نقل قول: تاپیک جامع برای مقایسه ی VB.net و سی شارپ
نقل قول:
نوشته شده توسط
DelphiAssistant
از لحاظ ساختاری و فرم کلاسها #C و Delphi خیلی شبیه هستند (شاید بخاطر اینکه هر دو توسط یک نفر طراحی شدهاند).
[/list:u:40b5a19e0b]
با سلام قصد جسارت نداشتم ولی بهتر نبود گفته بشه که توسط گروهی یا تیمی مشابه طراحی شده.
نقل قول:
شما چی؟ شما مطمئن هستید که در پروژه های بزرگ با موارد زیر مشکلی پیدا نمیکنید؟
Class...End Class
Interface...End Interface
Module...End Module
IF...End IF
For...Next
بکار بردن هر کلمه برای هر چیزی، باید بخصوص باشه، مثلا یک کلاس حتما باید با کلمه End Class پایان پیدا کنه نه چیز دیگه.
که موارد بالا در سی# به شکل زیر :
class
interface
static class
if
for
و چهار چوب هر یک از اونها با { و } معلوم میشه نه چیز دیگه!
در ضمن من فکر میکنم که یافتن بلاکهای { و } خیلی راحت تر از یافتن End Class یا End Module یا End Sub و ... باشه.
خوب آخر برنامه End If -End Sub -End Class ببینید بهتر از 60 تا آکولاد هستش.:لبخند:
من #C را دوست دارم:قلب: ولی این آکولادهاش چی بگم....:عصبانی++:
نقل قول:
نوشته شده توسط
DelphiAssistant
خوب، حالم یک کم بهتر شد :wink:
مایکروسافت طبق اخبار از منابع موثق در حال تولید یک پکیج تولید اتوماتیک نرمافزار است. بدین ترتیب که با نصب پکیج مذکور و اجرای آن یک Wizard باز میشود و از شما میخواهد تا مقصود و انتظارتان از برنامهای که قرار است بوجود بیاید را طی مراحل سادهای برای آن توصیف کنید.
سپس برنامه بطور اتوماتیک کاربرد (نرمافزار) موردنظر بهمراه دیتابیس مربوطه تولید کرده و برنامه آماده را تحویل میدهد!
برای کار با این پکیج مقدار دانشی که نیاز است در حد کمی فراتر از اپراتوری کامپیوتر میباشد!
اسلایدها و توضیحات این پکیج در کنفرانس آمستردام مایکروسافت به نمایش گذاشته شده است :roll:
با سلام
اقای کرامتی الان سالها از این پست شما میگذره
الان نظرتون چه تغییری کرده؟
ایا مثل گذشته فکر میکنید؟
ممنون
سی شارپ و وی بی، Co-Evolution همدیگن؛ لذا مقایسه ی اونها و به رخ کشیدن مزایا و معایب یکی در برابر دیگری و بر عکس کار اساسا بیهوده ایه لذا پیشنهاد می کنم با طرح یک سری Off-Topic ها وقت خودتون و دیگران رو بی خود هدر ندین...
کرامتی جان منتظر پاسخت هستم
سلام
آقا منم بدم نمیاد بدونم بعد از گذشت حدود 6 سال ( و به زودی 7 سال ) آیا هنوزم نظرات
پاربجا هستند یا تغییراتی کردند ؟
من هنوز نشونی از برنامه های فوق توی سیاست ماکروسافت ندیدم و در ضمن ، .NET به کل سیستم دولوپر هارو تغییر و ارتقا داده !
موفق باشید
من به یک کاربر تازه کار این را فهمیدم که با دات نت ماکروسافت می خواداگر ویندوزش به چالشی خورد صنعت تولید نرم افزارش را تو سیتیم عامل های دیگه داشته باشه تا سرمایه و حضور دائمی تو صنعت کامپیوتر داشته باشه
نمونه مثل ایکس باکس که برای رقابت با شرکت سونی زد داد بیرون و خیلی کارهای دیگه که قبلا ماکروسافت نمی کرد و بعد انجام داد برای پول
از این تاپیک اینطوری استنباط میشه که ممکنه جواب به یک سوال بیش از یک سال طول بکشه ولی به هر حال سوالم را در خصوص تفاوت سی شارپ و وی بی دات نت می پرسم:
با توجه به اینکه دوستان بر این نظر متفق هستند که تفاوتهای عمده ای بین این دو زبان برنامه نویسی موجود نیست و فقط تفاوت بر سر سینتکس آنها می باشد در خصوص معماری سه لایه MVC آیا هر دوی این زبانها دارای قابلیت یکسان هستند . در مورد سی شارپ می دونم برای رجیستر کردن بخش VIEW لایه PL می توان به راحتی از متد RegisterMe استفاده نمود و یا از اینترفیس ها استفاده نمود آیا در VB.net هم امکاناتی از این دست برای پیاده سازی این نوع معماری قرار داده شده است؟
سلام دوستان. نخودی وارد می شود.:لبخند:
من بیچاره از اول با ویبی 6 شروع کردم حالا با توجه به این که این بحث ها مال چندین سال پیش هستش می خواستم ببینم الان که استادیو 10 اومده چیزی هم تغییر کرده یا نه. منظورم اینه که بر طبق پست های سال های قبل میتونم ویبی.نت رو شروع کنم یا نه؟
ممنون.
نقل قول:
نوشته شده توسط
ehsan_ansaripoor
با اجازه از بزرگترها بنده به عنوان یه ریز برنامه نویس تمام بحث این تاپیک را خوندم و چیزی که متوجه شدم این بود که عزیزان دلفی کار سنگ Delfi.Net را به سینه می زنند دوستان Vb کار سنگ Vb.Net و یکسری از دوستان هم ++C و C# به نظر من در آینده نه چندان دور دیگه زبانی به نام Delfi.Net یا VB.Net و ++C و... وجود خارجی نخواهد داشت مجموعه عظیمی به نام Visual Stadio.Net به بازار خواهد آمد که در عمل کل زبانهای برنامه نویسی را در خود حل کرده باشد دوستان اگر الان هم Visual Stadio.Net را نگاه کنند موقع انتخاب زبان برنامه نویسی شاید صحبت بنده را تایید کنند
یا حتی چیزی فراتر. بشه در یک متد یا تابع از چند زبان استفاده کرد. مثلا متغیر رو با ویژوال بیسیک تعریف کرد و با سی شارپ از اون استفاده کرد.
خوب از قرار معلوم این تاپیک، یکی از پیر ترین تاپیک های این سایته. من یه پیام به آقای کرامتی برای ورود مجدد به این تاپیک ارسال کردم. راستی سال ها بعد از ساخته شدن این تاپیک ، ویژوال اف شارپ هم اومد که انگار زبان با حالیه. سبک هم هست. اما آیا واقعا مایکروسافت داره استعمار گری می کنه؟ آیا دات نت فری ورک می تونه همه ی زبان ها و رقبای مایکرو سافت رو به زانو در بیاره؟ آیا با اومدن ویندوز 7 و حتی ورژن های بالا تر ویندوز، win32 و win64 از بین میرن؟ (قرار بود 6 سال پیش برن!!!!)
نقل قول:
نوشته شده توسط
h.jaza
سی شارپ و وی بی، Co-Evolution همدیگن؛ لذا مقایسه ی اونها و به رخ کشیدن مزایا و معایب یکی در برابر دیگری و بر عکس کار اساسا بیهوده ایه لذا پیشنهاد می کنم با طرح یک سری Off-Topic ها وقت خودتون و دیگران رو بی خود هدر ندین...
این جمله را باید با آب طلا نوشت گذاشت بالای انجمن برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework