سلام
یکی به من میگه چرا همه شما اینقدر سر مسائل الکی باهم بحث می کنید؟من اصلا سر در نمیارماگر درست حدس زده باشم و از صحبت های آقای شهرکی درست متوجه شده باشم احتمال 90درصد من نفر اول بودم که لوگوی پیشنهادی ام را ارسال کردم. من به آقای شهرکی این را گفتم: من گرافیست حرفه ایی نیستم اما مثل خیلی از افرادعادی جامعه معنی یک سری نمادها را میدونم ،شاید لوگویی که من زدم تکراری بوده باشه ولی میخواستم طرحی را که توی ذهنم بوده بگم. دیگران هم همین طورهستند حق دارند درباره نمادهایی که می دونند حرف بزنند ،احساسشون را بگن حتی اگر بلد نباشند به صورت حرفه ایی ترکیبشون کنند.
واین که دیگه ناراحتی نداره و این هم بحث الکی و به هم توهین کردن و بی احترامی نداره .هرلوگویی که انتخاب بشه و کار هرکسی باشه چه اماتور و چه حرفه ایی-بعد از انتخاب- یک گروه حرفه ایی و افرادی که زمینه تخصصی طراحی لوگو را میدونند معایبش را میگیرند و به چیزی که باید تبدیلش می کنند.و تمامی اهداف و مفاهیم را که یک لوگو برای یک نهاد و یا هر چیزی دیگری نیاز هست وباید داشته باشد را اضافه می کنند تا هم تخصصی بشه و هم عامه پسند. تموم شد: پس لطفا درباره این موارد بیخود و بی جهت بحث کنید.

من یک آماتور و برنامه نویس تازه کارم ولی لوگوی این وب را ببینید. ایده اون مال ما(من و یکی از دوستانم ) بود مسئولین آن شرکت و کارخانه آن را از ما قبول کردند و با کمک یک گرافیست و راهنمایی و مشورت با آن به چیزی که میخواستند تبدیلش کردند و معنا و مفهومی را که بهش نیاز داشتند را به اون دادند .هرکسی توی کشور ایران توی زمینه مثل این وب کار می کنه معنی و مفهومش را راحت متوجه میشه با اینکه من هنوز نمیتونم درکش کنم .لوگوی نهاد هم همین گونه خواهد بود............پس لطفا تمام کنید.
http://keivanstone.ir
[B]من این لینک را به خاطر تبلیغ یا هر چیز دیگری اینجا نگذاشتم چرا که همه شما ها استاد من هستید فقط منظورم این هست که آدمهای غیرحرفه ایی هم می توانند ایده یا حرفی بزنند که مفید باشه یا حداقل بشه از یک جمله یا کلمه اونها استفاده کرد.فقط باید فکررررررررررررررررررررکرد ....و دیددددددددددددددددو شنیدو[/B[B]] وبعد از جمع بندی تمامی صحبتها و نتایج تصمیم نهایی را گرفت [/B].تصمیمی که عاقلانه باشد. و تمامی جوانب کار در آن سنجیده شدباشد و در نظر گرفته شد باشد واین تصمیم آخر تصمیم نهایی و قطعی..
پس لطفا قصاص واقع قبل از وقوع نفرمایید یه کم تحملتون را با لا برید. به خودم هم هستم
ممنونم