...............................
Printable View
...............................
جالبه این برنامه سنگ قبرم رو تو هر انجمنی میرم مسخره اش میکنن!
ولی به نظر من نباید سازنده اینجور اپلیکیشن ها رو ملامت کرد.سلیقه کاربرا همینه!!
برنامه نویس اومده پیش خودش فکر کرده دیده کاربرا دنبال چه جور اپلیکیشنی هستند همونو نوشته!
تقصیر این بدبخت نیس که ملت از اینجور اپ ها استقبال میکنن.اونوقت برنامه ای چند برابر سنگ قبرم روش کار شده و زمان برده طراحیش دیده نمیشه!
ما داریم برای این قشر برنامه مینویسیم و اگر بخوایم فروش کنیم باید مطابق نیاز کاربر باشه حالا میخواد یه برنامه با کیفیت باشه یا بی کیفیت...
در مورد بازار هم که به شخصه واقعا تحسینش میکنم.کم پیدا میشه مارکتی که مخصوص یه کشور خاص باشه و بتونه اینقدر یوزر جمع کنه!
ولی واقعا حقوق برنامه نویس هارو هم خیلی بهش اهمیت نمیده...یعنی در حال حاضر فقط رضایت کاربرها از بازار براش مهمه .اونقدر مهم که به نارضایتی برنامه نویسا اهمیت نمیده.تا وقتی رقابت وجود نداره شرایط عوض نمیشه.مثه اپراتور رایتل میمونه وقتی میدید کسی تو کشور تری جی ارایه نمیده روز به روز قیمت هر گیگ اینترنتش رو میبرد بالا...
بازار هم بهتر از هرکسی میدونه که ما بهش نیاز داریم چون مارکتی به محبوبیتش نیست.یا باید قید بازار داخلی رو زد و برا مارکتای خارجی اپ نوشت یا ...
اما خودم به شخصه مذاکره کردن با بازار رو ترجیح میدم تا ساخت یه مارکت دیگه!
چون به فرض که ما یه مارکت دیگه هم زدیم با همه سختی ها و هزینه هایی که داره ...میدونین چه قدر زمان لازمه تا محبوبیت بازار رو پیدا کنه؟ برا این چه ایده ای دارین؟
اما به نظرم میشه نوعی اعتصاب راه انداخت اونم اینطور که برای یه مدت هیچ اپلیکشینی چه رایگان چه پولی تو بازار نذاریم...
بازار رو در نظر بگیرین که برای یه هفته هیچ اپ ایرانی جدیدی توش نیاد! برای فقط یه هفته هوم پیجش برنامه های تکراری داشته باشه نه تنها صدای یوزرهاش درر میاد بلکه خودشم تو این مدت پولی به جیب نمیزنه بنابراین شروع میکنه به بازنگری در قوانینش...
به نظرم کار عاقلانه تری هست تا این که بخوایم کلا قید بازار رو بزنیم
تحدیدش کنید به حملات تکذیب سرور :D
حرف اولتون درمورد سنگ قبر و اینها رو قبول دارم ، من خیلی برنامه ها نوشتم اما حتی تو کامپیوترم نگهشونم نداشتم من یه دانلود منیجر ساخته بودم مشابه همین دانلود منیجر که خودم الان دارم استفاده میکنم! باور کن قابلیتاش از این بیش تر بود فقط زیاد به دیزاین نرسیده بودم ، از یه چن نفر فید بک گرفتم جوری بی انگیزه شدم اصلا نتونستم برنامه رو جمع بندی کنم به شمای ظاهریش دستی بکشم ، دستم تکون نخورد بیام یه اینستالر واسش درست کنم ، از اون موقع بود که فهمیدم یاد گیری خیلی چیزا بی خوده ، فکر بعضی از کارهارم نباید کرد ، باور کن الان تو پیسیم از یه دیکشنری انگلیسی به فارسی استفاده میکنم که اگه 2 ساعت وقت بزارم یکی خیلی بهترشو درست میکنم ولی باور کن انگیزه نیست ، عوضش یه مالتی مدیای خیلی ساده با نرم افزار NeoBook Professional درباره یه موضوعی ساختم،پول که دادن هیچ یه لوح تقدیرم بهم دادن که الان نگهش داشتم گاها به درد میخوره :لبخند:
ولی درباب آخرین حرفاتون
حرفاتون بوی خوبی نمی ده :متفکر: مذاکره با مارکت بازار؟ منظورتون چیزی مشابه مذاکرات محمود عباس با اسرائیله؟نقل قول:
..بازار هم بهتر از هرکسی میدونه که ما بهش نیاز داریم چون مارکتی به محبوبیتش نیست.یا باید قید بازار داخلی رو زد و برا مارکتای خارجی اپ نوشت یا ...
اما خودم به شخصه مذاکره کردن با بازار رو ترجیح میدم تا ساخت یه مارکت دیگه!
چون به فرض که ما یه مارکت دیگه هم زدیم با همه سختی ها و هزینه هایی که داره ...میدونین چه قدر زمان لازمه تا محبوبیت بازار رو پیدا کنه؟ برا این چه ایده ای دارین؟
اما به نظرم میشه نوعی اعتصاب راه انداخت اونم اینطور که برای یه مدت هیچ اپلیکشینی چه رایگان چه پولی تو بازار نذاریم...
بازار رو در نظر بگیرین که برای یه هفته هیچ اپ ایرانی جدیدی توش نیاد! برای فقط یه هفته هوم پیجش برنامه های تکراری داشته باشه نه تنها صدای یوزرهاش درر میاد بلکه خودشم تو این مدت پولی به جیب نمیزنه بنابراین شروع میکنه به بازنگری در قوانینش...
حقیقتا چون تاریخ ثبت نامتونم جدیده یخورده شبیه ستون پنجمید! :شیطان:
:لبخند: ناراحت نشینا بهم حق بدین شک کنم بالاخره زمونه یخورده خراب شده :قهقهه:
پ ن : ولی خداییش اینم بگم من این سنگ قبر رو ندیدم ، همینجوری شما گفتین بده منم قبول کردم ، خدا منو ببخشه!
من هنوز تو سایت بازار عضو نشدم بخاطر حرفایی که شما گفتین ، حالام همینجا دارم میگم شما یک مارکت بسازین من قول میدم بیام و همونجا فعالیت بکنم ، درست کنین و بهم پیام خصوصی بدین ،من یه مدت کلا موبایلو بیخیال شدم ، چون حقیقتش گوشیمم نفتیه نمی تونم برنامه هامو تست کنم هی باید صبر کنم یه مهمون بیاد بدم برنامه هامو واسم تست کنن:گریه: واقعا شما برنامه نویس به بی پولیه من دیده بودین ؟؟
حالا جه مدت طول میکشه ساختش؟ لطفا یه یا علی بگین ، استارت بزنین طراحی رو ، یه رود مپی ، برنامه زمان بندی چیزی هم اینجا بزارین ببنیم کی به مرحله استفاده میرسه ، دمورد مسائل مالیشم فکر نکنین ، خدا بزرگه ، نهایتش جم میشیم کمک میکنیم ، نشدم بالاخره ساختش خودش یه تجربس . شایدم تونستین بفروشینش به یکی ، الان چیا لازم هست ، یه برنامه نویس PHP یا ASP.net البته جناب GofOfPHP l فک کنم perl رو پیشنهاد دادن ولی با perl کد بیش تری میبره و برنامه نویس perl هم کمیاب هست ، حالا نمیدونم واسه چی اینو پیشنهاد دادن ، یدونم که برنامه نویس Java می خوایم ، خب حالا یه تاپیک جداگونه بزنین واسه این یه حضور غیابی بکنین ببینین کی تا چه حد هست و نیست...البته اگه وقت و حال و حوصله دارین ، اگه نیستین بگین نیستین ، دیگه این تاپیم زیادی طولانی شده.. به قول بعضی از دوستان دیگه بسه ، باید شروع کرد..
پ ن : راستی کسی جایی بهتر از اینجا واسه انجام یه پروژه گروهی سراغ نداره ، یه چیزی که مخصوص این کار باشه؟
پ ن 2: البته موضوع این تاپیک باید تفکیک میشد ، ترک کافه بازار و استفاده از مارکتی دیگر یا ترک اون و ساخت مارکتی دیگر . کدومش؟؟
:لبخند:
دمت گرم ديگه حالا ما شديم ستون پنجم ! بيا و خوبي كن ! من اومدم طرح اعتصاب دادم تازه! گفتم شايد اينجوري بازار بترسه قوانينشو عوض كنه به نفع برنامه نويسا!! اصن به من چه برين ماركت بزنين واس خودتون! من خودم تنهايي ميرم مذاكره:لبخند:
آره تاريخ عضويتم جديده چون عضو شدم دوتا سوال بپرسم دوتاشم كسي جوابمو نداد :لبخند: خودم جوابشو پيدا كردم جواب كه نگرفتيم هيچ جاسوسم شديم!
راستي منم سنگ قبرم رو نصب نكردم حقيقتش ! رو حرف بچه ها گفتم (ولي خو محتواش معلومه ديگه عكستو ميزاره رو سنگ قبر! اوج خلاقيت :لبخند:)
کافه بازار با پایتون نوشته شده
من بازی ساز هستم . میزان 40 درصد نهایت بی انصافیه برای من
پارسال نه پیرال سال که سوم دبیرستان بودم خواستیم بر علیه یکی از معلم هامون یه عملی انجام بدیم یعنی ورقه خالی بدیم نصف قبول کردن ولی فقط من ورقه سفید دادم تازه اونم نصف دانش اموزان لات. کسی جرعت نکرد
میخام بگم جماعت ایران همینطورین. به تو سری خوردن عادت کردن میگین 40 درصد ؟ بخدا اگر 70 درصدم بردارن باز همینه
وگرنه اگر بخام میتونم اطلاع رو به همه ی برنامه نویس ها برسونم نرم افزار های پولی مگر چند تا هستن ؟ تو ایمیل شکایات بهشون میگیم که برن جای دیگه ولی .....
خوشبختانه من بازی سازم نه برنامه نویس و نرم افزار ساز . خوب نرم افزاری که شما تو بازار ایرانی میذارین به کار خارجیا نمیاد ولی بازی تو خارج تازه بهتر هم میشه برخلاف نرم افزار
بنابر این من فقط 3 - 4 تا بازی دیگه فقط تو مارکت های ایرانی میذارم بقیه اگر پیشرفته تر بشه میشه تو مارکت خارجی گذاشت به بقیه ی بازی ساز ها هم همینو میگیم
البته اگر تحریم های بانکی حذف شه میشه تو مارکت گوگل گذاشت و نون دونیه این جماعتو بست
راستی مایکت و ایران اپس چند درصدو بر میدارن ؟
.
در رابطه با حرف دوستان که میگین هر فرد 9 درصد مالیات میده فکر میکنین واقعا همینطوره ؟ فکر میکنین بازار مالیات میده ؟ فکر میکنین کسی که پول تو دستش باشه میره مالیات بده ؟ بازار پول تو دستشه پول به دست کسی برسه مالیات بی مالیات
.
.
.
.
راستی بچه ها نمیشه تو برنامه یه سیستم گذاشت که مستقیم از بانک خریداری شه ؟ مثلا طرف وصل شه به سیستمی مثل شاپرک و پول بریزه و بخره ,؟؟؟
میشه ولی بازار قبول نمی کنه
این شروع کننده ی تاپیک چی نوشته ؟ یعنی چیدر صورت مشاهده حذفش کنین ؟
.
منظورم این نبود که تو بازار بذاریم تو سایتمون یا جای دیگه بذاریم و تو بازار فقط میشه دموشو گذاشت که بازار اگر بخاد جلوگیری کنه خیلی غیر منطقیه
سلام دوستان
به نظرم باید یه کاری کنیم شبیه به نرم افزار خوب "بادصبا" ، هر اپلیکیشن جدیدی که میسازن رو با استفاده از اون تبلیغ میکنند!
به نظرم ایده ی بسیار خوبیه! به شرطی که بشه برنامه هایی که پولی هستند رو یه طوری با کاربر تسویه حساب کنیم! اما چطوری ؟؟؟؟! :متفکر:
استاد گرامی آقای dasssnj گفتند به اپراتورها اعتماد نکنیم!!! حرف درستیه! اما بحث تبلیغات نرم افزار می مونه که چکار باید کرد و چطوری اولی رو به دست مشتری برسونیم تا بشه از روی اون بعدی ها رو بهش پیشنهاد بدیم!
بعد بریم سراغ پول گرفتن از کاربران واسه بقیه نرم افزارها!
دوستان نظرشون رو بگن ، تا بتونیم به یه نتیجه ای برسیم!:لبخندساده:
اگه نتونیم یه برنامه خفن بسازیم و با معروف بودن اون تبلیغ بقیه برنامه ها و مارکت را بکنیم فقط یه راه می مونه اونم اینه که به سازندگان یه برنامه که از محبوبیت بالایی برخورداره پول بدیم تا تبلیغ کنه .
نمیدونم شنیدید یا نه . ولی ی مارکت جدید اومده بنام "اول مارکت" www.avvalmarket.ir
دیزاین و رنگ آمزیش آدم رو یاده همراه اول میندازه.شاید برای همراه اول باشه.
ب گفته خودشون 85 درصد میدن به توسعه دهنده (بعد از کسر مالیات) میدن به توسعه دهنده. بالاخره یکی پیدا شد بیشتر از بازار درصد بده!
شاید چون اوایلشه اینطوریه به هر حال اول همه باید بریم بهش بگیم که قرار همینطوری ادامه پیدا کنه یا نه
.
.
دوستان بحث حائز اهمیت برای کاربران اعتماده اینکه میگین تبلیغ کنین تو یه نرم افزاردیگه و تازه پول به روش دیگه ای ریخته شه نه شما اعتماد دارین نه کاربر اما سیستم هاییمثل بازار خیلی خوب میتونن اعتماد کاربر رو جلبکنن بنابراین چیزی باید ایجاد شه شبیه به بازار
دوستان سلام
من ادمین سایت "اول مارکت" هستم. همینطور که پست ها رو میخوندم حس کردم باید چند مورد رو در مورد اول مارکت به عرض برسونم
1- اول مارکت مارکت اختصاصی همراه اول هست
2- از لحاظ برند سازی و نفوذ در بازار تقریبا مطمئن هستیم که تنها مارکتی که میتونه با بازار رقابت کنه ما هستیم
3- تبلیغات بر روی 15 میلیون گوشی اندروید در حال ارسال هست و بزودی تبلیغات ما رو دریافت میکنید
4- پس از 4 روز تبلیغات 150000 کاربر داریم
5- سیستم پرداخت به مدت 4 ماه 15-85 هست و در شرایط ذکر شده در توسعه دهندگان آورده شده
6- امکان تغییر در درصد پرداخت وجود داره و اصولا ما تا حد زیادی وابسته به سیاست های اپراتورها هستیم ولی این موضوع که اپراتورها قابل اعتماد هستند رو قبول ندارم
7- همراه اول به دنبال برنامه های گسترده در زمینه ارتقا نرم افزار در ایرانه و این موضوع قابل احترامه به نظر من
8- به دنبال ازدیاد اپلیکیشن های قابل اعتنا هستیم و در این کار گزیده کار خواهیم بود
9- متاسفانه اپلیکیشن های زرد زیاد شده و این سلیقه عامه مردمه و کاریش نمیشه کرد این ما هستیم که میتونیم سلیقه عامه جامعه رو عوض کنیم
10- بزودی پرداخت ها از طریق قبوض تلفن انجام میشه
11- سیستم پرداخت درون برنامه ای هنوز راه اندازی نشده و داریم روش کار میکنیم
12- اول مارکت کاستی های زیادی داره که فقط با نظر کننده های کار یعنی شماها بهتر میشه پس لطفن همیشه ما رو از طریق ایمیل های ارائه شده در سایت یاری کنید
13- اگر توسعه دهنده اندروید هستید و یا در Back End Node تبحر دارین میتونین در اول مارکت مشغول به کار بشین
14- سایت ما www.avvalmarket.ir
با تشکر
دولتیان
خوبه والا من ده باز با مدیران بازار مکاتبه کردم و این تایپیک رو نشون دادم هیچ کدومشون پیداشون نشد :)
میدونین مشکل چیه .. مشکل اینه فرضا شما خوب و خوب و خوب
بعد اینکه خوب پول به جیب زدین اولین چیزی که یادتون می ره برنامه نویس هاست ... خودتونم نخواین فشار ساز مان های دولتی نمیزاره ... اینجا ایرانه .
بعدشم تبلیغات الکی نکنید لطفا . ما یه چیزی میخوایم از بازار بهتر نه اینکه از بازار بدتر .
دیروز پیامک تبلیغاتی هم برا من اومد ... البته از حق نگذریم همراه اول خیلی با انصاف تر از ایرانسل و رایتل بوده اما کیفیت خدماتش افتظاهه .
چند چیز مهمه . اول کیفیت (ندارین) دوم انصاف (شاید الان داشته باشین ولی بعدا معلوم نیست و سوم پیشرفت (اینو هرگز نخواهین داشت)
من نه برنامه نویسم ، نه برنامه نویس اندروید .. اما تا جایی که دیدم اپراتورهایی مث همراه اول و ایرانسل چیزی نمونده مرده های صد هزار سال پیش رو از زیر خاک بیرون بکشن و بگن که سرویس دوباره بازگشت به زندگی فقط با 300 تومن !
چنین شرکت های قابل اعتماد نیستند ! من که همیشه بعد نماز شبم ناله و نفرین اشون می کنم :لبخند:
_
و نهایت اینکه : کسی به این سطح از هوش و دانش رسیده باشه که محصول در آمد زا و مفید تولید کنه ، قطعا" بهترین راه فروشش هم پیدا می کنه .
سلام
دوستان مرسی بابت نظرات
ببینید هزینه تولید مارکت در این سطح بسیار بسیار بالاست
هزینه تولید ما در حدود یک میلیارد تومان تا به امروز بوده و میبینید که به گفته خودتون کیفیت ایده ال نیست و خودمونم قبول داریم که نیست
تلاش میکینم هر رزو بهتر شیم
باور کنید هزینه های بالاسری بسیار بالاست. هزینه حقوق برنامه نویسا سر به فلک میکشه . مالیات و سایر قضایا رو که بهتر میدونین
داستان و مشکل زیاده و نمیخوام ناله کنم اما دوست دارم شما هم دو طرفه فکر کنید
امیدوام با کمک شما کیفیت کار ما بهتر بشه
مرسی که خوندین
mrdolatian عزیز
برنامه اول مارکت را نصب و بررسی کردم.
به نظر بنده در آپدیت بعدی فقط بر روی رابط کاربری برنامه کار کنید به همانند گوگل به صورت متریال دیزاین دربیاورید.
این باعث میشه کاربران با برنامه مارکت رابطه ای دوستانه برقرار کنند و برنامه را همواره در دستگاه خودشون نگه داشته باشند.
به امبد موفقیت
اومممم .. خب من همین الان با این مارکت اول مارکت آشنا شدم .. به نظر جای پیشرفت داره ..
اما من علت مخالف بچه ها با اول مارکتو متوجه نشدم ..
خب هی میگین یه مارکت جدید یه مارکت جدید ، اینم یه مارکت جدید ، دست به دست هم بسازین اون چیزیو که می خواین دیگه .. :لبخند:
اع :)
بعد شما از کجا فهمیدین این چیزی که میخوایم اینه ؟
چیزی که ما میخوایم :
1 ) رعایت حقوق مادی و معنوی ما
2 ) برداشت کمتر از بازار بر اساس هر فروش مثلا 5 درصد :)
3 ) گیر ندادن الکی و ندزدیدن ایده های ما
4 ) پیاده سازی API قدرتمند و پشتیبانی قوی
5 ) برنامه های اول صفحه و پایینتر با انصاف باشه ... (یه سری برنامه الکی اون اولا جا خشک کردن و هی فروش میرن و نمیزارن برنامه های جدید درامد بگیرن ... حداقل کمتر از گذشته )
6 ) سرخود عمل نکنه و برخورد با مشتری رو دست برنامه نویس ها بده و مسئولیت محصول رو دست خودمون
7 ) رعایت انصاف در قیمت ها ... نه اینکه یه سریا بیان قیمت رو بشکنن و یا یه برنامه رایگان مقابل پولی بدن بیرون
8 ) کنترل برنامه نویس های کاذب ... (بازار شده مهد کودک)
9 ) سرعت در پرداخت و کمتر شدن سقف پرداخت 2000 دلار آخه !
10 ) امکان استفاده برنامه نویس از درگاه پرداخت بانک ها
11 ) استفاده برنامه نویس از هر نوع پرداخت درون برنامه ای
12 ) رفع مشکل پچ کردن برنامه های پرداخت درون برنامه ای
فعلا اینا رو درست کنید تا بعد .
خیلی ببخشید آقای نقدی عزیز
یهو بگید که یکسری نوکر دست به سینه میخواین بیان واستون مارکت بزنن شما هم لطف کنی، منت بذاری برنامه رو توی اون مارکت قرار بدی و آخر هر ماه هم پولش بیاد توی حسابتون
برادر عزیز من نمیگم گرفتن 30 درصد توسط بازار درسته، سیاست های بازار رو هم کاملا تایید نمیکنم، اما دیگه 5 درصد؟؟؟
کسی که میاد سرمایه میلیاردی میذاره که با بازار رقابت کنه بعد عاشق چشم و ابروی من و شماست که 5 درصد بگیره؟
من از ابتدای تاپیک سعی کردم فقط خواننده باشم و پستی نذارم، اما بعضی از دوستان توقعات نا به جایی دارن
توی این زمونه به قول قدیمی ها دیگه گربه هم واسه رضای خدا موش نمیگیره
30 درصدی که بازار میگیره درسته زیاده اما حق مسلم و طبیعی بازاره، به خاطر فراهم نمودن بستری که من و شمای برنامه نویس میتونیم از طریقش درآمد زایی کنیم
به شخصه از سیستم تسویه حساب و پرداخت بازار خیلی هم رضایت دارم. کاملا روشن کار میکنن توی این زمینه
مشکل اصلی ما سیاست های بعضا نادرست و یکطرفه بازار هست.
مثلا ارزش افزوده ای که از توسعه دهنده گرفته میشه باید از کاربر گرفته بشه. چون بالا رفتن قیمت از طرف توسعه دهنده برای کاربر توجیهی نداره و با عناوینی مثل حروم خور و ... توسعه دهنده رو خطاب میکنن.
در مورد برخی سختگیری های بازار کاملا موافقم، خیلی داره توی تایید برنامه ها ضعیف عمل میکنه و نیاز داره که سیاست هاش رو اصلاح کنه. اما باز هم دلیل نمیشه بگیم کلا از ریشه مشکل دارن، نه فقط میتونیم بگیم ضعف دارن
نباید به خاطر اشکالاتی که توی برخی زمینه ها هست، کل سیستم رو زیر سوال ببریم.
این یک مسئله کاملا روشن و واضح هست که بازار هیچ وقت از طرف برنامه نویس ها تحریم نمیشه، چرا؟ چون 10 میلیون کاربر داره
ما برنامه نویس ها میتونیم به قوت گرفتن یک مارکت دیگه با انتشار برنامه هامون در اون مارکت کمک کنیم.
اما اون مارکت هم حتی اگر به اندازه بازار برسه، میشه یکی از جاهایی که ما برناممون رو میذاریم، باز هم هیچ عقل سالمی 10 میلیون کاربر رو ول نمیکنه
البته با شکل گرفتن یک رقابت بین بازار و مارکت دوم، مسلما این وسط بازار مجبور میشه بیشتر هوای برنامه نویس ها رو داشته باشه
حالا اینکه آیا ما کمک کنیم به یک مارکت تا رشد پیدا کنه نیاز داره که بهش اعتماد کنیم.
من به شخصه اولین برنامه های خودم رو توی تمام مارکت ها منتشر کردم. اما بعد از اون فقط با بازار ادامه دادم.
پلازا که کلاهبردار از آب دراومدن و ظاهرا پول خیلی ها رو خوردن
کندو پشتیبانی خوبی داره، اما وقتی جوابی به درخواست من مبنی بر حذف یکی از برنامه هام ندادن کلا قیدشون رو زدم
مایکت هنوز جای کار زیاد داره تا بخواد وارد رقابت بشه، برنامه هام توی مایکت هست اما برای قرار دادن برنامه های جدید بستر و امکانات لازم رو هنوز فراهم نکردن
ایران اپس کلا کاربری نداره و تبلیغاتی نمیکنه، هر برنامه من اونجا 20-30 بار بازدید شد
حالا مارکت جدیدی هم که بیاد همینه، تست میشه، اگر تونست اعتماد ما رو جلب کنه و اون حداقل ها رو فراهم کنه، به نفع ماست که ما هم کمکش کنیم رشد کنه
یه سری از مواردتون یه ذره بی انصافیه مثلا مورد ۲ پنج درصد
الان بازار حدود ۲۰ میلیون کاربر فعال داره که در هر ثانیه ۸ گیگابیت پهنای باند مصرف می کنند
منبع (http://slides.com/rezamohammadi/who-...oking-for#/1/1)
این عدد خیلی بزرگه هزینه و تجهیزات سرور قوی میخواد + پرسنل و ...
این برای گوگل پلی خوب خیلی خیلی بیشتر هست.
شما بهتره بازار رو بعنوان یه کانال توزیع ببینید. همین جور که کالاهای دیگه هم ممکنه توی کارخونه ۱۰۰۰ تومن تولید بشه ولی پس از گذشتن از عمده فروش و خرده فروش به ۴۰۰۰ تومن به مشتری داده بشه.
(البته در واقعیت بعضی هاش سود اضافه هست!!)
یه مورد دیگه هم دوستان خیلی اصرار دارن بگن و اشتباه هست اینه که بازار ۳۹-۴۰-۴۱ درصد میگیره.
این حرف ناشی از عدم آشنایی با قانون های مالیاتی من جمله ارزش افزوده هست.
توی قانون ارزش افزوده و لایحه جدید برنامه ها و بازی های کامپیوتری برعکس کتاب و نشریات شامل معافیت مالیاتی نمی باشد.
(ماده ۱۲ http://download.tax.gov.ir/GeneralDo...ueAddedTax.pdf
پیشنوس لایحه قانون ارزش افزوده https://www.evat.ir/PDF/draft-bill.docx
)
در نتیجه به صورت زنجیره وار مالیات ارزش افزوده باید از مشتری (انتهای زنجیره) گرفته بشه. و این برای همه مارکت ها صدق میکنه.
متاسفانه در مستندات بازار ابهام هایی هست و باعث شده اشتباه برداشت بشه.
ولی منظور این هست بازار فرض میکنه شما قیمت رو با احتساب ۹ درصد روی مارکت گذاشتید در نتیجه ۹ درصد از قیمت رو به دارایی پرداخت میکنه از مقدار باقی مانده ۷۰ درصد به شما پرداخت میکنه ۳۰ درصد برای خودش نگه میداره. مثلا شما قیمت اپتون ۱۰۰۰ تومن هست ۹ درصد ارزش افزوده رو روش میکشید میشه ۱۰۹۰ تومن میذارید توی بازار. مشتری اینو میخره. بازار ۹۰ تومن اونو میده به دارایی به عنوان مالیات بر ارزش افزوده از مقدار باقی مانده که ۱۰۰۰ تومن هست ۷۰۰ تومن به شما میده و ۳۰۰ تومن بازار (باز این جز مالیات بر درآمد حساب میشه که شرکت حقوقی اگه باشید باید محاسبه کنید و به دارایی پرداخت کنید بازار هم همینطور)
از اونجا که بازار شریک شماست ۳۰ درصد از اون ارزش افزوده مال بازار و ۷۰ درصد مربوط به خودتون هست که باید به دارایی پرداخت بشه ولی خوب برای تک تک برنامه نویس ها این فرآیند سخته و باید فاکتور صادر بشه و ... بازار خودش همه اینارو پرداخت میکنه.
بعضی از دوستان نوشتند به نظرتون بازار میاد مالیات میده؟!!
اداره مالیات خیلی سفت و سخت (هر سال سفت و سخت تر از سال قبل!) همه اینارو کنترل میکنه و شما باید هر ۳ ماه فاکتوراتون و درآمداتونو اعلام کنید و مالیات ارزش افزوده رو که از مشتری گرفتید به حساب دارایی واریز کنید.
مورد ۱۲ هم مشکل از سیستم اندروید هست شما باید سمت سرور پرداختتونو با api بازار (که دقیقا شبیه گوگل پلی هست) تایید کنید. و خوشبختانه بازار برعکس مارکت های ایرانی دیگه (اونایی که دیدم نداشتند) داره اینو.
مورد ۱۰ و ۱۱: استفاده مستقیم از درگاه بانک ها در اپ خطرات امنیتی زیادی داره + کاربران به بازار اعتماد بیشتری دارن تا اینکه مستقیما از شما خرید کنند.
----------------------------------
در مورد مارکت های دیگه اینکه بازار حدود ۲۰ میلیون کاربر فعال داره رسیدن به این عدد خیلی کار نیاز داره. تجربه ای که با یکی از اپ های رایگانم داشتم این بود که توی ایران اپس و مارکت و کندو که گذاشتم تا الان روی هم به ۱۰۰۰ تا دانلود هم نرسیده ولی بازار همون چند روز اول ۱۰۰۰ تا رو رد کرد!!
قدرت بازار درجه اول کاربراشه. به نظرم اصلاح بیشتر جواب میده تا اینکه عین قارچ مارکت ساخته بشه. این به ضرر برنامه نویس هست چون به جای یه مارکت با چند مارکت طرف حساب هستید که هر کدوم تعدادی کاربر دارند. (مثلا هر کدوم ۲۰ درصد)
--------------------------------
در مورد اول مارکت هم درسته از تکنولوژی های روز مثل Nodejs سمت سرور و یا ظاهر جذاب ساخته شده و همراه اول پشتش هست و سرمایه گذاری خوبی میشه روش ولی همه اینا برای مشتری و کاربر نهایی هست. در سمت برنامه نویس بسیار ضعیف کار شده. من ثبت نام کردم و ۵۰۰ تومان اعتبارمو شارژ کردم تا جز توسعه دهنده ها بشم. متاسفانه غیر از همون توافق نامه اولیه هیچ مستندات دیگه ای ندیدم و این خیلی بده!
+ علیرغم ادعای آقای دولتیان که ۱۵۰ هزار کاربر در چند روز اول داشتند بیشتر اپ های ایرانی زیر ۱۰۰ نفر دانلود داشتند. اپ های خارجی هم که مثل ایران اپس تعداد دانلوداشون از گوگل پلی خونده میشد.
-----------------------------
در آخر هم بگم که نه بازار مال منه نه من اونجا کار میکنم! :لبخند:
بعضیاش مثل 11 و 2 ممکن نیست . چون ضرر می رسونه .
اگر مارکت چدید یک گزینه را فقط رعایت کنه خیلی عالی میشه که اونم اینه که وابسته به اپراتور نباشه . من تا الان اپراتوری ندیدم که به جز فکر کلاه برداری و سود جویی و طمع کار دیگه ای کرده باشه .(رایتل را که دیگه نگو) . تا بهم ثابت نشه که آخر کار سرم را کلاه نمی زارن حتی یک برنامه رایگان هم داخل مارکت جدید قرار نمیدم .
ضمنا یادم رفت بگم مارکتی خوبه که بعد از پرداخت مستقیما پول را به حساب ما واریز کنه . اینطوری که بازار داره از سود پول ما در حساباش استفاده می کنه هر روز ثروتمند تر میشه .
با سلام
دوسن عزیز مرسی از نظرتون. من علاقه مند به موضوع این تاپیک شدم. تعداد کاربرای ما الان 370000 نفره و این براب خودمون هم عجیبه. اما قبول دارم تعداد دانلودا کمه که دلایل متعددی میتونه داشته باشه از جمله نوپا بودن اول مارکت کلن برنا سازی با یک هفته غیر ممکنه و زمان میبره ولی خدارو شکر فیدبک ها همه خوب بودن یه ایراد دیگه ای که داشتیم مشکل ssl درگاه بانک ملت در بعضی گوشی ها بوده که نمیتونن خرید کنن. در مورد مشتندات من متوجه نشدم چخ مستنداتی منظورتونه ای کاش تو همون بخش support به ما ایمیل بزنین و نقطه نظراتتون و بگین چون من همیشه اینجا سر نمیزنم و اونجا سریعتر رسیدگی میشه
اول مارکت هنوز یه نهال نوپاست که فق با نظرات شما رشد میکنه امیدوارم همتون به ما کمک کنین
متشکرم
با سلام
دوست عزیز مرسی از نظرتون. من علاقه مند به موضوع این تاپیک شدم. تعداد کاربرای ما الان 370000 نفره و این براب خودمون هم عجیبه. اما قبول دارم تعداد دانلودا کمه که دلایل متعددی میتونه داشته باشه از جمله نوپا بودن اول مارکت کلن برنا سازی با یک هفته غیر ممکنه و زمان میبره ولی خدارو شکر فیدبک ها همه خوب بودن یه ایراد دیگه ای که داشتیم مشکل ssl درگاه بانک ملت در بعضی گوشی ها بوده که نمیتونن خرید کنن. در مورد مشتندات من متوجه نشدم چخ مستنداتی منظورتونه ای کاش تو همون بخش support به ما ایمیل بزنین و نقطه نظراتتون و بگین چون من همیشه اینجا سر نمیزنم و اونجا سریعتر رسیدگی میشه
اول مارکت هنوز یه نهال نوپاست که فق با نظرات شما رشد میکنه امیدوارم همتون به ما کمک کنین
متشکرم
سلام دوست عزیز
شما در قبال برنامه هاتون مختارین اما هزینه تبلیغات فوق العاده بالاست و شرکت های کوچیکی مثل ما که توان مالی چندانی ندارن برای برند سازی مجبورن از این برندها استفاده کنن. الان مایکت وابسته به سیستم بانکی و علی الخصوص بانک سامان ه . بازار هم که همه میشناسین. ایران اپس مشکل پول داره که تبلیغ نمیکنه. یک شرکت تازه کار تنها وقتی میتونه با این رقیبا دست و پنجه نرم کنه که یا پولش از پارو بالا بره (که واسه ما نمیره) یا دست به دامن اپراتورها بشه. خدا رو شکر همراه اول خیلیییییییییی بهتر و روشن تر ازون چیزیه که فکر میکردم. رایتل افتضاحهههههههه کاملن موافقم. فعلن البته قضاوت راجع به کل داستان زوده. حتی منی که توی سیستم هستم هنوز نمیدونم ایا اشتراک یک سازمان کوچیک مثل ما با همراه اول خوب بوده یا نه گذر زمان همه چیزو ثابت میکنه
یا علی
اشتباه ما متخصص ها اینه که هیچوقت برا خودمون کار نمیکنیم برا همین همیشه دلالا و سواستفاده گرا با تخصص ما از خودمون بیشتر درمیارن !
بچه ها بیاین خودمون یک مارکت بزنیم و پولارم آخر هر هفته به صاحباش بدیم و این مارکتو مثل یک سیستم اپن سورس ببریم جلو , نه اینکه سورسشو بذاریم منظور اینکه زیاد دید تجاری نگیره و 10 درصد از هزینه برنامه هارو مارکت برداره اونم برای ادامه مسیرش , اینجوری همه رقیبارو تو یک چشم به هم زدن کله پا میکنه و همه رو میارن بهش و حتی تو گسترشش هم همه کمک میکنن
ایده خیلی قویه مطمئن باشید موفق میشه
از همین الان خود من پایم هرکی دیگم پاس دستش بالا
در مورد ساخت این مارکت ها هم یک مقدار تجربه دارم بقیه هم بیان وسط تا یک انقلاب راه بندازیم و بقیه مارکتهارو بزنیم زمین
جالب اینجاست که استوری مثل اپ استور که به کل دنیا میفروشه کلا 30% هزینه فروشو برمیداره اما مارکتهای ایرانی که به سختی داخل ایران فقط میفروشن 40% هزینه فروش برمیدارن و جالبیش اینه که تو پنل نوشته 30% اما 9% هم مالیات باز از همون هزینه فروش برمیدارن و جالب تر اینجاست که برمیگردن میگن این 9% از خریدار برداشتیم نه از شما ! یکی نیست بگه چه فرقی داره بالاخره پولیه که یوزر داره به سمت من برای کار من میده و شما 40% اینو برمیدارین !
یک منشور قانون دقیق و عادلانه بر مبنای "رعایت حقوق متخصصین" تنظیم کنیم
سپس یک هیئت دموکراتیک برای اداره سیستم مشخص میکنیم که بر مبنای قانون عمل کنه
نهایتا متخصصین همچنان تعیین کنندند که اگر زمانی این سیستم هم از خط خارج شد تردش کنند تا به اصول برگردد
درصد هم فقط باید طوری باشه که هزینه سرور دربیاد و همکاری در جهت اداره , گسترش و ارتقا باید به شکل اپن سورس و همگانی انجام شه و بدون دریافت هزینه , اینجوری هم سیستم غول میشه هم هزینه ها بالا نمیره