-
نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
نقل قول:
اگه کسی بخواد از بیرون هی سوال کنه و ببینه براش چیزی هست ؟ چقدر نفع هست ؟ چقدر نیست ؟؟ بدون اینکه بخواد درون ماجرا بشه و خودش تلاشی کنه ! من فکر میکنم بهتر باشه به اینجور اشخاص اجازه کنکاش کردن نباید داده بشه
طرح سوال از مسئولین باید انجام بشه !
نه آقای نوری نه فرد دیگه ای !
چون اعضا وظیفه بررسی و انتقال گزارش و ندارند و حتی ذهن اون افراد هم یاری نمیکنه !
شما که عضو نهاد نیستید طبق گفته خودتون
اما هر عضوی که نتونسته بیاد میتونه درخواست بده یا زنگ بزنه با به هر طریقی پیگیری کنه مسائل و تا مسولین با آغوش باز به همه سوالاتشون جواب بدند
چه صحبت های مستبدانه ای !!!
یعنی اعضا نباید بدونن این مسائل رو ؟شما میخواید برید جایی استخدام بشید و فعالیت کنید باید خودتون رو بسنجید موقعیت رو در نظر بگیرید.
من میخوام برم درخواست کار بدم
اول میبینم مزایا و شرایطش چطوره/حقوقش چقدره بیمه میکنن یا نه چند روز مرخصی دارم و ....
نمیشه که سوال نپرسید و شما باید این هارو بصورت قانون بنویسید.
اخر نفهمیدم شما میخواید مبهم سازی کنید یا شفاف سازی
این گونه صحبت ها در طول چند ده صفحه ی تاپیک چندین بار شنیدم.
دارید میگید هرکسی خواست جواب سوالاشو بدونه باید تماس بگیره ؟؟
چقدر غیر حرفه ای
تمام حرف ها و سوالات برای کسی که میخواد وارد نهاد بشه پیش میاد و باید شما قدرت پاسخگویی و باز کردن بحث رو داشته باشید.
این چیزا به پیشرفت نهاد کمک میکنه.
-
خسته نباشید کنفرانس دیشب خیلی خوب بود
من به شخصه هم اعتماد کامل به آقای شهرکی دارم و هم اقای حسین زاده و توی اولین قدمم برای اعتماد سازی هدفم ر ا با اهداف نهاد یکی کردم و اینو خوب میدونم تجربه را تجربه کردن خطاست و دوست ندارم خودم تجربه کنم، شکست بخورم بعد به این نتیجه برسم که با کار گروهی میشه موفق تر بود چرا که یه دست صدا نداره و چندتا فکر بهتر از یکه فکر کار می کنه.و این را خصوصا توی یک سال اخیر تجربه کردم.
شاید خیلی ها فکرکنند وضعیت مالی خوبی دارم ،شکمم سیر و... به این دلیل دارم این حرفها را میزنم ولی واقعا با اوضاع مالی بهم ریخته ایی دارم به حدی که حتی یه جاهایی 1000تومن هم واسم زیاده...یک سال گذشته هرجا کارکردم رایگان کار کردم ، و بعضی وقتها بعضی هزینه هام را باکار تایپ درآوردم........ این ها را نمی گم که مثلا حس دلسوزی توی بقیه بیدار کنم و یه عده ایی برام دلسوزی کنند واسه این می گم که اگرهر شخصی هدفش واسه خودش مشخص باشه سعی می کنه هرچیزی که می تونه اون به هدفش برسونه ،ازش استفاده کنه -حداقل این اعتقاد شخصی من هست چون میدونم توی تمام این سالها واسه چی جنگیدم.خیلی وقتها از صفر شروع کردیم و... وهیچ اجباری ندارم که به بقیه تحمیلش کنم-هدفم هم شخص یا گروه خاصی توی تاپیک نیست و فقط اعتقاد شخصیم هست- ایمان دارم و مطمئنم ایران نهاد موفق میشه .یه ذره هم شک ندارم ... ولی بقیه دوستان تصمیم با خودشونه ... امیدوارم با این تجربه کمم بتونم مفید واقع بشم.
من خیلی ناراحتم دیشب مجبور شدم برم:افسرده: و از دفعه بعد را دوباره از دست نمی دم و یه اشتباه را دوبار تکرار نمی کنم :متفکر:
بازم خسته نباشید و ممنونم
:تشویق:
-
دلایل شخصی نیامدن شما به نهاد برای شما هست و بنده قصد جسارت نداشتم صرفا دیدار دوستان آرزو قبلی ما بوده و ناکام موندن تو ارزومون لب ما و به اعتراض و گله و گلایه گشود
در مورد قوانین هم ما هرچی منظم کاری کنیم باز هم اینجا تالار برنامه نویس هست و باز هم پست ها ی بی نظم و شلوغ جای نظم و میگیرند
ما برای تکمیل سایت ایران نهاد اعلام کردیمه به گروه
که انشا الله دوستان پیگیری میکنند و اعلام آمادگی میکنند و قصد داریم قوانین و اونجا منظم درج کنیم تحت قالب خبر و پی دی اف
تا انشا الله دوستان جدیدمون بتونن خلاصه وار با نهاد اشنا بشند و سردرگمی نصیب کسی نشه
این جامعه ( برنامه نویسان ) نظم و اتحاد و زبان مشترکی نداشت از قبل که ما به ارث ببریم دوست عزیز
ما الان فقط داریم هــــــــــــــــــــــــ ـِ قوانین و رفرش میکنیم ! تا به یه حد اشتراک برسیم و این و به حساب طبیعت این جامعه بزارید
خلاصه خوب یا بد ما اطاق گفتگو داریم
حریم خصوصی رعایت کردیم تا کسی به تالاری که به اون مربوط نیست دخالتی نکنه
با همه کم و کاستی ها شما حساب کنید که الان بنده اقای شهرکی شهریار تا و محمد صالحی تا به این لحظه در پیاده سازی سیستم ها دیگه نقش داشتند
و دوستان دیگه هم دارند خودشونو به این جمع میرسونند
شک نکنید تعداد دوستان بیشتر بشه این سایت ها و قوانین و کارهای اعلانی خیلیخ وب انجام میشه
دوستانی که توانایی و منابع خوبی برای کمک به ما دارند اعم از سواد و تخصص تا ارتباط و اطلاعات خوب باید تو جمع ما باشند تا مارو همیاری کنند
انتظارات ما زیاد هست از دوستان اما مدیریت این همه فرد و جامعه یکم چالش داره که سن و سال کم بنده و وقت کم اقای شهرکی دلیل اون هست که همه بزرگواران نهادی مارو میبخشند انشاالله ...
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidabedi
یعنی اعضا نباید بدونن این مسائل رو ؟شما میخواید برید جایی استخدام بشید و فعالیت کنید باید خودتون رو بسنجید موقعیت رو در نظر بگیرید.
اول میبینم مزایا و شرایطش چطوره/حقوقش چقدره بیمه میکنن یا نه چند روز مرخصی دارم و ....
چقدر غیر حرفه ای
تمام حرف ها و سوالات برای کسی که میخواد وارد نهاد بشه پیش میاد و باید شما قدرت پاسخگویی و باز کردن بحث رو داشته باشید.
عرض کردم که اعضا ای که خودشونو دلسوز نهاد نمیدونند و براشون مهم نیست و خودشونو متاسفانه عضوی از نهاد نمیدونند خوب سوالشون کمکی به ما میکنه یا فقط سوال هست ؟ و دخالت ؟
شما که گفتید عضو نیستید و از این وجه سوال و حرف زدید اشتباه می گم ؟
منظور من از تماس صرفا تماس تلفنی نبود منظور من پیگیر بودن بود مثل اقا رضا مثل خیلی ها دیگه که اسم نمیبرم
حالا به هر روشی
چون هنوز سایتی نداریم و شاید این کلمه غیر حرفه ای بودن شما و بزاریم به حساب کم کاری اعضا واسه همکاری تو تولید سیستم ها بهتره... وو الا ما که توانمونو گذاشتیم وسط با افتخار و امید داریم حمایت بشیم
در آخر خوشحال شدم که میگید این حرف ها به پیشرفت نهاد کمک میکنه و ما هم موافق این جمله هستیم
-
نقطه شروع هر کسی توی نهاد متفاوت هست .
هر کسی با دانشی شروع میکند اما هدف کلی نهاد درآمد زایی و سودمند بودن برای تک تک اعضای نهاد هست .
بهتره همه با هم در این راستا فعالیت کنیم .
نگران بیمه و درگیری و ... نباشید ، هدف تجربه یک کار گروهی هست ، مطمئنا ارزشش رو خواهد داشت .
به شخصه پروژه های متعدد و نسبتا قوی انجام دادم اما حقیقتش هیچ کدومش در یک کار گروهی نبوده و بصورت خود مدیریتی پیاده و برنامه ریزی شده .
بهتره کمی امیدوار باشیم .
از حاشیه دوری کنید ، اینجا زمین فوتبال نیست :)
در ضمن ، نهایتا تا ده روز دیگه ، آزمون تعیین سطح پی اچ پی برگزار میشه ، لطفا دوستان سطح اطلاعاتتون رو بالا ببرید با مطالعه داکیومنت خود سایت پی اچ پی .
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidabedi
بریم سراغ بند 8 اساس نامه )
طبق این بند تا زمانی که اوراق سهام صادر نشده,شرکت باید به صاحبان سهام گواهینامه موقت سهم بده که معرف نوع سهام,تعداد و مبلغ پرداختی ان فرد میباشد.
هرموقع اعضا حق عضویت پرداخت کردن و رسید (گواهینامه موقت سهم) داده نشد، اونوقت تک تک اعضا میتونن گلایه کنن.
نقل قول:
بند 9) غیر قابل تقسیم بودن سهام
سهام شرکت غیر قابل تقسیم است.مالکین مشاع مکلفند تنها به یک نفر نمایندگی بدهند (چیزی که اقای شهرکی گفتند.در واقع تقسیم سهام داخلی هست و فقط سهام شما در داخل همون شرکت به رسمیت شناخته میشه و هیچ حق حقوقی برای سهامدار خارج از شرکت نداره)
طبیعیه که سهام اعضا در داخل نهاد، بیرون از نهاد اعتبار نداره ولی اینطور هم نیست که اگه نهاد خواست حقی رو ضایع کنه، ازطریق مراجع قانونی و حقوقی نتونن پیگیری کنن. یک نسخه از رسیدهای خرید سهم که با پرداخت حق عضویت، ازطریق سایت در اختیار اعضا گذاشته میشه و میتونن همراه با نمودار و... هرزمان خواستن با گزارشهای ماههای قبل و بصورتهای مختلف آماری (تجمعی و...) چاپ کنن، در بایگانی نهاد ذخیره و یک نسخه هم در اختیار اداره ثبت قرار داده میشه و هیچ چیز پنهانی وجود نداره. تمام مواردی هم که در اختیار اعضا هست (ازطریق سایت)، با امضای دیجیتال شرکت خواهد بود تا بعداً اعضا درصورت نیاز، مشکلی جهت پیگیری ادعای خودشون در مراجع قانونی نداشته باشن.
نقل قول:
بند 10) انتقال سهام با نام
تنها با موافقت هیئت مدیره سهامداران حق انتقال سهام رو دارن/نقل و انتقال باید در دفتر ثبت سهام شرکت ثبت بشه و سهامداران یا نمایندگانشون باید در دفتر شرکت حاضر شده و نقل و انتقال رو گواهی کنن.
نقل و انتقال سهام با نام بدون رعایت نشریفات بالا از درجه ی اعتبار ساقط بوده.
این رو هم توی نشست آنلاین و هم توی نشست شیراز گفتیم: سهام، با نام و بدون قابلیت انتقال به غیر هست ولی اگه فرد به هر دلیلی نخواست ادامه بده، طی یک بازه زمانی حداکثر یکساله، تمام هزینه ای که بابت خرید سهام تابحال پرداخت کرده بهش برگردونده میشه و سهام، طبق قیمت روز سهم، بازخرید خواهد شد.
نقل قول:
بند 11 )مسئولیت سهامدار
مسئولیت سهامداران فقط به مبلغ اسمی سهام انها است.
ماده 54 ) از 15 روز قبل از انعقاد مجمع عمومی سالانه هر صاحب سهم میتواند در مرکز اصلی شرکت به صورت حساب ها و صورت اسامی صاحبان سهام مراجعه کرده و از ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت رونوشت بگیرد.
دقیقا نفهمیدیم که ایا اعضا سهامدار محسوب میشن یا خیر/اگر اره چه نوع سهامداری؟سهام ساختگی یا سهام واقعی ؟ایا میشه واقعا مدیریت کرد؟برای اینگونه مسائل مثل بند 54 چه فکری کردید ایا اعضا (همون سهام داران) میتونن
صورت وضعیت شرکت رو بدون مراجعه ی حضوری مشاهده کنن.(حالا یا سالیانه یا هرجور دیگه)
هرکدوم از اعضا با پرداخت حق عضویت، سهامدار محسوب میشن. سهام ساختگی و واقعی که اینجا مطرح کردین رو نمیدونم از کجا درآوردین. سهام، سهامه دیگه و توی دفاتر ثبتی و حسابداری، ثبت میشه و هرلحظه از شبانه روز هم افراد با مراجعه به سایت، میتونن رونوشت بگیرن. دیگه دوره مراجعه حضوری و... برای کارهای پیش پا افتاده ای مثل یک رونوشت گرفتن از حساب و سهام و... گذشته که براتون سؤال شده آیا میشه واقعاً مدیریت کرد یا نه؟
نقل قول:
عضو با سهامدار فرق میکنه.
از دید نهاد فرقی نداره و ازنظر قوانین ثبتی هم این قضیه مشکلی نداره که همه اعضا، سهامدار هم باشن.
نقل قول:
مزایای نهاد که 17 18 صفحه از تاپیک رو شامل میشه و بحث هایی که درونش شده و قوانین وضع شده رو یکجا جمع کنید که عضو جدید و من نوعی که تو نشست نبودم مطلع باشم و رفع ابهام بشه و نیاز بباشه 1700 پست رو از ابتدا بخونم و بدونم که وقتی توی نهاد هستم دقیقا حق من به عنوان عضو چیه,چه انتظاراتی داشته باشم و مسئولیتم چیه.
به روی چشم. فرصت بدین تا سایت نهاد رو راه اندازی کنیم. در قسمت عضویت، همه قوانین و نحوه فعالیت و... درج خواهد شد. فعلاً تنها کانال ارتباطی ما همین تالار و سامانه اطلاع رسانی نهاد بوده که البته قبول داریم هیچکدوم به اندازه کافی کارآمد نبودن ولی بازهم وجودشون بهتر از هیچی بود.
نقل قول:
تغییر نام ها (نهاد حمایت از برنامه نویسان/شرکت مهندسی طراحان مهرافرین) فکر میکنم یکم تناقض وجود داشته باشه.
الان میخواید بگید که اسم شرکت بود دیگه باید یه چیزی میذاشتیم.اما فردا شما توی کپی رایت هر سایت مینویسید طراح:شرکت مهندسی طراحام مهر افرین
خب این الان چه حقی رو برای تیم مجری بهمراه داره ؟فردا میگن فلان شرکت این کارو کرده پس حق معنوی و حتی مادی ای رو برای تیم طراح بهمراه نداره.
و اینجور چیزها
مالکیت معنوی پروژه ها متعلق به نهاده و این رو همیشه گفتیم ولی فرد هرجا برای استخدام یا کاری مراجعه کرد، میتونه بگه من توی این پروژه مشارکت داشتم و فلان بخش رو من نوشتم و اگه اون شرکت، تأییدیه از نهاد بخواد، صادر میشه. توی سایت هم مشخصه که توی پروژه همکاری داشته یا نه. ضمناً نمیدونم تغییر اسم شرکت، چه ربطی به تناقض داره. شما که شرکت دارین، باید حداقل اینو بدونید که هیچ شرکتی که اسم «ایران» و برخی اسامی خاص دیگه داخلش باشه، مجوز ثبت براش صادر نمیشه و طراحان مهرآفرین اسم شرکته که توی نشست آنلاین و همچنین شیراز، توضیح دادیم که چرا از این اسم استفاده کردیم و دلیلی برای مطرح کردن دوباره نداره و «ایران نهاد» Brand ما هست که اونهم به ثبت رسیده و با اون اسم فعالیت میکنیم. میتونید صدها شرکت داخلی و خارجی رو به راحتی پیدا کنید که با Brand تجاری خاصی فعالیت میکنن ولی اسمشون یک کامیون برای یدک کشیدن لازم داره. مهم Brand تجاری ما هست که «ایران نهاد» بوده و هست و خواهد بود و تحت اون عنوان فعالیت میکنیم.
نقل قول:
منظور من از هیئت مدیره همون موسس و مالکان سهام هست این به کنار
این که شد همه شرکت! هیئت مؤسس با هیئت مدیره فرق داره. مالکان سهام هم لزوماً همه عضو هیئت مدیره نیستن. نمیدونم چندبار دیگه باید این رو تکرار کنم. شما اگه فقط 5-4 صفحه اساسنامه رو مطالعه کردین و دارین بهش استناد میکنین، بنده تو این مدت با 2 کارشناس حقوقی و 5-4 نفر که شغلشون ثبت شرکتهاست در این زمینه صحبت کردم و البته رایگان هم نبوده و تا حالا چند میلیون تومان هم هزینه مشاوره پرداخت کردیم تا جایی رو خطا نکنیم و این صحبتها که دارم میگم، همه مستند هست و از خودم نمیگم. بهرحال ازنظر اخلاقی هم یک عده رو امیدوار کردیم و نمیخوایم بخاطر یک حق عضویت ماهانه، اعتباری که در طی سالها بدست آوردیم رو زیر سؤال ببریم.
نقل قول:
سهام رو چه کسانی میتونن بخرن؟چگونه؟
ایا اعضا هستن ؟
ایا اعضا با حق عضویتی که میدن سهام میخرن و سهامدار محسوب میشن ؟
اگر بله طبق قوانین نقل و انتقال سهام که همون اول گفتم و با توجه به زیاد بودن اعضا و همچنین رشدش در اینده این سیاست مدیریتی مشکل نداره عایا ؟
ایا میخواید مثلا 100 نفرو دعوت کنید دفتر بهش سهام بدید و توی دفتر ثبت کنید
درمورد عرضه اینترنتی سهام چیزی شنیدین؟ درمورد خرید آنلاین سهم و صدور رسید دیجیتال چطور؟ اگه اطلاع داشته باشین، اینگونه سؤالات جای مطرح شدن نداره.
نقل قول:
ایا شدنیه ؟این وعده ها شدنی نیست پس چرا اینجوری میگید.
شدنی نیست؟ واقعاً نیست؟
نقل قول:
اینکه بگیم شما سهام دار هستی با حق عضویتت خب درست و قانونی نیست.
چرا نیست؟ چون اسم خرید سهام رو گذاشتیم حق عضویت ماهانه؟ خوب من معذرت میخوام. از این به بعد میگیم اعضا باید ماهانه سهام بخرن. خوبه؟ حالا کلمه حق عضویت ماهانه قابل قبولتره یا خرید سهام ماهانه؟
این ابهامات باید برطرف بشه و ادعاهای محال باید به وعده های شدنی تبدیل بشه.
[/QUOTE]
چرا ادعای محال، آقای عابدی؟ چرا اینقدر بدبین هستین؟ برای تک تک مواردی که وعده داده شده، برنامه ریزی داریم. دلیل نمیشه توی هیچکدوم از نشستها حاضر نباشین و بعد بگین شما ادعای محال دارین. انتظار نداشته باشین ریز به ریز برنامه ریزیهامون رو توی این اوضاع نابسامان تجاری کشور، توی فاروم یا جاهای عمومی دیگه لو بدیم. فکر میکنید توی نشستها درباره چی صحبت میکنیم؟ وضعیت آب و هوا؟!
نقل قول:
یا شاید هم من (ما) از صحبت های شما اشتباه برداشت کردیم.
شک نکنید.
نقل قول:
هرکاری سختی و مشکلات خاص خودش رو داره.تعاونی اتفاقا خیلی هم بیشتر به هدفمون نزدیک بود. (یکسان سازی قیمت ها و حمایت)
هدف مافقط یکسان سازی قیمت ها و حمایت نیست. اگه حداقل یکبار تجربه فعالیت بعنوان حتی یک عضو عادی در یک بنگاه تعاونی رو داشتین، میفهمیدین که شرایط کاری صندوق تعاون کشور و... اینقدر دست و پاگیره که همه فکرمون باید عملاً این باشه که فروشگاه عرضه کالای تعاونی و... راه اندازی کنیم و بن خرید و امثال اون توزیع کنیم و از برنامه ریزی اصلی خودمون غافل میشدیم. برخلاف تصور شما، کارهایی که عملاً با قوانین جاری توی تعاونیها انجام میشه، خیلی کوچکتر از شرکتهای سهامی خاصه. درغیر اینصورت شرکتهای بزرگ و غول کشور (به معنای واقعی) سهامی نبودن.
نقل قول:
الان در جامعه صرفا بعنوان یک شرکت خصوصی (سهامی خاص) میشناسنمون
چرا اینقدر سهامی خاص رو با شرکت خصوصی اشتباه میگیرین؟ شرکت خصوصی یعنی شرکتی که من میام بصورت (مثلاً) محدودیت محدود راه اندازی میکنم و چند نفر رو هم استخدام کردم و ماهانه حقوق میدم. این با سهامی خیلی فرق داره. صرفاً وجود کلمه خاص نباید ذهن شما رو به سمت خصوصی بودن بکشونه. ... هر دو تا خاص اند، اما این کجا و آن کجا
نقل قول:
ایا اشتباه میگم ؟
بله اشتباه میگین. سهامی خاص با شرکت خصوصی فرق داره. توی شرکت خصوصی هیچکس سهمی نداره ولی توی سهامی خاص، اعضا سهامدار هستن و برحسب درصد سهمشون توی سود شرکت سهیم میشن. فقط فرقش با سهامی عام در اینه که عرضه عمومی اوراق بهادار نداریم و هرکس میخواد سهم بخره باید قرارداد عضویت در شرکت رو امضا کنه و متعاقب اون، یکسری تعهدات براش پیش میاد که در نهاد ما، انجام پروژه هایی هست که بهشون موکول میشه.
نقل قول:
شما باید کلیه ی قوانین و محدودیت هارو بنویسید تا همه بتونن مطالعه کنن وگرنه هرروز باید پاسخگوی سوالات کاربران باشید.
هم قوانین رو مینویسیم و هم هر روز پاسخگوی سؤالات کاربران خواهیم بود.
نقل قول:
یه زمانی بحث بیمه هم بود تا اونجا که یادمه :)
چطور شد که اینجور شد رو نمیدونم
الآن هم بیمه داریم ولی برای کسانی که شعبه ای از نهاد رو در شهرشون راه اندازی میکنن و اعضای شهرشون رو مدیریت خواهند کرد.
نقل قول:
اگر کاربران و اعضا از قوانین و ....... مطلع نیستند وظیفه ی شما هست که این مسائل رو مطرح و رفع ابهام کنید.
نگید که توی نشست مطرح شده چون اعضا فقط اونایی نیستن که توی نشست حضور داشتن.
تمام این بحث ها باید بصورت قوانین در بیاد و تعهدات نهاد نسبت به اعضا و برعکس مشخص بشه و مکتوب باشه.
هر قوانینی که نانوشته باشه انگار وجود نداره
بله این نقص کاملاً وارده و مهمترین اولویت ما هم درحال حاضر راه اندازی سایت رسمی ایران نهاده و تمام قوانین، تعهدات، نمونه قراردادها و... توی سایت بصورت آنلاین قابل دسترس خواهد بود.
نقل قول:
ظاهرا این مسائل مهم فقط برای من مهم هستن چون اعضا حالا به هر دلیلی فکر این چیز ها نیستن.
سایر اعضا هم به فکر هستن ولی وقتی سؤالی میپرسن و جواب میدیم، دوباره نمیان همون سؤال رو بپرسن. ضمناً وقتی سؤالی دارن، از یکی دیگه از اعضا که اونهم ممکنه کاملاً از برنامه های مختلف اطلاع نداشته باشه، نمیپرسن و به سراغ کسانی میرن که اطلاعات اصلی دستشونه.
نقل قول:
من استارتر بحث نبودم و اقا محسن دلیل خواست منم و اصرار کرد منم گفتم به این دلیل به اون دلیل چه درست چه غلط.
اگرم غلط باشه 50% شما (موسس و بانی این نهاد) رو مقصر میدونم که چرا درست همه ی بحث هارو مطرح و دسته بندی و اطلاع رسانی نکردید.
درمورد اینکه قوانین و مقررات نهاد در اختیار اعضا قرار میگیره دیگه حرفی نمیزنم چون چندبار تا الآن بهش اشاره کردم ولی یک نکته رو هم باید بپذیرید و اونهم اینه که نهاد خیلی بیشتر از 30 هزار تومان حق عضویت ماهانه هزینه داره. تا همینجا 30 میلیون تومان برای راه اندازی شعبه شیراز و اصفهان هزینه شده که هرکدوم از اعضا اگه بخوان با حق عضویت، اون رو جبران کنن، 1000 ماه باید حق عضویت بدن. بنابراین مطمئن باشید یکسری تفاوتهای اینچنین بین هیئت مؤسس و سایرین وجود داره که باعث شده برخی قوانین در اختیار اعضای عادی که بخاطر یک حق عضویت ساده که هنوز هم ندادن، میخوان منت بگذارن، گذاشته نشه و در قبال اونها، به اعضا پاسخگو نخواهیم بود و سیاستهای مدیریتی محسوب میشن. البته اگه هرکدوم از اعضا هرگونه شک و شبهه ای داشت، میتونه با مراجعه به مراجع قانونی و حقوقی، تقاضای بررسی اسناد و... رو مطرح کنه و اونوقت نهاد به اون ارگان حقوقی به خوبی پاسخگو خواهد بود.
نقل قول:
شما مخاطب خودتون رو مشخص کنید.اعضای سایت برنامه نویس یا جامعه ی برنامه نویس و فعالان ای تی ایران؟
اگه از روز اول پا به پای بقیه توی نشستها بودین یا حداقل صحبتهای تاپیک و... رو به دقت مطالعه میکردین، حتماً متوجه میشدین که هدف ما در نهایت تمام فعالان حوزه IT هست ولی قدمهای اول رو کوتاهتر برمیداریم تا مسیر درست رو پیدا کنیم و جای پامون رو محکم کنیم و بعداً جامعه هدف رو بزرگتر میکنیم. اعضای تالار PHP تو این مدت روی بنده و آقای حسین زاده و سایر فعالان نهاد، شناخت پیدا کردن و میدونن قصدمون دلسوزیه نه اخاذی و لذا اگه احیاناً جایی به مشکل برخوردیم و مسیر رو درست تشخیص نداده بودیم، راحتتر با قضیه کنار میان و خودشون هم کمک میکنن که مسیر رو اصلاح کنیم ولی کسانی که توی بقیه زمینه ها فعالیت دارن، این شناخت رو ندارن و ممکنه ذهنیت کلاهبرداری و... براشون پیش بیاد و درنتیجه وجهه بیرونی نهاد رو خراب کنن.
نقل قول:
اعضای این سایت به موسسین و شما و اقای شهرکی و .... اعتماد کامل داریم و خیلی متشکریم که هستید و بفکر بودید.
امااااا فردی که تازه میخواد با نهاد اشنا بشه کسی که توی این سایت نبوده و شارو نمیشناسه
ایا نباید این چنین افکاری درمورد شما (ما) داشته باشه ؟
کم تو جامعه قانون شکنی اختلاس :) پولشویی و ..... میشه ؟
چرا باید اعتماد کنه ؟
قوانین و مسائل داخلی و که میگید به کسی ربطی نداره نه تهنا جواب سوال خیلی هارو میده و خیلی شفاف سازی هارو میکنه بلکه این حس اعتماد رو به اعضای تازه وارد میده.
شما که چیزی برای مخفی کردن ندارید.پس مشکلی هم نیست بقیه بدونن.درسته ؟
خیلی چیزها رو نمیشه به همه گفت چون وقتی نهاد به مرحله سوددهی انبوه برسه، خیلی شرکتها و رقبا پیدا میشن که حتی حاضرن یکنفر از اعضاشون عضو نهاد بشه و تا چند ماه حق عضویت بدن و سر از جزئیات کاری و برنامه ریزیهای دقیق بعمل اومده، در بیارن و خودشون هم همون مسیر رو برن یا مسیر ما رو سد کنن. اگه قرار باشه همه چیز به همه اعضا گفته بشه، چارت سازمانی برای چی ترسیم میکنیم؟ خوب همه میشینیم دور یه میز یا روی زمین و اسناد و... رو دورمون پخش میکنیم و با هم صحبت میکنیم و نهایتاً یه تصمیمی هم میگیریم (که در اکثر موارد بدلیل نداشتن دید مدیریتی توسط همه اعضا، این تصمیم نادرست خواهد بود). اینجا نمیشه بگیم شفاف سازی کنید. شما که کار خلاف نمیکنید. اگه اینطور بود، توی جنگها هم ما از کشورمون دفاع میکردیم و کارمون خلاف نبود. پس باید نقشه های عملیات رو با تراکت و... پخش میکردیم که حسن نیتمون رو ثابت کنیم. نگید که این مقایسه اشتباهه چون بین اعضا، قطعاً نفوذی خواهیم داشت (اگه تا حالا نداشته باشیم). قوانین و سیستم کاری تا اونجایی که به اعضا مربوط میشه، به اطلاعشون خواهد رسید (مسئولیتها، خدماتی که دریافت میکنن، هزینه ای که باید بدن و درآمدی که کسب میکنن و...) اما همه جزئیات کاری نهاد، ابداً انتشار عمومی نخواهد داشت. حتی یکسری جزئیات ممکنه در اختیار هیئت مؤسس باشه و هیئت مدیره هم از اونها بی اطلاع باشن. این مسئله همه جا حاکمه و نشان از عدم صداقت نیست و اگه به اصول مدیریت آشنا باشین، شما هم این موارد رو تأیید خواهید کرد.
نقل قول:
توی بخش دپارتمان ها بخشی گذاشتید بعنوان اتاق فکر
ما میدونیم که قرار نیست اونجا نقشه ای کشیده بشه و در اخر نتیجش رو public اعلام میکنید
اما کسی که تازه وارد هست چی؟پیش خودش فکر میکنه وای حالا اون تو چه خبره.
(این فقط بعنوان مثال بود و بس)
اون تازه واردی که از اسم اتاق فکر میترسه، بره سراغ همون پروژه 50 تومنی! برادر من این حرفتون واقعاً خنده داره. توی اتاق فکر گوگل چه خبره؟ میدونید الآن همه جای دنیا دنبال راه اندازی اتاق فکر توی شرکتشون هستن برای جمع آوری و تولید ایده های جدید و خلاقانه؟ واحد R&D نشنیدین (Research & Development) ؟ خداییش انتظار این یکی رو نداشتم. بگذریم.
نقل قول:
حرفتون درسته ولی از اون شرکت میپرسین این پروژه ای که من انجام میدم رو چند میخوای بفروشی؟ همه جزئیات رو که نمیگن. تا حدی که به کارمند/عضو خاص مربوط میشه، بهش اطلاعات میدن که ما هم گفتیم توی سایت نهاد، میگذاریم.
نقل قول:
چقدر غیر حرفه ای
نه تماس نمیخواد. توی سایت، در قسمت ارتباط با ما، سؤالش رو مطرح کنه و پاسخ هم براش ایمیل میشه. فکر میکنم این روش یا حتی همون تماس تلفنی، حرفه ای تر از این باشه که تمام جزئیات کاری خودمون رو Public کنیم با این نیت که آنرا که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است! نه دوست عزیز، این مثل که فکر میکنم مصداق جملات شما باشه، کاربردش اینجا نیست. همون کسی هم که حسابش پاکه، هیچوقت دستش رو برای کسی که اون رو نمیشناسه رو نمیکنه ولی اگه مراجع قانونی ازش حساب و کتاب خواستن، بدون ناراحتی و ترس، ارائه میکنه.
نقل قول:
به روی چشم. نگران نباشید، قدرت پاسخگویی به همه ابهامات رو داریم.
-
خداییش از حرفتون درمورد اتاق فکر هنوزم یکم عصبیم! انگار تو اتاق فکر میخوایم جمع بشیم درمورد اینکه چطور اعضا رو دور بزنیم، فکر کنیم!
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
خداییش از حرفتون درمورد اتاق فکر هنوزم یکم عصبیم! انگار تو اتاق فکر میخوایم جمع بشیم درمورد اینکه چطور اعضا رو دور بزنیم، فکر کنیم!
خوب دقیقا کسی که تازه وارد هست هم همین فکر رو میکنه و این تنها مثال بود.
حرف های شبیه به این هم باز همین تاثیر رو داره-خوب هست که خودتون متوجه شدید.حرف هایی مثل:
- اونایی که تو نشست شرکت کردن فقط .....
- اگر شرکت میکردید فلان ...
research and develope = تحقیق و توسعه != اتاق فکر
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rezaonline.net
از حاشیه دوری کنید ، اینجا زمین فوتبال نیست :)
در ضمن ، نهایتا تا ده روز دیگه ، آزمون تعیین سطح پی اچ پی برگزار میشه ، لطفا دوستان سطح اطلاعاتتون رو بالا ببرید با مطالعه داکیومنت خود سایت پی اچ پی .
موفق باشید
یکی از دلایلی که مطرح کردم و منو برای طرح این مسائل بازداشت.
اتهام به حاشیه سازی :)
خوب هست خودمم گفتم و چقدر خوب شد که اقای شهرکی خودشون این بحث رو مطرح کردن
-
هدف اتاق فکر مشورت کردن و تجزیه تحلیل ایده ها و پیاده سازی اون هست!
-
دوستان زود زود زود ... زود اماده کنید خودتونو آزمون دپارتمان PHP تو راهه !
واسه رقابت نمره ها و هم بزنیم خوبه ! آی کل کل پیش میادا !!!:شیطان:
هرچی تجدیدی داشته باشیم زحمت دپارتمان آموزش بیشتر میشه ! بخونید و به این بیچاره ها رحم کنید !
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidabedi
خوب دقیقا کسی که تازه وارد هست هم همین فکر رو میکنه و این تنها مثال بود.
حرف های شبیه به این هم باز همین تاثیر رو داره-خوب هست که خودتون متوجه شدید.حرف هایی مثل:
- اونایی که تو نشست شرکت کردن فقط:تشویق: .....
- اگر شرکت میکردید فلان ...
نه دیگه نشد آقای عابدی. جامعه مخاطب ما عوام نیستن. خودشون developer تشریف دارن و با معنی اتاق فکر آشنا هستن. اما با اینحال تمام دپارتمانها هم طی توضیحات مبسوط، معرفی خواهند شد. حتی برنامه برای سمینار تو دانشگاهها و مصاحبه های تلویزیونی هم داریم.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidabedi
آقای عابدی، انصافاً امشب حس کل کل تون گل کرده یا واقعاً به این حرفهایی که میزنید اعتقاد هم دارین؟ برادر من، معنیشو که خودمون هم میدونستیم. حتماً باید میگفتم Think Tank تا به این نتیجه برسین که منظورم اتاق فکره؟ یعنی اینقدر درگیر ترجمه تحت اللفظی هستین؟ لابد الآن میخواین بگین باید میگفتم Think Room ! دوست عزیز، واحد R&D توی ادارات و ارگانها نقش همون اتاق فکر رو داره. درگیر اسمها نباشین. مهم کاریه که داره انجام میده. شاید ما توی نهاد خواستیم بهش بگیم دپارتمان ایده پروری! حالا باز بگردین دنبال ترجمه انگلیسیش و بگین با اتاق فکر فرق میکنه.
-
سلام
من امروز با این نهاد آشنا شدم و تقریبا اکثر پست های این تاپیک رو خوندم . یکمی حق رو به جناب آقای عابدی میدم . اگر مقداری تعاریفتون رو دقیق تر کنین تازه واردینی مثل من از سردرگمی در میان .
-
اقای شهرکی صحبت های منو خوب مطالعه نکردید.
اومدید سوالات رو جدا کردید و اصلا به مطلب قبلش توجه نکردید.
الان هدف شما از ایجاد و گفتگو در باره ی این بحث چی بوده دقیقا ؟
که به من ثابت کنید ؟من مهمم اینقدر :دی ؟
نقل قول:
بریم سراغ بند 8 اساس نامه )
طبق این بند تا زمانی که اوراق سهام صادر نشده,شرکت باید به صاحبان سهام گواهینامه موقت سهم بده که معرف نوع سهام,تعداد و مبلغ پرداختی ان فرد میباشد.
هرموقع اعضا حق عضویت پرداخت کردن و رسید (گواهینامه موقت سهم) داده نشد، اونوقت تک تک اعضا میتونن گلایه کنن.
بند 9) غیر قابل تقسیم بودن سهام
سهام شرکت غیر قابل تقسیم است.مالکین مشاع مکلفند تنها به یک نفر نمایندگی بدهند (چیزی که اقای شهرکی گفتند.در واقع تقسیم سهام داخلی هست و فقط سهام شما در داخل همون شرکت به رسمیت شناخته میشه و هیچ حق حقوقی برای سهامدار خارج از شرکت نداره)
طبیعیه که سهام اعضا در داخل نهاد، بیرون از نهاد اعتبار نداره ولی اینطور هم نیست که اگه نهاد خواست حقی رو ضایع کنه، ازطریق مراجع قانونی و حقوقی نتونن پیگیری کنن. یک نسخه از رسیدهای خرید سهم که با پرداخت حق عضویت، ازطریق سایت در اختیار اعضا گذاشته میشه و میتونن همراه با نمودار و... هرزمان خواستن با گزارشهای ماههای قبل و بصورتهای مختلف آماری (تجمعی و...) چاپ کنن، در بایگانی نهاد ذخیره و یک نسخه هم در اختیار اداره ثبت قرار داده میشه و هیچ چیز پنهانی وجود نداره. تمام مواردی هم که در اختیار اعضا هست (ازطریق سایت)، با امضای دیجیتال شرکت خواهد بود تا بعداً اعضا درصورت نیاز، مشکلی جهت پیگیری ادعای خودشون در مراجع قانونی نداشته باشن.
بند 10) انتقال سهام با نام
تنها با موافقت هیئت مدیره سهامداران حق انتقال سهام رو دارن/نقل و انتقال باید در دفتر ثبت سهام شرکت ثبت بشه و سهامداران یا نمایندگانشون باید در دفتر شرکت حاضر شده و نقل و انتقال رو گواهی کنن.
نقل و انتقال سهام با نام بدون رعایت نشریفات بالا از درجه ی اعتبار ساقط بوده.
این رو هم توی نشست آنلاین و هم توی نشست شیراز گفتیم: سهام، با نام و بدون قابلیت انتقال به غیر هست ولی اگه فرد به هر دلیلی نخواست ادامه بده، طی یک بازه زمانی حداکثر یکساله، تمام هزینه ای که بابت خرید سهام تابحال پرداخت کرده بهش برگردونده میشه و سهام، طبق قیمت روز سهم، بازخرید خواهد شد.
نگفتم توضیح بدید خواستم و اینکه چرا این اتفاق نیوفتاده.هنوز کاری رو شروع نکردیم که این بحث ها باشه.
قوانین رو نوشتم که هم دوستان باهاش اشنا بشن هم برای صحبت های خودم دلیل بیارم.
نقل قول:
هرکدوم از اعضا با پرداخت حق عضویت، سهامدار محسوب میشن. سهام ساختگی و واقعی که اینجا مطرح کردین رو نمیدونم از کجا درآوردین. سهام، سهامه دیگه و توی دفاتر ثبتی و حسابداری، ثبت میشه و هرلحظه از شبانه روز هم افراد با مراجعه به سایت، میتونن رونوشت بگیرن. دیگه دوره مراجعه حضوری و... برای کارهای پیش پا افتاده ای مثل یک رونوشت گرفتن از حساب و سهام و... گذشته که براتون سؤال شده آیا میشه واقعاً مدیریت کرد یا نه؟
سهام ساختگی یا واقعی : منظور از سهام واقعی واگذاری سهام طبق روال قانونی بود / سهام ساختگی هم چیزی بود که عملا ثبت نمیشه اما حق برای سهامدار محفوظ هست.
این هارو نگفتم که جواب من رو بدید اقای شهرکی انتظار دارم درک کنید.
مطرح کردم که شما توضیح بدید برای این مسائل چه برنامه ای دارید.
شما مثلا بگید سایت نهاد فلانطور هست اعضا میتونن فلان کارو کنن و .....
من نگفتم چرا اینکارو میکنید و ... هدفم این هست که اینجور برنامه هارو اگر دارید مطرح کنید.
نقل قول:
تغییر نام ها (نهاد حمایت از برنامه نویسان/شرکت مهندسی طراحان مهرافرین) فکر میکنم یکم تناقض وجود داشته باشه.
الان میخواید بگید که اسم شرکت بود دیگه باید یه چیزی میذاشتیم.اما فردا شما توی کپی رایت هر سایت مینویسید طراح:شرکت مهندسی طراحام مهر افرین
خب این الان چه حقی رو برای تیم مجری بهمراه داره ؟فردا میگن فلان شرکت این کارو کرده پس حق معنوی و حتی مادی ای رو برای تیم طراح بهمراه نداره.
و اینجور چیزها
مالکیت معنوی پروژه ها متعلق به نهاده و این رو همیشه گفتیم ولی فرد هرجا برای استخدام یا کاری مراجعه کرد، میتونه بگه من توی این پروژه مشارکت داشتم و فلان بخش رو من نوشتم و اگه اون شرکت، تأییدیه از نهاد بخواد، صادر میشه. توی سایت هم مشخصه که توی پروژه همکاری داشته یا نه. ضمناً نمیدونم تغییر اسم شرکت، چه ربطی به تناقض داره. شما که شرکت دارین، باید حداقل اینو بدونید که هیچ شرکتی که اسم «ایران» و برخی اسامی خاص دیگه داخلش باشه، مجوز ثبت براش صادر نمیشه و طراحان مهرآفرین اسم شرکته که توی نشست آنلاین و همچنین شیراز، توضیح دادیم که چرا از این اسم استفاده کردیم و دلیلی برای مطرح کردن دوباره نداره و «ایران نهاد» Brand ما هست که اونهم به ثبت رسیده و با اون اسم فعالیت میکنیم. میتونید صدها شرکت داخلی و خارجی رو به راحتی پیدا کنید که با Brand تجاری خاصی فعالیت میکنن ولی اسمشون یک کامیون برای یدک کشیدن لازم داره. مهم Brand تجاری ما هست که «ایران نهاد» بوده و هست و خواهد بود و تحت اون عنوان فعالیت میکنیم.
بسیار عالی خیلی هم خوب
پس شما این اطمینان رو به اعضا میدید که رزومشون و کارهاشون محفوظ هست.
من از شما این جمله هارو میخوام نه دعوا نه پاسخگویی به من نه چیزه دیگه ای
فردا عضو جدید اومد این رو خوند دیگه سوال براش پیش نمیاد که بگه من کار کنم برای بقیه اعتبار بشه.
نقل قول:
منظور من از هیئت مدیره همون موسس و مالکان سهام هست این به کنار
این که شد همه شرکت! هیئت مؤسس با هیئت مدیره فرق داره. مالکان سهام هم لزوماً همه عضو هیئت مدیره نیستن. نمیدونم چندبار دیگه باید این رو تکرار کنم. شما اگه فقط 5-4 صفحه اساسنامه رو مطالعه کردین و دارین بهش استناد میکنین، بنده تو این مدت با 2 کارشناس حقوقی و 5-4 نفر که شغلشون ثبت شرکتهاست در این زمینه صحبت کردم و البته رایگان هم نبوده و تا حالا چند میلیون تومان هم هزینه مشاوره پرداخت کردیم تا جایی رو خطا نکنیم و این صحبتها که دارم میگم، همه مستند هست و از خودم نمیگم. بهرحال ازنظر اخلاقی هم یک عده رو امیدوار کردیم و نمیخوایم بخاطر یک حق عضویت ماهانه، اعتباری که در طی سالها بدست آوردیم رو زیر سؤال ببریم.
قبلش در نوشته ای گفته بودم که هیئت مدیره مالک شرکت هست که تصحیح کردم اینجا لازم به توضیح نبود :)
چقدر لحن خشنی دارید
اینجوری میخواد پاسخ انتقاد هارو بدید ؟
مثلا میخواید بگید من تجربه ی کافی ندارم خب نداشته باشم یعنی نمیفهمم؟
یعنی چی 4 5 صفحه اساسنامه رو مطالعه کردم؟تنها مرجعی بود که دم دست داشتم و اینکه قوانین هست حالا میخواد 4 5 صفحه میخواد یه کتاب
نقل قول:
شدنی نیست؟ واقعاً نیست؟
سوال رو با سوال پاسخ میدید؟؟
میخواید چیو به من ثابت کنید؟
چرا از سر قدرت قشنگ نمیاید برنامه هاتونو بیان کنید میخواید مثل یک ادم ضعیف طرف مقابل رو به نفهمیدن متهم کنید ؟چی فکر میکنید واقعا
نقل قول:
چرا نیست؟ چون اسم خرید سهام رو گذاشتیم حق عضویت ماهانه؟ خوب من معذرت میخوام. از این به بعد میگیم اعضا باید ماهانه سهام بخرن. خوبه؟ حالا کلمه حق عضویت ماهانه قابل قبولتره یا خرید سهام ماهانه؟
من قانون اوردم برای حرفم.
ربطی به اسمش نداره
ربط به این داره که سهامداران باید طی تشریفاتی سهام بهشون واگذار بشه و فعالان حوضه ی ای تی کل ایران هستند.ایا تحقیق کردید که میشه بصورت انلاین این تشریفات و کاغذ بازی هارو انجام داد ؟من نمیدونم شما بگید که ایا میشه یا نه؟اگر اره برنامتون رو توضیح بدید
نه برای من
نه جواب حرف منو بدید
چیزی بگید برای همه بصورت یک قانون
نقل قول:
چرا ادعای محال، آقای عابدی؟ چرا اینقدر بدبین هستین؟ برای تک تک مواردی که وعده داده شده، برنامه ریزی داریم. دلیل نمیشه توی هیچکدوم از نشستها حاضر نباشین و بعد بگین شما ادعای محال دارین. انتظار نداشته باشین ریز به ریز برنامه ریزیهامون رو توی این اوضاع نابسامان تجاری کشور، توی فاروم یا جاهای عمومی دیگه لو بدیم. فکر میکنید توی نشستها درباره چی صحبت میکنیم؟ وضعیت آب و هوا؟!
صحبت من این بود
نقل قول:
اگر بله طبق قوانین نقل و انتقال سهام که همون اول گفتم و با توجه به زیاد بودن اعضا و همچنین رشدش در اینده این سیاست مدیریتی مشکل نداره عایا ؟
ایا میخواید مثلا 100 نفرو دعوت کنید دفتر بهش سهام بدید و توی دفتر ثبت کنید
این ابهامات باید برطرف بشه و ادعاهای محال باید به وعده های شدنی تبدیل بشه.
من قانون اوردم.طبق برنامه قرار هست اعضا زیاد باشن دیگه.وقتی همه ی اعضا رو سهامدار معرفی میکنید برای واگذاری سهام همینجوری که نمیشه لفظی بگید شما سهامدار....
نقل قول:
یا شاید هم من (ما) از صحبت های شما اشتباه برداشت کردیم.
شک نکنید.
صحبت شما این بود که اعضا سهامدارن ما هم همینو متوجه شدیم.
اخر اشتباه میکنیم یا خیر ؟ :)
نقل قول:
چرا اینقدر سهامی خاص رو با شرکت خصوصی اشتباه میگیرین؟ شرکت خصوصی یعنی شرکتی که من میام بصورت (مثلاً) محدودیت محدود راه اندازی میکنم و چند نفر رو هم استخدام کردم و ماهانه حقوق میدم. این با سهامی خیلی فرق داره. صرفاً وجود کلمه خاص نباید ذهن شما رو به سمت خصوصی بودن بکشونه. ... هر دو تا خاص اند، اما این کجا و آن کجا
نگاه جامعه رو گفتم مهندس
چرا مخاطب خودتون رو من قرار دادید ؟
1000 بار گفتم الانم میگم نگاه چند جانبه داشته باشیم
من از نگاه شخصی صحبت میکنم که نه شمارو میشناسه نه کسه دیگه رو الان تازه میخواد بیاد عضو بشه.
پس منو مخاطب قرار ندید
اینا چیزایی هست که باید مشخص بشه نه برای پاسخگویی به من برای عضو گیری برای متقاعد کردن بقیه
نقل قول:
بله اشتباه میگین. سهامی خاص با شرکت خصوصی فرق داره. توی شرکت خصوصی هیچکس سهمی نداره ولی توی سهامی خاص، اعضا سهامدار هستن و برحسب درصد سهمشون توی سود شرکت سهیم میشن. فقط فرقش با سهامی عام در اینه که عرضه عمومی اوراق بهادار نداریم و هرکس میخواد سهم بخره باید قرارداد عضویت در شرکت رو امضا کنه و متعاقب اون، یکسری تعهدات براش پیش میاد که در نهاد ما، انجام پروژه هایی هست که بهشون موکول میشه.
پیرو صحبت های قبلش گفته بودم:
نقل قول:
ایا اشتباه میگم ؟
:) نگاه جامعه اقا نگاه جامعه
تو پرانتزم نوشتم سهامی خاص
نقل قول:
یه زمانی بحث بیمه هم بود تا اونجا که یادمه :)
چطور شد که اینجور شد رو نمیدونم
الآن هم بیمه داریم ولی برای کسانی که شعبه ای از نهاد رو در شهرشون راه اندازی میکنن و اعضای شهرشون رو مدیریت خواهند کرد.
تا اونجایی که یادمه بحث بیمه ی اعضا بود و if نداشت :)
اما خب شاید اشتباه میکنم.
میدونم نمیشه اما وعده ی شما بود دیگه
حالا فوقش نمیشه بیاید بگید به فلان دلایل نمیشه حتما باید سوال بشه تا پاسخ بدید؟
نقل قول:
ظاهرا این مسائل مهم فقط برای من مهم هستن چون اعضا حالا به هر دلیلی فکر این چیز ها نیستن.
سایر اعضا هم به فکر هستن ولی وقتی سؤالی میپرسن و جواب میدیم، دوباره نمیان همون سؤال رو بپرسن. ضمناً وقتی سؤالی دارن، از یکی دیگه از اعضا که اونهم ممکنه کاملاً از برنامه های مختلف اطلاع نداشته باشه، نمیپرسن و به سراغ کسانی میرن که اطلاعات اصلی دستشونه.
الان این پست شما بیشتر شبیه کوبیدن من هست تا پاسخ به سوالات واقعا متشکرم که اینقدر قشنگ به سوالات و پیشنهادات پاسخ میدید و برنامتون رو میگید.
سوال که میپرسم اگر جواب گیرم بیاد چرا باید دوباره بپرسم ؟ کدوم یکی از این سوالات رو شما قبلا بهش پاسخ درست دادید؟
من از ایشون سوالی نپرسیدم
تنها گفتم نتیجه بخش بود یا خیر همین
اگر درست جواب بدید سراغ شما هم میایم استاد.
الان پست گذاشتم جوابتون این بوده.
نقل قول:
شما مخاطب خودتون رو مشخص کنید.اعضای سایت برنامه نویس یا جامعه ی برنامه نویس و فعالان ای تی ایران؟
اگه از روز اول پا به پای بقیه توی نشستها بودین یا حداقل صحبتهای تاپیک و... رو به دقت مطالعه میکردین، حتماً متوجه میشدین که هدف ما در نهایت تمام فعالان حوزه IT هست ولی قدمهای اول رو کوتاهتر برمیداریم تا مسیر درست رو پیدا کنیم و جای پامون رو محکم کنیم و بعداً جامعه هدف رو بزرگتر میکنیم. اعضای تالار PHP تو این مدت روی بنده و آقای حسین زاده و سایر فعالان نهاد، شناخت پیدا کردن و میدونن قصدمون دلسوزیه نه اخاذی و لذا اگه احیاناً جایی به مشکل برخوردیم و مسیر رو درست تشخیص نداده بودیم، راحتتر با قضیه کنار میان و خودشون هم کمک میکنن که مسیر رو اصلاح کنیم ولی کسانی که توی بقیه زمینه ها فعالیت دارن، این شناخت رو ندارن و ممکنه ذهنیت کلاهبرداری و... براشون پیش بیاد و درنتیجه وجهه بیرونی نهاد رو خراب کنن.
بحث این بود:
اقا مهرداد گفتن و من پاسخ دادم
نقل قول:
بنده پیغام ها خصوصی خودم + صحبت ها ای با تلفن شخصی خودم و همه و همه برای دوستان شفاف سازی کردم تا بگیم هدف ما همون " نهادی هست که برای حمایت اومده "
به یکباره هیئت موسسین و از خدتون جدا نکنید !!! ما هم برنامه نویسیم ! ما هم شب بیداری کشیدیم !
ما اگه بیشتر از شما نباشه کمتر هم خاک این راه و نخوردیم
الان یهو شدیم سود بر فردی ! اونم متاسفانه با ماهی 30 تومن یه سری جوان و کم سن و سال !
خیلی از دوستان ایده هاشونو از ترس لو رفتند نگفتند
این فرهنگ غلط ما ایرانی ها هست !
نبود کار تیمی
حریص بودن
ترس
بی اعتمادی
شما مخاطب خودتون رو مشخص کنید.اعضای سایت برنامه نویس یا جامعه ی برنامه نویس و فعالان ای تی ایران؟؟
اعضای این سایت به موسسین و شما و اقای شهرکی و .... اعتماد کامل داریم و خیلی متشکریم که هستید و بفکر بودید.
امااااا فردی که تازه میخواد با نهاد اشنا بشه کسی که توی این سایت نبوده و شارو نمیشناسه
ایا نباید این چنین افکاری درمورد شما (ما) داشته باشه ؟
کم تو جامعه قانون شکنی اختلاس :) پولشویی و ..... میشه ؟
چرا باید اعتماد کنه ؟
قوانین و مسائل داخلی و که میگید به کسی ربطی نداره نه تهنا جواب سوال خیلی هارو میده و خیلی شفاف سازی هارو میکنه بلکه این حس اعتماد رو به اعضای تازه وارد میده.
شما که چیزی برای مخفی کردن ندارید.پس مشکلی هم نیست بقیه بدونن.درسته ؟
من اگر حرفی میزنم تنها از جانب خودم نگاه نمیکنم.من از همه ی ابعاد بررسی میکنم.
هیچ دلیلی بر اعتماد نمیبینم به عنوان کسی که تازه با نهاد اشنا شده و توی این سایت عضو نیست مثلا/
شما چه برنامه هایی دارید برای جذب اعضا ؟اینجوری میخواید جذب کنید ؟واقعا این ها باگ محسوب میشه :)
فکر نمیکنم نیاز به تفسیر باشه :)
کاملا واضحه که دارم یه بحث رو موشکافی میکنم.
اقا مهرداد فرمودند که ما برای اثبات حسن نیست از هیچ کاری دریغ نکردیم
اوکی خیلی هم خوب
اما من در پاسخ گفتم کارایی که شما کردید فقط عده ای رو که باهاشون ارتباط داشتید راضی کرده
و منظور از این سوال:
شما مخاطب خودتون رو مشخص کنید.اعضای سایت برنامه نویس یا جامعه ی برنامه نویس و فعالان ای تی ایران؟؟
این هست که خب شما برای تنها کسایی که شفاف سازی کردید که تماس گرفتند
و از طریق این سایت شمارو میشناسند مثلا
اما مخاطبان ما کل فعالان حوضه ی ای تی هست
فکر نکنم کسی به اندازه ی من پست های این تاپیک رو بررسی و مورد تحلیل قرار داده باشه. :)
نقل قول:
خیلی چیزها رو نمیشه به همه گفت چون وقتی نهاد به مرحله سوددهی انبوه برسه، خیلی شرکتها و رقبا پیدا میشن که حتی حاضرن یکنفر از اعضاشون عضو نهاد بشه و تا چند ماه حق عضویت بدن و سر از جزئیات کاری و برنامه ریزیهای دقیق بعمل اومده، در بیارن و خودشون هم همون مسیر رو برن یا مسیر ما رو سد کنن. اگه قرار باشه همه چیز به همه اعضا گفته بشه، چارت سازمانی برای چی ترسیم میکنیم؟ خوب همه میشینیم دور یه میز یا روی زمین و اسناد و... رو دورمون پخش میکنیم و با هم صحبت میکنیم و نهایتاً یه تصمیمی هم میگیریم (که در اکثر موارد بدلیل نداشتن دید مدیریتی توسط همه اعضا، این تصمیم نادرست خواهد بود). اینجا نمیشه بگیم شفاف سازی کنید. شما که کار خلاف نمیکنید. اگه اینطور بود، توی جنگها هم ما از کشورمون دفاع میکردیم و کارمون خلاف نبود. پس باید نقشه های عملیات رو با تراکت و... پخش میکردیم که حسن نیتمون رو ثابت کنیم. نگید که این مقایسه اشتباهه چون بین اعضا، قطعاً نفوذی خواهیم داشت (اگه تا حالا نداشته باشیم). قوانین و سیستم کاری تا اونجایی که به اعضا مربوط میشه، به اطلاعشون خواهد رسید (مسئولیتها، خدماتی که دریافت میکنن، هزینه ای که باید بدن و درآمدی که کسب میکنن و...) اما همه جزئیات کاری نهاد، ابداً انتشار عمومی نخواهد داشت. حتی یکسری جزئیات ممکنه در اختیار هیئت مؤسس باشه و هیئت مدیره هم از اونها بی اطلاع باشن. این مسئله همه جا حاکمه و نشان از عدم صداقت نیست و اگه به اصول مدیریت آشنا باشین، شما هم این موارد رو تأیید خواهید کرد.
مسائلی باید بگید که به کسی که میخواد بیاد عضو بشه کمک کنه که تصویر درست و واضحی رو از طرز کار و فعالیت های نهاد در ذهنش ایجاد بشه.همه چیز رو که public نمیکنن.
اما چیز های حیاتی و پایه مثل سهام و حقوق اعضا باید مطرح بشه.قبول ندارید ؟
نقل قول:
اون تازه واردی که از اسم اتاق فکر میترسه، بره سراغ همون پروژه 50 تومنی! برادر من این حرفتون واقعاً خنده داره. توی اتاق فکر گوگل چه خبره؟ میدونید الآن همه جای دنیا دنبال راه اندازی اتاق فکر توی شرکتشون هستن برای جمع آوری و تولید ایده های جدید و خلاقانه؟
:) حرفتون جالبه
پشت هر طرح موفق یک اتاق فکر قوی هست این درست.منظور من این هست که این باشه اوکی مشکل نداره اما نه بعنوان اتاق فکر
بزارید مثلا واحد تحقیق و جستجو
مشکلی داره ؟ایا با تغییر نام کاراییشو از دست میده؟
اتاق فکر ادم رو نا خواسته به یه چندتا با یه اتاق پر از دود و نور کم و لیوان های مشروب و سیگار برگ در دست که دارن طرح خاصی رو میریزن میبره.وجهه ی خوبی نداره.بشین و بقرما و بتمرگ هرسه یه معنی میده
شما از وجه ی خوبش در نامگذاری استفده کن.
شایدم من قوه ی تخیلم زیاد :|
نقل قول:
نه تماس نمیخواد. توی سایت، در قسمت ارتباط با ما، سؤالش رو مطرح کنه و پاسخ هم براش ایمیل میشه. فکر میکنم این روش یا حتی همون تماس تلفنی، حرفه ای تر از این باشه که تمام جزئیات کاری خودمون رو Public کنیم با این نیت که آنرا که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است! نه دوست عزیز، این مثل که فکر میکنم مصداق جملات شما باشه، کاربردش اینجا نیست. همون کسی هم که حسابش پاکه، هیچوقت دستش رو برای کسی که اون رو نمیشناسه رو نمیکنه ولی اگه مراجع قانونی ازش حساب و کتاب خواستن، بدون ناراحتی و ترس، ارائه میکنه.
داداش من طرف که نباید اصلا درباره ی چیزای پیش پا افتاده سوال کنه که.
حق خودش مثل حقوقش و .... باید سوال کنه ؟
بنویسید که کسی نپرسه و شما مجبور بشید اینجوری جوابشو بدید
-
اولا یه سلام و خسته نباشید به تک تک دوستان ... چه اونایی که توی جلسات شیراز و جلسه آنلاین بودن و چه اونایی که نبودن
دوم این که بنده به عنوان کوچیک همه بچه ها و کوچیک ترین عضو هیئت مدیره خدای نکرده قصد توهین ، تحقیر و... ندارم ولی بحث ها داره کم کم از غالب انتقاد و اینا خارج میشه... ( کل کل و اینا رو میگم ... )
ما هممون باید انتقاد پذیر باشیم ، درست!
ولی طبق چیزی که من دیدم ، توی نهاد ، طی یک سالی که گذشت هر وقت هر کی اومد انتقاد کنه بعد از یه مدتی انتقادش تبدیل شد به درگیری لفظی و امثالهم ...
بگذریم ...
خواستم بگم ، من بحث های دوستان کامل نخوندم .. از بس زیاد بود ( راستش حال نداشتم :لبخند: )
یه ضرب المثل هست میگه : آب راه خودش باز می کنه... و یه چیزه دیگه هم این که توی این یکسال تجربه نشون داد که کارمون هیچوقت لنگ نمیمونه ( سؤ تفاهم نشه ، صرفا جهت اطلاع بود )
مثلا الان شما دقت کنی اکثر چیزایی که لازم داریم برای باز کردن راهمون داریم ... اگه تا دو روز پیش گرافیست نداشتیم .. الان من هستم ... یه تیم از بچه های گرافیست هم تو راهن ... مضافا یکی از دوستان خوزستانی خوبم آقای دانیال حاتمی که قصد دارم به نهاد دعوتش کنم ...
دپارتمان PHP هم که برا خودش ترکونده ...
امید جان .. شما هم خودت ، هم حرفت برای ما قابل احترام بوده و هست ... منم روی صحبتم صرفا با شما نیست.
در کل اصل صحبتم این بود که سعی کنیم حرف هامون تند و برنده و خشن نباشه ... سعی کنیم انتقاد به سمت جاهای باریک نکشیم.
ممنان
-
تمام اون چیزی که از کل صحبتهای شما (آقای عابدی عزیز) برداشت میشه اینه که نهاد به اندازه کافی اطلاع رسانی نکرده و طبق صحبت خودتون، قبول دارین که حداقل تا اینجا عملی مبنی بر کلاهبرداری از اعضا صورت نگرفته. بسیار خوب. ما هم قبول دارم که اطلاع رسانی درمورد سیستم عضویت در نهاد، کارهایی که اعضا باید انجام بدن و کارهایی که نهاد باید انجام بده و... خیلی شفاف نبوده و بارها هم گفتم چشم. بگذارین سایت نهاد بالا بیاد (داریم روش کار میکنیم)، اگه چیزی از توضیحات از قلم افتاده بود، بعد دوباره بیاین توضیح بخواین.
نقل قول:
نوشته شده توسط
omidabedi
:) حرفتون جالبه
پشت هر طرح موفق یک اتاق فکر قوی هست این درست.منظور من این هست که این باشه اوکی مشکل نداره اما نه بعنوان اتاق فکر
بزارید مثلا واحد تحقیق و جستجو
مشکلی داره ؟ایا با تغییر نام کاراییشو از دست میده؟
اتاق فکر ادم رو نا خواسته به یه چندتا با یه اتاق پر از دود و نور کم و لیوان های مشروب و سیگار برگ در دست که دارن طرح خاصی رو میریزن میبره.وجهه ی خوبی نداره.بشین و بقرما و بتمرگ هرسه یه معنی میده
شما از وجه ی خوبش در نامگذاری استفده کن.
این یک مورد رو شخصاً نمیتونم باهاش کنار بیام. گویا شما فیلمهای جنایی و... زیاد نگاه میکنین یا کلاً آدم بدبینی هستین که بنظرتون هر اتاقی که توش یک عده جمع میشن فکر کنن، دارن درمورد چیزهای بد فکر میکنن. نظرتون چیه یه فراخوان بگذاریم ببینیم چنددرصد از دوستان درمورد اتاق فکر، مثل شما فکر میکنن؟ اگه نهایتاً طرز تفکر شما درمورد این اسم، تأیید شد، ما هم مشکلی نداریم. اصلاً اسمشو میگذاریم اتاق پرتقال!
-
اقا حرف های ما حاشیه سازی نیست بلکه یک پیشنهاده
پیشنهاد اینکه از الان درست پایه ریزی کنیم برای اینده
قوانین عضویت رو بنویسیم
حق اعضا رو بنویسیم
حق هسته ی نهاد رو بنویسیم
قوانین ایجاد کنیمو
پراکنده نه جمع و جور.
کل کل کردن نیست
بخدا من 4 5 نفر رو دعوت کردم به نهاد کلی براشون از اهداف گفتم
ادرس تاپیک دادم و ....
نمیان عضو بشن و دلیل داره درسته شروع کار هست اما خب چیزهایی که لازم هست رو داریم میگیم داریم پیشنهاد میدیم که در اینده اینجر مشکلاتی نیاشه.
خدا شاهده برای نشست شیراز من 2 نفر رو مستقیم دعوت کردم که شرکت کنن.
سوالشو این بود که خب قرار هست چیکار کنیم؟
جواب چی میدادم؟فقط با نهاد اشناشون کردم و گفتم روز اول لموزش فریم ورک هست :|
این ها توی خود نهاد عضو هستن و اتفاقا یکیشون شیراز هم هست اما نیومد چون نمیدونست قرار هست چیکار کنیم.
به هر حال قصد ما فقط همین بود.
-
نقل قول:
این یک مورد رو شخصاً نمیتونم باهاش کنار بیام. گویا شما فیلمهای جنایی و... زیاد نگاه میکنین یا کلاً آدم بدبینی هستین که بنظرتون هر اتاقی که توش یک عده جمع میشن فکر کنن، دارن درمورد چیزهای بد فکر میکنن. نظرتون چیه یه فراخوان بگذاریم ببینیم چنددرصد از دوستان درمورد اتاق فکر، مثل شما فکر میکنن؟ اگه نهایتاً طرز تفکر شما درمورد این اسم، تأیید شد، ما هم مشکلی نداریم. اصلاً اسمشو میگذاریم اتاق پرتقال!
حالا اینو من همون اول بعنوان مثال گفتم بیخیال
البته اتاق سیب جالب تره :)
منم فیلم جنایی خیلی نگا میکنم اره اما تاثیر کلمات در ناخوداگاه انسان ها قضیه ی علمی اثبات شده هست. :)
-----------------
ای ول داداش منم دقیقا منظورم همینه تموم شد و رفت.
-
دانلود رکورد جلسه اول آنلاین نهاد که از حجم 50 مگابایتی به حجم 5.51 مگابایت تبدیل شده
برای راحتی دوستانی که نمیتونند دانلود کنند و سرعت خوبی ندارند
http://m-hosseinzadeh.ir/iNahad%20On...01-04.lite.mp3
-
ايده؟ -> برسي -> تحليل -> راهكارها -> نتيجه گيري
اين 5 اصل ساختار ايده تا عمل هستند
نكته: اگه فكر ميكنيد مغز كل هستيد مطمئن باشيد كه نيستيد
هيچ آدمي به تنهايي كامل نيست
اينجا ايده شما به تنهاي عملي نخواهد شد!
بلكه از همه براي عملي شدن ايده شما بهره ميبريم
چرا ماهم مثل استارت آپ عمل نكنيم؟
هر يك از شما اگه حس ميكنيد كه نياز به مشاوره يا هم فكري داريد
مطمئن باشيد
اينجا ما هستيم به شما كمك كنيم
ما آماده پذيرش تمام ايده ها هستيم
در تمام زمينه ها در كنار شما و نهاد هستيم
مطمئن باشيد نه ايده شما دزديده ميشه
نه قراره شما رو رها كنيم
ما بي صبرانه منتظر ايده هاي شما هستيم
اصول پيشرفت :
1- از موقعيت هاي خودتون فرصت بسازيد تا ديگه به كسي حسادت نكنيد
2- آشفته فكر كنيد و متمركز عمل كنيد
3- از مشكلات نترسيد انسان در دل مشكلات ساخته ميشود
اين مكان متعلق به فرد خواصي نيست پا به پاي هم هستيم نه روبه روي هم
با تشكر
-
اعتبار
باید اعتبار سازی کنیم برای ایران نهاد
http://iranappfest.com/
http://iranwebfestival.com/fa/
جشنواره وب ایران و جشنواره نرم افزا های ایران
امتیاز و رای دادن به این جشنواره ها خیلی مفید هست هم تو مقام اوردن و هم تو تبلیغ یک برند یک نرم افزار یک گروه
البته مهلت تموم شده اما ما میتونیم تا دوره بعدی خودمون و اماده کنیم
و شکی نیست که ما میتونیم جز نفرات برتر باشیم
پیشنهاد میکنم فیلم صفحه اول این سایت و ببینید
یک ایده ساده برای امتیاز دهی و سر زبون اوردن وب سایت ها که شایان شلیله این ادم فعال و خوش فکر به همراه دوستاش این کار و دست گرفتند و چقدر جا افتاده
ممنونم از همشون به خاطر اینکه انسان های خوش فکری هستند و برای آینده خودشون خودشون برنامه ریزی میکنند و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند
-
-
-
چی چی خب اقای حسین زاده ؟ :کف:
اقایون یک مقدار بیاین در مورد فعالیت هایی که قراره نهاد بعد از دریافت حق عضویت میخواد ارائه بده صحبت کنین ! همه اعضا که از ابتدا در کار نبودن که به نهاد اعتقاد داشته باشن و حق عضویت بدن
من که از بیرون میام و میخوام عضو شم،تا خدماتی نبینم،خب چطور انتظار دارین بیام مقداری هزینه کنم ؟
==
مدیر دپارتمان PHP کو پس ؟ چرا مدیر نداریم ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
چی خب آقای موحد؟
اینها که دیگه خوب جا افتاده.بحث اینه ما الان کلی کاره انجام نشده داریم.حالا با 50 60 تا برنامه یا حالا به نوعی ایده.که هر کدوم ازین کارها نیاز به تعداد نیرویی دارن.
بوم آنلاین هم که طراحی نشده.حالا با این وجود هر چی پست بزاریم در مورد ایده چون هیچ کدوم به سمت شروعم نرفتن به نظرت فایده ای دارن؟
نهاد تا اینجای کار همزمان نتونسته کارهای مختلفی انجام بده با اینکه دپارتمان هارو جدا کرده.در مورد ایده صحبت کردن خوبه ولی اینکه فقط و فقط از ایده بگیم وقتی هنوز برنامه ای واسه اجرا نداریم فایده ای نداره.
مطمئنا این ایده ها زودتر از سایت خود نهاد اجرا نمیشه.خوب پس قبل از همه چیز فک کنم سایت خود نهاد در اولویت باشه.در سایه ی اون در مورد این مطالبم گفتن خوبه.یعنی همه مشغول به کار باشن.
یکم فعالیتای اینجوری باز شبیه به گذشته میشه.
منو سبحان از همون اول تاکید داشتیم به مکتوب شدن همه چیز.اگه از همون اول مکتوب میشد همه چیز نیاز به دوباره نویسی دوباره وقت گذاشتن دوباره و چند باره حرف زدن نبود.حتی الان چون چیزی مکتوب نداریم الان نمیدونیم کدوم کار توو الویته.حتی بعضی برنامه ها که مطرح میشه تو جلسات با اینکه تکراری ان ولی جوری نگاه میشه بهش که انگار اولین باره مطرح میشه.خوب ما توو شیراز به نتایج خوبی رسیدیم ولی باز 3 روزه گذشته همون حالت گذشتس.
(نباید منتظر این باشیم که سایت نهاد کی میخواد بیاد بالا.کارهارو انجام بدیم.برنامه هارو به همه بدیم.اولویت کارها.برنامه های هر ماه)
در مورد حق عضویت هم توضیح بدیم که در ماه به ازای مبلغی که بعنوان حق عضویت میدن چه خدماتی میگیرن.الان من میدونم ولی بقیه که توو جلسه نبودن نمیدونن.
اگه همه چیز حتی توو قالب ورد یا پی دی اف بود نیاز نبود برای سوال های تکراری جواب هایی که هر کدوم شاید کلی از وقت همه رو بگیره نوشت.
یکم رو بیاریم به سمت اجرای کارها.اونوقت فک میکنم وقتی بقیه نهادو در حال اجرا ببینن کمتر سوال بپرسن و بتونن اعتماد کنن.
-
من هم ایده خودم رو جهت برسی به آقای شهرکی و sh.n.n786 فرستادم.
-
دوستان عزیز، لطفاً هر کسی ایده خاصی داره که بنظرش برای اجرا مفید هست، با «اتاق فکر» در میون بگذاره (فعلاً میتونید با پیام خصوصی با کاربر sh.n.n786 که متعلق به آقای ناطقی، مدیر این دپارتمان هست، در ارتباط باشین). هرکدوم از اعضا که روی فریمورک Yii تسلط کافی داره و میتونه توی انجام پروژه ها مشارکت داشته باشه، به آقای شیخله (شناسه کاربری rezaonline.net) مدیر دپارتمان PHP اطلاع بده. حرفهای شعاری و... رو هم فعلاً بنظرم بهتره بگذاریم برای بعد. آقای موحد درست میگن. تا وقتی قدمهای اولیه رو برنداریم و سایت نهاد بالا نیاد و سیستم بوم آنلاین طراحی نشه و دقیقاً مشخص نکنیم که چه تخصصهایی رو برای تخصیص پروژه های تعریف شده لازم داریم، بهتره دیگه شعار ندیم. کسانی که تا حالا عضو نهاد شدن، شعارها رو قبلاً شنیدن و منتظر عمل هستن. کسانی هم که از این به بعد میخوان بیان، چون باید حق عضویت پرداخت کنن، به محض ورود باید یک فعالیت جدی از نهاد ببینن. من خودم شخصاً تا پایان این هفته درگیر یک پروژه هستم و از اول هفته آینده کار روی سایت نهاد رو شروع میکنم. توی این فاصله هم سامانه اطلاع رسانی باید بازنویسی شده باشه و اعضایی که میتونن همکاری کنن، با آقای ناطقی یا آقای حسین زاده در ارتباط باشن. هر کسی هم که میخواد توی سایت نهاد با بنده همکاری داشته باشه، بهم اطلاع بده. فقط دقت کنید که همه پروژه ها با Yii انجام میشه و کسی که روی Yii مسلط نیست، اعلام آمادگی نکنه.
-
فقط تعداد کمی از دوستان روی نمونه کاری که فرستادن ، با Yii کار کرده بودن.
آزمون اول اجرا میشود تا نقاط قوت و ضعف دوستان مشخص شود البته قبول شدن در این آزمون به معنای توانایی انجام دادن پروژه نیست .
افرادی که قبول میشوند میتوانند در آزمون آتی که در مبحث فریم ورک Yii هست شرکت بکنند و مجوز انجام پروژه رو بگیرن .
در فاصله آزمون اول و دوم کلیه سوالات و مشکلات و آموزشهای لازم انجام داده خواهد شد .
-
دوستان گزارش نشست رو گذاشتم روی فیسبوک ... که از طریق توئیتر هم قابل دسترسی هست.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
دوستان عزیز، لطفاً هر کسی ایده خاصی داره که بنظرش برای اجرا مفید هست، با «اتاق فکر» در میون بگذاره (فعلاً میتونید با پیام خصوصی با کاربر sh.n.n786 که متعلق به آقای ناطقی، مدیر این دپارتمان هست، در ارتباط باشین). هرکدوم از اعضا که روی فریمورک Yii تسلط کافی داره و میتونه توی انجام پروژه ها مشارکت داشته باشه، به آقای شیخله (شناسه کاربری rezaonline.net) مدیر دپارتمان PHP اطلاع بده. حرفهای شعاری و... رو هم فعلاً بنظرم بهتره بگذاریم برای بعد. آقای موحد درست میگن. تا وقتی قدمهای اولیه رو برنداریم و سایت نهاد بالا نیاد و سیستم بوم آنلاین طراحی نشه و دقیقاً مشخص نکنیم که چه تخصصهایی رو برای تخصیص پروژه های تعریف شده لازم داریم، بهتره دیگه شعار ندیم. کسانی که تا حالا عضو نهاد شدن، شعارها رو قبلاً شنیدن و منتظر عمل هستن. کسانی هم که از این به بعد میخوان بیان، چون باید حق عضویت پرداخت کنن، به محض ورود باید یک فعالیت جدی از نهاد ببینن. من خودم شخصاً تا پایان این هفته درگیر یک پروژه هستم و از اول هفته آینده کار روی سایت نهاد رو شروع میکنم. توی این فاصله هم سامانه اطلاع رسانی باید بازنویسی شده باشه و اعضایی که میتونن همکاری کنن، با آقای ناطقی یا آقای حسین زاده در ارتباط باشن. هر کسی هم که میخواد توی سایت نهاد با بنده همکاری داشته باشه، بهم اطلاع بده. فقط دقت کنید که همه پروژه ها با Yii انجام میشه و کسی که روی Yii مسلط نیست، اعلام آمادگی نکنه.
من خیلی دوست دارم کمک کنم ولی الان نمیدونیم یک پروژه رو از کجا و به چه شکل شروع کنیم.ای کاش این توی این پکیج سیستمی از 0 طراحی و برنامه نویسی میکردین.
گفتم شاید مشکل از معلومات من باشه،ولی با چند تا از دوستان صحبت کردم،اونها هم همین مشکل رو داشتن
-
صرفا جهت اطلاع : سوالات آزمون اول جهت تائید به آقای شهرکی داده شده .
ایشون گفتن سطح سوالات سخت هست پس باز هم گوشزد میکنم ، حسابی مستندات php رو مطالعه کنید .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
من خیلی دوست دارم کمک کنم ولی الان نمیدونیم یک پروژه رو از کجا و به چه شکل شروع کنیم.ای کاش این توی این پکیج سیستمی از 0 طراحی و برنامه نویسی میکردین.
گفتم شاید مشکل از معلومات من باشه،ولی با چند تا از دوستان صحبت کردم،اونها هم همین مشکل رو داشتن
مگه سیستم TrackStar توی پکیج از صفر طراحی و برنامه نویسی نمیشه؟ همه پروژه ها با همون Startup Project خود Yii شروع میشه و تغییرش میدیم. این پکیج تقریباً 150 نسخه به فروش رفته و کسی گلایه نکرده. اگه کسی از دوستان مشکل داشته، چرا به خودم گزارش نکردن یا توی تاپیک مربوطه، سؤالشون رو مطرح نکردن که جواب بدم؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
rezaonline.net
صرفا جهت اطلاع : سوالات آزمون اول جهت تائید به آقای شهرکی داده شده .
ایشون گفتن سطح سوالات سخت هست پس باز هم گوشزد میکنم ، حسابی مستندات php رو مطالعه کنید .
نمونه سوال می ذاشتین بد نبود ها. :لبخندساده:
-
می شه روش برگزاری آزمون را بگین آقای شیخله؟
-
نقل قول:
تایید نمیشه !
از شما مبتدی ها Yii رو از Pakacge استاد شهرکی یاد گرفتن !
اگه Package خوب نیست چرا تو این تاپیک از این پیکج تعریف کردین ؟
-
امتحان گرفتن یک کار کاملا مسخرس ! کجای دنیا یا تو کدام شرکت معتبری همچین رفتاری دیدید ؟
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
engmmrj
امتحان گرفتن یک کار کاملا مسخرس ! کجای دنیا یا تو کدام شرکت معتبری همچین رفتاری دیدید ؟
اینجا امتحان گرفته میشه.نمیخوای امتحان بدی مشکلی نیست از آقا رضا ادرس بگیر برو سنندج مهارتاتو بهش نشون بده.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
اینجا امتحان گرفته میشه.نمیخوای امتحان بدی مشکلی نیست از آقا رضا ادرس بگیر برو سنندج مهارتاتو بهش نشون بده.
کسی با شما نبود ! شما هر موقع سمت یا مقامی داشتی میتونی جواب بندرو بدید !
-
سلام دوستان خسته نباشید: خیلی خیلی حوصله داریدا خوشم میاد دست خوش هر وقت به این تاپیک سر می زنم ،یاد یه جمله از استاد پایگاه داده دانشگاهم می افتم ، ناراحت نشیدا:چشمک:
می گفت یادتونه وقتی سنمون کم بود مهد کودک می رفتیم سر چه چیزهایی دعوامون می شد بحث می کردیم دو سه روز قهر بودیم و و و و حالا اگه جرات دارید شما دانشجویا برین دم در یک مهد، وقتی یه جا می نشینی نگاه به بچه ها می کنی به خودتو و گذشتت می خندی می گی بابا ........................................یادش بخیر ................................
ن