بررسی تخصصی گزارش ساز کریستال ریپورت و معایب آن
اولین سوالات مهم برای ارجاع به استیمول ریپورت

دوستان عزیز لطفا کمک کنید !!!

من بعد از مدت ها و 2 سال با کریستال کاکردن با یک پروژه : گزارش های اون رو طراحی کردم : کریستال خوبی های هم داشت ولی مشکلاتی هم داره که دیگه نمیشه بیشتر از اون پیش رفت کرد !!!

مشکلات عدیده کریستال : اگر در ویژوال استادیو از کریستال استافده کنیم : محدود و دست و پا گیره : و اگر از خود نرم افزار کریستال 2008 به صورت جداگانه استفاده کنیم : انکانات بیشتر و راهتی را داریم : اما هر دو مورد به یک موضوع ختم میشه و اون این که ": گزارش ساخته شده : باید به یک کریستال ریپورت ویوار
الصاق بشه : که باید از وی اس 2008 این عمل رو انجام داد : وی اس 2008 از کریستال ریپورت ویوار نسبتا ضعیفی برخوردار هست !!!
حالا اگر بخواهیم گزارش را نمایش بگیرم : در سیستم های شخصی شاید 6 الی 8 ثانیه طول بکشد ولی در شبکه کلاینت سروری بخواهیم کار کنیم : 2 دقیقه هم طول خواهد کشید ! ( یعنی اگه سیستم کلاینت خاموش باشه : روشن کنیم : برنامه رو بالا بیاریم : اولین گزارش حدود 2 دقیقه طول میکشه : و من بعد سریع تر خواهد شد ) .... همه این ها به یک طرف : کریستال علاوه بر اضافه کردن دی ال ال های لازمه اش : باید : یک موتور هم نصب کرد : که بعد از نصب موتور اون به 200 مگی و.... خواهد رسید که این خیلی بد هست !!!!
علاوه بر این ها : کریستال ویو ار : به تنهای حدود 6 مگ فضا از رم را نیاز دارد : و اگر یک فایل گزارش کریستال خالی هم لود شود چیزی حدود 20 مگ فضا لازم دارد.... که مجموعا چیزی حدود 26 مگی میشود : که براساس محتویات فیلدهای بارگزای شده حجم آنها هم اضافه خواهد شد !!!!
کریستال نسخه های بسیار متفاوتی دارد : اگر بخواهیم مدام کاری را انجام دهیم شاید در این نسخه ای که داریم نباشد و نیاز به یک نسخه دیگر باشد : مثلا کریستال 2008 نمیشه اندیوز داشته باشیم : که باید کریستال اینترپرایزایکس ای تهییه و از اس دی کی های اون استفاده کرد : تا گزارش پایانی توسط کاربران قابل تقیرر و شخصی سازی داشته باشد !!!
کریستال کد نویسی ضعیفی هم داره : خیلی رون نمی تونه باشه ! ودرد سرهای خودش رو داره !!!
حالا من باید یگ گزارش ساز جدید تهییه و اقدام به یادگیری اون بکنم !!! این خودش هم سخت و هم درد سر سازه ! ولی بعد از تحقیق به این نکته رسیدم که استیمول در صدر قرار گرفته ::

عزیزانی که از استیمول بهره می گیرند : کمک کنند که جواب این سوالات اولیه ام رو بدست بیارم :

1- آیا استیمول خوبه ؟ و ازش راضی هستید ؟

2- آیا استیمول فرمول های مناسب برای کار داره ؟ مثلا یعنی میشه فیش حقوقی زد ؟ یا فاکتورهای حسابداری رو مدیریت کرد ؟

3- من استیمول ریپورت 2012 دارم که نوشته دات نت 4 : یعنی آیا بعد از طراحی گزاش در محیط دیزاین :و ارتباط اون به برنامه : برای اجرای نرم افزار در سیستم کاربران حتما باید دات نت 4 نصب شوند ؟؟؟؟؟

با نهایت سپاس و تشکر از دوستان راهنما