیرها درسته که ویژوال هستن اما به راحتی میشه از اونها توی اکثر برنامه ها استفاده کرد. برای مثال متغیرهایی می تونیم تعریف کنیم مانند تاریخ یا شرط دستور SQL که معمولا اکثر برنامه های که طراحی می کنیم به اونها نیاز پیدا می کنند.
البته روش طراحی شما با روشی که من استفاده میکنم متفاوت هستش.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
salmanbnd
سلام دوست عزیز
من را کریستال ریپورت چند ماهی بیشتر کار نکردم، با این حال که ازش راضی نبودم اما صحبتهای شما کمی آمیخته با تعصب به نظرم میاد! کریستال یکی از بهترین ابزارهای گزارش گیری که خیلی از حرفه ایی ها با اون کار می کنند. معایب و مزایا رو میشه گفت هر ابزاری داره که کریستال از اون مستثنی نیست. اما حقیقتا من باهاش خیلی مشکل داشتم!
اما درباره سوالهاتون :
1. با نسخه Stimulsoft_Reports.Net_2010.3 کار میکنم. بسیار بسیار خوب و راضی کننده بوده تا حالا!
2. این ابزار مجموع توابعی متنوعی مانند Math ، String ، Date ، Total و ... داره که حدس می زنم مشکلی با مواردی که گفتید نداره. (تا حالا پیش نیومده فیش حقوقی با این ابزار بسازم، اما فاکتور مشکلی نداشتم)
3. درباره نگارش جدیدش که چند دقیقه پیش دانلودش کردم (!) اطلاع چندانی ندارم. به محض استفاده اطلاع میدم. اما نسخه 2010 با کپی چند تا DLL کنار فایل اجرایی جواب میده. اما معمولا من برای اجرای برنامه هام مجبور بودم دات نت نصب کنم. برنامه های دات نت شما بدون نصب دات نت جواب میدن؟
خیلی ممنون : از پاسخ سلیس و خوبتون : فکر نمیکردم این جا سریع پاسخ داده بشه والا زودتر مراجعه میکردم به ادامه بحث !
خوب خدا رو شکر استیمول برای فاکتور زدن مشکلی ندره و....
نه برادر مگه میشه با دات نت برنامه نوشت و فریم ورک رو نصب نکرد !!! منظورم همین بود که در پایین جواب دادی !!! من دات نت 3.5 نصب میکنم
نقل قول:
ضمنا حدس میزنم منظورش از نوشتن دات نت 4 این باشه که مخصوص واسه این نسخه از دات نت باشه
اگه این طوری باشه مجبوریم روی سیستم های کلاینت حتما دات نت 4 رو نصب کنیم ( دات نت 4 کمی سنگین هست و درد سر داره : یعنی حتما ویندوز اکس پی سرویس پک 3 و..... باشه ( البته شاید اشتباه بگم ).
اگر لازم به دات نت 4 باشیم بعضی از سیستم عامل ها نیاز به افزونه های دارند ( اگر مشتری ها : شرکتی باشن : و شرکت ها هم شبکه هستن : نمیشه براشون ویندوز عوض کرد و..... اجازه همچین چیزهای رو نمیدن : به همین دلیل مجبوریم کمترین افزونه ها سازگار رو نصب کنیم !!! ؟
خوب دوست من چه طور میشه این رو فهمید که استیمول برای اجرا کارکردش حتما به دات نت 4 نیاز داره ؟؟؟؟؟ یا میخواد بگه با دات نت 4 هم سازگاره و کار میکنه ؟
مرسی از دوستان : در ادامه سوال های دیگه ای دارم و مطرح میکنم : خیلی ممنون .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
CODETALA
خیلی ممنون : از پاسخ سلیس و خوبتون : فکر نمیکردم این جا سریع پاسخ داده بشه والا زودتر مراجعه میکردم به ادامه بحث !
خوب خدا رو شکر استیمول برای فاکتور زدن مشکلی ندره و....
نه برادر مگه میشه با دات نت برنامه نوشت و فریم ورک رو نصب نکرد !!! منظورم همین بود که در پایین جواب دادی !!! من دات نت 3.5 نصب میکنم
اگه این طوری باشه مجبوریم روی سیستم های کلاینت حتما دات نت 4 رو نصب کنیم ( دات نت 4 کمی سنگین هست و درد سر داره : یعنی حتما ویندوز اکس پی سرویس پک 3 و..... باشه ( البته شاید اشتباه بگم ).
اگر لازم به دات نت 4 باشیم بعضی از سیستم عامل ها نیاز به افزونه های دارند ( اگر مشتری ها : شرکتی باشن : و شرکت ها هم شبکه هستن : نمیشه براشون ویندوز عوض کرد و..... اجازه همچین چیزهای رو نمیدن : به همین دلیل مجبوریم کمترین افزونه ها سازگار رو نصب کنیم !!! ؟
خوب دوست من چه طور میشه این رو فهمید که استیمول برای اجرا کارکردش حتما به دات نت 4 نیاز داره ؟؟؟؟؟ یا میخواد بگه با دات نت 4 هم سازگاره و کار میکنه ؟
مرسی از دوستان : در ادامه سوال های دیگه ای دارم و مطرح میکنم : خیلی ممنون .
سلام، خواهش میکنم
اینکه میفرمایید سنگین هست رو قبول ندارم. من از موقع ایی که دات نت 4 معرفی شده برنامه هامو با دات نت 4 خروجی می گیرم. حجم فایلش هم کمه و سریع هم نصب میشه و خیلی خوب هم جواب میده
البته در جاهایی که SQL Server 2008 میخوام نصب کنم (که اغلب سیستم سرور هست) مجبورم دات نت 3.5 نصب کنم که خدا رو شکر SQL Server 2012 هم منتشر شده که مطمئنا به دات نت 4 نیازمنده.
اما در مورد مشکلهایی که واسه نصب دات نت 4 پیدا کردید، پیشنهاد می کنم این مقاله رو بخونید تا مشکلتون حل بشه:
http://mbnsoft.ir/index.php/article/...-article3.html
و اما درباره سوالتون! خب به نظر من تنها راه تست کردن برنامه ست!
موفق باشید
-
سلام مجدد دوست فعال و عزیز !!!
باز هم تشکر میکنم از پیگیری ای تاپیک توسط حداقل کسی رو پیدا کردم که پایه اساسی باشه و کار رو رها نکنه !
من هم منظورم از سنگین بودنش این بود که که شما اشاره کردی : باید کلی این ور اونور کنی : ویندوز عوض کنی و.... ( که راستیتش من هم چون خیالم راهت باشه قبلا همین کارو میکردم تا رسیدم به سون و.... ) :گیج:
و همه این ها نظرم به دات نت 4 سنگین می اومد !!!
از بابت مقاله بسیار مفیدتون هم تشکر میکنم این روش رو من امحتان نکردم ببینم تا با چه شرایطی سازگار هست و.... ولی حتما روی وی ام یک سیستم عامل ویندوز اکس پی سرویس پک 2 نصب میکنم تا ببینم نتیجه چی میشه !
دوست عزیز به ادامه سوالاتم می پردازم :
ادامه سوالات :
شناخت بهتره استیمول برای در نظر گرفتن آن به صورت نرم افزار جامع برای گزارش سازی
1- استیمول : روی شبکه ( کلاینت- سروی ) کار میکنه ؟
2- دوست عزیزم این سوال برام خیلی مهمه :
اگر برنامه ما تحت ویندوز باشد در حالت (کلاینت سروی ) که بانک روی سرور قرار میگیر آیا سرعت نمایش گزارش ها رضایت بخش است ؟
چون در کریستال ریپورت خیلی طول میکشه ( چیزی نزدیک به 2 دقیقه بود که با لود گزارش در بک گراند برنامه به 34 ثانیه و..... رسوندیمش ) ....
3- گزارش های ساخته شده با این برنامه چه طور نمایش داده میشه ( فرمش ) پری ویوش چه شکلی هست ؟
4- آیا این برنامه هم مثل کریستال نیاز به موتور خاصی برای نصب دارد؟؟؟ برای اجرا به چه چیزهای نیازدارد ؟
( کریستال از کریستال ریپورت ویوار استفاده میکنه که باید نصبش کرد ) : که بعد از نصب حجم زیادی رو میگیرده ....
با درود فراوان و تشکر از صبر و حسن توجهتان . :لبخندساده:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
CODETALA
سلام مجدد دوست فعال و عزیز !!!
باز هم تشکر میکنم از پیگیری ای تاپیک توسط حداقل کسی رو پیدا کردم که پایه اساسی باشه و کار رو رها نکنه !
من هم منظورم از سنگین بودنش این بود که که شما اشاره کردی : باید کلی این ور اونور کنی : ویندوز عوض کنی و.... ( که راستیتش من هم چون خیالم راهت باشه قبلا همین کارو میکردم تا رسیدم به سون و.... ) :گیج:
و همه این ها نظرم به دات نت 4 سنگین می اومد !!!
از بابت مقاله بسیار مفیدتون هم تشکر میکنم این روش رو من امحتان نکردم ببینم تا با چه شرایطی سازگار هست و.... ولی حتما روی وی ام یک سیستم عامل ویندوز اکس پی سرویس پک 2 نصب میکنم تا ببینم نتیجه چی میشه !
دوست عزیز به ادامه سوالاتم می پردازم :
ادامه سوالات :
شناخت بهتره استیمول برای در نظر گرفتن آن به صورت نرم افزار جامع برای گزارش سازی
1- استیمول : روی شبکه ( کلاینت- سروی ) کار میکنه ؟
2- دوست عزیزم این سوال برام خیلی مهمه :
اگر برنامه ما تحت ویندوز باشد در حالت (کلاینت سروی ) که بانک روی سرور قرار میگیر آیا سرعت نمایش گزارش ها رضایت بخش است ؟
چون در کریستال ریپورت خیلی طول میکشه ( چیزی نزدیک به 2 دقیقه بود که با لود گزارش در بک گراند برنامه به 34 ثانیه و..... رسوندیمش ) ....
3- گزارش های ساخته شده با این برنامه چه طور نمایش داده میشه ( فرمش ) پری ویوش چه شکلی هست ؟
4- آیا این برنامه هم مثل کریستال نیاز به موتور خاصی برای نصب دارد؟؟؟ برای اجرا به چه چیزهای نیازدارد ؟
( کریستال از کریستال ریپورت ویوار استفاده میکنه که باید نصبش کرد ) : که بعد از نصب حجم زیادی رو میگیرده ....
با درود فراوان و تشکر از صبر و حسن توجهتان . :لبخندساده:
سلام دوست عزیز، خواهش می کنم
1- تحت شبکه کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره
2- سرعتش حرف نداره! حقیقتا بین تحت شبکه اجرا شدن در برابر اجرا شدن فقط در یک سیستم (بدون شبکه) تفاوتی رو احساس نکردم!
البته اینو بگم که پایگاه داده قدرتمند SQL Server 2008 استفاده کردم و اینکه تقریبا میشه گفت Query هایی که نوشتم و جداولی که ساختم اصولی بودن.
3- مثل خیلی از پیش نمایشهایی که دیدی! نمونه ش توی سایت http://stimulsoft.com پیدا میشه. به نظر من که خیلی جالبن.
4- نخیر. بحثش مفصله که چطوری کار میکنه اما اینو فقط بگم که کافیه .Net Framework رو نصب کنید و چندتا DLL کنار فایل اجرایی برنامه تون باشه. همین!
موفق باشید
-
با نهایت سپاس از دوست خوبم :خجالت:
ادامه سوالات :
اگه این طوری که گفتید باشه خیلی عالیه !!! ما هم از اسکیوال 2008 آر2 استفاده میکنیم و سی شارپ دات نت 2008
ما هم سعی کردیم خیلی اصولی پیش بریم و و پرفرمنس ها رو رعایت کنیم : اگه لطف کنی فقط به صورت پارمتری عنوان کن که دقیقا از اصول رعایتی منظورتون چی بوده !
1- آیا این قابلیت وجود دارد که کاربر نهایی بتواند گزارشات را با توجه به نیازهای متفاوتی که دارد طراحی و استفاده کند ؟
2- یادگیری گزارش سازی با این برنامه چقدر زمان می برد ؟ خیلی سخت است ؟
3- ما برای فیلدها محدوه ای در نظر میگیریم ( اندازه عرضی و طولی ) : آیا متن های که از بانک برمیگردد : اگر حاوی متن های فارسی انگلیسی و عددی باشد خوب نمایش میدهد ؟ مثال : کامیون track مدل ak-26 میزان 20.50 لیترمصرفی دارد .
4- دست رسی به دیتا ست در این برنامه پوشش داده شده است ؟
5- آیا میتوان در این برنامه استورپرسیجر را فراخوانی ومدیریت کرد ؟
6- جدول و نمودار های که می توان با این برنامه تهییه کرد دارای قابلیت های متنوع است ؟ کیفیت مطلوب را داراست ؟
با نهایت تشکر و درود از دوست خوبمون آقای salmanbnd :قلب:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
CODETALA
با نهایت سپاس از دوست خوبم :خجالت:
ادامه سوالات :
اگه این طوری که گفتید باشه خیلی عالیه !!! ما هم از اسکیوال 2008 آر2 استفاده میکنیم و سی شارپ دات نت 2008
ما هم سعی کردیم خیلی اصولی پیش بریم و و پرفرمنس ها رو رعایت کنیم : اگه لطف کنی فقط به صورت پارمتری عنوان کن که دقیقا از اصول رعایتی منظورتون چی بوده !
1- آیا این قابلیت وجود دارد که کاربر نهایی بتواند گزارشات را با توجه به نیازهای متفاوتی که دارد طراحی و استفاده کند ؟
2- یادگیری گزارش سازی با این برنامه چقدر زمان می برد ؟ خیلی سخت است ؟
3- ما برای فیلدها محدوه ای در نظر میگیریم ( اندازه عرضی و طولی ) : آیا متن های که از بانک برمیگردد : اگر حاوی متن های فارسی انگلیسی و عددی باشد خوب نمایش میدهد ؟ مثال : کامیون track مدل ak-26 میزان 20.50 لیترمصرفی دارد .
4- دست رسی به دیتا ست در این برنامه پوشش داده شده است ؟
5- آیا میتوان در این برنامه استورپرسیجر را فراخوانی ومدیریت کرد ؟
6- جدول و نمودار های که می توان با این برنامه تهییه کرد دارای قابلیت های متنوع است ؟ کیفیت مطلوب را داراست ؟
با نهایت تشکر و درود از دوست خوبمون آقای salmanbnd :قلب:
سلام دوست عزیز، خواهش میکنم
ببینید منظورم رعایت اصول مهندسی نرم افزار هست. نرمال سازی پایگاه داده، ارتباط صحیح بین جداول و ...
من با ویژوال استادیو 2010 کار می کنم. امیدوارم کار کردنتون با 2008 مشکلی براتون به وجود نیاره! من که کمی باهاش مشکل داشتم!
1- من در این باره زیاد شنیدم، توی همین تاپیک فکر کنم یکی از دوستان این کارو انجام دادن. خودم تا حالا این کارو انجام ندادم
2- بسیار ساده ست! زمان هم بستگی به تجربه شما داره. من فکر می کنم (دقیق یادم نمیاد) یک هفته ایی اکثر مورادی که میخواستم رو به راحتی انجام دادم.
3- خب واقعیت اینکه شما دارید با ابزاری کار می کنید که زبان پیش فرض اون انگلیسی هست! در متنهای راست به چپ کمی دچار مشکل میشه(همچین مواردی توی Word هم دیده میشه). مخصوصا موردی که شما اشاره کردید. البته حدس میزنم باز هم میشه واسش راه حلهایی پیدا کرد. باید تستش کنید! آزمون و خطا! سر همچین مواردی زیاد مکافات داشتم.
4- منظورتون Data Source هست؟ بله. شما میتونید Query هایی با Query Builder این ابزار بسازید و فیلدهای موجود در اون Query ها را به صورت اشیا در صفحه گزارشتون به کار بگیرید. البته دوستان روشهای دیگه ایی استفاده می کنند که شاید بهتر باشه اونها رو هم تست کنید.
5- تا حالا این کارو انجام ندادم. اما در مورادی توضیحاتی در این باره خوندم. تحقیق کنید. بعید میدونم نتونه فراخوانی کنه!
6- بسیار بسیار خوب و جالبن! نمونه های خودش رو ببینید و بعد خودتون قضاوت کنید!
موفق باشید
-
مشکل راست چین شدن در StimulReport . عکس زیر رو اگه ببینید بیشتر متوجه می شوید .
2 تا نوشته دارم به صورت زیر
الف ) شکستگی بینی ( باز )
ب ) لوزه + VT
این 2 تکست رو نوشتم و به صورت زیر نمایش میده . یعنی پرانتر ها مشکل پیدا کردند و کلمه انگلیسی به اول جمله آمده
برای حل این مشکل چی کار باید کرد ؟
لیـــــــــــــنـــــــــ ـــک عکـــــــــــــــــس
-
1 ضمیمه
نقل قول:
نوشته شده توسط
dev-dev-dev
مشکل راست چین شدن در StimulReport . عکس زیر رو اگه ببینید بیشتر متوجه می شوید .
2 تا نوشته دارم به صورت زیر
الف ) شکستگی بینی ( باز )
ب ) لوزه + VT
این 2 تکست رو نوشتم و به صورت زیر نمایش میده . یعنی پرانتر ها مشکل پیدا کردند و کلمه انگلیسی به اول جمله آمده
برای حل این مشکل چی کار باید کرد ؟
لیـــــــــــــنـــــــــ ـــک عکـــــــــــــــــس
سلام
دوست من :
عکس رو پیوست می کردید نمایش داده میشد عزیز !
خوب این هم هل مشکل شما بدون هیچ مشکلی میتونید عمل کنید ! من برای تکست اول این کار رو انجام دادم : شما برای متن دوم هم همین کار رو بکنید .
یا علی.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Sal_64
خواستم بدونم راهی وجود داره یا نه ، چیزی شبیه به خاضیت render to که برای متغییرها وجود داره اگه برا تکست باکس ها وجود داشت جالب میشد ، از این کد استفاده میکنم
Stimulsoft.Report.Components.StiText tb = new Stimulsoft.Report.Components.StiText(); tb = (Stimulsoft.Report.Components.StiText)repo.GetComp onentByName("tb_name"); tb.Text = "sal_64";
سلام
یه خاصیت تکست باکس داره، به نام Render To میتونید تکست باکسی رو که میخواید Render کنید رو انتخاب کنید! فکر می کنم چیزیه که شما دنبالشید:چشمک:
موفق باشید
-
سلام - میخواستم ببینم چجوری یه Column از Table رو جوری تنظیم کنم که اگر مقدار داخلش زیاد شد اندازه اون Column هم بزرگ بشه؟ من از یه پروپرتی به نام CanGrow رو true کردم ولی تاثیری نداشت.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
salmanbnd
سلام
یه خاصیت تکست باکس داره، به نام Render To میتونید تکست باکسی رو که میخواید Render کنید رو انتخاب کنید! فکر می کنم چیزیه که شما دنبالشید:چشمک:
موفق باشید
سلام ، این موضوع در مورد متغیرها کاربرد داره ، یعنی میشه متغیر مقدار دهی کرد و بعد به چندین تکست باکس رفرنس داد، درست میگم؟
-
یعنی تا حالا هیچکس به این مشکل بر نخورده که مقداری که داخل یه Column از Table گذاشته از داخل بزنه بیرون؟
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که چجوری دوتا مقدار رو توی گزارش از هم کم کنیم؟ من هیچ فانکشنی من ندیدم برای این کار! خواهشاً کمک کنید کارم بدجور گیره
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mze666
یعنی تا حالا هیچکس به این مشکل بر نخورده که مقداری که داخل یه Column از Table گذاشته از داخل بزنه بیرون؟
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که چجوری دوتا مقدار رو توی گزارش از هم کم کنیم؟ من هیچ فانکشنی من ندیدم برای این کار! خواهشاً کمک کنید کارم بدجور گیره
با سلام
Can Grow,Grow to Height, Word Wrap رو True کن باهاشون ور برو درست می شه، موفق باشی
-
سلام
من وقتی فایل گزارش رو تو برنامه لود میکنم می تونم در حال اجرا به گزارش شی اضافه کنم
//.....
Stimulsoft.Report.StiReport sr = new Stimulsoft.Report.StiReport();
sr.Load(Server.MapPath("R1_st.mrt"));
Stimulsoft.Report.Components.StiText TxtValue = new Stimulsoft.Report.Components.StiText();
sr.Compile();
StiWebViewer2.Report = sr;
//.....
اما حالا که
از گزارشم دلل ساختم دیگه کامپایل نمیشه
حالا چطور در زمان اجرا بهش ابجکت اضافه کنم؟
-
سلام دوستان
من می خواستم ببینم میشه نمودار ها را در گزارش برعکس کنیم(reverse)بشه .(یعنی محور X بالا قرار بگیره و محور y سرجاش باقی بمونه)
آیا امکانش وجود داره؟ اگه میشه چجوری؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
fotrosi
با سلام
Can Grow,Grow to Height, Word Wrap رو True کن باهاشون ور برو درست می شه، موفق باشی
ممنون دوست عزیز با Word Wrapیه جورایی مشکلم حل شد. در مورد کم کردن دو مقدار از هم میشه کمکم کنید؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mze666
ممنون دوست عزیز با Word Wrapیه جورایی مشکلم حل شد. در مورد کم کردن دو مقدار از هم میشه کمکم کنید؟
سلام دوست عزیز
ببینید شما در Query خودتون توی دستور Select می تونید دوتا فیلد رو از هم کم کنید، خروجی اون رو مثل سایر فیلدها بیارید توی صفحه گزارشتون.
البته روشهای دیگری هم هست، مانند استفاده از Functions ها در Dictionary
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
salmanbnd
سلام دوست عزیز
ببینید شما در Query خودتون توی دستور Select می تونید دوتا فیلد رو از هم کم کنید، خروجی اون رو مثل سایر فیلدها بیارید توی صفحه گزارشتون.
البته روشهای دیگری هم هست، مانند استفاده از Functions ها در Dictionary
موفق باشید
سلام - ممنون از پاسختون - حرف شما درسته شاید با Query هم بشه ولی من میخوام از فانکشن های خود Stimulsoft استفاده کنم. منتها هیچ فانکشنی برای این عمل پیدا نمیکنم!
ممنون میشم اسم این فانکشن رو بگید.
-
کسی میدونه نحوه فارسی سازی System Variable ها توی Stimulsoft چجوریه؟ من میخوام آخر صفحه بزنه صفحه چند از چند منتها به انگلیسی مینویسه Page 1 Of 2. میخوام بدونم چکار کنم تا فارسی بنویسه؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mze666
سلام - ممنون از پاسختون - حرف شما درسته شاید با Query هم بشه ولی من میخوام از فانکشن های خود Stimulsoft استفاده کنم. منتها هیچ فانکشنی برای این عمل پیدا نمیکنم!
ممنون میشم اسم این فانکشن رو بگید.
سلام دوست عزیز
والا خاطرم نیست، تابع SUM رو مطمئنم هست. اگه عدد دوم رو منفی کنید، عمل تفریق انجام میشه (تا حالا تست نکردم)
جستجو کنید توی آموزشهای برنامه، ببینید استفاده از توابع به شکل هست.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mze666
کسی میدونه نحوه فارسی سازی System Variable ها توی Stimulsoft چجوریه؟ من میخوام آخر صفحه بزنه صفحه چند از چند منتها به انگلیسی مینویسه Page 1 Of 2. میخوام بدونم چکار کنم تا فارسی بنویسه؟
سلام دوست عزیز
می تونید از اینها در کنار هم استفاده کنید:
صفحه PageNumber از TotalPageCount
موفق باشید
-
با سلام خدمت دوستان عزیز.
یه سوالی داشتم و اینکه توی stimul چطوری میشه یه گزارش با ستون های متغییر داشت ؟
من یه فرم نظر سنجی رو میخوام پرینت بگیرم که هر سطرش شامل یه پرسش و چند گزینه برای انتخب هست که تعداد و عنوان این گزینه ها متغییره .
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون
-
1 ضمیمه
سلام دوستان
منم مشکل ستون های داینامیک رو دارم .کسی میتونه منو راهنما کنه؟
من چندتا آیتم دارم که داری ستون های متغیری که باید عنوان اون ستون ها را هم از بانک بخونه.ی چیزی شبیه شکل زیر
ضمیمه 92214
-
سلام
من از RegBusinessObject بعنوان دیتاسورس استفاده کردم و وقتی برای بار دوم با دیتا متفاوت ریپورت رو اجرا میکنم 2باره همون دیتا اولی رو نشون میده.
اگر کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
-
1 ضمیمه
سلام
ببخشید من تازه استیمول رو شروع کردم به خاطر همین سوالاتم ابتدایی هست
بعد از اینکه نصب کردم پنل مربوط به استیمول توی toolbox اومد.اما هیچی توش نیست:
ضمیمه 92296
مشکل کجاست؟
ضمنا از کجا می تونم بفهمم این کرک شده هست یا نه؟ فعلا که بهم اروری نداده.
-
در پوشه bin خودش هست dll های مورد نیاز .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
fakhravari
در پوشه bin خودش هست dll های مورد نیاز .
این رو در جواب من فرمودید؟ تو پوشه bin چنین dll ای نبود...
چه کنم؟