نقل قول: تبلیغات احمقانه!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط
siavashmohammadi
نمی تونیم منکر بشیم که اصولا در دنیای امروز تبلیغات حرف اول رو می زنه بعد کیفیت محصول. مایکروسافت هم پول تبلیغات و سیستم انحصاری اش رو می خوره وگرنه کیفیت اش پایین ه. در آخرین پروژه برنامه نویسی که درش شرکت کردم کار با استفاده از سی شارپ شروع شد ولی در وسط کار تصمیم به مهاجرت به جاوا گرفته شد و در نهایت کار با جاوا به انجام رسید
دوست عزیز به تاریخ آخرین پست دقت کردی؟
بعد یه موردی شما رو چه حساب کتابی کیفیت مایکروسافت رو پایینتر محاسبه کردین !!!
بعد این کدوم شرکت کاردرستی هست شما توش کار میکنید که وسطهای پروژه متوجه میشه سوادش به برنامهنویسی سیشارپ نمیرسه معکوس میکشه پروژه را با جاوا تحویل میده !! یعنی اون ابتدای کار گفتن مثل این مطلبی که این دوستمون پست قبل از شما گفته :
نقل قول:
الان یکی از نزدیکان بنده داره تو یه مرکز فنی حرفه ای آموزش C# می بینه و آموزش کارآفرینی هم میدن.:متعجب:میاد میشینه پشت سیستم به من میگه ببین این کارایی که تو می کنی چه قد راحته.فقط می کشی می ندازیش روی فرمت؟؟؟
به نظرم یه جورایی رها شده ایم.گله هر وری که رفت رفت.ما که نکردیم خودش خواسته رفته.(آزادی در قرن حاضر)
مدیران شرکتتون گفتن میکشیم و روی فرم رها میکنیم هان ؟ بعد دیدن هی وای من پس چرا کار نمیکنه این.
هر زبانی به درد بخور هست مگر این که شما برنامهنویس شاغل در شرکت ... بهش مسلط نباشی پس جنگ زرگری نتیجه نمیده توی دنیای مجازی پست زدن بر حسب اتفاق کنتر بنداز هست پس هر چقدر که دوست دارین از تخصص نداشته خودتون دفاع کنید موفق باشید./