صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: آموزش زبان سی شارپ

  1. #1
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    آموزش زبان سی شارپ

    به نام خدا
    مدت ها پیش تصمیم داشتم جزوه ای از آموزش C#‎‎ را که مدت ها پیش نوشته بودم ، در اختیار شما قرار دهم. و نیاز بود که بخشهایی را تکمیل کنم ولی متاسفانه این فرصت پیش نیامد بنابر این حداقا هر آنچا که هست را در چند پست در اختیار شما قرار می دهم. امیدوارم با دعای خیر شما بتوانم مطالب را تکمیل کنم.

    قبل از هر چیز لازم می دانم از اساتیدی که زحمت کشیدند و در جهت ایجاد منابع فارسی آموزشی تلاش کردند صمیمانه تشکر کنم. امیدوارم که این جزوه هم در کنار دیگر منابع فارسی مفید واقع شود.

    در این جزوه سعی کردم که مطالب را به صورت نسبتا خلاصه توضیح دهم بنابراین در برخی مباحث نیاز است که به دیگر منابع فارسی و انگلیسی نیز مراجعه شود.

    این جزوه خالی از ایراد نیست بنابراین خوشحال می شوم انها را به من از طریق پیام خصوصی متذکر شوید.

    آخرین ویرایش به وسیله gwbasic : شنبه 22 اسفند 1388 در 20:13 عصر

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    آموزش شی گرایی (object oriented)





    سر فصل ها :
    • کلاس Class
    • انواع متغیر ها
    • متد method
    • سازنده Constructor
    • مستند سازی Documentation
    • مخفی سازی Encapsulation
    • خصوصیت Property
    • Ref , Out
    • static
    • Const ReadOnly
    • وراثت Inheritance
    • فرق Virtual و Hiding
    • Casting
    • System.Object
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله gwbasic : پنج شنبه 22 فروردین 1392 در 16:05 عصر

  3. #3
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    Windows Application


    سر فصل ها :
    • Form
    • MessageBox
    • Button
    • TextBox
    • VScrollBar
    • PictureBox
    • CheckBox
    • RadioButton
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله gwbasic : پنج شنبه 22 فروردین 1392 در 16:09 عصر

  4. #4
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    سرفصل ها :
    • ToolTip
    • اعتبارسنجی Validation (لطفا به فایل PowerPoint توجه کنید)
      بررسی ترتیب Event ها وقتی که فوکوس از یک کنترل به کنترل دیگری منتقل می شود باتوجه به خصوصیت CausesValidation
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله gwbasic : پنج شنبه 22 فروردین 1392 در 16:12 عصر

  5. #5
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    سر فصل ها :
    • برنامه های چند سندی یا MDI
    • فرم های پیش ساخته یا Dialogs
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله gwbasic : پنج شنبه 22 فروردین 1392 در 16:15 عصر

  6. #6
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: آموزش زیان سی شارپ

    در سی شارپ چهار روش برای مقایسه وجود دارد!

    در پست زیر آنها را بررسی کردم :
    https://barnamenevis.org/showth...ckgroundworker

  7. #7
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: آموزش زیان سی شارپ

    سر فصل ها :
    • آرایه ها (Arrays)
    • مجموعه ها (Collections)
    • ListBox & ComboBox
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله gwbasic : پنج شنبه 22 فروردین 1392 در 16:18 عصر

  8. #8
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: آموزش زیان سی شارپ

    رزرو Windows Form & Controls

  9. #9
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: آموزش زیان سی شارپ

    رزرو Interface , Abstract

  10. #10
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: آموزش زیان سی شارپ


  11. #11
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1348
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    983

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    ضمیمه ها حذف شده بود که دوباره upload‌ شدن می تونید استفاده کنید.

  12. #12
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    سلام .
    من کاربرد دقیق ساخت خاصیت به وسیله تابع get و set رو نفهمیدم . تا الان همه مثال هایی که ار این تابع دیدم مثال هایی بودن که راحت به یه کد دیگه میشد راحت نوشت .
    مثلا این خاصیت فقط خاندنی رو نگاه کنید .
     
    public string Fullname
    {
    get
    {
    return FirstName + " "+ LastName;
    }
    }

    خب این کد رو میشه اینجوری راحت نوشت .

    string Fullname= Firstname +Lastname;

    حالا واقعا کاربرد ایجاد خاصیت در همین حد ؟

    اگه نه بیزحمت یه نمونه کد ساده بزارین که اصلا نشه خاصیت رو بوسیله کدهای دیگه نوشت تا قشنگ بفهمم


    خاهشا اگه جای سوالام اشتباس بگید کجا بپرسم از این جور سوالا خیلی دارم .

  13. #13
    مدیر کل سایت آواتار محمد آشتیانی
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,533

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    سلام
    اگر شما به صورت دوم بنویسی ، اولا دیگه یه پراپرتی نخواهد بود و ضمنا وقتی شما برای کلاس یه پراپرتی مینویسی ، با get , set در واقع میتونی خارج از کلاس اون پراپرتی رو مقدار دهی کنی و مقدرشو بخونی
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  14. #14
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    سلام. این همه گزینه تو سلوشن اکسپلورر وجود داره درس ؟ اینارو باید حتما یاد بگیرم؟ 13.gif

    IMG]
    [/IMG]
    ..
    بی زحمت یه راهنمایی ایم کنید که چیجوری از تو help بتونم کاربرد اون فایلارو بدونم . یا اینکه رو هرکدوم کلیک میکنم یه سری کد میاد ، از تو help چیجوری بفهمم این کدها چی هستن ؟ مرسی .


    نزدیگ چندگیگ هم help شو دانلود کردم .

    در کل میخام نحوه کار کردن با help رو بدونم مثلا چیجوری بفمم using system; یغنی چی ؟


    راستی linq هم میخام یاد بگیرم . از کی میتونم اونو یاد بگیرم ؟
    دباره مرسی

  15. #15
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    سلام . چرا بعضی وقتا حتما بیلد رو بزنم تا ارور کدهای قبلی رو پاک کنه .
    من با administrator لاگین میشم به این ربط داره ؟؟

  16. #16
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    مثل اینکه این تایپک به تاریخ پیوست

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    38
    پست
    490

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Roya.Rashidi مشاهده تاپیک
    سلام .
    من کاربرد دقیق ساخت خاصیت به وسیله تابع get و set رو نفهمیدم . تا الان همه مثال هایی که ار این تابع دیدم مثال هایی بودن که راحت به یه کد دیگه میشد راحت نوشت .
    مثلا این خاصیت فقط خاندنی رو نگاه کنید .
     
    public string Fullname
    {
    get
    {
    return FirstName + " "+ LastName;
    }
    }

    خب این کد رو میشه اینجوری راحت نوشت .

    string Fullname= Firstname +Lastname;

    حالا واقعا کاربرد ایجاد خاصیت در همین حد ؟

    اگه نه بیزحمت یه نمونه کد ساده بزارین که اصلا نشه خاصیت رو بوسیله کدهای دیگه نوشت تا قشنگ بفهمم


    خاهشا اگه جای سوالام اشتباس بگید کجا بپرسم از این جور سوالا خیلی دارم .
    مورد اولي كه نوشتين Property هست و مورد دوم field

    وقتي field رو به صورت Public بنويسين ميتونين از بيرون دسترسي داشته باشين و با Property فرقي نميكنه، فقط يه فرق داره و اونم اينه كه وقتي تو Property دارين set ميكنين ميتونين Data Validation انجام بدين.
    مثلا فرض كنين Property از نوع int باشه و سن فرد باشه. Age
    تو قسمت set ميتونين شرط بزارين كه اگه مقداري كه كاربر داره وارد ميكنه منفي بود بجاش مثلا صفر بزاره تا Invalid data وارد نشه.

    ولي اگه Age فيلد باشه موقع assign كردن مقدار كاربر ميتونه مقدار منفي هم بده. كه البته ميشه بعدا كنترل كرد و اگه منفي بود صفرش كرد ولي كار Property راحت تر و تميز تره

  18. #18
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    سلام فرق static با public چیه ؟؟
    بعدشم میشه با سی شارپ برنامه نویسی اندروید نوشت ؟؟ اگه اره باید چقد بخونم تا به اون مرحله برسم.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    38
    پست
    490

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Roya.Rashidi مشاهده تاپیک
    سلام فرق static با public چیه ؟؟
    بعدشم میشه با سی شارپ برنامه نویسی اندروید نوشت ؟؟ اگه اره باید چقد بخونم تا به اون مرحله برسم.
    static و public رو نمیشه باهم مقایسه کرد!
    Public یه Access Modifier هست که معنیش اینه که از هر جایی قابل دسترسی هست.
    Static کلمه کلیدی که اگه مثلا تو تعریف متد بیاد برای اجرا کردن اون متد از آبجکت نمیشه استفاده کرد و با استفاده از Type بهش میشه دسترسی داشت.
    بهتره یه کتاب خوب استارت بزنی و مطالعه کنی، مثل کتاب جوزف البهاری

    با Xamarin میتونی واسه اندروید و iOS برنامه بنویسی

  20. #20
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط elec60 مشاهده تاپیک
    static و public رو نمیشه باهم مقایسه کرد!
    Public یه Access Modifier هست که معنیش اینه که از هر جایی قابل دسترسی هست.
    Static کلمه کلیدی که اگه مثلا تو تعریف متد بیاد برای اجرا کردن اون متد از آبجکت نمیشه استفاده کرد و با استفاده از Type بهش میشه دسترسی داشت.
    بهتره یه کتاب خوب استارت بزنی و مطالعه کنی، مثل کتاب جوزف البهاری

    با Xamarin میتونی واسه اندروید و iOS برنامه بنویسی
    ممنون
    این کتابه الکترونیکیش نیست نه ؟؟ انگلیسیه ؟؟
    بعدشم من کتاب محمد رضا هاشمیان میخونم بده مگه ؟؟ کامله که تازه از سایت learning.tv فیلماشم گرفتم دیگه فک کنم اینارو بخونم همه چی سی شارپو یاد بگیرم .

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,487

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    بعدشم من کتاب محمد رضا هاشمیان میخونم بده مگه ؟؟ کامله که تازه از سایت learning.tv فیلماشم گرفتم دیگه فک کنم اینارو بخونم همه چی سی شارپو یاد بگیرم .
    فک نکنم همه چیو یاد بگیریا .. !!!
    C#‎ برای خودش دنیایی داره .. !!!

  22. #22
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    فک نکنم همه چیو یاد بگیریا .. !!!
    C#‎‎ برای خودش دنیایی داره .. !!!
    خب الان کتاب و فیلمایی که گفتم بخونم و یاد بگیرم میتونم یه برنامه نویسی خوب بشم ؟؟

  23. #23

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    در مورد بانک هم میذاشتی خیلی خوب میشد

  24. #24

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    برنامه نویسی کتاب وفیلم نیست من حدود 100 گیگ فایل آموزشی سی شارپ اعم از کتاب عکس سورس وفیلم دارم همشونم چندین باردیدم ولی هنوزم خودمو برنامه نویسی نمیدونم چه برسه به خوبش چون نوشتن یه برنامه مدیریت یا حسابداری به نظرمن برنامه نویسی نیست چون هزارنفرقبل تو نوشتنش باید چیزی جدید ی بنویسی تابرنامه نویس بشه بهت گفت این نظرمن درموردبرنامه نویسی خودمه هرکسی نظرخاص خودش رو داره درضمن برنامه نویسی همش تجربست اگررایگان هم شد مدتی جایی استخدام بشید وباتکنیک های مختلف آشنا بشید

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,487

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Roya.Rashidi مشاهده تاپیک
    خب الان کتاب و فیلمایی که گفتم بخونم و یاد بگیرم میتونم یه برنامه نویسی خوب بشم ؟؟
    من که نمیدونم سر فصل های اموزشیش چه چیزایی هست .. !!!
    شما بهتره پروژه مهور پیش برید ... !!!
    خلاقیت تو برنامه نویسی خیلی مهمه ... !!!
    اول یه wordpad درست کن .. بعد برنامه های تحت بانک ..!!!

  26. #26
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    من که نمیدونم سر فصل های اموزشیش چه چیزایی هست .. !!!
    شما بهتره پروژه مهور پیش برید ... !!!
    خلاقیت تو برنامه نویسی خیلی مهمه ... !!!
    اول یه wordpad درست کن .. بعد برنامه های تحت بانک ..!!!
    خب ورد پد بلدم درس کنم . اونقدم خنگ نیستم که .
    تازه کوئری بلدم . sql هم یه ذره بلدم . میتونم دست پا شکسته این برنامه هارو درس کنم. از همه چی کامپیوترم سر در میارم.
    منظورم این بود که واسه بازار کار قشنگ بلد باشم یا درکم خوب بشه

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,487

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    اهان ... !!!
    پیشنهاد دوستمون خوبه ... برو کاراموزی

  28. #28

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    اگر آموزش اتصال به انک sql رو هم میذاشتید خیلی خوب میشد

  29. #29

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    اهان ... !!!
    پیشنهاد دوستمون خوبه ... برو کاراموزی
    ببخشید کجاها میشه رفت کار آموزی؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,487

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط javady_joon مشاهده تاپیک
    ببخشید کجاها میشه رفت کار آموزی؟
    شرکت های برنامه نویسی دیگه .. !!!
    یه پروژه داشته باشین که قرار باشه عمده به فروش برسه باید رو انواع ویندوزها تست بشه .. مطمئنا یه سری مشکلات براتون پیش میاد تو تستش روی سیستم عامل های مختلف .. !!!
    با برطرف کردن اونها خودتونم اب دیده میشید .. !!!
    مثلا من خودم یه برنامه داشتم که توش تشخیص گفتار کار رده بودم ... در حد فهمیدن چند کلمه و استفاده از فرمان گفتاری برای چندتا قسمت ... تو سیستم عامل های مختلف انواعو اقصام ارورهارو میداد که رْسم کشیده شد تا برطرفش کردم ولی تجربم بیشتر شد .. !!!
    شمام یه همچین کاری کنید ... یه برنامه پیشرفته بنویسید و تو سیستم عامل های مختلف تستش کنید ... !!! ببینید عیباشون چیه و بر طرف کنید .. اینطوری راحت تر میتونید ارورهای برنامه های بعدی رو برطرف کنید .. !!!
    کدنویسیم تو همون پروژه پیشرفته خود به خود پیشرفت میکنه ... !!!

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    892

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط javady_joon مشاهده تاپیک
    ببخشید کجاها میشه رفت کار آموزی؟
    شرکت های نرم افزاری از خداشونه یه کار آموز براشون بیاد یه شرکت خوب پیدا کن برو پیشنهاد بده مطمین باش ورت می دارن

  32. #32
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    شرکت های برنامه نویسی دیگه .. !!!
    یه پروژه داشته باشین که قرار باشه عمده به فروش برسه باید رو انواع ویندوزها تست بشه .. مطمئنا یه سری مشکلات براتون پیش میاد تو تستش روی سیستم عامل های مختلف .. !!!
    با برطرف کردن اونها خودتونم اب دیده میشید .. !!!
    مثلا من خودم یه برنامه داشتم که توش تشخیص گفتار کار رده بودم ... در حد فهمیدن چند کلمه و استفاده از فرمان گفتاری برای چندتا قسمت ... تو سیستم عامل های مختلف انواعو اقصام ارورهارو میداد که رْسم کشیده شد تا برطرفش کردم ولی تجربم بیشتر شد .. !!!
    شمام یه همچین کاری کنید ... یه برنامه پیشرفته بنویسید و تو سیستم عامل های مختلف تستش کنید ... !!! ببینید عیباشون چیه و بر طرف کنید .. اینطوری راحت تر میتونید ارورهای برنامه های بعدی رو برطرف کنید .. !!!
    کدنویسیم تو همون پروژه پیشرفته خود به خود پیشرفت میکنه ... !!!
    شرایط شرکت رفتن ندارم. من رشته ام حسابداریه . میشه یه برنامه خوب و قشنگ حسابداری درس کنم برای یادگیریه بهتر و رزومه ؟؟اصلا واسه یادگیری تاثیر داره ؟
    با بانک اطلاعاتی SQL هم در اون حد بلدم که بتونم اطلاعات رو توش بریزم سرج کنم حذف کنم و ...
    اگه اره باید درکنار سی شارپ دیگه چیه ها بلد باشم . مثلا ado .net ؟ wpf یا ....
    .....
    راستی نمیشه تو سایت یه روم داشته باشیم مثل یاهو درباره موضوعات مربوط به سی شارپ صحبت کنیم. ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Roya.Rashidi : جمعه 14 شهریور 1393 در 22:06 عصر دلیل: راستی نمیشه .....

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,487

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Roya.Rashidi مشاهده تاپیک
    شرایط شرکت رفتن ندارم. من رشته ام حسابداریه . میشه یه برنامه خوب و قشنگ حسابداری درس کنم برای یادگیریه بهتر و رزومه ؟؟اصلا واسه یادگیری تاثیر داره ؟
    با بانک اطلاعاتی SQL هم در اون حد بلدم که بتونم اطلاعات رو توش بریزم سرج کنم حذف کنم و ...
    اگه اره باید درکنار سی شارپ دیگه چیه ها بلد باشم . مثلا ado .net ؟ wpf یا ....
    .....
    راستی نمیشه تو سایت یه روم داشته باشیم مثل یاهو درباره موضوعات مربوط به سی شارپ صحبت کنیم. ؟
    سعی کن ب وسیله linq با بانک ارتباط برقرار کنی
    linq و entity freamwork تو بازار خواهان دارن ... !!
    wpf برای جلوه های بصری زیبا خوبه ... !!
    از کامپوننت های dot net bar استفاده کن ... !!!
    سعی کن کار با thread ها رو یاد بگیری ... !!!
    بانک sql رو هم برو دنبالش خوب یاد بگیر .. !!!
    سوکت پروگرمینگ رو هم یاد بگیری بد نیست ... !!!
    قبل از هرچیزی سعی کن کار با رشته ها رو یاد بگیری ... چیزاییه کوچیکی رو یاد بگیر که کیفیت کد نویسیتو بالا ببرن ... نوشتن الگوریتم بهینه خیلی خیلی مهمه ... !!!
    بقیه چیزارم در صورت نیاز با یه پرسو جو ساده پیدا میکنی
    راستی نمیشه تو سایت یه روم داشته باشیم مثل یاهو درباره موضوعات مربوط به سی شارپ صحبت کنیم. ؟
    من یه پشتیبانی انلاین برای سایتم درست کردم .. !!!
    اگه نیاز به کمک داشتی و خواستی که لایو حرف بزنی بیا اونجا : http://www.support.wenda.ir/

  34. #34

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    سعی کن ب وسیله linq با بانک ارتباط برقرار کنی
    linq و entity freamwork تو بازار خواهان دارن ... !!
    wpf برای جلوه های بصری زیبا خوبه ... !!
    از کامپوننت های dot net bar استفاده کن ... !!!
    سعی کن کار با thread ها رو یاد بگیری ... !!!
    بانک sql رو هم برو دنبالش خوب یاد بگیر .. !!!
    سوکت پروگرمینگ رو هم یاد بگیری بد نیست ... !!!
    قبل از هرچیزی سعی کن کار با رشته ها رو یاد بگیری ... چیزاییه کوچیکی رو یاد بگیر که کیفیت کد نویسیتو بالا ببرن ... نوشتن الگوریتم بهینه خیلی خیلی مهمه ... !!!
    بقیه چیزارم در صورت نیاز با یه پرسو جو ساده پیدا میکنی

    من یه پشتیبانی انلاین برای سایتم درست کردم .. !!!
    اگه نیاز به کمک داشتی و خواستی که لایو حرف بزنی بیا اونجا : http://www.support.wenda.ir/
    سلام
    من چرا نمیتونم وارد سایتت بشم؟

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,487

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    اگه من انلاین نباشم شما نمیتونی وارد سایت بشی .. چون کسی نیست جواب شمارو بده

    Untitled-1.png
    آخرین ویرایش به وسیله CsharpNevisi : شنبه 15 شهریور 1393 در 12:33 عصر

  36. #36
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    سلام. من اول پروگرس بار انتخاب کردم بعد پیکچر باکس انتخاب کردم حالا پروگسباره همش میره زیره پیکچر باکس . باید چیکار کنم حالا ؟؟
    اگه اول پیکچر باکس رو انتخاب میکردم میشد ولی من اول پروگرس بارو انتخاب کردم که

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,487

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    رو پیکچرباکس کلیک راست کن send to back رو بزن
    Untitled-1.png

  38. #38
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    رو پیکچرباکس کلیک راست کن send to back رو بزن

    سلام ممنون بابت جواب .

    من دوتا فرم به برنامه ام اضافه کردم حالا میخام اول فرم دومم لود بشه باید چیکار کنم

    خودم از فایل program.cs بصورت دستی بلدماا راش همینه فقط ؟؟

    بعدشم من فرم جدیدو از فرم قدیم میخام شو کنم که اصلا متد show() نیست.


    درباره این build Action هم که با پیکان مشخص کردم بیزحمت یه توضیح بدین که چیه اصلا



    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله Roya.Rashidi : چهارشنبه 19 شهریور 1393 در 21:31 عصر

  39. #39

    نقل قول: من دوتا فرم به برنامه ام اضافه کردم حالا میخام اول فرم دومم لود بشه باید چیکار کنم خودم از

    فکر کنم منظورت فرم Login باشه!
    کدش اینه.
    FrmLogin flogin = new FrmLogin();
    flogin.ShowDialog();
    دستورات بعداز ShowDialog تا زمان بسته شدن فرم دوم اجرا نمی شوند.
    برای اطلاعات بیشتر می تونی تو همین سایت form login رو جستجو کنی!


  40. #40
    کاربر جدید آواتار Roya.Rashidi
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: آموزش زبان سی شارپ

    سلام به همه .
    هر وقت میخام فرم اصلیم رو لود کنم و اسپلش اسکرین رو ببندم این میاد





    چندتا راه بلدم که درس شه ولی فک میکنم بطور غیر عادی پیچیده میشه . میخاستم بدونم راه ساده داره ؟
    ممنون .
    آخرین ویرایش به وسیله Roya.Rashidi : چهارشنبه 02 مهر 1393 در 05:34 صبح

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1388, 09:57 صبح
  2. آموزش زبان اسمبلی : تازه کار
    نوشته شده توسط alireza_66 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1385, 23:12 عصر
  3. راهنمایی در مورد زبان سی شارپ
    نوشته شده توسط Mohsen_R63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1384, 13:53 عصر
  4. آموزش زبان دلفی و مدارک معتبر جهانی
    نوشته شده توسط delphi_teacher در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 بهمن 1382, 16:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •