نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انکریپت درایو

  1. #1

    Question انکریپت درایو

    سلام توی سی شارپ چطور میشه خود یک درایو یا یک پارتیشن رو اینکریپت کرد؟ حالا یا مثلا فلش یا هارد دیسک... اصلا توی سی شارپ شدنیه؟ چون دسترسی سطح پایین میخواد.

  2. #2

    نقل قول: انکریپت درایو

    سلام کسی ایده ایی ندارد؟

  3. #3

    نقل قول: انکریپت درایو

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    سلام توی سی شارپ چطور میشه خود یک درایو یا یک پارتیشن رو اینکریپت کرد؟ حالا یا مثلا فلش یا هارد دیسک... اصلا توی سی شارپ شدنیه؟ چون دسترسی سطح پایین میخواد.
    در #C صرفا می توانید به ابزار هایی مثل VeraCrypt فرمان بدهید که پارتیشن بسازه، Mount و Unmount کنه و ... اما مستقلا در #C نمی توانید روتین های سیستمی رو انجام بدهید.
    البته یک کار دیگه هم می توانید در #C انجام بدهید، می توانید سیستم فایل ویندوز رو بذارید کنار و یک سیستم فایل مجازی اختصاصی طراحی کنید که برای خودش مفاهیم فایل و پوشه داشته باشه و بعد برای مدیریت این سیستم فایل مجازی یک Explorer اختصاصی طراحی کنید (نه Explorer خود ویندوز)، کنترل ListView هم که هست و برای ساختن Explorer اختصاصی بدردتون میخوره.

  4. #4

    نقل قول: انکریپت درایو

    سپاس بابت پاسخ دادنتون،

    در #C صرفا می توانید به ابزار هایی مثل
    VeraCrypt
    فرمان بدهید که پارتیشن بسازه، Mount و Unmount کنه و ...
    ممنون میشم یکم بیشتر در موردش صحبت کنید و در مورد اینکریپت درایو ازش مثال بزنید .

    اما مستقلا در #C نمی توانید روتین های سیستمی رو انجام بدهید.
    میشه بگین سیشارپ چرا این ضعف ها رو داره؟ و اینکه با ++C میشه این کارو کرد؟

    البته یک کار دیگه هم می توانید در #C انجام بدهید، می توانید سیستم فایل ویندوز رو بذارید کنار و یک سیستم فایل مجازی اختصاصی طراحی کنید که برای خودش مفاهیم فایل و پوشه داشته باشه و بعد برای مدیریت این سیستم فایل مجازی یک Explorer اختصاصی طراحی کنید (نه Explorer خود ویندوز)، کنترل ListView هم که هست و برای ساختن Explorer اختصاصی بدردتون میخوره.
    ببخشید ولی مگه سیستم فایل ساختن به این سادگیه؟ یکم بیشتر توضیح بدین لطفا.

    با سپاس

  5. #5

    نقل قول: انکریپت درایو

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    ممنون میشم یکم بیشتر در موردش صحبت کنید و در مورد اینکریپت درایو ازش مثال بزنید .
    موضوع سوال تون برنامه نویسی نیست، صرفا معرفی یک نرم افزار ئه. پیشنهاد می کنم ابزار VeraCrypt رو نصب کنید و باهاش آشنا شوید.
    از اونجایی که VeraCrypt دستورات Command Line مشخصی رو قبول می کنه می توانید با #C و اغلب زبان های برنامه نویسی دیگه بهش دستور بدهید تا اغلب کارهایی که در محیط نرم افزارش قابل انجامه رو در با دستور دادن برنامه خودتون هم انجام بدهید.

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    میشه بگین سیشارپ چرا این ضعف ها رو داره؟ و اینکه با ++C میشه این کارو کرد؟
    هر زبانی و هر کامپایلری یکسری ویژگی هایی داره، این ویژگی ها برای بعضی کاربرد ها مزیت ئه و برای بعضی کاربرد ها عیب.
    برای همین هر زبانی و هر کامپایلری برای یکسری کاربرد هایی خیلی مناسبه و برای یکسری کاربردهایی مناسب نیست.
    #C یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است، برنامه هاش در سطح کاربری اجرا میشه، ارتباط مستقیمی با سخت افزار برقرار نمی کنه، کامپایلرش کد میانی تولید می کنه، اجراش تحت ماشین مجازی انجام میشه، مدیریت منابع اش خودکار ئه و ...

    اما برنامه نویسی برای روتین های اساسی سیستم عامل و هسته سیستم عامل و درایور نویسی و ... نیاز به زبان ها و کامپایلر هایی داره که یکسری ویژگی هایی رو داشته باشند.
    مثلا خروجی کامپایلر شون کد ماشین پردازنده واقعی باشه، برنامه نویس بتونه منابع رو خودش مدیریت کنه، خروجی کامپایلر شون برای اجرا شدن در سطح سیستمی مناسب باشه، زبان برنامه نویسی شون سطح پایین باشه، با سخت افزار بتوانند ارتباط مستقیم برقرار کنند و ... دقیقا ویژگی هایی که C++‎‎‎‎‎‎‎/C و کامپایلر های این زبان ها دارند.

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    ببخشید ولی مگه سیستم فایل ساختن به این سادگیه؟ یکم بیشتر توضیح بدین لطفا.
    اتفاقا یکی از موضوعات عمومی که در دانشگاه به عنوان پروژه پایانی درس آزمایشگاه سیستم عامل از دانشجو ها میخواهند همین طراحی یک سیستم فایل ئه. اگر خیلی سخت یا زمانبر بود که از تک تک دانشجو های یک کلاس همچین پروژه ای رو نمیخواستند.
    سیستم فایل واقعی با سخت افزار واقعی و سکتور و کلاستر و دیسک سر و کار داره، در نتیجه بخاطر پیچیدگی های ارتباط با سخت افزار و مدیریت درخواست های همزمان و ... طراحی اش پیچیده است.

    اما در سیستم فایل مجازی، شما بخش عمده کار رو آماده از سیستم فایل واقعی تحویل میگیرید، نه مستقیما از دیسک. یک منبع فرضا یک فایل C:\My Folder\disk.dat رو بستر سیستم فایل مجازی خودتون قرار می دهید و تمامی ساختار این سیستم فایل رو در همین تک فایل disk.dat پیاده سازی می کنید، دقیقا شبیه یک فایل غیر فشرده iso که تصویری از محتویات یک CD / DVD ئه، وقتی یک فایل iso رو با UltraISO یا PowerISO و ... باز می کنید و ویرایش می کنید، عملا یک سیستم فایل مجازی رو در Explorer مخصوصش مدیریت کرده اید.
    شما هم یک سیستم فایل مجازی طراحی می کنید که با Explorer اختصاصی شما قابل ویرایش ئه و اطلاعاتش هم بصورت کد گذاری شده ذخیره میشه، مثل فایل rar که password داره و داخلش یکسری فایل و پوشه است.

  6. #6

    نقل قول: انکریپت درایو

    یک منبع فرضا یک فایل C:\My Folder\disk.dat رو بستر سیستم فایل مجازی خودتون قرار می دهید و تمامی ساختار این سیستم فایل رو در همین تک فایل disk.dat پیاده سازی می کنید، دقیقا شبیه یک فایل غیر فشرده iso که تصویری از محتویات یک CD / DVD ئه، وقتی یک فایل iso رو با UltraISO یا PowerISO و ... باز می کنید و ویرایش می کنید، عملا یک سیستم فایل مجازی رو در Explorer مخصوصش مدیریت کرده اید.
    شما هم یک سیستم فایل مجازی طراحی می کنید که با Explorer اختصاصی شما قابل ویرایش ئه و اطلاعاتش هم بصورت کد گذاری شده ذخیره میشه، مثل فایل rar که password داره و داخلش یکسری فایل و پوشه است.
    پس در واقع با این کار پارتیشن رو نمیشه اینکریپت کرد و یک فایل میسازیم که مثل یک دیتابیس پرتابل عمل میکنه درسته؟ حالا توی این فایل dat فقط اطلاعات فایل ها و پوشه ها ذخیره میشن یا خود فایل ها و پوشه ها؟ حالا اگه مثلا بخوایم یک فلش رو اینکریپت کنیم که اصلا نشه بازش کرد چی؟! فکر کنم اینجا به مشکل بخوره سیستم فایل مجازی.

  7. #7

    نقل قول: انکریپت درایو

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    پس در واقع با این کار پارتیشن رو نمیشه اینکریپت کرد و یک فایل میسازیم که مثل یک دیتابیس پرتابل عمل میکنه درسته؟
    بله.
    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    حالا توی این فایل dat فقط اطلاعات فایل ها و پوشه ها ذخیره میشن یا خود فایل ها و پوشه ها؟
    هر دو، هم مشخصات فایل ها و پوشه ها و هم داده های داخلشون.

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    حالا اگه مثلا بخوایم یک فلش رو اینکریپت کنیم که اصلا نشه بازش کرد چی؟! فکر کنم اینجا به مشکل بخوره سیستم فایل مجازی.
    کاری است که VeraCrypt میکنه.

  8. #8

    نقل قول: انکریپت درایو

    میشه یک نمونه از سیستم فایل مجازی (اگه به زبان سی شارپ هست) رو قرار بدین؟

    موضوع سوال تون برنامه نویسی نیست، صرفا معرفی یک نرم افزار ئه. پیشنهاد می کنم ابزار VeraCrypt رو نصب کنید و باهاش آشنا شوید.
    از اونجایی که VeraCrypt دستورات Command Line مشخصی رو قبول می کنه می توانید با #C و اغلب زبان های برنامه نویسی دیگه بهش دستور بدهید تا اغلب کارهایی که در محیط نرم افزارش قابل انجامه رو در با دستور دادن برنامه خودتون هم انجام بدهید.
    و اگر میشه به برنامه دستور داد باید یک واسطی باشه مثل یک API چون این VeraCrypt خودش یک برنامه جدا هست؟!
    آخرین ویرایش به وسیله daniyaltjm : جمعه 04 مهر 1399 در 11:39 صبح

  9. #9

    نقل قول: انکریپت درایو

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    میشه یک نمونه از سیستم فایل مجازی (اگه به زبان سی شارپ هست) رو قرار بدین؟
    خیر.

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    و اگر میشه به برنامه دستور داد باید یک واسطی باشه مثل یک API چون این VeraCrypt خودش یک برنامه جدا هست؟!
    یک برنامه جدا است، برای ارتباط هم همانطور که قبلا گفتم از فرمان های Command Line استفاده می کنید.
    لینک فرمان های Command Line اش رو در همون پست اولم قرار داده بودم. اگه اون صفحه رو ببینید، مشخص کرده که فرمان ها چیه، فلان فرمان سوئیچ هاش چیه و اجرا بشه چیکار میکنه.

تاپیک های مشابه

  1. پخش ویدیو انکریپت شده
    نوشته شده توسط shahryars در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1398, 15:23 عصر
  2. سوال: ایجاد 10 دایو در یک دایو دیگر با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 13:14 عصر
  3. سوال: مشکل اسکریپت دانلود از یو تیوپ
    نوشته شده توسط hossein_na در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 خرداد 1393, 15:05 عصر
  4. حرفه ای: برنامه ای جهت ایجاد اسکریپت اس کیو الی
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1391, 19:14 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 خرداد 1385, 12:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •