یعنی واقعا نمیدونم چی بهتون بگم ؟ خداوکیلی بعضیاتون تا این حد روشنفکرید و پروفسور که من پیشتون واقعا کم آوردم .. یکم اسفند هم براتون دود میکنم که یه وخت چش نخورید!!!
داداش رای گیری انتخابات رو با این مقایسه میکنی ؟!! عزیز من یکم فکر کن روش ... اینا با هم فرق دارن .. اون یه چیزیه که کاملا متفاوته
شمایی که میگی
کار گروهیه ... بله منم قبول دارم که کار گروهیه ... ولی یه سوال : من توی PHP هیچ تخصصی ندارم .. خیلی از بچه ها هم اینجا 0 هستند ... موقعی که خواستی کدنویسی کنی ... اجازه میدی من بیام تو کارت نظر بدم ؟
ببینید ، من با کسی دشمنی و خصومت ندارم ... با این که از قدیمی ترین اعضا هستم .. توی هر دو تا نشست هم شرکت کردم ( توجه داشته باشید که توی نشست بابل غیر از آقای شهرکی و سید مهرداد ، فقط 4 نفر بودیم که توی نشست اول شرکت کرده بودیم )
هیچ ادعایی هم ندارم که بگم آره من استاد گرافیکم ، نه همینجا جلو همه گفتم و میگم من خاک پای همه ی بچه های خوب نهاد هستم ...
ولی قرار نیست که هر کاری که قراره انجام بشه همه بیان نظر بدن ! من قبول دارم که همه ی اعضا حق دارن که در مورد نهاد نظر بدن ... ولی حساب کنید اگه توی گرافیک قالب وبسایت همه بخوان نظر بدن ، توی لوگو همه نظر بدن ، توی کدنویسی قالب همه نظر بدن ، توی کدنویسی هسته ی سایت هم همه نظر بدن! حساب کنید چی میشه!! چی میشه ؟ هر کسی ساز خودشو میزنه ...
راه حل این مشکلات کنونی رو هم قبلا خدمت دوستان عرض کردم ، تشکیل یک سری کارگروه موقت برای مدیریت پروسه ی راه اندازی وبسایت نهاد و سایر امور مربوطه ...
توی این حالت یه سری افراد که میخوان کمک کنن اعلام میکنن و طبق اعلام خودشون تو هر قسمتی که دوست دارن کمک میکنن - مثلا بنده توی قسمت گرافیک ، فلانی توی جلوبندی سایت و...
فعلا هم دادن مدارک و اینا نیاز نیست چون من اگه بخوام نمونه کار و مدرک و اینا نشون بدم اصلا نمیتونم کار کنم .. الان خداشاهده نمیدونم دیپلمم کجاست .. کاردانی رو هم که سه ترم دیگه مونده تا بگیرم
بعدش هم اگه قراره از منی که گرافیستم مدرک گرفته بشه خب پس از اونایی هم که میخوان کدنویسی کنن باید مدرک خواسته بشه!
این از این

یه چیزی هم به سبحان ( Veteran ) بگم :
آقا شما با من مشکلی داری ؟ اگه مشکلی داری بیا به خودم بگو ناراحت نمیشم .. ولی این درستش نیست که بیای اینجا مسائل گذشته رو پیش بکشی بعدش هم در نهایت {..............} اسمش رو بزاری بچه بازی !
نمیدونم چی بهت بگم ولی این درستش نیست ... این توهینه که آبروی کسی رو تو جمع ببری و گذشته اشو پیش بکشی ... گرچه من هنوزم میگم که کار اشتباهی نکردم و توی اون ماجرا از این مسئله گله داشتم که بدون برنامه ریزی رفتیم ... برنامه ریزی بده ؟! ندیده بودم کسی با برنامه ریزی مشکل داشته باشه!
در ضمن حاشیه هم خودتی با اون عینکت!
----------
در هر صورت گفتم و بازم میگم : خوده آقای شهرکی هم گفت که قرار نیست همه ی کارها به دوش آقای شهرکی باشه ... الان همه ی نهاد شده آقای شهرکی .. دامین رو که پولش رو داد ... پنل پیامکش رو که گذاشت وسط ... اون جریان دامین IR رو هم که از اون طرف .. کلی کار دیگه هم داره میکنه که ما نمیدونیم ... این همه لطف داره میکنه و من خودم همین الان شرمندشم
بیاید یکم جبهه گرفتن رو کنار بزاریم
من طبق سوابقم به بعضی دوستان گفتم که چندین سال گرافیک کار کردم ... خوشبختانه از مباحث روز هم عقب نیستم و اطلاعات گرافیکم همیشه بروز هستش
حالا این بین اگه خدائیش کسی هست که مث من چند سال گرافیک کار کرده باشه و بتونم باهاش فنی صحبت کنم که خب با هم لوگو رو میزنیم و کارای گرافیک رو پیش می بریم
اگر هم نیست خدائی اگه منو قبول دارید بگید تا من مسئولیت کارای گرافیک رو به عهده بگیرم و همراه با کارم دوستانی که نظری دارن بدن ... من با توجه به نظرات لوگو و قالب و این چیزا رو طراحی میکنم.
اگر هم نه که بشینید همینجور بدون برنامه ، بدون مشخص شدن چیزی جر و بحث کنید !
من دارم مسئولیت سنگینی رو قبول میکنم ، خدای نکرده نمیخوام منت هم بزارم
یا علی مدد - منتظر نظراتتون هستم.