نقل قول نوشته شده توسط CODETALA مشاهده تاپیک
بررسی تخصصی گزارش ساز کریستال ریپورت و معایب آن
اولین سوالات مهم برای ارجاع به استیمول ریپورت

دوستان عزیز لطفا کمک کنید !!!

من بعد از مدت ها و 2 سال با کریستال کاکردن با یک پروژه : گزارش های اون رو طراحی کردم : کریستال خوبی های هم داشت ولی مشکلاتی هم داره که دیگه نمیشه بیشتر از اون پیش رفت کرد !!!

مشکلات عدیده کریستال : اگر در ویژوال استادیو از کریستال استافده کنیم : محدود و دست و پا گیره : و اگر از خود نرم افزار کریستال 2008 به صورت جداگانه استفاده کنیم : انکانات بیشتر و راهتی را داریم : اما هر دو مورد به یک موضوع ختم میشه و اون این که ": گزارش ساخته شده : باید به یک کریستال ریپورت ویوار
الصاق بشه : که باید از وی اس 2008 این عمل رو انجام داد : وی اس 2008 از کریستال ریپورت ویوار نسبتا ضعیفی برخوردار هست !!!
حالا اگر بخواهیم گزارش را نمایش بگیرم : در سیستم های شخصی شاید 6 الی 8 ثانیه طول بکشد ولی در شبکه کلاینت سروری بخواهیم کار کنیم : 2 دقیقه هم طول خواهد کشید ! ( یعنی اگه سیستم کلاینت خاموش باشه : روشن کنیم : برنامه رو بالا بیاریم : اولین گزارش حدود 2 دقیقه طول میکشه : و من بعد سریع تر خواهد شد ) .... همه این ها به یک طرف : کریستال علاوه بر اضافه کردن دی ال ال های لازمه اش : باید : یک موتور هم نصب کرد : که بعد از نصب موتور اون به 200 مگی و.... خواهد رسید که این خیلی بد هست !!!!
علاوه بر این ها : کریستال ویو ار : به تنهای حدود 6 مگ فضا از رم را نیاز دارد : و اگر یک فایل گزارش کریستال خالی هم لود شود چیزی حدود 20 مگ فضا لازم دارد.... که مجموعا چیزی حدود 26 مگی میشود : که براساس محتویات فیلدهای بارگزای شده حجم آنها هم اضافه خواهد شد !!!!
کریستال نسخه های بسیار متفاوتی دارد : اگر بخواهیم مدام کاری را انجام دهیم شاید در این نسخه ای که داریم نباشد و نیاز به یک نسخه دیگر باشد : مثلا کریستال 2008 نمیشه اندیوز داشته باشیم : که باید کریستال اینترپرایزایکس ای تهییه و از اس دی کی های اون استفاده کرد : تا گزارش پایانی توسط کاربران قابل تقیرر و شخصی سازی داشته باشد !!!
کریستال کد نویسی ضعیفی هم داره : خیلی رون نمی تونه باشه ! ودرد سرهای خودش رو داره !!!
حالا من باید یگ گزارش ساز جدید تهییه و اقدام به یادگیری اون بکنم !!! این خودش هم سخت و هم درد سر سازه ! ولی بعد از تحقیق به این نکته رسیدم که استیمول در صدر قرار گرفته ::

عزیزانی که از استیمول بهره می گیرند : کمک کنند که جواب این سوالات اولیه ام رو بدست بیارم :

1- آیا استیمول خوبه ؟ و ازش راضی هستید ؟

2- آیا استیمول فرمول های مناسب برای کار داره ؟ مثلا یعنی میشه فیش حقوقی زد ؟ یا فاکتورهای حسابداری رو مدیریت کرد ؟

3- من استیمول ریپورت 2012 دارم که نوشته دات نت 4 : یعنی آیا بعد از طراحی گزاش در محیط دیزاین :و ارتباط اون به برنامه : برای اجرای نرم افزار در سیستم کاربران حتما باید دات نت 4 نصب شوند ؟؟؟؟؟

با نهایت سپاس و تشکر از دوستان راهنما
سلام دوست عزیز
من را کریستال ریپورت چند ماهی بیشتر کار نکردم، با این حال که ازش راضی نبودم اما صحبتهای شما کمی آمیخته با تعصب به نظرم میاد! کریستال یکی از بهترین ابزارهای گزارش گیری که خیلی از حرفه ایی ها با اون کار می کنند. معایب و مزایا رو میشه گفت هر ابزاری داره که کریستال از اون مستثنی نیست. اما حقیقتا من باهاش خیلی مشکل داشتم!
اما درباره سوالهاتون :
1. با نسخه Stimulsoft_Reports.Net_2010.3 کار میکنم. بسیار بسیار خوب و راضی کننده بوده تا حالا!
2. این ابزار مجموع توابعی متنوعی مانند Math ، String ، Date ، Total و ... داره که حدس می زنم مشکلی با مواردی که گفتید نداره. (تا حالا پیش نیومده فیش حقوقی با این ابزار بسازم، اما فاکتور مشکلی نداشتم)
3. درباره نگارش جدیدش که چند دقیقه پیش دانلودش کردم (!) اطلاع چندانی ندارم. به محض استفاده اطلاع میدم. اما نسخه 2010 با کپی چند تا DLL کنار فایل اجرایی جواب میده. اما معمولا من برای اجرای برنامه هام مجبور بودم دات نت نصب کنم. برنامه های دات نت شما بدون نصب دات نت جواب میدن؟