حرف اولتون درمورد سنگ قبر و اینها رو قبول دارم ، من خیلی برنامه ها نوشتم اما حتی تو کامپیوترم نگهشونم نداشتم من یه دانلود منیجر ساخته بودم مشابه همین دانلود منیجر که خودم الان دارم استفاده میکنم! باور کن قابلیتاش از این بیش تر بود فقط زیاد به دیزاین نرسیده بودم ، از یه چن نفر فید بک گرفتم جوری بی انگیزه شدم اصلا نتونستم برنامه رو جمع بندی کنم به شمای ظاهریش دستی بکشم ، دستم تکون نخورد بیام یه اینستالر واسش درست کنم ، از اون موقع بود که فهمیدم یاد گیری خیلی چیزا بی خوده ، فکر بعضی از کارهارم نباید کرد ، باور کن الان تو پیسیم از یه دیکشنری انگلیسی به فارسی استفاده میکنم که اگه 2 ساعت وقت بزارم یکی خیلی بهترشو درست میکنم ولی باور کن انگیزه نیست ، عوضش یه مالتی مدیای خیلی ساده با نرم افزار NeoBook Professional درباره یه موضوعی ساختم،پول که دادن هیچ یه لوح تقدیرم بهم دادن که الان نگهش داشتم گاها به درد میخوره
ولی درباب آخرین حرفاتون
حرفاتون بوی خوبی نمی ده..بازار هم بهتر از هرکسی میدونه که ما بهش نیاز داریم چون مارکتی به محبوبیتش نیست.یا باید قید بازار داخلی رو زد و برا مارکتای خارجی اپ نوشت یا ...
اما خودم به شخصه مذاکره کردن با بازار رو ترجیح میدم تا ساخت یه مارکت دیگه!
چون به فرض که ما یه مارکت دیگه هم زدیم با همه سختی ها و هزینه هایی که داره ...میدونین چه قدر زمان لازمه تا محبوبیت بازار رو پیدا کنه؟ برا این چه ایده ای دارین؟
اما به نظرم میشه نوعی اعتصاب راه انداخت اونم اینطور که برای یه مدت هیچ اپلیکشینی چه رایگان چه پولی تو بازار نذاریم...
بازار رو در نظر بگیرین که برای یه هفته هیچ اپ ایرانی جدیدی توش نیاد! برای فقط یه هفته هوم پیجش برنامه های تکراری داشته باشه نه تنها صدای یوزرهاش درر میاد بلکه خودشم تو این مدت پولی به جیب نمیزنه بنابراین شروع میکنه به بازنگری در قوانینش...مذاکره با مارکت بازار؟ منظورتون چیزی مشابه مذاکرات محمود عباس با اسرائیله؟
حقیقتا چون تاریخ ثبت نامتونم جدیده یخورده شبیه ستون پنجمید!![]()
ناراحت نشینا بهم حق بدین شک کنم بالاخره زمونه یخورده خراب شده
پ ن : ولی خداییش اینم بگم من این سنگ قبر رو ندیدم ، همینجوری شما گفتین بده منم قبول کردم ، خدا منو ببخشه!