-
نقل قول: سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط
shocraneh
باسلام
من برای نمایش عکس در گزارش روی وب مشکل دارم. مسیر عکس هارادر دیتابیس ذخیره میکنم وعکسها رودرپوشه و در گزارش از ImageUrl استفاده میکنم و فیلد مسیر رومعرفی میکنم ولی چیزی نمایش داده نمیشه.
حتی مسیر عکس رو به صورت پارامتر هم به ImageUrl دادم .برای اطمینان حتی در ImageUrl به صورت استاتیک مسیرهاردرو D:\Images\pic.jpgهم دادم بازم چیزی در اجرا دیده نمیشود.آیانیاز به تنظیمات خاصی برای استفاده از ImageUrl وجود دارد.ناگفته نماند در حالت previewقبل از اجرا هم این خطا رو میاره
ضمیمه 126852
نقل قول:
نوشته شده توسط
salmanbnd
با سلام
در سیستم مقصد، وقتی برنامه ام میخواد فرمی که حاوی گزارش استیمال سافت هست رو نمایش بده، پیغام زیر رو نشون میده:
the font"B Titr" does not support style"regular"
چیکار کنم؟
سلام دوستان قبلا این مشکل برام پیش اومد من اون رو پیگیری کردم متوجه شدم از فونت ها ی سیستم هست
یعنی اگه ویندوز تازه نصب کنید و اول از همه چی استیمول رو تست کنید میبینید کار میکنه اما بعد از نصب برنامه های معمولی یهو از کار میفته
بهترین راه حل اینه که فونت های اصلی رو از روی سیستمی که تازه نصب شده کپی کنید
همین
-
دوستان من میخوام گزارشم در سه نسخه چاپ بشه یعنی وقتی کاربر روی دکمه کلیک میکنه گزارش سه بار چاپ بشه
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
hasanpmfm
سلام من نرم افزار انتخاب واحد نوشتم و گزارشات اون را با stimulsoft درست کردم.
میخوام چندین شماره دانشجویی بدم و یکجا همش را گزارش بگیره و چاپ کنه اما فقط تک تک تونستم این کار را انجام بدم.
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه...
شما همه دیتا ها را به گزارش بفرستید . فقط کافیه در طراحی گزارشتون از Group استفاده کنید که اطلاعات مربوط به هر شماره دانشجویی را در یک صفحه جدا نمایش بدهد.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mmzz91
اگر فقط می خواین که این جند مورد تو گزارش نمایش داده بشه ، کافیه به گزارشتون چند پارامتر اضافه کنید و در برنامه هم اون پارامترها را مقدار دهی کنید .
مثلا برای تاریخ
report.Dictionary.Variables["Date"].Value = PersianDate.ToShortDateString(DateTime.Now);
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
mohammadrezanoori
سلام برهمه دوستان و تشکر از سایت عالیتون
من برای گزارش گیری از دیتاست استفاده میکنم و با استفاده از محیط گرافیکی stimulsoft و فیلدهای datacolumnوimage urlوimage urlرو هم پر کردم ولی هنگام کامپایل از برنامه میادگزارش گیری میاد بیرون و این ارور میده
error CS0029: Cannot implicitly convert type 'string' to 'System.Drawing.Image'
کد من هم پایین گذاشتم
driverTableAdapter1.FillByshow(dataSet11.driver,dg v.CurrentRow.Cells["show"].Value.ToString());
stiReport1.RegData(dataSet11.driver);
stiReport1.Render();
//resertform();
stiReport1.Show();
stiReport1.Reset();
لطفا کمکم کنید
شما دیتا را از نوع image انتخاب کرده اید در حالی که داده ارسالی از نوع string می باشد .
-
با عرض سلام خدمت همه دوستان
مشکل اصلی من با استیمول در پاس کردن دو تاجدول dataset فیلتر شده به ریپورت و ساب ریپورت است. بعد از جستجو و خوندن انواع راهنمای فارسی و لاتین تا این لحظه نتونستم مشکلم رو حل کنم امیدوار دوستان بتونند راهنماییم کنند.
من یک گزارش دارم که داخل اون دو تا جدول دارم و که یکی شون بعنوان پدر(صفحه اصلی گزارش) و دیگر فرزند(ساب ریپورت) است. در زمان طراحی مشکلی نیست و گزارش آماده است.
در #C برای پاس دادن دیتابیس اصلی و دیتاست من از کد های زیر استفاده کردم:
StiReport Rep_M = new StiReport();
Rep_M .Load("Report_M2.mrt");
Rep_M .Dictionary.Databases.Clear();
Rep_M .Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("Conn", myconecc));
Rep_M .RegData(ds);
خروجی گزارش رو نشون می ده ولی همه رکورد ها رو نشون میده. در صورتی که من در زمان پر کردن دیتاستم یک رکورد رو فیلتر کردم. یعنی اون دیتاستی که من پاس کردم رو اعمال نمی کنه.
دوستانی که مورد مشابه داشتن راهنماییم کنند.
در راهنمایی که در سایت مختلف در مورد ساپ ریپورت است، دیتاست فیلتر شده از تو برنامه به گزارش پاس نکردند. تو ویدئو که تو خود سایت استیمول هست به همین روشی که می بینید ارسال دیتاست کرده.
البته یک روش دیگه هم هست اونم اینکه در زمان طراحی اگه به بانک sql کانکت نکنی و جدول رو داخل خود ریپورت بسازی میشه از داخل برنامه به راحتی به اون دیتاست فیلتر شده پاس کرد و در خروجی هم به درستی نشون میده ولی اگه بخوای ساب ریپورت درستی کنی در زمان اجرای برنامه پیغام parent key رو میده در صورتی که تنظیمات relation بین دو جدول درست است.
با تشکر
-
با سلام. آقا من این کدو استفاده میکنم ولی در زمان اجرا فقط بار اول خروجی به من میده، اگر دوبار کلیک کنم گزارش دوم به من سفید میده.! علتش چیه.!؟
objConnection = new SqlConnection("server=Localhost;database=AA;truste d_connection=True;");
objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
objDataAdapter.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM [AA].[dbo].[30]";
objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
objDataAdapter.Fill(objDataTable = new DataTable());
dataGridView1.DataSource = objDataTable;
stiReport4.Compile();
stiReport4.RegData(objDataTable);
stiReport4.CompiledReport.DataSources["DataSource1"].DataTable = objDataTable;
stiReport4.Show();
-
با سلام مجدد
دوستان عزیز مشکلم رو پیدا کردم و رفع شد. در اینجا یافته های خودمو در فروم های مختلف می زارم شاید به درد کسی بخوره:متفکر::متفکر::لبخند:
سوال: ارسال یک دیتاست (فیلتر شده یا نشده با یک یا چند جدول) دلخواه به گزارش استیمول سافت
پاسخ:
روش اول
یک:
از داخل محیط طراحی استیمول با خیال راحت به بانک sql کانکت بشین و گزارش دلخواه رو طراحی کنید.
دو:
در برنامه تون با هر روشی که دوست دارید داده های بانک رو واکشی کرده و در نهایت داخل یک dataTable یا dataset پر کنید.
سه:
برای فراخوانی گزارش طراحی شده و ارسال dataset مورد نظر از این کد استفاده کنید:
StiReport Rep = new StiReport();
Rep.Load("Report_M2.mrt");
Rep.Dictionary.Clear();
Rep.RegData(ds);
Rep.Dictionary.Synchronize();
Rep.Show();
خوب خط اول که همه میدونید یک نمونه جدید از گزارش رو می سازه و در خط دوم هم گزارشی که قبلا طراحی کرده بودیم رو به نمونه گزارش مون اختصاص میدیم.
نکته اصلی در خط سوم است که میاد Dictionary رو خالی میکنه. مشابه دستور خط سوم دستور زیر هم وجود داره:
Rep.Dictionary.Databases.Clear();
که این دستور میاد دیتابیس های موجود در گزارش ساخته شده رو خالی می کنه و بعد میتونید دیتابیس جدید با دستور زیر بهش اختصاص بدید:
Rep.Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("Conn", s));
و دقیقا اشکال کار من هم همین جا بود که با این دو دستور دیتابیس رو خالی می کردم و کانکشن استرینگ دیتابیس خودم رو بهش میدادم و همین باعث می شد دیتاستی که بعد از این دستور به ریپورتم پاس می کردم اعمال نمی شد و کل اطلاعات جدولم رو بهم نشون میداد نه رکورد های که در دیتاستم بود.
چهارم:
خط چهارم به بعد هم که توسط دستورات RegData و Synchronize دیتاست خودتون رو به گزارش ارسال می کنید و نمایش می دید. در این روش اگر در گزارشتون از چندین جدول استفاده کرده باشید کافیه اون جداول در دیتاستی که دارین به گزارش ارسال می کنید اضافه کرده باشید و داخل اون موجود باشه.
روش دوم:
خوب دراین روش بجای ارسال دیتاست به گزارش، فیلتر ایجاد شده در برنامه رو بصورت متغیر به گزارش ارسال کنید. فرض کنید ما یک جدول داریم با 100 رکورد و با امکانات جستجویی که در فرم برنامه گذاشتیم، کاربر با انتخاب های دلخواه جدول رو فیلتر کرده و الان تعداد رکوردهایی که در datagrid داره می بینه 10 رکورد است. یک راه اینکه مثل روش اول دیتاست فیلتر شده 10 رکوردی رو به گزارش ارسال کنیم و یک راه دیگه اینکه شروط انتخاب شده توسط کاربر رو به گزارش ارسال کنیم. در واقع where ایجاد شده توسط کاربر رو بصورت یک متغیر رشته ای به گزارش ارسال می کنیم. کافیه در زمان طراحی از بخش Variables یک متغیر جدید ایجاد کنید و بعد روی دیتاست تون کلیک راست کرده و edit رو انتخاب کنید و در بخش Query text متغیر که در بخش Variables ایجاد کردید رو به انتهای دستور select اضافه کنید:
select * from Table1 {variable}
در حال عادی می تونید محتوای variable رو یک شرط 1=1 بزارید تا بتونید داده های جدول رو ببینید ولی در برنامه تون می تونید مقدار این متغیر رو با where دلخواه خودتون پر کنید. در واقع با این کار عملیات Fill شدن داده از داخل گزارش انجام میشه.
البته روش های دیگه ای هم هست مثلا میتونید دیتا باند که در داخل ریپورت هست رو با یک فیلد یا شرط مشخص توسط یک پارامتر که از داخل برنامه مقدار دهی شه ، فیلتر کنید.
امیدوارم نوشته هام مفید بوده باشه.
-
با سلام
من یک مشکلی برایم پیش اومده در گزارش گیری با استیمول سافت، ممنون میشم کسی راه حلی به ذهنش رسید بهم اطلاع بده
می خواهم یک متن در زیر هر عکس قرار بگیرد، این کار را انجام دادم برای لیستی از تصاویر و به درستی اجرا شد اما مشکل جایی به وجود آمد که خواستم گزارش را به ورد word تبدیل کنم.
حال در فایل ورد اگر تصویر در انتهای صفحه جا نشود ، تصویر نصف می شود و یا متن به صفحه بعد انتقال داده می شود.
می خواهم این متن و تصویر طوری به هم بچسپند که همیشه به همراه هم باشند. راه حل های مختلفی آزمایش کردم ولی مشکل حل نشد.
از canbreak=false و panel نیط استفاده کردم ولی بازم هم در گزارشاتی که به ورد تبدیل می کنم این مشکل حل نشده است.:افسرده:
-
سلام
من Stimulsoft report رو از soft98.ir دانلود کردم
نمام آیکون های استیمول میاد و بنظر درست نصب شده
ولی تو وی بی وقتی روی کنترلش کلیک راست می کنم چیز خاصی نشون نمی ده (ولی تو نسخه اصلی سایتش کلی تنظیمات داره)
وفتی هم برنامه رو اجرا می کنم خطا می ده
می گه stimulsoft.report.designe.dllرو پیدا نمی کنه
با gac دولاره نصیش می کنم
ولی همچنان حطا می ده
ممنون می شم کسی راهنمایی کنه
نسخه ویژوالم 2013 و نسخه استیمول 2013v3 هستش
:گیج::گیج:
-
سلام
من یه گزارش ساده رو توی نرم افزار استیمول ذخیره کردم و فایل پسوند mrt آوردم توی پروژه (من با asp.net mvc 4 کار می کنم)
حالابرای اینکه این گزارش نمایش داده بشه کدهای زیر توی ویو نوشتم
@Html.Stimulsoft().StiMvcViewer(new StiMvcViewerOptions() {
Theme = StiTheme.Default,
ActionGetReportSnapshot = "GetReportSnapshot",
ActionViewerEvent = "ViewerEvent",
ActionPrintReport = "PrintReport",
ActionExportReport = "ExportReport",
ActionInteraction = "Interaction"
})
وکدهای زیر توی کنترلر نوشتم
StiReport s = new StiReport(); s.Load(Server.MapPath("~/Images/Report.mrt"));
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(HttpContext , s);
اما روی خط آخر تو کنترلر خطای زیر رو میده
System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: value
لطفاراهنمایی کنین که کجا رو اشتبا نوشتم
از ورژن 2013 trial نرم افزار استیمول سافت استفاده می کنم
-
سلام
من یه مشکل دارم با این stimulsoft
تو بعضی از گزارش هام که عکس رو بصورت آرایه byte پاس می دم اول که گزارش لود میشه هیچی نمایش نمی ده اما
zoom رو که تغییر می دی یه بار میاره یه بار نمیاره یا اگه چندتا عکس باشه گاهی لود میکنه گاهی نه.
یا اگه پرینت رو می زنم تصویر می پره اما خروجی pdf که می گیرم همه چی درسته!!!!!!!!!
کسی این مشکل رو نداشته؟
-
به این ادرس سر بزنید
https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%B1%D8%AA
نقل قول:
نوشته شده توسط
ictboy
با عرض سلام خدمت همه دوستان
مشکل اصلی من با استیمول در پاس کردن دو تاجدول dataset فیلتر شده به ریپورت و ساب ریپورت است. بعد از جستجو و خوندن انواع راهنمای فارسی و لاتین تا این لحظه نتونستم مشکلم رو حل کنم امیدوار دوستان بتونند راهنماییم کنند.
من یک گزارش دارم که داخل اون دو تا جدول دارم و که یکی شون بعنوان پدر(صفحه اصلی گزارش) و دیگر فرزند(ساب ریپورت) است. در زمان طراحی مشکلی نیست و گزارش آماده است.
در #C برای پاس دادن دیتابیس اصلی و دیتاست من از کد های زیر استفاده کردم:
StiReport Rep_M = new StiReport();
Rep_M .Load("Report_M2.mrt");
Rep_M .Dictionary.Databases.Clear();
Rep_M .Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("Conn", myconecc));
Rep_M .RegData(ds);
خروجی گزارش رو نشون می ده ولی همه رکورد ها رو نشون میده. در صورتی که من در زمان پر کردن دیتاستم یک رکورد رو فیلتر کردم. یعنی اون دیتاستی که من پاس کردم رو اعمال نمی کنه.
دوستانی که مورد مشابه داشتن راهنماییم کنند.
در راهنمایی که در سایت مختلف در مورد ساپ ریپورت است، دیتاست فیلتر شده از تو برنامه به گزارش پاس نکردند. تو ویدئو که تو خود سایت استیمول هست به همین روشی که می بینید ارسال دیتاست کرده.
البته یک روش دیگه هم هست اونم اینکه در زمان طراحی اگه به بانک sql کانکت نکنی و جدول رو داخل خود ریپورت بسازی میشه از داخل برنامه به راحتی به اون دیتاست فیلتر شده پاس کرد و در خروجی هم به درستی نشون میده ولی اگه بخوای ساب ریپورت درستی کنی در زمان اجرای برنامه پیغام parent key رو میده در صورتی که تنظیمات relation بین دو جدول درست است.
با تشکر
-
سلام دوستان عزیز من تکس باکس های فرم رو پاس دادم به استیمول .
یه مشکلی هست وقتی گزارش رو میبندم اطلاعات از بین نمیره باز هم همون اطلاعات قبلی رو نمایش میده یه جور هایی کش شده
چطور میتونم این کش رو حذف کنم
ممنون
-
سلام
چطور میشه به بارکد توی استیمول مقدار داد؟ (توی برنامه مثلا C# )
-
مشکل با نمایش عدد و حروف فارسی دارم تو دیتا بیس و دریتا گرید درسته راهنمایی بفرمایید
مثلا شماره پلاک ماشین هست 256ع12/22 که نمایش میده ع25612/22
-
دوستان من stimulsoft reports.ultimate 2014.2 تو ویژال 2013 نصب کردم برای برنامه mvc استفاده کردم ولی در قسمت تول باکس نمیاره چیکار باید کنم رفرنس رو هم اد کردم
-
سلام به مهندسین گرامی
بنده در بانکم فیلد متنی دارم که اندازه متنش متغیره از صفر تا 50 لغت و شاید هم بیشتر
سوالم اینه در گزارش داخل databand از چه کنترلی برای نمایش این فیلد استفاده کنم که ابعاد اون در طول ثابت اما در ارتفاع متغییر و به اندازه متن فیلد باشد
با تشکر
-
با سلام چرا تغییر سایز صفحه میدی در زمان نمایش گزارش تو وب خطا صفحه پیدا نمی شود میده
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
kiasia
سلام به همه/
تروخدا یه نفر کرک Stimul Reports.Net 2009.1 رو بذاره.
ممنون//
دوست عزیز اولا که ورژن 2014 هم اومده . دوما یه سرچ تو اینترنت بزنی کلی از سایتهای ایرانی برای دانلود گذاشتن
-
1 ضمیمه
تفریق مقادیر دو تا تکست باکس و ریختن در تکست دیگه !؟
سلام به همه ...
دوستان چطور مقدار دو تا تکست رو از هم کم کنم و بریزم توی تکست دیگه !؟
.
.
.
عکس ضمیمه
-
1 ضمیمه
ببخشید اینو یادم رفت :
چطور اسم title فرم های استیمول و نام وریبل ایجاد شده تغییر بدم !؟
عکس ضمیمه
-
سلام دوستان میخام گزارشی که ساختم به بانک از طربق برنامه وصل کنم. تو حود گزارش از طریق دیتا سورس وصل کردم جالا تو برنامه میخام از برنامه وصل کنم .اینم کد هایی که نوشتم ولی وصل نمیشه
<StiSerializer version="1.02" type="Net" application="StiReport">
<Dictionary Ref="1" type="Dictionary" isKey="true">
<BusinessObjects isList="true" count="0" />
<Databases isList="true" count="1">
<HistoryJob Ref="2" type="Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase" isKey="true">
<Alias>HistoryJob</Alias>
<ConnectionStringEncrypted>+WLRCe9Me9VyFdWYYUwiY9V qZStJGBPd6my5BGFc4SfCcM1J73G7xelBuYBNHORe31rR69d7u 3lrXe30Z5jjRt5w9w==</ConnectionStringEncrypted>
<Name>HistoryJob</Name>
</HistoryJob>
</Databases>
<DataSources isList="true" count="3">
public virtual ActionResult FromLoadFileReport()
{
string[] user = new string[4];
user = User.Identity.Name.Split(',');
StiReport report = new StiReport();
report.Dictionary.Databases.Clear();
// report.Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("LabPortal", "labado"));
string cn = @"Data Source=Home;Initial Catalog=LabPortal;Integrated Security=True;connect timeout=30;MultipleActiveResultSets=True;";
string Path = Server.MapPath("~" + ("/Areas/RepUser/HistoryJob.mrt"));
report.Load(Path);
report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("conec tion", cn));
report.Compile();
// string connStr = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti onStrings["labado"].ConnectionString;
// Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase sti = new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("Conne ction", connStr);
// report.Dictionary.Databases[0] = sti;
report["SHDATE"] = Common.DateMtoS(DateTime.Now.ToLongDateString());
report["Fullname"] = user[0].ToString() + user[1].ToString();
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(HttpContext, report);
}
-
سلام
علاوه بر سوال تاپیک 1518
سوال دیگه هم داشتم و اون {LINE} بود بصورت پیشفرض از عدد یک شروع میشه ، چطور میشه کاربر از داخل برنامه مشخص کنه که از چه عددی شروع بشه
و یا اگر این غیر ممکن ، آیا به شیوه دیگه ای میشه در دیتا بایند شروع شماره ردیف بجای عدد یک از عدد دیگه ای شروع کرد
سوالات قبلی رو که کسی جواب نداد (هم سوالات بنده و دو دوست دیگه)
.
.
.
چطور توی استیمول یک صفحه اصلی واسه گزارش درست کنیم ، که فقط لوگو و نام شرکت باشه
و از صفحه دوم اطلاعات دیتا سورس و ... رو نمایش بده !؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
ghasem110deh
سوالات قبلی رو که کسی جواب نداد (هم سوالات بنده و دو دوست دیگه)
.
.
.
چطور توی استیمول یک صفحه اصلی واسه گزارش درست کنیم ، که فقط لوگو و نام شرکت باشه
و از صفحه دوم اطلاعات دیتا سورس و ... رو نمایش بده !؟
سلام
از ReportTitleBand استفاده کنید و اندازه ارتفاع اونو برابر ارتفاع صفحه تون قرار بدین
و یا
در دیزاین گزارشتون دو تا Page قرار بدین : Page1 برای چیزی که میخواین و
Page2 برای DataBand
استیمول خودش اول Page1 را نشون میده و بعدا اطلاعات Page2 را
موفق باشید
-
با سلام وعرض خسته نباشید خدمت دوستان
من جدیدا استیمول سافت را نصب کردم. هنگامی که ریپورت را روی فرم قرار میدهم گزینه های آن بخصوص دیزاینر آن با راست کلیک نیست . ایا اشکال در نصب است؟
-
سلام
چطور می تونم در استیمول یک سطر رو معمولی شروع کنم و سطر بعدی رو با فاصله شروع کنم و همینطور تا آخر یکی معمولی یک با فاصله باشه؟
برای مثال فرض کنید یک ستون نوشته شده باشه توضیح
سلام
سلام
-
سلام دوستان چه طوری میشه تو استیمول وقتی گزارشی میگیری، گزارش بعدی رو ادامه همون صفحه گزارش نشون بده نه داخل یه صفحه جدید؟
-
1 ضمیمه
سلام
چطور میتونم خروجی بصورت زیر در بیارم، به طوری که 4 تا ست داشته باشم، شاگر اول ها از یک دیتاست، شاگر دوم ها از یک دیتاست، شاگر سوم ها از یک دیتاست، و شاگر چهارم ها از یک دیتاست باشند.
-
سلام
من دارم یه برنامه می نویسم نمیدونم چرا تا ی تغییری توی فرم میدم بعد از اجرا همون فرم قبل را نمایش میده.
چیکار کنم؟
-
-
سلام به همه ی دوستان.
من یه پروژه MVC دارم که توش با استفاده از NHibernate از دیتابیس داده میخونم و توی یه لیست از obj ذخیره میکنم. چطوری میتونم از همون لیست استفاده کنم برای پر کردن گزارش stimul که دوباره نخوام query مستقیم بزنم؟؟
-
1 ضمیمه
غیر فعال بودن نوار ابزار در استیمول:
سلام دوستان نوار ابزار در استیمول حالت غیر فال داره لطفا راهنمایی فرمایید:
-
مخفی کردن Page های استیمول ریپورت بر اساس نوع گزارش
سلام و وقت بخیر به همه اساتید، مدتی هست که برای گرفتن گزارش های برنامه ام از استیمول ریپورت استفاده میکنم اما سوالی که دارم اینه که میشه تنها از یک فایل mrt برای تهیه چندین گزارش یا به عبارتی چندین Business Object استفاده کرد؟
برای توضیح بیشتر:
فرضا من دوتا Business Object درست میکنم و فیلدهای جداول اون رو توی Design درست میکنم و برای هرکدام از این Business Object ها یک Page ایجاد میکنم با Footer و هدر های جداگانه.
حال دو صفحه با دو جدول جداگانه داریم، اما مشگل کار اینجاست وقتی برای اطلاعات رو برای نمایش ارسال میکنیم چطور می تونیم براساس نوع Business Object ارسالی اون یکی صفحه رو نشون نداد؟
من تای اینجای کار رفتم و مشگل من اینجاست که هردو صفحه رو نشون میده در صورتی که یکی از صفحات درونش اطلاعات هستش.
برای ساده تر کردن موضوع و توضیح بیشتر میشه گفت دو نوع گزارش توی یک mrt با دو صفحه مختلف ایجاد شده که اگر اطلاعات رو به mrt مورد نظر ارسال کنیم گزارش به خوبی نمایش داده میشه اما یکی از صفحات اطلاعاتی ندارد و باید توی اون گزارش نشان داده نشود، بر اساس نوع گزارش.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
در asp.net من چطور میتونم یک datatableایی رو به stimulsoft پاس بدم و اون خودش اتوماتیک فقط اون رو نمایش بده؟
بدون هیچ عمل خاصی.
ممنون میشم راهنماییم کنید
-
کسی نبود دوستان جوال مارو بده؟
-
سلام
من stimulsoft رو نصب کردم ولی وقتی stiReport رو روی فرم اضافه میکنمش، هیچ اسمارت تگی نداره و حتی وقتی روش کلیک راست میکنم هیج گزینه ای به نام Design و یا ... نداره
لطفاً راهنماییم کنید
-
کسی نیست یه راهنمایی کنه مارو؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
haamidd
کسی نیست یه راهنمایی کنه مارو؟
برای مثال:
OleDbConnection con = new OleDbConnection(); con.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=|DataDirectory|\Test.accdb";
OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
cmd.CommandText = "select * from person";
cmd.CommandType = CommandType.Text;
cmd.Connection = con;
OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(cmd);
DataTable dt = new DataTable();
con.Open();
da.Fill(dt);
//dataGridView1.DataSource = dt;
con.Close();
//------------------------Report
stiReport1.Load("Report.mrt");
stiReport1.RegData("DT1", dt);
stiReport1.Show();
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
prans_tork
سلام
من stimulsoft رو نصب کردم ولی وقتی stiReport رو روی فرم اضافه میکنمش، هیچ اسمارت تگی نداره و حتی وقتی روش کلیک راست میکنم هیج گزینه ای به نام Design و یا ... نداره
لطفاً راهنماییم کنید
مشکل و راه حل رو پیدا کردم جهت دوستانی که همچین مشکلی دارن:
مشکل: ظاهرا کرک نسخه 2014.3 مشکل داره و همه همین مشکل رو پیدا میکنن با نصبش
راه حل: نسخه 2014.2 رو نصب و کرک کنید (مشکل کاملا برطرف میشه)
-
من میخوام وقتی یک شی data رو روی صفحه اوردم دقیق بیاد تو یک پنل، ولی وقتی اضافه می کنم میره وسط صفحه.
چکار کنم انعطاف پذیر بشه؟
یا چکار کنم که یک تکس باکس بصورت تکراروار بیاد به اندازه دیتاتیبلی که میفرستیم توش) ؟
-
سلام
من با کد یک گزارش کاملا پویا استیمول طارحی کردم. فقط نمی دونم چطور میتونم اعداد رو با کد سه رقم سه رقم از هم جدا کنم.
اینم کد:
StiReport stiR = new StiReport();
stiR.Load(Application.StartupPath + ("\\RCustomReport.mrt"));
StiPage pagestiR = stiR.Pages[0];
pagestiR.PaperSize = System.Drawing.Printing.PaperKind.A4;
//StiReport report = new StiReport();
stiR.ScriptLanguage = StiReportLanguageType.CSharp;
//Add data to datastore
stiR.RegData("view", dataView);
//Fill dictionary
stiR.Dictionary.Synchronize();
StiPage page = stiR.Pages.Items[0];
page.Orientation = StiPageOrientation.Landscape;
page.Margins.Left = 0.5;
page.Margins.Right = 0.5;
//Create Table
StiTable table = new StiTable();
table.Name = "Table1";
table.AutoWidth = StiTableAutoWidth.Table;
table.AutoWidthType = StiTableAutoWidthType.FullTable;
table.ColumnCount = sender.ColumnCount;
table.RowCount = 2;
table.HeaderRowsCount = 1;
table.FooterRowsCount = 0;
table.Width = page.Width;
table.Height = page.GridSize;
table.DataSourceName = "view" + dataView.Table.TableName;
page.Components.Add(table);
table.CreateCell();
table.TableStyle = StiTableStyle.Style11;
int indexHeaderCell = sender.ColumnCount - 1;
int indexDataCell = sender.ColumnCount * 2 - 1;
int n = 0;
while (n < sender.ColumnCount)
{
//Set text on header
StiTableCell headerCell = table.Components[indexHeaderCell] as StiTableCell;
headerCell.Text.Value = sender.Columns[n].HeaderText;
headerCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
headerCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
headerCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
headerCell.WordWrap = true;
headerCell.Font = new System.Drawing.Font("B nazanin", 9F, System.Drawing.FontStyle.Bold);
headerCell.Height = 3;
headerCell.Width = 1;
StiTableCell dataCell = table.Components[indexDataCell] as StiTableCell;
dataCell.Text.Value = "{view" + dataView.Table.TableName + "." + Stimulsoft.Report.CodeDom.
StiCodeDomSerializator.ReplaceSymbols(sender.Colum ns[n].Name) + "}";
dataCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
dataCell.ShrinkFontToFit = true;
dataCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
dataCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
dataCell.Font = new System.Drawing.Font("B nazanin", 9F, System.Drawing.FontStyle.Regular);
dataCell.Format = "N0";
indexHeaderCell--;
indexDataCell--;
n++;
}
stiR.Render(false);
stiR.Show();
-
سلام
من یک تکست باکس در vb.net دارم که یک عدد رو به صورت تاریخ شمسی نشون میده. مثلا 940508
حالا اون رو در استیمول ریپورت آوردم می خوام بدونم چه جوری میشه فرمت تکست باکس رو در استیمل طوری تعریف کرد که عدد من تبدیل بشه به 1394/05/08
با تشکر
-
سلام
دوستان لطفا کمک کنید.
-
سلام
من دو مقدار از بانک اطلاعاتی sql از نوع decimal دارم . حالا در استیمول می خوام این دو تا رو به هم تقسیم کنم از گزینه New calculated column استفاده کردم و این دو فیلد رو به هم تقسیم کردم.زمانی که در قسمت type نوع decimal رو انتخاب می کنم بدون مشکل این دو عدد رو بر هم تقسیم می کنه و خروجی رو به صورت عدد صحیح نشون میده.
در صورتیکه من می خوام خروجی اعشاری باشه.وقتی decimal رو در قسمت type پنجره calculated column به float تغییر میدم error میده و گزارش رو نشون نمیده.
چه راهی رو برای رفع این مشکل پیشنهاد می دید؟
با تشکر
-
سلام
ببخشید من یه گزار ش با استمول ساخته بودم ولی درایور چاپگر رو که نصب کردم اندازه ها در گزارشم تغییر کرده و بزرگتر شدند میدونید علت چیه؟
ممنون
-
سلام
فکر کنم وقتی یک چاپگر رو پیش فرض پرینترهامون قرار می دیم برگه ها با مشخصات مربوط به سایز کاغذ و نوع پرینتر تغییر می کنند و باید دوباره اندازه ها رو بر اساس پرینتر جدید ست کنید.
البته حتما از دوستان دیگه هم کمک بگیرید شاید راه دیگه ای وجود داشته باشه که من نمی دونم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
tara1367
سلام
من با کد یک گزارش کاملا پویا استیمول طارحی کردم. فقط نمی دونم چطور میتونم اعداد رو با کد سه رقم سه رقم از هم جدا کنم.
اینم کد:
StiReport stiR = new StiReport();
stiR.Load(Application.StartupPath + ("\\RCustomReport.mrt"));
StiPage pagestiR = stiR.Pages[0];
pagestiR.PaperSize = System.Drawing.Printing.PaperKind.A4;
//StiReport report = new StiReport();
stiR.ScriptLanguage = StiReportLanguageType.CSharp;
//Add data to datastore
stiR.RegData("view", dataView);
//Fill dictionary
stiR.Dictionary.Synchronize();
StiPage page = stiR.Pages.Items[0];
page.Orientation = StiPageOrientation.Landscape;
page.Margins.Left = 0.5;
page.Margins.Right = 0.5;
//Create Table
StiTable table = new StiTable();
table.Name = "Table1";
table.AutoWidth = StiTableAutoWidth.Table;
table.AutoWidthType = StiTableAutoWidthType.FullTable;
table.ColumnCount = sender.ColumnCount;
table.RowCount = 2;
table.HeaderRowsCount = 1;
table.FooterRowsCount = 0;
table.Width = page.Width;
table.Height = page.GridSize;
table.DataSourceName = "view" + dataView.Table.TableName;
page.Components.Add(table);
table.CreateCell();
table.TableStyle = StiTableStyle.Style11;
int indexHeaderCell = sender.ColumnCount - 1;
int indexDataCell = sender.ColumnCount * 2 - 1;
int n = 0;
while (n < sender.ColumnCount)
{
//Set text on header
StiTableCell headerCell = table.Components[indexHeaderCell] as StiTableCell;
headerCell.Text.Value = sender.Columns[n].HeaderText;
headerCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
headerCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
headerCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
headerCell.WordWrap = true;
headerCell.Font = new System.Drawing.Font("B nazanin", 9F, System.Drawing.FontStyle.Bold);
headerCell.Height = 3;
headerCell.Width = 1;
StiTableCell dataCell = table.Components[indexDataCell] as StiTableCell;
dataCell.Text.Value = "{view" + dataView.Table.TableName + "." + Stimulsoft.Report.CodeDom.
StiCodeDomSerializator.ReplaceSymbols(sender.Colum ns[n].Name) + "}";
dataCell.Border = new StiBorder(StiBorderSides.All, Color.FromArgb(0, 0, 0), 0, StiPenStyle.Solid);
dataCell.ShrinkFontToFit = true;
dataCell.HorAlignment = StiTextHorAlignment.Center;
dataCell.VertAlignment = StiVertAlignment.Center;
dataCell.Font = new System.Drawing.Font("B nazanin", 9F, System.Drawing.FontStyle.Regular);
dataCell.Format = "N0";
indexHeaderCell--;
indexDataCell--;
n++;
}
stiR.Render(false);
stiR.Show();
سلام روی تکست باکس مورد نظرتون در استیمول راست کلیک کنید و گزینه Text Format رو بزنید
سپس در پنجره ای که باز میشه Number رو انتخاب کنید و در گزینه هایی که در سمت راست نمایش داده میشه تغییرات زیر رو اعمال کنید:
Use Group Separator=True
Use Local Setting=False
Decimal Digits=2 اگر بخواید قسمت اعشاری 2 رقم داشته باشه و یا هر تعدادی که می خواید رو در این قسمت وارد کنید
موفق باشید
-
سلام
یک سوال داشتم
من یک لیست دارم اونجا چند ردیف را انتخاب میکنم و دکمه ی چاپ رو میزنم الان میخوام تو گزارشم این چند ردیفی که انتخاب کردم رو به صورت گروه بندی هر یک در یک صفحه نمایش دهم
ممنون میشم در این کار کمکم کنید
این کارو با کریستال رپورت بلدم ولی فقط با استیمول گیرم
الان منتظر اینم یکی یک کمک بهم بکند