سلام دوستان
من هر چی تلاش کردم نتونستم یک dataset با دو datatable رو در استیمول نمایش بدم
حتی اومدم هر کدوم از datatable ها رو در یک dataset قرار دادم اما باز هم در گزارش چیزی نشون داده نمیشه
دوستان چه راه حلی پیشنهاد می دن
من میخوام کد زیر رو اجرا می کنم ولی خطا میگیره.
{Switch( SumRunning( DataSource1.esmefiled) > 0 ,"mosbat")}
روش درست نوشتن کد بالا چیه؟ چه کدی جایگزین کد بالا بکنم؟
باسلام
من برای نمایش عکس در گزارش روی وب مشکل دارم. مسیر عکس هارادر دیتابیس ذخیره میکنم وعکسها رودرپوشه و در گزارش از ImageUrl استفاده میکنم و فیلد مسیر رومعرفی میکنم ولی چیزی نمایش داده نمیشه.
حتی مسیر عکس رو به صورت پارامتر هم به ImageUrl دادم .برای اطمینان حتی در ImageUrl به صورت استاتیک مسیرهاردرو D:\Images\pic.jpgهم دادم بازم چیزی در اجرا دیده نمیشود.آیانیاز به تنظیمات خاصی برای استفاده از ImageUrl وجود دارد.ناگفته نماند در حالت previewقبل از اجرا هم این خطا رو میاره
Untitled.jpg
سلان
وقتی از گزینه (Editable) استفاده میکنی که کاربر حین اجرا یه (عدد) رو وارد کنه ، چجوری میشه این عدد رو مثل (وقتی که اعداد رو از جدول میخونه و با Sum) جمع میکنه ... جمع یا تفریق کرد ؟
در کل میخوام 3 تارقم در ستون رو در تکست 4 جمع کنه و نشون بده !
سلام دوستان
نحوه استفاده از n\ در Stimulsoft به چه نحو است؟
مثال:
Name="Ali";
LastName="Reza";
میخوام روی Text موجود در Stimulsoft ، نام نشان داده شود، به سطر بعدی رفته (n\)، نام خانوادگی را چاپ کند.
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.
سلام
چطور میشه با نرم افزار Stimul چند صفحه را در یک صفحه چاپ کرد(مثلا 9 صفحه A4 در یک صفحه) ممنون
یه سوال دارم خیلی پرسیدم ولی متاسفانه جواب نگرفتم.
یعنی واقعا کسی نیست بهم کمک کنه ببینم توی asp.net mvc4 چطوری از stimulsoft استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کافیه viewer را به view مورد نظرتون اضافه کنید .
@Html.Stimulsoft().StiMvcViewer("MvcViewer1", new StiMvcViewerOptions()
{
ActionGetReportSnapshot = "GetReportSnapshot",
ActionViewerEvent = "ViewerEvent",
Width = Unit.Percentage(100)
})
و در Controller
public ActionResult GetReportSnapshot()
{
StiReport report = new StiReport();
report.Load(Server.MapPath("~/Report/report.mrt"));
DataSet data = new DataSet("Demo");
data.ReadXml(Server.MapPath("~/Content/Data/Demo.xml"));
report.RegData(data);
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(this.HttpCont ext, report);
}
public ActionResult ViewerEvent()
{
return StiMvcViewer.ViewerEventResult(this.HttpContext);
}
با سلام
در سیستم مقصد، وقتی برنامه ام میخواد فرمی که حاوی گزارش استیمال سافت هست رو نمایش بده، پیغام زیر رو نشون میده:
the font"B Titr" does not support style"regular"
چیکار کنم؟
با سلام
من با سی شارپ یک برنامه فیش حقوقی نوشتم و میخوام برای کل پرسنل بصورت جمعی فیش حقوقی چاپ کنم.
برای اینکار از استیمول استفاده کردم. ولی مشکل اینجاست نمی تونم اضافات و کسورات رو کنار هم طراحی کنم.
آیا راه حلی وجود دارد.
لازم بذکر است اضافات و کسورات من از یک جدول خوانده می شوند و شامل 3 فیلد کد پرسنل، نام آیتم، مبلغ آیتم و نوع آیتم که میتواند حرف 'E' به معنی اضافات و 'K' به معنی کسورات است.
برای پاس دادن به استیمول از 3 عدد DataView استفاده کردم .
اولی مشخصات پرسنل که در دیتا وییو شماره یک ریخته می شود.
دومی اضافات که با شرط 'E' از جدول واکشی شده و در دیتا وییو دوم ریخته می شود.
سومی کسورات که با شرط 'k' از همان جدول واکشی می شود و در دیتا وییو سوم ریخته می شود.
اضافات و کسورات برای هر کارمند متغییر می باشد.
چطور می توان اضافات و کسورات هر کارمند را در زیر مشخصاتش و در کنار هم نمایش داد. (یعنی اضافات در نیم صفحه سمت راست و کسورات در نیم صفحه سمت چپ)
البته قضیه مستر و دیتیل هم صادق باشد.
آیا راه حل عملی دارد؟
سلام
یه سوال در مورد استفاده از stimul report در C#
چه جوری میشه conection string و data source رو از طریق کد به report داد؟
خیلی فوری هستش برام
میشه راهنمایی کنین لطفا؟
سلام
چند روز پیش ورژن برنامه را با 2014 ارتقا دادم
و مشکلی که پیدا کردم اینه که border های top اعمال نمیشه
فرض کنید یه مربع رسم میکنید و به همه ضلع هاش border میدین.اما border بالا یا همون top توی پیش نمایش و چاپ نشون داده نمیشه
کسی با این مشکل مواجه شده؟
سلام دوستان عزیز من یک دیتا گرید دارم که با EF اطلاعات رو از دیتابیس میخونه
حالا میخوام کاربر روی دکمه کلیک کنه و رکورد های درون دیتا گرید چاپ بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
خواهشا به صورت کامل توضیح بدین وبا EF هم باشه
اگر هم کسی هست که کلا به ساخت گزارش به روش های مختلف تسلط داره من حاظرم هزینه کمک کردن در یک پروژه رو به ایشون پرداخت کنم
و ایشون منو راهنمایی و کمک کنه
سلام برهمه دوستان و تشکر از سایت عالیتون
من برای گزارش گیری از دیتاست استفاده میکنم و با استفاده از محیط گرافیکی stimulsoft و فیلدهای datacolumnوimage urlوimage urlرو هم پر کردم ولی هنگام کامپایل از برنامه میادگزارش گیری میاد بیرون و این ارور میده
error CS0029: Cannot implicitly convert type 'string' to 'System.Drawing.Image'
کد من هم پایین گذاشتم
driverTableAdapter1.FillByshow(dataSet11.driver,dg v.CurrentRow.Cells["show"].Value.ToString());
stiReport1.RegData(dataSet11.driver);
stiReport1.Render();
//resertform();
stiReport1.Show();
stiReport1.Reset();
لطفا کمکم کنید
سلام من نرم افزار انتخاب واحد نوشتم و گزارشات اون را با stimulsoft درست کردم.
میخوام چندین شماره دانشجویی بدم و یکجا همش را گزارش بگیره و چاپ کنه اما فقط تک تک تونستم این کار را انجام بدم.
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه...
با سلام من دو گروب باکس دارم که که تاریخ و ساعت -و مبلغ را درخود نشون میده مثل تصویر زیرحالا میخوام این لیبل های داخل گروب باکس ها را در گزارش با stimulsoft بیاورم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به همگی
من مشکلی که دارم در بین آموزش هایی که مربوط به stimul دیدم
به این شکل بوده که برای گزارش گیری ابتدا روی stireport راست کلیک کرده و dataset رو براش انتخاب کرده و از قبل یه دیتا ست به فرم اضافه کرده
حالا سوال:
این دیتا ست صرفا اضافه کردنش به فرم کافیه؟ یا باید تنظیماتی روش انجام بشه؟
چون من با گزارشگیری مشکل دارم خروجی ندارم و خطا هم نمیده
سلام دوستان قبلا این مشکل برام پیش اومد من اون رو پیگیری کردم متوجه شدم از فونت ها ی سیستم هست
یعنی اگه ویندوز تازه نصب کنید و اول از همه چی استیمول رو تست کنید میبینید کار میکنه اما بعد از نصب برنامه های معمولی یهو از کار میفته
بهترین راه حل اینه که فونت های اصلی رو از روی سیستمی که تازه نصب شده کپی کنید
همین
دوستان من میخوام گزارشم در سه نسخه چاپ بشه یعنی وقتی کاربر روی دکمه کلیک میکنه گزارش سه بار چاپ بشه
با عرض سلام خدمت همه دوستان
مشکل اصلی من با استیمول در پاس کردن دو تاجدول dataset فیلتر شده به ریپورت و ساب ریپورت است. بعد از جستجو و خوندن انواع راهنمای فارسی و لاتین تا این لحظه نتونستم مشکلم رو حل کنم امیدوار دوستان بتونند راهنماییم کنند.
من یک گزارش دارم که داخل اون دو تا جدول دارم و که یکی شون بعنوان پدر(صفحه اصلی گزارش) و دیگر فرزند(ساب ریپورت) است. در زمان طراحی مشکلی نیست و گزارش آماده است.
در #C برای پاس دادن دیتابیس اصلی و دیتاست من از کد های زیر استفاده کردم:خروجی گزارش رو نشون می ده ولی همه رکورد ها رو نشون میده. در صورتی که من در زمان پر کردن دیتاستم یک رکورد رو فیلتر کردم. یعنی اون دیتاستی که من پاس کردم رو اعمال نمی کنه.
StiReport Rep_M = new StiReport();
Rep_M .Load("Report_M2.mrt");
Rep_M .Dictionary.Databases.Clear();
Rep_M .Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("Conn", myconecc));
Rep_M .RegData(ds);
دوستانی که مورد مشابه داشتن راهنماییم کنند.
در راهنمایی که در سایت مختلف در مورد ساپ ریپورت است، دیتاست فیلتر شده از تو برنامه به گزارش پاس نکردند. تو ویدئو که تو خود سایت استیمول هست به همین روشی که می بینید ارسال دیتاست کرده.
البته یک روش دیگه هم هست اونم اینکه در زمان طراحی اگه به بانک sql کانکت نکنی و جدول رو داخل خود ریپورت بسازی میشه از داخل برنامه به راحتی به اون دیتاست فیلتر شده پاس کرد و در خروجی هم به درستی نشون میده ولی اگه بخوای ساب ریپورت درستی کنی در زمان اجرای برنامه پیغام parent key رو میده در صورتی که تنظیمات relation بین دو جدول درست است.
با تشکر
با سلام. آقا من این کدو استفاده میکنم ولی در زمان اجرا فقط بار اول خروجی به من میده، اگر دوبار کلیک کنم گزارش دوم به من سفید میده.! علتش چیه.!؟
objConnection = new SqlConnection("server=Localhost;database=AA;truste d_connection=True;");
objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
objDataAdapter.SelectCommand = new SqlCommand();
objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objConnection;
objDataAdapter.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM [AA].[dbo].[30]";
objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text;
objDataAdapter.Fill(objDataTable = new DataTable());
dataGridView1.DataSource = objDataTable;
stiReport4.Compile();
stiReport4.RegData(objDataTable);
stiReport4.CompiledReport.DataSources["DataSource1"].DataTable = objDataTable;
stiReport4.Show();
با سلام مجدد
دوستان عزیز مشکلم رو پیدا کردم و رفع شد. در اینجا یافته های خودمو در فروم های مختلف می زارم شاید به درد کسی بخوره
سوال: ارسال یک دیتاست (فیلتر شده یا نشده با یک یا چند جدول) دلخواه به گزارش استیمول سافت
پاسخ:
روش اول
یک:
از داخل محیط طراحی استیمول با خیال راحت به بانک sql کانکت بشین و گزارش دلخواه رو طراحی کنید.
دو:
در برنامه تون با هر روشی که دوست دارید داده های بانک رو واکشی کرده و در نهایت داخل یک dataTable یا dataset پر کنید.
سه:
برای فراخوانی گزارش طراحی شده و ارسال dataset مورد نظر از این کد استفاده کنید:خوب خط اول که همه میدونید یک نمونه جدید از گزارش رو می سازه و در خط دوم هم گزارشی که قبلا طراحی کرده بودیم رو به نمونه گزارش مون اختصاص میدیم.
StiReport Rep = new StiReport();
Rep.Load("Report_M2.mrt");
Rep.Dictionary.Clear();
Rep.RegData(ds);
Rep.Dictionary.Synchronize();
Rep.Show();
نکته اصلی در خط سوم است که میاد Dictionary رو خالی میکنه. مشابه دستور خط سوم دستور زیر هم وجود داره:که این دستور میاد دیتابیس های موجود در گزارش ساخته شده رو خالی می کنه و بعد میتونید دیتابیس جدید با دستور زیر بهش اختصاص بدید:
Rep.Dictionary.Databases.Clear();
و دقیقا اشکال کار من هم همین جا بود که با این دو دستور دیتابیس رو خالی می کردم و کانکشن استرینگ دیتابیس خودم رو بهش میدادم و همین باعث می شد دیتاستی که بعد از این دستور به ریپورتم پاس می کردم اعمال نمی شد و کل اطلاعات جدولم رو بهم نشون میداد نه رکورد های که در دیتاستم بود.
Rep.Dictionary.Databases.Add(new StiSqlDatabase("Conn", s));
چهارم:
خط چهارم به بعد هم که توسط دستورات RegData و Synchronize دیتاست خودتون رو به گزارش ارسال می کنید و نمایش می دید. در این روش اگر در گزارشتون از چندین جدول استفاده کرده باشید کافیه اون جداول در دیتاستی که دارین به گزارش ارسال می کنید اضافه کرده باشید و داخل اون موجود باشه.
روش دوم:
خوب دراین روش بجای ارسال دیتاست به گزارش، فیلتر ایجاد شده در برنامه رو بصورت متغیر به گزارش ارسال کنید. فرض کنید ما یک جدول داریم با 100 رکورد و با امکانات جستجویی که در فرم برنامه گذاشتیم، کاربر با انتخاب های دلخواه جدول رو فیلتر کرده و الان تعداد رکوردهایی که در datagrid داره می بینه 10 رکورد است. یک راه اینکه مثل روش اول دیتاست فیلتر شده 10 رکوردی رو به گزارش ارسال کنیم و یک راه دیگه اینکه شروط انتخاب شده توسط کاربر رو به گزارش ارسال کنیم. در واقع where ایجاد شده توسط کاربر رو بصورت یک متغیر رشته ای به گزارش ارسال می کنیم. کافیه در زمان طراحی از بخش Variables یک متغیر جدید ایجاد کنید و بعد روی دیتاست تون کلیک راست کرده و edit رو انتخاب کنید و در بخش Query text متغیر که در بخش Variables ایجاد کردید رو به انتهای دستور select اضافه کنید:در حال عادی می تونید محتوای variable رو یک شرط 1=1 بزارید تا بتونید داده های جدول رو ببینید ولی در برنامه تون می تونید مقدار این متغیر رو با where دلخواه خودتون پر کنید. در واقع با این کار عملیات Fill شدن داده از داخل گزارش انجام میشه.
select * from Table1 {variable}
البته روش های دیگه ای هم هست مثلا میتونید دیتا باند که در داخل ریپورت هست رو با یک فیلد یا شرط مشخص توسط یک پارامتر که از داخل برنامه مقدار دهی شه ، فیلتر کنید.
امیدوارم نوشته هام مفید بوده باشه.
آخرین ویرایش به وسیله ictboy : دوشنبه 24 فروردین 1394 در 23:17 عصر دلیل: اصلاح پست فعلی و مشخص شدن راه حل
با سلام
من یک مشکلی برایم پیش اومده در گزارش گیری با استیمول سافت، ممنون میشم کسی راه حلی به ذهنش رسید بهم اطلاع بده
می خواهم یک متن در زیر هر عکس قرار بگیرد، این کار را انجام دادم برای لیستی از تصاویر و به درستی اجرا شد اما مشکل جایی به وجود آمد که خواستم گزارش را به ورد word تبدیل کنم.
حال در فایل ورد اگر تصویر در انتهای صفحه جا نشود ، تصویر نصف می شود و یا متن به صفحه بعد انتقال داده می شود.
می خواهم این متن و تصویر طوری به هم بچسپند که همیشه به همراه هم باشند. راه حل های مختلفی آزمایش کردم ولی مشکل حل نشد.
از canbreak=false و panel نیط استفاده کردم ولی بازم هم در گزارشاتی که به ورد تبدیل می کنم این مشکل حل نشده است.![]()
سلام
من Stimulsoft report رو از soft98.ir دانلود کردم
نمام آیکون های استیمول میاد و بنظر درست نصب شده
ولی تو وی بی وقتی روی کنترلش کلیک راست می کنم چیز خاصی نشون نمی ده (ولی تو نسخه اصلی سایتش کلی تنظیمات داره)
وفتی هم برنامه رو اجرا می کنم خطا می ده
می گه stimulsoft.report.designe.dllرو پیدا نمی کنه
با gac دولاره نصیش می کنم
ولی همچنان حطا می ده
ممنون می شم کسی راهنمایی کنه
نسخه ویژوالم 2013 و نسخه استیمول 2013v3 هستش
![]()
سلام
من یه گزارش ساده رو توی نرم افزار استیمول ذخیره کردم و فایل پسوند mrt آوردم توی پروژه (من با asp.net mvc 4 کار می کنم)
حالابرای اینکه این گزارش نمایش داده بشه کدهای زیر توی ویو نوشتم
@Html.Stimulsoft().StiMvcViewer(new StiMvcViewerOptions() {
Theme = StiTheme.Default,
ActionGetReportSnapshot = "GetReportSnapshot",
ActionViewerEvent = "ViewerEvent",
ActionPrintReport = "PrintReport",
ActionExportReport = "ExportReport",
ActionInteraction = "Interaction"
})
وکدهای زیر توی کنترلر نوشتم
StiReport s = new StiReport(); s.Load(Server.MapPath("~/Images/Report.mrt"));
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(HttpContext , s);
اما روی خط آخر تو کنترلر خطای زیر رو میده
System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: value
لطفاراهنمایی کنین که کجا رو اشتبا نوشتم
از ورژن 2013 trial نرم افزار استیمول سافت استفاده می کنم
سلام
من یه مشکل دارم با این stimulsoft
تو بعضی از گزارش هام که عکس رو بصورت آرایه byte پاس می دم اول که گزارش لود میشه هیچی نمایش نمی ده اما
zoom رو که تغییر می دی یه بار میاره یه بار نمیاره یا اگه چندتا عکس باشه گاهی لود میکنه گاهی نه.
یا اگه پرینت رو می زنم تصویر می پره اما خروجی pdf که می گیرم همه چی درسته!!!!!!!!!
کسی این مشکل رو نداشته؟
به این ادرس سر بزنید
https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%B1%D8%AA
سلام دوستان عزیز من تکس باکس های فرم رو پاس دادم به استیمول .
یه مشکلی هست وقتی گزارش رو میبندم اطلاعات از بین نمیره باز هم همون اطلاعات قبلی رو نمایش میده یه جور هایی کش شده
چطور میتونم این کش رو حذف کنم
ممنون
سلام
چطور میشه به بارکد توی استیمول مقدار داد؟ (توی برنامه مثلا C# )
مشکل با نمایش عدد و حروف فارسی دارم تو دیتا بیس و دریتا گرید درسته راهنمایی بفرمایید
مثلا شماره پلاک ماشین هست 256ع12/22 که نمایش میده ع25612/22
دوستان من stimulsoft reports.ultimate 2014.2 تو ویژال 2013 نصب کردم برای برنامه mvc استفاده کردم ولی در قسمت تول باکس نمیاره چیکار باید کنم رفرنس رو هم اد کردم
سلام به مهندسین گرامی
بنده در بانکم فیلد متنی دارم که اندازه متنش متغیره از صفر تا 50 لغت و شاید هم بیشتر
سوالم اینه در گزارش داخل databand از چه کنترلی برای نمایش این فیلد استفاده کنم که ابعاد اون در طول ثابت اما در ارتفاع متغییر و به اندازه متن فیلد باشد
با تشکر
با سلام چرا تغییر سایز صفحه میدی در زمان نمایش گزارش تو وب خطا صفحه پیدا نمی شود میده