نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: attach کردن بانک در وب

  1. #1

    Question attach کردن بانک در وب

    سلام
    من می خوام بانک که با sql2000 هست و پروژه با asp.net2005 رو وب upload کنم
    هاست هم8 plesk هستش
    کلا چه طوری باید رو وب دیتابیس بزاریم باید اسکریپت بنویسم اگه اره چطوری اونو اجرا کنم که بانک ساخته بشه
    اگه باید attach کنم چه طوری فقط نگین که باید دستی اونجا بسازم چون اصلا روش خوبی به نظر نمی رسه

  2. #2
    هاست های مختلف امکانات و روشهای مختلفی ارائه میدن!

    دیتابیس رو معمولا خودشون قبلا ساختن فقط باید جداول و چیزهای دیگه رو به اون اضافه کنی، به نظر من بهترین راه اینه که از طریق EM به سرور متصل بشی و هرکاری (البته با کمی محدودیت نسبت به sa) خواستی با دیتابیست بکنی(اطلاعات مورد نیاز برای اتصال از طریق EM رو از هاست باید بگیری)!

    البته بعضی هاست ها امکان import و restore کردن را بدون استفاده از EM می دهند .

    اسکریپت هم روش خوبیه.

    هر کدوم رو راحت ترید همون رو استفاده کنید.

  3. #3
    با سلام

    نه

    دیتا بیس قبلا ساخته نشده

    من با plesk خیلی کار کردم

    قابلیت Import و Export نداره

    دوستمون درست گفت

    باید از طریق EM دیتابیس رو Export و Import کنی

    البته توجه کنید Import و Export ساده Key ها و Index ها و Relation Ship رو از جداول حذف می کنه

    و شما باید از روش دیگه ای استفاده کنید

    به این صورت که شما یک فایل SQL از دیتا بیس خود تولید کنید

    و اطلاعات فایل رو در قسمت SQL هاست خود Execute کنید

  4. #4
    با سلام و تشکر از توجه شما
    دیتا بیس رو خودم ساختم و یک یوزر هم براش درست کردم
    یک فایل sql هم از دیتابیسم درست کردم (اما توش مسر دیتا و کاربران و نام sql کامپیوتر من هست)

    CREATE DATABASE [DalyNews] ON (NAME = N'DalyNews_Data', FILENAME = N'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data\DalyNews_Data.MDF' , SIZE = 2, FILEGROWTH = 10%) LOG ON (NAME = N'DalyNews_Log', FILENAME = N'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data\DalyNews_Log.LDF' , SIZE = 3, FILEGROWTH = 10%)
    COLLATE SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS
    GO
    ...

    حالا قسمت sql هاست کجاست که بتونم execute کنم؟
    منظورتون از sql هاست چی هستش؟

  5. #5
    نمیدونم آیا هاست شما امکان ایجاد دیتابیس رو میده یا نه ؟
    اگه اره شما اول باید یک دیتابیس بسازید و همچنین یک login بعد کد زیر را در web.config به جای connection string فعلی قرار دهید :


    <connectionStrings>
    <add name="IGMC" connectionString="Server=205.209.104.141(server ip);Database=database name;uid=your login name;pwd=login pass;"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>


  6. #6
    دوستمون رو گیج نکنید!
    همیشه به این منوال عمل کن.
    قبلا دیتابیست رو بر روی سرور ایجاد کن. این کار رو یا ادمین هاست برای تو انجام میده و یا کنترل پنل هاست این امکان رو به تو میده که دیتابیست رو با یک نام دلخواه بر روی اون ایجاد کنی.
    سپس یک فایل اسکریپت از ساختار دیتابیست ایجاد کن. به نظر میاد از SQL Server 2000 استفاده می کنی، این کار رو با راست کلیک بر روی نام دیتابیس، انتخاب گزینه ی All Tasks و انتخاب گزینه ی Generate SQL Script انجام بده.
    در فرمی که ظاهر میشه، انتخاب های متعددی داری که در سربرگ Options می تونی اونها رو ببینی.
    مثلا، قاعدتا به انتخاب گزینه ی "Script database" نیاز نداری (به نظر میاد تو این گزینه رو انتخاب کردی!).
    به عبارت دیگه اصلا نیازی به انتخاب گزینه های بخش "Security Scripting Options" نداری.
    گزینه های قسمت "Table Scripting Options" نیازهای اصلی تو هستند که با توجه به ساختار دیتابیست اونها رو انتخاب می کنی.

    پس از ایجاد فایل Script، از طریق Enterprise Manager به سرور متصل شو و فایل اسکریپت ایجاد شده رو از طریق Query Analyzer اجرا کن.

    ساختار دیتابیس تو آماده ست و می تونی از کار با برنامت لذت ببری.

    اگر داده هایی داشتی که نیاز هست بر روی سرور قرار بگیرند، می تونی از طریق لینک بین SQL Server سیستمت و SQL Server هاست، این داده ها رو پس از ایجاد ساختار منتقل کنی.

    موفق باشید.

  7. #7
    میتونه دیتابیس رو export کنه از طریق all task --> Export Data

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار ali_yousefian19
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    شهر زیبای خدا(اصفهان)
    پست
    79

    Thumbs up

    ممنون خیلی عالی بود . من تا حالا ز طریق import/export میرفتن ولی نمیدونم چرا به دیتا بیسم وصل نمیشد .حالا میخوام این روش را امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه ؟
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    پس از ایجاد فایل Script، از طریق Enterprise Manager به سرور متصل شو
    چطوری ؟؟؟؟
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    اگر داده هایی داشتی که نیاز هست بر روی سرور قرار بگیرند، می تونی از طریق لینک بین SQL Server سیستمت و SQL Server هاست، این داده ها رو پس از ایجاد ساختار منتقل کنی.
    چطوری ؟؟؟
    ممنون

  9. #9
    با سلام

    روی دیتابیس خود کلیک راست کنید

    روی گزینه all task بروید و گزینه دوم Export Data را انتخاب کنید

    ادامش خیلی آسونه

    اگه فقط 2 ساعت Sql Server کار کرده باشید می تونید ردیفش کنید

    //////

    در Plesk از صفحه Home به قسمت Databases بروید

    در صفحه باز شده اگه دیتابیس جدید نساخته اید بسازید

    بعد در لیست پایین دیتابیس ساخته شده را می بینید

    روی آن کلیک کنید

    در صفحه باز شده گزینه ای به نام WebAdmin به چشم می خوره

    اون رو بزنید

    صفحه ای باز می شه که یه چی شبیه EM هست

    اونجا می تونید SP و Table و View رو مدیریت کنید

    ///////////////////

    نکته :

    من حداقل 20 تا وب سایت نوشتم که کنترل پانلشون Plesk بوده

    پیشنهاد می کنم تنظیمات دیتابیس خود را بعد از Export روی خود Plesk انجام دهید

    /////////////

    در ضمن تو صفحه WebAdmin که باز می شه قسمتی هم واسه Run Query وجود داره

    ////

    در کل Sql Server نسبت به My Sql خیلی روی وب اعصاب آدم رو خورد می کنه

    ولی نگران نباشید ردیفه

  10. #10
    با سلام و تشکرات بسیار
    آقای راد :
    1.در قسمت Security Scripting Options باید جدقل یکی از 3 گزینه اول را انتخاب کنم تا دکمه ok فعال بشه
    2. از تو EM خودم چطوری به سرور متصل بشم ؟
    آقا امیر:
    من با sql خیلی کار کردم اما همش local بوده
    موقع export قسمتی که باید مقصد رو معرفی کنیم
    در قسمت DEstination منmicrosoft oldb DB Provider for Sql Server رو انتخاب کردم و در قسمت server هم آدرس Ipسایت رو دادم و پایین sql ... انتخاب کردم و یوز و پس رو هم همون یوزر و پسورد کاربری رو که تو دیتابیس سایت ساختم رو وارد کردم اما وصل نشد.

  11. #11
    تنها دلیل بوجود آمدن مشکل درست نبودن DataSource شما هست

    لطفا DataSource ( همون Ip که نوشتید) رو عوض کنید

  12. #12
    در ضمن همیشه دیتابیس و فضای سایت شما در اینترنت روی یک سرور نیستند

    پس طبیعتا Ip آنها هم با هم فرق دارن

  13. #13
    1.در قسمت Security Scripting Options باید حداقل یکی از 3 گزینه اول را انتخاب کنم تا دکمه ok فعال بشه
    نه برادر من!
    شما چون در سربرگ General بر روی دکمه ی ShowAll جهت نمایش Object های دیتابیسیت کلیک نکردی، دکمه ی OK غیر فعال است!
    باید مشخص کنی که برای چه Object هایی (Table، SP و ...) قصد ایجاد Script رو داری!
    ممکنه تو 10 تا Table داشته باشی اما قصد داشته باشی تا تنها برای یک Table اسکریپت ایجاد کنی...
    2. از تو EM خودم چطوری به سرور متصل بشم ؟
    یک راهش اینه که بر روی SQL Server Group در EM راست کلیک کنی و گزینه ی New SQL Server Registration رو انتخاب کنی و مراحل اتصال رو طی کنی.
    در قسمت Available servers آدرس IP سرور رو وارد کن و نوع تصدیق هویت رو SQL Server انتخاب کن و ....
    البته بنده فکر نمی کنم هاستی وجود داشته باشه که همچنان با SQL Server 2000 کار کنه!

    موفق باشید.

  14. #14

    Physical hosting setup page for domain mysite.com Create ShortcutCreate ShortcutUp LevelUp Level
    IP AddressIP Address 207.158.22.54 Shared
    Certificate

    من این ip رو برداشتم
    نمی تونم به سرور وصل بشم با هیچکدام از روش های بالا نشد
    راستی تو user و pass هم نام کاربر و کلمه عبوری رو دادم که برای اون دیتابیسم تو سایت درست کرده بود!
    مشکل کجاست؟!
    ip سرور اسکیو ال رو چطوری بدست بیارم؟

  15. #15
    مسلما مشکل IP داری.
    با هاست تماس بگیر و IP ای که برای اتصال به SQL Server اونها نیاز داری رو بپرس.
    این سوال رو هم بپرس که اونها از SQL Server 2000 استفاده می کنند یا 2005.
    با 2000 نمی تونی به 2005 متصل بشی.

    موفق!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    مسلما مشکل IP داری.
    با هاست تماس بگیر و IP ای که برای اتصال به SQL Server اونها نیاز داری رو بپرس.
    این سوال رو هم بپرس که اونها از SQL Server 2000 استفاده می کنند یا 2005.
    با 2000 نمی تونی به 2005 متصل بشی.

    موفق!
    سلام دوست عزیز . اینطور که شما گفتید اگه بخوایم بانکی رو که تو اس کیو ال 2000 ساختیم روی هاست قرار بدیم واقعا دردسر داره شما چه هاستی رو به این منظور توصیه میکنید که اذیت نکنه و با restore کردن بک آپ بانک مشکل حل بشه ؟

  17. #17
    سلام
    جناب راد شما 100درصد درست فرمودید
    هم آی پی سرور فرق می کنه و هم اینکه رو سرور sql2005 نصب هست
    برای این کار فکر کنم باید sql2005 نصب کنم و از اونجا کار رو دنبال کنم چون سرم شلوغه این کار رو واسه چند روز عقب می ندازم اگه بازم به مشکلی برخوردم اینجا میگم
    با تشکر از راهنمایی های ارزنده دوستان

  18. #18

    Smile

    سلام دوست عزیز . اینطور که شما گفتید اگه بخوایم بانکی رو که تو اس کیو ال 2000 ساختیم روی هاست قرار بدیم واقعا دردسر داره شما چه هاستی رو به این منظور توصیه میکنید که اذیت نکنه و با restore کردن بک آپ بانک مشکل حل بشه ؟
    مراحلی که عرض کردم اصلا دردسر ساز نیست و بسیار هم ساده ست...
    بیشترین زمانی که طول میکشه فکر می کنم 5 دقیقه باشه!
    هاست خاصی رو اسم نمی برم چون تبلیغ محسوب میشه. هر هاستی به شکلی Restore کردن رو پشتیبانی می کنه.
    هاستی به شما میگه که فایل Backup رو در یک پوشه ی خاص (مثلا DB) بر روی هاست قرار بدید تا خود به خود Restore بشه. بعضی نیز فایل MDF رو از شما میگیرن و اون رو برای شما Attach می کنند.
    البته این موارد برای زمانی هست که داده های دیتابیس برای تو مهم باشند. که در این حالت نیز Attach یا Restore رو پیشنهاد نمی کنم!
    بهتره پس از ایجاد ساختار دیتابیس بر روی سرور، از طریق DTS داده ها رو منتقل کنی.
    جناب راد شما 100درصد درست فرمودید
    هم آی پی سرور فرق می کنه و هم اینکه رو سرور sql2005 نصب هست
    برای این کار فکر کنم باید sql2005 نصب کنم و از اونجا کار رو دنبال کنم
    دقیقا!
    چون سرم شلوغه این کار رو واسه چند روز عقب می ندازم اگه بازم به مشکلی برخوردم اینجا میگم
    کم کم سال داره تموم میشه... تمامی کارهات رو سر و سامون بده و مثل من به یک مسافرت یک هفته ای برو....

    موفق باشید.

  19. #19
    من موفق شدم بانکم رو up کنم خیلی لذت بخش بود D:
    از همه شما دوستان مخصوصا آقای راد و آقا امیر تشکر می کنم
    این sql 2005 هم عجب چیزیه
    مشکل من با ip سرور حل شد اما دگه نتونستم تو کانکشن استرینگ از Local به جای ip یا اسم سرور استفاده کنم.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    473

    نقل قول: attach کردن بانک در وب

    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    دوستمون رو گیج نکنید!
    همیشه به این منوال عمل کن.
    قبلا دیتابیست رو بر روی سرور ایجاد کن. این کار رو یا ادمین هاست برای تو انجام میده و یا کنترل پنل هاست این امکان رو به تو میده که دیتابیست رو با یک نام دلخواه بر روی اون ایجاد کنی.
    سپس یک فایل اسکریپت از ساختار دیتابیست ایجاد کن. به نظر میاد از SQL Server 2000 استفاده می کنی، این کار رو با راست کلیک بر روی نام دیتابیس، انتخاب گزینه ی All Tasks و انتخاب گزینه ی Generate SQL Script انجام بده.
    در فرمی که ظاهر میشه، انتخاب های متعددی داری که در سربرگ Options می تونی اونها رو ببینی.
    مثلا، قاعدتا به انتخاب گزینه ی "Script database" نیاز نداری (به نظر میاد تو این گزینه رو انتخاب کردی!).
    به عبارت دیگه اصلا نیازی به انتخاب گزینه های بخش "Security Scripting Options" نداری.
    گزینه های قسمت "Table Scripting Options" نیازهای اصلی تو هستند که با توجه به ساختار دیتابیست اونها رو انتخاب می کنی.

    پس از ایجاد فایل Script، از طریق Enterprise Manager به سرور متصل شو و فایل اسکریپت ایجاد شده رو از طریق Query Analyzer اجرا کن.

    ساختار دیتابیس تو آماده ست و می تونی از کار با برنامت لذت ببری.

    اگر داده هایی داشتی که نیاز هست بر روی سرور قرار بگیرند، می تونی از طریق لینک بین SQL Server سیستمت و SQL Server هاست، این داده ها رو پس از ایجاد ساختار منتقل کنی.

    موفق باشید.

    پس از ایجاد فایل Script، از طریق Enterprise Manager به سرور متصل شو و فایل اسکریپت ایجاد شده رو از طریق Query Analyzer اجرا کن.

    از طریق sql server 2008 به جای query analyzer چه گزینه ای رو باید انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. attach کردن یک فایل به فایل mdb
    نوشته شده توسط once4ever در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1394, 19:29 عصر
  2. attach بانکها
    نوشته شده توسط mahak_f در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 دی 1388, 02:08 صبح
  3. راه آسان attach دیتابیس به سرور . مشگل همه حل میشه
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 10:47 صبح
  4. اشکال در AttAch کردن دیتا بیس
    نوشته شده توسط حرفه ای در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آذر 1386, 23:51 عصر
  5. عمل attach کردن و فرستادن ایمیل به کاربر به صورت خودکار
    نوشته شده توسط Programmer_sa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 19:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •