با عرض سلام خدمت همه دوستان

مشکل اصلی من با استیمول در پاس کردن دو تاجدول dataset فیلتر شده به ریپورت و ساب ریپورت است. بعد از جستجو و خوندن انواع راهنمای فارسی و لاتین تا این لحظه نتونستم مشکلم رو حل کنم امیدوار دوستان بتونند راهنماییم کنند.
من یک گزارش دارم که داخل اون دو تا جدول دارم و که یکی شون بعنوان پدر(صفحه اصلی گزارش) و دیگر فرزند(ساب ریپورت) است. در زمان طراحی مشکلی نیست و گزارش آماده است.
در #C برای پاس دادن دیتابیس اصلی و دیتاست من از کد های زیر استفاده کردم:

StiReport Rep_M = new StiReport();
Rep_M .Load("Report_M2.mrt");
Rep_M .Dictionary.Databases.Clear();
Rep_M .Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("Conn", myconecc));
Rep_M .RegData(ds);
خروجی گزارش رو نشون می ده ولی همه رکورد ها رو نشون میده. در صورتی که من در زمان پر کردن دیتاستم یک رکورد رو فیلتر کردم. یعنی اون دیتاستی که من پاس کردم رو اعمال نمی کنه.
دوستانی که مورد مشابه داشتن راهنماییم کنند.
در راهنمایی که در سایت مختلف در مورد ساپ ریپورت است، دیتاست فیلتر شده از تو برنامه به گزارش پاس نکردند. تو ویدئو که تو خود سایت استیمول هست به همین روشی که می بینید ارسال دیتاست کرده.

البته یک روش دیگه هم هست اونم اینکه در زمان طراحی اگه به بانک sql کانکت نکنی و جدول رو داخل خود ریپورت بسازی میشه از داخل برنامه به راحتی به اون دیتاست فیلتر شده پاس کرد و در خروجی هم به درستی نشون میده ولی اگه بخوای ساب ریپورت درستی کنی در زمان اجرای برنامه پیغام parent key رو میده در صورتی که تنظیمات relation بین دو جدول درست است.
با تشکر