جالبه این برنامه سنگ قبرم رو تو هر انجمنی میرم مسخره اش میکنن!
ولی به نظر من نباید سازنده اینجور اپلیکیشن ها رو ملامت کرد.سلیقه کاربرا همینه!!
برنامه نویس اومده پیش خودش فکر کرده دیده کاربرا دنبال چه جور اپلیکیشنی هستند همونو نوشته!
تقصیر این بدبخت نیس که ملت از اینجور اپ ها استقبال میکنن.اونوقت برنامه ای چند برابر سنگ قبرم روش کار شده و زمان برده طراحیش دیده نمیشه!
ما داریم برای این قشر برنامه مینویسیم و اگر بخوایم فروش کنیم باید مطابق نیاز کاربر باشه حالا میخواد یه برنامه با کیفیت باشه یا بی کیفیت...
در مورد بازار هم که به شخصه واقعا تحسینش میکنم.کم پیدا میشه مارکتی که مخصوص یه کشور خاص باشه و بتونه اینقدر یوزر جمع کنه!
ولی واقعا حقوق برنامه نویس هارو هم خیلی بهش اهمیت نمیده...یعنی در حال حاضر فقط رضایت کاربرها از بازار براش مهمه .اونقدر مهم که به نارضایتی برنامه نویسا اهمیت نمیده.تا وقتی رقابت وجود نداره شرایط عوض نمیشه.مثه اپراتور رایتل میمونه وقتی میدید کسی تو کشور تری جی ارایه نمیده روز به روز قیمت هر گیگ اینترنتش رو میبرد بالا...
بازار هم بهتر از هرکسی میدونه که ما بهش نیاز داریم چون مارکتی به محبوبیتش نیست.یا باید قید بازار داخلی رو زد و برا مارکتای خارجی اپ نوشت یا ...
اما خودم به شخصه مذاکره کردن با بازار رو ترجیح میدم تا ساخت یه مارکت دیگه!
چون به فرض که ما یه مارکت دیگه هم زدیم با همه سختی ها و هزینه هایی که داره ...میدونین چه قدر زمان لازمه تا محبوبیت بازار رو پیدا کنه؟ برا این چه ایده ای دارین؟
اما به نظرم میشه نوعی اعتصاب راه انداخت اونم اینطور که برای یه مدت هیچ اپلیکشینی چه رایگان چه پولی تو بازار نذاریم...
بازار رو در نظر بگیرین که برای یه هفته هیچ اپ ایرانی جدیدی توش نیاد! برای فقط یه هفته هوم پیجش برنامه های تکراری داشته باشه نه تنها صدای یوزرهاش درر میاد بلکه خودشم تو این مدت پولی به جیب نمیزنه بنابراین شروع میکنه به بازنگری در قوانینش...
به نظرم کار عاقلانه تری هست تا این که بخوایم کلا قید بازار رو بزنیم