نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
دوستان عزیز، لطفاً هر کسی ایده خاصی داره که بنظرش برای اجرا مفید هست، با «اتاق فکر» در میون بگذاره (فعلاً میتونید با پیام خصوصی با کاربر sh.n.n786 که متعلق به آقای ناطقی، مدیر این دپارتمان هست، در ارتباط باشین). هرکدوم از اعضا که روی فریمورک Yii تسلط کافی داره و میتونه توی انجام پروژه ها مشارکت داشته باشه، به آقای شیخله (شناسه کاربری rezaonline.net) مدیر دپارتمان PHP اطلاع بده. حرفهای شعاری و... رو هم فعلاً بنظرم بهتره بگذاریم برای بعد. آقای موحد درست میگن. تا وقتی قدمهای اولیه رو برنداریم و سایت نهاد بالا نیاد و سیستم بوم آنلاین طراحی نشه و دقیقاً مشخص نکنیم که چه تخصصهایی رو برای تخصیص پروژه های تعریف شده لازم داریم، بهتره دیگه شعار ندیم. کسانی که تا حالا عضو نهاد شدن، شعارها رو قبلاً شنیدن و منتظر عمل هستن. کسانی هم که از این به بعد میخوان بیان، چون باید حق عضویت پرداخت کنن، به محض ورود باید یک فعالیت جدی از نهاد ببینن. من خودم شخصاً تا پایان این هفته درگیر یک پروژه هستم و از اول هفته آینده کار روی سایت نهاد رو شروع میکنم. توی این فاصله هم سامانه اطلاع رسانی باید بازنویسی شده باشه و اعضایی که میتونن همکاری کنن، با آقای ناطقی یا آقای حسین زاده در ارتباط باشن. هر کسی هم که میخواد توی سایت نهاد با بنده همکاری داشته باشه، بهم اطلاع بده. فقط دقت کنید که همه پروژه ها با Yii انجام میشه و کسی که روی Yii مسلط نیست، اعلام آمادگی نکنه.
من خیلی دوست دارم کمک کنم ولی الان نمیدونیم یک پروژه رو از کجا و به چه شکل شروع کنیم.ای کاش این توی این پکیج سیستمی از 0 طراحی و برنامه نویسی میکردین.
گفتم شاید مشکل از معلومات من باشه،ولی با چند تا از دوستان صحبت کردم،اونها هم همین مشکل رو داشتن