قصد ندارم دل سردتون کنم ولی شما ها دارین رویایی فکر می کنید .
Printable View
قصد ندارم دل سردتون کنم ولی شما ها دارین رویایی فکر می کنید .
سلام
ما می خوایم رویا هامون رو به حقیقت تبدیل کنیم. واسه همینه که اینجاییم.
اگر بتونیم این کارو بکنیم ارزش داره و گرنه ما فقط 350 تا اسپم نوشتیم همین!!.
همیشه باید به اندازه داشته ها آرزو کرد
سلام
خب اسمش كه روشه ديگه آرزو پس اونايي كه داريم كه آرزو كردن نداره داريم ديگه و اونايي هم كه نداريم بايد 9999999999999999999999999 برابرش رو طلب كنيم.
وقتي اهداف بلند داشتي همتت بزرگ ميشه براي انجامش اگر هم موفق نشي باز هم بردي چون نسبت به هدفي كه داشتي تلاش كردي و اگه در اون حد كه آرزو داشتي نشدي بدون كه بدونه هدف بزرگ به اين زودي به همون هم نميرسيدي.
درضمن آرزو كنتر كه نميندازه.
باز شروع کردن به شعار دادن . . . ادامه بدین:تشویق:
یا به اندازه آرزوها تلاش کرد. اینقدر خودتون رو دست کم نگیرین. درمورد خودتون تصمیم با خود شماست و کسی حق دخالت نداره ولی متقابلاً شما هم نمیتونید بقیه رو محدود کنید. مهمترین دلیلی که کشورهای جهان سوم رو تا الآن جهان سوم نگه داشته، اینه که همیشه بهشون گفتن و اونها هم باورشون شده که «نمیتونی».
ضمناً هدف از تعیین و اختصاص این مکانها در هر شهر اینه که اعضای نهاد در هر شهر بتونن دور هم جمع بشن و امکانات لازم برای ارتباط مستمر با مرکز نهاد توی همون مکان تأمین بشه (اینترنت پرسرعت و ارتباط تصویری و...) و نیاز نباشه برای هر کاری به دفتر مرکزی مراجعه کنن. بنابراین مسئله نزدیکی به مرکز کشور عملاً منتفی هست. هدف ما همینه که کسانی که از مرکز دور هستن هم مکانی برای تجمع داشته باشن و با هم تبادل علم کنن.
جناب شهرکی لطفا نظرتون را در باره تجمع در مدارس دولتی نیز اعلام کنید همونطور که قبلا گفتم کم هزینه ترین است شما حتما تمایل دارید که هر شهر یک دفتر کار ثابت داشته باشد؟
با سلام
اگه قرار باشه مدیران نهاد که احتمالا جناب شهرکی باشن قیمت رو به مشتری بدن
اون وقت پروژه ره به کدوم برنامه نویس میدن که انجام بده ؟
سلام
نوبتیه عزیز.
در ضمن مدیران قیمت رو مشخص می کنند اگر شخص از اون رنچ قیمتی پیروی کرد امتیازات ویژه ای براش منظور می شه.
سلام.
من توی شهرم پیگیری کردم.
قیمت ها خیلی فجیعه تا حالا دنبال جا نگشته بودم.
اگر هدف از اجاره کردن مکان ، جایی باشه که هر چند وقت یکبار اعضا همدیگر رو ببینن.
من می تونم هم محل کارم رو جور کنم هم با سازمان فنی و حرفه ای هماهنگ کنم یکی از کلاس ها رو بدن.(البته کلاس های کامپیوترش همه امکاناتی داره)
ولی یه جای ثابت !!!!!!!
یه پیشنهاد :افرادی که با هم،هم استانی یا هم شهری هستن رو به هم معرفی کنید تا از همین الان با هم کار کنن.
مثلا من اصلا نمی دونم شخص دیگه ای از شهر من عضو هست .حداقل با هم دنبال جا بگردیم
من مدیر نیستم. بنده هم مثل بقیه یکی از اعضای نهاد هستم. پروژه ها بین کسانی که تخصص لازم رو دارن بطور تصادفی توزیع میشن و تعداد پروژه هایی که به افراد سپرده شده و همچنین مبلغ اونها ثبت میشه و انتخاب تصادفی از بیان کسانی انجام میشه که تعداد و/یا مبلغ کمتری از پروژه ها تابحال کسب کردن. اینطوری همیشه یک حالت تعادل بین اعضا در کسب درآمد حفظ خواهد شد. برای مثال اگه یک نفر 5 میلیون تومان برای یک پروژه کسب کنه، هم تعداد پروژه های دریافتیش و هم مبلغ دریافتی اون افزایش پیدا میکنه و تا وقتی که بقیه اعضا به این تعداد پروژه نرسن و/یا جمع مبلغ دریافتی پروژه های آتی به این مبلغ نرسه، دوباره در قرعه کشی شرکت داده نمیشه.
فعلاً نیازی نیست که یک مکان ثابت باشه. همینقدر که مطمئن باشیم هرموقع نیاز بود، مکان گرد هم آیی فراهمه، کافیه.
با سلام خدمت دوستان بعد یه سری امتحان فرسایشی برگشتم ( آقای شهرکی تبریک که بالاخره راه اندازی شد کار)
و اینکه ما رو هم قابل بدونید راه بدین (واستون پیام فرستادم)
ممنون از نظر لطفتون. اسم و شماره تماس شما به فهرست اعضای نهاد اضافه شد.
من چیزی از برنامه نویسی نمی دونم. و این رو هم نمی دونم نهاد شما واقعا تشیکل می شه یا نه.
ولی اگه قرار باشه که عضو نهاد باشم باید چه چیزهایی یاد بگیرم.
من برنامه نویس نیستم اما برنامه نویسان را دوست دارم!
نه شوخی کردم :لبخند:
منظورم اینه که برنامه نویس تجاری نیستم/از برنامه نویسی کسب درآمد نمیکنم.
حالا شما نهاد رو تشکیل بدید فعالیت کنید شاید چند سال دیگه ما هم رفتیم سمت درآمد از برنامه نویس و به عضویت آن نهاد معظم درآمدیم :چشمک:
خوبیش اینه زحمت و نگرانی های اولش رو که معمولا سخت ترین مرحله است دیگران کشیدن :بامزه:
لابد این اعضای اول رو میکنید رئیس جمهور و نخست وزیر و وزرای کابینه و اینا دیگه!
راستی وام هم میدید؟ :لبخند:
جون تو کامپیوتر مامپیوتر درست و حسابی نداریم و پولم نداریم ارتقا بدیم.
راستی میتونید مثل سایت برنامه نویس کلاس آموزشی هم بذارید.
به این فکر کردید؟
فکر کنم درآمد خوبی داشته باشه و به نفع نهاد بشه.
ولی احتمالا هرچی پیشرفت کنید رقابت و حسادت و دشمن هم زیاد میشه.
جون تو ممکنه با همین مسئولان سایت برنامه نویس هم رقیب بشیم!!
دقیقا , من فکر کنم از همین اولین پروژه که بیاد توی نهاد همه دعواشون بشه که چرا به من نمیدید . پروژه ها که زیاد بشه جنگ جهانی میشه!!!نقل قول:
ولی احتمالا هرچی پیشرفت کنید رقابت و حسادت و دشمن هم زیاد میشه.
این نهاد کارش بگیره تشکیلات موازی سری ایجاد میکنن دقیقا کپی برابر اصل
توی این مملکتی که ما داریم سیاسی شدن هم دور از ذهن نیست.
یهو نیان خرتون رو بگیرن که شما اصلا چکاره اید نهاد تاسیس کردید و با قیمتها و اقتصاد مملکت چکار دارید به شما چه مربوط!
معمولا قیمت رو یا دولت/نهادهای مسئول و مورد تایید تعیین میکنه یا کس دیگه ای بصورت متمرکز تعیین نمیکنه!!
اینجا آمریکا نیست که همینطور بیاین NGO و اتحادیه این حرفا درست کنید.
ممکنه تحت این عنوان و دقیقا به این شکل نباشید، اما در نهایت ممکنه کارکردهاتون عملا نزدیک بشه و درحدی تاثیرگذار بشید که یجورایی مرجع و کنترل کنندهء مستقل بشید در این امور.
البته میتونید این احتمالات و موارد رو از پیش درنظر بگیرید و به فکر بررسی و اقدام پیشگیرانه در این زمینه باشید.
نمیدونم مجوز بگیرید، با سازمانهای دولتی و مسئولان ارتباط و همکاری داشته باشید، حتی مثل سازمانهای معتبر خارجی حقوقدان داشته باشید یا حداقل مشاوره کنید و اینها خلاصه.
البته حالا فعلا که هنوز هیچی به هیچی فکر نمیکنم نیازی باشه، ولی بعدا اگر کارتون گرفت و خوب موفق و عمومی شد ممکنه نیاز بشه.
خواهش میکنم انقدر با حرفای حق به حانب خودتون بحث و به بی راهه نکشید
یکی پروژه میخواد پروژه درخواست میده قیمت گذاری میشه و انجام میشه
به سازمانی هم کاری نداریم
همچنان در انتظار شروع بکار نهاد هستیم...
نمیدونم چرا انقدر واقعا تند حرف میزنید وبی پروا....نه میبینید طرف کیه چی میگه منظورش چیه... !!
شما دارین از جانب خودت میگی : دعوا پیش میاد !واسه پروژه گرفتن هم پیشبینی های خودتونو میارید اینجا اعلام میکنی، که جنگ میشه !
بعدشم میگید نهایت کار همه کپی بازی در می خواهیم بیاریم !
بد اونوقت من تو این اجتماع نیستم؟؟ فروم ازاده،هر کسی حرفی بزنه،نظر بده اما شما نقد کردی من هم به عنوان مسئول نمیخوام به خاطر ذهنیت بد شما 4 نفر دیگه هم مثل شما فکر کنند...
امیدوارم متوجه شده باشید
اگه هم دلسوز میدونید خودتونو و عضو نهاد ! پس به اهداف ما کمک کنید
نظر بدید
پیشنهاد بدید...
الان چند وقته که رزومه داریم جمع میکنیم .خودتون و مسئول میدونستید و رزوم میدادید ! ( که ندادید ) تو رسیدن ما به نظم مشترک کمک میکردید !
حالا قصه جنگ و جنگیدنش و نخورید بهتره کارهای مهمتری هم هست که بتونید انجام بدید
این همه دوستان اینجا هستند.کی اومد گفت یک گوشه کار و من میگیرم ؟ کی خودشو مسئول دونست ؟
کی پیشنهاد داد کی سر 4 نفر آدم و جمع کرد ؟
این نهاد به نظرتون باید تشکیل بشه با این همه نا هماهنگی ؟؟؟که چی بشه ؟ که دست 4 نفر ادم و 30 نفر دیگه ببینند و آخر ماه بگن این بود نهاد ؟؟؟ این بود کار که میخواستند جور کنند ؟؟
یکم از این فرهنگ ها " انتظار داشتنمون " فاصله بگیریم
ما اومدیم یک حرفی زدیم . یک راهی و شروع کردیم دوستان هم زحمت کشیدن افتخار دادن تو نشست اول همراهی کردند مارو...حالا بعدش و با هم باید پیش ببریم
من واقعا نمیتونم ب اقای ایکس یا یکی دیگه بگم تو حرف نزن !! نمیتونم واقعا ! اینجا آزاد واسه حرف زدن...
اما اونیکه میاد نقد میکنه ایا نقدش سازنده هست ؟؟ یا نه فقط داره حرف میزنه....
اشپیلن جان .... شما تئوری زیاد مطلب خوندی
خیلی هم بچه باحالی هستی....
خیلی ها هم خواتیم شما باشین کنارمون،حالا که نخواستی،نیومدی،موضع خودتو روشن کن یا منتقدی یا موافق...دیگه به سیاست و کلمه های قلومبه سلومبه نچسبون دیگه
اینجا تو انجمن هر بحثی که میشه یا اخرش به درگیری میکشه یا اینکه میشه خنده بازا کانال 3 !
خیلی از دوستان میگن ول کن دیگه این کار و پیگیر نشو واقعا داره همچین حسی بهم دست میده.....من این استارت و زدم که یک راهی اغاز بشه که من و امثال من که خسته راهیم! بکشیم کنار و میدون بدیم به جون تر و از ما بهتر ها و پور شور و شوق تر ها....
اما تا یک قدم میکشیم کنار ...همون وضع قبلیه....
من واقعا نمیدونم دیگه چی بگم.
شما شروع کنید میبینیم سر گرفتن پروژه دعوا میشه یا نه!! اینو زمان ثابت میکنه
همین جوریش تو اینترنت ملت زیر آب همو میزنن کار بقیه رو بد جلوه میدن که خودشون بتونن پروژه بگیرن!! شما مثل اینکه واقعا در جریان نیستید !!! یکم توی فروم ها بچرخین متوجه منطورم میشین . البته تقصیر کسی نیستا وضع مملکت خرابه همه میخوان پول در بیارن دیگه.
من رزومه فرستادم!! اس ام اس هم فرستادم!! والا فکر کنم مشکل از طرف شما باشه همین لینک رزومه شما توی امضا دامینش expire شده است. حتی چک نمیکنی ببینی سایتت بالا هست یا نه!! خیلی عجیبه!!
کار نهاد بگیره کپی همین تشکیلات و میزنن میگن اونا تونستن ما هم میتونیم . مثل تمام سایت ها و ایده هایی که توی وب فارسی هست و به سرعت کپیش زده شد .
مثل بالاترین مثل ایستگاه مثل تخفیفان .....
لحن من هم تند نیست این برداشت شماست!!
من وقتی خواستم توی نهاد عضو باشم یعنی باهاش موافقم اگر میخواستم دعوا کنم یا به قول شما تند و بی پروا صحبت کنم دیگه نمی اومدم عضو بشم.:لبخندساده:
من نمیدونم لینک رزومم تو امضام که حالا دامنه سایت شخصیم اکسپایر شده چه ربطی به این موضوع و ی بقیه داره ؟! که ازون ور بخواید بچسبونیدش به بی خبری من !
عضو شدن دلیل بر این نمیشه که کسی انتقادی نداره، برعکس اگعه داشته باشه و سازنده باشه بیاد بگه
رزومه شما به ایمیل من نیومد پیغام خصوصی هم نشد به من
کلا سی ام اس و سایت های زیادی دارند کار میکننند منظورتن اینه که کار تکراری و کلا انجام ندیم ؟
منکه شغلم برنامه نویسی نیست که بیام.نقل قول:
خیلی ها هم خواتیم شما باشین کنارمون،حالا که نخواستی،نیومدی،موضع خودتو روشن کن یا منتقدی یا موافق...دیگه به سیاست و کلمه های قلومبه سلومبه نچسبون دیگه
هروقت رفتم روی برنامه نویسی بعنوان شغل و درآمد کار کنم شاید اومدم.
بهرحال شما نباید از ابتدا انتظارهای غیرواقعگرایانه داشته باشید.
من هنوز این دردهایی رو که میگید دچار نشدم، هنوز تجربهء عملی کافی هم ندارم، هنوز انگیزه و اولویت کافی ندارم.
از نظر چیزهایی هم که میگم خب من کلا اینطور هستم و شاید بدبین.
فکر کنم تاحالا در موارد و بحثهای دیگه بارها این بدبین بودن رو متوجه شده باشید.
از نظر خودم البته این بدبینی نیست و واقعیته.
بخاطر همین گفتم بهتون بگم شاید مفید بود.
شما تو پست قبلیت اینو گفتی منم جواب دادم
کاش یه ایمیل تعریف میکردید میزاشتید توی همون تاپیک اول همه میدونستند باید رزومه ها رو کجا بفرستننقل قول:
الان چند وقته که رزومه داریم جمع میکنیم .خودتون و مسئول میدونستید و رزوم میدادید ! ( که ندادید ) تو رسیدن ما به نظم مشترک کمک میکردید !
حالا من نظرمو گفتم دیگه جبهه گرفتن نداره که!! قراره کنار هم باشیم نه رو به روی هم که
نهاد که کار تکراری نیست ولی وقتی استارت کار زده بشه و موفق بشه یه سری آدم های دیگه هم میان همین تشکیلان موازی رو پیاده میکنن.
این بحثا برا چیه ؟
ما داشتیم نهاد حمایتی راه مینداختیم ...
یکی اومده از سیاست حرف میزنه و کار رو سخت میگیره انگار میخوایم به آمریکا حمله کنیم!
بابا به خدا کار سختی نیست ... نمی دونم چرا اینقدر سخت میگیرن بعضیا ...
اگه برنامه ریزی داشته باشیم .. اگه مدیریت داشته باشیم ... و مهم تر از همه اگه هممون نظم داشته باشیم و نظم رو رعایت کنیم ... آیا بازم سر پروژه ها دعوا میشه ...
اگه من قبول کنم که از قوانین داخلی نهاد پیروی کنم ... و واقعاً هم پیروی کنم .. بازم دعوا میشه ؟
مشکل از خود ماست ... خودمون سبب مشکلات میشیم ... ولی با فکر ... با نظم و قانون می تونیم مشکلات رو برطرف کنیم ...
الان چند روز دیگه انتخابات هم شروع میشه ... به جای این که بشینیم برای نشست بعدی ( که اعلام شد بعد از انتخابات قراره برگزار بشه ) برنامه ریزی کنیم ... داریم بحثایی می کنیم که به نظر من داره باعث دلخوری میشه.
رفقا ... بیاید با هم متحد باشیم ... قوانینی وضع کنیم که از دعوا جلوگیری کنه ...
ختم کلام : دوستانی که تمایل دارن یا علی ، اون دوست عزیزی هم که نمیخواد بیاد .. خب کسی زورش نکرده .. به قول استاد شهرکی : مث همه ی تاپیک های دیگه از کنار این تاپیک هم بگذره!
روز خوش.
سلام توی جایی که من زندگی می کنم با اینکه یه شهر کوچیک هست ولی قیمتها واقعا زیاده و تورمی .برای یک سال اجاره یک مکان توی خیابان اصلی شهر ما 10میلیون تومان پول رهن مکان و ماهیانه مبلغ 200تا300هزار تومن هست .فقط یک مکان خالی .
طبق گفته شما استاد شهرکی توی جمله بالا میشه در موقع نیاز از سالن کنفرانس و امفی تئاتر و و توی شیفت مخالف مدارس از کلاسهای مدارس استفاده کرد که به هزینه نهایت 400هزارتومان میشه برای چند روز از سالن آمفی تئاتر توی شهر من استفاده کرد که نسبت به مبلغ بالا ناچیز هست. کلاسهای مدارس هم رایگان میشه از اونها استفاده کرد.(این مورد را میتونم بدون هیچ هزینه ایی توی شهر خودم فراهم کنم.)نقل قول:
فعلاً نیازی نیست که یک مکان ثابت باشه. همینقدر که مطمئن باشیم هرموقع نیاز بود، مکان گرد هم آیی فراهمه، کافیه.
توی شیراز هم قیمت 2تا2.5برابر شهر من هست.
میخواستم sms کنم ولی امکان نوشتن این مطالب نبود.
من منتظر راه اندازی نهاد هستم.
موفق باشید.:تشویق:
سلام. به قول دوستمون از امتحانات خلاص شدیم بالاخره برگشتیم به خونه اصلیمون(برنامه نویس). آقای شهرکی عزیز بنده هم اس ام اس فرستادم امیدوارم مورد قبول واقع بشه.
دعای خیر میکنم به همه برنامه نویس ها که موفق بشن ایشالله این نهاد هم در کمترین زمان ممکن به یکی از بهترین و معتبرترین بخش ها در زمینه برنامه نویسی تبدیل بشه.
دوستان میگن تصویر گویای هزاران حرفه !
متاسفانه کلمات برعکس اونه توش خیلی چیزها معلوم نیست
در نظر دارم تو یک ساعت های مشخصی از روز دوستان عضو نهاد با هم با امکانات موجود مثل اسکایپ یا کنفرانس ها یاهو به صورت صوتی بتونیم باهم حرف بزنیم تا بتونیم پیغام و پیشنهادمون و بهرت انتقال بدیم
دوستان اگه نظری دارند اعلام کنند
من یه بار از بچه های برنامه نویس دعوت کردم بیان چت l4i.ir و همه چی رو آماده کرده بودم . چند وقت فقط توی اتاق ها آنلاین بودم که بتونم اتاق بسازم. تا یه روز قبل از برگزاری 25 نفر به خود من اعلام کردن میان ، ولی وقتی که کنفرانس برگزار شد حتی یه نفرم نیومد!:لبخند:
سلام
من آماده ام.
البته اگر نزدیک ظهر یعنی ساعت های 2-3 باشه بهتره.
تشکر.
آره .. با پیشنهاد مهرداد جان موافقم ... فقط من بلد نیستم با اسکایپ کار کنم :لبخند:
پشنهاد خوبی هست من هم موافق هستم .اینجوری خیلی بهتره. ممنونم از پیشنهاد شما آقای حسین زاده:لبخندساده:
عالیه فقط اسکایپ روز در میان قطه
جالبه که در مشهد بعضی نقاط وصل میشه بعضی جاها نه نمیدونم به مرکز مخابرات ربط داره یانه ولی معمولا روزای غیر تعطیل کمتر مشکل داره اما وقتی که مشکل نداره واقعا عالیه
من هم هستم. فقط تقریبا یک روز قبل ترش خبر بدین تا بدونیم. ممنون
فکر خوبیه فقط زمانش رو از قبل به اطلاع همه برسونین یا همینجا بنویسین تا همه بیاییم.
اسکایپ رو آقای Stallman تحریم کرده:لبخند: بهتره از یه برنامه دیگه استفاده کنیم.
چت روم میخواید ؟
من یه کوچولو شو دارم :)
کسی توش نیست ، هماهنگ کنید با هم گفتگویی انجام بدیم
اگر میخواید ارتباط تصویری باشه به نظرم oovoo خیلی خوبه ولی پهنای باند ما اجازه نمیده بتونیم تصویر همزمان چند نفر و همزمان ببینیم ولی اگر ارتباط متنی هست همون یاهو به نظرم کافیه . همه اعضا یک آیدی رو add کنیم اون آیدی ما رو invite to conferance کنه
به نظر من یک ایمیل هم برای شرکت ثبت کنید aria rayan@yahoo
اعلام کنید اونو add میکنیم.
سلام به همه دوستان٬
به نظر من ایده بسیار خوبی مطرح شده و میتونه آینده خوبی هم داشته باشه.
من اصفهان زندگی میکنم و 5-6 ساله که شغلم برنامهنویسی٬ واقعا همیشه با قیمت و قیمت گذاری مشکل دارم. قیمتهای اتحادیه هم که ...
بعد هم خوبه که آدمهای با سوادتر و پرتجربهتر به دیگران کمک کنند٬ حداقل اینطوری به کیفیت تولید نرمافزار در کشور کمک میشه کرد.
اگر هم بشه از طریق این نهاد چندتا همکار خوب پیدا کرد یا مثلا برای انجام یک پروژه با دیگران همکاری کرد که عالی میشه. چندبار برای من پیش آمده که نتونستم یک پروژه را انجام بدم یا به سختی انجام دادم جون نیروهای لازم در تخصصهای مختلف را نداشتم...
به هر حال من هر کمکی بتونم بکنم خوشحال میشم.
موفق باشید.
ارتباط تصویری نمیخوایم
فقط صدا و متن باشه
سلام
پس همون کنفرانس یاهو خوبه.
ببینید من قبلاً کنفرانس یاهو رو تست کردم و متاسفانه قسمت صوتیش مشکل داره .
یه مدت توی سایت l4i عضو بودم برای همین این اجازه رو بهم دادن که اتاق بسام و منم اتاق ساختم . اگه دوستان خواستن بیان اونجا عضو بشن . من اتاق رو در اختیارشون میذارم که کنفرانس رو برگزار کنن. تازه کیفیت صوتیش هم خیلی خوبه . و از یاهو و دیگر برنامه ها بهتره. و بخوبی میشه مدیریت کرد و متن انگلیسی و فارسی رو درست ارسال میکنه و مثل یاهو نیست که قاطی پاتی ارسال میکنه. یه وقتی رو تعیین کنید با هم گفتگو کنیم.
با ravand موافقم ... ظاهراً چیز جالبیه ! :متفکر:
اگه چنین مکانی برای ماهی یک بار باشه من هم مثل برخی دوستان با مدرسه موافقم راحتر و ارزونتر میشه جورش کرد اما یه اتاق یا مغازه واقعا گرونه:لبخند:
اما اگه هدف از این مکان دفتر کار هست توو استان ما که فعلا جز منو h-rafiee کس دیگه ای عضو نهاد نیست تا اونجایی که من میدونم و ما دونفر هم با این قیمتا توان اجاره دفتر کار رو نداریم:لبخند:
قیمت های اینجا هم بالاس مثلا برای اجاره یه اتاق واس یه روز نزدیک 100 تومنی میشه:لبخند:
با کنفراس های صوتی هم موافقم